fbpx

“Procurile” hakirane poruke gdje se vidi da je regulator bio prisiljen na odobravanje Pziferovog cjepiva, usprkos problemima

Hakirani emailovi - EU

Informacije iz predmemorije u kojoj je bila spremljena e-pošta, između dužnosnika EU-a i Europske agencije za lijekove, pokazuju da regulator za odobravanje lijekova nije bio za odobravanje cjepiva Pfizera, izvijestio je Le Monde.

EMA je tvrdila da je iz sadržaja poruka, koje su hakeri prikupili i objavljivali na mračnoj mreži, bilo vidljivo da su cjepiva bila označena kao validna, bez davanja dodatnih detalja. Međutim, agencija je francuskim novinama priznala da poruke odražavaju “pitanja i rasprave” koje su se vodile uoči odluke o davanju odobrenja za cjepiva. Agencija je izjavila da ne može precizirati autentičnost dokumenata.

Čini se da su neke od “rasprava” o kvaliteti cjepiva bile sve samo ne ugodne. Na primjer, u dokumentu od 19. studenoga, visoki dužnosnik EMA-e opisao je “prilično napet, ponekad čak i pomalo neugodan” konferencijski poziv s Europskom komisijom, u vezi s postupkom reguliranja i odobravanja cjepiva. Dužnosnik je rekao da osjeća kako postoji jasno “očekivanje” da će cjepiva biti odobrena. Dan kasnije, ista je osoba razmijenila poruke s danskom Agencijom za lijekove, u kojoj je izrazila iznenađenje u vezi s tim što je Ursula von der Leyen, predsjednica Europske komisije, najavila da bi cjepiva Moderne i Pfizera mogla dobiti zeleno svjetlo prije kraja godina.

“I dalje postoje problemi s oba cjepiva”, napomenuo je neimenovani dužnosnik EMA-e u jednoj od ”procurjelih” poruka. Naravno, za sve je okrivljena Rusija.

Prema Le Mondeu, hakirani dokumenti prvenstveno detaljno opisuju probleme koje je EMA imala s lijekom Pfizer/BioNTecha. Regulator je očito imao tri “glavna problema” s cjepivom: određena mjesta za proizvodnju još nisu bila pregledana, nedostajali su serijski podaci vezani uz proizvodnju, a što je najvažnije, dostupni podaci otkrili su kvalitativne razlike između komercijalne serije i one korištene tijekom kliničkih ispitivanja.

EMA je izrazila posebnu zabrinutost zbog posljednje točke, napominjući da je masovna proizvodnja smanjila čistoću RNA koja se nalazi u cjepivu. Pfizerovo cjepivo koristi mRNA lanac, niz molekula koji stanicama govori što trebaju ”učiniti” kako bi proizvele točno određen antigen za tu bolest, u ovom slučaju koronavirus.

Europski regulator za lijekove signalizirao je zabrinutost oko toga da će manje rigorozne metode proizvodnje učiniti cjepivo manje učinkovitim i manje sigurnim. Međutim, čini se da se Pfizer složio s potrebnim prilagodbama kako bi udovoljio EMA-inim standardima.

Unatoč kolebljivosti, čini se da je EMA shvatila da se sve dogodilo unutar roka. U razmjeni e-pošte između kolega iz Agencije, jedan zaposlenik rekao je da EMA mora “ubrzati proces usklađivanja s drugim agencijama” te da će riskirati “pitanja i kritike” iz Bruxellesa, ali i iz medija i šire javnosti ako cjepivo ne bude ubrzo odobreno.

EU je odobrio Pfizerovo cjepivo 21. prosinca, dok je Modernina varijanta dobila zeleno svjetlo početkom ovog mjeseca. Od tada su se pojavila brojna izvješća o tome kako su oba lijeka povezana sa štetnim učincima u zemljama širom svijeta, što je potaknulo istrage zdravstvenih vlasti.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
142 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
RENEW
Gost
RENEW
1 mjesec prije

Izpolniti bi se morala želja Donalda Ewena Camerona in cepivo bi moralo sterilizirati vse Nemke. Šele potem bi bil mir, ker virus seveda ne more izginiti, toda uničenje rodnosti vseh Nemk, bi pripravilo ljudi, da bi razumeli osnovno logiko življenja in smrti.

RENEW
Gost
RENEW
1 mjesec prije
Reply to  RENEW

Če pa bi zraven steriliziralo še Izraelke ali povzročilo še množico limfomov bi ljudje končno doumeli, da je normalno, da ljudje umirajo in da je edina možnost preprečiti smrt, da se sploh ne rodiš, ker vsak, ki se je rodil bo tudi umrl.

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije

U Briselu nema korupcije, vec samo na zaostalom Balkanu. To sto vakcinu rade u divljim pogonima, to sto su zbrzili proizvodnju i ko zna kakva mRNA se proizvodi i sa kakvim dejstvom nije vazno. Sve je to regularno kaze regulatorno tijelo.

Jedina je utjeha da je fajzer razvodnio vakcinu, da od jedne doze pravi dvije. Sad svaki vakicnisani ima duplo vece sanse da prezivi vakcinisanje.

Tucker carlson
Gost
Tucker carlson
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

Sluzbeno,tamo se to zove lobiranje.

eks
Gost
eks
1 mjesec prije
Reply to  Tucker carlson

Lobiranje: ako ne učiniš to što od tebe tražimo, pobićemo ti porodicu.

nessy
Gost
nessy
1 mjesec prije
Reply to  Tucker carlson

Kako? Lobotomiranje?

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

tiho, Nuttela girl i Dubravka Šujica (naročito Duda) su garant da korupcije u EP nema.

nessy
Gost
nessy
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

Dube nikad ne bi uzela mito, ona ceka da joj ga ponude.

AlanisM
Gost
AlanisM
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

Ali zato “preporučuju” i 3 doze, pa ti dođe na još gore.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  AlanisM

…zasad ,biće do 2022,4 doza I 5. Pa 6 7 8…
Koliko uspiješ podnijeti,dok ne crkneš…podlo sotonski.

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  CAN

Dok ti ne izađu SPIKE/šiljci na tijelu,…moraju ti proteini nekud izaći…

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije
Reply to  nonwo

Nikako da povezem kako se u cijelu priču uklapaju Morgelonsi. Pretpostavljam da “nišane” čakre. mRnk se zeli “igrati” sa mitohondrijima. Da li to cika Billy formira tržiste za svoja postrojenja proteinskih plocica od umjetnog meseka. Podsvijesno mi sve nekako zaudara da sve ide prema zadnjim epizodama X files. Kad se zaokruzi tehnologija bit ce omoguceno 4 toj dimenziji “naseljaclvanje” neki zovu i opsjedanje. Meni samom naviknutom na teski sf zvuci dosta nevjerojatno. Međutim kako se kockice sve vise slazu ne mogu se oteti dojmu kojeg promice transhumanizam “tko se nije prilagodio izumro je”. Jedina zona koju oni ne mogu dirati je duhovna zona. Za tu zonu je potreban pristanak ili zajeb tj. dovođenje u zabludu. Tko li je tu pozvaniji nego master of deceiving tj. onaj koji ceka u svijetlosti na kraju tunela.

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  Pera Detlic

Morgellonse,kojima je uzrok nepoznat,su proučili elektronskim mikroskopom i pronašli u filamentima koji izlaze na koži…keratin.
Interesantno je da se nanotekstil najčešće proizvodi iz nanokeratinskih vlakana.
Nano-znači da mogu ući u svaku poru,tkivo,kožu…stanicu…jer su nanići manji od toga..Nisu to dvoje povezali,…čak se ni upitali ?…ali nauka je slijepa pored zdravih očiju..
Ne znam je li Bill i u nanotekstilu ima pipke,ali profit sigurno je u igri…

ThinkingWide
Gost
ThinkingWide
1 mjesec prije
Reply to  Pera Detlic

našla post na FB – netko je slikao sadržaj:

What COVID-19 Vaccine AstraZeneca contains
One dose (0.5 ml) contains:
COVID-19 Vaccine (ChAdOx1-S*recombinant)
 
5×10 viral particles
 
*Recombinant, replication-deficient chimpanzee adenovirus encoding the SARS-CoV Spike glycoprotein. Produced in genetically modified human embryonic kidney (HEK) 293 cells.
 
This product contains genetically modified organisms (GMOs).

The other excipients are L-histidine, L-histidine hydrochloride monohydrate, magnesium chloride hexahydrate, polysorbate 80, ethanol, sucrose, sodium chloride, disodium edetate dihydrate, water for injections.
 
What COVID-19 Vaccine AstraZeneca looks like and contents of the pack
 
Solution for injection. The solution is colourless to slightly brown clear to slightly opaque and particle free.
Pack sizes (not all pack sizes may be marketed):
– 10 dose vial (5 ml) in packs of 10 vials.
– 8 dose vial (4 ml) in packs of 10 vials.
 
Manufacturer
Medimmune UK Ltd
Unit 6 Renaissance Way,
Speke, Liverpool L24 9JW,
United Kingdom

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  nonwo

Rogov!

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

“Jedina je utjeha da je fajzer razvodnio vakcinu, da od jedne doze pravi dvije. Sad svaki vakicnisani ima duplo vece sanse da prezivi vakcinisanje.”

Sad će im se tresti samo pola tijela.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije
Reply to  nonwo

Imam dojam da svaka slijedeca doza skracuje vrijeme pojave citokinske oluje. To ce se na kraju desiti kad se nagomilaju “poruke” bioinzenjeringa u organizmu od strane debila naucnika koji misle da su uhvatili Boga za bradu i da mogu slobodno “čeprkati” po Njegovom dizajnu.

U prolazu
Gost
U prolazu
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

Ako je razvodnjena, onda ću se 2x cijepiti u 2 dana.

duki
Gost
duki
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

@tiho b.l.
Ništa što si naveo nije bitno,Važno je da su Rusi krivi !!JEBALI IH RUSI DA IH JEBALI!!
Krivica ? pa čini mi se da su krivi što su objavili što ove zvijeri rade svima nama !
A gle ??gripe nigdje !!??kako to,kako to ?

Goga
Gost
Goga
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

Najkorumpiranija INSTITUCIJA I Ruropi je EUja

SamoIstina
Gost
SamoIstina
1 mjesec prije

Najveći problem cjepiva je taj što se trenutno ljude perfidno ucjenjuje s vraćanjem na staro samo ako se većina procjepi, i to bez ikakve diskusije. Jučerašnja izjava gđe Markotić da ćemo u narednih 6 mjeseci vidjeti koje su sve nuspojave od cjepiva je doslovce za zatvor, jer kako su mogli staviti na tržište nešto za što ne znamo da li će nas ubiti, oštetiti odnosno na bilo koji način loše utjecati na naše zdravlje, koje se i samo sposobno braniti od svih virusa.

Tucker carlson
Gost
Tucker carlson
1 mjesec prije
Reply to  SamoIstina

Ali ova kvazinovinarska ekipa bi mi prva visila,nitko ne postavlja prava pitanja.

AlanisM
Gost
AlanisM
1 mjesec prije
Reply to  Tucker carlson

A ti misliš da bi im plaću donijelo postavljanje pravih pitanja?!
Za višenje novinara – x!

Mik
Gost
Mik
1 mjesec prije
Reply to  Tucker carlson

Postavljaju, samo ih se slabo cuje. Radio München podcast na Youtube od 28.11.20., Wo sind die validen Studien?. Također serija Youtube intervjua austrijske novinarke Punkt.Preradovic. Oni postavljaju prava pitanja pravim ljudima. Samo treba potraziti. Dalje od Mainstreama.

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije
Reply to  SamoIstina

Jeste li vidjeli koliko su u fajzeru humani – preskocili su ispitivanje na zivotinjama kako jadne zivotinice nebi nepotrebno umirale.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

To je s moralne strane cisto u redu. Jadne zivotinjice im ne mogu dati pisani pristanak. Ponasamo se prema zivotinjama kao Mengele u logorima. Tko nam daje pravo u ime nekakve nauke razbolijevat zivotinje da vidimo sta se desava. Prihvaćanjem toga kao neceg normalnog prihvatili smo presutno da se experimenti prosire i na ljudsku stoku sitnog zuba i plitke pameti. Cilj opravdava sredstvo je uslo na mala vrata. Svatko tko je delegirao svoju odgovornost za svoj zivot i zdravlje na drugoga jednostavno je dobio sto je zasluzio. Poruke u mRnk su jednostavno naredbe, komande. Dozvoliti nekome da vas programira iznutra je sabotaza samog sebe. Naredbe u smislu proizvodnje samo jednog antigena govore same za sebe. Te poruke su tako dizajnirane da postanu never ending story iliti prica bez kraja. Paljenjem 5g starta together in electric dreams tj. zajedno (na serverima) u elektricnim snovima. Debilakosi jednostavno ne shvacaju realnu opasnost kad umjetna inteligencija pocne uciti od ljudi spojenih u skynet. Uhljebi ne kuze da nisu predviđeni u nwo i da nema uhljeba s beneficijama. Samo robovi koji se nece moci usprotiviti nicemu. Zato najhitnije traziti da se na terenu, a ne u kontroliranim uvjetima nego s istim cjepivima namijenjenim za narod procijepe i tako zastite nase najvece vrijednosti vlada, sabor, stozerasi i naravno novinari. Ne smijemo pri tome zaboraviti i kompletan fuktograf i sve Soroseve udruge i nevladine organizacije. Bez njih ne bi znali kako zivjeti i zato bi oni trebali imati prednost.

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

Ima crtež/vic s dva bijela miša.Jedan pita drugoga;
-Kad ćeš se ti cijepiti?
-Kad završe ispitivanje na ljudima.

AlanisM
Gost
AlanisM
1 mjesec prije
Reply to  SamoIstina

Totalni kriminal.
Prvo bi trebalo cijepiti potomke te Pfizerove gadure pa da vidimo kako bi onda govorila o “vidjet ćemo”.

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  SamoIstina

EU regulator: Hakeri su ‘manipulirali’ ukradenim dokumentima o cjepivima 
·        15. siječnja 2021 
 Napisala MARIA CHENG Associated Press
LONDON (AP) – Regulator Europske unije za lijekove rekao je u petak da dokumenti o cjepivu COVID-19 koje su hakeri ukrali s njegovih poslužitelja nisu samo procurili na mrežu, već su “izmanipulirani”.Europska agencija za lijekove priopćila je
da je istraga koja je u tijeku pokazala da su hakeri od studenog dobivali e-poštu i dokumente koji se odnose na ocjenu eksperimentalnih cjepiva protiv koronavirusa. Agencija, koja regulira lijekove u 27-članoj EU, imala je mnoštvo povjerljivih podataka o COVID-19 kao dio postupka odobravanja cjepiva.
“Nekom su prepiskom počinitelji manipulirali prije objave na način koji bi mogao potkopati povjerenje u cjepiva”, rekla je nizozemska agencija.
“Vidjeli smo da je dio prepiske nijebobjavljen  cjelovit i u  izvornom obliku već s komentarima ili dopunama počinitelja.”
Agencija nije objasnila koje su točno informacije promijenjene – ali stručnjaci za kibernetsku sigurnost kažu da je takva praksa tipična za kampanje dezinformacija .
Talijanska tvrtka za kibernetsku sigurnost Yarix rekla je da je otkrila curenje od 33 megabajta na poznatom podzemnom forumu s naslovom „Zapanjujuća prijevara! Zli Pfffizer! Lažna cjepiva! ” Očito je prvi put objavljen 30. prosinca, a kasnije se pojavio i na drugim web mjestima, uključujući tamnu mrežu, objavila je tvrtka  Yarix na webu
 “namjera iza curenja podataka cyber kriminalaca je sigurna: da se nanese značajna šteta ugledu i vjerodostojnosti EMA-e i Pfizera.”
Savjetnik za kibernetsku sigurnost Lukasz Olejnik rekao je kako vjeruje da je namjera daleko šira.
“Bojim se da ovo izdanje ima značajan potencijal sijanja nepovjerenja u EMA postupak, cjepiva i cijepljenje u Europi općenito”, rekao je. “Iako je nejasno tko može biti iza ove operacije, očito je da je netko dodijelio sredstva za to.
“Ovo je operacija bez presedana koja cilja validaciju farmaceutskog materijala, s potencijalno širokim negativnim učincima na zdravlje Europljana ako dovede do potkopavanja povjerenja u cjepivo”, dodao je Olejnik.
EMA je rekla da tijela za provođenje zakona poduzimaju “potrebne mjere” kao odgovor na hakiranje, a kriminalistička istraga je u tijeku.
Reklo je da s obzirom na razorni danak pandemije postoji “hitna potreba javnog zdravstva da se cjepiva što prije stave na raspolaganje građanima EU-a”. EMA je inzistirala da su se unatoč toj hitnosti njezine odluke o preporučivanju zelenog osvjetljenja cjepiva temeljile “na snazi ​​znanstvenih dokaza o sigurnosti, kvaliteti i djelotvornosti cjepiva i ničemu drugom.”
EMA, sa sjedištem u Amsterdamu, naišla je na žestoke kritike Njemačke i drugih zemalja članica EU u prosincu zbog bržeg odobravanja cjepiva protiv virusa. Agencija je izdala prvu preporuku za cjepivo Pfizer i BioNTech tjednima nakon što je cjepivo dobilo odobrenje u Britaniji, Sjedinjenim Državama, Kanadi i drugdje.
EMA je preporučila drugo cjepivo proizvođača Moderna za uporabu početkom ovog mjeseca. Treći , AstraZenece i Oxforda trenutno je u fazi razmatranja u agenciji.”

Slobodan,brzi prijevod..

Podatke su hakeri “manipulirali” da potkopaju povjerenje u regulatorne agencije..???!.
Drugim riječima,ne sviđa im se što su hakeri našli u dokumentima pa je aktiviran damage control.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije
Reply to  nonwo

Jos slobodniji kratki prijevod: netko se drznuo saznati istinu i sad ga treba procesuirati. Istina nije za svakoga.

nessy
Gost
nessy
1 mjesec prije
Reply to  Pera Detlic

Kako je rekao Churchill, “istina je njezna i osjetljiva, uvijek je treba zastititi plastom od lazi”.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  nonwo

Da.

nessy
Gost
nessy
1 mjesec prije
Reply to  nonwo

Koga zanima Pfizer, upisite u trazilicu “Pfizer lawsuit list”, pametnome dosta.

Lurker
Gost
Lurker
1 mjesec prije
Reply to  SamoIstina

prave posljedice cjepiva će se znati tek za par godina, jasno, ukoliko bude zainteresiranih za istraživanje teme, ako ne bude, nikad se neće znati.

Kora
Gost
Kora
1 mjesec prije
Reply to  SamoIstina

Možda je gđa. Markotić nečim ucijenjena kad toliko uvjerava hrvatske građane da je cijepljenje protiv korone baš ono što narodu sad treba. Ne znam kako bih drugačije pojasnila njezino kontinuirano i nerazumno lobiranje za epidemiju tj. neispitano i nesigurno cijepivo.

TIKTAKTIKATAKATAK
Gost
TIKTAKTIKATAKATAK
1 mjesec prije
Reply to  Kora

koliko nam je poznato, nema djece, da bi mogli u tom smislu ucijenjivati, drugo ništa ne priznajem ….”strah životu obraz kalja često”…makar je generacija koja je u lektiri imala NJegoša, ona ga je očito zaobišla, na našu nesreću, umjesto korisne lektire zamišljam kako je kuhala žabe, na dodatnoj nastavi, za odlikaše.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Prakticna vjernica kako neki tvrde. Ta ista reče: Priroda se zaigrala. Priroda je najveci biotetorista! Tko je stvorio prirodu? Hahaha ne ne nisu se igrali u labosima 4. stupnja zastite od biohazarda to nikako. U nekima je i ona trenirala. Srecom glupost ne boli. Barem ne odmah.

nessy
Gost
nessy
1 mjesec prije
Reply to  Kora

Korupcija nije samo novac iz ruke u ruku. postoje stotine nacina da se netko kupi; napredovanjem u struci, boljim radnim mjestom, putovanjem na “seminar” na Sejsele….

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije
Reply to  nessy

Ši sels si šels on Sejšels ( she sales see – shells on Seychelles)

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije
Reply to  Kora

Pohlepnog nije tesko ucijeniti. Sve je receno u ovoj recenici: ” Ako zelite imati Corona party imat cete ga”! Birali ste imate. Kako onomad rekose u top listi nadrealista jer ste to Vi zaiskali! Trazili ste da se netko brine za vase zdravlje i sigurnost? Sad uzivajte u blagodetima. Sto trazis to i dobijes.

rfvpwetpguwnergtuewr
Gost
rfvpwetpguwnergtuewr
1 mjesec prije
Reply to  Kora

Program.

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije
Reply to  Kora

Netko je ljetos na ovom portalu napisao da je upicanila ogromnu kuću u Zavidovićima, a neki dan sam od jednog gospara čuo da je kupila dio samostana na Šipanu. Molim provjeru.

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Kora

“Možda je gđa. Markotić nečim ucijenjena kad toliko uvjerava hrvatske građane da je cijepljenje protiv korone baš ono što narodu sad treba.”

Nije.
Ona je “pripremana” kroz “karijeru” na sve ovo.

Patrik
Gost
Patrik
1 mjesec prije
Reply to  SamoIstina

I dr Mengele je cijepio i čekao da vidi kakvi će biti rezultati i vodio evidenciju o nuspojavama…

Maslina-Želja
Gost
Maslina-Želja
1 mjesec prije

Kola idu niz Brdo i nemogu se više zaustavit..Jer kočnice ne rade
Velik je nagib !!!

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
1 mjesec prije
Reply to  Maslina-Želja

Iskaci!
Iskaci, pa kako god da na*ebes bolje ces proci;)

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije
Reply to  Maslina-Želja

Sad ce tu Đuro uskočiti s trenjem da uspori ili zaustavi kolica.

reg
Gost
reg
1 mjesec prije

Zapadna tiranija koja se prodaje prolima kao zapadna demokracija.

max
Gost
max
1 mjesec prije

eo u pregovorima sam sa susjedom da dignemo kredit i počnemo proizvoditi cjepiva u garazi i to univerzalno mrsavi da se udebljaju a debeli da smrasaju mada za ove zadnje mozda nece biti potrebno jer kako nas vode ovi politicari ko bude imo 40 kg zvace ga buco

Dupla Kamilica
Gost
Dupla Kamilica
1 mjesec prije
Reply to  max

Moonshineri 🙂

Kora
Gost
Kora
1 mjesec prije
Reply to  max

“kako nas vode ovi političari ko bude imo 40 kg zvace ga buco”

🙈😂

BanOvan
Gost
BanOvan
1 mjesec prije
Reply to  max

Misliš ovako nešto?
youtube.com/watch?v=V0GUz5EpF2g

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  BanOvan

Lud je….ha,ha …Da diler vakcinama….

A neg.
Gost
A neg.
1 mjesec prije

Takve regulatorne agencije ‘reguliraju’ vodu, hranu, zrak, lijekove, izbore, internet…

GENOCID!

eks
Gost
eks
1 mjesec prije

“…kvalitativne razlike izmedju komercijalne serije i one korištene tijekom kliničkog ispitivanja” ! Ne treba biti mnogo pametan da bi se razumelo to što je rečeno. Ali, … Rusija je kriva … Zapad će uskoro uvesti novu vrstu pozdrava: umesto “dobar dan” i “dovidjenja” govoriće se “Rusija je kriva” .

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije
Reply to  eks

Jeste kriva jer ne igra po pravilima.
Umjesto da uveze Bilovu vakcinu ona razvije svoju (i to ne jednu vec tri). Umjesto da uzme bilove antivirusne tablete oni sa japancima razviju svoj lijek koji za razliku od bilovog nema nuspojava. Da stvar budu gore nastave razvijati jos nekoliko lijekova. Umjesto da uvoze PRC testove razvili su svoje i to 200 vrsta razlicitih testiranja. Ali ni to nije najgore – kazu: kad smo mogli napraviti test za koronu zato nebi napravili testove i za druge bolesti pa ranom dijagnostikom lijecili bolesti u zacetku.

nessy
Gost
nessy
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

Ti Rusi se stalno prave pametni. Pa industriji lijekova nije cilj lijeciti bolesti, nego uzeti sto vise novaca. Nisu najbolji lijekovi koji izlijece neku bolest, nego oni, koje moras svakodnevno uzimati.

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije
Reply to  nessy

Rusi razmisljaju naopako. Kazu da se drzavi isplati sto brze izlijeciti covjeka i vratiti ga na posao, umjesto drzati ga na bolovanju, lijeciti ga i izdrzavati o drzavnom trosku. Lijecenje drzavu kosta, a i platu mu moraju davati dok je na bolovanju. Vidis kako imaju zastarjela shvatanja, nemaju pojma o zapadnim vrijednostima.

tuf
Member
tuf
1 mjesec prije
Reply to  eks

Da, u slučaju ozbiljnih nuspojava neće biti teško okriviti ‘vanjski faktor’ – već ovih dana vidimo medijsko kondicioniranje građana na temu ‘ruskih i kineskih hakera’ koji su upadali u servere zapadnih proizvođača cjepiva. Ako se ukaže potreba potegnuti će se rezervna poluga opravdanja za nuspojave kroz djelovanje malicioznih, subverzivnih, državno sponzoriranih ‘bio-hakera’ iz država dežurnih krivaca za sve od poledice na cesti do frizure Nensi Pelosi.

Jack Shadow
Gost
Jack Shadow
1 mjesec prije

Bilo je samo pitanje visine mita, ništa drugo.

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  Jack Shadow

EMA je izjavila da su hakirane neke brojke?! :))

Dupla Kamilica
Gost
Dupla Kamilica
1 mjesec prije

Kako su taman prije korone planski unistili nas imunoloski zavod.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije
Reply to  Dupla Kamilica

Samo cca 10 godina prije. I kako se zgodno pojavio mr Tim i otpliva i Pliva i Sumamed. Koja bi to sad zarada bila? Al sto ce to glupanima mogli bi pocet u nesto pametno investirat i eto problema.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije

Nije problem u Pfizer cijepivu ni u EU administraciji, pravi problem je u dark webu 🙃🙃🙃

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije

EMA warns over doctored COVID-19 vaccine data hacked and leaked online
The European Medical Agency (EMA) has warned that information on COVID-19-related medicines and vaccines, which was stolen in a cyberattack last December and leaked online earlier this week, includes correspondence that’s been manipulated prior to publication “in a way which could undermine trust in vaccines”.
It’s not clear exactly how the information — which includes schematics of drug structures and correspondence relating to evaluation processes for COVID-19 vaccines — has been doctored.
We’ve reached out to the agency with questions.
One security researcher, Lukasz Olejnik, who has raised concerns about theleak via Twitter, suggested the doctored data will be “perfect for sowing distrust” because the biotechnical language involved in the leaked correspondence will not be widely accessible.

·        Now I understand why this data is perfect for sowing distrust. (disinformation). The documents are extremely hermetic, using niche biotech-technical language. No layperson is able to understand this. Perfect for conspiracy thinking, because it does have the numbers-percents.
·        Lukasz Olejnik
·        Someone clearly does not want Europeans to get vaccinated. I wonder who that may be, with access to some free cycles of offensive cyber units? This was a deliberate operation, with potential consequences for human health and humanitarian action.
·        

Patriot
Gost
Patriot
1 mjesec prije
Reply to  nonwo

Biće da su Rusi😂😂

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije
Reply to  nonwo

Sve vec viđeno na windowsima. Prvo “povjerenje” u zatvoreni kod tj. poslovnu tajnu. Zatim ugradnja “registry”. Slijedi plug and pray tj. play. Zatim idu back doors. Negdje u lancu sam izostavio odricanje od odgovornosti i eula obvezu da stitite M$ od tuzbi trecih strana. Zatim dolazi imunizacija. Kao kruna svega idu automatske zakrpe. Hallo, Cortana i telemetrija, ad network. Slijedom svega vi vise niste vlasnik svog racunala. Samo ste ga kupili da bi M$ imao vlast vi samo koristite samovoljni OS. Tu i tamo nakon zakrpa vidite bsod i sistem krahira. Nesto probate promijeniti u postavkama doceka vas poruka ” nemate ovlastenje”. Ako to sve zelite u svom organizmu primite OS u sebe. Billy ce se pobrinuti da vam ne bude dosadno. Nije uzaludno investirao toliki novac. Mora se to stostruko vratiti. Ovcice u tor, ovcice u tor pjeva uglas Billy-jev zbor.

Lurker
Gost
Lurker
1 mjesec prije
Reply to  nonwo

Iz istog članka:

Equally, it also seems possible that the high bar of expertise required to properly parse the data could limit how much damage the manipulated versions can do by limiting their viral appeal.

osjecamnjuh.jesam
Gost
osjecamnjuh.jesam
1 mjesec prije

dobra cipka na fotki samo nema cipku a opet je cipka i to na kvadrat. Trandja vidibseniz aviona

Darko
Gost
Darko
1 mjesec prije

Dobra je stvar sto to cjepivo vazi samo 10 dana od proizvodnje i onda se mora bacit,jedan dan nakon otvaranja. Tako da sto oni vise proizvedu, vise ce baciti nego sto su iskoristili pogotovo ako ogroman broj ljudi nece primiti to go**o.

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
1 mjesec prije
Reply to  Darko

Btno da će se sva naplatiti.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  Darko

Primit?
A ko to sve skupa PLAĆA…

TIKTAKTIKATAKATAK
Gost
TIKTAKTIKATAKATAK
1 mjesec prije
Reply to  CAN

ja pretpostavljam da je to od one love što smo primili (a kakvu je isto tako odbio moj mnogopoštovani Luki)- tako da se to meni čini kao pranje novca.

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije

DW Mukotrpan početak cijepljenja u Njemačkoj”Krajem prosinca je u Njemačkoj počelo cijepljenje građana protiv koronavirusa. Međutim početak nije protekao glatko. Nije bilo dovoljno cjepiva, a mnoge njegovateljice i njegovatelji se nisu pojavili na cijepljenju kad su bili naručeni.”

Pravda
Gost
Pravda
1 mjesec prije
Reply to  nonwo

Zato sada ide totalni lockdown

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  Pravda

Je…Nije lockdown radi zdravlja,već radi inata…
Biti ćete zatvoreni dok se ne cijepite!

Ive
Gost
Ive
1 mjesec prije

Ja ako mogu predloziti da se ovu Frau Ursulu von der Leyen i sve ove iz Europske agencije za lijekove kao i sve one koji su financirali proizvodnju cjepiva i na tome se obogatili neka ih sve lipo cipi neki revac.

Norrin
Gost
Norrin
1 mjesec prije

Slucajno sam naletio na ovaj članak i stvarno me iznenadjujete vi tastatura ratnici i ja licno nisam ubijedjen u korisnost ove vakcine. Ali zar ne mozete shvatiti da je ovo samo davanje nade da odgovorni nesto mogu uraditi ili nam slijedi anarhija

Blaza
Gost
Blaza
1 mjesec prije
Reply to  Norrin

Pa što fali anarhiji? Je li tebi lijepo kad u sadašnjoj arhiji netko, koga izaberes koji je isto što i ti, tebi naređuje i maltretira te?

Blaza
Gost
Blaza
1 mjesec prije
Reply to  Blaza

Anarhija je društvo odgovornih ljudi, arhija je prebacivanje odgovornosti na druge. Pa evo što su ti, na koje smo prebacili odgovornost za sebe, uradili. Uništili planet, uništili milijarde ljudi, porobili, ponizili do gmizavosti.

Norrin
Gost
Norrin
1 mjesec prije
Reply to  Blaza

Nemas ti pojma sta je maltretiranje. Mislis li kad narod poludi od ovog beznadja da su vece sanse da ubiju npr. Gatesa ili tebe . Nemas pojma na sta je rulja spremna. Ovo je samo prah u oci da jos postoji sistem.Cuj maltretiranje sto neces popiti kafu ili nesto gdje si navikao

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  Norrin

Pročitaj još 1. šta pišeš.

TIKTAKTIKATAKATAK
Gost
TIKTAKTIKATAKATAK
1 mjesec prije
Reply to  Norrin

upravo svim snagama rade na tome, da se vlade i stožeri izkompromituju do besvjesti, a onda će oni nastupiti kao spasitelji- jedna vlada, jedan svijet,jedan daljinski..

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Najavili su ovo “teoreticari zavjera” jos prosle godine…

Vesna Šipuš
Gost
Vesna Šipuš
1 mjesec prije

Fon der Lažen i njena svita jako dobro znaju da nemaju pojma kako bilo koje od tih cjepiva djeluje na čovjeka u slučaju da se liječi nekim lijekovima protiv kroničnih ili neizlječivih bolesti. Osobito nitko ne zna kako djeluje cjepivo kad se pomiješa s botoksom, jer je botoks sam pregrozan i preopasan, a na botoksiranje su prisiljeni svi koji se pokazuju na televiziji. Pogledajte novinare N1 ili NoveTv. Uredno su operirani, botoksirani, smiješe nam se face talking headsa. Trebaju li se strašiti cjepiva? I bez toga njihov je život ugrožen. Botoks, otrov, ne može nestati, pitanje je samo kad će prsnuti neka žilica u tijelu da se otrov pomiješa s krvlju i otruje cijeli organizam. Ako se tome doda još cjepivo za koje nitko ne zna kakve konačne posljedice ima, jasno je da su ljudi u velikom strahu. Saborski zastupnici izmišljaju mnoge razloge zašto se neće cijepiti, a oni koji se “cijepe”, ne mogu nas uvjeriti da je to stvarno cjepivo koje daju starcima na palijativnoj skrbi, nakon čega oni “umru od korone”. Tako je u palijativnu skrb na mala vrata ušla eutanazija, koja je hrvatskim Ustavom zabranjena. Prava prilika za one koji se žele riješiti neželjenih staraca ili nepokretnih bolesnika.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije

Odličan video koji objašnjava kako je sve to s korona cirkusom odavno unaprijed isplanirano:

https://www.bitchute.com/video/0k8XVh5dPvXC/

Citati iz filma:

Vlade širom svijeta se bore da zaustave novi virus koji bi mogao imati ogroman utjecaj na milijarde ljudi širom svijeta.
VIRUS SE ZOVE ISTINA
CDC – ovo je profitna organizacija.
Nije dio naše vlade, već je privatni entitet koji zarađuje milijarde dolara na lijekovima i na vakcinama koje vas tjeraju da ih desetljećima uzimate i dajete vašoj djeci.
Ovu organizaciju (WHO – SZO) vodi osoba koja čak nema bilo kakvo medicinsko znanje.
Ovu organizaciju zajedno s ovom (CDC i WHO) vode manijakalni manijaci!
To će se događati u ovoj zemlji i to upravo sada počinje.
Ovo ovdje (Covid-19 Corona Virus) je započeto sa scenarijem 2019. godine.
18. listopada, John Hopkins univerzitet, “Event 201” poznat i kao 2021 se održao, gdje se Covid-19 događao u Wuhanu, Kini.
Manje od mjesec dana kasnije, to se zaista počinje događati u svijetu.
Ako mislite da je ovo loše – ovdje je John Hopkins univerzitet skripta.
Ovi scenariji sa lijekovima i vakcinama se redovno rade.
Svaka druga vakcina, svaki drugi lijek koji se izbacuje na tržište za profit od strane ovih farmaceutskih korporacija, za njih kreiraju scenarij.
Covid-19 će prijeći u SPARS pandemiju 2025-2028.
Nikada neće prestati.
Nastavit će vam davati lijekove, nastavit će vam ubrizgavati prljavštinu i kemikalije.
Ništa od tih stvari nije prava vakcina, većina vakcina su ovo, prljavština, đubre i kemikalije.
Desetljećima razbolijevaju vašu djecu.
I sa time neće prestati!
Oni će vam to raditi opet i opet i opet.
I ovo je započeto sa scenarijem – SPARS PANDEMIJA 2025-2028 – skinite to i sami istražite.

rfvpwetpguwnergtuewr
Gost
rfvpwetpguwnergtuewr
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Dobar.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije

Još jednom – uvrnuta logika masonskog stožera u vezi podmetnutog korona cirkusa:

12.09.2020. – pitanja i totalno nelogični odgovori stožera

U slučaju pristanka na cijepljenje:
 
Biti ću oslobođen nošenja maske?
NE.
 
Restorani i lokali ponovo se otvaraju i normalno rade?
NE.
 
Stiče se imunitet na Covid-19?
Ne zna se!
 
Prestajemo biti zarazni za druge?
Ne zna se.
 
Ako cijepimo svu djecu, počinje li škola normalno?
NE.
 
Zaustavlja se socijalno distanciranje?
NE.
 
Cijepimo li se i djed i ja, možemo li se zagrliti?
NE.
 
Hoće li procijepljenost ponovo otvoriti kina, kazališta i stadione?
NE.
 
Hoće li se cijepljeni moći okupiti?
NE.
 
Koja je stvarna korist od cijepljenja?
Virus vas neće ubiti.
 
Jeste li sigurni da me cjepivo neće ubiti ili osakatiti?
NE.
 
Sustav nadzora nuspojava funkcionira?
NE.
 
Odštetu u slučaju negativnih nuspojava snositi će proizvođač, dobavljač, država?
NE.
 
Statistički gledano, virus me ionako ne bi ubio. Zašto bih se trebao cijepiti?
Za zaštitu drugih.
 
Dakle, ako se cijepim, jesu li drugi 100% sigurni da ih neću zaraziti?
NE.
 
Pa koja je onda svrha cijelog ovog svjetskog cirkusa?
Vi ste teoretičar zavjere!

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

kao odgovor onima koji me nazivaju “t.z.” citiram: izabra Bog lude, da posrame mudre.

Ive
Gost
Ive
1 mjesec prije

Regulatorne agencije sigurno kanaliziraju profit proizvodjaca i financijasa proizvodnje cjepiva a pritome uzimaju priviziju e sada koliko to je vec drugo pitanje i odgovor nije za javnost.

ivo
Gost
ivo
1 mjesec prije

trebat ce se cijepit svake godine protiv svake nove verzije svakog virusa.

Ana
Gost
Ana
1 mjesec prije

kao da je lako protiv metastaza….

Praetorian
Gost
Praetorian
1 mjesec prije

Ma ne bi Pfizer, oni su jedna postena i transparentna tvrtka, po tome i poznata u svijetu. Ne bi oni nikada, to su teorije zavjere

Max
Member
Famed Member
Max
1 mjesec prije

Nisam ni sumnjao da je u pitanju manipulacija i prijevara.

Yoku
Gost
Yoku
1 mjesec prije

Nakon svega samo Rusko cjepivo dolazi za mene u obzi.

Marijan
Gost
Marijan
1 mjesec prije

U tome cjepivu mora biti zbilja veliki vrag kada ga čuva vojska, policija, tajne službe i k tome ambalaža ima GPS.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik