Pokušaji princa Andrewa prema povratku prošloj ulozi osuđeni na propast.

Princ Andrew
5 komentara

Princ Charles i princ William navodno vjeruju da vojvodu od Yorka “treba držati podalje od svake javne uloge zbog njegove oštećene reputacije.”

Glasine govore  da bi se princ Andrew želio vratiti, kako bi se mogao vratiti izvršavanju javnih dužnosti kao član britanske kraljevske obitelji te kako bi mogao “služiti svojoj zemlji”, ali njegov napor vjerojatno neće uroditi plodom, izvještava Daily Mirror.

Izvor blizak princu navodno je za The Sunday Times rekao kako vojvoda od Yorka ostaje uvjeren da će uspjeti očistiti svoje ime i odlučan je u “podržavanju monarhije” i preuzimanju “javne uloge”, čak iako djeluje “filozofski” u vezi s nemogućnošću normalnog nastavljanja obnašanja dužnosti.

Međutim, iako se navodno vode razgovori u vezi s položajem vojvode od Yorka, “dobro informirane osobe” sugeriraju da su šanse za njegov povratak u bivšu ulogu praktički “ravne nuli”.

“Bez obzira na to što vojvoda (od Yorka) misli o tome kako njegova budućnost izgleda, on ne bi smio imati iluzije o tome da takvo stajalište ne dijele ljudi koji zapravo donose odluke u obitelji”, tvrdi izvor blizak Daily Mirroru. “Ne postoji način da se ikada vrati na svoje dužnosti. Vrlo je vjerojatno da će ostati ondje gdje jest.”

Premda se za njezino veličanstvo “vjeruje da je simpatetična” prema Andrewu i Charles, princ od Walesa, i princ William, vojvoda od Cambridgea, “jedinstveni su” u svom stavu o tome da Andrewa treba držati podalje od bilo kakve javne uloge zbog njegovog oštećenog ugleda,” kako navode izvori.

Princ Andrew službeno je odustao od svojih kraljevskih dužnosti zbog problema, koji su proizašli iz primjedbi koje je izjavio tijekom razgovora s Emily Maillis za BBC u studenom 2019.

Tijekom intervjua vojvoda od Yorka branio je prijateljstvo s osramoćenim financijerom i osuđenim seksualnim prijestupnikom Jeffreyjem Epsteinom te porekao tvrdnje Virginije Roberts Giuffre da je s njim imala seksualni odnos najmanje tri puta po nalogu Epsteina i njegove suradnice Ghislaine Maxwell.

Princ AndrewVelika Britanija
Pretplatiti se
Obavijesti o
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Vlastimir
3 godine prije

Treba zapadu jasno pokazati da oni nisu starija i vrednija civilizacija od nas Slovena.Sloveni se nisu doselili u 7 veku kako nas uče naši lažni povjesničari već smo oduvek živeli na ovim prostorima.Pročitajte knjigu Slovenski Sviet iz 1870 koju je izdao i napisao predgovor Dr.Franjo Rački,jedan od najpoznatijih hrvatskih povjesničara,šta o Slovenima kažu grupa čeških istoričara.Kada su Sloveni imali državu i carstva, Englezi nisu ni postojali kao narod.Tek posle 840g raspadom Franačkog carstva nastaju narodi : Francuzi,Nemci i ostali zapadni narodi.Naprimer, moje pleme Rajkovića postoji preko 1000g.Postoje dva grba Rajkovića koji se mogu naći u Vatikankim bibliotekama.Ima nas u Srbiji,Crnoj Gori i Dalmaciji u velikom broju.Zapadni narodi i jezici su nastali od 10 do 12 veka.Zato ne treba mnogo da se bavimo engleskom kraljevskom porodicom jer su daleko zaostali u odnosu na nas i naš značaj u povjesti sveta.

mike
3 godine prije

to je recept… pomesti pod tepih

Max
3 godine prije

Gnjusni pedofil bi obnašao dužnosti.

politicki nekorektan
3 godine prije

..pazi ovo: dva gusarska mafioza zabrinuta da im pedofilski bandit ne ugrozi ugled

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI