Pravi vladar Europskog suda za ljudska prava je Soros i njegove odluke ne treba provoditi

George Soros - Pravi vladar Europskog suda za ljudska prava

SKANDALOZNO OTKRIĆE – Francuska izdavačka kuća Valeurs Actuelles objavila je rezultate svoje istrage o vezama Europskog suda za ljudska prava (ECHR) sa strukturama američkog milijardera Georgea Sorosa.

Pokazalo se da je u razdoblju od 2009. do 2019. stotinjak sudaca Europskog suda za ljudska prava bilo povezano ili izravno s njim ili sa zakladom Otvoreno društvo.

Ovu je objavu komentirao zastupnik u Europskom parlamentu Nicholas Bay, koji je objavljene podatke nazvao “uistinu zastrašujućim”.

Prema njegovom mišljenju, dugoročna strategija koju je uz pomoć takvih sredstava razvio “filantrop” Soros pružila mu je takav utjecaj na kojem mu mogu zavidjeti mnogi šefovi država.

Marine Le Pen, vođa stranke Nacionalno okupljanje je u svojoj procjeni situacije otišla je još dalje. Na svom Twitteru je najavila da bi Francuska trebala prestati provoditi odluke Europskog suda za ljudska prava.

Pozvala je francuskog predsjednika Emanuela Macrona da obrati pozornost na ovu situaciju i obveže Kasacijski sud i Državno vijeće da prestanu uzimati u obzir mišljenje Europskog suda za ljudska prava.

“Slobodna država mora djelovati protiv ovih nedemokratskih manipulacija!” – napisala je Marine Le Pen.

Podsjetimo da su presude Europskog suda za ljudska prava obvezujuće za vlasti države za koje su donesene. Čak i Rusija, prema predsjedniku Vladimiru Putinu, provodi one odluke Europskog suda za ljudska prava koje smatra neprihvatljivima.

Hoće li se išta promijeniti nakon istrage i  najnovijih otkrića koje je objavila kuća Valeurs Actuelles? Trenutno je teško reći, ali  su danas, na primjer, mađarski mediji ogorčeni najnovijim saznanjima. Neki pokušavaju umanjiti utjecaj Otvorenog društva i Sorosa na ECHR, ali im ne polazi za rukom.

Bastien Lejeune otkriva da su gotovo svi suci ovog visokog europskog suda financirani od strane Otvorenog društva, organizacije u koju je Soros već ubrizgao više od 18 milijardi eura. Ovo izvješće također opisuje rad i razmišljanja Grégora Puppincka, generalnog direktora Europskog centra za pravo i pravdu.

Zaključci istrage jasni su i snažni. I dodaju brojne demantije drugih stručnjaka i istraživača, poput sveučilišnog profesora Juan Antonia de Castra ili talijanske novinarke Francesce Totolo, koji ističu kako je Soros gradio civilno društvo i kroz zakladu utjecao na unutarnje procese zemalja preko nevladinih udruga. Prema Bastienovoj istrazi, karijera sudaca takozvanog „Suda u Strasbourgu“ išla je kroz ruke Sorosa.

„Između 2009. i 2019. godine sedam nevladinih organizacija, sve povezane s Otvorenim društvom, poslale su neke svoje suradnike Europskom sudu za ljudska prava da tamo postanu stalni suci.

„Među 100 sudaca koji su sudjelovali u ovom razdoblju, 22 imaju izravnu vezu s jednom od tih nevladinih organizacija, bilo kao čelnici, korisnici njihovih sredstava ili kao važan i redovan sudionik njihovih aktivnosti”, detaljno je navedeno u istrazi.

Sada, prema Bastienu i Castru, vlada mišljenje da je sudaca u vezi sa Sorosem mnogo više.

„Postao je majstor u umjetnosti kako destabilizirati svijet pod krinkom altruizma”, kaže istraživač opisujući američkog milijardera mađarsko-židovskog porijekla.

Potom opisuje one koji su najviše slijedili Sorosev put kroz zaklade Otvorenog društva.

Kako je detaljno objavljeno u istrazi objavljenoj u Valeurs Actuelles, alarmi su se upalili kad je Grégor Puppinck čuo izraz „Sorosevi suci“ među zidovima „Suda u Strasbourgu“. Izjava koja se može primijeniti na mnoge suce, jer je većinu njih tijekom njihove profesionalne karijere financiralo Otvoreno društvo. Jedan od tih primjera je András Sajó, sudac i jedan od osnivača Srednjoeuropskog sveučilišta Georga Sorosa koje je od 1988. povezano s zakladama Otvorenog društva, navodi se u istrazi.

Španjolski list Moncloa navodi kako je zaključak je da Soros u Europi “diktira svoj zakon” kroz Europski sud za ljudska prava iz ruku sudaca koji su osposobljeni i financirani od strane Otvorenog društva.

„Iz nekoliko razloga, osobe predložene Sudu često dolaze od nevladinih udruga. U vrijeme „Željezne zavjese“ mislilo se da se Europski sud za ljudska prava protivi moći države. Nevladine organizacije igraju središnju ulogu u ovom sporazumu, jer su one trebale biti neovisne o vladama”, navode detalji istrage.

Ovaj je istraživački projekt koji je izazvao pomutnju u Francuskoj. Mnogo je onih koji su već digli svoj glas protiv onoga što smatraju miješanjem u nacionalne poslove. Jedan od njih je i bivši europarlamentarac Philippe de Villiers, koji je već jasno dao do znanja da američki milijarder predstavlja opasnost za suverenitet.

“George Soros je moćniji od Emmanuela Macrona”, rekao je nakon saznanja o istrazi koja zaključuje da Soros također kontrolira Europski sud za ljudska prava.

Mađarski Infostart piše da ako stvari i dalje budu ovakve, sud može čak i izgubiti neovisnost.

„Presude Europskog suda za ljudska prava imaju utjecaj na živote svih država članica i ponekad mogu dovesti do političke destabilizacije. To je ono što “aktivistički suci” znaju i koriste kao prednost”, kaže Puppinck. Prema njegovim riječima, ovu je situaciju prepoznao George Soros prije mnogo godina i zato od svog carstva troši 90 milijuna dolara godišnje na utjecaj na organizacije u EU.

Hoće li se išta dogoditi nakon nespornih dokaza koje je iznio Valeurs Actuelles, tek treba vidjeti, ali se lavina u Francuskoj već zakotrljala i obrušila se, za sada, na Španjolsku i Mađarsku. Ovo će sigurno biti tema sljedećih dana i tjedana, posebno za zemlje koje se moraju nositi s unaprijed odlučenim presudama unutar zaklade Otvoreno društvo, čiji bi ih neslužbeni namještenici kasnije samo pročitali u sudnicama Europskog suda za ljudska prava.

Valeurs Actuelles

53
Ostavite komentar

avatar
10000
 
26 Grupirani komentari
27 Odgovori unutar grupe
0 Pratitelji
 
Komentar koji izaziva reakcije
Najaktivniji komentar
48 Komentatori
BosanacANTINWO.HRLucijanessyLucija Zadnji aktivni komentator
  Pretplati se  
Obavijest
scorpio1959
Gost
scorpio1959

eto, govna američka su svuda

Ico
Gost
Ico

Stari židovski lupež Hennry Kissinger je svojedobno kazao da su ljudska prava priče za malu djecu

Holokost zlocinac
Gost
Holokost zlocinac

Isto su lazne i zlo price zgodovina (he story, Geschichte).
Tako i jevrejski Soros koji je najsuroviji holokost zlocinac.

nessy
Gost
nessy

Srecom, superbogati tipovi se prepuste hedonizmu. Ali, kada netko pun para, kao ovaj karcinom gore i njemu slicni, zamisli da bi bilo krasno, da, upravo on oblikuje svijet, imamo situaciju sada. Ljudi su kvarljiva i potkupljiva roba, i kada se ovaj nezasitni krokodil, posveti kupovanju svojih “zetoncica”, sirom svijeta, polazi mu za rukom, ono sto ni drzave ne bi mogle ostvariti.

Slavonac
Gost
Slavonac

Jeli skorpio lupetas a neznas porjeklo.Cudno date lupiga nebrise.Dasi reko Rusko,odma bi bijo obrisan.

Dopizdilomi
Gost
Dopizdilomi

Hoće li više to đubre crknuti.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović

Što vrijedi, crko je Brzezinski i imaš članak o njegovom sinu ovdje od prije tjedan dana, sve se nastavlja, Alex Soros nasljeđuje tatin posao i onog Srđu Popovića, da se kara u bulju s njim, kad moram psovat…

Ivo Kuraja
Gost
Ivo Kuraja

I kada crkne organizacija ostaje!

Mali Mujo
Gost
Mali Mujo

Mozda my treba pomoci da umre.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović

I što ćemo sad? Tri suca Ustavnog suda BiH, oko čega se vodi politički sukob , imenuje Europski sud za ljudska prava??????? Ne ulazeći u meritum zahuktale retorike i baljezganja o referendumu s jedne i obrani integriteta s druge strane. jesu li to suci koji zaslužuju da budu “glavne kadije” u Bosni. Dakle, podršku trebamo dati sucima koje plaća Soros samo da ne bi rekli … što??? Dođe mi da odem u Francusku, ako Bog i sreća da da pobijedi Marine Le Pen, dotad ću se strpiti. Valjda će napraviti nekog reda, a ako bude “desni Tsipras” i izda sve, onda nek ide sve u 3PM. Odo u Sjevernu Koreju, tamo ovaj zlotvor valjda nije uspio pustiti pipke.

gigi pinna
Gost
gigi pinna

U Sjevernoj Koreji imaju već svog zlotvora – ne trebaju uvoziti ovu hazarsku “škovacu” poput ovog reptila. A već nakon par mjeseci bježao bi preko “grane”.
Da bi se riješio ta tri strana suca u Ustavnom sudu BiH morao bi imati Dayton 2, a to ponajmanje odgovara Republici Šumskoj, tako da Dodik po običaju jede go.na, a burek mu 2 konvertibilne marke.

Mali Mujo
Gost
Mali Mujo

Nema vecih zlotvora od liberalnih hazara, ti krv sisaju cijelom ljudskom rodu na planetu

Lucija
Gost
Lucija

1. “„Postao je majstor u umjetnosti kako destabilizirati svijet pod krinkom altruizma”, kaže istraživač….”
To me podsjetilo kako je jedan engleski lord isto ” otkrio toplu vodu” kada je otkrio da Soros podupire protuBrexitere…

Lijepo postupiti kao Rusija i Mađarska: – noga.

2. Potrebno je imati nehanizme kontrole nongovorg, prvenstveno, ali ne samo – financiranja.
– a to zaista vrijedi i za sudove. A naročito sudove sa ovakvom “težinom”.
Čovjek se ne može odlučiti što je gore: samo korumpirani sudac ili kompletan soroševac – sudac kojeg je ovaj školovao i oblikovao od samog početka…
Za Soroša je sve to – samo ulaganje: uložiš 18 milijardi, dobiješ 100 ili 200 milijardi…
Treba predvidjeti i buduće Soroše….
A bilo je takvih i u povjesti…samo uglavnom – organizacija, ne pojedinaca…

nessy
Gost
nessy

Lucija
Ako postoji”pravednik”, zamisljam nekoga, tko bi ovome gmazu skratio muke ovozemaljske, i poslao ga u novu reinkarnaciju, mislim, da bi mu odmah izrasla andjeoska krila, i odvela ga, kraticom, preko highway-a, direktno u raj, bez obzira na naciju i vjeroispovijest.

Mali Mujo
Gost
Mali Mujo

Ne u Raj nije njemu tamo mjesto, u Pako pa da se przi na jakoj vatri za vijeke vijekova.

nessy
Gost
nessy

Mujo
Mislio sam na ‘pravednika’, a ne na Sorosa.

Bosanac
Gost
Bosanac

zrtvuj se nesssy :), za dobrobit covjecanstva

Alex
Gost
Alex

Upravo njegove odluke treba provoditi jer on svoje račune sam plaća,dok političari, suci…ne samo da žive na tuđoj grbači, već su i korumpirani i rade za mafiju.

eks
Gost
eks

On sam plaća – čijim novcem ?

Alex
Gost
Alex

Svojim,pošteno zarađenim.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović

Na britanskoj funti i indonezijskoj valuti, i uzme dionice u sedam ujutro, po dojavi , naravno i proda u 13:00, to je njegova “sposobnost”. De ne bulazni. Da ima ikakve pravde burze bi zabranile kratkoročna ulaganja na par sati ili dana. I sada “šestokratki” drže medije, plasiraju lažnu vijest , uz navodnike, kako se nešto sprema u nekoj državi , recimo koja proizvodi kakao, i ti uzmeš dionice Ferrero Rocher i druge , Nestle, i do demantija popodne si zaradio 10 milijuna dolara. I tako svaki dan deset puta i računaj. To je “posao” gdje su oni vrijedni, što je opisao i Chomsky detaljno. Pa lako je tako postat milijarder. Ili ti znaš za neke od njegovih aktivnosti gdje se stvarno nešto radi, da je uložio u realni sektor ili neku prugu ili pzdu mtrnu. Ajde ne gadi mi dan.

gigi pinna
Gost
gigi pinna

Iz svog džepa plaća ostvarivanje paklenih planova, pa tako i te korumpirane suce, čije odluke ne bi trebalo provoditi, plaća upravo on.
Zvekni glavom u zid, možda dođeš sebi..

nessy
Gost
nessy

Alex
Kao sto je mnogo puta potvrdjeno, oni koji znaju stvoriti novac za sebe, znaju i umnoziti novac za sebe. Svi drugi su nebitni.

eks
Gost
eks

Koliko dokaza treba ovim EUdupeljupcima da bi shvatili koliko su ovcoizirani. Taj sud oma istu onakvu ulogu kao i mnoge NVO koje finansiraju ovi iz “Deep State” . Haški sud, ECHR, razne NVO – savremeni trojanski konji , služe za pokoravanje i porobljavanje država i naroda .

Slavonac
Gost
Slavonac

eks,drago mije daste malo progledali.Sve su to masoni sa interesima.Kad uniste Boga i Obitelj,onda ce lakse upravljat svjetom.

Iza_horizonta
Gost
Iza_horizonta

Počinjem da sumnjam da je Džordž negativac 😁

Rolling Bluesman
Gost
Rolling Bluesman

Zasto su ti altruisti uvijek hexastars ?

gigi pinna
Gost
gigi pinna

@Rolling Bluesman Pa zato što su umislili da su Odabrani Uebermenschen, kojem je Jahve odredio da budu predvodnici Goyima, i pokazuju im put u bolje sutra. Problem je što mi bedasti Untermenscheni ne razumijemo, pa se uvijek ljutimo na te Hazare.
I masoni su za javnost filantropi, a u stvarnosti vole samo sebe i svoju braću iz loža.

gigi pinna
Gost
gigi pinna

Vidi se po komentarima ispod koliko ljudi pojma nemaju – niti Hrvatska, a ni zemlje “regiona” (a Putin još manje) ne provode pravomoćne presude tog suda, tako da nema beda za nas.

NWO
Gost
NWO

Gospodin Soros je jedan divan covjek, filantrop, potpuno neshvacen od potlacenih masa kojima nudi oslobodenje.

fićo
Gost
fićo

To vam je demokratija,vladavina novca.Ko misli naroda vrlo je naivan.Ako nemaš novac nedostupna ti je pravda,zdravstvo,obrazovanje…sve.Zato ja mislim da je demokratija najgori oblik uređenja.

Mali Mujo
Gost
Mali Mujo

Cijela zapadna liberalna demokarancija je diktarura krupnog kapitala ili karanje sirokih narodnih masa u glavu da se nemoraju muciti skidati gace.

Frenky
Gost
Frenky

Ovo je samo otkrivanje tople vode,
Opće je poznato tko vlada u demokratskom društvu. 1% ljudi kontrolira sve: politiku, sudstvo, i javno mišljenje dok su svi ispod pognutih glava i zaokupljeni svakidašnjim problemima. Ali to je cijena građanskih sloboda, privatnog vlasništva i ostalih prava kojima su se ljudima mazale oči 90-tih godina prošlog stoljeća. Tek danas vidimo(mislim na zemlje bivše Jugoslavije) cijenu demokracije: narod je raseljen, zemlja pokradena u privatizaciji, korupcija cvate, isti ljudi na vlasti već 30 godina (jedino za Sloveniji nisam siguran kakvo je stanje)

Mali Mujo
Gost
Mali Mujo

U Zloveniji stanje istao kao i na cijelom brdovitom Balkanu.

Siniša
Gost
Siniša

Tako se to radi, šutiš i radiš a kada se otkrije onda je i suviše kasno.

Max
Gost
Max

LNT_IluvatarLNT_Iluvatar nisu loše ove nove funkcije ja Max niam ljut na vas samo testiram.

puki
Gost
puki

Pa naravno da je takozvani Europski sud za ljudska prava, kao i svi ostali sudovi u EU, pod kontrolom ciokabale iz duboke države. Pa što se vi mislili. Sve je pod kontrolom duboke države: vlade-parlamenti-obavještajne službe-ekonomija-kultura-mediji-industrija zabave-takozvane organizacije za ljudska prava.–, a o financijama da i ne govorim- kompletne svjetske financije su u rukama ciokabalista. Pa sudovi su čak najznačjnija poluga u mreži vlasti ciokabale nad SAD-om i EU-om, Jer kada kabalisti nešto ne mogu progurati preko lažne demokracije; izborima, parlamentima, referendumima…, onda idu preko sudova. Trik je taj, da neke privatne osobe, koje glume da su jadne i nezavisne, podnesu tužbu sudovima, “zbog diskriminacije”. Sa tim trikom, kabala je u SAD-u, za vrijeme Obamine vlade silom progurala gej brak i tako pogazila demokartski volju većine građana SAD. Jer do 2013. u 36 od ukupno 50 saveznih država, na snazi su bile ustavne odrednice koje štite brak muškaraca i žene i zabranjuju gej brak i sve te ustavne odrednice donešene su na osnovi refernduma naroda u svakoj od tih 36 saveznih država. I onda su dvije stare lezbijke tužile Vrhovnom sudu SAD-a, zato što se ne mogu vjenčati, da su navodno zbig toga diskriminirane i zakinute i nemaju poreske olakšice i Vrhovni sud je naravno presudio u njima u korist, odnosno u korist vladajuće kabale i naredio da se gej brak mora priznati na teritoriji cijelih SAD. Mainstream mediji su propagandmom hvalili tu foru, kao ono: eto sudstvo je neovisno i sudstvo je kobajagi iznad vlasti. Sada kod nas duboka država, preko svojih hrvatskih pudlica pokušav istu tu foru: ova dvojica hrvatskih homića, koji su tužili hrvatskom ustavnom sudu, zato što jadnici eto ne mogu usvajati djecu. Ustavni sud Hrvatske (koji također naravno dobiva lovu od Sorosa i ostalke ciokabale) je naravno presudio u njihovu korist. Inače zapadani propagandni mediji naivnim ovcama stalno lupaju o navodnoj nezavisosti sudstva u zapadnim, državama, a napadaju Rusiju ili Iran, a u zadnje vrijeme i Poljsku i Mađarsku, jer tamo sudovi navodno nisu nezavisni. Koja kurvanjska lažljiva pizdarija… Jer.. pogledajmo “kolijevku demokracije” SAD. Vrhovni sud SAD-a, najviši sud, članove tog suda naravno imenuje svaki predsjednik SAD-a. Trenutno su od 9 članova tog suda 3 pripadnika izabranog naroda, a jedan od njih, najstarija sutkinja Ruth Bader Ginsburg je članica Rockefelerovig CFR-a, toliko o nezavisnosti.. U Njemačkoj, Ustavni sud Njemačke, koji je tamo najviši sud ima 16 članova. 8 članova je imenovao CDU, SPD je imenovao 6 članova, a stranka Zelenih 2 člana. Bivši dugogodišnji čelnik CDU-a i nekadašnji premjer pokrajine Sarska oblast, Peter Mueller, prije 10-ak godina imenovan je predsjednikom Ustavnog suda Njemačke. Obrnuta stvar. Pokojni Roman Herzog, (također iz CDU-a), najprije je bio dugodišnji predsjednik Ustavnog suda, pa je onda bio predsjednik Njemačke 1994-99. Eto to je “nezavisnost” sudova tamo. I najsmješnije je i najbahatije, kada Merkelica i ostale Soroseve pudlice iz njemačke vlade zamjeraju Poljskoj i Mađarskoj, što navodno kontroliraju sudove i što im sudstvo nije nezavisno… Sudovi su uvijek bili instrument u rukama svake vlade, Onaj tko misli da ima nezavisnih sudova,… Pročitaj više »

puki
Gost
puki

@Lucija, da ti ovdje odgovorim, na tvoju (pozitivnu) repliku od jučer na moj post u onom članku o pokolju u Njemačkoj. Baš kad si spomenula i ono u Las Vegasu. To je ono, kada je onaj lik pucao sa prozora hotela na posjetitelje nekog koncerta. On je bio gore, ne sjećam se točno negdje na 10. katu tog hotela. I on je ušlepao tonu oružja i municije u hotel, u svoju sobu, a da da to nitko nije primjetio. I što si rekla, ispucao gomilu metaka. Ali tada se sjećam, čitao sam o tome, mnogi neovisni američki mediji smatrali su taj “pokolj”, potpunom izmišljotinom i insceniranim igrokazom. Dakle; oni su tvrdili da du navodne “žrtve” bile “krizni glumci”, i da su oni koji su navodno ranjeni, koje su tv kamere prikazivale da leže u bolnici, također sve bili glumci. Sjećam se tada je o tome pomno pisao jedan američki vojni veteran, koji je dugo proveo kao oficir u armiji, i stručnjak je za oružje i municiju, On je sve prostudirao, sva izvješća o “pokolju” u L. Vegasu, i on tvrdi da je sve bio igrokaz. Inače, baš tada kada se desio taj “pokolj”, odmah mi je palo na pamet, da mi je taj scenarij bio odnekuda poznat. I sjetio sam se: ima jedan američki film snimljen ranih 70-ih. Ne znam kako glasi originalni engleski naslov, ali je naslov filma tada u jugoslavenskim kinima i na YU tv, bio “Žive mete”. Glavnu ulogu je igrao Timothy Bottoms, koji je bio neka polu-zvijezdica 70-ih godina. Bottoms dakle igra ulogu nekog lika, samotnjaka, psihopate, koji uzme pušku i velike količine municije, popne se na krov neke zgrade, i onako iz zabave gađa ljude dolje… I još onaj slučaj, od prije 4-5 godina, kada je onaj afganistanski migrant u Orlandu u Floridi ukokao 50 gejeva u nekom gej baru. Paul Craig Roberts, (danas su mu 80 godina), ozbiljan čovjek, bivši podminsitar u Reagnovoj vladi 80-ih godina, pored Engdahla, najpoznatiji kritičar ( i poznavatelj ) prilika u SAD-u. tada je pisao, da on ne vjeruje da se taj pokolj uopće desio, da je taj pokolj također bio izmišljotina i igrokaz. Mnogi u SAD-u koji misle svojom glvom, također su smatrali taj pokolj igrokazom i slali svoje indicije i dokaze Robertsu. I još nešto što mi je palo na pamet u vezi ovih navodnih pisanja “manifesta”, da savki navodni desno-ekstremni terorist za sobom ostavi “manifest”. Takav jedan “manifest”, je prije 3 i pol godine, navodno ostavio i onaj Ali Sumbuli ubojica iz Muenchena, o kojem sam pisao, Mainstream mediji su o time izvještavali tada. Međutim, nikada nigdje nije objavljen sadržaj tog navodnog “manifesta”. I pade mi na pamet 11. 9. 2001. (koji i PC Roberts i Engdahl smatraju namještaljkom, odnosno, kažu, da su CIA i kompanija sami srušili ta 2 nebodera podmetanjem eksploziva). Tada su mainstream mediji izvještavali, da su onaj Mohammed Atta (egipćanin i glavni terorist) i ostalih 18 navodnih “terorista” (od kojih su inače velika većina bili iz izraelske prijateljske države Saudijske Arabije), prije… Pročitaj više »

Lucija
Gost
Lucija

puki
Gledala taj s Russelom…

Red Dog
Gost
Red Dog

Ako jeste, svaka mu cast.
Jer je taj sud Ustavni Sud Evrope i udario je na mnogo lude nacionalne prakse.

Ora
Gost
Ora

Da nije Sroš bio bi netko drugi, takva je politika jačega.

Zvrk
Gost
Zvrk

Redakcija nam je dodala oka (srećom ne i okove) kao avatare. Sad je članak o Sorosu. Ne, uopće nisu potrebne subliminalne poruke.
U rukama smo Nečastivog!

L. R.
Admin

To je tek početak. Sutra ide nastavak.

Siniša
Gost
Siniša

De ti nama stavi svoj avatar (Putina) i ne mijenjaj, sebi brate uzmi šta god hoćeš.

😈 he he
Gost
😈 he he

😁

ljudska prava
Gost
ljudska prava

… u Nemački

bild.de/news/2020/news/stuttgart-schuesse-auf-shisha-bar-staatsschutz-ermittelt-68969672.bild.html

jupiter
Gost
jupiter

sta vam znaci ova nakarada (levo) na sve komentare….nemojte nas terati sa portala…

Ive
Gost
Ive

Vidi ti Hazarskog mafijasa Seresa, kako je on sve podredio interesima hazara. Dakle sve te sudce koji imaju ikakve veze sa Seresom, prisiliti da podnesu ostavke ili ih necasno otpustiti uz oduzimanje licence da djeluju u pravnim sporovima bilo gdje u svijetu. Te protiv njih pokrenuti postupak za zlocinacko udruzivanje, a za samim Seresem raspisati Interpoolovu tjeralicu i dovesti ga pre Evropski sud pravde,

Mali Mujo
Gost
Mali Mujo

Ali i mala Gretica je Seresova lutkica na koncu koja mu treba donjeti nove stotine ili milijarde miljardi. Eto zaklela se zemlja raju da se sve tajne doznati moraju.

kamasutra
Gost
kamasutra

Sve je podkupljeno i kupljeno – a sudstvo je vrhunac korupcije! To je masončinama najdraża grana privređivanja ..Što se tiče bezakonja- komotno fanfare mogu najaviti i službeno da je nastupio NWO.

Lucija
Gost
Lucija

samo tako

A u nastavku piše: “SADA, prema Bastienu i Castru, vlada mišljenje da je sudaca u vezi sa Sorosem mnogo više.”

ANTINWO.HR
Gost
ANTINWO.HR

Đubre staro krepaj.Jebli ti mater oni arapski smrdljivci

POVEZANE VIJESTI

Izbornik