Obama ismijan nakon što je pred kamerama izjavio da će uzeti cjepivo protiv Covida-19 kako bi dokazao njegovu pouzdanost.

Barack Obama
25 komentara

Barack Obama bio je ismijan, jer je rekao da će buduće cjepivo Covid-19 uživo uzeti ispred kamera, kako bi dokazao njegovu sigurnost. Kritičari su se brzo prisjetili slične “vratolomije,” koju je izveo kada je popio nedavno očišćenu vodu u Flintu u Michiganu.

“Obećavam vam da ću uzeti cjepivo kad bude pripravljen za ljude koji su manje izloženi riziku,” rekao je Obama o potencijalnom cjepivu u radijskom intervjuu SiriusXM, objavljenom u četvrtak. “Možda ću postupak uzimanja cjepiva snimiti ili ću to učiniti pred kamerama, samo kako bih pokazao ljudima da vjerujem u ovu znanost,” dodao je.

No kritičari su odmah ”uzeli na zub” Obamin komentar, uspoređujući ovaj komentar s njegovim odgovorom na krizu s vodom koja je postojala u Flintu.

Zloglasna zdravstvena katastrofa započela je 2014. godine, kada su zbog lošeg upravljanja vodovodne cijevi podlegle koroziji i kontaminirale vodoopskrbu grada. Zbog kontaminacije u vodi je otkriveno olovo. U svibnju 2016. Obama je posjetio Flint, kako bi naglasio na postojanje savezne pomoći u zamjeni nekih olovnih cijevi.

Tada je, tijekom skupa i konferencije za tisak, Obama ispred kamera popio nedavno očišćenu vodu iz Flinta, osobno potvrđujući njezinu sigurnost. “Ovo nije šala,” inzistirao je.

 

 

Usprkos tomu što je Obama ispred kamera javno rekao kako Flint sada ima čistu vodu, grad još uvijek nema potpuno čistu vodu, jer ni četiri godine kasnije nisu zamijenjene sve kontaminirane cijevi. Kriza s vodom u Flintu rezultirala je najmanje 12 smrtnih slučajeva, a tisuće stanovnika tog grada, uključujući djecu, bilo je izloženo trovanju olovom, što je dovelo do različitih zdravstvenih i kognitivnih problema.

U tom kontekstu, Obamin ponovni pokušaj uvjeravanja javnosti da će i sam uzeti cjepivo, ne bi li javnost uvjerio u njegovu pouzdanost, označen je kao još jedna ”vratolomija” bivšeg predsjednika, koju je Obama učinio samo zbog pozornosti. “Činjenica da Flint još uvijek nema čistu vodu je ludost i tužna stvarnost,”na Twitteru je napisao jedan komentator.

Jedna se osoba našalila da bi Obama trebao isprati cjepivo “čistačem za vodu iz Flinta.”

“Ako Obama uzme cjepivo, ja ću definitivno pričekati,” piše u trećem komentaru.

S druge strane, neki kritičari mislili su da će Obama uzimajući cjepivo dati snažnu izjavu i nazvali ga “vođom” koji “daje primjer naciji i svijetu.”

Obama nije bio jedini bivši predsjednik koji je na televiziji obećao da će se cijepiti. U suradnji tipa “Mi smo svijet”, obojica njegovih prethodnika, George W. Bush i Bill Clinton, također su javno rekli da su se spremni cijepiti.

Barack ObamacjepivoCOVID-19
Pretplatiti se
Obavijesti o
25 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
3 godine prije

“…Usprkos tomu što je Obama ispred kamera javno rekao kako Flint sada ima čistu vodu, grad još uvijek nema potpuno čistu vodu, jer ni četiri godine kasnije nisu zamijenjene sve kontaminirane cijevi….”

Pa ovo sve govori o kolikom se korumpiranom gadu ovdje radi…

Ko je (cak i tada) povjerovao da je ovaj osvjedoceni zlocinac i Cionisticke marioneta – popio STVARNO vodu iz Flinta – definitivno nije dobar sa glavom…

Ali ocito je da Cionisticki Narativ (laz i obmana ogromnih razmjera) – cini svoje…
Poneki zaglupljenji “gojimi” (ponajvise “progresivci” iz D-partije) – ce mu mozda i povjerovati, pa cak ustvrditi da je to potez “vodje”…zaboravljajuci ove dogadjaje iz Flinta…
Cista lobotomija….
Lobotomiranje masa Cionistickim Narativom (uz ogromnu korupciu Sistema uz pomoc CIonistickog tzv “novca”) – upravo zato i sluzi.

3 godine prije zadnji put uredio Žx
Cookie
3 godine prije

Da pijem vodu kao on, ova čaša bi mi bila dovoljna za 3 godine cca.

ZAGREPCANKA
3 godine prije

Vi ste sigurno kad je ovo snimano?
Ja ne, a možda je i hologram!

Stara kuka
3 godine prije

Kao što je crnjo Hussein u Flintu popio vodu koju su mu natočili iz boce, tako će se i cjepiti. I on je Bush i kurvar Clinton.

Mi možda možemo gledati u izravnom prijenosu kako crnčić prima nekakvu injekciju, ali kako možemo znati da je to stvarno cjepivo, a ne naprimjer samo fiziološka otopina ili kakva vitaminska injekcija koje su danas ionako postale trend.

Kada Hussein i njemu slični prozirni demagozi nađu način dokazati nam da je zaista primio cjepivo, onda možemo razgovarati. I pričekati koju godinu da vidimo da li mu je cjepivo ostavilo nekakve štetne posljedice.

Tim Kunić
3 godine prije

Je, cjepit će se fiziološkom otopinom i dobit dionice farmaceutskih kompanija za nagradu. Tko više puši brigu eugeničara za zdravlje ovaca.

Žvuž
3 godine prije

Ma ko ne bi vjerovao političarima i njihovoj dobronamjernosti? To samo ovi teoretičari zavjera nešto talasaju umjesto da beskrajno vjeruju našim vođama i prepuste se njihovom mudrom vodstvu.

Z.A.
3 godine prije

Kakve su ovo gluparije mati mila , sta je ovo? Sad se svi sadasnji i bivsi visoko rangirani politicari takmice ko ce primiti vakcinu i to javno . Obama jarane i tebi slicni frajeri pelcujte se dok ste zivi ,vas problem sta ce te raditi to je vase pravo koje vam niko ne uskracuje a i ne smije uskratiti po medjunarodnoj konvenciji za ljudska prava. Obama jarane popni se na neboder i skoci ja necu . O bma na hahahaaaa

hiber
3 godine prije

Umjesto da primi cjepivo, bolje da jamči imovinom za nuspojave za one koji prime cjepivo, pogotovo mlađe. Naime u ovoj kampanji i inače, proizvođači cjepiva imaju pravnu imunost. Zato je cjepivo besplatno, odnosno na teret proračuna, odnosno na teret duga koji tereti sve rezidente teritorijalnog entiteta.

VasilisaPremudra
3 godine prije

Mda.
Bujrum!

U prolazu
3 godine prije

Ova njegova izjava “Obećavam vam da ću uzeti cjepivo kad bude pripravljen za ljude koji su manje izloženi riziku” je sasvim neodređena s obzirom na buduće vrijeme, tj. moglo bi se reći da će možda jednog dana uzeti cjepivo, a kada, samo bog zna.

politicki nekorektab
3 godine prije

..sta !!?obama ,klinton i bus skupa, na jednom mjestu!?…kakva prilika!!
..ajmo narode ideje ,prijedlozi…

efvhesfuvnesrvuerwei
3 godine prije

Ovi što su se smijali još ne kuže da oni koji guraju ovu kreaturu će istima nametnuti pravo “cjepivo” a ovaj će primiti pred kamerama fiziološku otopinu a oni smijaći koji neće primiti pravu ići će u Femu.

Kmet
3 godine prije

Ovaj lik je sotonin vojnik. Jedna od prevara skupa sa fam. Clinton, Bush. Demonska posla i lazi.

Joe
3 godine prije

Nobelovac je čova…

Max
3 godine prije

Da baš nijima vjerujem.

Gost
3 godine prije

Obama je pedofil koji sa svojim mužem Michaelom pije dječiju krvi iliti adrenochrome

Legendarni Grk
3 godine prije

Već je neko vrijeme poznato kakav mađioničarski trik s cijepljenjem će napraviti Obama i slični masonski glumci na TV:

http://82.221.129.208/fakesyringe.mp4

Igla na šprici se uvlači sama u sebe, a tekućina iz šprice cirkulira unutar šprice.

“Ivičaaa, tako cu rezati, rezati i rezati sav taj kopilandera masonsko bankara i politicara, lukavi inteligentno varaliča koji bazira na hiljadu mudrijaskih metota – na hiljadu komata i pravicu od njih OSTATAKA!
Onda poslije od svih njih pravim tarana, fileka, rezanči i na kraju piljevina.”

Sotona
3 godine prije

Na istome tragu i naši političari.Svi bi se oni javno cijepili a ovce povjerovale.Proguglajte malo ovčice, u tijeku pandemije opasnog sarsa njemačka vlada je naručila cijepiva i jasno posebna su bila za vladajuću oligarhiju a za ostali puk cijepivo sa tri jako štetne tvari,…sjećam se da je jedan aluminij,…

The Who
3 godine prije

Kad te počnu stalno uvjeravati da je nešto za tvoje dobro smrdi na kilometar, i to ko Obama i slični njemu, ah

piždro
3 godine prije

Pod komandom ovog “nobelovca” za MIR bačeno je 26 171 razorna bomba i najmanje 76 posto su žrtve bili civili.. šta reći

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI