Moskva poziva Washington na procesuiranje New York Timesa

Marija Zakharova - Glasnogovornica ruskog Ministarstva
7 komentara

Odgovarajući na reakciju Washingtona, koji je izjavio da namjerava kazniti one koji su uključeni u širenje dezinformacija vezanih za koronavirus, rusko Ministarstvo vanjskih poslova savjetovalo ga je da započne s New York Timesom.

Glasnogovornica Ministarstva vanjskih poslova Maria Zakharova savjetovala je Sjedinjene Države da počnu s New York Timesom u svojoj odlučnosti da procesuiraju odgovorne za dezinformacije o pandemiji Covid-19. Američka državna tajnica prijetila je da će sve sudionike “dezinformacija” vezano za pandemiju privesti pravdi. ” Zato započnite s New York Timesom za članak “Putinov dugi rat protiv američke znanosti”, to je sjajna vijest, napisala Zakharova.

Američki list objavio je članak Williama Broda koji optužuje ruskog predsjednika da je kriv za širenje lažnih podataka o smrtonosnim bolestima i pokušaj diskreditacije važnih javnih institucija. Bez ikakvog ozbiljnog argumenta, autor se oslanja na druge članke u tisku, tvitove i TV emisije.

Američki šef diplomacije, Mike Pompeo, izjavio je od 25. ožujka kako je G7 zabilježila “namjernu kampanju dezinformacija” Kine u vezi s koronavirusom. Sam nastavlja govoriti o “virusu Wuhan”, imenu kineskog grada u kojem je prvi put otkriven koronavirus. Donald Trump također govori o “kineskom virusu”, na zgražanje Pekinga.

Uz to, jedan je predsjednikov evangelički savjetnik ranije tvrdio da je koronavirusna pandemija mogla biti uzrokovana “gnjevom Božjim” upućenim Sjedinjenim Državama kako bi kaznio homoseksualce i ekologe.

DezinformacijeMarija ZaharovaNew York TimesSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Alex
4 godine prije

Glup, gluplji…najgluplji…

igi
4 godine prije

…ovo je sve kamilica, ali ne čudi jer čitav kremlj je relikt židovskog pokušaja preuzimanja moći u ruskoj federaciji i predstavlja djelom pobunjenu otrgnutu vlast od zapadne evangelističko jevrejske financijske ruke…putin pokušava kako u sebi tako i u rusiji uravnotežiti rusiju i židovsku financijsku oligarhiju….međutim tu ne može biti kompromisa već samo uništenje te financijske hidre i zato se ja ne uzdam u putina već u budućnost koja će valjda nadam se iznjeti jednog ruskog kneza koji će opet i opet uništiti hazarsku državu.

Z.A.
4 godine prije

Bas bih volio vidjeti i to cudo nad cudima da privedu Putina pravdi za sirenje dezinformacija u slucaju Covid 19 . Bujrum pokusajte … Majko mila nisam ni znao koliko na ovom svijetu ima levata ….

ruski pravdaisti
4 godine prije

Ruska dijaspora u Njujorku … ma vrati se u moskvu i procesuiraj ruski PRAVDA

kum
4 godine prije

Naslov – prvoaprilska sala..! Dalje ne treba ni citati

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI