Nakon Kanade i Njemačka kreće na bankovne račune ”neistomišljenika vlasti” – vadite hitno novce iz banaka!

Njemacka oduzima novce neistomisljenicima
100 komentara

Zakon o promicanju demokracije, koji se priprema u Njemačkoj, pružit će vlastima jedinstvrnu platformu za borbu protiv neistomišljenika, uključujući i zamrzavanje te eventualno oduzimanje novca na bankovnim računima.

No, svatko tko se usudi progovoriti o monumentalnom zakonu, biva okaljan kao “desničarski” agitator, a ministrica unutarnjih poslova Nancy Faeser (SPD) najavila je akcijski plan protiv “desničarskog ekstremizma”.

Plan će se provesti do Uskrsa, rekao je Faeser u srijedu u Bundestagu. “Dešnjački ekstremizam je najgora prijetnja našem slobodnom i demokratskom temeljnom poretku”, upozorio je ministar unutarnjih poslova.

“I zato je borba protiv desnog ekstremizma naš glavni prioritet. Učinit ćemo sve da bolje zaštitimo ljude koji su u našoj zemlji ugroženi i napadnuti. Mi smo otporna demokracija. Borimo se protiv neprijatelja otvorenog društva.”

Požalila se na “mentalno streljivo” pripremljeno za ekstremističke počinitelje. “Ovi prevaranti znaju što rade. Imaju pristaše koji šire mizantropiju i rasizam unutar naših parlamenata.”

Traganje za bankovnim računima kritičara

Faeserov plan sličan je planu Justina Trudeaua u Kanadi: kako bi “zaustavila radikalizaciju i razbila desničarske ekstremističke mreže”, njemačka vlada krenut će za novcem svojih kritičara. “Pratit ćemo financijske tokove ekstremista i oduzeti im izvore prihoda i vrlo dosljedno ćemo ih razoružati.”

U Kanadi, Trudeau je zamrzavao bankovne račune bez odgovarajućeg sudskog postupka ili pravnog sredstva, te je prijetio da će prosvjednicima oduzeti djecu i oduzeti, a zatim ubiti njihove kućne ljubimce. Zapravo, građanska su prava potpuno odbačena u trenutku kada se Trudeau pozvao na Zakon o izvanrednim situacijama.

Zakon o promicanju demokracije, koji se priprema u Njemačkoj, također će se dosljedno boriti protiv protivnika ljevičara raspoređivanjem policije i sigurnosnih tijela, dok će istovremeno povećati ionako golem protok ljevičarske propagande. “To je također odgovornost svih nas kao društva. Zato ćemo jačati društveno opredjeljenje, političko obrazovanje i prevenciju ekstremizma.”

Nije iznenađujuće da Faeser planira pokrenuti ponovni napad Ministarstva obitelji: “Zato ćemo ministrica obitelji Anne Spiegel i ja brzo pokrenuti Zakon o promicanju demokracije.”

Lijevi ekstremizam, s druge strane, odbačen je kao “prenapuhan” problem.

Svaki kritičar je ”desni ekstremist”

Mediji, stranke i udruge u Njemačkoj sustavno rade na spajanju razlika između konzervativaca i ekstremne desnice, tako da svaka kritika postane sinonim za “ekstremnu desnicu” i obrnuto, kao što se događa u Kanadi.

Marco Mendicino, kanadski ministar javne sigurnosti, objavio je da su četvorica kamiondžija iz Alberta koji su optuženi za “urotu za ubojstvo policajaca” imali “snažne veze s krajnje desnom, ekstremnom organizacijom s čelnicima koji su u Ottawi”.

Kada su ga zamolili da identificira organizaciju, nije mogao. Kad su ga ponovno pitali, ukazao je na “retoriku”. Pod dodatnim pritiskom, priznao je da je izmislio vezu s vodstvom konvoja u Ottawi, a zatim je sugerirao da je informacija došla od nekih Kanađana na “društvenim medijima”.

Tako je ministrova tvrdnja o “prijetnji javnoj sigurnosti u Ottawi” na kojoj su bile temeljene ovlasti za hitne slučajeve, omalovažena.

IZVOR: freewestmedia.com

Bankademokracijanjemačkanovac
Pretplatiti se
Obavijesti o
100 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Smokva
2 godine prije

Popapati mi može patliđan

Jednostavno receno
2 godine prije

Samo što veću kredu uzeti i pare u štek, pa nek blokiraju.

BanOvan
2 godine prije

Hju kako bi to bilo lijepo da svi dignu svoju lovu iz banaka. Al bi bilo leleka

Mappet shou
2 godine prije

Liberal kabala komunizam tako vec od masakra carske obitelji u Rusiji. Poklali sve i opljackali seljake i njihov znoj. Doveli lijencine i kvazi proletere, neradnike sa pendrekom. Kovid je njihova nova nada za novim pljackama.
Uzas je njihova furka. Isti navijaju za rat sa Rusijom jer sanjaju ruske trezore sa zlatnim sipkama.

nekoime
2 godine prije

Još kada bi im Putin iznajmio Sibir za deportacije, svanula bi zora demokracije.

dr Nada
2 godine prije

Nakon dvije godine ubijanja nedužnih ljudi,bezuspješnih mirnih prosvjeda,kaznenih prijava…..došlo je vrime za samuraje da uzmu poravnavanje u svoje mišice.
Narodi koji ne nađu među sobom vitezove-nestat će s lica zemje.

Radar
2 godine prije

Pa dobro, od poslodavca tražiti isplatu svaki tjedan-mjesec na ruke, pa da vidimo kako će onda kukati i poreznici skakati do neba od muke.
Ako je neko desničarski ekstremist onda su takve ideje na pravom putu ekstremne desnice.

JoeP
2 godine prije

Ako oni u Njemačkoj koriste od elite obmanjujuće etikete ljevičari, desničari, konzervativci, liberali, ekstremist itd. to ja ne koristim i nametljiva je upotreba tih etiketa. Ako je to u prošlom stoljeću možda i imalo neke odrednice i smisao, danas to više ne postoji.
Svatko tko želi sam sebe etiketorati s jednom od etiketa to je njegov izbor i može se etiketirati i kao Čuvar Titovog ili Kristovog groba nebi trebalo inati problem s tim.
I mi u Hrvatskoj pristali smo primati plaće isključivo preko banaka i sad nas imaju, ali ne još toliko kao ako se gotovina ukine jer bi to bilo game over.
To može doći preko noći kao i lockdown preklani.
Sve je spremno, biti će po koji prosvijed, okrugli stol gdje će svi okupljeni oko stola govoriti kako je to dobro, malo više prometa po društvenim mrežama i portalima i priča završena.

Keki
2 godine prije

Fenomenalan recept za osvijestiti čovječanstvo.

Zoran
2 godine prije

Davno je rekao Eric Cantona da narod izvadi novac iz banka pa da vidimo šta bi onda smradovi.

Onogošt
2 godine prije

Banke su u suštini kriminalne institucije. Vlasnici banaka su vlasnici i vecina vlada po svijetu. Odluke o zamrzavanja računa tj otvorenoj pljački ne donose političari već njihove gazde. Veći je zločin otvoriti banku nego je opljačkati. Lijek je da gradjani masovno povuku gotovinu . A spas je u ustanku i revoluciji ali ne plišanoj

tihobl
2 godine prije

Ovo im je najjaci potez – otimace tamo pare svima koji su protiv zapadnih vrijednosti, a placace i dalje ovde kod nas evrounijate, atlatiste, lgbt i slicne placenike.

Count
2 godine prije

Fino ! Bravo Njemacka ! sad ce novac pocet , BJEZAT prema Britanskom otocju , USA , Russia … Ode Bundesbank – k vragu ! KRETENI !

2 godine prije

izvadis novac pa ga sutra stavljas natrag kad ides struju platiti. prekosutra nesto drugo. budi dosljedan pa otkazi racun na koju primas placu.

ledeno doba
2 godine prije

“Njemačka” kao držva ne postoji. ona je GmbH (njemačka kratica za firmu, korporaciju… koja odgovara engleskoj kratici Inc.). Vlasnici korporacije Njemačke su oni isti koji su i vlasnici SAD-,a, EU-a, Kanade, Australije, Francuske, Italije..itd… također i Hrvatske i Srbije.. i BiH..itd. i većine država.. Oni štmapaju lovu, znate koji su oni su davno naredili, da svatko u EU mora imatio digitalni žiro-račun, da se plaće ne nogu isplaćivati u kešu.. Do negdje početka 2000-iuh godina,m u njemačkoj i u EU-u, plaće su se još mogle isplaćivati u kešu, ono na starinski način, u kuverti. Tojest, onaj tko nije htio da ima digitalni žiro račun i da mu lova ide digitalnom, virtualno… mogao je da dobija lovu na ruke u kešu.. ali je to onda ukinuto.. također i sve drugo, sve transakcije se moraju odvijati digitalno, tako da kabala već odavno ima kontrolu i podatke o većini ljudi, koliko tko ima… Čitaj više »

Jednostavno receno
2 godine prije

Za redakcuju, pustie minuse bar znamo da im idemo na živce. Ovako smo isti kao i oni, samo pokazujmo što nam odgovara.

Red Dog
2 godine prije

Infiltriraju ekstremni desnicari proteste.
Koji pokreti rastu sada? Ekstremno desnicarski-populisticki.
Liberali su uspaniceni. Rece jedna bivsa ministarka da je pucanstvo Nemacke uz ruse. Samo je elita liberalna. Sad, kad su shvatili, brane liberalizam grcevito.
Osnova drustvenog uredenja se moze menjati samo silom/revolucijom. Vlast ce uraditi SVE da ostaje na vlasti.

dotconnector
2 godine prije

Hitno vadite novac iz banaka?! Moš’ mislit….Sa gotovinom je (kako prigodno) gotovo. Mislite da ćete još dugo imati keš u džepu? Sve ide u digitalu, i šta se onda ima dizat iz banaka? Rekoh već, ne ide slučajno uvođenje eura pod mus. Ovo je samo prigodan igrokaz, onoga šta nas čeka. Ništa se slučajno ne događa, a ako i bude (reče netko pametan) – bilo je planirano. A šta je sve na tapetu, rečeno je odavno. Recimo već 1969: Their method is a ruthless Population Control Agenda via Population and Reproduction Control. A Mass Culling of the People via Planned Parenthood. Toxic adulteration of water and food supplies, release of weaponised man-made viruses, man-made pandemics, mass vaccination campaigns and a planned Third World War. I ovo je samo kap u moru: …the Dark Agenda will impose upon the drastically reduced world population a global feudal-fascist state with a World Government,… Čitaj više »

Alen
2 godine prije

Jel moze plata na ruke ? Mozda bc ?

Petronije Milenković
2 godine prije

– Bolje da ih na cesti mlate pa da ostalima za primjer bude.

Armagedon
2 godine prije

Osoba iz prošlosti austrijskog državljanstva sa poznatim brkkovima je mala beba naspram današnjih “igrača”.
Najzanimljivije je što su ti “igrači” uspjeli slagati ljude i ljudi se ponašaju kao da je to sve normalno.
Ahhhha, u biti i jest ali NOVO NORMALNO.

Faust
2 godine prije

Da sendvičari imaju lovu ne bi spali na trolanje.Boost!Boost! Boost!

Dokurčilomi
2 godine prije

Kako mi sve to izgleda, mogli bi se svi iznenaditi kada pukne negdje drugdje a ne u Ukrajini.

tuf
2 godine prije

“Borimo se protiv neprijatelja otvorenog društva.” – hahahah, pa jel mogla otvorenije reći da radi za Georga Sorosa?

Ra-Tutankhamon
2 godine prije

Konačno imaš priliku života zaraditi koji plus,….he he he

pwtko
2 godine prije

Lovu na ruke ili nema rada!

di je minus
2 godine prije

di je minus?

Гавран
2 godine prije

Zanimljiva vest od dr Nestorovića. Kina blokira sopstvene brodove. Ko misli da plaća dolarom neće dobiti robu. Neće da njihov rad bude plaćen bezvrednim papirom. To je poreklo nestašice roba . Trenutno je jagma za biciklima, ali ih nema.

Badžo
2 godine prije

Nije Trudeau baš tako pametan da bi zamrzavao bankovne račune neistomišljenicima nego svi oni rade po knjizi Klausa Schwaba koju su dobili svi vrhovnici država. A Bob Dr.ek si sad grize jaj.ca jer ne može ukucat -!!! 😂😂😂😂😂

di je minus
2 godine prije

A di je minus? 🙂

Miško
2 godine prije

N.Fezer je jedna od vodja Antife. Nekidan se morala povuci sa mjesta stalnog komentatora casopisa te anti(?)fasisticke organizacije.

Stipe
2 godine prije

Riješeno još od 2014 …..

MKD
2 godine prije

Popushinela shtekava cela i kidavelaaa …

Kobac
2 godine prije

Ti koji su cijepljeni na covid a pokušaju li vaditi novce iz banaka biće ubijeni putem 3G,4G i 5G tornjeva u korelaciji sa grafen oksidom u sebi i nano ruterima koji šalju komande grafen oksidu gde da naprave tromb,obično to bude srce ili mozak. Novac ne postoji.Postoji samo naša zabluda da “banka drži nešto naše u njoj”.Banke JEDINO ŠTO DRŽE TO JE ZLATO.Sve ostalo je šarena laža. Šarena laža mora opstati po cenu života vlasnika “računa”. Kupujte zlato na vreme.Vrlo verovatno da će se zlatom početi plaćati kao u srednjem vijeku.Vrlo verovatno.Kao što niko nije verovao o covid propusnicama 2019 e tako sada niko ne veruje da će zlato preuzeti primat u plaćanju nakon 2025 e godine.Ili barem činiti sastavni deo plaćanja gerile protiv fašista. Za cijepljene se oprostite nažalost tu nema leka.Mogu ih ubiti kad god požele u blizini wifi tornjeva.Ako krenu da vade novce nema im života.Fokusirajte se… Čitaj više »

Kobac
2 godine prije

Srbija vratila u zemlju sve rezerve zlata zbog ‘globalne nestabilnosti’
1. decembar/prosinac, 2021.

Zlato se tradicionalno drži u sefovima inostranih banaka, a u vreme nestabilnosti zemlje ga povlače i kako bi se osigurale da u slučaju krize mogu da ga koriste.
Podijelite

Srbija je nedavno u zemlju vratila sve rezerve zlata koje su čuvane u inostranstvu i trenutno raspolaže sa 37,2 tone ovog plemenitog metala u vrednosti od 1,9 milijardi evra, saopšteno je za Radio Slobodna Evropa (RSE) iz Narodne banke Srbije (NBS).

Kao razloge vraćanja zlatnih poluga iz sefova u Švajcarskoj i Engleskoj, NBS je navela da je “u ambijentu pojačane globalne neizvesnosti, želela dodatno da poveća sigurnost i dostupnost svog monetarnog zlata”.

Izvor slobodnaevropa . org

Max
2 godine prije

Novčani teror.

Davko
2 godine prije

Poslušnicima zacijelo neće blokirati račune a sve ih je više

Kit
2 godine prije

Nema od vadjena nista, stavljen je, strapnulo -> “dijete na putu”.
Ide prvo digitalizacija eur,usd,aud,rsd,bam i sve ostale sto postoje, pa onda ce jos lakse manipulirati, a i time stancati koliko kome treba iako to sad rade, ali you know kad nema keša, kompjuterom se to lakse prikaze, odnosno zamagli.
E vidi ovo sad, ima jedna opozicija, ogranicena brojem koji pise i ne postoji opcija niti se moze napraviti da nastanca pa i +1 od broja koji pise. A ima i slicnih, ali kod njih se moze nastancati koliko hoces dodatno, i pazi sad u tim projektima ima dosta banaka kao investitora. Zanimljivo da bankari sami sebe ukopavaju, moš mislit.

bitcoin

I V A N
2 godine prije

JESI. MISLIO NA ZENU MARKA FRANCISKOVICA ,MAJKU DVOJE DJECE A MUZ POD ‘ISTRAGOM’ KOJOJ SU ODUZELI BANKOVNI RACUN I MOBI FONE ?????

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI