fbpx

Patolog koji profitira od PCR testova izjavio: ”Sva bi ispitivanja trebala odmah prestati.”

PCR testovi

Do sada ste već sigurno čuli kako dr. Roger Hodkinson osuđuje mjere vezane uz Covid-19 na sastanku gradskog vijeća u Edmontonu. Hrabre riječi patologa svjetlo su nade u ovim mračnim danima skandala s koronom:

„Postoji krajnje neutemeljena javna histerija koju pokreću mediji i političari. To je nečuveno! Ovo je najveća podvala ikad počinjena nad čovječanstvom!”

Imajte na umu da dr. Hodkinson nije neki marginalni zdravstveni djelatnik, koji vodi kliniku u tamo nekom zabačenom selu u sjevernoj Alberti. Nije liječnik koji je odustao od licence kako bi mogao prodavati esencijalna ulja, stavljati kredu u ”super-hranu” ili kako bi mogao mahati magnetima preko tumora ljudi. Radi se o osobi koja posjeduje četiri vjerodajnice nakon svog imena i koja je bila predsjednik Ispitnog odbora i patologije Kraljevskog sveučilišta liječnika Kanade u Ottawi. Nadalje, on je trenutno predsjednik biotehnološke tvrtke, sa sjedištem u Sjevernoj Karolini, koja prodaje PCR testove na SAR-CoV-2.

Unatoč tome što je zaradio jako puno novca od testiranja na koronavirus, on tvrdi: „Želim naglasiti kako pozitivni rezultati ispitivanja ne podrazumijevaju kliničku infekciju. Radi se jednostavno o kreiranju javne histerije i sva bi testiranja trebala odmah prestati, osim ako bolnici ne predstavite neki respiratorni problem.”

Usred zamuckivanja zbunjenih ili korumpiranih političara i otvorenih laži manipulativnih, ”mainstream” medija, vrlo je začuđujuće čuti kako se dr. Hodkinson odriče profita zbog istine, na tako iskren i beskompromisan način.

Zašto ga ne intervjuiraju sve veće vijesti na svijetu? Umjesto CNN-a i CBC Newsworlda, ovaj izvršni direktor jedne medicinske ispitne tvrtke u Edmontonu ponizno je čekao u virtualnom redu, na sastanku gradskog vijeća. Devedeset i peti po redu je govorio protiv kršenja ljudskih prava, koja su počinjena pod krinkom zaustavljanja nevidljive pandemije, odnosno prema dnevnom redu sastanka:

Ovaj patolog doslovno kaže da je ogorčen; ali ne na sebičan ili emotivan način. Umjesto toga, ljut je zbog nepravde: „zatvaranja poduzeća, samoubojstava,“ koja su se odvijala u tako velikim razmjerima, bez ikakvog opravdanja: „Krajnje je smiješno gledati ove nesretne, neobrazovane ljude kako hodaju poput leminga, pokoravajući se zapovijedima u vezi s nošenjem maski, bez ikakvog opravdanja.“

Nadamo se ovakvim hrabrim istupima i od strane mnogih drugih liječnika, budući da su se svi zakleli da će raditi kako bi pomogli, a ne naudili ljudima.

Još jedan tračak nade: Iako CBC još nije obavio razgovor s dr. Hodkinsonom, oni su zapravo objavili izuzetno uravnotežen prikaz sastanka, čak citirajući riječi patologa o tome da je Covid-19 podvala.

Ali tamo gdje je CBC pustio baklju istine, neovisni su je mediji pokupili i objavili: u The Defenderu možete čuti sve snimljene riječi dr. Hodkinsona i pročitati cjeloviti prijepis, ako to već niste učinili.

4.7 92 votes
Ocijenite članak
Sviđa li vam se Logično? Ako niste već lajkali, učinite sada: ❤
Pretplati se
Obavijest
guest
27 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Mölltaler
Gost
Mölltaler
2 mjeseci prije

Nema ništa od toga što on priča. Do 95% ovaca te informacije neće nikad doći.

Istražuj
Member
Istražuj
2 mjeseci prije
Reply to  Mölltaler

To je mozda tacno.
Ipak nece se lako izrisati…
Bar dok ima alternative zlocincima i cenzorskim manijacima sa sa vilikih “socijelnih mreza”…
Ja sam neki dan postavio poveznicu na njegov govor koju sam tobio na YouTube… Razumljivo i ocekivano – zlocinci Cionisticki sa govnjivog YT su izbrisali taj govor… (ja ga imam na kompu…)
Ipak – evo ga sa Bitchute:
https://www.bitchute.com/video/o8s2Eu67S1DA/

Cini mi se da bi i @Redakcija Logično mogla prakticno uvesti kao pravilo postavljanje poveznica.
Naime, mnogi ce informaciju shvatiti kao “fake news” pogotovo ako je nema na kod zlocinaca YouTube ili FB…

shumadinac
Gost
shumadinac
2 mjeseci prije

Ovako pametan čovek a tekst bez komentara! Šta radite kolege? Dobro, možda čitate o smrti Tokana, bubnjara Amedeus benda…

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
2 mjeseci prije
Reply to  shumadinac

Vec dugo komentiram kako ljude istina ne zanima.
Najveci dokaz tome je sto su digli ruke od vlastite djece koja se guse pod maskama…

shumadinac
Gost
shumadinac
2 mjeseci prije

Problem je što svako tumači istinu na svoj način pri čemu se ide u ekstreme – na jednu ili drugu stranu.

Istražuj
Member
Istražuj
2 mjeseci prije
Reply to  shumadinac

Shumadinac,
Ja vidim samo ekstreme koji idu u jednom smjeru.
Tj smjer – pseodo-naucnog vehabizma…
Ovi drugi – tj slobodni ljudi pod Bozijim Nebeskim svodom – prisiljeni su samo da trpe teror kao pseudo-nauke tako i njoj pripadajucih “vehabija”… Nikoga ne tjeraju ni na sta. Niti na maske niti na “naucne” vakcine…
Ovi drugi “vehabije” kvazi-nauke dapace – radosni su da imaju Prisilu tzv “drzavnog aparata” i Cionistickog Sistema na njihovoj strani – pa se onda kurche tom tzv “naukom” i zahtijevaju Teror nad neistomiljenicaima…(a zelja im se maksimalno – nevidjeno u pisanoj istoriji covjecanstva – i ispunjava od Aparata Prisile)…

Pseudo-naucni “vehabizam” ili onaj “stvarni” tzv “salafizam” – ista stvar, a cak su im isti i narucioci i ideolozi… (premda to na prvi pogled izgleda nemoguce)…
I jedni i drugi – spremni su ubijati ljude – za “ideje”…
Cak, rekao bih – one “salafije” imaju i “privlacnije” ideje od ovih kvazi-naucnika… (kontaju makar da ce ih cekati 72 djevice)…
Ove pseudo-nacune vehabije nemaju ni to… Vjeruju u “sveti virus” i “”vakcine” Bil Gatesa i Rockfellera, pa cak i kad ih osakate ili rokunu…
Dakle, nemaju nista osim zadovoljstva i “naucnog osjecaja sigurnosti” – da su sve ljude vakcinisali i podvrgli “nauci”… pa cak i kada je “smrtonosna pLandemija” – manje smrtonosna nego obicna gripa!
NE. Za takve “vehabije” je pseudo-nauka = “religija”.
(U Bostonu su napr prema “naucnom radu” koji postavih juce, imali su i “vehabijske” tzv – “virusne odrede” batinasa, policajaca i doktora da vakcinisu “parazite”… U opste im nije smetalo da je umrlo i njih poprilican broj od tih boginja (ako cemo vjerovati u lazi…pardon “iskrenost” tadasnjih MSM) – premda su bili i vakcinisani i revakcinisani… “Nema veze” sto su umrli a vakcinisani… Bitna je pseudo-nauka… I niko ne smije sumnjati i propitivati “sveti virus” i tzv “nauku”)…

Dakle – gledamo kako drzava za drzavom – bukvalno po skripti (tj po naredbi) rade iste stvari, zakljucavaju i unistavaju vlastitu privredu, teroriziraju ljude – a cak i “struka” (totalni idioti zvani “vilrusolozi”) – kao da ih je jedna majka pravila

Uz to, poprilicno veliki broj vehabija te iste pseudo-nauke je cak spreman da ide ponovo u one “virusne odrede” (kao naci-placenici) da bi prisilno vakcinisala ljude koji nece da se povinuju ovom – cionistickom teroru lazne “nauke”.

Vehabije pseudo-nauke takodjer najvise vole one ljude koji se ne slazu (dokumentovano) sa idiotizmom te pseudo-nauke – jos zvati “teoreticari zavjere”…
Inace kad neko spomene tu “pred-kovidsku” frazu – skoro odmah znam da se radi o potencijalnom pseudo-naucnom vehabiji… Samo je pitanje da li ce se raznijeti blizu mene…?

E sad, ja kao “teoreticar zavjere” – prosto volim pogladati AmazingPolly.
Zbog svega 😉
Em je pametna, em je lijepa, a informacije su joj – BOMBE.
(zato je banirana sa svih cionistickih “drustvenih mreza”)

Ipak – ovaj zadnji video je – nevjerovatno dobar!
Kao sto je razbijala kovid-bandu na samom pocetku pLandemije – sad ide do u detalj sa planovima Kabale – POSLIJE kovid-lazi
Naravno – vehabijama pseudo-nauke niposto ne preporucujem ovaj video!
Niposto…
Previse je u njemu dokumetirane (od same kabale) “teorije zavjere” te moze izazvati – nezeljene zdravstvene reakcije:

https://www.bitchute.com/video/3Jrc2ojV4atS/

Tko tu koga...
Gost
Tko tu koga...
2 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Hvala za link na AmazingPolly.
Izvrsna je!

shumadinac
Gost
shumadinac
2 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Fanatizam je osobina neprihvatanja drugačijeg mišljenja. Ja ukazujem na ekstreme na obe strane (samo jedna rečenica iznad tvog komentara – nije mnogo za čitanje) ali se svaka strana hvata samo za ono što joj ne odgovara i kritikuje svrstavajući me u suprotan tabor.

Da ne dužim:
Je li Tokan bio 80+ godina?
Je li bio nešto teško hronično bolestan?
Je li pao sa motora pa ga gurnuli pod koronu?
Je li radikalizam da za ovakav komentar dobijem toliko minusa? Čak i ako sam “ovcoid” da li je to razlog da se svaki moj komentar automatski odbacuje?

Istraživanjem ćeš doći do svačega ali uključi malo mozak da bi napravio selekciju…

Istražuj
Member
Istražuj
2 mjeseci prije
Reply to  shumadinac

Zasto je potrebno “prihvatiti drugacije misljenje” – ako ova druga strana nema niti jedni jedino uposriste u stvarnosti?
(Uistinu, najcesce nema ni u cinjenicama, ni u logici niti u razumu…)

Zbog “politicke korektnosti”…?
Je li to ta tzv “nauka”..?

Pa zato i zivimo u eri LGBTRNKGFR (i dodaj jos slova) – sulude “kulture politicke korektnosti”… Zato i nauka mora da se bazira na tzv “koncenzusu” – a ne na ponovljivim cinjenicama.
Jos gore, tzv “kultura politicke korektnosti” – cak (vehabisticki) zahtijeva – cak i kada nema nikakvih materijalnih dokaza – da se postuje “politicki koncenzus” umjesto cinjenica

Izvini kolega, licno smaram da takva vrsta “politicke korektnosti” u nauci ne samo da je odvratna – nego je usmjerena protiv ljudske vrste.
Zasto….?
Ako za nesto nema naterijalnih dokazaonda to NIJE nauka.
Ako neki fenomen nije ponovljiv u ekperimentu pod istimi uvjetima – onda to NIJE nauka.
Niko ne trazi od modernih (vehabijskih) “svestenika” tzv “naucnika” – da bezuslovno odgovori na svako pitanje…
Medjutim, ako ti vehabijski “naucnici” – izvode “zakljucke” (na tzv “koncenzusu” a pod uticajem milijardi onih “filantropa”) – onda smatram da bi to trebalo biti – krivicno progonjeno!
Naime – u tom slucaju, se ne radi o nauci – nego o obmanjivanju ljudske vrste.

Drugacije misljenje kolega, jeste pozeljno i potrebno!
Samo vehabije kvazi-nauke prozivaju – bukvalno svako drugacije misljenje (cak i kada je potvrdnjeno u masi eksperimentata, za razliku od vehabijske-kvazi-nauke) – “teorijom zavjere”
Ne znam koliko covjem mora biti glup – da danas nakon ovolike korona-prevare, te ovog nevidjenog Cirkusa od “izbora” u SAD – jos uvijek ima potrebu da se poziva na ovu idiotsku CIA-frazu…?
A ustaljeno pozivanje na nju iskljucivo dolazi od vehabija-kvazi-nauke…

Dakle – drugacije misljenje?… SUPER!
Provjerimo svako misljenje, svaku tezu i svaki eksperiment…
Dozvoliti da javnost i cuje i vidi i ucestvuje…
Niko nije toliki idiot.
Cemu cenzuriranje, gusenje informacija, (idiotsko) prozivanje “teorija zavjere” cak i kada se radi o iskusnim naucnicima i provjerenim i ponovljivimi eksperimentima…?

Takav vehabizam je karakteristika iskljucivo “moderne” kvazi-nauke i njenih vehabija.
Svako misljenje, svaka teorija, svaki eksperiment – mora biti slobodno za propitivanje… a pogotovo NAUCNO.
Medjutim, sve to – mora (dakle mora!) – biti podrzano i crvstimi materijalnim dokazima u nauci. I sve to mora biti i eksperimentalno – ponovljivo!

Nikakav “koncenzus” – nema mjesta u nauci.
Ako naucnici nisu u stanju objasniti trenutno neki fenomen i ponovljivo ga replicirati u eksperimentu – to onda nije objasnjen fenomen.
I nije nikakav problem za nauku. Predstavlja izazov.
Medjutim za vehabijsku religiju tj kvazi-nauku to je “problem” pa moraju izmisljati “koncenzuse”… Strasno.

Jos je strasnije kada ta “koncenzusna kvazi-nauka”

  • nije u stanju podrzati vlastite postulate…
  • mora koristiti drzavnu prisilu i vehabije (te kvazi-nauke) da bi ugurala tu kvazi-nauku u grljo svim ljudim Svijeta…

To je tipicna predstava jednog (satanistickog) Kulta – koji je uz pomoc “filantropa” milijardera, prakticno nametnuo cijelom covjecanstvu kvazi-nauku kao “modernu religiju”…
Katastrofa….

Ico
Gost
Ico
2 mjeseci prije
Reply to  shumadinac

Shumi, shumi javore, neka tvoje grane govore . . .

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
2 mjeseci prije

Cast i slava gospodinu!
Jos jedan koji ce postati zrtva kabale zbog iznosenja istine…

Mölltaler
Gost
Mölltaler
2 mjeseci prije

Božinović najavljuje pooštravanje mjera i moguće obavezno cijepljenje.

rimtu
Gost
rimtu
2 mjeseci prije
Reply to  Mölltaler

Govna to rade zbog ankete na index šljamu.
Nije im se svidjela.

Max
Member
Max
2 mjeseci prije

Pa naravno kad su nepouzdani.

banana
Gost
banana
2 mjeseci prije

jel ovo fake njuz ili ima neka poveznica na izvor?

Zorule
Gost
Zorule
2 mjeseci prije
Reply to  banana
Mirsad Jagodić
Gost
Mirsad Jagodić
2 mjeseci prije

ja nisam nikada ni povjerovao u to, virus, bakterija ili ne znam vise sto, to je uvijek postojalo ali to nije za toliku paniku i strah, za sada evo me hvala bogu star i zdrav. Čuvati se treba od svega to je tačno, od nas je odvisno hoćemo li biti zdraviji ili suprotno

rimtu
Gost
rimtu
2 mjeseci prije

Bakterije da, ali virusi nisu ono što nam uvaljuju već 150 god.

pera lozac
Gost
pera lozac
2 mjeseci prije

Od svih sejtan baja korona je najopasnija.
A MSM virolozi i “eksperti”- supak meraklije.

tedi
Gost
tedi
2 mjeseci prije

Korumpirani politicari i nemoralni doktori su najveci svijetski problem,nema sanse da im se ne sudi,kad tad.Uvijek bilo i biti ce.

Zorule
Gost
Zorule
2 mjeseci prije
Reply to  tedi

Puno veci su problem ljudi, vise od 50% ljudi nema mogucnost razmisljanja. Da imaju onda ovakvi ne bi mogli orgijati nad nama.

radijacija2000
Gost
radijacija2000
2 mjeseci prije
Reply to  Zorule

Nije prvi put u povjesti tako… Na primjer, prije 80-tak godina u Europi je bio slični procent takvih ljudi.

Upitnik
Gost
Upitnik
2 mjeseci prije

Očito je čovjeku proradila svijest, koja je ispred materijalne koristi. Možda će i drugi kad se okoriste situacijom kao i on, odjednom postati istinoljubivi. Međutim, oni koji nemaju pameti da bi sagledali realno situaciju teško da će promijeniti mišljenje temeljem izjave samo ovog doktora, jer da ih je istina zanimala, već bi je odavno našli.

marty
Gost
marty
2 mjeseci prije

Ovo treba pogledati i dijeliti!
“Morate pogledati. Više ne mogu govoriti. Možete podržati korporativno preuzimanje našeg društva. Ili možete podržati istinu u znanosti i zaštititi našu budućnost. Potonji štite naše društvo, nad postupcima vandala. To je tvoj izbor. Neka bude pametan.”
https://www.youtube.com/watch?v=hyDsjHZHsGc

Istražuj
Member
Istražuj
2 mjeseci prije
Reply to  marty

Odlican klip!
Hvala.

djismi
Gost
djismi
2 mjeseci prije

Da se i ja javim
više nije oću-neću, već ustani kreni sražari su otrovani, konji su spremni, ustani kreni, vani zora rumeni, glasovi iz tame su nestali davno…….(Haustiri). Braćo sa svih strana sveta, bez obzira na nacionalnost, veroispovest, crni, beli, crveni, žuti, zeleni itd. ako se ne ujedinimo i pokrenemo, našoj deci možemo iskopati grobove pre nego mi završimo u njima. Borba za ČOVEKA i ČOVEČANSTVO sad se odvija, a mi pišući na računaru bez da nešto preduzmemo, ništa nećemo rešiti. Zato svi treba da uzmemo lopate, vile, kose, ko ima oružje (može) i da im se najb…. majke.
Ja rekoh, a VI braćo kako hoćete.
Bandu pomilovati tako što ih staviš u aps (bez ubijanja) i dati im koru leba i malo florisane vode (da se ne bune)

Mrljo
Gost
Mrljo
1 mjesec prije

POVEZANE VIJESTI

Izbornik