Nakon COVID-a, Davos se seli u Veliki reset

Klaus Schwab
313 komentara

Pod Bidenovim predsjedavanjem SAD-om, Washington se ponovno pridružio programu Global Warming (globalno zagrijavanje) Pariškog sporazuma.

Autor: F. William Engdahl

Dok se Kina glasno zavjetovala da će ispuniti stroge standarde emisije CO2 do 2060. godine, sad će Svjetski ekonomski forum otkriti što će transformirati način na koji svi živimo u onome što čelnik SEF-a Klaus Schwab naziva Velikim resetom. Nemojte se zabuniti. Sve se to uklapa u dnevni red koji već desetljećima planiraju stare bogate obitelji poput Rockefellera i Rothschilda. Brzezinski ga je nazvao krajem suverene nacionalne države. David Rockefeller nazvao ga je “jednom svjetskom vladom”. George H.W. Bush ga je 1990. nazvao Novim svjetskim poretkom. Sad možemo bolje vidjeti što nam planiraju nametnuti ako im to dopustimo.

Veliko resetiranje Svjetskog ekonomskog foruma predstavlja uvođenje novog oblika globalne totalne kontrole za 21. stoljeće. „Imamo samo jedan planet i znamo da bi klimatske promjene mogle biti sljedeća globalna katastrofa s još dramatičnijim posljedicama za čovječanstvo. Moramo dekarbonizirati gospodarstvo u malom prozoru koji je još uvijek otvoren i ponovno dovesti svoje razmišljanje i ponašanje u sklad s prirodom”, izjavio je osnivač SEF-a Schwab u dnevnom redu iz siječnja 2021. godine. Posljednji su put ovi glumci učinili nešto sličnog opsega 1939. godine uoči Drugog svjetskog rata.

Studije rata i mira

U to je vrijeme Rockefellerova zaklada financirala strogo povjerljivu stratešku skupinu koja je radila u njujorškom Vijeću za vanjske odnose. Bio je poznat pod nazivom Studije rata i mira, a vodio ga je „američki Haushofer“, geograf Isaiah Bowman sa Sveučilišta Johns Hopkins. Prije nego što su se njemački tenkovi Panzer uopće zakotrljali u Poljsku, planirali su poslijeratni svijet u kojem će se Sjedinjene Države pojaviti kao jedini pobjednik i zamijeniti Britance kao globalnu hegemonističku silu.

Formulacija novčanog poretka Ujedinjenih Nacija i Bretton Woodsa kojim bi dominirao SAD i zasnovao se na dolaru, bio je dio njihovog projekta. Kada je Amerika 1941. godine formalno ušla u rat, skupina CFR (Vijeća za vanjske odnose) poslala je dopis američkom State Departmentu: „Ako se navedu ratni ciljevi koji se doimaju isključivo kao angloamerički imperijalizam, to će pružiti malo ljudima u ostatku svijeta. Treba naglasiti interese drugih naroda. To bi imalo bolji propagandni učinak.”

Taj uspješni projekt bio je okvir onoga što je Henry Luce 1941. nazvao američkim stoljećem i trajao je sve do nedavno.

Sada te iste obitelji, uključujući Rockefellerovu zakladu i Rothschilde u liku „Vijeća za inkluzivni kapitalizam s Vatikanom“ Lynn de Rothschild, kreću stvarati sljedeću generaciju u svojoj potrazi za globalnom dominacijom. Zove se Veliki reset. Zahtijeva globalnu vladu, načelo koje je značajno podržao jezuitski papa Franjo. Njegov PR-ovac, Klaus Schwab, samo je priznati štićenik Rockefellerovog insajdera Henryja Kissingera, iz njihovih dana još od prije 50 godina na Harvardu.

“Ponovno izgradi bolje” – „Build Back Better“

U svibnju 2020. godine, kako je koronavirus izazvao globalnu paničnu blokadu daleko izvan prvobitnog izbijanja u Wuhanu, britanski prijestolonasljednik Charles, zajedno s osnivačem Svjetskog ekonomskog foruma Klausom Schwabom, predstavio je ono što su s veseljem nazvali Veliki reset. Svjetski politički i poslovni lideri sve češće koriste izraze poput “Veliki reset” ili “Četvrta industrijska revolucija” i poziv na “Izgradite bolje” („Build Back Better“), koji preferira Bidenova administracija. Svi su zasnovani na istom nizu dramatičnih globalnih promjena. Američki Green New Deal (Zeleni novi dogovor) i European Green Deal (Europski zeleni dogovor) Europske unije dio su toga.

Najupečatljivija činjenica u vezi s programom Velikog reseta jest da ga guraju iste one mega-bogate plutokratske obitelji odgovorne za manjkavosti sadašnjeg svjetskog ekonomskog modela. Oni, a ne mi, stvorili su propast organskih polja i prirode svojim Roundupglifosatom i otrovnim pesticidima. Narušili su kvalitetu zraka u našim gradovima modelima prijevoza koji nam nameću. Stvorili su model globalizacije “slobodnog tržišta” koji je uništio industrijsku bazu Sjedinjenih Država i industrijske države EU-a. Sada, dok nas krive za navodnu katastrofalnu emisiju CO2, uvjetovani smo da prihvatimo krivnju i budemo kažnjeni kako bismo Greti i prijateljima “spasili sljedeću generaciju”.

4. industrijska revolucija

Iza zavodljive retorike moćnika o stvaranju “održivog” svijeta krije se program sirove eugenike, depopulacije u razmjerima koje nitko nikada još nije pokušao. Nije humano, zapravo, neki bi rekli da je “transhumano”.

2016. godine šef SEF-a Schwab napisao je knjigu pod naslovom Oblikovanje budućnosti četvrte industrijske revolucije. U njemu opisuje tehnološke promjene koje dolaze s 4. industrijskom revolucijom 5G pametnih telefona, Interneta stvari i umjetne inteligencije koje sve povezuju sa svime da bi za nas donijeli najbanalnije odluke poput kupnje više mlijeka ili smanjivanja vatre na štednjaku. Podaci su istovremeno centralizirani u privatnim korporacijama poput Googlea ili Facebooka kako bi nadzirali svaki naš udah.

Schwab opisuje kako će tehnologije nove generacije, koje su već uveli Google, Huawei, Facebook i nebrojeni drugi, omogućiti vladama da „uđu u dotadašnji privatni prostor naših umova, čitajući naše misli i utječući na naše ponašanje… Tehnologije četvrte industrijske revolucije neće se zaustaviti na tome da budu dio fizičkog svijeta oko nas – one će postati dio nas“, rekao je Schwab. “Današnji vanjski uređaji – od nosivih računala do naočala s virtualnom stvarnošću – gotovo će sigurno postati ugradivi u naša tijela i mozak.”

Schwab dodaje: “Ono do čega će dovesti četvrta industrijska revolucija je spoj našeg fizičkog, digitalnog i biološkog identiteta.” Među tim fuzijskim tehnologijama su i “aktivni implantabilni mikročipovi koji probijaju kožnu barijeru našeg tijela”, objasnio je Schwab. Ovi „implantabilni uređaji vjerojatno će također pomoći u komunikaciji misli koje se obično izražavaju verbalno, putem„ ugrađenog pametnog telefona, te potencijalno neizraženih misli ili raspoloženja čitanjem moždanih valova i drugih signala.” Ne znam za vas, ali ne umirem od želje da mi država ili Google čitaju moždane valove.

Kontrola naše hrane

Zbunjujući aspekt za mnoge je mnoštvo predgrupa, nevladinih organizacija i programa koji svi vode istom cilju: drastična kontrola nad svim članovima društva u ime održivosti – UN-ova Agenda 2030. Ništa nije zlokobnije u njihovim planovima od planova za budućnost naše hrane. Nakon stvaranja sadašnjeg sustava globalizirane industrijske poljoprivrede, agrobiznisa, projekta kojeg je pedesetih godina započela Rockefellerova zaklada, isti krugovi sada zagovaraju “održivu” poljoprivredu što će značiti prelazak na genetski modificiranu umjetnu hranu, sintetičko meso proizvedeno u laboratoriju i slično, čak uključujući crve i korov kao nove izvore hrane.

SEF-ov Schwab udružio se s nečim nazvanim EAT Forum, koji sebe opisuje kao “Davos za hranu” koji planira “postaviti politički program”. EAT je stvoren u Švedskoj 2016. godine uz potporu UK Welcome Trusta (osnovan sredstvima Glaxo Smith Klinea) i njemačkog Potsdam instituta za istraživanje klimatskih utjecaja. Laboratorijski uzgojeno sintetičko genetski modificirano meso podržava, između ostalih, Bill Gates, isti onaj koji podržava Modernu i druga genetski uređena cjepiva. EAT među ostalim surađuje s Impossible Foods i drugim biotehnološkim tvrtkama. Impossible Foods u početku su sufinancirali Google, Jeff Bezos i Bill Gates. Nedavni laboratorijski rezultati pokazali su da imitacija mesa tvrtke sadrži 11 puta veću razinu toksičnog glifosata od najbližeg konkurenta.

2017. EAT je pokrenuo FReSH (Reforma hrane za održivost i zdravlje) uz podršku Bayer AG-a, jednog od najotrovnijih svjetskih proizvođača pesticida i GMO-a koji je sada vlasnik Monsanta; kineskog GMO giganta Syngente koji proizvodi i pesticide, Cargilla, Unilevera, DuPonta, pa čak i Googlea. Ovo je plan budućnosti hrane za vrijeme Velikog reseta. Zaboravite tradicionalnog obiteljskog poljoprivrednika.

U svojoj knjizi Veliki reset iz 2020. godine, Schwab tvrdi da bi biotehnologija i genetski modificirana hrana trebali postati središnji stup za rješavanje globalnih problema nestašice hrane, pitanja koja je COVID otežao. On forsira GMO, a naročito je kontroverzno uređivanje gena. Piše “globalna sigurnost hrane postići će se samo ako se propisi o genetski modificiranoj hrani prilagode tako da odražavaju stvarnost da modificiranje gena nudi preciznu, učinkovitu i sigurnu metodu poboljšanja usjeva.” Gates, projektni partner Schwaba već godinama, tvrdi isto.

EAT je razvio ono što naziva “planetarnom zdravstvenom prehranom”, koju WEF podupire kao “održivo dijetetsko rješenje budućnosti”. No, prema Federicu Leroyu, profesoru prehrambenih znanosti i biotehnologije sa Sveučilišta u Bruxellesu, “dijeta ima za cilj smanjiti unos mesa i mliječnih proizvoda u svjetskoj populaciji za čak 90 %, a zamjenjuje ga laboratorijskom hranom, žitaricama i uljem.”

Ovo je samo nagovještaj onoga što se priprema pod krinkom lockdowna zbog COVIDA-19 i ekonomskog kolapsa, a 2021. bit će odlučujuća godina za ovu protučovječnu agendu. Uvođenje UI-ja, robota i drugih digitalnih tehnologija omogućit će moćnicima da se riješe stotina milijuna radnih mjesta. Suprotno njihovoj propagandi, nova radna mjesta neće biti dovoljna. Postat ćemo sve više “suvišni”. Sve ovo izgleda previše nadrealno dok ne pročitate njihove vlastite opise. Činjenica da kabal najutjecajnijih svjetskih korporacija i milijardera sjedi u odboru SEF-a s Kissingerovim studentom Klausom Schwabom, zajedno sa šefom UN-a i MMF-a, s izvršnim direktorima najvećih svjetskih financijskih giganata, uključujući Blackrock, Black Stone, Christine Lagarde iz Europske središnje banke, DavidaRubensteina iz Carlyle grupe, Jack Maa, najbogatijeg milijardera u Kini, dovoljan je dokaz da ovo Veliko resetiranje nije učinjeno s našim istinskim interesima u srcu, unatoč njihovim svilenkastim riječima. Ova distopijska agenda je 1984. na steroidima. COVID-19 tekje uvod.

F. William Engdahl savjetnik je i predavač za strateške rizike, diplomirao je politiku na Sveučilištu Princeton i najprodavaniji je autor o nafti i geopolitici, ekskluzivno za internetski magazin “New Eastern Outlook”

CovidDavosVeliki resetWilliam Engdahl
Pretplatiti se
Obavijesti o
313 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Pio Pitak
3 godine prije

Peter James Spielman u izvjestaju o nekom UN dokumentu iz juna 1989.govori kako ce citave nacije biti zbrisane sa lica Zemlje ako se trend globalnog zagrijavanja ne preokrene do 2000e godine. Treba li tome nesto dodati?

3 godine prije zadnji put uredio Pio Pitak
PlanetB
3 godine prije

Da u Americi je sve puno parola cak i po manjim mjestima: ‘Time for the Great Reset!’ Iako senilac Biden to zove: ‘Build Back Better’ ali naravno ista stvar. Ocito da pred ne informiranim amerikancima mozete im mahati s tim parolama ispred glave i oni i dalje ne postavljaju pitanje: A sto je Great Reset ? Tko je Klaus Schwab ? U Kanadi Prime Ministar Justin Trudeau otvoreno je govorio na tome u svome videu da je vrijeme za Great Reset a kada su ljudi poceli postavljati pitanja sve je porekoa i rekao da on nema s tim nikakve veze i da je to ‘Teorija Zavjera’!. https://www.rt.com/news/507436-trudeau-denies-great-reset/ Video Grat Reset, Trudeau kanadski premijer: https://twitter.com/i/status/1327992732657258497 Slijedeci incident na Novom Zealandu zemlji koja je prvak u UN-u i borbi za Globalnu Svjetsku fasisticku Superdrzavu: Na MSM radiju voditelj emisije pita zamjenika Prime Ministra : Sto je ‘Veliki Reset’ i dali vlada Novo… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio PlanetB
Pio Pitak
3 godine prije

Mozda mi netko moze objasniti zasto Kina i Rusija sudjeluju tako sinhronizirano u ovom anglo-americko-masonskom nastavku velikog stoljetnog projekta globalne NWO robovlasnicke dominacije iako i Rusija i Kina ipak imaju svoje specificne ekonomske i druge interese koji najcesce nisu komplementarni s anglo-saksonskim interesima?

Vlastimir
3 godine prije

Где су теме које покрећу амерички масони ту је и нека превара и богаћење на рачун сиротиње.Немојте им ништа веровати.

Legendarni Grk
3 godine prije

Kako su europska oligarhija i Vatikan pljačkali i iskorištavali Indijance preko Kolumba https://www.youtube.com/watch?v=SLBQPIduNYM Vatikan se uplitao i u putovanja prema Americi. Kada je projekt putovanja na zapad prvi puta predložen, oni su smatrali da je to neumjesno i da je vrijeme nepovoljno. Bojali su se da će plovidba dovesti do otkrića i objave činjenica pred cijelim svijetom koje bi bile štetne za Crkvu. Oni su pokušali odvratiti Kolumba, raznim podmetanjima i obeshrabrenjima, da odustane od te ideje, i na svaki mogući način, ismijavanjem i lažnom logikom, nastojali su ga uvjeriti da je to pogrešna ideja. Prikazivanjem “vrhunskog učenja” htjeli su ga uvjeriti da su podjednako pogrešna njegova teorija i uvjerenja. Kada su otkrili da ne mogu odvratiti Kolumba od njegove ideje, izmišljali su razne razloge za kašnjenje, i, u međuvremenu su formulirali plan kojim su mogli spriječiti pojavu štetnih činjenica, koje bi mogle biti otkrivene, da se ne prošire u… Čitaj više »

Ришона Вилон
3 godine prije

Тачне информације. Шта спаја те мреже, савете, гралове, култове, идиоте? Сви припадају одасвуд протериваном и вечито “угњетаваном” малом народу.

PlanetB
3 godine prije

Da u Americi je sve puno parola cak i po manjim mjestima: ‘Time for the Great Reset!’ Iako senilac Biden to zove: ‘Build Back Better’ ali naravno ista stvar. Ocito da pred ne informiranim amerikancima mozete im mahati s tim parolama ispred glave i oni i dalje ne postavljaju pitanje: A sto je Great Reset ? Tko je Klaus Schwab ? U Kanadi Prime Ministar Justin Trudeau otvoreno je govorio na tome u svome videu da je vrijeme za Great Reset a kada su ljudi poceli postavljati pitanja sve je porekoa i rekao da on nema s tim nikakve veze i da je to ‘Teorija Zavjera’!. https://www.rt.com/news/507436-trudeau-denies-great-reset/ Video Grat Reset, Trudeau kanadski premijer: https://twitter.com/i/status/1327992732657258497 Slijedeci incident na Novom Zealandu zemlji koja je prvak u UN-u i borbi za Globalnu Svjetsku fasisticku Superdrzavu: Na MSM radiju voditelj emisije pita zamjenika Prime Ministra : Sto je ‘Veliki Reset’ i dali vlada Novo… Čitaj više »

nekoime
3 godine prije

Ho’e li se Svjetska vlada formirati po načelu jedna država – jedan Židov, ili će se broj Židova koji zastupaju pojedinu državu određivati po nekim drugačijim kriterijima.

3 godine prije

“… Najupečatljivija činjenica u vezi s programom Velikog reseta jest da ga guraju iste one mega-bogate plutokratske obitelji odgovorne za manjkavosti sadašnjeg svjetskog ekonomskog modela. Oni, a ne mi, stvorili su propast organskih polja i prirode svojim Roundupglifosatom i otrovnim pesticidima….” William Engdahl je jedna od rijetkih “starih” analiticara – kojeg ja mogu citatinakon ove lazne pLandemije… Covjek je toliko fleksibilan, analitican i razuman da su mu i one stare analize naprosto apsolutno kao ruka u rukavicu sa ovim novim… Na zalost stari “analiticari” tipa Saker, Orlow ili Mensen – NULA bodova… Jos uvijek u ostali zakovani u (idiotsku) zvaku o “geopolitici” – i ne vide dalje od vlastitog nosa, premda im sve ovo sto Engdahl prica – stoji dokumentovano pred nosom. A ovdje na diskusijama pogotovo – kad vidim ljude koji su navodno shvatili da je – korona prevara – kada pocnu staru besmislenu “geopoliticku zvaku” …. Ii jos… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Žx
Volim Vas
3 godine prije

Gradjanski Neposluh!!!!
Jedino se tako mozemo iskopati iz ovoga..
Mir, nenasilje i neposluh!!
<3

Lucija, prva
3 godine prije

“Nedavni laboratorijski rezultati pokazali su da imitacija mesa tvrtke sadrži 11 puta veću razinu toksičnog glifosata od najbližeg konkurenta.”

To je njihov znak prepoznavanja:
– zarađuju na ljudima,
– usput ih truju.

Kao “cjepiva” za kovida.
Btw, SVE više traže razloge kad se nedvojbeno pokaže nedjelotvornosti cjepiva. Te mutacije, te ovo, te ono. Ursula izjavila da se pojavljuju “fake” cjepiva…
O nus- pojavama…

tuf
3 godine prije

O moći današnjih korporacija najbolje govori uzimanje slučajnog uzorka, pa zagrabimo samo dva nedavna: 1) vidimo na primjeru Australije koliko Facebook može utjecati na odluke države kada osim novinskih portala jednim klikom blokira čak i FB stranice hitnih službi, 2) izašlo je na vidjelo da Amazon u Alabami doslovno ima kontrolu nad semaforima kako bi utjecao na djelovanje sindikata
A ovo je samo slučajni odabir događaja. Primjera je na stotine, tisuće. A svi direktno utječu na ljudsku percepciju, zdravlje i na kraju krajeva živote.

gostgost
3 godine prije

Globalno zatopljenje je stvarno ko i jednorog. Ako ga ne možeš pronać, napraviš ga (kao i Pablo Escobar)…kupiš bijelog konja, prišiješ mu rog, pokloniš ga kćerki koja ga potom pokaže svim prijateljima na rođendanu. Pablo sretan, kćerka sretna, prijatelji zadivljeni, konj ugine zbog infekcije.
Pogodite ko je konj u priči!?

3 godine prije zadnji put uredio gostgost
Kardinale
3 godine prije

Cekaj ima tko budalama NWO na vlasti objasniti da u ljudima kuva bijes. Kad krenu pizdarije i stampedo po ulicama onda ce doci rulja i do ovih idiota. Ja sam vec u godinama ali ima ljutih novih generacija kojima kradete svijet. Buducnost IM KRADETE sotone bolesne. Sto sami dobijete od stvora 666 stoko vlasti pohlepna. Sramite se svi koji bilo kako podrzajete sotonizaciju planete.
Necete dobiti veliku borbu jer i Isus to pise u novom zavjetu.

Legendarni Grk
3 godine prije

Dr. Mila Alečković objašnjava kako je projekt cijepljenja i trovanja populacije propao:

https://www.facebook.com/viktor.jagarinec/videos/2884505495155237/

Ljudi masovno odbijaju cijepljenje, pa bankari i političari u njihovim kontroliranim masonskim medijima glumataju da “cjepiva trenutno nema dovoljno” i da među ljudima “vlada veliki interes za cijepljenje”, a stvarnost je upravo suprotna – svi nastoje pobjeći od cjepiva.
Isto tako će im propasti njihov “Veliki Reset” – nitko ne želi živjeti po robovskom pravilima igre.

Zašto je propao njihov “eksperiment”?
Zato što su u njihovoj manipulaciji angažirali znanstvenike srednje klase, a svi vrhunski znanstvenici su osudili njihov trovački projekt i svi su raskrinkali njihovu prevaru na temelju koje uništavaju normalan život ljudima.

tenkić por grubera
3 godine prije

AKADEMIK VLADIMIR PAAR “Dolazi mini ledeno doba” a mi svi plaćamo CO2 porez zbog “globalnog zagrijavanja ?

zajednohrvatska*wordpress.com/2017/01/08/akademik-vladimir-paar-dolazi-mini-ledeno-doba-a-mi-svi-placamo-co2-porez-zbog-globalnog-zagrijavanja/

Tupko Glupko
3 godine prije

Ništa od toga.

Iako misle da drže sve pod kontrolom – od političara, medija, zdravstva, sudstva, vojske, policije i drugih – ljudski um i slobodarski duh nikad, ali baš nikad neće pobijediti.

Baš zbog te njihove samouvjerenosti, arogantnosti i bahatosti da su došli do stadija da im nitko više ne može pomrsiti planove u njihovim zacrtanim ciljevima, past će kao kula od karata.

Max
3 godine prije

Dobro sročeno sandy. Članci s vam dobri. Enghdahl je vrhunski autor. To nas čeka ako se ne probudimo. Odbijati njihove mjere a braniti se ako nas napadnu.

Lurker
3 godine prije

Jedna svjetska vlada – kapitalisti svih zemalja ujedinite se… nije uspjelo komunistima pa neće niti kapitalistima.

Peja Pojot
3 godine prije

Zbog ovog posta jutarnji list me blokirao : Dr. Mila Alečković objašnjava kako je projekt cijepljenja i trovanja populacije propao:

https://www.facebook.com/viktor.jagarinec/videos/2884505495155237/

Ljudi masovno odbijaju cijepljenje, pa bankari i političari u njihovim kontroliranim masonskim medijima glumataju da “cjepiva trenutno nema dovoljno” i da među ljudima “vlada veliki interes za cijepljenje”, a stvarnost je upravo suprotna – svi nastoje pobjeći od cjepiva.
Isto tako će im propasti njihov “Veliki Reset” – nitko ne želi živjeti po robovskom pravilima igre.

Zašto je propao njihov “eksperiment”?
Zato što su u njihovoj manipulaciji angažirali znanstvenike srednje klase, a svi vrhunski znanstvenici su osudili njihov trovački projekt i svi su raskrinkali njihovu prevaru na temelju koje uništavaju normalan život ljudima.

3 godine prije zadnji put uredio Peja Pojot
john q
3 godine prije

Ct mozga?

Zadranin
3 godine prije

Zanima me, kako ovaj forum rješava ove balavce koji pišu pod tuđim nadimkom?

Ovo je sramota.

P***!

Boris
3 godine prije

Tko god misli da nas je previše neka se ubije, pa onda neka predloži rješenje.

Malomorgen
3 godine prije

umro balaševič…… covid 19

RIP

rjfvnierwngvuwtrnwpv
3 godine prije

Dobro reće onaj Dugin, iako ni njemu ne vjerujem no lijepo prića, svijetu treba Veliko Buđenje, naravno nije rekao buđenje od varanosaura već je spominjao kao neke liberale, jelteda da ne očeše thinks čidrense.

Marko Predator
3 godine prije

Prava Istina je čipovanje ljudi i vakcina u telo! Ne prokletu vakcinu u telo! Zapamtite ovo narode moj, a vi popravite ove vtistie dajdaj jebene, i prevediteobavezna koci koci. Ubija

Marko Predator
3 godine prije

Ko jeje izmislio ove vesti nek se goni u tri lepedanaTDANA SAJTLLLLLLLLLL

Marko Predator
3 godine prije

Ove vesti su, pune viruse zarazili mi. Telefon ne instalirajte

John q
3 godine prije

Ipak lobotomija? A ja sam mislio da si se ti cijepio da spasiš nas djebalebarose

Arafat
3 godine prije

NArodi svijeta otvorite oči, iza sve stoji cio-hazarska kabala.
Jedino rješenje je eliminacija jednom za uvijek te zle, okultne bagre koja gura svijet u propast da bi oni vlaadli.
Nijih je manje od 1% pa ajmo ih više eliminirati i eto mira 1000 godina.
Smrt hazasko cio mafiji.

Boba Lazarević
3 godine prije

Neka se odsele u tri fine.

Ive
3 godine prije

Svijetski reset je jedino moguć ako se 98% ljudskog roda svim raspoloživim sredstvima okrene protiv 2% bogatih, koji posjeduju više od 52% svega na svijetu. Tek kada eliminiraju tih 2% i njihove zaštitnike poput Klausa Schwaba moguće je stvoriti svijet sa humanim licem.Sve ostalo su prazne priče i valjanje gluposti, rak se može riješiti tek radikalnim operacijama.

3 godine prije zadnji put uredio Ive
Jery
2 godine prije

Sve ubrzano postaje istina! Pročitaš par ovakvih članaka te potkrijepiš sa orginalnim pisanjima kabale i sve je više nego jasno! Ovo što se događa je istinski test inteligenicje za mase. Tko ne shvača za drugo i nije nego za cijepljenje i eutanaziju!

Dokurčilomi
2 godine prije

Samo nikako da pristanu i potpišu sporazum iz Kyota

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI