“Necijepljeni su krivi za naše probleme”, tvrdi Mario Draghi, talijanski premijer, bivši direktor Goldman Sachsa i učenik isusovačke škole

Mario Draghi
188 komentara

Ova vijest nam je izuzetno interesantna jer je potpuno identična načinu na koji je Hitler krivio Židove za sve probleme Njemačke 1930-ih godina. Od financijskih i ekonomskih, do zdravstvenih i genetskih. Kao što su onda bili krivi Židovi, danas su necijepljeni krivi za sve. A čak su i mjere iste, jer Židovima je bilo zabranjeno kretanje, putovanje, i ulazak na većinu mjesta.

RIM, (Reuters) – Mali broj Talijana koji odbijaju cijepljenje protiv Covida-19 uvelike je odgovoran za nastavak zdravstvene krize, izjavio je u ponedjeljak premijer Mario Draghi.

Vlada je prošlog tjedna učinila cijepljenje obveznim za sve starije od 50 godina, što je jedna od rijetkih europskih zemalja koja je poduzela takav korak u pokušaju da navodno ublaži pritisak na svoje bolnice u porastu novih slučajeva.

“Nikada ne smijemo izgubiti iz vida činjenicu da je većina problema koje danas imamo zato što postoje necijepljeni ljudi”, rekao je Draghi na konferenciji za novinare. “Po tko zna koji put pozivam sve one Talijane koji još nisu cijepljeni da to učine i da dobiju treću vakcinu.”

Ministar zdravstva Roberto Speranza rekao je da je 89,4 % svih onih u dobi od 12 i više godina primilo barem jednu dozu cjepiva, no necijepljeni su činili dvije trećine svih pacijenata s COVID-om u jedinicama intenzivne njege.

Posljednji podaci objavljeni u ponedjeljak pokazuju da se na intenzivnoj njezi nalazi 1.606 osoba s Covidom, što je 11 više nego prethodnog dana, dok je zemlja prijavila 101.762 nova slučaja i 227 dodatnih smrtnih slučajeva u posljednja 24 sata.

Dajući dodatni pritisak na ljude da se cijepe, u ponedjeljak su na snagu stupila nova ograničenja koja zabranjuju onima koji još nisu cijepljeni ulazak u barove i restorane ili korištenje javnog prijevoza.

Od novog pravila bit će izuzeti samo oni koji su se nedavno oporavili od Covida 19 uključujući i od soja Omicron. Sada vam je jasno zašto više ne žele testirati jer im Omicron kvari planove.

Sukobljavanje cijepljenih i necijepljenih je strategija, a ne slučajnost. Osim Draghia i Macron koristi sličnu strategiju. Zanimljivo je vidjeti  kako su Mario Draghi i Emmanuel Macron prije politike bili bankari. Prvi kod Goldman Sachsa, a drugi kod Rothschilda. Obojica stekli obrazovanje kod Jezuita. Isti igrači, isti način funkcioniranja.  Čekamo samo Plenkovića i Vučića kada će krenuti sa sličnom stigmatizacijom, tj. stvaranjem sukoba između cijepljenih i necijepljenih.

CoviddiskriminacijaItalijaMario DraghiNecijepljeni
Pretplatiti se
Obavijesti o
188 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Marija
2 godine prije

Gnjide, izrodi iz istog legla…

Realno
2 godine prije

Ocvala genski morbidna frigidušo, krepaj još danas.

POLITIČKI NEKOREKTAN
2 godine prije

..država + korporacje= fašizam–musolini….
a,ovo gore je od onih slučajeva gdje je evolucija podarila genetičke nakaze….tek toliko da se vidi kako i priroda griješi…

Petar
2 godine prije

Jezuiti papina armija

Otpornik
2 godine prije

Samo još jedan na listi za smrtnu kaznu nakon što padne ovaj fašizam.

Dupla Kamilica
2 godine prije

Kako imunitet, jel služi?

Siniša
2 godine prije

Nevakcinisanih ne bi bilo da ste obezbedili stabilne vakcine, primer su Izrael i Australija.
Opet San Marino je primer da su NATO vakcine mnogo nestabilnije.
Vakcinacija DA ali….

petar schroder
2 godine prije

Nadam se da ga nece stici karma za ove rijeci ? ZDRAV COVJEK NE MOZE NIKOGA ZARAZITI: SVI MI ZNAMO ODAKLE TI DOLAZIS Koliko love si kasirao za ove rijeci?Bolnice su pune cjepljeni jer ste im unistili imunitet tim eksperimentom ,koji jema nikakvu dozvolu ,nego je pusten od EMA kao nesto hitno.Nedavno ti je umro prijatelj iz EU a od cega ? To krijete

čajnik
2 godine prije

Ta korektnost je već duže vrijeme nakalemljena kao karcinom društva. Promovira je tebi mio Faktograf 😉 Da, ne možeš reći farmaceutskim ubojicama da su ubojice.

BIBA
2 godine prije

VIDIM, PRŠTIŠ OD ZNANJA. DA LI UOPŠTE ZNAŠ, KAKO SE HIV PRENOSI? NE PRAVI SE VIOLINA OD BUKVE.

Faust
2 godine prije

I Staljin je bio Isusovački đak.A i Mussolini je karijeru počeo kako nekakav socijalist.

Marin
2 godine prije

Djavolji ucenik

Oki
2 godine prije

….vidi ti zabara……..kreten…

Ime
2 godine prije

“Zanimljivo je vidjeti kako su Mario Draghi i Emmanuel Macron prije politike bili bankari. Prvi kod Goldman Sachsa, a drugi kod Rothschilda. Obojica stekli obrazovanje kod Jezuita. Isti igrači, isti način funkcioniranja. Čekamo samo Plenkovića i Vučića kada će krenuti sa sličnom stigmatizacijom, tj. stvaranjem sukoba između cijepljenih i necijepljenih.” Rotsildi, Rokfeleri, Warburg, Windzor, Sif, DuPont i ostali judeo bankari-gospodari novca i stoje iza ovog cirkusa i svijet pripremaju za dolazak judejskog “mesije”, a da bi “mesija” dosao treba covjecanstvo pripremiti za univerzalni poredak, zigosanu, bezlicnu masu reducirane, podjeljene, iscrpljene, “zigosane”, zavedene stoke koja ce na kraju zavapiti za “mirom” i “redom” ne shvacajuci da su svi “problemi” covjecanstva namjesteni od strane preteca “mesije” kako bi se stvorili uslovi za njegov trijumfalni dolazak na svjetsku scenu. Nije realno porediti nize slojeve Zidova tokom WW2 i danasnje necjepljene, jer je judejska bankarska elita financirala Hitlera i bila spremna zrtvovati nize slojeve… Čitaj više »

Malek
2 godine prije

Lauc baš podijelio članak gdje Škoti priznaju da su svi cijepljeni zaraženi omikronom, za razliku od necijepljenih. Dakle, matori sroljo, može li se iz toga zaključit da su nam cijepljeni ustvari problem, i da možda čak upravo oni generiraju nove sojeve, koje širi covid dozvolama za širenje i ubijanje???!!

Malek
2 godine prije

Francek, Škoti su priznali da omikron cilja cijepljene, dakle imamo pandemiju cijepljenih. U pravu si – ne smijete trčat okolo i širiti virus sa covid dozvolama za ubijanje, to je udžbenička definicija bioterorizma, mala pičko.

Ja to onako
2 godine prije

Necepljeni su krivi i sto su tebe okotili bez mozga.

Strava_i_užas
2 godine prije

Smeće od čovjeka!

Rat je mir
2 godine prije

Čemu briga?

Vi ste se vakcinisali i sada ste “sigurni”.

A, HIV? Idite, molim Vas.
Niko to Vama ne bi preneo.

andrej
2 godine prije

Što mislite o ovoj konkretnoj inicijativi?
Ovi ljudi su odlučili otvoriti svoj front protiv ovog cirkusa
na način da se ide u Arbitražni postupak.

Vrijedi pogledati, evo i linkovi:

docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnNlpeh52j4yhtzsq3Y9gEQkfMWIEhGtl8dVnI8m1TiIbSOQ/viewform

youtube.com/watch?v=jWWn9y8r4EQ

Boba Lazarević
2 godine prije

Samo nek mi dođe na vrata…

Boba Lazarević
2 godine prije

Ako si se cijepila, onda si ti više kriva za zarazu nego necijepljeni – jer jednako prenosiš, a potvrda ti dozvoljava ulazak na više lokacija.

Zato ne blebeći.

Incog
2 godine prije

A šta će bit kad po bolnicama bude i sliužbeno više bolesnih, nego što postoji necjepljenih, tko će onda bit kriv?

Miro Kekez
2 godine prije

Tina Pocrnja jutros je preminula (objavila fb grupa ‘Pravo na život’). Vjerovala je Ivi Iviću. Nažalost, Tina nije prva mlada osoba, a neće biti ni posljednja, koja će umrijeti (teško nastradati) od cjepiva, od booster doze!
Ugašen je još jedan mladi život ovaj put u Splitu, ali svi mediji pa i ovaj o tome šute.
Svi su portali i mediji u rukama globalista, samo daju lažni privid slobode govora.
Ali poruka svima uskoro dolazi kraj, ova laž s uskoro raspada a onda će doći na red i sluge ovog režima.
Pokoj vječni Bože udijeli Tini Pocrnja!

Miro Kekez
2 godine prije

Draghi, va fan culo…..

apa khabar
2 godine prije

necijepljenima treba zabraniti plaćanje poreza.

Kardinale
2 godine prije

TERORISTU, ANTIKRISTA, ANTICOVJEKA I SOTONSKOG MASONCINU RIJESITI OVOZEMALJSKOG ZIVOTA.

A neg.
2 godine prije

“Sine moj, od sada si naučen da radiš kao licemer: među rimokatolicima da budeš rimokatolik, i da špijuniraš čak i sopstveno bratstvo; da ne veruješ nijednom čoveku, da nemaš poverenja niti u jednog čoveka. Među reformistima da budeš reformista, među hugenotima da budeš hugenota; među kalvinistima da budeš kalvinista; među protestantima da budeš protestant, i da bi pridobio njihovo poverenje, da tražiš čak i da se moliš sa njihovih propovedaonica, i da ih potkazuješ sa svom žestinom našoj Svetoj Religiji i Papi. I čak da se spustiš tako nisko da postaneš Jevrejin među Jevrejima, kako bi sebi omogućio da sakupljaš sve informacije za dobrobit svoga reda kao odani papski vojnik.”

ForSale
2 godine prije

A kad nas više ne bude?

TIKTAKTIKATAKATAK
2 godine prije

Lucija,prva- stil te odaje.

onaj najglu...Dalton
2 godine prije

”Necijepljeni su krivi za naše probleme…”.I ruski rulet je bezopasan…
Tvrdi pet od šest anketiranih.

P.S.Draghi, kako je?Valjda će biti bolje!
Prošle se godine više puta cijepio nego što sam je*o!!

HN Bankar
2 godine prije

To je ponos i dika centralnog bankarstva i središnjeg špekulantstva kakvog znamo!

Do zadnje kune!

Vuk
2 godine prije

U Hr su za širenje virusa krivi oni 400 000 iseljenih…dođu za praznike i šire virus pa onda opet bjeze u bolji život….laku noć Hrvatska

Sam
2 godine prije

Nije Maricevo da istrazuje razloge zbog kojih finansijeri nacizma to rade “svojima” nego da jasno kaze ono sto se desava svima danas na svijetu kao i nama na ovim prostorima.
Vrlo su jasne posljedice djelovamja finansijera nacizma na svakom dijelu svijeta i na svakog pojedinca a zasto to rade svojima saznacemo za kratko vrijeme.

ledeno doba
2 godine prije

ova ružna, podmukla kreatura je kriptić…
i član je grupe Bilderberg i eksluzivnog Rokefelerovog bankarskog kluba, “Group of thirty”
Teški zločinac i kriminalac, koji je davno trebao biti na doživotnoj robiji, u onom, prugastom odijelu i sa teškim kuglama na lancima…
Sudjelovao je u prevari, kao menadžer GS-a, zajedno sa tadašnjom grčkom vladom, kada je prije 20-ak godina, Grčka ugurana u euro zonu. Za nagradu je od kabale dobio položaj predsjednika ECB-a, gdje je više godina pljačkao i lihvario.

ali, šta ćeš kad su Talijani pali ko zadnje pichkice.. nevjerojatno je… kako dopuštaju da najgori smrdljivi ološ sa njima radi što hoće, iako je to vidljivo iz aviona. I umjesto da ščepaju ovog nitkova, oni pristaju na sve, pristaju na polagano ubijanje…
Ali nadam se da će se uskoro probuditi i da će ovaj nitkov doživjeti sudbinu Musolinija

inače i Fauči i Bergoljo su jezuiti

apa khabar
2 godine prije

da si kojim slučajem životno ugrožena do te mjere da su sekunde presudne, ti bi odbila pomoć onih koji su necijepljeni?

Trt
2 godine prije

Za naše probleme kriv je nedostatak odlučnih snajperista.

staro dobro vrijeme
2 godine prije

I naš najveći znanstvenik Ruđer Bošković bio je isusovac, kao i mnogi drugi velikani.

hr . wikipedia . org / wiki/Dru%C5%BEba_Isusova

Throne
2 godine prije

Sve gori crnokosuljasi i pripadnici novih odreda mrtvackih glava – totenkoph na drzavnim polozajima eu. Skriveni obozavatelji – politicari i ostali pripadnici elite terorra i diktature u EU uvode musolinijev i hitlerov nacin segregacijski nacin vladavine. Kljucna je ova godina da li ce uspjeti ili ce oni zauvijek zavrsiti na smetlistu povijesti.

prdenjem do plina
2 godine prije

Eksperiment: uzmite upaljač ili zapalite šibicu.

Postavite ih iza sebe i prdnite.

Je li bolje gori?

Nisu ni te krave tako lude.

Armagedon
2 godine prije

Za nedaće su krivi slični tebi, megalomani, korporatisti, psihopate koji imaju potrebu da su uvijek iznad i da nad nečim vladaju.
Protiv takvih se treba boriti, ne prosvjedima, već o-r-u-ž-j-e-m i nikad ne oprostiti.

Joe
2 godine prije

Znači do istrage vaše ili naše. Ok. Razumio.

Joe
2 godine prije

Daj plati nekom da ti skine muf. Poludjet ćeš.

Mirk
2 godine prije

Covjek laze jer nezna kako opravdati sto je vecina vakcinisanih pozitivna a narocito nakon trece doze…Nevakcinisanima je vec odavno zabranjen pristup na sva javna mjesta (stadioni restorani itd)…Ovdje u Italiji su zabranili i djeci koja nisu vakcinisana da treniraju vani na otvorenom i na taj nacin pritiskaju na cijepljenje ali cini mi se da pocinju da imaju otpor od Italijana koji su dosada cutke prihvatali fasizam(kao i ranije)…Govorim to jer roditelji iz grupe gdje igra moj mali (13 godina) nece da popuste (40%) i hoce da se organiziraju i odupru mada kazem u Italijane se ne mozes pouzdati jer oni i dalje pokusavaju da se zale onima koji nad njima provode teror…Vrijeme price sa vlastima je vec odavno proslo i treba djelovati….

onaj najglu...Dalton
2 godine prije

”Necijepljeni su krivi za naše probleme…”

Draghi: ”Otkazana Posljednja večera. Juda je kriv, pozitivan na testu!”

P.S.
Kakve sve super ideje imam…
Al’ mi ne da psihijatar.

ledeno doba
2 godine prije

Draghi (75 godina), teški kabalin mafijaš, vrlo vjerojatno kriptić. Otac mu je bio bankar, koji je radio za centralnu banku Italije, a kasnije je radio za Istituto per la Ricostruzione Industriale-koji su osnovali fašisti 1933. u Italiji. Majka mu je bila farmakologinja. Mario Draghi: 1991. do 2001. bio je generalni direktor u ministarstvu financija Italije. – od 2001. do 2005. podpredsjednik i menadžerski direktor u jednoj od najvećih ciolihvarskih banaka- Goldman Saksu (koja je inače suvlasnik FED-a, zajedno sa braćom Rotšildima, Rokefelerim, Warburzima..) – od 2005. do 2011.–guverner centralne banke Italije, kao što je već i njegov tatica radio za tu banku. Istovremeno je bio i član upravnog odbora FSF-a (Financial Stability Forum), koji se od 2009. na sastanku G20, preiminovao u FSB (Financial Stability Board). FSB je organ koji pripada Rotšildovom BIS-u (banka za platno izjednačavanje, ili banka svih centralnih banaka, kako je zovu). Sa sjedištem u Baselu u Švicarskoj. FSB uključuje… Čitaj više »

So baby talk to me
2 godine prije

Otkud znate da je žensko?! Bilo ko može da se potpiše ženskim imenom

Nicholas
2 godine prije

Sad se kriminalci sami otkrivaju, iza svega ovog ludila stoji sam Vatikan. Papa je jezuita, a o njima, jezuiti a znamo da su sve samo ne Kršćani.

kemičar
2 godine prije

samo je mrtav jezuit dobar jezuit.

Max
2 godine prije

Braćo Logičari bliži se dan koji nam je davno najavljen. . Uz vas sam u životu i smrti brat bratu i drug drugu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI