fbpx

Planiranje Plandemije – Sve je odavno osmišljeno, a psihopati upravo provode pakleni plan

Covid putovnica
144 komentara
11,015

Većina nas je za “putovnice za cijepljene” čula tek tijekom pandemije, kada su različite vlade počele naglašavati zahtjev “putovnica za cijepljene,” za putovanje u druge zemlje ili čak za odlazak na javna mjesta.

Međutim, koncepta ”putovnica za cijepljene” započelo je 20 mjeseci prije izbijanja pandemije. Ono o čemu ovaj putokaz govori nije samo neki dokument, koji bi ograničio vaš ulaz ili kretanje na određena mjesta. Ono što oni zamišljaju je cjelokupan ekosustav COVID, budućnost u kojoj se svaki aspekt vašeg života prati i regulira prema hirovima i izmišljotinama ovih vladara farmaceutskih kompanija.

Putokaz putovnica za cijepljene

Početni prijedlog za „Putovnice za cijepljene“ prvi je put objavila 26. travnja 2018. Europska komisija. Prijedlog, koji su glavni mediji ignorirali, zakopan je duboko u dokumentu koji govori o ”Pojačanoj suradnji protiv bolesti koje se mogu spriječiti cjepivima”.

Prema početnom planu (objavljenom početkom 2019.) za provedbu prijedloga Europske komisije, primarno za obaviti bilo je: „Ispitivanje izvedivosti razvoja zajedničke kartice / putovnice za cijepljenje“ za europske građane koja je „kompatibilna s informacijskim sustavima elektroničke imunizacije i priznata za upotrebu preko granica.”

Planirano je da se zakonodavni prijedlog izda u Europi do 2022. godine. Izrazi poput “suzbijanja kolebljivosti cjepiva”, “neočekivani napadi,” koji nisu bili tako česti prije izbijanja, također su spomenuti u prijedlogu.

Ostale točke u dokumentu nacrta uključivale su potporu odobrenju „inovativnih cjepiva, uključujući i cjepiva za nove zdravstvene prijetnje“.

Navodeći da “industrija proizvodnje cjepiva” ima “ključnu ulogu” u ispunjavanju ciljeva opisanih u dokumentu nacrta, navodi “poboljšanje proizvodnih kapaciteta EU-a” i zalihe cjepiva kao daljnje točke djelovanja koje treba provesti.

Nacrt se također usredotočio na jačanje “postojećih partnerstava” i “suradnje s međunarodnim akterima i inicijativama”, a odnosi se na Globalni summit o cijepljenju, koji je održan 2019. Sudionici i dnevni red ovog summita također su otkriveni.

Svjetski forum za cijepljenje 2019

Tri glavne točke

Summit je održan 12. rujna 2019. u Bruxellesu u Belgiji, odnosno samo 3 mjeseca prije izbijanja COVIDA-19. Većina glavnih medija nije izvijestila o summitu. Organizirala ga je Europska komisija u suradnji sa SZO-om.

Summit je strukturiran oko tri okrugla stola pod nazivom:

  • U cjepiva vjerujemo
  • Čarolija znanosti
  • Cjepiva koja štite sve, svugdje

Primjetni sudionici foruma

Sudionici ovog summita bili su politički čelnici, visoki predstavnici ministarstava zdravstva, Ujedinjenih naroda, vodećih akademika, zdravstvenih djelatnika i znanstvenika, nevladinog i privatnog sektora.

Među zapaženim članovima ovih okruglih stolova bili su dr. Seth Berkley, izvršni direktor GAVI-a, Nanette Cocero, globalna predsjednica Pfizer cjepiva, Global Vaccine Alliance, organizacije koja je dobila velike iznose od Zaklade Bill & Melinda Gates; i Joe Cerrell, izvršni direktor zaklade Bill &Melinda Gates za globalnu politiku i zagovaranje.

Zviždačica iz WHO-a, dr. Astrid Stuckelberger u zapanjujućem priznanju razotkrila je sumnjive aktivnosti Billa Gatesa i GAVI-a.

Na 41. zasjedanju istražnog odbora Corone rekla je da pravila prema kojima zemlje surađuju sa SZO-om praktički postavljaju SZO na čelo za sva pravila i formalne ukaze i najave, s tim da je Gates bio prisutan kao dio izvršnog odbora poput neslužbene države članice, i da je sudjelovao kao neslužbena država članica u donošenju odluka koje utječu na cijeli svijet.

Planiranje pandemije

Na ovom sastanku na vrhu očito je bilo vidljivo planiranje pandemije. Ključni dokumenti podijeljeni sudionicima uključuju izvještaje o:

  • Planiranje pripravnosti za pandemijsku gripu
  • Priprema pandemije gripe za Europsku uniju
  • Planiranje pripravnosti za ptičju gripu i pandemiju gripe
  • Pripremljenost za pandemijsku gripu i planiranje odgovora
  • Prema dovoljnosti cjepiva protiv pandemijske gripe u EU
  • „Javno-privatno partnerstvo“ o europskim cjepivima protiv pandemijske gripe

Kroz sve ove dokumente više puta se naglašava cilj jačanja suradnje s farmaceutskom industrijom, kao i poruka da je svjetska pandemija sada neizbježna. Utvrđeno je prema opsežnoj razmjeni e-pošte, koju je skupina pravnika dobila u pravnom sporu, da je njemačko Ministarstvo unutarnjih poslova angažiralo znanstvenike kako bi razvili lažni model koronavirusa, kako bi opravdali strogu blokadu.

Tko zapravo ima koristi od putovnica za cijepljene?

Glavni korisnik ovih projekata ”Putovnica za cijepljene” bit će multinacionalna farmaceutska industrija, a ne običan čovjek. Uz to, obični ljudi morat će dijeliti informacije svojih zdravstvenih kartona, kako bi se pokazali sposobnima za međunarodno putovanje ili čak gledanje filma u kinu.

Procjenjuje se da posao, kojeg sklapaju ti farmaceutski divovi, vrijedi 1,5 bilijuna dolara, samo za ovu godinu. Čim je instaliran novi američki predsjednik, potpisana je izvršna zapovijed kojom se nameću nova ograničenja putovanja i započinje ispitivanje izvedivosti putovnica za cijepljene od COVIDA-19.

Projekti u razvoju

O čemu ovaj putokaz govori nije samo neki dokument koji bi ograničio vaš ulaz ili kretanje na određena mjesta. Ono što oni zamišljaju je cjelokupan ekosustav COVID, budućnost u kojoj se svaki aspekt vašeg života prati i regulira prema hirovima i izmišljotinama ovih vladara farmaceutskih kompanija. U nastavku spominjemo nekoliko projekata, koji će vam ilustrirati kako bi takva budućnost prema njima trebala izgledati.

Covid mikročipovi Pentagona

Znanstvenici iz Pentagona stvorili su mikročip koji žele ubrizgati u vaše tijelo, kako bi otkrili koronavirus u vašem tijelu i prije nego što pokažete bilo kakve simptome. Također su stvorili filtar za vađenje virusa iz vaše krvi.

Ograničenje u pogledu zdravstva za poslovne potrebe

Nakon putovnica za cjepiva za ljude, Hollywood donosi zaštitni pečat COVID-19 za poslovne potrebe. Poznate osobe poput Lady Gage i Roberta De Nira koriste Covid-19 za promociju skupog plana ”zdravstvenog pečata”, koji će potvrditi da je vaša tvrtka ”slobodna od Covida.”

Te poznate osobe propovijedaju ljudima da kupuju ovaj pečat zdravlja, koji bi vas mogao koštati više od 12.000 američkih dolara i koji “ne jamči da je prostor siguran ili bez patogena”. WELL Building Standard usklađen je s Ujedinjenim narodima.

Propaganda o cijepljenju

S porastom slučajeva višestrukih nuspojava u pogledu cjepiva protiv COVID-19, odjednom se pojavljuju brojni videozapisi, koji nemaju znanstvenu osnovu, u kojoj se ljudima promovira i putem kojih ih se tjera na cijepljenje, bez postavljanja pitanja zašto se treba cijepiti. Važno je da se cijepite iz godine u godinu…

Leteće injekcije

Leteće injekcije jest izraz je koji se koristi za upućivanje na predloženi projekt koji financira Bill Gates, za stvaranje genetski modificiranih komaraca, koji ubrizgavaju cjepiva u ljude nakon uboda.

Nećete se cijepiti – nema plaće

Kontroverzni nalog “Nećete se cijepiti – nema plaće” izdale su zdravstvene vlasti u indijskoj državi Jharkhand, koji je ipak bio povučen nakon velikih kritika upućenih od strane zaposlenika. To nije slučajno. To je uvid u ono što dolazi.

Putovnice slobode koje su zasnovane na QR kodovima. Britanija bi uskoro mogla izbaciti slobodnu putovnicu Coronavirus na temelju QR-a, kojom bi se utvrdilo jeste li negativni na Covid. Ako se utvrdi da ste pozitivni na COVID-19, možda će vam biti zabranjen ulazak u pubove, škole i radna mjesta. Ovo već imamo u Francuskoj i sada se identična stvar priprema u Hrvatskoj.

Zajednički projekti

Zaklada Rockefeller i zaklada Clinton razvili su niz COVID aplikacija koje će strogo kontrolirati vaš život poslije Covida. Inicijativu pokreće neprofitna zaklada Commons Project Foundation, koja je dio Svjetskog ekonomskog foruma.

Projekt Commons uključuje tri COVID aplikacije: Common Health, COVID check i Common Pass. Zajedno će prikupljati, pohranjivati i nadzirati vaše zdravstvene podatke na temelju kojih će aplikacije odlučiti ispunjavate li uvjete za putovanje, učenje, odlazak u ured itd.

Nevidljiva kvantna tetovaža cjepiva

Projekt koji financira Bill Gates ima za cilj pružiti nevidljivu kvantnu tetovažu skrivenu u cjepivu protiv koronavirusa, radi pohrane vaše povijesti cijepljenja. Istraživači su pokazali da njihova nova boja, koja se sastoji od nanokristala nazvanih kvantne točke, može ostati najmanje pet godina pod kožom, gdje emitira infracrvenu svjetlost, koju može otkriti posebno opremljeni pametni telefon.

Digitalna zdravstvena kartica

Indijska vlada planira lansirati obveznu digitalnu zdravstvenu iskaznicu, po uzoru na koncept Billa Gatesa. Prema planu “One Nation One Health Card” (Jedna nacija, jedna zdravstvena kartica), podaci o povijesti bolesti osobe, uključujući sve tretmane i testove koje je ta osoba prošla, digitalno će se pohraniti na ovu karticu.

Bolnice, klinike i liječnici bit će povezani sa središnjim poslužiteljem. Potez je usmjeren na službeno bilježenje zdravstvenih kartona svakog građanina zemlje u digitalnom formatu.

Elektroničke oznake za praćenje aktivnosti ponašanja

Nakon robota, koji radi uz pomoć umjetne inteligencije, koji će biti zadužen za provođenje obaveznih pravila o maskama, Singapur je izbacio elektroničke oznake COVID-19 za praćenje bihevioralnih aktivnosti, radi provođenja karantene. Ako pokušate napustiti svoj dom, to će upozoriti vlasti, nakon čega će se možda kazniti od 10.000 USD, šest mjeseci zatvora ili oboje.

GMO rajčica kao jestivo Covid cjepivo

Znanstvenici u Meksiku uzgajaju genetski modificiranu rajčicu kao jestivo cjepivo protiv koronavirusa. Istraživačka skupina na meksičkom sveučilištu koristi bio-informatiku i računalni genetski inženjering, kako bi identificirala antigene kandidate za cjepivo, koje se može izraziti u biljkama rajčice. Jedenje ovih plodova tada bi dodijelilo imunitet protiv COVIDA-19, tvrde znanstvenici.

Pečat povjerenja

Pečat povjerenja program je digitalnog identiteta zasnovan na cijepljenju, kojeg financira Bill Gates, a provode ga Mastercard i GAVI. Oni će uskoro povezati vaš biometrijski digitalni identitet s vašim evidencijama o cijepljenju. Program za koji je rečeno da “evoluira kako vi evoluirate” dio je Svjetskog rata protiv gotovine i ima potencijal dvostruke namjene u svrhu nadzora i “predviđanja rada,” na temelju vaše povijesti cijepljenja.

Oni koji se možda ne žele cijepiti mogu biti isključeni iz sustava, na temelju ocjene povjerenja.

Covid propusnice utemeljene na RFID-u

Vlada Velike Britanije priprema se za uvođenje COVI PASS: biometrijske, RFID propusnice za omogućavanje zdravstvene propusnice za koronavirus, služit će nadgledanju gotovo svakog aspekta života građana, u ime jačanja upravljanja javnim zdravstvom.

Kako vidimo, borbu protiv psihopata nećemo moći izbjeći. Sve je odavno planirano. Suprotstaviti se možemo samo zajedno i mudro.

Izvor: Great Game India

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
144 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije

Kada Bajden, Putin, Macron, Merkel, Plenkovic, Vucic i ostale “escort dame” (prostitutke “prosvjetljene” sotonisticke judeo masonerije) donesu i konacnu odluku o tzv. obaveznom cijepljenju svih gojima, za pocetak sekvencionalno, a na kraju i bez izuzetka, velika vecina gojima ce se bez ikakvih problema “naguzit” i postaviti u bilo koju drugu… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Maki

Pa pisci biblije i religijski fatamorgana napravili su od ljudi izabrane i gojime uzvisene i ponižene … to prije nije bilo….

mala lu
Gost
mala lu
1 mjesec prije
Reply to  piždro

Biblija je istina, kroz Bibliju se Bog objavio ljudima….nigdje ne možete naći takve duboke izjave kao u Bibliji…Ona istinski mijenja čovjeka koji se ponizio pred njim, pao na koljena i zavapio:”Ja te trebam!Ja ne mogu ovo sam!Smiluj se meni, grešniku!” I nije Bogu najveći problem naš grijeh jer on je… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  mala lu

da da i gojimima objavljena..

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
1 mjesec prije
Reply to  piždro

dà brale, da, a kome bi drugom?

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

rasturaju nas brale jos zayebanije nego u inkvizicciiji ! a da nismo ni svjesni…agenda i narativ laufa non stop – nema veze o kojem historija periodu se radi..

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
1 mjesec prije
Reply to  piždro

ma, mogu mi brale, da, pljunit pod prozor;)
jucer me popodne zena izvede u colmar na kavu i kolace,
nazad preko dojclanda kao da je moje, da, mogu mi brale.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

mogu brale šta hoće..evo ovo jeučer na dvije stranice piše u bulevar novinama ’20 minuta’: “RS virus: Zbog punih bolnice moraju djecu odbiti..” ZURICH. Osim Corone, Švicarska ima još jedan virusni problem: broj respiratornih bolesti eksplodirao kod djece. Respiratorni sincicijski virus (RSV) dovodi dječje bolnice u na udar. Bolesna djeca… Pročitaj više »

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
1 mjesec prije
Reply to  piždro

davno bjese, da mi rece jedan stari taksista u stutgartu: nema momak bolje
od ciriha, ako se desi pa jednog dana propadne onda je propao cijeli svijet;)

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

da brale, ima ta mjesta… zato mi se i ne ide sad od kad je kurtone iz njega .. a prija sam 5 – 6 puta godišnje..

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
1 mjesec prije
Reply to  piždro

brale, zivio sam davnijeh vremena u cirihu, preko puta nekadasnjeg “ajz” na limatu. eh, kakav je to onda zivot bio moj brale, danas pitas na pet mjesta za posao a vec te sutra na cetri cekaju, da, ali kakva su vremena dobar je cirih;)

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

da brale sve su rasturirili globalizacijim.. uvezli su puno primi po nalogu brislla i .. ah sve je se negativno u zadnjih 30 god svugdje odigralo.. pozz

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
1 mjesec prije
Reply to  piždro

evo brale napokon stigla i tvoja posta, hm – mjenjaj goluba;)
lg

VasilisaPremudra
Gost
VasilisaPremudra
1 mjesec prije
Reply to  piždro

…”broj respiratornih bolesti eksplodirao kod djece.”

Nažalost isto se dogodilo u Nizozemskoj.
Štura vijest u medijima uz naznaku da je razlog upravo izolacija. Prošlo bez talasanja 🙄
Vrtić u susjedstvu u jednom danu poslao 18oro malenih šmrkavih doma. Veli mi “teta” iz vrtića da takvo što još nije doživjela.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

neka premudra, tate i mame slušaju ‘svoje’ vlade, liječnike i odgajateliälje i nabijaju bez grama odgovornosti djeci maske – sram ih i stid bilo. dana sam doživio u parku mama zuji u mobitel na klupi a klinjo sav znojan sa maskom pjesak prisipa.. na suncu plus 40 gradi..

Sparkling
Gost
Sparkling
1 mjesec prije
Reply to  mala lu

Nažalost falio si adresu, jer to isto moraš reći onima koji su izdali svoje “stado”. A i o nekoj bibliji smo XY puta raspravljali i svatko ima pravo vjerovati u ono što misli da je pravo. Dok je pun frižider (a gladi nema) ni biblija ni bog nam ne može… Pročitaj više »

Coca Corona
Gost
Coca Corona
1 mjesec prije
Reply to  Sparkling

Uzmi bolje Alan Forda-manje je “obrađen”?
Pitanje za bibloznance:
Zašto Tomino evanđelje nije dio biblije?

Sparkling
Gost
Sparkling
1 mjesec prije
Reply to  Coca Corona

Široka su polja saznanja i znanja.
Kad već pitaš (možda ne znaš) sigurno znaš i odgovor. Čemu pitanje?
Ponudi odgovor svima nama. Mi sigurno živimo život u neznanju.

Stock
Member
Stock
1 mjesec prije
Reply to  Sparkling

“kad su najveći sinovi nekog naroda morali silom izboriti svoje pravo na slobodu”
To je bilo ono vrijeme kada su našim precima prali mozak nacionalnim budjenjem.
Pa se u svakom narodu “pojavio” (niko ga nije namjestio) neki “narodni sin”
Danas su svi ljudi ugroženi.
Ima li igdje Ljudski sin, vidjećemo.

ad astra
Gost
ad astra
1 mjesec prije
Reply to  mala lu

Da li si čitao nešto o Damasusu i Jeronimu?

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  mala lu

Ne možeš slijepcu pokazivati kakve je boje svijet niti gluheme kava je muzika. A još teže ti je objasniti onome tko ne želi vidjeti kakve je boje svijet i onome tko ne želi čuti muziku. Tako i ovo svaku knjigu je netko napisao i mjenjao je vremenom. Hoće li slušati… Pročitaj više »

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije
Reply to  mala lu

Across a painted desert lies a train of vagabonds All that’s left of what we were it’s what we have become Once our empires glorious but now the empire’s gone The dead gave us the time to live and now our time is done Now we are victorious we’ve become… Pročitaj više »

Dayal
Member
Dayal
1 mjesec prije
Reply to  mala lu

Biblija je 98% samo zatupljivanje i mlacenje prazne slame. Ima par psalama koji su ok i poante koje govori Isus.Ali da bi ti se otvorile oci moras doci u kontakt sa pravim duhovnim znanjem, a to su Vede. I to ne Vede ko Vede, jer one govore o svemu i… Pročitaj više »

Dayal
Member
Dayal
1 mjesec prije
Reply to  Dayal

I jos nesto. Zapitajte se zasto uvijek kad se govori o pocecima civilizacije, uvijek se krece od Egipta, Babilona, Grcka, Rim… A nikad se ne spominje Vedska civilizacija koja je bila prije toga svega i to prisutna na cijelom svijetu. Zasto stampaci novca to kriju od ljudi? Mozda zato sto… Pročitaj više »

Yugo 45
Gost
Yugo 45
1 mjesec prije
Reply to  Dayal

to zavisi od toga koju knjigu čitaš,ako kupiš od majsora prevare onda je tako kako si naveo

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Dayal

Da laže se gadno.. .Dolina Inda još strija civilizacija . .

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  Dayal

Moraćemo zakopati se u vati/brdo:::can-/zmija -ske podrume da dobijemo točan odgovor.

Sven
Gost
Sven
1 mjesec prije
Reply to  mala lu

Mala lu ovaj potral se zove logicno a biblija i logika su ti dvije potpune suprotnosti. VjernIku nije potrebna logika , on vjeruje. A vjera u nesto bez ikakvih dokaza pa cak ni logike je suvisna za komentirati. Dovoljno je napisati da dijete od 7 godina logikom moze usutkati najvece… Pročitaj više »

Željko
Gost
Željko
1 mjesec prije
Reply to  piždro

Ti koji “vjeruju” u Boga su se pokazali uz starije ljude, koji su živjeli raj u socijalizmu bez stresa, kao najveće kukavice jer “traže štelu” za cijepljenje ?!
Ako vjeruju u zagrobni, vječni život, ako vjeruju u raj čemu panika kod “vjernika”?!

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Željko

Da Željko.. oni pravdaju i svjetski mega prevaru KURTONU! kao: pomirite sa sa sudbinom – sve od boga dolazi …idealni su za kurtologiju i dolijevaju još više ulja na vatru…

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije
Reply to  Željko

I meni to nikad nije jasno.Zasto vjernici placu za umrlim,ako su oni vec na boljem mjestu.Jel placu sto su ljubomorni ili ipak ne vjeruju iskreno da taj neko ide na bolje mjesto?

Lopata
Gost
Lopata
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

plaću jer imaju osjećaje, jer su pokojnu osobu voljeli.

Coca Corona
Gost
Coca Corona
1 mjesec prije
Reply to  Lopata

Plaču za plaću-narikače ,pa se kače suznim spajkom ko čičak za vunu.

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije
Reply to  Lopata

Pa ako nekog iskreno volis,onda bi trebao slaviti kad ode na bolje mjesto.

Mladen
Gost
Mladen
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Pa zašto si ti plakao za bivšom curom kad te napuštala ,triba si slaviti ipak je ona isla na bolje “misto.”

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije
Reply to  Mladen

Mozda zato sto nisam vjernik.

Mladen
Gost
Mladen
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Svi se ljudi raduju i vesele na isti način ,svatko tuguje i podnosi tugu i bol na svoj način .

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Ni meni nije jasno zašto je takvim teško voljeti, a puno lakše prihvatiti mržnju.

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije

Bog je ljubav a mržnje je Zli

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije

Ti mislis da cinis nesto dobro,siris svetu rijec,a ustvari kontraproduktivan si,samo peglas ljude,imaju portali specializovani za to.

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Nisam ja dosao na neki teoloski portal i nesto zapitkivao ili slicno,vec ste vi dosli ovdje nametati ljudima vase stavove.
I niste mi odgovorili na pitanje.
Zar ne bi trebali slaviti jer je neko drag otisao na bolje mjesto?
Ili ipak u dubini svog bica osjecamo veliku bol i zalost.

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Iskreni vjernik ima utjehu, to ti još ne možeš razumjeti, a ja ti ne mogu reći zašto neki padaju u depresiju poslije nečije smrti to se oni trebaju propitkivati a ne mi. Isto kao što se ti sada propitkuješ i napadaš Boga krivim pitanjima. Kako ćeš dobiti odgovor kada ne… Pročitaj više »

Sven
Gost
Sven
1 mjesec prije

Jednostavno receno bog postoji kao i supermen. Ali supermen je vjerovatniji.

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  Sven

Vodiš u tome i je ljepota Boga što te ne prisiljava ni na šta. Traži samo da mu vjeruješ i to je to. Dok supemen misli da čini pravdu al pravda na zemlji ima dva lica stvar je koje gledaš jeli provodiš pravdu ili se provodi pravda na tebi. Zato… Pročitaj više »

Sven
Gost
Sven
1 mjesec prije

Supermen i da postoji bi bio ono kao da mu fali koja daska, ako ne i tavalon. On kao i betmen izranja iz plitkih stripova koji su podilazili izmanipuliranoj masi naivnih ljudi. Ljudi koji nisu vidjeli siru sliku. Da se ne zavaravano i ja sam volio citati i jos volim… Pročitaj više »

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Ne činim ja nista dobro, već ne želim da se mržnja širi. A ako nemaš ništa pametno reći pitaj Boga za savjet je zli te samo obmanjuje i podiže ti ego da si superiorni nad ostalima. Bog se ponizio do te mjere da je ljudima dozvolio da ga popljuju i… Pročitaj više »

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije

Ja ne vidim gdje vidite zlo.I nemam nista protiv vjernika bilo koje religije,cak ih i postujem vise nego veliku vecinu,i iskreno ne znam nikog ko je “otisao u vjeru” a da nije postao bolji covjek i napredovao u zivotu. Vi mi licite na “vjerskog skorojevica” koji ima opsesivnu potrebu da… Pročitaj više »

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Nigdje osim u rečenici nije ti ovdje mjesto. Da poštuješ bilo koga nikada to nebi reko. Nigdje osim u okrivljuvanju Boga za sve probleme. Da imas ljubavi znao bi dvije zapovjedi ljubavi. Nigdje osim u cinizmu i prozivanju vjernika ili ne vjernika jer da ljubav ne proziva nikoga već žrtvuje… Pročitaj više »

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije

Ne zelim da se odreknem zla,jer moje zlo je u sluzbi pravde.
Zudim za tim da politicarima i plandemicarima pravim zlo,da ih maltretiram i ponizavam.
Isto tako,mrzim bogatase i da mogu sve bi im oteo i podijelio narodu.

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Jeli ti jasno zašto te zlo obuzelo?

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije

Tko si ti da sudoš i tvrdiš da je zlo ispravno? Pitam te sada mozeš li sina ubicu osuditi na vječnu muku?

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije

Nise odgovorio možeš li osuditi svoga sina za kojega si spreman podnijeti sva poniženja ovoga svijeta, razapeti se na križ zbog njega, tom svojom pravednom kaznom koju si namjenio ovima koje mrziš?

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije

Da.Ako je zao,i ako povredjuje i nanosi zlo neduznim obicnim ljudima,licno bih mu presudio.

Mladen
Gost
Mladen
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Nitko svoje “meso” ne jede .

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Znači presudio si i sebi zato što zeliš nanositi zlo drugome. Ako ti nije jasno o čemu govorim primjer ti je Ratko Mladić njega srbi slave a muslimani kletu to si upravo relao da je prvedno ubiti i tlačiti ako je zločinac. Jer čim možeš tlačiti i ponižavati ne razlikuješ… Pročitaj više »

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije

Tako.Ko mene kamenom,ja njega sa dva kamena.

Mladen
Gost
Mladen
1 mjesec prije
Reply to  Željko

Od nas deset iz društva koji smo se redovito sastajali ,znaci pet obiteljskih parova osam ih se cijepilo osim mene i moje supruge i naše djece .Jedino ona i ja praktični vijernici .Neznam kakva je situacija kod tebe i di ti vidis paniku kod vjernika ali izgleda da je panika… Pročitaj više »

Siniša
Member
Siniša
1 mjesec prije
Reply to  Željko

Primjedba nije na mjestu. Zvučiš ko onaj pop što je upao u blato, nije htjeo da mu pomognu vatrogasci pa se ugušio. Kada je došao pred Boga pitao ga je zašto mu nije pomogao kada ga je molio a Bog kratko i jasno….”Poslao samo ti vatrogasce!”.

mala lu
Gost
mala lu
1 mjesec prije
Reply to  Maki

Ono što ja govorim otkad je ovo krenulo: treba kupiti što više zemlje, naseliti ljude, prave istinske kršćane koji su spremni odreći se svijeta i materijalizma, te živjeti samodostatni, nešto kao Amiši.Vjerujem da će se to i dogoditi, to je neminovno, samo ne znam kako doći do takvih ljudi koji… Pročitaj više »

Flint
Gost
Flint
1 mjesec prije
Reply to  mala lu

kršćanin koji vjeruje da će ga zemlja spasit. Hajd neka sam i to čuo. Lega nisi spreman

mala lu
Gost
mala lu
1 mjesec prije
Reply to  Flint

Nisi shvatio poantu.Mi moramo nekako živjeti na ovoj zemlji. Možemo živjeti gomilajući bogatstva i materijalna dobra, ili živjeti skromno i od rada na zemlji.Izbor je na nama.Većina ljudi zapadnog svijeta se naviknula na lagodni život zarađujući novac na sjedećki za kompjutorom, kupujući procesuirani hranu i slobodno vrijeme provode igrajući plejku… Pročitaj više »

Lopata
Gost
Lopata
1 mjesec prije
Reply to  mala lu

Pitanje hoće li Demoni koji vladaju svijetom dozvoliti stvaranje paralelne civilizacije?! Ili će dronovi goniti takve po šumama i planinama?

mala lu
Gost
mala lu
1 mjesec prije
Reply to  Lopata

Kako ostavljaju Amiše, Menonite i Kvekere već desetljećima na miru?Previše je ljudi koji neće htjeti digitalno ropstvo.Pa neće ih sve moći smjestiti u logore.

Lopata
Gost
Lopata
1 mjesec prije
Reply to  mala lu

ne znam, nadajmo se. Nekako ipak mislim da će oni krenuti čak i po Amiše.

matica
Gost
matica
1 mjesec prije
Reply to  Lopata

hej hej, ima demona, ali ima i andjela

Dayal
Member
Dayal
1 mjesec prije
Reply to  Lopata

Nisu dronovi svemoguci. Svako malo se moraju napuniti na struju, ili neko gorivo. Zato su otoci najbolji.

matica
Gost
matica
1 mjesec prije
Reply to  mala lu

mala lu, za pocetak odi sama na selo. polako ces privuci ostale. sakupljaj poljoprivredna znanja da mozes poduciti druge kad shvate da je poljoprivreda jedino smisleno sta nam je ostalo

The Beatles
Gost
The Beatles
1 mjesec prije
Reply to  Maki

,Ljudi koje ti zoves gojimi nisu prakticno jos usli u rat sa ovima drugima koji ovo sve namecu, malo im vise vremena treba da se pokrenu, medutim kad jednom krene kreativnost ljudska je bezgranicna i nemaju nikakve šanse ovi jeftini prodavači magle. Ovo sve dosada je čak i malo zanimljivo… Pročitaj više »

Lopata
Gost
Lopata
1 mjesec prije

“Također su stvorili filtar za vađenje virusa iz vaše krvi.”
Ne želim biti prost, ali moram. Stvorili su oni khurrac od picchke.
Toliko.

Sticky fingers
Gost
Sticky fingers
1 mjesec prije

Kad ce taj smak svijeta? Jel se zna sta konkretnije?

Flint
Gost
Flint
1 mjesec prije
Reply to  Sticky fingers

Početak kraja je kad lideri izgube pamet.sad smo na početku početka. Možda, tko to može procjenit

Logan
Gost
Logan
1 mjesec prije

Ostaje nam jedino vjera u olovo. Olovo rješava svu ovu komplikaciju. Samo, ljudi su izgubili vjeru u olovo. Šteta. 🤠

Siniša
Member
Siniša
1 mjesec prije
Reply to  Logan

Baviš se alternativnom medicinom, pazi da ne nagaziš na svoj medicinski otpad!?

Logan
Gost
Logan
1 mjesec prije
Reply to  Siniša

Samo dajem komentatorima da razmisle o mogućnostima koje se nude. Da ti pojasnim: Olovo je kao i cijepivo. Služi svojoj svrsi.

Logan
Gost
Logan
1 mjesec prije
Reply to  Siniša

Jel ti to prijetiš 💩? Jedino tko će “nagazit na nekog ovdje” si ti i tebi slični, koji su poslani da prijete ljudima koji imaju pravo se boriti protiv laži i smrti koje nude tvoji zaposlenici. Normalno, ja uvijek završavam razgovor ovako (za takve kao ti) : Jadna ti majka… Pročitaj više »

Siniša
Member
Siniša
1 mjesec prije
Reply to  Logan

Haman zaman čoveče znaš li ti u kakvoj se ALTERNATIVNOJ medicini koristi olovo, u kojoj se to alternativnoj medicini ne valja nagaziti na “medicinski otpad”….kakve prijetnje za ime Boga 😀

Zelinčanka
Gost
Zelinčanka
1 mjesec prije
Reply to  Logan

Olova ima kolko hoćeš u prehrambenim proizvodima, posipano i voće i povrće njime u velikim lancima. I na zelenoj tržnici.

Siniša
Member
Siniša
1 mjesec prije
Reply to  Zelinčanka

Kao ćurke nas šopaju olovom.

Logan
Gost
Logan
1 mjesec prije
Reply to  Siniša

I ti si “member” na ovom portalu!?… Ako si ti member, ja odlazim odavde.

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije
Reply to  Logan

Pa svako moze biti member,dok nisu ukinuli + i – rijetko ko je bio member.Sad opet ne vidim nikakvu svrhu ili povlasticu.

Logan
Gost
Logan
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Baš ga kompliciraju….Ovo bi trebao bit portal gdje se ljudi bore za slobodu, živote svoje djece i imaju pravo reći, slobodno, da je: korona i cjepiva i političari, laž! A onaj ko nema neke argumente da pobije te teze.. Pa, nek ode na neki drugi portal. Takvih portala ima, ko… Pročitaj više »

Siniša
Member
Siniša
1 mjesec prije
Reply to  Logan

Živci zbor…
Korona nije laž, to postoji…
Vakcine postoje ali su štetne zato čekj da vidiš koliko će nas preživeti….
Šta se guraš koji šipak, možda tvoju djecu treba od tebe braniti a ne od mene….
Uzmi si Žuju, kaj ne….

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Ma svako toliko su trollovi drugima krali nick.to je razlog moje registracije.

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

A jest,zaboravio sam te momente.Ali to se desavalo sama vama najistaknutijim komentatorima,mozda vam je to portal namjerno radio da se registrujete,da vas ima u bazi podataka😄😄

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

a tu sam opciju u samom startu uzeo za lako mogucu..jbm im sve,nece netko drugi kraj mene zivog i zdravog biti tucker carlson ovdje,hahahaa…bujrum.

Logan
Gost
Logan
1 mjesec prije
Reply to  Zelinčanka

Nažalost, nevini ljudi ga unose u svoje tijelo.

Lopata
Gost
Lopata
1 mjesec prije

“Sve je odavno planirano. Suprotstaviti se možemo samo zajedno i mudro.” Domino efekt. Samo da u jednoj maloj zemlji, tipa Hrvatska većina izađe na ulicu. Milijun ljudi odraslih sasvim dovoljno. Sa štrikom u rukama. Pa da poslije kamere imaju live feed 24/7 glavnog trga svih Hrvata gdje se suši nekih… Pročitaj više »

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije
Reply to  Lopata

Video si kako se obesmisljavaju protesti, imao si briljantan primer u Beogradu

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Za početak bi bilo dovoljno kolektivno odjaviti tv pretplatu.
Mali korak za čovjeka ,a velik za ostati pri zdravom razumu.

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  Slonica

pa odjavite tw, internet.. itd

tko vam brani?

Lopata
Gost
Lopata
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Znam, ali da takva masa ljudi izađe onda ni agenti provokatori ni vlast ni itko, nema šanse da suzbije što ih čeka. U Hrvatskoj ima oko 3 i po milijuna ljudi. Milijun na na ulici je dovoljan da pomete metlom namjesnike globalnih sotonjara. Tipa u UK mislim da je 20-25… Pročitaj više »

matica
Gost
matica
1 mjesec prije
Reply to  Lopata

ljudi se jos uvijek boje da ne izgube to malo sto imaju. ne shvacaju da smo dosli do kraja, ionako gubimo sve kroz koju godinu, jedino sto treba paziti je da ne izgubimo dusu. nadam se velikoj reakciji naroda, ali sumnjam da ce do toga doci. ja osobno, radije cu… Pročitaj više »

Lopata
Gost
Lopata
1 mjesec prije
Reply to  matica

ispravno!!!!

Siniša
Member
Siniša
1 mjesec prije

Vakcinacioni karton je nešto šta odavno imamo i smatra se ličnim dokumentom u kojemu imamo više ličnih podataka nego u ličnoj karti.

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  Siniša

u sloveniji ce iduče godine biti lična karta i zdravstvena kartica biti udruženi… verovatno če biti mesta i za covid potvrde… itd
po moje pametno, da imas sve na jednom mestu😒

Logan
Gost
Logan
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Možda malo više olova u mozgu bi bilo bolje riješenje od tih silnih potvrda. Šta ti misliš?

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  Logan

ak več mene pitaš, pa pošalji si to olovo u tikvu…. ko ti brani😒

Siniša
Member
Siniša
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Pazi šta pričaš…optužiće te da promovišeš čipovanje insana 😀

Siniša
Member
Siniša
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

I slažem se…treba što više stvari na jedno mjesto smjestiti.

Logan
Gost
Logan
1 mjesec prije
Reply to  Siniša

Jeb*o te vakcioni karton! Možeš isto tako reći da Plenković ima više rašireni šup… pošto se guzi sa svim iz EU a. Jel tako?

Siniša
Member
Siniša
1 mjesec prije
Reply to  Logan

Do sadašnji vakcinacioni karton nema veze ni sa EU ni sa tvojom pameti jer je stariji i od jednog i od drugog ali zajedno.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije

“… Organizirala ga je Europska komisija u suradnji sa SZO-om….” To prakticno znaci Rockfelleri i Rotschildi… “Filantropi”. Odlicno je istrazivanje i dobro je da je sve debelo dokumentovano… Medjutim ide ovo jos puno dalje, do onih “protokola cionskih mudraca” ili do predavanja onog zlocinca Manachem Schneersona (inace “mesije” Rotschildovaog satanistickog… Pročitaj više »

Kihot
Gost
Kihot
1 mjesec prije

Totalna kontrola… Ali, sve to će kačiti samo one koji prežive… Depopulacija je glavna agenda! Sve politike koje donose zadnjih desetljeća su konstruirane samo sa tom mišlju u pozadini. Kasnije ljudima reprodukcija prirodnim putem neće biti dozvoljena. Ljudotinja će biti isključivo tvornički proizvedena. Naravno… Za “gospodare svemira” ta pravila neće… Pročitaj više »

Matej
Gost
Matej
1 mjesec prije
Reply to  Kihot

Spas dolazi u Isusu Kristu! On je jedini spas. Sve ovo je zapisano u Bibliji. Ljudi se moraju probuditi, i ostaviti grijeha. Nažalost, tek kad voda dođe do grla, tražimo slamku spasa.

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  Matej

A Sha je sa onima koji nisu krscani?oni se moraju preobratiti,pokajati ili..?hvala.

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Haha,bas sam htio isto pitati. Vidis da je ipak dobro sto su kolonizatori macem i krvlju sirili krscanstvo po Americi.Sta bi sad oni u Amazonu i Andama da im ovi ne donesose spas. Zivjeli bi u miru 500 godina,i sad nahebali. Vidis da su ih ipak za njihovo dobro 500… Pročitaj više »

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Svi danas vjeruju u smartphone, tako da su svi već preobraćeni u jednu vjeru al još toga nisu svjesni.

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije
Reply to  Bosanac

….. jedino ovi stariji, koji ne koriste mobilne telefone, mogu se nazvat istinskim tradicionalistima.(bez obzira na religiju koju praktikuju ili ne praktikuju).

Mrgud
Gost
Mrgud
1 mjesec prije
Reply to  Bosanac

Kako ko 🙂

Logan
Gost
Logan
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Znaš kako je završio vozač kamiona u onom filmu?.. Ajde, obrani me malo. To tražim samo kad vidiš da me napadnu bez razloga. Plizz. Ne mogu se sam boriti ovdje… Ili ću odustati i postati kao i oni, zombi. Hvala. 💣

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  Logan

Oohohoo..zivio mi,prijatelju💪Logan,ajde moram te zapamtiti…znamo kako je zavrsio roger.izgubio je vjeru,hehe..zapamtio sam te,kompa.hvala.

Matej
Gost
Matej
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Naš jedini spas je Isus Krist, vjerovao ti ili ne, jednog dana ćeš saznati. Oni koji nisu kršćani, ne moraju se preobratiti, moraju se samo ostaviti grijeha. Ne krasti, lagati, ubijati… i njihov život je spašen…

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  Matej

zakaj mislite da je katolibanski bog pravi? na svijetu je oko 4000 aktivnih kao božanstava… i koji je sad pravi? 😒

Sparkling
Gost
Sparkling
1 mjesec prije
Reply to  Matej

O Matej, o Matej, spusti se na planet Zemlju spasi nas od svih napasti i riješi nas svih grijeha i ponudi nam slamku spasa.

Logan
Gost
Logan
1 mjesec prije
Reply to  Matej

Nažalost, voda ne dolazi do grla, već neka druga stvar.. Neki tzv. komentatori već rade planove o mom grlu (A voda im nije prioritet).

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  Kihot

Kvalitetno zboris,moram priznati.hvala.

matica
Gost
matica
1 mjesec prije
Reply to  Kihot

nije ovo demonski planet, oni samo zele da mislimo tako i da nema izlaza. ovo je planet predivan, sa predivnim biljkama, zivotinjama, planinama, morima, za nas nema boljeg mjesta u svemiru. bavimo se svi vise poljoprivredom, dodirujmo majku zemlju rukama, neka osjeti da jos ima ljudi koji je vole i… Pročitaj više »

Kihot
Gost
Kihot
1 mjesec prije
Reply to  matica

Zemljina vibracija je zatomljivana eonima eona. Falusoidni obelici pokazuju tko je na poziciji moći i mjenjaju frekvencije prirode. Planet je otet jako davno. Isti demonski entiteti vladaju jako jako jako dugo. Da, na kraju svega…Završit će i ova simulacija, ovaj svemir …i tada će sva informacija koja ima intrizičnu vrijednost,… Pročitaj više »

matica
Gost
matica
1 mjesec prije
Reply to  Kihot

slazem se, ova civilizacija ce zavrsiti ko atlantida. ali ipak, inkarnirali smo se sada i ovdje, i malo mi znaci hoce li bit neko zlatno doba za 1000 god, ja zivim sada. nego, ovo je izgleda velika prilika za evoluciju duse, onaj kome je vjera u nesto vise (Bog, Tao…)… Pročitaj više »

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  matica

da, vi cete zavrsiti kao atlantida, mi koji mislimo drugčije… osvojičemo svemir…. 😎

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Daj broj dilera?

throne
Gost
throne
1 mjesec prije

Osim covid putovnice, kod nas se sprema nova osobna koja sadržava i zdrastvenu iskaznicu. Ovo ukazuje da je dobrano globalističa elita zajedno s farmakomafijom i kvislinzima na čelima država uključujući i našu odlučila se na krajni terror i na doslovnu pojedinačnu kontrolu cijele ljudske populacije uz cjepljenje protiv nepostoječe pandemije,… Pročitaj više »

Sticky fingers
Gost
Sticky fingers
1 mjesec prije
Reply to  throne

Istina! I to vecina ne vidi. Jos kazu da bi trebalo sve staviti na jednu karticu, i osobnu i vozacku i zdravstvenu jer je tako lakse i prakticnije. Pa neki su si vec stavili cip pod kozu da mogu placati racune, otvarati vrata i takve pizdarije…imate i u HR takvih… Pročitaj više »

throne
Gost
throne
1 mjesec prije

To nije sve već naš stožer planira koristiti ljekarne za cijepljenje a sutra možda i velike trgovačke centre – Konzum, Plodine Spar ili parkirališta, da bude još tragikomičnije možda i naplatne kućice na autocestama. Toliko je Plenki, Beroš i stožer očajan, vidi se da ljudi pružaju otpor kakav takav, čestitam… Pročitaj više »

matica
Gost
matica
1 mjesec prije
Reply to  throne

ljudi iz bransi koje su napadnute: medicinari, ucitelji, odgojitelji, neka se pokusaju hitno organizirat u neke male alternativne ambulante (ne moraju ni bit sluzbeno registrirane, ali da se zna: tu je necijepljeno osoblje i lijecit ce necijepljene ljude); ucitelji nek imaju po 5-6 djece koju roditelji ne zele cijepit ni… Pročitaj više »

Sticky fingers
Gost
Sticky fingers
1 mjesec prije
Reply to  throne

Cudim se da na kioscima Tiska prodavacica ne cijepi…dodjes kupiti zvake, usput se cijepis i dobijes odmah na licu mjesta covid putovnicu i popust od 20% na sljedecu kupovinu. Onaj iza tebe kupi cigarete i napravi PCR test, a gospodja koja kupuje bon za mobitel odradi usput i PAPA test!… Pročitaj više »

Throne
Gost
Throne
1 mjesec prije
Reply to  Sticky fingers

Dobro jos nisu tako ocaajni ali poglefaj u Srbiji planiraju svaki pcjent koji ce doci u bolnicu biti ce cjepljen odmah u istoj ustanovi. Sta ce biti kod nas vidim prema osobnim iskaznicama koje ce se izdavati sljedece godine, ali isto tako u razlicitim drzavama cjepili su ljude na stvarno… Pročitaj više »

Sticky fingers
Gost
Sticky fingers
1 mjesec prije
Reply to  Throne

Pa nije cudno sto vladajucima ljudski zivot ne vrijedi nista, ali da ljudima, obicnim ljudima njihov vlastiti zivot i zivoti njihove djece ne vrijede nista, e to je ono sto je nevjerojatno…

throne
Gost
throne
1 mjesec prije
Reply to  Sticky fingers

Eh s tim se u potpunosti slažem, to je žalosno.

throne
Gost
throne
1 mjesec prije

Ajde popuši jedan španjulet Pfaizera, molim te da olakša si svoju dušu.

Mi82
Gost
Mi82
1 mjesec prije

Tada im kaza: “Narod će ustati protiv naroda i kraljevstvo protiv kraljevstva. I bit će velikih potresa i po raznim mjestima gladi i pošasti; bit će strahota i velikih znakova s neba. No, prije svega toga podignut će na vas ruke i progoniti vas, predavati vas u sinagoge i tamnice.… Pročitaj više »

Pravnica
Gost
Pravnica
1 mjesec prije

Ovo je toliko prestrašno da mi je pozlilo čitajući.

soefnbisuenbisuenfiu
Gost
soefnbisuenbisuenfiu
1 mjesec prije
Reply to  Pravnica

Duže pračenje ovih koji vedre i oblače planetom dovodi do toga da te više ništa ne čudi, m orona i njeno poništavanje svijeta kakovog pamtimo (upravljanog istim koji produciraše m oronu) takove ne začuđava jer znaju sa kakovim planetarnim zlom imaju posla.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

A evo nama današnje doze mazohističkog crnila i katastrofičnosti. Zamislimo da je počeo rat i mediji počnu objavljivati ovakva prioćenja: Dragi građani napadnuti smo. rat je počeo. Neprijatelj je jak. I zamislite samo dragi sugrađani, nevjerojatno, ali neprijatelj je svoj napad čak i planirao unaprijed. Sve što sad rade oni… Pročitaj više »

matica
Gost
matica
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

gorko, ali istinito. nego, ovo je mjesto za razmjenu ideja, a kao i sav internet, nije sigurno. nema nas narod volje za masovne proteste, a mislim da se njima malo moze postici, neka odgoda i to je sve. nama treba valter. neko sa mudima u zagrebu (jer je tamo uprava… Pročitaj više »

istina boli
Gost
istina boli
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

sve si dobro napisao, ne znam koji dilber ti opalio -, ali nebitno. Ova vremena su pravi test za ljudski karakter. Ostani svoj i ne brini ništa. Kako bude bude.

Throne
Gost
Throne
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Ja sam citao logicno i komentare dosta dugo i jos prije na amsiju. Citao sam ih ali nisam ulazio u komentiranje, ali posto vidim da ljudi na logicnom to kuze ali oni koji na logicnom nisu ne znaju o tome i pokusavam ih nagovoriti da bar procitaju logicno i nesto… Pročitaj više »

Max
Member
Max
1 mjesec prije

Znamo mi to odavno.

Sven
Gost
Sven
1 mjesec prije

David Icke je faca samo takva. A on bi nazvao sve to patokracija. Ono sad nije da vjerujem u sve sto je napisao ali da je tip genIje samo takav e stvarno je. Ako nista drugo ono sto on pise je zanimljivo za procitati.

Mosha pfizerovani
Gost
Mosha pfizerovani
1 mjesec prije

Antivakserski portal broj 1 u slavenskom,anglosaksonskom i latinskom medijskom prostoru treba vam dat nagradu zlatnu krunu tj. koronu i bocu kisika 🙂 ,Nas u bi vazalnoj Hrvatskoj sad cijepe svugdje,svim cjepivima i to mukte nisam mogao vjerovat kad sam došao po drugu dozu 4 stola svaki svoje cjepivo i badaju… Pročitaj više »

LANTERNA
Gost
LANTERNA
1 mjesec prije

Izbacili ste kako recete ludoga Pernara sada uzivajte sa mudracima……

KRMETINA
Gost
KRMETINA
1 mjesec prije

KABALA USTAJE KAO ZMIJA KOBRA A PRODANE STARLETE MASONCINE SPROVODE HOLOKAUST GOYIMA

Scorpiorex
Gost
Scorpiorex
1 mjesec prije

Social control. The black mirror

Pravednik
Gost
Pravednik
1 mjesec prije

Sve su to teorije zavjere, tako bi zborili novinari glavnih medija i političari.Narod nije glup, lažu nas od početka civilizacije i to svakim danom sve više vidimo.Potreban je reset ali na način da nema političara i bogatih ljudi, samo tako ćemo napredovati kao civilizacija.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik