Ovaj intervju BBC ne želi da vidite – Predsjednik Azerbejdžana činjenicama “išamarao” novinarku

BBC - Novinarka
107 komentara

Azerbejdžan smo oštro kritizirali tijekom sukoba s Armencima, međutim kada se radi o istini, nije nam bitno tko je širi. Ovoga puta, azerbejdžanski predsjednik Ilham Hejdar Alijev ogolio je zapadne manipulatore, u ovom slučaju BBC i njegovu novinarku. Zapadni mediji su odavno izgubili sve orjentire.

Zapadni mediji su manipulacijama pokorili svijet, šireći hegemoniju svojih nalogodavaca iz sjene. Ne samo danas, nego zadnjih 100 i više godina. Modus operandi je identičan, laži i manipulacija bez stida, čak i onda kada ih se stavi pred zid.

U ovom intervjuu, na pitanje novinarke BBC-a upućeno predsjedniku Azerbejdžana Ilham Hejdar Alijevom o slobodi medija, dobila je ono što je zaslužila. Predsjednik ju je “išamarao” kao nitko do sada. Pogledajte i poslušajte intervju, kako biste shvatili hipokriziju onih koju manipulacijama i lažima iza sebe ostavljaju spaljenu zemlju, mrtve i uplašene, a o zatvorenima na pravdi Boga kao što je Julian Assange, nepotrebno je govoriti.

Želite li biti i ostati psihički i fizički zdravi, ugasite strane i državne televizije, koje nam manipulacijom, lažima i ucjenama serviraju domaće političke poslušnike. Zajedno ih protjerajmo iz naših glava i života. Za to vam je dovoljan samo jedan gumb ili dugme. Uključite mozak i pritisnite pravi gumb (dugme).

Samo što smo završili ovaj članak, pogledali smo originalni video na Youtube kanalu BBC-a. Znate što smo vidjeli? BBC je isjekao ovaj dio o Assangeu. To su vam zapadne vrijednost i medijska sloboda.


AzerbajdžanBBCIlham AlijevIntervju
Pretplatiti se
Obavijesti o
107 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Darko
3 godine prije

Off topic al moram obavjestiti, zesci neredi se desavaju diljem Nizozemske zbog zatvaranja. U Eindhovenu su najzecci.

sandor
3 godine prije

imamo li mi politicara sa ovakvim mudima

grom iz vedra neba
3 godine prije

Ovo će malo ko na internetu vidit. Cenzura će to lagano zataškat. Nije se ni dogodilo.

duki
3 godine prije

Nije mi nešto drag ,ali ju je solidno spustio na zemlju ! Vrlo zorno joj je objasnio da je Assange za njih terorist a Navaljni borac za demokraciju ,!
Bolesno razmišljanje zapada se svelo na takve “metre” A tek kako bi se Snowdenu napili krvi dà ga Vlado ne čuva !😆😆😆

Angela
3 godine prije

Tipicna, arogantna, agresivna britanska bitch! Plus, ruzna ko lopov, izlged kao kobac!

Ive
3 godine prije

Na zapadu u stilu sa kapitalistickom ideologijom.
Demokratska prava svakog pojedinca ovise o kolicini kapitala koji posjeduje ili kontrulira.

Ive
3 godine prije

Koja je razlika izmedju diktature i demokracije?
U dikataturi ne smijes bas svasta govoriti, jer moze otici glava.
U demokraciji mozes govoriti svasta ali te nitko ne slusa, osim ako ne govoris skrivenu istinu o mocnicima, tada te cuju i moze otici glava.
Citajte samo ovo podebljanim slovima.

3 godine prije zadnji put uredio Ive
Elvis
3 godine prije

primjecuje li itko odlican Engleski predsjednika Azera? Stvarno sam se iznenadio

mislim
3 godine prije

hoće li oni imati sva ljudska prava koja ljudi ovdije u azerbdžanu nemaju?
kakvo je to pitanje?
ako nešto nemam, onda ti nemogu ni dati.
a Ilham Hejdar Alijev je pokazao slabost, čim je dozvolio da ga bbc kućka išta pita.

Dupla Kamilica
3 godine prije

Ruzna i zla.

Starina
3 godine prije

Nitko nije sto posto crn, kao što nije ni tvoj prezidente. Nitko nije ni stoposto bijeli.
Za savršenstvo svaki čovjek treba uvjete bez demonskih utjecaja.

Ivan
3 godine prije

Treba razlikovati kada se slavi osoba, a kada neko djelo te osobe. Ja ovdje nisam vidio da se slavi osoba, nego jedan jedini postupak prema optužbi novinara.

tuf
3 godine prije

Malo off-topic, ali ne previše. Evo saveznika Bidena, kako svojim prijateljima meće dok se najmanje nadaju: https://m.vecernji.hr/vijesti/usred-krize-s-cjepivom-za-eu-pfizer-za-sad-osigurava-100-milijuna-doza-1463475
Sjetimo se da je prva najava Pfizera o usporenju isporuka doza za EU uslijedila točno nakon potvrde Bidena za predsjednika.
Jadan je onaj koji amere za prijatelja ima.

Juznjackkka utjeha
3 godine prije

Genocid nad ortodoxnim Armencima i nad srbima u ndh ostaje genocid ,a onaj koji je to izvrsio je genocidan,za vjeke i vjekova.

Brainstorm
3 godine prije

jel on to kaze armenija kad treba reci azerbajdzan?

farree
3 godine prije

Ne ne treba slaviti Armence jer su protjerali Azerbejdjance sais NK i proglasili da je to njihova teritorija i sada kada su dobili po nosu onda su eto ugrozeni

Stara kuka
3 godine prije

Obožavam ove zapadne “novinarke” osobito britnske (BBC-jeve naročito) i američke. Teško da netko, osim možda pojedinih političarki) tako zorno pokazuje štetnost podilaženja feminizmu odnosno njegovog iskorištavanja. Jer upravo je feminizam, odnosno zloupotrebe “rodne ravnopravnosti” omogućio medijskim gazdama da preplave medije hrpom polupismenih bezobraznih rospija koje napadaju, optužuju i kleveću sve oko sebe i to mogu raditi, za razliku od muških kolega, puno slobodnije i praktično bez rizika jer se u slučaju da žrtva neplanirano pruži otpor odmah izvlači adut “seksizma”. Ovo sve naravno vrijedi samo za pravovjerne i poslušne režimske “novinarke” i “voditeljice” za razliku od onih koje se usude ne podržavati vladajuće narative. Takve onda prođu kao što je prolazila Karolina Vidović-Krišto i naravno svaki napad na njih se opravdava kao potpuno legitiman i u njihovom slučaju ništa, ma kako uvredljivo i vulgarno bilo nije “seksistički”. No vratimo se režimskim “novinarkama” poput ove na snimci. Redom se tu radi… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
Željko
3 godine prije

Armenci žive od 1828. kada ih je nakon rusko-persijskog(iranskog) rata u kojem su dobili Gorski Karabah masovno naselili Rusi iz Irana i Male Azije, pustite mitomanije više! Ilham Alijev je stvorio moderni Azerbajdžan, ekonomski, vojno jak!

Herc
3 godine prije

Neka kuja napravi intervju na ulicama Londona.što pravi Englez misli o tome zašto su postali manjina u glavnome gradu i hoće li ikada više za gradonačelnika imati Engleza.
Sve funkcionira na silu, uz ogromni broj policajaca zbog ogromnog porasta kriminala i potencijalnih terorista spavača. Najveći Trumpov i Johnsonov uspjeh je demokratski izlazak UK iz tamnice zvane EU koji je imao podršku kraljice , sadašnja US administracija to nikada ne bi dozvolila po cijenu izazivanja kaosa i nereda

Robert
3 godine prije

kakva Babilonska DROLNFULJA sa mentalno bolestnog zapada ! Svaka čast gospodine Precedniče tako se to radi ! ISTINA JE NEPOBEDIVA !!!!

autor_itet
3 godine prije

E ovo je savrseno, raskrinkao je njihovu rabotu i igrice ‘falsh flag’ koja je nekada uspjevala👌😊

Legendarni Grk
3 godine prije

Kod ove opake tete se sasvim jasno vide demonske oči gmaza – Lizzarda – Anunnakija!

Pera Kojot
3 godine prije

Ugasite TV, upalite mozak.

Pera Kojot
3 godine prije

Reko covjek kucki tocno ono sto kucka zasluzuje. Demokracija i sloboda medija na zapadu je na istom nivou kao i u Kini, a polako se priblizavamo nivou Sj. Koreje. Kucka misli da moze ici okolo i glumiti osobu koja dolazi sa demokratskog zapada. Demokratski zapad je krepo i svakoj takvoj kucki to treba biti jasno kao sto ljubiteljima Trumpa treba biti jasno da taj guster nije bio zainteresiran da pomiluje Assangea, a kamoli Snowdena, a poslije je kmecao kad je sam dosao pod udar vecih sotonista od njega samoga. Vrhunac tragedije je u tome da cak ni to kmecanje povodom zacepljivanja usta tada jos uvijek aktualnom predsjedniku NAVODNO najmocnije i najdemokratskije zemlje na svijetu, cak ni kmecanje povodom TOGA nije bilo glasno…Zasto? Pa zato sto je Trump kukavicje sotonisticko jaje koje je trebalo odglumiti svoju ulogu i nakon toga po zapovjedi svojih gazda iz duboke sotonisticke drzave odgmizati u tisini,… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Pera Kojot
Noman
3 godine prije

Glavosječa Ilham Hejdar Alijev nikad ne laže, on je turska moralna verikala.

AlanisM
3 godine prije

Ako ga mediji poslušaju i krenu raditi svoj posao i time ponovno pridobiju povjerenje gledatelja, došao bi i na red.
Tu stranu poante ne vidiš?!

Korso
3 godine prije

Moram priznati da me čudi koliko tzv. zapad uspijeva svim društvima, bez obzira na religijska usmjerenja , civilizacijskim dometima i običajima nametnuti isti obrazac ponašanja i 90% ih bez pogovorno sljedi kao začarani , pa onda ovakav interviju postane rijetka iznimka!

3 godine prije zadnji put uredio Korso
Trt
3 godine prije

Nisam zadovoljan…trebo ju je 6 sati roštiljat tako…ali dobro, možda se trend pokrene…već 20 g čekam da neko nasapuna te BBC-ove napuhane moralizatorske licemjerne terijere u intervjuu, ali onako da im se fiziološke reakcije pokrenu…puls skače, crvenilo nastupa, “nije mi dobro..ovo nije bilo po planu…kako se usuđuje…”, osjećaj gubitka kontrole nad provokacijom…”ali ali…mi smo BBC…zar on ne zna..joj…šta ako me udari sad…jel kamerman dovoljno blizu da mi pomogne…joj…moram na bolovanje…”

Spartak
3 godine prije

Tako treba s presstitutkama. Bravo Alujev.

Zvrk
3 godine prije

Ja sam prije svega ugodno iznenađen činjenicom da poštovani Predsjednik barata engleskim jezikom.
Najčešće je slučaj da u zemljama trećeg svijeta predsjednici iz prkosa odgovaraju samo na svom materinjem jeziku. Jer govorenje stranog, u ovom slučaju dosta stranog engleskog se gleda kao neki vid kolonizacije, ulizivanja. Tim više jer Azerbajdžan ama baš nikad nije bio dio engleske kulturne sfere. Za ex-sovjetski prostor je karakteristika da se mora znati ruski jezik jer je bio i ostao lingua franca tog čitavog područja.
Znači barata engleskim, turskim (razlika je otprilike hrvatski-bošnjački), ruski, arapski i vjerojatno nešto perzijskog.

Bepo
3 godine prije

Genijalno
Ispleska je ka kuju šta i je. kuja bbc ijevska lažljiva sluganska

Sunseeker
3 godine prije

Koje zlo joj viri iz očiju…

Bole
3 godine prije

Širite dalje ovaj isečak po slobodnim društvenim mrežama. Svet mora znati istinu.

3 godine prije zadnji put uredio Bole
Jomla
3 godine prije

Ovako se razgovara s “novinarima” MSM!

Zrinski
3 godine prije

Stigla sića iz azerske ambasade, niže ne može……. Plaćeni “oglas”

Max
3 godine prije

Bravo Alijev.

Bili Piton
3 godine prije

Niste mi nešto objektivni,ako uopće znate biti objektivni.

tedi
3 godine prije

Sustina je u novinarstvu i intervjuima i u manipulacijama SMA.

Grozomorni
2 godine prije

Ljudi više mi je pun kofer svega, da sam samo malo mlađi otišao bih iz Evrope iz “civiliziranog” svijeta negdije u divljinu daleko od Tv, radio ili internet signala i živio u miru i tišini. Ova enormno pohlepna bjelačka civilizacija koja je genocidnim principima pobila 75-85% domorodaca Amerike, koja je desetkovala Aboriđane, prepolovila broj stanovnika Afrike odvodeći ih u roblje. Sada manipulacijama i lažima pokušavaju stvoriti roblje od svih nas svuda bez obzira na rasu. Moramo početi rat protiv svijetskih lidera i superbogatih.

Scorpiorex
2 godine prije

Sto je posra Alieev, kakav god da je,ne ulazim u to svaka mu čast. Muda ili imas ili nemas,ne mogu ti dat ja moja,kapa dole Mister Alieev👍👏👏😍

Ivan Grozni
2 godine prije

Ljude treba tući s BBC po glavi stanovnika.

Air Brush
2 godine prije

Gledao prije mesec dana (?). Super. Lekcija o slobodi govora i pisanja! (Oni koji su puna usta slobode i prava toga uopće nemaju.)

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI