Obavezne vakcine su proba, budućnost će biti gora

Prof David Millard Haskell
71 komentar

Profesor David Millard Haskell  sa Univerziteta Wilfrid Laurier u Ontariju upozorava studente – kojima je sada zabranjen pristup univerzitetskim kampusima zbog otpora nenaučnim i nemoralnim obaveznim vakcinama – da je nepravda koju doživljavaju samo početak.

Linkovi na studije koje dokazuju da naredba za vakcine nije podržana najnovijim istraživanjima nalaze se u nastavku.

Dr. Haskell objašnjava da je trenutna tiranija vladinih i univerzitetskih zvaničnika samo dio trenda koji se razvija godinama; štaviše, predviđa da će se stvari pogoršati.

On pokazuje da univerzitetski profesori i administratori koji tvrde da se zalažu za inkluziju i jednakost, nisu iskreni.

On zaključuje govor pozivom na akciju.

Studenti koji trpe ovu nepravdu, a nemaju podršku zajednice, ohrabruju se da kontaktiraju dr. Haskella preko njegove univerzitetske e-pošte; pokušat će da vas poveže sa sličnim ljudima koji će stajati uz vas.

 

Dr. Haskell spominje istraživačke studije koje pokazuju da vakcinisani i nevakcinisani dobijaju i šire virus Covid-19 u gotovo jednakoj mjeri. Dakle, obavezne vakcine ne zaustavljaju širenje i, zapravo, opovrgava ih “nauka”. Evo nekih od tih studija:

Dr. Haskell je spomenuo istraživačke studije koje pokazuju da je dokazano da su vakcine protiv Covid-19 štetnije za mlađe ljude od samog virusa. Evo nekih od tih studija:

cjepivoCovidnepravdaobavezne vakcineProf. David M. Haskellvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
71 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
hiber
2 godine prije

Mozda cjepljeni i necjepljeni jednako sire virus, ali vjerojatnost da ce cjepljeni širiti opasniju i otporniju varijantu je daleko veća nego kod necjepljenih. To je slično kao kod antibiotika. Kod onoga tko ne popije antibiotik, bakterija ostaje jednaka. Kod onoga tko pije antibiotik ali organizam ne savlada u cijelosti infekciju opstaje najotporniji soj koji je onda otporan na navedeni antibiotik. Problem kod ovih cjepiva je da su propusna, odnosno ne zaustavljaju infekciju u cijelosti. To naravno uzrokuje mutacije. Kratkoročno, nove mutacije, novi boosteri, veća lova. Dugoročno, to povećava opasnost kao kod Marekove bolesti kod pilica. Virus je u desetogodišnjim ciklusima sve ubojitiji zbog cjepiva.

Kmet i minimalac
2 godine prije

RIJESITE SE MASONCINA PA CETE OPET ZIVJETI ZIVOT BEZ LUDILA.
KABALA OKOT

Šele
2 godine prije

Obavezna cjepiva će biti, biti će sigurno, rade po poznatom planu i rade po poznatim kvartalima, iduće godine biće cjepiva obavezna, na stranu hoće li to uspjeti odmah, ali zakonski će biti obavezna, pod hitno treba one budale iz MOSTa zaustaviti da ne bude referenduma, to je najveća glupost, zar stvarno mislite da su švicarci glasali za covid potvrde, oni iz Mosta ili rade za Plenkovića ili su budale

Omfg-ist
2 godine prije

Sve je ok, cjepiva su tu da nam omoguce prelaz u ‘sutra’. Nebitni, nevazni, zauzimaci prostora i vremena ce s vremenom izumrijeti, bilo kao zrtve virusa/cjepiva bilo sto ce im se loza ugasiti jer nisu bili ispravni za prelaz u ‘sutra’. I virus i cjepivo su dio plana, veliki filter, koji ce ugasiti sve one koji nisu bitni.

Hrast
2 godine prije

Nema straha, polomiće oni zube…

Max
2 godine prije

Točno ali zlo ide dalje a stado se ne budi.

Čudan lik
2 godine prije

Pa dobro, vrijeme je da se više upitamo zašto NEcijepljeni plaćaju troškove liječenja CIJEPLJENIH???
Zar nije dovoljno što smo im platili cijepivo i to sa debelim kamatama???
Do kada će CIJEPLJENI zauzimati krevete NEcijepljenim a stvarno bolesnim osobama???
Zašto da plaćamo liječenje osobama kojima smo već platili 170% zaštite od “korone”???
Zašto im liječenje ne plate zagovornici cijepiva poput političara, doktora i znanstvenika, naravno, iz vlastitog džepa!!??

rade iz niša
2 godine prije

Oni su to ovako zamislili – prvo svima uvesti covid pass, to je nešto kao prijamni ispit za tor ispunjen ovčicama, ali taj prijamni neće biti dovoljan. covid pass je samo preludij za totalnu kontrolu i s njome povezan socijalni kredit, a s nedovoljnim ratingom socijalnog kredita bit ćete isključeni iz SVEGA, i vrlo lako moguće odvedeni u nepoznatom smjeru.

Uz to, sve više mislim da su različitim kontingentima cjepiša uvaljena u biti 2 različita bućkuriša – onaj koji na kraće ili dulje staze tamani (starce, onemoćale i “nepotrebne” manualne radnike) i onaj koji je u biti zaštita protiv virusa kojeg tek namjeravaju pustiti, opakijeg 10 puta od ovog. Zato ne cijepe po siromašnim zemljama, ne jer traže “jeftinu radnu snagu” (kog će im vraga u 4. ind. revoluciji radnici iz Konga?).

Poznavalac prilika
2 godine prije

E pa kad ti tako inteligentan i načitan nisi čuo onda stvarno mora da ništa ne vrijede.

Dominik
2 godine prije

Ni ja nikad nisam cuo za tebe a bogami ni za profesore/ice Capak i Markotic i takvu bagru…drzi se ti njih

Mr.T
2 godine prije

Kako bi jadan i cuo za ista, kad ne izlazis iz berosevog dupeta

nessy
2 godine prije

U Hrvatskoj je ‘lijecnicka komora’ pokrenula postupke protiv clanova koji ne podrzavaju sluzbenu pricu. Predvidjene sankcije idu cak i do oduzimanja licence za rad. Toliko o slobodi govora. Sumnjam da su nasi domaci poltroni bili kreativni, vjerojatno su dobili mig iz centra demokracije, Brisela. Ovo je ocito, nastavak terora, podizanje zastrasivanja za stupanj vise, i upozorenje obrazovanim ljudima da paze sto rade, jer batina je duga. Navedeni Dr. Haskell, je ocito akademski gradjanin, pa bi se i njemu u bliskoj buducnosti moglo dogoditi nesto slicno. Kao sto je receno, mislim da cemo se nagledati tuge i jada, prije nego zasja sunce. Ali, ‘svaka sila za vrimena’, pa ce tako doci kraj i ovom teroru, van pameti i razuma, neutemeljenom na nikakvoj nauci, nego na direktivama interesnih grupa. Doci ce i Bozic, mozda vec iduci, kada ce stabla biti okicena banditima koji ovo sve vode, i njhovim slugama bez mozga.

Zagten
2 godine prije

Ne treba biti prestrog. Evoluciji je trebalo stotine miliona godina da od bakterije napravi covjeka. Treba i nauci dati malo vremena, nakon nekih petsto sesto doza naci ce se i prava kombinacija u vakcini..Pa da vidis onda majci sto je bauka pardon nauka..

nessy
2 godine prije

Nisi cuo? A za koliko univerziteta jesi cuo? Daj ih nabroji deset, bez Googlanja.

Гавран
2 godine prije

Evo još jednog u gami njihovih proizvoda.
Prema Snowdenu, svi proizvodi koji dolaze iz SAD-a sadrže tempiranu bombu – posebnu vrstu parazita: “U Americi već dugo postoji velika istraživanja o razornim učincima parazita na ljudsko tijelo. Subjekti su zaraženi posebno uzgojenim oblicima helminta. Otkrivanje njihove prisutnosti u tijelu gotovo je nemoguće. Ovo je najopasniji biomaterijal čija je primarna svrha doslovno proždireti i uništavati ljude iznutra!” To su posebne mikro-vrste. Jednom u ljudskom tijelu,migriraju kroz tijelo. Često se nakupljanje parazita u određenom ljudskom organu otkriva tek nakon obdukcije. Najbolje okruženje za njihov život, razmnožavanje i funkcioniranje je ljudska jetra, mišićno tkivo, očne jabučice i, naravno, mozak do kojeg paraziti dospiju u roku od 10-12 godina. Ovo je ekstremni stupanj infekcije od koje se osoba više nikada ne može oporaviti. Uništavanje tijela događa se polako, a osoba to nema vremena ni osjetiti. Smrtnost se javlja u 9 od 10 slučajeva.
ttps://journal-neo.org/2021/11/26/washington-unleashes-biological-warfare-in-syria/

slobodan
2 godine prije

Virusi, bakterije, paraziti… nisu primarni uzročnici bolesti; oni su pratiocima već postojećih oboljenja u organizmu, i naseljavaju se i razmnožavaju na bolesnom habitatu. Bolesni habitat jeste posljedicom nezdravog tjelesnog života (npr. neaktivnost, ishrana, ubijanje životinja i jedenje njih), pogrešnog duševnog i duhovnog života (npr. osjećanja mržnje, zavisti… laganje).

3%er
2 godine prije

Billions Of People Are Affected By This & They Don’t Realize It | Dr. Robert Malone 27.10.2021.
h ttps://www.youtube.com/watch?v=INHpQL9fgto&list=WL&index=3&t=622s

BTK
2 godine prije

Nešto kontam jarani, kada bi ispod teksta bilo dugme ‘otvori sve odgovore’. Može li to bit?

ahahalkoholičar
2 godine prije

Nakon cijepljenja sretnem zlatnu ribicu. Pita me ona: Imaš ali samo jednu želju.

Kažem ja: Hoću još!

Zlatna ribica da mi bocu žestice i ode.

Vidi me sad!

optimist
2 godine prije

Budućnost će biti gora nego ikad. Budućnost će biti najgora.

Nakon što ovo pročitate znajte: Budućnost je počela!

Oki nava
2 godine prije

Citajuci komentare vidim da ste svi informirani,sve znate i da ste spremni za apokalipsu. Pa nek van je sa sricom. “Pravda je bez sile nemocna” Su Ze.

Zmac34
2 godine prije

h ttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=265793848904197&id=100064207514644

Jozo
2 godine prije

Neki kvartovski profesor ali još bolji od Banja Luke & Mostara hahaha cccccc

Boba Lazarević
2 godine prije

Odličan članak i hvala na linkovima!

Ja također prilažem link na jednu studiju, ne direktno povezanu s ovim gore, ali korisnu svima koji još ne znaju za učinke vitamina D3: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34684596/#:~:text=and%20Meta-Analysis-,COVID-19%20Mortality%20Risk%20Correlates%20Inversely%20with%20Vitamin%20D3%20Status,Nutrients.

Da se ne bih puno raspisao, provjerite po netu koje još vitamine i minerale treba uzimati uz D3 za najbolji učinak, te u kojim količinama. Jako je važno.

Mmne
2 godine prije

bas se cudim da ti tako edukovan i elokventan nemas saznanje o tom univerzitetu….

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI