Medvedev predviđa raspad EU i građanski rat u SAD

Dmitrij Medvedev
40 komentara

Zamjenik predsjednika Vijeća sigurnosti Rusije Dmitrij Medvedev poželio je Zapadu “sretnu novu godinu” svojom “futurističkom” prognozom, koja je predviđala mnogo problema.

“Svi vole da predviđaju prije Nove godine. Mnogi smišljaju futurističke hipoteze, takmičeći se u predlaganju najneočekivanijih ili čak apsurdnih. Hajde da damo svoj doprinos”, napisao je u ponedjeljak na svom Telegram kanalu , dajući listu od 10 tačaka.

Uključuje naftu od 150 dolara po barelu i gas od 5.000 dolara za 1.000 kubnih metara, povratak Velike Britanije u EU i kasniji raspad Evropske unije. Političar takođe predviđa “zauzimanje Poljskih i Mađarskih zapadnih regiona bivše Ukrajine”, “stvaranje Četvrtog Rajha na bazi Nemačke i njenih savezničkih satelita” i kasniji rat ove unije sa Francuskom praćen podelom Evrope i “nova podjela Poljske.”

Poseban unos posvećen je otcjepljenju Sjeverne Irske od Ujedinjenog Kraljevstva i pridruživanju Republici Irskoj.

“Prognoze” takođe uključuju “građanski rat u SAD-u, Kaliforniji i Teksasu koji postaju nezavisne države”, izbor Elona Maska za predsednika i odbacivanje evra i dolara kao globalnih rezervnih valuta.

U zaključku, Medvedev je svojim “anglosaksonskim prijateljima” i njihovim saveznicima poželio “sretnu novu godinu”.

Medvedevrusijaukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
40 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ringo10
1 godina prije

Za..bava ih Medvedev

Sir Oliver
1 godina prije

Za Ameriku ne bih prognozirao ,a EU će mati sve većih problema. Raspad EU je neminovan samo je pitanje razlaz u miru ili ratom.

Alen
1 godina prije

MOSKVA, 26. prosinca (Reuters) – Ruski proizvođač energetske opreme Power Machines priopćio je u ponedjeljak da je dovršio montažu i testiranje svoje prve domaće proizvedene plinske turbine velike snage, s ciljem zamjene uvezene energetske opreme nedostupne zbog sankcija.

Prema priopćenju, Power Machines planira do 2025. moći proizvoditi osam turbina od 170 megavata godišnje, au budućnosti povećati godišnji kapacitet na 12 turbina, kao i osigurati održavanje plinskih turbina, uključujući i one iz uvoza.

Prvi klijenti bit će ruska naftna kompanija Tatneft, državni energetski holding InterRAO i elektroprivreda Rushydro, stoji u priopćenju.

O ovome govori i poznati prijatelj Rusije na youtube EMIL COSMAN koji je po nacionalnosti Rumunj, zivi u Americi.

Mrčikola
1 godina prije

Bez kaosa u EU i SAD nema GR.
Kada učine da vrijednost dolara “dostigne” kaloričnu vrijednost, “staronormalno” završava.
Za sada sve ide po planovima majstora pa su ove prognoze otprilike u rangu Mamićevih prognoza rezultata HNL.😁
Kad sam se već dotakao GR…s obzirom na brzinu događanja, čini se da su i majstori, zbog nečega ili nekoga, u velikoj stisci…ko’ da više ne cveta cveće ni u njihovo preduzeće.😁

Karma
1 godina prije

Eu je krcata veleizdajnicima koji demontiraju standard pricama o novim izazovima kako ono kazu. Kabala prestava.

Promatrac
1 godina prije

Kad manipulatorski rezim takvo sto valja onda je na svima da se potrude za dijametralno suprotni ishod.

gigi pinna
1 godina prije

EU će se raspasti kad ponestane love, a to je samo pitanje vremena ovakvim propadanjem ekonomije, koja se, između ostalog, temeljila i na jeftinim ruskim energentima. Uostalom, ekonomska kriza ’80-ih je bila okidač i raspada Juge, iako je već vrijao šovinizam, jer jugoslavenska nacija nije niti postojala – kao što ne postoji niti ona europska.
Građanski rat u JewSA-u? Do daljnjega ništa – možda i bude kakvih konflikata ako se Trump uspije vratiti na vlast, ali će ili završiti na robiji pod tko zna kakvim glupim optužbama, ili će ga Deep State jednostavno eliminirati, kao što su i JFK-a.
Bojim se, da još nema kritične mase u Americi koja bi se uopće mogla oduprijeti ovim iluminatskim sotonjarama.

gigi pinna
1 godina prije

Samo jedno? Nakon WW1 nestalo ih je malo više, lol!

Komplicirano
1 godina prije

Kada covjek iz visoke politike izlozi svoj obraz javnim priopcenjem,budite sigurni da tu neceg i ima.Druga je stvar sto netko tko vec pije sa izvora druge strane u ovome sukobu ,izrecenu prognozu vidi na svoj nacin,ili na svoju projekciju.Sve mirise(smrdi) na veliki ponor u koji nas (uspjesno) guraju “pretece” tj.segrti sotone.pripremaju teren,poravnavaju putove za skori sluzbeni dolazak laznog “spasitelja” ,,,,o kako ce velika prijevara doci kada ELon ponudi mir i blagostanje svima,,,,o kako ce se svi zanijeti za zvijeri i svatmo tko se usudi pomisliti suprotno agendi,biti ce brutalno ukinut,,uz odobravanje susjeda,tzv.prijatelja,pa cak i rodbine,,,,,,ali,,eh da,,,prica tu ne zavrsava,,,ustvari tek tada ce poceti,,,,,,,,,,Boziji gnijev,,,,,,sretna nam nova godina i buducnost u kojoj kao nikada u povijesti treba podignut glavu,,,,haleluija

Selena
1 godina prije

Indija/Ujedinjeni Arapski Emirati – Pregovori o zajedničkom odbramdenom štitu i korišćenju nacionalnih valuta u finansijskim transakcijama. Indija/Kina – Dogovor o zaštiti ,,Zapadnih granica” iliti u prevodu – konflikt se zamrzava do daljnjeg. Detalji sastanka nisu objavljeni. Ruska Federacija – Rečeno slengom, srokavanje LGBT agende koja uključuje pedofiliju, promenu pola itd. na svim nivoima. Nevezano, ali interesantno, pogotovo što je vest prošlo porilično neprimetno – S.Makedonoja je pre dva dana uvela vanredno stanje zbog zagađenja. ,,Nijedan sportski događaj nije održan danas, niti će biti održan dokle god je nivo zagađenosti visok, a aktivnosti na otvorenom su suspendovane. Građevinski radovi će od sutra biti ograničeni na šest sati, od 11 do 17 časova. Vlada je preporučila firmama da trudnice i osobe starije od 60 godina dobiju slobodno, dokle god traje zagađenje.   Vlada će smanjiti upotrebu svojih vozila na polovinu, a zdravstveni zvaničnici treba da se potrude da nađu sklonište za beskućnike… Čitaj više »

Amar
1 godina prije

Medvedev je sigurno malo pretjerao,ali i nesto i pogodio.On je drugi covjek Rusije,on je jedini covjek koji zna sve tajne koje zna i Putin,covjek back-up.On ima isto obezbjedjenje kao Putin,i nije slucajno da je nedavno bio u Kini.Kada je dobio ovu funkciju ljudi su mislili da je smijenjen,ustvari je napredovao.

tihobl
1 godina prije

Jeste li primjetili glavnu vijest – kaze da rusi nece postaviti Trampa na celo SAD vec Maska.

jasam
1 godina prije

Potrazite i gledajte cenzurirani dokumentarac Europa: Last battle. Tko ne zna proslost osuden je da je ponovi. Toliko o predvidanju buducnosti, sve je vec davno receno.

Keki
1 godina prije

Čuj prognozu…. Ne bi me doduše čudilo.

Noppo
1 godina prije

malo se za*ebava. Ali i protivniki to žele Rusiji. Da razpadne i se uguši v mizeriji i krvi.

Noppo
1 godina prije

kad € in $ neču biti više rezervne valute..Zapad če pasti na nivo Konga…

Grdi
1 godina prije

Dovoljno bi bilo da se ova diktatura EU raspadne …… molimo se Bogu za to …..

Max
1 godina prije

Moguće.

mrdo
1 godina prije

Pa, bivša Ukrajina, nije baš da je carstvo, ali da će da nestane, to je sigurno. Ta nakazna, neutemeljena tvorevina nije trebala ni da nastane.

Greške postoje da bi se ispravljale.

nessy
1 godina prije

Previse glupo za komentar. Ili je vidovit, ili je ovo ‘wishfull thinking’. Sto je vjerojatnije?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI