Planiranje Plandemije – Sve je odavno osmišljeno, a psihopati upravo provode pakleni plan

Covid putovnica
143 komentara

Većina nas je za “putovnice za cijepljene” čula tek tijekom pandemije, kada su različite vlade počele naglašavati zahtjev “putovnica za cijepljene,” za putovanje u druge zemlje ili čak za odlazak na javna mjesta.

Međutim, koncepta ”putovnica za cijepljene” započelo je 20 mjeseci prije izbijanja pandemije. Ono o čemu ovaj putokaz govori nije samo neki dokument, koji bi ograničio vaš ulaz ili kretanje na određena mjesta. Ono što oni zamišljaju je cjelokupan ekosustav COVID, budućnost u kojoj se svaki aspekt vašeg života prati i regulira prema hirovima i izmišljotinama ovih vladara farmaceutskih kompanija.

Putokaz putovnica za cijepljene

Početni prijedlog za „Putovnice za cijepljene“ prvi je put objavila 26. travnja 2018. Europska komisija. Prijedlog, koji su glavni mediji ignorirali, zakopan je duboko u dokumentu koji govori o ”Pojačanoj suradnji protiv bolesti koje se mogu spriječiti cjepivima”.

Prema početnom planu (objavljenom početkom 2019.) za provedbu prijedloga Europske komisije, primarno za obaviti bilo je: „Ispitivanje izvedivosti razvoja zajedničke kartice / putovnice za cijepljenje“ za europske građane koja je „kompatibilna s informacijskim sustavima elektroničke imunizacije i priznata za upotrebu preko granica.”

Planirano je da se zakonodavni prijedlog izda u Europi do 2022. godine. Izrazi poput “suzbijanja kolebljivosti cjepiva”, “neočekivani napadi,” koji nisu bili tako česti prije izbijanja, također su spomenuti u prijedlogu.

Ostale točke u dokumentu nacrta uključivale su potporu odobrenju „inovativnih cjepiva, uključujući i cjepiva za nove zdravstvene prijetnje“.

Navodeći da “industrija proizvodnje cjepiva” ima “ključnu ulogu” u ispunjavanju ciljeva opisanih u dokumentu nacrta, navodi “poboljšanje proizvodnih kapaciteta EU-a” i zalihe cjepiva kao daljnje točke djelovanja koje treba provesti.

Nacrt se također usredotočio na jačanje “postojećih partnerstava” i “suradnje s međunarodnim akterima i inicijativama”, a odnosi se na Globalni summit o cijepljenju, koji je održan 2019. Sudionici i dnevni red ovog summita također su otkriveni.

Svjetski forum za cijepljenje 2019

Tri glavne točke

Summit je održan 12. rujna 2019. u Bruxellesu u Belgiji, odnosno samo 3 mjeseca prije izbijanja COVIDA-19. Većina glavnih medija nije izvijestila o summitu. Organizirala ga je Europska komisija u suradnji sa SZO-om.

Summit je strukturiran oko tri okrugla stola pod nazivom:

  • U cjepiva vjerujemo
  • Čarolija znanosti
  • Cjepiva koja štite sve, svugdje

Primjetni sudionici foruma

Sudionici ovog summita bili su politički čelnici, visoki predstavnici ministarstava zdravstva, Ujedinjenih naroda, vodećih akademika, zdravstvenih djelatnika i znanstvenika, nevladinog i privatnog sektora.

Među zapaženim članovima ovih okruglih stolova bili su dr. Seth Berkley, izvršni direktor GAVI-a, Nanette Cocero, globalna predsjednica Pfizer cjepiva, Global Vaccine Alliance, organizacije koja je dobila velike iznose od Zaklade Bill & Melinda Gates; i Joe Cerrell, izvršni direktor zaklade Bill &Melinda Gates za globalnu politiku i zagovaranje.

Zviždačica iz WHO-a, dr. Astrid Stuckelberger u zapanjujućem priznanju razotkrila je sumnjive aktivnosti Billa Gatesa i GAVI-a.

Na 41. zasjedanju istražnog odbora Corone rekla je da pravila prema kojima zemlje surađuju sa SZO-om praktički postavljaju SZO na čelo za sva pravila i formalne ukaze i najave, s tim da je Gates bio prisutan kao dio izvršnog odbora poput neslužbene države članice, i da je sudjelovao kao neslužbena država članica u donošenju odluka koje utječu na cijeli svijet.

Planiranje pandemije

Na ovom sastanku na vrhu očito je bilo vidljivo planiranje pandemije. Ključni dokumenti podijeljeni sudionicima uključuju izvještaje o:

  • Planiranje pripravnosti za pandemijsku gripu
  • Priprema pandemije gripe za Europsku uniju
  • Planiranje pripravnosti za ptičju gripu i pandemiju gripe
  • Pripremljenost za pandemijsku gripu i planiranje odgovora
  • Prema dovoljnosti cjepiva protiv pandemijske gripe u EU
  • „Javno-privatno partnerstvo“ o europskim cjepivima protiv pandemijske gripe

Kroz sve ove dokumente više puta se naglašava cilj jačanja suradnje s farmaceutskom industrijom, kao i poruka da je svjetska pandemija sada neizbježna. Utvrđeno je prema opsežnoj razmjeni e-pošte, koju je skupina pravnika dobila u pravnom sporu, da je njemačko Ministarstvo unutarnjih poslova angažiralo znanstvenike kako bi razvili lažni model koronavirusa, kako bi opravdali strogu blokadu.

Tko zapravo ima koristi od putovnica za cijepljene?

Glavni korisnik ovih projekata ”Putovnica za cijepljene” bit će multinacionalna farmaceutska industrija, a ne običan čovjek. Uz to, obični ljudi morat će dijeliti informacije svojih zdravstvenih kartona, kako bi se pokazali sposobnima za međunarodno putovanje ili čak gledanje filma u kinu.

Procjenjuje se da posao, kojeg sklapaju ti farmaceutski divovi, vrijedi 1,5 bilijuna dolara, samo za ovu godinu. Čim je instaliran novi američki predsjednik, potpisana je izvršna zapovijed kojom se nameću nova ograničenja putovanja i započinje ispitivanje izvedivosti putovnica za cijepljene od COVIDA-19.

Projekti u razvoju

O čemu ovaj putokaz govori nije samo neki dokument koji bi ograničio vaš ulaz ili kretanje na određena mjesta. Ono što oni zamišljaju je cjelokupan ekosustav COVID, budućnost u kojoj se svaki aspekt vašeg života prati i regulira prema hirovima i izmišljotinama ovih vladara farmaceutskih kompanija. U nastavku spominjemo nekoliko projekata, koji će vam ilustrirati kako bi takva budućnost prema njima trebala izgledati.

Covid mikročipovi Pentagona

Znanstvenici iz Pentagona stvorili su mikročip koji žele ubrizgati u vaše tijelo, kako bi otkrili koronavirus u vašem tijelu i prije nego što pokažete bilo kakve simptome. Također su stvorili filtar za vađenje virusa iz vaše krvi.

Ograničenje u pogledu zdravstva za poslovne potrebe

Nakon putovnica za cjepiva za ljude, Hollywood donosi zaštitni pečat COVID-19 za poslovne potrebe. Poznate osobe poput Lady Gage i Roberta De Nira koriste Covid-19 za promociju skupog plana ”zdravstvenog pečata”, koji će potvrditi da je vaša tvrtka ”slobodna od Covida.”

Te poznate osobe propovijedaju ljudima da kupuju ovaj pečat zdravlja, koji bi vas mogao koštati više od 12.000 američkih dolara i koji “ne jamči da je prostor siguran ili bez patogena”. WELL Building Standard usklađen je s Ujedinjenim narodima.

Propaganda o cijepljenju

S porastom slučajeva višestrukih nuspojava u pogledu cjepiva protiv COVID-19, odjednom se pojavljuju brojni videozapisi, koji nemaju znanstvenu osnovu, u kojoj se ljudima promovira i putem kojih ih se tjera na cijepljenje, bez postavljanja pitanja zašto se treba cijepiti. Važno je da se cijepite iz godine u godinu…

Leteće injekcije

Leteće injekcije jest izraz je koji se koristi za upućivanje na predloženi projekt koji financira Bill Gates, za stvaranje genetski modificiranih komaraca, koji ubrizgavaju cjepiva u ljude nakon uboda.

Nećete se cijepiti – nema plaće

Kontroverzni nalog “Nećete se cijepiti – nema plaće” izdale su zdravstvene vlasti u indijskoj državi Jharkhand, koji je ipak bio povučen nakon velikih kritika upućenih od strane zaposlenika. To nije slučajno. To je uvid u ono što dolazi.

Putovnice slobode koje su zasnovane na QR kodovima. Britanija bi uskoro mogla izbaciti slobodnu putovnicu Coronavirus na temelju QR-a, kojom bi se utvrdilo jeste li negativni na Covid. Ako se utvrdi da ste pozitivni na COVID-19, možda će vam biti zabranjen ulazak u pubove, škole i radna mjesta. Ovo već imamo u Francuskoj i sada se identična stvar priprema u Hrvatskoj.

Zajednički projekti

Zaklada Rockefeller i zaklada Clinton razvili su niz COVID aplikacija koje će strogo kontrolirati vaš život poslije Covida. Inicijativu pokreće neprofitna zaklada Commons Project Foundation, koja je dio Svjetskog ekonomskog foruma.

Projekt Commons uključuje tri COVID aplikacije: Common Health, COVID check i Common Pass. Zajedno će prikupljati, pohranjivati i nadzirati vaše zdravstvene podatke na temelju kojih će aplikacije odlučiti ispunjavate li uvjete za putovanje, učenje, odlazak u ured itd.

Nevidljiva kvantna tetovaža cjepiva

Projekt koji financira Bill Gates ima za cilj pružiti nevidljivu kvantnu tetovažu skrivenu u cjepivu protiv koronavirusa, radi pohrane vaše povijesti cijepljenja. Istraživači su pokazali da njihova nova boja, koja se sastoji od nanokristala nazvanih kvantne točke, može ostati najmanje pet godina pod kožom, gdje emitira infracrvenu svjetlost, koju može otkriti posebno opremljeni pametni telefon.

Digitalna zdravstvena kartica

Indijska vlada planira lansirati obveznu digitalnu zdravstvenu iskaznicu, po uzoru na koncept Billa Gatesa. Prema planu “One Nation One Health Card” (Jedna nacija, jedna zdravstvena kartica), podaci o povijesti bolesti osobe, uključujući sve tretmane i testove koje je ta osoba prošla, digitalno će se pohraniti na ovu karticu.

Bolnice, klinike i liječnici bit će povezani sa središnjim poslužiteljem. Potez je usmjeren na službeno bilježenje zdravstvenih kartona svakog građanina zemlje u digitalnom formatu.

Elektroničke oznake za praćenje aktivnosti ponašanja

Nakon robota, koji radi uz pomoć umjetne inteligencije, koji će biti zadužen za provođenje obaveznih pravila o maskama, Singapur je izbacio elektroničke oznake COVID-19 za praćenje bihevioralnih aktivnosti, radi provođenja karantene. Ako pokušate napustiti svoj dom, to će upozoriti vlasti, nakon čega će se možda kazniti od 10.000 USD, šest mjeseci zatvora ili oboje.

GMO rajčica kao jestivo Covid cjepivo

Znanstvenici u Meksiku uzgajaju genetski modificiranu rajčicu kao jestivo cjepivo protiv koronavirusa. Istraživačka skupina na meksičkom sveučilištu koristi bio-informatiku i računalni genetski inženjering, kako bi identificirala antigene kandidate za cjepivo, koje se može izraziti u biljkama rajčice. Jedenje ovih plodova tada bi dodijelilo imunitet protiv COVIDA-19, tvrde znanstvenici.

Pečat povjerenja

Pečat povjerenja program je digitalnog identiteta zasnovan na cijepljenju, kojeg financira Bill Gates, a provode ga Mastercard i GAVI. Oni će uskoro povezati vaš biometrijski digitalni identitet s vašim evidencijama o cijepljenju. Program za koji je rečeno da “evoluira kako vi evoluirate” dio je Svjetskog rata protiv gotovine i ima potencijal dvostruke namjene u svrhu nadzora i “predviđanja rada,” na temelju vaše povijesti cijepljenja.

Oni koji se možda ne žele cijepiti mogu biti isključeni iz sustava, na temelju ocjene povjerenja.

Covid propusnice utemeljene na RFID-u

Vlada Velike Britanije priprema se za uvođenje COVI PASS: biometrijske, RFID propusnice za omogućavanje zdravstvene propusnice za koronavirus, služit će nadgledanju gotovo svakog aspekta života građana, u ime jačanja upravljanja javnim zdravstvom.

Kako vidimo, borbu protiv psihopata nećemo moći izbjeći. Sve je odavno planirano. Suprotstaviti se možemo samo zajedno i mudro.

Izvor: Great Game India

cijepljenjeCovid-19 putovnica
Pretplatiti se
Obavijesti o
143 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Lopata
2 godine prije

“Također su stvorili filtar za vađenje virusa iz vaše krvi.”
Ne želim biti prost, ali moram. Stvorili su oni khurrac od picchke.
Toliko.

Sticky fingers
2 godine prije

Kad ce taj smak svijeta? Jel se zna sta konkretnije?

Logan
2 godine prije

Ostaje nam jedino vjera u olovo. Olovo rješava svu ovu komplikaciju. Samo, ljudi su izgubili vjeru u olovo. Šteta. 🤠

Lopata
2 godine prije

“Sve je odavno planirano. Suprotstaviti se možemo samo zajedno i mudro.”

Domino efekt.

Samo da u jednoj maloj zemlji, tipa Hrvatska većina izađe na ulicu. Milijun ljudi odraslih sasvim dovoljno. Sa štrikom u rukama. Pa da poslije kamere imaju live feed 24/7 glavnog trga svih Hrvata gdje se suši nekih stotinjak glavnih aktera ovog sotonističkog plana. Kao požar bi se ista radnja proširila diljem planete. Čak i u nazadno regresivnim zapadnim zemljama kao Belgija, Nizozemska, UK, Njemačka itd. A onda bi na red došli i one dinastije koje harače planetom jako, jako dugo. Za njih se mora smisliti posebna kazna.

Ali kako stvari stoje Okot iz pakla zasad suvereno trpa goji u dup€, usta, uši i svaki otvor koji postoji na tijelu, ma po potrebi im ga izbuše i tamo gdje ga inače nema.

Siniša
2 godine prije

Vakcinacioni karton je nešto šta odavno imamo i smatra se ličnim dokumentom u kojemu imamo više ličnih podataka nego u ličnoj karti.

2 godine prije

“… Organizirala ga je Europska komisija u suradnji sa SZO-om….” To prakticno znaci Rockfelleri i Rotschildi… “Filantropi”. Odlicno je istrazivanje i dobro je da je sve debelo dokumentovano… Medjutim ide ovo jos puno dalje, do onih “protokola cionskih mudraca” ili do predavanja onog zlocinca Manachem Schneersona (inace “mesije” Rotschildovaog satanistickog kulta Chabad Lubawitsch)… To ovim judeomasonskim kamatarima daje i dozu “duhovnosti” i luciferijanskog “providjenja” – te uz psipopate na samom vrhu piramide – sa lakocom mogu poubijati 7 milijardi ljudi na svijetu… Pogotovo zato sto – sve tzv “drzave” (gledamo vlastitim ocima) – samo izvrsavaju naredjenja koja dolaze od kamatara-satanista… SVE (ali SVE) ide preko tzv “nacionalne” centralne banke. Ta Rotschildova “institucija” je bukvalni gospodar svake ove tzv “drzave” tj geografskog pojma… Sa ovim “Covid putovnicama” – samo ispunjavaju “drevni” (star manje od 400 godina) PLAN – uspostavljanja “vjecne svjetske – zidovske nadvlade“… Po tom PLANU : nema nikakavi tzv… Čitaj više »

piždro
2 godine prije

Pa pisci biblije i religijski fatamorgana napravili su od ljudi izabrane i gojime uzvisene i ponižene … to prije nije bilo….

Kihot
2 godine prije

Totalna kontrola… Ali, sve to će kačiti samo one koji prežive…

Depopulacija je glavna agenda! Sve politike koje donose zadnjih desetljeća su konstruirane samo sa tom mišlju u pozadini.

Kasnije ljudima reprodukcija prirodnim putem neće biti dozvoljena. Ljudotinja će biti isključivo tvornički proizvedena. Naravno… Za “gospodare svemira” ta pravila neće vrijediti. Oni će uživati u parkovima prirode u abominalnim pedofilnim aktivnostima sa djecom koju su si proizveli.

Ovo je demonski planet. Spas dolazi putem prirodne mega katastrofe, asteroida ili najbolje za nas Solarnog EMP-a.

mala lu
2 godine prije

Ono što ja govorim otkad je ovo krenulo: treba kupiti što više zemlje, naseliti ljude, prave istinske kršćane koji su spremni odreći se svijeta i materijalizma, te živjeti samodostatni, nešto kao Amiši.Vjerujem da će se to i dogoditi, to je neminovno, samo ne znam kako doći do takvih ljudi koji su spremni otići u tu krajnost.To je težak način života, ali izvediv. Da li, gospodine Mali, vi znate gdje postoji grupa takvih ljudi?!Vama sto pluseva za komentar!🥰

throne
2 godine prije

Osim covid putovnice, kod nas se sprema nova osobna koja sadržava i zdrastvenu iskaznicu. Ovo ukazuje da je dobrano globalističa elita zajedno s farmakomafijom i kvislinzima na čelima država uključujući i našu odlučila se na krajni terror i na doslovnu pojedinačnu kontrolu cijele ljudske populacije uz cjepljenje protiv nepostoječe pandemije, još kada objedine s bankarskom mafijom i nadzor novčanih transakcija imamo kraj priče. Ne slušaš naredbe, ne želiš se cjepiti, nema posla, nema plače, imaš li kredite u grubo rečeno ako ne možeš platiti, dolazi na naplatu hipoteka na imovinu kako pokretnu, tako i nepokretnu. Ako budes slušao i bio poslušnik elite dobiti ćeš crkavicu da preživiš i to je to. Predstoji priprema za ta vremena, sakupljanje konzervirane hrane, sakupljanja sredstava za otpor i borbu.

throne
2 godine prije

To nije sve već naš stožer planira koristiti ljekarne za cijepljenje a sutra možda i velike trgovačke centre – Konzum, Plodine Spar ili parkirališta, da bude još tragikomičnije možda i naplatne kućice na autocestama. Toliko je Plenki, Beroš i stožer očajan, vidi se da ljudi pružaju otpor kakav takav, čestitam im od srca i samo naprijed.

throne
2 godine prije

Ajde popuši jedan španjulet Pfaizera, molim te da olakša si svoju dušu.

The Beatles
2 godine prije

,Ljudi koje ti zoves gojimi nisu prakticno jos usli u rat sa ovima drugima koji ovo sve namecu, malo im vise vremena treba da se pokrenu, medutim kad jednom krene kreativnost ljudska je bezgranicna i nemaju nikakve šanse ovi jeftini prodavači magle. Ovo sve dosada je čak i malo zanimljivo i treba ih još pustiti da se igraju bogova (mada su jako daleko do toga). Sto bi rekli čačkaju mečku, uh nisu očigledno svjesni što im se sprema

Mi82
2 godine prije

Tada im kaza: “Narod će ustati protiv naroda i kraljevstvo protiv kraljevstva. I bit će velikih potresa i po raznim mjestima gladi i pošasti; bit će strahota i velikih znakova s neba. No, prije svega toga podignut će na vas ruke i progoniti vas, predavati vas u sinagoge i tamnice. Vući će vas pred kraljeve i upravitelje zbog imena mojega. Zadesit će vas to radi svjedočenja.

Stoga uzmite k srcu: nemojte unaprijed smišljati obranu! Ta ja ću vam dati usta i mudrost kojoj se neće moći suprotstaviti, niti oduprijeti nijedan vaš protivnik. A predavat će vas čak i vaši roditelji i braća, rođaci i prijatelji. Neke će od vas i ubiti. Svi će vas zamrziti zbog imena mojega. Ali ni vlas vam s glave neće propasti. Svojom ćete se postojanošću spasiti.”

Pravnica
2 godine prije

Ovo je toliko prestrašno da mi je pozlilo čitajući.

Stara kuka
2 godine prije

A evo nama današnje doze mazohističkog crnila i katastrofičnosti. Zamislimo da je počeo rat i mediji počnu objavljivati ovakva prioćenja: Dragi građani napadnuti smo. rat je počeo. Neprijatelj je jak. I zamislite samo dragi sugrađani, nevjerojatno, ali neprijatelj je svoj napad čak i planirao unaprijed. Sve što sad rade oni su unaprijed smislili. Tko bi to ikad pomislio. Ali dragi građani to nije sve. Nećete vjerovati, ali nama neprijatelj ne želi dobro. On nas namjerava porobiti ili poubijati. I za to se dobro pripremio. Ima brojna sredstva, oružja i ljudstvo. Razradio je planove i metode (slijedi sada dugo nabrajanje što sve neprijatelj ima na raspolaganju za upotrijebiti protiv nas). Dragi sugrađani mi bismo se sad trebali suprotstaviti i boriti se ali problem je što su naše snage slabe, neorganizirane i nemotiviriane i nikako se ne mogu nositi s ovako jakim neprijateljem pa nemamo baš nikakve šanse, a nemamo ni nikakve… Čitaj više »

Max
2 godine prije

Znamo mi to odavno.

Sven
2 godine prije

David Icke je faca samo takva. A on bi nazvao sve to patokracija. Ono sad nije da vjerujem u sve sto je napisao ali da je tip genIje samo takav e stvarno je. Ako nista drugo ono sto on pise je zanimljivo za procitati.

Mosha pfizerovani
2 godine prije

Antivakserski portal broj 1 u slavenskom,anglosaksonskom i latinskom medijskom prostoru treba vam dat nagradu zlatnu krunu tj. koronu i bocu kisika 🙂 ,Nas u bi vazalnoj Hrvatskoj sad cijepe svugdje,svim cjepivima i to mukte nisam mogao vjerovat kad sam došao po drugu dozu 4 stola svaki svoje cjepivo i badaju svih redom čak i turiste vidio sam da badaju katoličko-slavensku braču Poljake i braču Bosance bez obzira na vjeroispovjed i pa ih pozivam, da se badnu kod nas platit će eu ili ove domače lopine ….. nažalost nema Sputnika to mogu u Srbiji al ako dođe idem na treče badanje pa makar krepao jedino Rujo zna sa Deltom tj Hindustanskim sojem (kad su zabranili Indijski)

LANTERNA
2 godine prije

Izbacili ste kako recete ludoga Pernara sada uzivajte sa mudracima……

KRMETINA
2 godine prije

KABALA USTAJE KAO ZMIJA KOBRA A PRODANE STARLETE MASONCINE SPROVODE HOLOKAUST GOYIMA

Scorpiorex
2 godine prije

Social control. The black mirror

Pravednik
2 godine prije

Sve su to teorije zavjere, tako bi zborili novinari glavnih medija i političari.Narod nije glup, lažu nas od početka civilizacije i to svakim danom sve više vidimo.Potreban je reset ali na način da nema političara i bogatih ljudi, samo tako ćemo napredovati kao civilizacija.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI