Otkrivena vrijednost zaliha Bitcoina američkog predsjedničkog kandidata

Robert F. Kennedy Bitcoin
17 komentara

Financijske informacije Roberta Kennedyja ml. pokazuju da on posjeduje do 250.000 dolara u glavnoj digitalnoj imovini

Objave financijskih podataka jasno su pokazale da američki predsjednički kandidat Robert F. Kennedy ml. posjeduje do 250.000 dolara u Bitcoinima, unatoč njegovoj prethodnoj tvrdnji da nije bio ulagač u kriptovalute, izvijestio je CNBC u petak. Kennedy je dosljedan zagovornik digitalne valute otkako je započeo svoju kampanju za ured, hvaleći je u više navrata na događajima i na društvenim mrežama. Govoreći na velikoj Bitcoin konferenciji u Miamiju u svibnju, Kennedy je rekao “Nisam investitor i nisam ovdje da dajem savjete o ulaganju.” Na konferenciji je također najavio da će njegova kampanja biti prva koja će prihvaćati Bitcoin donacije u SAD-u. Međutim, financijska objava od 30. lipnja koju je prikupio CNBC pokazala je da on posjeduje Bitcoine u vrijednosti između 100.001 i 250.000 dolara. Dokument ne pruža dodatne informacije o tome kada ili tko je kupio Bitcoin, samo da je vratio manje od 201 dolara od ulaganja.

Prema Kennedyjevom voditelju kampanje, Dennisu Kucinichu, imovina je kupljena nakon njegovog govora na konferenciji u svibnju i prije 30. lipnja. Kennedyjev predizborni tim isprva je izjavio da Bitcoin pripada njegovoj supruzi i da predsjednički kandidat ne posjeduje kriptovalutu, navodi CNBC. “Investicije nisu bile njegove, nego njegove supruge. On nije uključen u njezine investicijske odluke”, rekao je tim.

Ubrzo nakon toga, međutim, predstavnik kampanje objavio je novu izjavu kojom potvrđuje da je ulaganje u bitcoin doista Kennedyjevo, navodi se u izdanju.

“Pogriješio sam u svojoj zadnjoj komunikaciji. G. Kennedy drži bitcoin investiciju, ali to je došlo kasnije. U vrijeme govora o bitcoinu nije imao posjede kriptovalute,” izjavio je predstavnik.

Krajem lipnja, Kennedy je tweetao opisujući Bitcoin kao “bedem protiv totalitarizma i manipulacije našom opskrbom novcem, pokazuje put prema budućnosti u kojoj su vladine institucije transparentnije i demokratičnije”.

Kennedy ml. sin je bivšeg državnog odvjetnika i senatora Roberta F. Kennedyja te nećak 35. američkog predsjednika Johna F. Kennedyja. Njegova potpora dolazi u trenutku kada Komisija za vrijednosne papire i burzu ruši kripto poslovanje u nedostatku odgovarajućeg regulatornog okvira za digitalnu imovinu u SAD-u.

BitcoinkandidaturaRobert F. Kennedy Jr.SAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
9 mjeseci prije

Čovjek je spreman.

Mahatma
9 mjeseci prije

Bitcoin je na 30000$ još uvijek jeftin. Naravno ne mora se kupiti cijeli bitcoin, može i 0.001.

MladenSt
9 mjeseci prije

Pa to kolega Debeli Đuro utuče u sezoni kukuruza šećerca ,i još se ruga s nama .

Lucija, prva
9 mjeseci prije

Ha.
Odmah su mu nešto našli.
Čim je izjavio prije dan, dva da – Ukrajinci nemaju šanse protiv Rusije.

A što svi normalni ionako znaju.

Gojko
9 mjeseci prije

Novi mesija… ajmo ofce

Ivan Bgd
9 mjeseci prije

Sta se desava preko bare – zena (verovatno vlasnica nekog restorana ili pekare), dobila je sudski poziv jer je nahranila beskucnike (u tom trenutku ih je bilo stotinak).
To je novo normalno u americi: ako ste korporacija mozete da dajete novac politicarima, to se nekad zvalo mito ali vise ne, ili ako nekom dajete zajam sa interesom od 400% sto se nakad zvalo zelenasenje, ali vise ne sad je to sasvim ok, ili nekad je dilovanje droge bilo nezakonito, ali sada se izdaje na recept i to je sasvim u redu, medjutim ako nahranite gladne beskucnike dobicete sudski poziv!
Svet je u celjustima bezdusnih zlotvora!

goran
9 mjeseci prije

kenedy je demokrata,a svi znamo šta i tko vidi ratove po svijetu i u destabilizaciji amerike same.
njegova ratnohuškačka stranka famozni demokrati.

Ivek
9 mjeseci prije

Bitcoin su oni izmislili da odagnaju ljude od zlata.

Emiliano Zapata
9 mjeseci prije

Ajde super bar da ste mu nesto nasli da odvrati glasace jer je jedini normalan kandidat koji da i pobjedi bio bi brzo smaknut jer nije posjecivao Epstein’s island pa ga nemaju cime ucjenjivat.

Sv.Alemka
9 mjeseci prije

ovaj se primjerice hvali da mu se sin borio u Ukrajini!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI