Luđački plan Zelenskog – uskoro kreće mobilizacija žena?

Ukrajinska vojska

Užasne najave o mogućoj regrutaciji žena dolaze iz Ukrajine. Umjesto da pregovorima okončaju pokolj ili da jednostavno ispoštuju ugovor iz Minska kojeg su potpisali, Zapadne zemlje su očito odlučne u namjeri da se bore do posljednjeg Ukrajinca. Oni šalju oružje, a Zelensky šalje topovsko meso i pritom luđački uvjerava narod kako će pobijediti u ratu i vratiti sve teritorije.

Kako javljaju izvori iz zemlje, ukrajinsko Ministarstvo obrane je ažuriralo propise kako bi proširilo svoje nacionalne rezerve zahtijevajući da se više žena registrira u oružanim snagama. Sada će se od žena koje rade u raznim profesijama, uključujući knjižničarke, novinarke, glazbenice i psihologinje, tražiti da se prijave za potencijalnu borbenu službu.

Žene su uključene u ukrajinsku vojsku od 1993. Godine 2020. više od 31 000 žena služilo je u ukrajinskim oružanim snagama, što je predstavljalo 15,6 % nacionalnih snaga. Više od 900 žena obnašalo je visoke zapovjedne dužnosti, uključujući 109 zapovjednica vodova i 12 zapovjednica satnija.

Tijekom invazije ruskih snaga na regiju Donbas 2014. godine, 257 žena dobilo je državne nagrade za svoje borbene zasluge, od kojih je devet dodijeljeno posthumno. Druge su žene služile kao civilne dobrovoljke pomažući u nabavi zaliha i opreme te u isporuci istih na crtu bojišnice.

“Ovo šalje snažan signal Moskvi da su Ukrajinci spremni na otpor”, rekla je Oleksandra Ustinova, članica ukrajinskog nacionalnog parlamenta. Ministarstvo obrane objavit će više informacija o procesu registracije tijekom sljedećih nekoliko tjedana.

Security Women podržava ukrajinsku vladu u poticanju žena da igraju svoju ulogu u obrani zemlje i nada se da će više žena dobiti zapovjedne položaje što će im omogućiti da pokažu svoje vještine vođenja.

mobilizacijaRusiaukrajinaŽene
Pretplatiti se
Obavijesti o
135 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
none
1 godina prije

čuj ovo.. “visoke zapovjedne dužnosti, uključujući 109 zapovjednica vodova i 12 zapovjednica satnija” he-he

Probuđeni
1 godina prije

Rat je zapoceo Putin I jedino ga on moze zavrsiti

Ivan
1 godina prije

Cilj elita da bi se obitelj uzdrmala a razlika između muškaraca i žena smanjila.emancipacija žena i smekšavanje muškaraca napad je na obitelj kao temelj kršćanstva,a samim time i napad na kršćanstvo metodama strateškog šuljanja elite stvaraju jednu svjetsku vladu

Kipling
1 godina prije

Rat u Donbasu ne postoji, to je igrokaz, to je veliki show a svrha je kabale da ne mislite o virisu. Kabala nam priprema nova cjepiva. Ignorirajte geopolitiku, to kao znanost ne postoji, to je nesto kao fatamorgane, za nepismene. Veliki drzavnici se ne bavu politikom nego cjepljenjem I virusima

Cut the rope
1 godina prije

Pa dobro, koji k Rusi ne opletu više po centrima odlučivanja

1 godina prije

S obzirom na ljetnu sezonu , predlog uniforme..

Marmel
1 godina prije

Sa Alenom se slažem u podpunosti, a za jesen ćemo pogledati šta bi bilo najprikladnije

bruegel the elder
1 godina prije

3elensky je samo lutka u ovoj predstavi.Njega će likvidirati Ameri ili “njegovi” – Azov nazi,Aidar,Desni sektor,Kraken.Pod velikim je pritiskom,pa se na TV obraća naciji u
nekom čudnom stanju ( alkohol ili nešto bijelo).Iskače iz svake pašteta,ali,sve je to
dvosjekli mač.”Korisni idiot”,za sada……takve bacaju pod autobus,kad nisu više
potrebni.Ovo je rat Amerike i Rusa,do zadnjeg Ukrajinca ( i Evropljana).Živi bili,pa
vidjeli.

BanOvan
1 godina prije

Ako Ruse išta da pokoleba onda će to učiniti ova vijest. Kadirovci se već preznojavaju. Šta ako ih napadnu Ukrainke u toplesima? Plan B ne postoji. Ovo će se izučavati na West Pointu – Ukrainke na GrudoBranu.
Kao da su im malo ovi ofarbani duginim bojicama…

Ante
1 godina prije

Kada svi oni poginuli muškarci njih oko 60 tisuća nije uspjelo zaustaviti Ruse kako će žene zaustaviti Ruse? Još se nadaju da će žene dobiti zapovjedne odgovornosti??? Po kojem to kriteriju će dobiti te zapovjedne odgovornosti bez ratnog iskustva??? Tisuće Ukrajinskih muškaraca je izginulo zbog nedostatnog treninga. Šta su radili Ukrajinci od 2014 godine da ih nisu istrenirali više??? Sada političari misle da će žene preokrenuti tijek rata.

Aborted Based Peace
1 godina prije

Mirovno rješenje za svaki rat: Aborted Based Peace

Ona zemlja koja ima veći postotak abortiranih nerođenih ljudi gubi rat!

nepoželjni
1 godina prije

Ma nema tu ništa luđačkog, tu je samo ravnopravnost na djelu.
Ukrajina samo pokazuje da jednako poštuje žene kao i muškarce.

Krle
1 godina prije

Ništa neobično. U svakoj državi bi to bilo normalno da se odbrani. Problem je jedino što se ovaj rat mogao izbjeći da su se prihvatili ruski interesi, odnosno odustalo od sumanute potrebe da Ukrajina ide u NATO i uništi ruski dio Donbasa. Sada je neminovno da se povlače ovakvi potezi i bojim se da tu nije kraj. Uskoro bi se mogla spustiti dobna granica za mobilizaciju i faktički regrutirala djeca, kao što je to bilo pred kapitulaciju Njemačke u WW2.

Perun
1 godina prije

Zelenko je psihopat ( veliki diktator )…bolje da mu je mater rodila kamen za kiseljenje kupusa nego njega ….osim toga on je deklarirani jevrej i cionist…guz,,,ca i kreten a uz to i ratni zlocinac kojeg bi trebalo fizicki sto brze ukloniti iz politike …..SFSN….

mrdo
1 godina prije

Sve one, što desnom rukom pokazuju kol’ko su kuruzi narasli, treba poslati u prve linije fronta, i to tamo gdje je najgore, pa nek’ tamo hajlhitlerišu, zighajlišu i pjevaju naci pjesmice. Pravedno, zar ne?

mrdo
1 godina prije

To je specijalni rat. Ukropi napadaju neprijatelja sa sifilisom, triperom, gonorejom…

Realno
1 godina prije

Pa dobro, htjele su ravnopravnost i emancipaciju. Sad nek budu ravnopravne na prvoj liniji obrane nacizma.

Hogar Strašni
1 godina prije

Nego ima li kakvih vijesti o jučerašnjoj pucnjavi u Kopenhagenu koji su automatima izveli crni likovi. A poslije policija provaljivala u stanove i legitimirala stanovnike. Panično. Vijesti sam čuo od očevidaca pucnjave i upada policije u stan. Vidim da drugi portali ni pis o tome.

radoznalo_mače
1 godina prije

A jel se ko sjeća one naše sa početka rata ‘Rodila me majka Hrvatica’ di neka tuka pjeva da će i ona u rat?

==¥
1 godina prije

Za vrijeme Franka u Spanjolskoj ili je bilo zabranjeno ili se vrlo jako obeshrabrivalo, nasao sam da je bilo zabranjeno, zenama se zaposljavati, posljedica je bila da je svako domacinstvo imalo sigurno jednu placu I bile su sacuvane obitelji.

Nije važno
1 godina prije

Taj Zelenski će skupo platiti to što sad radi svom narodu!

Kalle balle
1 godina prije

Zeleni je pobjelio jos malo od praha. Kabala klaun. Jadna Ukraina mogla je cvijetat ka Bjelorusija. Jeftino gorivo, plin, minerali u tamo uniji a oni srecu traze ko i balkan po Briselu za prati guze i wc e po europi. Reko bi cigo fatamorgana

Гавран
1 godina prije

Demografski krah neke nacije nastaje posle uništenja ženskog, a ne muškog stanovništva. Srbija je u Prvom svedskom ratu izgubila 62% muškog stanovništva. Od totalnog uništenja je spaslo što su žene mnogo manje stradale. Događaji u Ukrajini se čine kao plan totalnog uništenja Ukrajinaca od strane Hazara.

Adezeovac tupoglavi
1 godina prije

Pa covjek je židov, židovi jedino sto vole na ovoj zemlji su pare i mrtvi bjelci.

Lucija, prva
1 godina prije

Ipak moram napisati: sasvim je jasna namjera da se što više Ukrajinaca jednostavno ZATRE.

Pitanje je kako će domamiti natrag
– i onu sirotinju što radi za 1500€,
– one što su otišli u skupim autima.

Koliko je poginulih?
Najmanje 70 000.
Uništavaju slavenske gene na sve moguće načine.
I čiste Ukrajinu od Slavena. I njihovog DNK.

Necjepljeni Kokot
1 godina prije

Igre gladi se nastavljaju !

Uaa političari
1 godina prije

Осећам да се чечени радују овим најавама.

Joe
1 godina prije

Možda bi dobro bilo mobilizirat i LGBTQ+???

1 godina prije

bas se pitam kako izgleda drustvo zena jednako tvrdih kao muskarci. muskarac tvrdocom i agresivnoscu dokazuje svoju muskost. ako se zena izjednaci on ima samo dva izlaza – da postane jos agresivniji ili gay. mozda alkohol i droge da ne vidi svoju nemoc i beskorisnost?

imee
1 godina prije

mržnja anglosa i germana prema slavenima je očita.
slijedeći koji idu u mješalicu su poljaci.

Pristina
1 godina prije

Zelenski pametno crpi rusiju , ovo sto urednik obrazlaze je smijesno pa svi mobilisu zene a rusi posebno.

Hash
1 godina prije

Ако је држава са нпр. 30 мил становника, морала би имати бар 3 мил мушкараца војних обвезника.
Дакле, циљ англосаксоционоста је да гину и жене, тј да укрија што више страда.
Глупи укри испраних мозгова нацизмом, ништа не контају. Тужно!

Neko ime
1 godina prije

Kad se spominju štikle, sjetio si me na staru poslovicu:
Gore od žene koja ne zna hodati u štiklama je muškarac koji – zna. 😉

Lucija, prva
1 godina prije

Svatko može, ako je obučen.
Obuka i trening.
I raspolaže odgovarajućim tjelesnim sposobnostima.

Znači, ti – teško. Ikada.
Iako primaju homiće sada.

Mrčikola
1 godina prije

Čistit će “puške”. 😁

nessy
1 godina prije

Tijekom borbi ISIS-a sa Kurdima u Siriji, islamisti su izbjegavali borbu sa zenama. Dok je smrt u borbi casna, i mucenik odmah ide u raj, ako pogine od zenske ruke, stvari stoje drugacije. Ipak Kurdske ratnice su vojnici u pravom smislu, tako odgojene od malena. Obicne zene civili, ne mogu bas biti korisne na bojnom polju.

duki
1 godina prije

Zeleni je u sve gorim mukama !
Više mu ovi postojeći preparati ne djeluju ! Daj nešto jače ! Čuj žene ? Pa je.a te pas ludi ! Pitaj svoju bi li išla na klanjec??!@

Max
1 godina prije

To šalje signal Moskvi da je veliki broj muškaraca poginuo ranjen ili dezertirao.

Pera Detlic
1 godina prije

Sljedeći potez reklamna kampanja za klince. Ne igrajte virtualne igrice kad možete igrati stvarne. Jedina mana broj života nije 5 ili 10 nego jedan. I taj jedan trebaš dat zelenom govnetu u ruke.

Bruno
1 godina prije

Što ne pošalje svoju mamu i ženu i maminu ženu u prvi rov do Rusa. Lako se razbacivati tuđim mesom.

mrdo
1 godina prije

Ne bih se složio da je to luđački plan, gledano iz perspektive Zelenskog. U njegovoj domovini Izraelu žene služe vojsku, i to tri godine (muški 4) i idu na front po potrebi.

Mali zloco
1 godina prije

Opet uvalili zelenom losu robu.

čudila se aman ja
1 godina prije

. ne sumnjam da će surogat-majke biti loše vojne ženetine.

Praetorian
1 godina prije

Hoce i one koji se osjecaju kao “zene” ili samo prirodne, prave zene?

Davko
1 godina prije

nadam se da će mobilizirati što više izLGBT udruge

goran
1 godina prije

eeeee moji ukrajinci,umjesto da ubijetre tog famoznog predsjednika vi morate u rat na klanje dok on jede kavijar i hladi jaja u jacuziu

Rimtutituki
1 godina prije

Ima ih vec i previse,samo iz azovstal 57 ” gospodja” izvuceno.zensko snajperista,e to nikako da shvatim.

komšija
1 godina prije

Naravno to i jeste plan čivuta da potpuno unište prostu reprodukciju Ukrainaca,da bi je potpuno naselili čivutima.Zbog toga su i postavili glumca-čivuta Zelenskog.

Fabijan
1 godina prije

Jaki ti muški ukro-vojnici! Ništa bez žena! Šteta za Ukrajinu koja glasi za državu sa velikim brojem lijepih žena! Šta li će ostati?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI