Mainstream mediji se vraćaju na narativ o Covidu! Uvod u lažno obavještavanje o ratu u Ukrajini?

Covid narativ
57 komentara

Tijekom proteklog mjeseca, i mainstream i alternativni mediji diljem svijeta usredotočili su se na rusku vojnu intervenciju u Ukrajini. Pokrenut je kao odgovor na gotovo devet godina zapadnih provokacija otkako je euro-majdanska revolucija u boji dovela do svrgavanja demokratski izabranog Moskvi naklonjenog predsjednika Viktora Janukoviča i njegova zamjena uzastopnim prozapadnim vladama Petra Porošenka i Volodimira Zelenskog, čiji je osmogodišnji rat protiv odcijepljene republike Donjeck i Luhansk, uključujući korištenje neonacističkih paravojnih formacija kao što je bojna Azov i etničko čišćenje pretežno etničkog ruskog stanovništva obje republike, djelovale bi kao katalizator za vojnu intervenciju Ruske Federacije u svom zapadnom susjedu, uz mirne ruske pokušaje rješavanja situacije mirnim putem u posljednjih nekoliko mjeseci, koji su u konačnici bili ništavni nakon kijevskog odbijanja svog dijela sporazuma iz Minska, koji bi Donjecku i Lugansku dodijelili stupanj autonomije dok bi i dalje ostali pod ukrajinskom vlašću.

Međutim, u proteklom tjednu korporativni su mediji primjetno, u korak, vratili fokus na COVID-19, točnije na novu ”BA.2 varijantu”, i pozitivne testove istaknutih osoba kao što su Barack Obama, Hillary Clinton, Jen Psaki i Doug Emhoff, suprug potpredsjednice SAD-a Kamale Harris; medijska pozornost koja nije viđena otkako je više zemalja širom svijeta istovremeno ukinulo sva ograničenja krajem siječnja, tijekom vrlo slučajnog vremena virtualnog događaja Agende Svjetskog ekonomskog foruma, koji se odvijao u Davosu.

Ovaj iznenadni koordinirani zaokret natrag na Covid mainstream medijski narativ, onaj koji je prije dva mjeseca iznenada odbačen na sličan način, postavlja mnoga pitanja. I uz nedavnu potvrdu sadašnje zamjenice tajnice za politička pitanja Victorije Nuland, koja je i sama bila ključna u izvornoj operaciji promjene režima Euromajdana, da laboratoriji u Ukrajini koje financiraju SAD, razvijaju biološko oružje, kao i optužbe Bijele kuće o tome da Rusija planira koristiti biološko oružje kao dio trenutne vojne operacije, postoje naznake da bi se iznenadni prelazak medija na Covid mogao iskoristiti kao sredstvo za čišćenje pozornice za smrtonosnu eskalaciju u Ukrajini; lažni kemijski napad ili curenje iz laboratorija, za koje Zapad okrivljuje Rusiju i optužbe koje se koriste kao sredstvo zbog kojeg bi NATO pokrenuo ”zonu zabranjenog leta” iznad Ukrajine, koju je tražio sadašnji ukrajinski predsjednik Zelenskij.

Doista, insceniranje kemijskog napada lažne zastave kao sredstva za poticanje vojne intervencije pod vodstvom SAD-a je taktika koju su nedavno koristili vašingtonski Neoconsi.

U 2017. Sirijska Arapska Republika bila je u zahvatu šestogodišnje operacije promjene režima pokrenute, kao odgovor na odbijanje predsjednika Basharaal-Assada u vezi s dopuštanjem Kataru, koji je saveznik Zapada, izgrađivanja plinovoda kroz njegovu zemlju. Međutim, za razliku od Libije, koja je u isto vrijeme bila podvrgnuta sličnoj operaciji promjene režima i koju su teroristi koje je podržao Zapad, preplavili i uništili u razdoblju od osam mjeseci, Sirija je bila sposobna izdržati sličan napad koji je podupirao Zapad pokrenut na njezin teritorij, zahvaljujući dijelom intervenciji njegovih saveznika Irana i Rusije, što bi dovelo do toga da lobi za promjenu režima poduzme nepromišljene mjere.

Dana 4. travnja 2017. pokrenut će se kemijski napad lažnom zastavom u sirijskom gradu Khan Shaykhun, što bi rezultiralo time da je tadašnja američka administracija Donalda Trumpa pokrenula napad krstarećim projektilima na zračnu bazu Shayrat koju kontrolira sirijska vlada, tri dana kasnije, prvi izravan vojni angažman između Zapada i Damaska ​​otkako je počela operacija promjene režima, iako je upravo prekinuo potpunu vojnu intervenciju kojoj su se Neoconsi nadali.

Nezastrašeni, sličan inscenirani napad pokrenut će se gotovo godinu dana kasnije u gradu Doumi, ovaj put rezultirajući time da su SAD, Britanija i Francuska pokrenule zračne napade na ciljeve sirijske vlade, premda se opet zaustavio na libijskom stilu ”Zone bez letenja”.

Sada s gotovo neizbježnošću da se priprema za isti scenarij koji će se odigrati u Ukrajini, vjerojatno krajem svibnja kada bi Svjetski ekonomski forum trebao održati svoj prvi osobni samit u dvije godine, svijet mora se pripremiti za sprječavanje mogućih posljedica, ”ograničenog” napada na rusku vojnu infrastrukturu, slično onome što se dogodilo u Siriji, što bi potencijalno moglo rezultirati najtežom posljedicom od svih: Trećim svjetskim ratom.

Autor: Gavin OReilly
CovidMasovni medijiMedijiukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
57 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nekoime
2 godine prije

Jedan Kinjal na WEF, i problemi riješeni.

łedeno doba
2 godine prije

kabalina njemačka vlada i parlament u sjeni rata o Ukrajini, donijeli su promjenu zakona, po kojem od listopada,– samo oni koji su se cjepali 3x, dakle sa “busterom”, se broje kao “potpuno cjepljeni”. Tojest, svim onima, koji su već dobili 2 bocke, neće više važiti njihove kovid propusnice, ausvajsi itd.. već svi moraju dobiti 3 bocke, a u planu je i četvrta bocka..

corona-blog.net/2022/03/19/bundestag-beschliesst-aenderung-des-infektionsschutzgesetzes-ab-oktober-gilt-man-nur-mit-booster-als-geimpft/

u Francuskoj je to na snazi, već od 15. 2., dakle da onima koji su 2x cjepani više to ne važi, i njihovi digitalni kovid ausvajsi, su tako reći isključeni i proglašeni nevažećima. Tako da se svi morajju cjepati sa 3. dozom, busterom, ili ako neće–onda su isključeni iz društva i imaju isti status, kao i oni koji nisu nikako cjepljeni. a tamo je već u planu i 4. bocka, o čemu je i ovaj portal nedavno izvjestio

corona-blog.net/2022/03/23/per-knopfdruck-schaltet-frankreich-4-millionen-digitale-impfpaesse-ab-das-rki-ist-dazu-auch-in-deutschland-berechtigt/

łedeno doba
2 godine prije

Njemački Beroš, njihov ministar zdravlja poznati kabalin psihopat i klaun, Karl Lauterbach (mješavina između psiho ubojice Normana Batesa iz Hičkokovog filma Psiho i po glasu, one ružne zle kreature Goluma iz Gospodara prstenova)- prije desetak dana, je u njemačkom parlamentu optužio necjepljenje i već ih unaprijed proglasio za krivce za mogući novi val na jesen. Vjerojatnost da će taj val doći, kako je rekao psihopat, je 100% a vjerojatnost da neće doći je 0%. Iako je ovaj ydiot u zadnje 2 godine, lupetao na stotine ovakvih crnih prognoza, poput pajde mu Đikića kod nas, i sve te prognoze su se pokazale kao pušiona, – ydiot i dalje lupa proljev i nikom ništa. I zahtjeva donošenje zakona za obaveezno cjepljenje, o čemu njemački parlament treba glasati u travnju, a stupanje na snagu zakona, je planirano za početak listopada, ako bude izglasan. Inače, klaun se nedavno sastao sa gazdom Gatesom, na skupu MSC-a, (Minhenska… Čitaj više »

Max
2 godine prije

Da to je sotonski plan prema istom obrascu ali Rusija nije Siirija pa bi to bio 3 svjetski rat. Mislim da znaju u Kremlju i da su se pripremili.

tihobl
2 godine prije

Znamo da ce zli rusi bombardovati nuklearke po bvsoj Ukrajini cim zaduvaju istocni vjetrovi. Tad ce bombardovati i laboratorije gdje su se ispitivali opasni patogeni i trazili lijekovi protiv njih. I jos ce ce bacati i hemijske otrove – vec je otkriveno da su dovukli 70 An-2 kukuruznika na zapad Rusije (a ti avioni najvise se koriste u poljoprivredi).
Zli rusi samo cekaju da zaduvaju vjetrovi sa istoka pa da potruju cijelu Evropu.

PS. koga zanimaju nove gas maske po cijeni 100 evra + postarina neka se javi.

Mali zloco
2 godine prije

Dok je masovna cenzura sve masovnija i dok je osim zabrane komentiranja krune histerije danas zabranjeno i komentiranje situacije u Ukrajini, međutim, kako tvrdi Google, nismo svi isti.Naime, kako su se na svom Telegram kanalu pohvalili pripadnici neonacističkog bataljuna Azov, vraćen im je službeni Youtube kanal gdje je sve počelo.”Upozorenje! YouTube kanal “AZOV media” ponovno radi! AZOV media je glavni kanal koji postoji od prvih dana bojne Azov. Nakon niza apela uspjeli smo vratiti svoj profil, jer sadrži cjelokupnu kronologiju razvoja pukovnije – od “crnaca” do specijalnih snaga i prikupljamo sve dokaze o ruskoj agresiji na čovječanstvo”, napisali su pripadnici Azova na svom Telegramu. kanal.

2 godine prije

iraq,libiju,siriju,jemen..nastavi niz.u jemenu djeca doslovno umiru od gladi uzrokovanoj od istih onih koji su uvijek dobro dosli u papine dvore.hvala.

Zoran
2 godine prije

Da i tu kabalu treba skratiti za glavu

Tupko Glupko
2 godine prije

Citiram iz danas objavljenog vrlo zanimljivog članka u Večernjem listu naziva “U skladištima se čuva gotovo 2 milijuna doza cjepiva protiv COVID-19, a znatne količine su već uništene”: “U Hrvatskoj je do sada uništeno više od 275.000 doza cjepiva protiv covida-19 zbog isteka roka trajanja i nerealiziranih donacija, a u skladištima se čuva još gotovo dva milijuna cjepiva raznih proizvođača, doznaje se u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo (HZJZ). Ukupno je uništeno 275.799 doza, najviše AstraZenecina cjepiva, kojega je uništeno 154.644 doza. Na lageru je ukupno 5450 doza cjepiva AstraZeneca, 198.990 doza Moderne, 59.425 doza Johnson&Johnsona, 1.528.657 doza Pfizera te 153.445 doza proteinskog cjepiva Novavax, odgovorili su iz HZJZ-a na Hinin upit o količinama neiskorištenog cjepiva.” “Iz centralnog skladišta donirano je 420.000 doza AstraZeneca cjepiva i 70.000 Moderne, kažu u HZJZ-u te naglašavaju da su donacije složen proces za koji je nužan poseban transport i skladištenje, a rok trajanja cjepiva relativno je kratak.” “No, interes za cijepljenje vrlo… Čitaj više »

ZriBra
2 godine prije

TOME TREBA DODATI kako je neumjesno,uspoređivat stradalnike i izbjeglice ovog KOVIDi novo normalnog,novomoralnog rata sa onim na ovim našim prostorima 90ih, kao i ovim sadašnjima(Jemen,Sirija,Libija…).

mislim
2 godine prije

ako imaš želju i poptrebu za ubijanjem ,razaranjem i silovanjem, moš ić u ukrainu.
ali ukrainci traže da si tri put cijepljen ficerom ,modeno ili u zenici. a rusi traže samo dva put sputnikom v.

Samuraj
2 godine prije

Žao mi je svake osobe koja je napustila ovaj svijet to neka je jasno, no ljudi, vrlo jednostavno, postoji zlo. Čovječe trebate se odlučiti na koju ćete stranu. Nema srednje odluke, sredina je farizejština i hipokrizija. Tko je bez grijeha neka baci kamen prvi. Može se krenuti krivim putem, ali čovječe ne trebaš ostati na tom putu. Dobro znaš kome se uvijek možeš obratiti, tko te uvijek čeka raširenih ruku. Gospodin je jasno rekao – “Ne boj se. ” Kad je On uz tebe, ma tko se usudi biti protiv tebe!!! Zdrav način života je tu, uvijek je bio kraj tebe samo si zaboravio na to zbog “modernog” načina života. Sve oko tebe je koncipirano na taj način da ti zamagli pogled, da te udalji od (Izvora), a ti dobro znaš duboko u sebi Tko je Izvor, o da. Dođi k sebi. Zdrava organska domaća hrana, tjelovježba, te pored tjelesne ne… Čitaj više »

Šele
2 godine prije

Cjepljenje, covid potvrde, su privremeno stopirani, ali nisu odustali, na jesen će uz nestašice ponovo uvesti histeriju i pritiske za cjepljenje, živi bili pa vidjeli, krajem osmog mjeseca očekujte gore stanje nego zimus i jesenas, nisam rusofil, niti ih volim, niti mrzim, ali ovaj predah i privremeni spas možemo Putinu zahvaliti, iako sam svjestan da je putko njihov igrač, te da su mu Ukrajinu prodali, vjerujem da se nove granice već znaju i koje Rusi neće preći, korona će ići dalje uz nestašice hrane koja će se naravno vještački napraviti, odmorite i pripremite se za jesen, biće svašta

Kobac
2 godine prije

Tipkajte u bitchute . com za člana “PCS” i tu za datum 27.03.2022 pogledati video pod nazivom BLUETOOTH ADRESSES IN TESCO Novinar sa uključenim bluetooth na svom mobitelu ulazi u supermarket i tačno se vide MAC IPV6 adrese”cijeppljenih” koji potiču od nano rutera i grafen oksida. Ti nano ruteri direktno komuniciraju sa obližnjim wifi 3G,4G, i 5G tornjevima. Sve MAC IPV6 adrese imaju uvek ŠEST REDOVA odvojenim dvema tačkama između svakog reda a u svakom redu uvek ima dva znaka tipa SLOVO BROJ :BROJ BROJ: SLOVO SLOVO: i tako dalje. Slova u MAC IPV6 adresama na bluetooth u blizini cijeppljenih su UVEK I UVEK VELIKIM SLOVOM tako da se uvek razliku od bilo koji drugih MAC IP adresa slušalica ili rutera ili laptopova i slično. Pokušajte i vi sami u blizini starijih ili u busu ili autobuskom stajalištu i uključite bluetooth i screenshot ujte ekran imaćete šta da vidite.. Uvek… Čitaj više »

Isto Ime
2 godine prije

Ukraina, tko pobjedjuje, votka ili kamioni bijeloga? O ovome se ne pise.

Otpornik
2 godine prije

Corona je trenutno na klupi za rezerve, ali ne brinite, ubrzo će u igru. Najkasnije u jesen.

tihobl
2 godine prije

Papa je vakcinisan kao i ti, pa mozete pricati sta hocete.

tihobl
2 godine prije

E moj Otpornik korona je gotova.
Na ljeto uvode sankcije Kini, a na jesen nece imati spriceva i igala koje su uvozili iz Kine. A nece imati ni papira iz Rusije da pisu kazne nevakcinisanim.

Lenko
2 godine prije

Sve ide po planu.
Napravili su jednu veliku kardinalnu pogrešku koja će im doći glave:
zaboravili na ONOG KOJI JEST.

Emiliano Zapata
2 godine prije

Jedino narod na ulicama moze zaustavit PLANdemiju…

abc
2 godine prije

treba dodati, da je taj tvoj Franjo prevarant i vražji sluga, koji se je cjepio čelijama mrtve djece. Znači da je tvoj Franjo lihvar, koji je za par škudi prodao dušu vragu.
Pravi barbari u Ukrajini su zapadni plačenici u obliku neonacista, a takvu ološ štiti baš tvoj Franjo.

Tristan
2 godine prije

Pogledaj radije što govori nadbiskup Vignano.

Boba Lazarević
2 godine prije

Ja bih se malo vratio na onu letjelicu koja je pala na Zagreb. Po meni to nije bila “poruka Rusa”, kako su neki pretpostavili.

Svi zapadni mediji su se zadnji tjedan jako rastrubili o mogućnosti da Rusi upotrijebe kemijsko oružje u Ukrajini iako takvo nešto nema ama baš nikakvog smisla. S obzirom da visoki krugovi silno žele ući u ukrajinski teatar, očito se priprema teren za jedan drastični false flag koji će “uvjeriti” sve na Zapadu da NATO mora intervenirati.

Meni se čini da će meta sljedeće letjelice koja doleti iz smjera Ukrajine biti omanji grad neke članice malo važnije od Hrvatske i da će letjelica nositi sarin. Nadam se da sam u krivu i da lupam bezveze, ali znamo što su Ameri sve u stanju učiniti.

Boba Lazarević
2 godine prije

Treba dodati da je Papa propagandist za globalističku kliku. I treba pogledti listu ratova koje nije osudio kao “barbarski čin bogohuljenja”. Poduža je i nema veze s Rusima.

čudila se aman ja
2 godine prije

..pitam kćer kako joj je (busterirana) svekrva, kaže: boji se gripe,boji se virusa, a sad se boji Putina i Rusa, težak slučaj.

dobagan rogić
2 godine prije

Evo Plenkoviću i Berošu kita.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI