Laptop Huntera Bidena potvrđen u izvješću New York Timesa – prljavi Ukrajinski poslovi familije Biden

Hunter Biden
24 komentara

Čini se da je potvrđena još jedna priča, koja se u vrijeme izborne kampanje smatrala teorijom zavjere. Radi se o podacima na laptopu Huntera Bidena, narkomana koji je bio član uprave ukrajinske plinske firme i milijunima dolara koje je njegova familija zarađivala. Prljavi ukrajinski poslovi obitelji Biden izlaze na vidjelo.

Opsežno izvješće o tekućoj saveznoj istrazi poreznih prijava Huntera Bidena koje je New York Times objavio u srijedu navečer potvrdilo je postojanje zloglasnog prijenosnog računala prvog sina.

U listopadu 2020. The Post je ekskluzivno izvijestio o sadržaju prijenosnog računala Huntera Bidena koje je napustio u radionici za popravak u Delawareu u travnju 2019.

Ali New York Times je onda (u jeku izborne kampanje) doveo u sumnju da je postojao sastanak između Joea Bidena i dužnosnika Burisme, ukrajinske plinske tvrtke čiji je Hunter bio član uprave. “Glasnogovornik Bidenove kampanje rekao je da službeni rasporedi gospodina Bidena ne pokazuju sastanak između dvojice muškaraca”, napisao je Times, ponašajući se kao savršeni stenograf.

Tvrdi disk prijenosnog računala sadržavao je mnoštvo e-poruka, tekstualnih poruka, fotografija i financijskih dokumenata između Huntera Bidena, njegove obitelji i poslovnih suradnika – s detaljima kako je predsjednikov sin koristio svoju političku polugu u svojim inozemnim poslovima.

Vlasnik radionice prijavio je prijenosno računalo FBI-u, koji je zaplijenio uređaj i njegov tvrdi disk.

U sklopu istrage o Hunteru Bidenu, izvještava Times, savezni tužitelji pregledali su e-poštu između prvog sina i njegovih bivših poslovnih suradnika koji su pronađeni iz prijenosnog računala.

Dio provjerene korespondencije vodio se između Huntera Bidena i Devona Archera, koji je s prvim sinom bio u upravi ukrajinske energetske tvrtke Burisma, stoji u izvješću.

Archer, koji je prošlog mjeseca osuđen u nepovezanom slučaju prijevare, “potpuno je surađivao” s federalcima u njihovoj istrazi Huntera Bidena, izvijestio je The Post.

Prema Timesu, e-poruke između Huntera Bidena, Archera i drugih u vezi s njihovim međunarodnim poslovnim aktivnostima potječu iz datoteka koje je publikacija dobila za koje se “čini da potječu s prijenosnog računala koje je gospodin Biden napustio u radionici za popravak u Delawareu”.

Ljudi upoznati s e-mailovima i istragom potvrdili su za Times njihovu autentičnost.

Potvrda za prijenosno računalo uključena je u izvješće Timesa koje je također otkrilo kako je Hunter Biden isplatio poreznu obvezu od preko milijun dolara – godinu dana nakon što je objavio da je pod istragom zbog prijevare porezne uprave.

Hunter Biden je pod istragom zbog neplaćanja poreza otkako je njegov otac bio potpredsjednik, ali istraga se proširila 2018. kako bi se ispitalo kako su se njegovi međunarodni poslovi ukrštali s političkom karijerom predsjednika Bidena.

IZVOR: nypost.com

Članak na kojeg se referira Post: nytimes.com

BidenHunter Bidenukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
24 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Toni
2 godine prije

Sta je ovo ???

radoznalo_mače
2 godine prije

U posljednje vrijeme je Ukrajina u centru raznih događanja. Odnekud mi padne napamet ona Dugmetova ‘Ima neka tajna veza’. Kad već ne mogu dokučit koja, makar si mogu pustit ovu stvar. 🙂

Tuđmanov Franjica
2 godine prije

Vidi ga hašišara……sunce babino i tatino…..

Kučanov Milanče
2 godine prije

Gore na slici je idol svih balkanskih fašista, federa i amerofilskih đankija…

Tupko Glupko
2 godine prije

I ovi u SAD-u rješavaju politički kriminal kao u Hrvatskoj.
Pokreću istrage tek ako priča izađe u javnost, a nakon toga slučajevi skupljaju prašinu u nečijoj ladici..

Max
2 godine prije

Sva današnja Bidenova uprava a i sin petljala je s Ukrajinom.

FATIH
2 godine prije

FIN NEKI KLIPAN!!!
NARKOMAN I OTAC UZIMAJU DUSU UKRAJINSKOM NARODU.
A STA DRUGU SE NADATI KLIKI IZ OVALNOG UREDA.JEDNOSTAVNO TO JE MODUS OPERANDI …….?

Sardelino
2 godine prije

Kad je Nulandovica na Majdanu, Ukrajincima dijelila kolače, moje je pravo predpostaviti da je znala da je taj proces reverzibilan i da u Ukrajini ima dovoljno kolača za nju, mladog Bajdena i ostalu bratiju koja je stala u red.
Najbolji kolač pripao je Ronšildima koji su otkupili 2015 g. veći dio suverenog duga Ukrajine i time *de fakto postali njeni vlasnici.
Baba sa kolačima još nije otišla iz Ukrajine.

Lara
2 godine prije

Nakon instaliranja nove vlasti, u 3.mj. 2014. ukrajinski oligarh Kolomoyski je imenovan guvernerom Dnjepropetrovska, a Hunter Biden, bez ikakvog iskustva u industriji ili regiji pridružit će se Kolomoyskom, u Burisma Holdings dva mjeseca kasnije.

Throne
2 godine prije

Mafijas kriminalac i zlocinac stari isto tako je i njegov sin placka od 2014 ukrajnu. Jabuka ne pada daleko od stabla.

Lucija, prva
2 godine prije

“Vlasnik radionice prijavio je prijenosno računalo FBI-u, koji je zaplijenio uređaj i njegov tvrdi disk”
– prvo i osnovno, trebao je napraviti kopiju. Za sebe. Da se osigura.
– sve ovo je poznato.
Ono što nije su veze Bidenovih sa KINOM.
– TKO JE TAJ ARCHER?
Taj uopće ne mora biti negativac. Izgleda solist?

Praetorian
2 godine prije

Tu je bio sa kceri Obame, Malia. Ima i njena kreditna kartica s tragovima kokaina. Malia je tu jos bila maloljetna

HAJDUCI
2 godine prije

Na zapadu ništa novo.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI