fbpx

Odgovor utemeljen na znanstvenim dokazima, ne šarlatanstvo naših „profesionalnih“ znanstvenika, sudionika u ovom zločinu i genocidu bez premca

Cjepiva i trudnice

Ove dane, točnije 7. studenoga 2021. Jutarnji list objavio je preporuke skupine hrvatskih liječnika kojima kako kažu „razbijaju mitove“ te daju preporuke za pacijente koji liječe neplodnost kao i za trudnice. Ta SJAJNA ekipa učini jednu objavu koja graniči sa zločinom a oslanja se na krivo interpretirane nalaze koje je naručio CDC te koji su već odavno i demantirani u znanstvenoj literaturi. A što to reče ta ekipa „profesionalnih“ znanstvenika redom: Prof. dr. sc. Velimir Šimunić, prof. dr. sc. Dinka Pavičić Baldani, doc.dr.sc. Gordan Zlopaša, prof. dr. sc. Damir Roje i prim. Dr. sc. Nenad Veček. Zapamtite njihova imena, oni su dio ovog zločina a njihove preporuke predstavljaju „potonuće medicinske struke“, pročitajte.

Sve vas, naše čitatelje, molim pročitajte ovaj tekst, njihove izjave i preporuke.

Kako bi sve ovo ostalo ne samo zapamćeno kao najveća sramota hrvatske medicinske struke obzirom da je riječ o o temi koja me zanima i kao ženu, kao majku ali nekoga čijeg bi se slučaja prof. Šimunić čak morao i sjetiti obzirom da je bio dio tima – uz tada prof. Grizelja, dr Kuvačića i dr Škrablin – koji mi je uspio pomoći biti majkom. To nikada ne mogu zaboraviti kako njima tako i našoj Petrovoj bolnici.

Zahvaljujem se našim znanstvenicima, ljudima koji sve od sebe daju da uskoče pojasniti sve, pa i ove prestrašne preporuke koje u javnom prostoru odjeknuše, no reakcije niotkuda. Rekao bi veliki Njegoš: „Svi junaci nikom ponikoše. I u crnu zemlju pogledaše“!

Neki naši propagandisti ali i oni iz Nacionalnog servisa za zdravlje SAD i UK (NHS) pozivaju  trudnice da uzmu „cjepivo“ protiv Covida premda bi morali znati da su trudnice izričito isključene iz ispitivanja cjepiva zbog rizika od prekomjerne štete što poručuju i znanstveni autoriteti. Stoga ova izjava – preporuka  nekih ginekologa krajnje je nepromišljena i neprovjerena. „Cijepljenje“ predstavlja stvarne opasnosti nerođenom djetetu.

Ažuriranje sigurnosti „cjepiva“ od 7. listopada 2021. temeljeno na izvješćivanju o nuspojavama „cjepiva“,  tzv. žuti karton u UK (koje uvelike nedovoljno izvješćuje o stvarnosti) navodi 590 sumnjivih spontanih pobačaja uzrokovanih  „cjepivom“ i 12 mrtvorođenih do danas. Skoro 35 000 žena u UK prijavilo je neredovite menstrualne probleme nakon „cijepljenja“, što je induciralo poziv na istragu i anketu. Oko 150.000 menstrualnih nuspojava prijavljeno je u SAD što je potaknulo istraživačku studiju CDC.

Časopis Clinical and Translational Research Vol.  4:130–143 prosinac, 2021 (Aleisha R. Brock,  Simon Thornley) međutim razotkriva namjernu ili nenamjernu grešku autora članka koji je sponzorirao CDC koji se koristio za potporu ove ideje, pobliže promatrajući, pruža malo sigurnosti, osobito za one izložene u ranoj trudnoći. Studija je lažno ohrabrujuća jer se temelji na preporuci američkog CDC-a koji je sponzorirao članak Shimabukuro-a i sur. 2021. A koji je namjerno ili nenamjerno iznio krive podatke. U radu objavljenom u Clinical and Translational Research autori skreću pozornost na te pogreške i na temelju preračunavanja rizika ovog ishoda skupina koja je bila izložena „cjepivu“ prije 20 tjedana trudnoće. Ponovljena analiza ukazuje da je kumulativna incidencija spontanog pobačaja 7 do 8 puta veća od rezultata izvornih autora (p < 0,001) i tipičan prosjek gubitka trudnoće tijekom tog vremenskog razdoblja.

U svjetlu ovih nalaza, ključne političke odluke donesene su korištenjem nepouzdanih i upitnih podataka. Zaključujemo da su tvrdnje iznesene korištenjem ovih podataka o sigurnosti izloženosti žena u ranoj trudnoći mRNA-temeljima  „cjepiva“ za sprječavanje COVID-19 neopravdana i preporučuje se njihova revizija.

Uzimajući u obzir predstavljene dokaze u članku predlaže se trenutno ukidanje uporabe mRNA  „cjepiva“ u trudnoći (Kategorija X)[41] i onima koji doje, uz povlačenje mRNA „cjepiva“ djeci ili onima u reproduktivnoj dobi u općoj populaciji.  Naime,  u tim su skupinama utvrđeni uvjerljivi podaci koji se odnose na sigurnost i dugoročne učinke na plodnost, trudnoću i reprodukciju.

Neka literaturna izvješća, često financirana od tvrtki koje proizvode “cjepiva”, relativiziraju učinak “cijepljenja” na trudnice što je opasno i neetično. S obzirom da su istraživanja očiti primjer sukoba interesa ne bi se smjela uzeti u obzir u izricanju dozvola ili javno-zdravstvenih mjera. Ne može se očekivati da će firma tipa Pfizer ili bilo koja druga producirati izvješća koja joj ne idu u korist! A kvalitetna izvješća neovisnih stručnjaka, nerijetko Nobelovaca, u nas se kriju ili omalovažavaju.

Kako je moguće da sve ovo događa i da struka to dopušta?

Tijekom svojeg školovanja liječnike se više desetljeća osobito podučavalo o tome kako strogo valja paziti da se trudnicama nikada ne daju lijekovi koji bi mogli ugroziti dijete u razvoju ili njih same. Dakle, sve supstance koje nisu provjerene dugim postupcima kontrole, ne smiju se davati trudnicama. Ovakav stav osobito je našao svoje utemeljenje u strašnim posljedicama po djecu nakon davanja Talidomida (lijeka za smirenje) i DES-a (hormona) u trudnoći. Djeca majki kojima su davani ti lijekovi rođena su sa strašnim  malformacijama, a ako već nisu rođena takva, nerijetko su kasnije obolijevala, posebno od izrazito agresivnih zloćudnih tumora. Postoji samo jedan izuzetak, a to je direktna ugroženost života majke, kada se, oprezno, smije dati i potencijalno ugrožavajuće sredstvo.

Smrtnost od bolesti koju su nazvali C-19 u mladih, zdravih ljudi (a to su i trudnice) izrazito je niska, a to su iznijeli stručnjaci svjetskih centara izvrsnosti, primjerice CDC.

Tzv. “cjepivo” koje je stvoreno da bi umanjilo rizike po oboljele pokazalo se beskorisnim i nije spriječio širenje zaraze, dapače broj oboljelih raste nakon masovnih kampanja tzv. cijepljenja, a njegov sastav je kako neki neovisni laboratoriji izvještavaju većinom nepoznat, moguće i promjenljiv (ovisno o “seriji” i komu je namijenjen). Istraživanja učinka, djelotvornosti i opasnosti po zdrave ljude nisu provedena prije početka uporabe na ljudima; ta bi istraživanja trebala biti gotova 2023. godine. Dakle, ovo je eksperiment i ova sredstva za trudnice  morala bi sukladno svim pravilima struke i medicinske etike biti strogo zabranjena stoga što:

  • nisu provjerena i javnosti te neovisnim stručnjacima njihov sastav, pa tako i učinak na plod, nije do kraja poznat (već postoje upozorenja stručnjaka o oprezu i potrebi za više podataka i diskusije po ovom pitanju https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33882218/ , https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2784193
  • “cijepljeni” obolijevaju u najmanju ruku koliko i necijepljeni, a” cjepiva”, prema sve više izvora svjetskih autoriteta na tom polju, ne samo da ne štite primatelja i ne sprečavaju širenje i mutacije virusa, već imaju brojna druga zastrašujuće nepovoljna djelovanja na ljude kao primjerice stvaranja ugrušaka, čemu se trudnice ne bi smjelo izlagati https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8400504/ , https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8412105/
  • “bolest” ne ugrožava živote zdrave žene, a “cjepivo” dokazano može za ovu kategoriju biti opasnije no bolest prema službenim podacima EUDRAVIGILANCE i VAERS.
  • izvješća svjetskih autoriteta temeljena na dostavljenoj dokumentaciji samih proizvođača „cjepiva“ ukazuju na to kako se u „cjepivima“ nalaze nanočestice (npr. nosači) koje se nakupljaju u organima i remete funkciju jajnika, remete funkciju trofoblasta (posteljice) i kao takva ne bi se uopće smjela davati ni djeci, ni mladima jer smanjuju plodnost i mogu biti izravni uzrok neplodnosti koja je danas već zastrašujuće čest problem. Kakav pak učinak imaju na plod možemo samo zabrinuto raspravljati https://childrenshealthdefense.org/defender/mrna-technology-covid-vaccine-lipid-nanoparticles-accumulate-ovaries/

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
101 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Itd
Gost
Itd
7 mjeseci prije

Ovo je dobar tekst. Pitanje kako informacije siriti sirem krugu ljudi. Citam kako neki msm mediji birano prikazuju neke ljude sa prosvjeda i onda ih prezentiraju kao ludake.Mozda bi na prosvjedima trebao biti stand press point gdje bi se upucivali novinari. Svi drugi da se drze dalje od njih, nena… Pročitaj više »

Picajzl
Member
Picajzl
7 mjeseci prije

POTPISUJEM, niz je izvješća u kojim je povečanje i steriliteta, pobačaja i tek rođene djece koji su zbog genetskog pripravka nastradali. Čak je i nestvarno niz objava velikih vjernica koje su na različite načine objavlije “PREKID” trudnoće, ali i dalje podstiću ljude na cijepljene. Ovo je mali ali bitan segment… Pročitaj više »

Toni
Gost
Toni
7 mjeseci prije

Pa i nacisti, koji su pedantno provodili eugeniku, su u toj raboti angažirali vrhunske znanstvenike, baš kao i amerikanci prije njih. Isto je bilo i sa istrebljenjem pojedinih naroda (u cijeloj povijesti), ali ljudi se svejedno opet čude, iako su to već vidjeli i doživjeli.

andrej
Gost
andrej
7 mjeseci prije

Sorry, al’ taj vaš grafičar postaje naporan s tom špricom, al’ baš na svakoj naslovnici.

tuf
Member
tuf
7 mjeseci prije

Pazite sad igru, zbog uvođenja covid potvrda u sve javne HR službe od sljedećeg tjedna će broj testiranja skočiti 10x , što neminovno vodi do podloge za medijsku paniku kada se broj detektiranih (lažnih i asimptomatskih) također poveća nekoliko puta. A to će biti podloga za doslovno provođenje fašističke mjere… Pročitaj više »

jasam
Gost
jasam
7 mjeseci prije

Ubojice a ne lijecnici

Mali Čovjek
Gost
Mali Čovjek
7 mjeseci prije

Molim one koji znaju, a voljni su podijelit sa drugima, jer mnogi ne koriste facebook i dr. aplikacije, da pod komentarima na dnevnoj bazi ostavljaju informacije o prosvjedima – mjesto, lokacija, vrijeme, a kako bi se što više ljudi moglo odazvati istima.
Hvala svim dobronamjernima i…DRŽITE POLOŽAJ!!!

CCCC
Gost
CCCC
7 mjeseci prije

Najvece potonuce struke je sto autorica clanka ima titulu mr.sc.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
7 mjeseci prije

Realno, nitko kome vijuge donekle rade ili ako nije omađijan neće povjerovati u priču da će ga američko-čifutska kompanija spasiti od bilo kakve bolesti za dva puta po 18.5 dolara plus tkz. booster doza od 19.5 dolara. Tim više što je u navedenu cijenu uključeno mito, provizije, darovi, nagrade i… Pročitaj više »

hiber
Gost
hiber
7 mjeseci prije

Osobno bi vam savjetovao da se klonite novopečenih cjepljenih slijedećih par mjeseci. Imaju ogromno virusno opterećenje, ždrijela im naliče poljsko-bjeloruskoj granici.

hiber
Gost
hiber
7 mjeseci prije

Nego, ludilo tek ide. U Australiji je bilo lako, jer na papiru su oni kažnjenici u koloniji njenog veličanstva. Međutim, ustavno-pravne implikacije u Hrvatskoj, a posebno od 4.1.2022. godine su ogromne. Ne bih se složio da ce tada necjepjeni biti građani drugog reda, već će se stvoriti dvije grupe entiteta… Pročitaj više »

Ovo i nas čeka?
Gost
Ovo i nas čeka?
7 mjeseci prije
Zbogom
Gost
Zbogom
7 mjeseci prije
ružica jurkić
Gost
ružica jurkić
7 mjeseci prije

molim za mišljenje bilo kog normalnog liječnika. jel korona još postoji?jel se moguće obolit od korone?jesu li suđenja u parizu i njemačkoj urodila plodom?hoće li biti zabranjeno cjepljenje i pcr test? da li itko napreduje u ostvarivanju pozitivnih ciljeva?

Morfeus
Gost
Morfeus
7 mjeseci prije

Danas sam malo istraživao oko propisa EMA-e pa je bitno napomenuti kako EMA koristi “mantru”: “Administration of Comirnaty in pregnancy should only be considered when the potential benefits outweigh any potential risks for the mother and fetus.” Ono što meni osobno nije jasno: tko bi trebao to procijeniti? (ili idu… Pročitaj više »

Wake up!
Gost
Wake up!
7 mjeseci prije

https://banned.video/watch?id=618dc8042fa19644c8b64393

Dr. Robert Malone joins Kristi Leigh to reveal the level of damage the vaccines are going to cause to our children and what it might take to wake people up to this danger.

Max
Member
Max
7 mjeseci prije

Strašan zločin

Max
Member
Max
7 mjeseci prije

Sestričina se sutra ide sijepiti fajzer ako ostane i bez nje što onda? kud gledati i što reći

Čovjek je življen
Gost
Čovjek je življen
7 mjeseci prije

Tu više mjesta čuđenju – nema. g. Gates je jasno poručio da je cilj smanjiti populaciju za 15%. Što tu više nije jasno? Najbolji od najboljih inžinjera su izračunali da to treba napraviti da bi se održao život na planeti. Znam da nas malo smeta što mi nismo u ovih… Pročitaj više »

°_°
Gost
°_°
7 mjeseci prije

Budite pažljivi kada čitate knjige o zdravlju. 
Možete umrijeti zbog štamparske greške.

Mark Twain

Zozo
Gost
Zozo
7 mjeseci prije

Gdje je nestao čovjek gdje se skriva on!ovo bez prolivene krvi neće završiti!!

Puž
Gost
Puž
7 mjeseci prije

offtopic: Tetka i tetu nekaj opako bole ruka u koju su se dali ubosti prije 5-6 dana, i naoteklo jako…. A baki(95) ništ, ona je sad hodajuče cjepivo…. + @Logično Nudim svoje usluge i za 100 eura tjedno ču vam lekturirati naslove. Nisam profesor hrvatskog jezika ali znam da čete… Pročitaj više »

nekiOvcoid
Gost
nekiOvcoid
7 mjeseci prije

Hvala za preporuku članka! Sad znam da je u redu da se žena i ja cijepimo. Planiram ga podijeliti i dalje, kako bi se što više osoba upoznalo sa preporukama naših znanstvenika.

Mladi Duvnjak
Gost
Mladi Duvnjak
7 mjeseci prije

 “Prof. dr. sc. Velimir Šimunić, prof. dr. sc. Dinka Pavičić Baldani, doc.dr.sc. Gordan Zlopaša, prof. dr. sc. Damir Roje i prim. Dr. sc. Nenad Veček. Zapamtite njihova imena, oni su dio ovog zločina a njihove preporuke predstavljaju „potonuće medicinske struke“, pročitajte.”Ovo su odreda estradni znanstvenici, koji su se za judine škude priklonili izdajničkoj vlasti. Gospođo Arna,… Pročitaj više »

Josip
Gost
Josip
7 mjeseci prije

Sve više testirani sve više nuspojava i masovnog oboljevanja stanovništva. Sve više bolesnih. U početku su negirali ako se cijepiš spašen si ali je bilo suprotno. Sad više to ne negiraju ali i dalje tjeraju na cijepljenje . Sami zaključimo i svako na svoj način djelujmo, pomozimo jedni drugima, nemojmo… Pročitaj više »

Josip
Gost
Josip
7 mjeseci prije

REFERENDUM ŠTO PRIJE , TIME ĆEMO ZAUSTAVITI OVO LUDILO.
TADA SVI MORAMO IZAĆI I PODRŽATI. ONI ODLUČUJU U NAŠE IME SA 17 POSTO GLASOVA UKUPNOG STANOVNIŠTVA SA JOŠ KOJI POSTOTAK KOALICIJSKIH PARTNERA. TAKVE SU SKORO SVE VLADE U EUROPI. ,” RAZMISLITE”.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik