Patolog koji profitira od PCR testova izjavio: ”Sva bi ispitivanja trebala odmah prestati.”

PCR testovi
27 komentara

Do sada ste već sigurno čuli kako dr. Roger Hodkinson osuđuje mjere vezane uz Covid-19 na sastanku gradskog vijeća u Edmontonu. Hrabre riječi patologa svjetlo su nade u ovim mračnim danima skandala s koronom:

„Postoji krajnje neutemeljena javna histerija koju pokreću mediji i političari. To je nečuveno! Ovo je najveća podvala ikad počinjena nad čovječanstvom!”

Imajte na umu da dr. Hodkinson nije neki marginalni zdravstveni djelatnik, koji vodi kliniku u tamo nekom zabačenom selu u sjevernoj Alberti. Nije liječnik koji je odustao od licence kako bi mogao prodavati esencijalna ulja, stavljati kredu u ”super-hranu” ili kako bi mogao mahati magnetima preko tumora ljudi. Radi se o osobi koja posjeduje četiri vjerodajnice nakon svog imena i koja je bila predsjednik Ispitnog odbora i patologije Kraljevskog sveučilišta liječnika Kanade u Ottawi. Nadalje, on je trenutno predsjednik biotehnološke tvrtke, sa sjedištem u Sjevernoj Karolini, koja prodaje PCR testove na SAR-CoV-2.

Unatoč tome što je zaradio jako puno novca od testiranja na koronavirus, on tvrdi: „Želim naglasiti kako pozitivni rezultati ispitivanja ne podrazumijevaju kliničku infekciju. Radi se jednostavno o kreiranju javne histerije i sva bi testiranja trebala odmah prestati, osim ako bolnici ne predstavite neki respiratorni problem.”

Usred zamuckivanja zbunjenih ili korumpiranih političara i otvorenih laži manipulativnih, ”mainstream” medija, vrlo je začuđujuće čuti kako se dr. Hodkinson odriče profita zbog istine, na tako iskren i beskompromisan način.

Zašto ga ne intervjuiraju sve veće vijesti na svijetu? Umjesto CNN-a i CBC Newsworlda, ovaj izvršni direktor jedne medicinske ispitne tvrtke u Edmontonu ponizno je čekao u virtualnom redu, na sastanku gradskog vijeća. Devedeset i peti po redu je govorio protiv kršenja ljudskih prava, koja su počinjena pod krinkom zaustavljanja nevidljive pandemije, odnosno prema dnevnom redu sastanka:

Ovaj patolog doslovno kaže da je ogorčen; ali ne na sebičan ili emotivan način. Umjesto toga, ljut je zbog nepravde: „zatvaranja poduzeća, samoubojstava,“ koja su se odvijala u tako velikim razmjerima, bez ikakvog opravdanja: „Krajnje je smiješno gledati ove nesretne, neobrazovane ljude kako hodaju poput leminga, pokoravajući se zapovijedima u vezi s nošenjem maski, bez ikakvog opravdanja.“

Nadamo se ovakvim hrabrim istupima i od strane mnogih drugih liječnika, budući da su se svi zakleli da će raditi kako bi pomogli, a ne naudili ljudima.

Još jedan tračak nade: Iako CBC još nije obavio razgovor s dr. Hodkinsonom, oni su zapravo objavili izuzetno uravnotežen prikaz sastanka, čak citirajući riječi patologa o tome da je Covid-19 podvala.

Ali tamo gdje je CBC pustio baklju istine, neovisni su je mediji pokupili i objavili: u The Defenderu možete čuti sve snimljene riječi dr. Hodkinsona i pročitati cjeloviti prijepis, ako to već niste učinili.

COVID-19PCR test
Pretplatiti se
Obavijesti o
27 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mölltaler
3 godine prije

Nema ništa od toga što on priča. Do 95% ovaca te informacije neće nikad doći.

shumadinac
3 godine prije

Ovako pametan čovek a tekst bez komentara! Šta radite kolege? Dobro, možda čitate o smrti Tokana, bubnjara Amedeus benda…

Emiliano Zapata
3 godine prije

Cast i slava gospodinu!
Jos jedan koji ce postati zrtva kabale zbog iznosenja istine…

Mölltaler
3 godine prije

Božinović najavljuje pooštravanje mjera i moguće obavezno cijepljenje.

Max
3 godine prije

Pa naravno kad su nepouzdani.

banana
3 godine prije

jel ovo fake njuz ili ima neka poveznica na izvor?

Mirsad Jagodić
3 godine prije

ja nisam nikada ni povjerovao u to, virus, bakterija ili ne znam vise sto, to je uvijek postojalo ali to nije za toliku paniku i strah, za sada evo me hvala bogu star i zdrav. Čuvati se treba od svega to je tačno, od nas je odvisno hoćemo li biti zdraviji ili suprotno

tedi
3 godine prije

Korumpirani politicari i nemoralni doktori su najveci svijetski problem,nema sanse da im se ne sudi,kad tad.Uvijek bilo i biti ce.

Upitnik
3 godine prije

Očito je čovjeku proradila svijest, koja je ispred materijalne koristi. Možda će i drugi kad se okoriste situacijom kao i on, odjednom postati istinoljubivi. Međutim, oni koji nemaju pameti da bi sagledali realno situaciju teško da će promijeniti mišljenje temeljem izjave samo ovog doktora, jer da ih je istina zanimala, već bi je odavno našli.

marty
3 godine prije

Ovo treba pogledati i dijeliti!
“Morate pogledati. Više ne mogu govoriti. Možete podržati korporativno preuzimanje našeg društva. Ili možete podržati istinu u znanosti i zaštititi našu budućnost. Potonji štite naše društvo, nad postupcima vandala. To je tvoj izbor. Neka bude pametan.”
https://www.youtube.com/watch?v=hyDsjHZHsGc

djismi
3 godine prije

Da se i ja javim
više nije oću-neću, već ustani kreni sražari su otrovani, konji su spremni, ustani kreni, vani zora rumeni, glasovi iz tame su nestali davno…….(Haustiri). Braćo sa svih strana sveta, bez obzira na nacionalnost, veroispovest, crni, beli, crveni, žuti, zeleni itd. ako se ne ujedinimo i pokrenemo, našoj deci možemo iskopati grobove pre nego mi završimo u njima. Borba za ČOVEKA i ČOVEČANSTVO sad se odvija, a mi pišući na računaru bez da nešto preduzmemo, ništa nećemo rešiti. Zato svi treba da uzmemo lopate, vile, kose, ko ima oružje (može) i da im se najb…. majke.
Ja rekoh, a VI braćo kako hoćete.
Bandu pomilovati tako što ih staviš u aps (bez ubijanja) i dati im koru leba i malo florisane vode (da se ne bune)

Mrljo
3 godine prije
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI