Predsjednik protiv takozvanih “LGBT EU vrijednosti”

Andrzej Duda
35 komentara

Poljski konzervativni predsjednik obvezao se, tijekom svoje kampanje za ponovne izbore, zaštititi djecu svoje zemlje od “propagande LGBT ideologije”. Njegov stav odnosi se na stavove iz Bruxellesa.

Duda traži drugi mandat na mjestu predsjednika Poljske iz vladajuće konzervativne stranke, Pravo i pravda (PiS). U srijedu je potpisao nekoliko obećanja za predizbornu kampanju, uključujući i to da će kao predsjednik i dalje biti nepokolebljivi zaštitnik obiteljskih vrijednosti. Duda se založio za članak pod naslovom “Zaštita djece od LGBT ideologije”.

Poljska djeca pod predsjednikom Dudom bit će na sigurnom, jer će se “LGBT propaganda” držati izvan javnih institucija, navodi se u dokumentu. Roditelji će biti prvenstveno odgovorni za odgoj svoje djece i oni će odlučiti trebaju li njihova djeca seksualno obrazovanje i druge izvan-nastavne ponude u školi.

“To su načela kojih ću se pridržavati prilikom odlučivanja hoću li potpisati zakone koje je usvojio poljski parlament”, izjavio je Duda dok je potpisao obiteljsku platformu. Zagovaranje jednakosti za istospolne parove, što će im omogućiti da se registriraju kao vjenčani i da im se pravo na usvajanje djece, “strana je ideologija” koju Poljska neće prihvatiti.

Platforma obećava i izgleda da će je pozdraviti mnogi birači u Poljskoj, koji su u velikoj mjeri socijalno konzervativan, katolički narod. Drugi će ga vjerojatno kritizirati kao retrogradan i ”homofoban”.

Ovakav stav može Dudi otežati napredovanje u Bruxellesu, budući da EU u načelu gura LGBT prava kao svoj prioritet.

Dugotrajna neslaganja s Varšavom oko stvari poput reforme pravosuđa ili zakona o medijima, međutim, ne utječu na spremnost Bruxellesa da financijski pomogne Poljskoj. U 2018. godini zemlja je u proračun EU doprinijela s nešto manje od 3 milijarde eura (3,4 milijarde dolara), dok je od zajedničke blagajne EU-a dobivala 16,35 milijardi eura (18,6 milijardi USD).

Obiteljsko obećanje koje je objavio Duda neki su poljski mediji shvatili kao suprotnost varšavskoj deklaraciji LGBT +, dokumentu kojeg je prošle godine potpisao njegov primarni konkurent, gradonačelnik Varšave Rafal Trzaskowski. Dužnosnik, koji se kandidira za predsjedničku dužnost iz stranke Građanske platforme (PO), seksualnim je manjinama obećao sve vrste podrške na općinskoj i gradskoj razini, uključujući pokroviteljstvo takozvanih ”gay marševa”.

Trzaskowski je ušao u kampanju nakon što je MalgorzataKidawa-Blonska povukla svoju kandidaturu sredinom svibnja, vidjevši kako se njezina potpora spušta na jednoznamenkasti broj, zbog poziva da se u potpunosti bojkotiraju izbori. Poljska je trebala glasovati za svog sljedećeg predsjednika 10. svibnja, ali je glasovanje odgođeno do 28. lipnja zbog rizika od koronavirusa.

euLGBT
Pretplatiti se
Obavijesti o
35 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Riddick
3 godine prije

To se gradivo oduvek prelazilo na časovima biologije kada su govorili o čoveku bio je potreban 1 školski čas 45 min da se objasni najbitnije, to je bilo u 5-om razredu osnovne škole, ne treba sada dramiti da su nam deca neobrazovana po tom pitanju čak znaju sve više i više u odnosu na predhodne generacije hteli ili ne, nema tu toliko materijala za poseban predmet, deci treba više časova fizičkog da se ne deformišu od životnog stila koji vode, koliko imamo samo gojazne dece i nerazvijene, zdravlje je najbitnije.

Riddick
3 godine prije

Juče sam video 2 lezbejke kako sede zajedno i ponašaju se kao bračni par, to je toliki neuspeh izopačeno i neprirodno i degutantno da nemam reči.
Opet to je njihova stvar ali da neko to promoviše i to DECI to je stvarno gadost.

mislim
3 godine prije

nije mi jasno kako su u politici ti lgbt postali tako popularni .čak dobili prava da maltretiraju.
a smatram da večina ljudi, a i svi vjernici bilo koje vjere ih neodobravaju.
zar političari nebi trebali prvenstveno zastupati večinu.
manjinu treba samo zaštiti. a ne im dati prava da nas maltretiraju .
ako si peder ja to ne želim znati. i nesmiješ bilo koju perverziju da mi javno namečeš.

PlanetB
3 godine prije

Bravo Duda, nadamo se da ‘Istocna Evropa’ nece pasti. Sa ‘Zapadnom Evropom’ je ionako sve gotovo.. moralna dekadencija vodi u totalnu propast sto vec i vidimo. LGBT nije kraj slijedi pedofilija ali vec je legalna u dosta zemalja ovog svijeta : ‘https://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/list-countries-child-sex-legal-17061029’ Nazalost LGBT bi mogao biti prosiren marksisticka degeneracija vec priprema mase i za to na ‘civiliziranom’ zapadu: ‘http://www.truthandaction.org/legalizing-sexual-child-abuse-pedophilia-now-classified-sexual-orientation/’ Znaci ovi otvoreno promoviraju pedofiliju, minor attracted persons – sexualna orjentacija. ‘https://www.b4uact.org/about-us/history/’ Pocelo je sa pederama i lezbijkama, onda transgender gdje sada imamo na desetke ‘gendera’ ne spol vise i sa minor attracted persons – pedofili. Dakle LGBT ce sigurno bito prosireno na valjda LGBTP ? Glavnu ulogu je ovdje odigrao degenerik Alfred Kinsley u 50-tim proslog stoljeca kojega je financirao satanista Rockeffeller: ‘https://stillnessinthestorm.com/2018/12/the-disturbing-truth-about-alfred-kinsey-father-of-the-sexual-revolution/’ I nakon toga monstruma to je samo islo dalje: Behavior Today Dec. 5, 1988, strana 5: “Pedophilia . . . may be a sexual orientation rather… Čitaj više »

Emiliano Zapata
3 godine prije

Ovo je podlo koliko i genijalno!
Napravili su problem u citavoj EU s tim izmisljenim ugrozenim skupinama, zatim poture nekog ko ce se protiv toga boriti ali istovremeno izvrsavat njihove zadace, dizat poreze, nepotrebno zaduzivat zemlju, produzivati dob za odlazak u mirovine i sl. bas kao i svi ostali kandidati za predsjednika!

HEKPCT
3 godine prije

Podrška Dudi.

LGBT vrijednosti
3 godine prije

pornokralj.com/tag/gay

Antinwo.HR
3 godine prije

Jebo eu i njihove bolesne vrijednosti.Gamad bolesna

Antikabalista
3 godine prije

Politički geji, lezbijke i pedofili su napunili evropski parlament u Briselu i upravljaju sa cjelom EU.
Sad če Duda da dobije po dudi…..

Brainstorm
3 godine prije

ovu bitku se ne moze dobiti borbom na pola fronta. dok god se ne cijeni tradicija izrazena kroz roditeljski upliv, veto i odabir, dok se tolerira predbracni i vanbracni seksualni odnos, dok heteroseksualci uzivaju u tijelu, gledaju porn, prakticiraju oral i anal dotad je to borba na pola fronta. ljudsko tijelo je citavo erogeno. koza je erogena, vrhovi prstiju, usiju, usne, bradavice, analni otvor su erogeni. unutrasnji organi su erogeni. uzivanje je u mozgu. droge takodjer stvaraju uzitak djelujuci direktno na mozak. u droge ukljuciti jake narkotike, pa srednje kao alkohol i duhan pa sve slabije kao sol, secer, mast. covjek mora postati asket, potpuno se odviknuti od uzitaka tijela. ljusko tijelo i zivotinjsko je svo zeljno dodira i stimulacija. covjek je po prirodi biseksualan. sve ostalo je izmisljotina i izbor. prvo priznati nase polaziste jer bez pravoga pocetka, iskrenosti ovu bitku dobiti ne mozemo. mi biramo heteroseksualnost, prirodno nismo.… Čitaj više »

Jomla
3 godine prije

Homo je rod koji obuhvaća suvremene ljude i njihove bliske srodnike.
Rod homo zajedno sa rodovima Gorilla, Pan i Pongo pripada porodici Hominidae, i redu Primata.
Fobija (grč. phobos – strah, bijeg) je izraženi trajni strah, najčešće prekomjeran ili neopravdan, a pojavljuje se u vezi očekivanja specifičnog objekta ili situacije.
E sad, neka mi netko, itko, rastumači KAKVE JEB..E VEZE IMA HOMOFOBIJA S ODBOJNOSTI PREMA NEKAKVOJ TAMO SEKSUALNOJ ORIJENTACIJI!
‘ajmo Logičari, puni gas!

Max
3 godine prije

gospodin je u prawu ja ne priječi lgBtu da bude što hoće ali oni prodaju ideologiju a ne seksualno opredjeljenje

Zlo
3 godine prije

Duda je legenda

Gej fafa moda
3 godine prije

Moda LGBT vrijednosti !!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI