NanoRobot – ČovjekRobot – Cjepivo

PROFUSA - Hidrogel

Celeste Bishop Solum upozorava na novo rješenje – HIDROGEL, proizvod Agencije za projekte napredna istraživanja – DARPA Defense Advanced Research Projects Agency. Ovaj gel sadrži štetne sastojke uključujući sitne biosenzore, nanotehnologiju trajno ugrađenu u tijelo bilo koje osobe koja primi injekciju omogućujući praćenje i promatranje primatelja u svakome trenutku.

Kao i sve ostale vladine agencije, DARPA se u potpunosti oslanja na korporacije da bi razvila proizvode koji podržavaju njihovu agendu. U ovom slučaju, Hidrogel je proizvela PROFUSA prema čijoj izjavi to je ciljem za „uvođenje u tkivo integriranih biosenzora za kontinuirano promatranje kemije tijela“. Njihova web stranica objašnjava kako to funkcionira.

Profusin jedinstveni bioinženjerski pristup svladao je najveći zaprjeku u dugoročnoj uporabi BIOSENZORA u tijelu: odgovor na strano tijelo. Približno 5 mm dugačak i 500 mikrona promjera, svaki sićušni biosenzor mekan je, dizajniran od fleksibilnih vlakana da bi bio biološki kompatibilan s tkivom tijela za kontinuirano promatranje tako da nema upalnog procesa ili odbacivanja“. (Izvor: Profusa)

https://z3news.com/w/darpa-injectable-solution-enables-government-tracking-monitoring-recipients/

Američko Ministarstvo obrane financiralo je studiju koja određuje može li POTKOŽNI BIOSENZOR pomoći „tragačima“ pri otkrivanju gripi sličnih infekcija čak i prije pojave simptoma. Senzor se sastoji od dva dijela. Prvi je 3-milimetarski sloj hidrogela. Drugi dio, elektronska komponenta, zalijepljena za kožu, šalje svjetlo kroz kožu i detektira fluoroscentni signal i generira drugi signal koji odlazi do liječnika, na web stranicu ili drugdje. To je Modernina LUCIFERAZA o kojoj smo već pisali. https://www.defenseone.com/technology/2020/03/military-funded-biosensor-could-be-future-pandemic-detection/163497/

NanoRobot i ČovjekRobot

Dr. Charles Lieber, znanstvenik iz područja nanotehnologije, i njegov tim objavili su 2010. godine u časopisu Science izvanredno otkriće – sondu veličine virusa koja može ući u stanicu i promatrati ju bez utjecaja na njezinu strukturu. Također djeluje tako da stvara učinak virusa.  https://www.the-scientist.com/careers/rewards-of-risk-42787. Na web stranici Lieber Research Group nalazi se članak o ultrasićušnoj trodimenzionalnoj nanožičanoj tranzistorskoj sondi za unutarstanično snimanje koja gura razvoj znanosti prema „čovjek-stroj“ sučelju. Liber grupa bavi se nanomaterijalima – razvojem novih alata i struktura koji se koriste u presjeku biologije i medicine, nanobioelektronikom – kreiranjem nanoelektronskih alata za jednostaničnu i unutarstaničnu elektrofiziologiju i razvijanje novih ćelija kiborga i hibridnog nanoelektronskog tkiva prožetog nervima, znanošću o mozgu – uvećavanjem ljudskih performansi interakcijom čovjeka i stroja. http://cml.harvard.edu/assets/Scalable-ultrasmall-three-dimensional-nanowire-transistor-probes-for-intracellular-recording.pdf

Dr. Lieber, prema izvješću američkoga Ministarstva pravosuđa (Department of Justice) uhićen je zajedno s dvoje Kineza 10. prosinca 2019. godine zbog lažne izjave i jer je zatajio američkoj Vladi svoju ugovornu povezanost s Kinom. Prema sudskoj dokumentaciji, počevši od 2008. godine, dr. Lieber, koji je radio kao glavni istražitelj Liber grupe za istraživanje na sveučilištu Harvard, specijaliziran za nanoznanost, dobio je nagradu u iznosu od 15 milijuna dolara od Nacionalnog instituta za zdravlje (NIH National Institute of Health) i Ministarstva obrane (DOD Department of Defense). 2011. godine dr. Lieber postao je „strateški znanstvenik“ na Sveučilištu za tehnologiju u Wuhanu (WUT) i bio je ugovornim sudionikom u kineskom projektu Tisuću talenata. WUT je plaćao Lieberu 50 tisuća dolara mjesečno i nagradio ga s 1,5 milijun dolara za osnivanje istražiteljskog laboratorija u Wuhanu. https://www.justice.gov/opa/pr/harvard-university-professor-and-two-chinese-nationals-charged-three-separate-china-related

I za kraj, jedna zanimljivost – kako se neki mogu cijepiti, vrijedi pogledati na ovoj poveznici: https://www.facebook.com/groups/692800151422643/permalink/693882311314427/

cjepivoCovjekrobotNanorobotrobot
Pretplatiti se
Obavijesti o
175 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
... ....
3 godine prije

Uskoro neće biti bolesti zvane kovid, ili bolesti zvane ovako ili onako. Gripa je već nestala. Postojat će samo Bolest.

Hope
3 godine prije

Trebalo bi sutra u Sisak ili Petrinju vidit kako cijepe jadne stanovnike, liječnike, vatrogasce.. Jadne i potresena ljude idu tlačit još i time.. Pa snimiti i upratiti šta se stvarno zbiva.. Ima li netko u blizini njih tko bi mogao bilo što napraviti?? Srce mi se slama od same pomisli na to🥺

shumadinac
3 godine prije

Stvari postavljamo naopako. Zamislite da rentgenski aparat nije prihvaćen jer je definitivno opasan – ko ne veruje neka potraži efekte x zračenja. Pa ipak, teško je zamisliti današnju zdravstvenu zaštitu bez rentgenskih snimanja. Možda i ne moramo da zamišljamo jer će izgleda ova ovde opisana tehnologija biti zamena i za to snimanje i za mnoge druge metode i postupke. Zašto postavljamo stvari naopako – zato što odbacujemo potencijalno izuzetno korisne stvari zbog straha od zloupotrebe. Taj strah je sasvim opravdan ali nije sama metoda opasna, ona je opasna u rukama koje bi je zloupotrebile. A te “ruke” zloupotrebljavaju sve čega se mogu dohvatiti. Rešenje nije odricanje svega što se može zloupotrebiti već uklanjanje onih koji sve to zloupotrebljavaju!!! A najgore od svega je što stalno iznova otkrivamo rupu na sakciji. Jesmo li svesni problema? Kad mislimo da počnemo sa rešavanjem: kad nam pojede stomak i natera nas da legnemo na… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio shumadinac
nepoželjni
3 godine prije

“…to je ciljem za „uvođenje u tkivo integriranih biosenzora za kontinuirano promatranje kemije tijela“.

Promatranje !? …pa nisu se toliko namučili da to naprave, pa da nagovaraju (ili prisile) roblje da to pristane dobiti pod kožu, samo kako bi promatrali !?
…i naoružani policajac samo promatra a kada uoči opasnost ili mu je naređeno da puca -on puca !
Ova tehnologija je očigledno namijenjena da djeluje a ne samo da omogućuje promatranje. (vjerojatno se određenom frekvencijom može mijenjati uloga “promatrača” u npr. ubojicu.

naravoučenje – ne daj da te bockaju!

“I za kraj, jedna zanimljivost – kako se neki mogu cijepiti, vrijedi pogledati na ovoj poveznici: ht…www.fac…ok.com/groups/6…151422643/perma….”

E ! .., tako će se “anemični alergičar & co.” cijepiti !

Ps.
Logičnom i svim komentatorima želim sretnu novu godinu

3 godine prije zadnji put uredio dzabaludin
Antiglobalist
3 godine prije

Sretna Nova godina svima.Poštovana Đurđa Antolić,zahvaljujem na trudu koji ste uložili u ovaj vrlo informativan članak.Meni je uglavnom ugrubo poznato o čemu se radi,ali ovo je izvrsno napisano i detaljno sa svim linkovima za sve one koji anestezirani još spavaju u dubokom snu. Kad mi spomenu teorije zavjere ja uvijek kaže da je stvarnost puno gora od teorija zavjere jer je globalna banda otišla daleko sa svojim planovima i tehnologijama za kontolu,nadzor i eksperiment sa našim tijelom i duhom.Za to im treba 5G mreža,koja neće raditi kao sadašnja eksperimentalna ispod ili do 5GHz,nego ju planiraju dignuti na 60-70GHz.U tim nanočipovima će biti i antene za hvatanje signala iz tih 5G mreže.10 x veća frekvencija rada,10 x manja veličina antena i to je jedan od razloga zašto će dignuti frekvenciju rada na tako visoke frekvencije.I kad dobiju dozvolu za rad mreže na 5-6GHz,onda će dizati na 10 i više puta višu… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Antiglobalist
Branko Spehar
3 godine prije

Svi godinama znamo da u Africi ispituju lijekove, sterilišu ,ubijaju,nije nas bilo briga.Zaigrala mečka i kod nas,bilo je pitanje samo trenutka.U pastama za zube klor a ne jod,rentgen a ne termograf i ultrazvuk,plastične boce a ne staklene,itd.Kontrola je odavno ili to ili ratovi,birajte.

Starina
3 godine prije

Svi ovi planovi globalist a izgledaju zastrašujuće. Oni su mračni, zli, oni su super organizirani, moćni, puni novaca i sredstava za provođenje njihove agende. Čitave organizacije poput tajnih službi, političari na najvišim pozicijama, mediji, univerziteti, korporacije, pa i službene vodeće religije su upregnuti u ostvarenje njihovih planova. Mali čovjek izgleda nemoćan pred cijelom tom mašinerijom. Još ako uzmemo u obzir njihove predvodnike u duhovnim područjima, Sotonu i demone koji su izuzetno dobro organizirana struktura , može nas paralizirati strah. Ipak imamo puno razloga vjerovati da se svaki pojedinac može oduprijeti toj mračnoj sili koja melje sav otpor. Iako je naizgled naša bitka prvenstveno materijalne prirode ipak svi dokazi današnjih događanja već ukazuju na istinost odavna zapisanih riječi u Efežanima 6:12 “Jer nije nam se boriti protiv krvi i mesa, nego protiv Vrhovništava, protiv Vlasti, protiv upravljača ovoga mračnoga svijeta, protiv zlih duhova po nebesima.” S obzirom da, je borba prvenstveno… Čitaj više »

Starina
3 godine prije

Sotona putem svoje duhovne organizacije sastavljene od mnoštva otpalih anđela upravlja svim ljudskim vlastima. To se jasno vidi iz riječi koje je uputio Isusu kad mu je pokazao “sva kraljevstva svijeta”. Rekao mu je: “Dat ću ti vlast nad svima njima i slavu njihovu, jer je meni predana i dajem je kome hoću” (Luka 4:5, 6). Sotona ipak nema moć i ne može prisiliti ljude da čine nešto što ne žele . Nego on razvija kod ljudi krive želje, i tako mnogi i ne znajući staju na njegovu stranu. Ako smo čvrsto odlučili vršiti Božju volju, Sotona ni na koji način neće moći slomiti našu vjernost Bogu (Job 27:5 govori o svojoj borbi do posljednjeg daha ). Što još Sotona i demoni ne mogu učiniti? Naprimjer, Biblija nigdje ne ukazuje na to da oni znaju što nam je u mislima i srcu. Ona otkriva da to može samo naš Stvoritelj… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Starina
pera lozac
3 godine prije

u medjuvremenu SZO, kao sto je promenila definiciju pandemije na isti nacin promenila i definiciju “imuniteta krda”.
U par reci, za njih vise nepostoji prirodno steceni imunitet, postoji samo onaj od vakcine, gamad.
https://www.aier.org/article/who-deletes-naturally-acquired-immunity-from-its-website/

pera lozac
3 godine prije

Odlicno i slazem se stobom 100%, ako je neko bolestan i nano tehnologija ga izleci, svaka cast. Ali da nam svima uspricaju nanorobote preventivno, moze, al od sake do lakta.

eks
3 godine prije

Svo zlo dolazi sa zapada.

Branko Spehar
3 godine prije

Što će se dogodit kad ljudima koji odbiju “ubod spasa”udvostruče zdravstvene troškove.Kladim se redovi pred ambulantama ,pognute glave,mir i tišina .

Starina
3 godine prije

Što će mi nanoroboti kad imam češnjak, organsko zeleno povrće, voće, cimet, kurkumu, i mnoštvo drugih ukusnih plodova majke Zemlje. Sve što čovjek napravi ima negativne nuspojave pa
Sigurno će ih imati i nanoroboti. Zato neprestano i mijenjaju tehnologije pa sad eto nakon 150 godina ne valja više 4taktni motor na goriva pa guraju elektro.i masa drugih izuma..
Ono što je od Boga stvoreno podržava zdravi život bez nuspojava. I bez potrebnih promjena tisućljećima.

3 godine prije zadnji put uredio Starina
Pera Detlic
3 godine prije

Regenerativna medicina pojam koji definitivno nije povezan s nano tehnologijom. Prije bih rekao degenerativna medicina.

rimtu
3 godine prije

Zvučiš ko Borg.

Mr.T
3 godine prije

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ledeno doba
3 godine prije

još jedan dokaz za prevaru sa cjepivom i da je sve planirano ranije. Šef “njemačke firme” BionTech (ustvari su američki vlasnici većine dionica), Ugur Sahin, odao se sam. Izjavio je za Wall Street Journal, da je on razvio i napravio cjepivo protiv korone za samo nekoliko sati i to 25. siječnja 2020!!! 25. siječnja međutim još uopće nije bilo pandemije. Tada je navodna korona bila tek samo u Kini. U ostatku svijeta još ne. i u to vrijeme je u Kini bilo navodno par desetaka tisuća zaraženih, a u ostatku svijeta još nitko. WHO je proglasio pandemiju tek 12. ožujka, i tek nakon toga, mnoge države su počele uvoditi mjere zaključavanja. BionTech je osnovan 2008. I baš zadnjih godina firmi nisu cvjetale ruže. Prema službenim izvještajima, BionTech je u zadnje 3 godine imao velike gubitke: 2017: 96,61 milijuna eura 2018: 56,65 milijuna 2019: 200, 41 milijuna Međutim ove 2020. godine nakon… Čitaj više »

ledeno doba
3 godine prije

umrla prva osoba u Švicarskoj, koja je nedavno cjepljena novim “cjepivom” protiv covida!

Javilo je više švicarskih i drugih medija.
Radi se o jednom starom čovjeku, koji je živio u jednom starčkom domu i dobio cjepivo na Badnji dan, 24. 12.. Pet dana kasnije taj je čovjek umro. Ali su pokušaali to nekako ublažiti, pa su rekli da je taj starac i ranije imao negativne nuspojave na cjepivo gripe…

Inače, još jednom podsjećam na ono što je rekao predsjednik Instituta Robert Koch u Njemačkoj, prije 2 tjedna, mrtvo hladno na državnoj TV,: da će se događati, da će ljudi umirati u vezi sa cjepljenjem i da onda treba istražiti, je li cjepljenje bilo uzrok smrti te i te osobe..

CAN
3 godine prije

Borg te mazo!

mario
3 godine prije

Nisam baš mlada i moje „budjenje“ traje više od dve decenije. Iskustvo mi govori da, sad, dok traje budjenje ostalih, mi, ostali, bi trebalo da odemo u zimski san. Crpljenje energije je ogromno. Izgleda sebično, ali ja svoju moram da stedim. Shvatila sam da je „budjenje“ ljudi, od kako je krenula ova korona, potpuno besmisleno. Oni se ne bude, oni su u lucidnom snu, gde ih mediji(i ovakvi i onakvi), kobajagi bude… A ustvari pletu novu, dublju, mrezu u koju će zaspati kao bebe. Možda i nas „probudjene“ čeka ista sudbina. Ja sam u fazi, kad sad stvarno znam da ništa ne znam. Ono što naslućujem i što mi instinkt govori je da je potrebno otići u hibernaciju. Isključiti tv i sve teoretičare zavera, politiku, crnu hroniku…i jedino što možemo je da i drugima isto preporučimo. Ovo ne moze večno da traje, a trebalo bi sačuvati energiju i mentalno zdravlje… Čitaj više »

nepoželjni
3 godine prije

“Hvala svim istraživačima… S nano tehnologijom preventirati će se mnoge kardiovaskularne bolesti. Kvaliteta života i dužina sigurno će biti bolja”

“…a nano tehnologija bi mu pomogla kod vraćanja vida.” 

Jest! …ali za posebne, zaslužne i odabrane koji se prepoznaju po debelom kontu u banci a ne za tebe i mene! (no uopće im na tome ne zavidim;)

Tebi i meni preostaje da pokušamo zaobići i prevenirati nanotehnologiju što zdravijom prirodnom i kompatibilnom hranom, zdravim i logičnim pristupom svom okolišu, te zdravim i racionalnim odnosom prema svim ostalim segmentima našega života.

3 godine prije zadnji put uredio dzabaludin
autor_itet
3 godine prije

Ma bolesnici svi odreda😊

mario
3 godine prije

Dakle, teizam i ateizam samo su dvije strane iste priče i njihova borba savršeno pogoduje njihovu opstanku, njihova sučeljavanja izuzetno su plodna za obje vrste svijesti. Da tomu nije tako, kako bi religioznost uspijevala ovako dugo opstati i kako bi znanost uspijevala toliko se utisnuti u našu svakodnevicu da je bespogovorno prihvaćamo kao nešto nužno i nadasve dobro i korisno? Religioznost i znanost trebaju jedno drugo, jer drugačije ne mogu opstati. Ali čovjek ih ne treba, štoviše, smetaju mu i ometaju razvijanje umnosti, jednako kao i slobodnog stvaralaštva. No potrebno mu je razumjeti ih, a neprijateljstvo, bilo spram religioznosti, bilo spram znanosti, unaprijed onemogućava svaku spoznaju. Stvar prestaje biti pitanjem opredjeljenja: jesam li više za znanost ili za religioznost; a niti je pitanje pseudoskepse kojane vjeruje niti jednom niti drugom, a vlastitu ispraznu sumnjičavost ne dovodi u pitanje, štoviše, gaji veliko povjerenje spram nje. Isto tako, religija ne razumije i ne može… Čitaj više »

Legendarni Grk
3 godine prije

Ruski izvori FSB-a potvrđuju da neka od cjepiva Covid-19 koja se sada izbacuju sadrže mikročipove. “Sada ih pokušavamo dekodirati”, kaže jedan izvor.

Karma
3 godine prije

I zadnji retard sa IQ 5,5 zna da sotona i okultna kabala preko prodanih dusa raznih rotary klubova i masonskih dvorana po svijetu okuplja svoje sluge u mracnom bolesnom pohodu. Farmaco i hrana puna secera podloga za buduca sranja. Mislim da dio sefova nisu svjesni s kim imaju posla. Zlo je lijepo upakirano i fine rijeci pricaju. Oni se kao brigaju…..

Legendarni Grk
3 godine prije
Q T
3 godine prije

Da je vrijeme da masoni odstupe.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI