Ontario razmatra prisiljavanje bolnica i drugih u javnom sektoru da ponovno zaposle necijepljene

Necijepljeni bez posla
20 komentara

Bolnice i drugi poslodavci u javnom sektoru mogli bi biti prisiljeni ponovno zaposliti necijepljene radnike u skladu s politikom koju je razmotrila pokrajinska vlada jer se suočava s očajničkim nedostatkom osoblja u cijelom zdravstvenom sustavu.

Bolnice diljem zemlje suočavaju se s intenzivnim nedostatkom osoblja, zahvaljujući kombinaciji velikog broja pacijenata i radnika koji su zaraženi Omicronom. Na nekim mjestima zdravstveni administratori potiču osoblje da dođe na posao iako su nedavno bili pozitivni na Covidu, izvijestio je Politico u ponedjeljak.

Praksa je dopuštena prema novim smjernicama CDC-a, koje omogućavaju ustanovama da skrate vrijeme karantene ako nemaju dovoljno osoblja. ‘Nemamo dobre izbore – samo izbore koje želimo’, rekao je za Politico Shereef Elnahal, izvršni direktor Sveučilišne bolnice u Newarku, New Jersey.

‘Naša kadrovska situacija je najgora od proljeća 2020.’

Nejasno je koliko su te rasprave napredovale, ali Udruga bolnica Ontarija je dovoljno zabrinuta da upozori vladu da se ne miješa, rekavši da bi takva politika mogla pogoršati krizu bolničkog osoblja.

“Miješanje vlade u odluke bolnica u vezi s cijepljenjem zdravstvenih radnika stvorilo bi značajan poremećaj kada bolnice poduzimaju izvanredne mjere kako bi odgovorile na četvrti val”, rekao je čelnik OHA Anthony Dale u priopćenju.

Dale je rekao da je Udruga bolnica Ontarija prošlog tjedna bila svjesna da vlada Ontarija razmatra promjene politike “koje bi poslodavce u javnom sektoru, uključujući bolnice, učinili obveznim da ponovno zapošljavaju zaposlenike koji su otpušteni zbog nepoštivanja COVID-19 politike cijepljenja.”

Dale je rekao da je OHA svoju zabrinutost iznijela izravno vladi.

Između ostalog, OHA je rekla da politike obveznog cijepljenja pomažu u stabilizaciji i zaštiti zdravstvene radne snage u pokrajini.

“Održavanje ovog pristupa omogućit će veći kontinuitet skrbi, dobrobit pomoćnog osoblja i osigurati manje izostanaka, a istovremeno će zaštititi kapacitet i sposobnost zdravstvenog sustava Ontarija u budućnosti.”

Većina bolnica u pokrajini – uključujući sve bolnice u Ottawi – ima obveznu politiku cijepljenja za osoblje. Te su politike dovele do nekoliko otkaza, rekao je Dale, i nisu materijalno utjecale na osoblje, pristup uslugama ili kvalitetu skrbi za pacijente.

“Cijepljeni zdravstveni djelatnik štiti zdravlje i sigurnost pacijenata i osoblja, sprječava izbijanje zaraze i ne podliježe dugotrajnoj samoizolaciji ako je izložen COVID-u u usporedbi s necijepljenim osobama, što sve smanjuje potencijalne poremećaje u radu bolnica. koliko god je to moguće.”

U isto vrijeme, bolnice u regiji suočavaju se s nedostatkom osoblja jer se i sami zdravstveni radnici zaražuju Omikronom.

Pokrajinska ministrica zdravstva, Christine Elliott, nedavno je najavila da će vlada poslati medicinske sestre obučene na međunarodnom nivou za rješavanje manjka.

Čelnici Ontarija također razmatraju novi zahtjev za bolnice u regiji koji bi ih prisilio na ponovno zapošljavanje necijepljenih radnika.

cjepivoCovidNecijepljeniOntariovakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
20 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tupko Glupko
2 godine prije

Citat iz teksta:

“Na nekim mjestima zdravstveni administratori potiču osoblje da dođe na posao iako su nedavno bili pozitivni na Covidu.”
Praksa je dopuštena prema novim smjernicama CDC-a, koje omogućavaju ustanovama da skrate vrijeme karantene ako nemaju dovoljno osoblja.”

Covid pozitivno zdravstveno osoblje u bolnicama prima pacijente gdje je većina njih starih i imunokompromitiranih, i to po smjernicama CDC-a?
Vrlo gadan je taj Covid..

Tupko Glupko
2 godine prije

Citat:

“Čelnici Ontarija također razmatraju novi zahtjev za bolnice u regiji koji bi ih prisilio na ponovno zapošljavanje necijepljenih radnika.”

Prvo im date otkaz jer se nisu htjeli cijepiti, a sada bi ih ponovno zapošljavali?
Znate kada će vm se vratiti raditi u istu bolnicu gdje su dobili otkaz?
NIKAD!

Peter Tosh
2 godine prije

Oni koji su dobili otkaz su pokazali da imaju troznamenkasti IQ i da znaju sto rade a,povrh svega da su dostojanstveni i hrabri.
Jasno da fali kadra kad sve sto je ostalo je neprofesionalni sljam sastavljen od neznalica, kupljenih diploma, matera i oceva koji su ih utrpali kao nekompetentne iscjetke koji su I sami svjesni da moraju cuvati to bijedne karijere I nastavit zivit laz inace ce i ostali vidjeti kako su zapravo nista nego najgori olos jadniji od najjadnijeg narkomana koji igru pere u look amazing i vc skoljkama. Majku im

Krescencije
2 godine prije

Vidi, vidi… Nek zaposle B.Gatesa! FUJ!!!

Ana
2 godine prije

Ma nije valjda?!? Zovu prljave, primitivne, glupe, neodgovorne, nesuosjećajne, zarazne necij€piše na posao? Nemojte me….

Trt
2 godine prije

Normalnim zdravstvenim radnicima zaista nije mjesto u bolnici. Misli na sebe – ne vraćaj se.

Max
2 godine prije

To je pobjeda.

abc
2 godine prije

Pa svi sposobni doktori i sestre su javno pokazali, da se ne žele cjepiti otrovima i dobili odkaze… Sad jim zdravstvo trpi zbog nedostatka sposobne radne snage i sledi jim kolaps zdravstva. Svi koji su ostali raditi bili su cjepljeni, od kojih večina odlazi na bolovanje zbog posledica otrovnog cjepiva. Nije virus ubijao ljude. Ubijali su jih respiratori i cjepiva, da se napravi lažna statistika, u koju če povjerovati naivni građani.

Bezvezni Stranac
2 godine prije

Ma zaražuju se PIZDIKRONOM Pička im materina svima u NWO-u. Jebala ih njihova neutaživa želja za moći koja će razoriti široke mase, a ako ima imalo kozmničke pravde, onda u konačnici i njih. Nebi bili ni prva ni zadnja te-hni-čka ci-vi-li-za-ci-ja koja je propala radi svoje oholosti, umišljenosti i mišljenjem da ima odgovore na sva pitanja.

Ignjat
2 godine prije

“Nikada ne govorite istinu ljudima koji je nisu dostojni.”

– Mark Twain.

radoznalo_mače
2 godine prije

Doći će maca na vratanca.

klara
10 mjeseci prije

Kažu oni koji rade s tim i na tome, k a k o če čovjek prepoznati globalista sotonista n o s i m a s k u ,

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI