fbpx

Prof. dr. sc. Valerije Vrček: Pandemija – „znanstvena avantura“ u kojoj žele procijepiti cijeli svemir!

Valerije Vrček

Prof. dr. sc. Valerije Vrček je redoviti profesor u trajnom zvanju. Sudjeluje u izvođenju nastave iz kolegija diplomskog studija Organska kemija i Spektroskopska identifikacija organskih spojeva. Područje njegovog znanstveno-istraživačkog interesa su reakcijski mehanizmi, računalna kemija, organometalna kemija i kemijska sudbina lijekova u okolišu.

Član je Znanstvenog centra izvrsnosti za integrativnu bioetiku kao i Etičkog savjeta Sveučilišta u Zagrebu. U vremenu kad se pokrenula cijela hajka, agresivno nasrtanje na djecu zbog tzv. cijepljenja, evo nas opet s cijenjenim profesorom Valerijem Vrčekom, a razlog je samo jedan: tzv. pandemija  i djeca.A.Š.: Poštovani profesore Vrček, prije  par dana bili ste gostom  kod mladog Zvone Martinovića u MATRIX TV podcastu gdje ste prvenstveno iznijeli svoja mišljenja oko tzv. pandemije i djeci, koja su prva na listi žrtava a posljednja koja bi trebala biti najugroženija populacija u ovih godinu i pol dana. O tome se šuti.Recite nam, za početak, malo o svemu.

Prof. dr. sc. Valerije Vrček: Da, to je paradoks ove pandemije. Oni koji su imuni, oni koji su najmanje osjetljivi na eventualne posljedice zaraze koronavirusom, prvi su listi za odstrjel. Oni kojima samo procuri nos nakon susreta sa čudovištem nazvanim SARS-Cov-2, prisiljeni su platiti najveću cijenu ljudske gluposti i iracionalnoga straha. Statistički podaci ove pandemije su nemilosrdni – djeca i mladi nemaju nikakve veze s hospitalizacijama, respiratorima ili smrtnim ishodima. Iznimke su, prema definiciji, rijetke; iznimke ne smiju biti predmet javnozdravstvenih politika. Iznimke samo potvrđuju pravilo koje glasi – naše nadolazeće generacije, naši nasljednici, fala Bogu, nisu pogođeni otrovnim strjelicama „zloćudne aveti“. Uzalud su trude stožeri svih zemalja, uzalud prijete i lažu da će novi valovi potopiti našu mladost. Ova pandemija nije nikakav starozavjetni propuh koji truje egipatsku prvorođenčad, ovo je obična, malo jača viroza koja traži svoje žrtve među starijima i ljudima oštećenima komorbiditetima. Njih svakako treba zaštititi, ali ne pod cijenu sakaćenja djece. Nije vrijeme za danak u krvi, pustite mlade da žive punim plućima, pa nisu oni janjičari.

Odnos društva prema maloljetnicima tijekom pandemije slobodno možemo nazvati epidemiološkom pedofilijom. Struka i politika iživljavaju se nad djecom. Nasilno su uvučena u priču kojoj ne pripadaju. Sad ih još žele i cijepiti. Naravno, jer ih u Hrvatskoj ima gotovo milijun. Sve im je oteto – djetinjstvo, druženja, izleti, zabave, posjete baki i djedi, škola, igra… Sjetite se prvog lockdowna, igrališta u parkovima opasanih trakama zabrane pristupa. Pa i danas su takve trake razapete na igračkama u shopping centrima. Bolesno! K tome su djeca optužena i proglašena kao inkubatori virusa, kao glavni prijenosnici virusa, kao da su kužna. I to nije sve. Djeca su podli vironosci, jer su asimptomatski.

Moja dijagnoza je slijedeća – ova pandemijska panika je egoizam generacije koja ne zaslužuje bolju budućnost.

A.Š.: Još prošle, 2020. prvi ste progovorili o prevelikoj šteti koju će učiniti taj ogroman biznis, upotreba dezificijensa. Ne samo za ljude, djecu – opet – prije svega, već i za okoliš  a o čemu baš nitko ne govori. Nemaju problema oko te činjenice ni tzv. zeleni a niti te udruge za zaštitu okoliša, svi su zanijemili. Malo neobično, zar ne?

Prije otprilike tri mjeseca razgovarali smo o Barringtonskoj  Deklaraciji.  Tada ste rekli da tzv. pandemija (ili pLandemija, kako je ja zovem) nije civilizacijski, već generacijski problem. Pritom ste naglasili da ne smijemo biti politički korektni i glumiti pristojnost  i „praviti se blesavi“,  pa da ne vidimo da djeca, rođena i nerođena, mladi i najaktivniji dio stanovništva nemaju nikakvih problema s ovom virozom. Rekli ste tada kako Vas iznimke ne zanimaju, jer one potvrđuju pravilo – morbiditet ove viroze među nabrojenim generacijama je statistička nula. Danas, dva i nešto mjeseca kasnije ovo možemo potvrditi još jasnije jer raspolažemo brojnim podacima. Politika, koja donosi sve ove odluke, svih ovih godinu i pol dana ne uvažava ništa osim naloge koje izvršava. Rekli ste da je situacija bolesna u čemu se s Vama slažem.  Recite nam Vaše mišljenje oko svega.

Prof. dr. sc. Valerije Vrček objašnjava detalje Barringtonske deklaracije

Prof. dr. sc. Valerije Vrček: Borba protiv pandemije prepuna je zabranjenih tema. Dezinficijensi su tek jedan primjer. Ta su biocidna sredstva kemijsko nasilje nad higijenom i čistoćom. Ruke treba prati, a ne prskati kvarternim amonijevim solima. Jedna aplikacija, iako bespotrebna, možda neće izavati nikakve neželjene učinke, ali svakodnevna primjena dezinficijenasa – hoće. Dobit ćete alergijske reakcije, urtikarije, crvenilo kože, a kasnije, ako nemate sreće, pojavit će se astma. A tko svakodnevno koristi dezinficijense? Pa, naravno, djeca. To je kemijska propusnica za školu, jutarnja doza kemijskog koktela. Na ulazu u školu moraju ispružiti dlanove i podignuti stopala. Kakvo poniženje! Taj obred treba hitno zabraniti. Umoran sam ponavljati – dezinficijensi su roba s greškom. Korist nikakva, rizik veliki. Nažalost, naši će epidemiolozi, koji su se ovih mjeseci malo zaigrali i pogubili, jednog dana probuditi iz pandemijskog sna i tada više neće brojati pozitivne, već slučajeve djece s astmom. Naravno, tada nitko neće priznati da su djeca s pumpicama posljedica nerazumne uporabe dezinficijenasa. Iako to uredno piše u znanstvenim studijama.

Drugi dio vašeg pitanja ekološki je nastavak zdravstvene priče o dezinficijensima. Da, nisam primijetio da zeleni, ovi ili oni ili različite udruge za zaštitu okoliša uočavaju problem nakupljanja dezinficijenasa u prirodi. Nikada u povijesti čovječanstva nije proliveno toliko biocidnih tvari kao tijekom ove pandemije. Godišnja prodaja dezinficijenasa iz 2019. godine danas se obavi u manje od mjesec dana. To je porast rasipanja kemikalija za više od tisuću posto. Sve to završava u podzemnim i površinskim vodama, rijekama, jezerima, morima. To se mjeri. Ako otpadne vode obrađujete postupkom kloriranja, dio će se kationskih dezinficijenasa pretvoriti u kancerogene nitrozo spojeve. A dio te toksikološke trakavice završit će i u pitkoj vodi gradskih vodova. Provjerite! Voda koja pijete iz slavine zagađena je strahom vašeg susjeda!

I to nije sve. Masovna pohlepa za dezinficijensima i njihovo razbacivanje po okolišu zasigurno će inducirati pojavu superbakterija, pa i onih koje su otporne na djelovanje antibiotika. Penicilini i slični patenti koje smo trošili jučer, sutra neće biti uporabljivi, uništili ih dezinficijensi pandemije. Možda loša vijest za vas, ali dobra prilika za farmaceutsku industriju.

 A.Š.: Proteklo vrijeme je, čak i globalno, pokazalo poraz znanstvene zajednice jer zaista nema suprotstavljanja znanosti, drugog mišljenja. Nema niti znanstvenog ali niti društvenog dijaloga za što ste rekli da je opasnije od tzv. pandemije. Recite nam više o tome.

Prof. dr. sc. Valerije Vrček: Točno je da nema znanstvenog dijaloga, okruglih stolova, civiliziranih suprotstavljanja mišljenja, podataka i interpretacija. Upozorio sam na to još u ožujku 2020. godine kada sam primijetio da se stajališta vrhunskih znanstvenika, poput Ioannidisa, Gøtzschea, Katza, Bakhdija i drugih, etiketiraju kao hereze. Uvedena je cenzura, ali i inkvizicija u obliku fact-checkera. Borba protiv pandemije je postala pseudoznanost. Ili pseudoreligija, svejedno. Nedavno sam dao izjavu o covid-putovnicama, zajedno s nekolicinom naših znanstvenika i stručnjaka, objavljena je na youtube-u, ali nas je algoritam istine brzo locirao i izbrisao taj intervju. Na „Faktografu.hr“ još nisam završio, iako se trudim. Šalu na stranu. Ono što predstavlja prijetnju za vrijeme poslije pandemije jest naučena lekcija o mehanizmima kontrole društvenog dijaloga. Recept iz pandemijske kuhinje može se ubuduće primijeniti protiv rješavanja drugih gorućih problema. Godinu i pol dana svjedočimo besramnom ušutkavanju, ismijavanju i vrijeđanju znanstvenika. Da, to je opasnije od pandemije. To je poraz znanosti, kojoj sve manje ljudi vjeruje, ne zbog znanosti same, već zbog dogmatski nastrojenih poglavica koji ulaze u divlje brakove s političarima. Znanost može biti iskvarena na dva načina – ideološki i financijski. Slobodno birajte svoj klub! Srećom, ali to je ipak intrinzička struktura znanosti, uvijek postoje oni kojima je znanost dokolica, igra, avantura neopterećena svrhovitošću privremenih interesa. Možda baš zbog toga postoji i nada i estetika života.

A.Š.: Istaknuli ste u podcastu MATRIX TV kako su djeca najugroženija i zbog nošenja maski jer ih najdulje nose tijekom svakog dana (ako izuzmemo neka zanimanja odraslih). U Hrvatskoj je to prije svega riječ o srednjoškolcima jer osnovci ih, Bogu hvala, ne nose. Tako su djeca postala prva na listi žrtava, kako ste rekli, a zaista su posljednji po posljedicama jer ih od tzv. covida ni nemaju.

Najveći je problem što iz maski (punih raznih kemikalija) sve dišnim putem ulazi u organizam. Svega tu ima, od nano čestica, azo boja do silicija. Zar je moguće da struka sve ovo zanemaruje samo zbog političkih odluka?

Prof. dr. sc. Valerije Vrček: Bit ću grub. Struka o kojoj Vi govorite o tome nema pojma. Za neke uvide i stajališta, za neke interpretacije i odluke, treba nešto i pročitati. Struka o kojoj Vi govorite, to uglavnom ne radi. Ja sam osobno kontaktirao profesora Sarpa sa sveučilišta Swansea u Ujedinjenom Kraljevstvu, koji je među prvima, možda prvi, objavio studiju o kemikalijama koje iz maske cure u slinu, znoj, usta i nos. Poslao mi je svoj rad i dodatne tablice. Za sve maske vrijedi isto pravilo: u dodiru s vodom ili vlagom maske se otapaju, odnosno ispuštaju brojne tvari poput mikroplastičnih i nanoplastičnih vlakana, nanočestica silicija koje služe kao punilo, teških metala kadmija, olova, antimona ili bakra koji služe kao katalizatori i zaostaju u polimernom materijalu maski, azoboja, različitih surfaktanata, kaprolaktama ili pirola. Ovaj kemijski arsenal u maskama zapravo i ne čudi, ako znamo da se za proizvodnju jedne jedine maske koristi otpadna plastična boca od pola litre. To Kinezi nazivaju reinkarnacijom plastične boce. I tako 300 milijardi puta. To je također ekološka tema koju zeleni ne bi smjeli prespavati.

Ono što vrijedi za dezinficijens vrijedi i za masku. Kratka uporaba maske za ulazak u trgovinu, nema neke zdravstvene posljedice. To je dress-code, besmislen poput klompi u sabornici, ali nije posebno štetan. No, svakodnevno višesatno maskiranje izravno je povezano s izlaganjem nabrojanim kemikalijama. Dio se maske doslovno guta. A tko svakodnevno koristi maske? Pa, naravno, djeca. U hrvatskom slučaju – „samo“ srednjoškolci. To je još jedan oblik epidemiološkog nasilja nad obrazovnim sustavom. I maska je škart roba. Korist nikakva, rizik mjerljiv. Mnoge tvari koje bježe iz strukture maski dokazano imaju citotoksično i genotoksično djelovanje. Pred nama je nova školska godina. Ovakav nemar i nasilje prema djeci treba hitno zabraniti. Gdje su apeli naše pravobraniteljice za djecu? Ako ona smatra potrebnim, povezat ću je sa znanstvenom elitom sa Swansea.

 A.Š.: Maske imaju još jedan, rekla bih, psihološko-odgojni i gneracijski moment. Poniženje. Već druga generacija naše djece bit će obilježena poniženjem. To mijenja i njihov socijalni odnos s prijateljima, povlačenje u sebe, izdvajanje iz grupe. Ja tome ne vidim lijeka, ali vidim preveliki broj psihički oštećene djece te biznis koji će zbog toga cvjetati u području kako specijalističkih znanja tako i farmaceutskih proizvoda. Tu nikako ne smijemo zanemariti veliku pojavu siucidalnih pokušaja kod djece. Kao i povećan broj samoubojstava, o čemu se niti ne govori.

Prof. dr. sc. Valerije Vrček: Često mi se dogodi da na ulici ili na hodniku fakulteta ne prepoznajem svoje kolege ili studente, jer im nedostaje pola lica. Rekao bi moj Billy Idol – eyes without a face. To znači da maske narušavaju normalne međuljudske odnose, koji su ipak važniji od rizika zaraze. Da, nametanje mladim ljudima nošenje maski na licu, prskanje dezinficijenasa na ruke i udaljavanje tijela na dva metra razmaka, izaziva mentalni otpor, zbunjenost, nepovjerenje, dezorijentaciju, bijes, podsmijeh, strah, poniženje… Za sve ostalo morate pitati školske psihologe. Da, oni već najavljuju novu prozac-generaciju –  kad se skinu s maski, neka će djeca prijeći na antidepresive. Još jedan dobar zalogaj za farmaceutsku industriju.

U godini koja je pred nama, samo jedno je važno – da sačuvamo našu djecu od nemara i sebičnosti koju smo otkrili kao alate u posesivnoj želji za besmrtnošću. Vi govorite o samoubojstvu mladih! Što je Vama? Pa to je nevažno u odnosu na prirodne procese u poodmakloj dobi. Šalim se?

To je ono što sam s kolegom Martinović tijekom intervjua nazvao – smrt je postala skandal, smrt je postala senzacija. Da skratim, nemoralna je ucjena mladima oduzimati proljeće života, zbog opsesivne potrebe starijih da odgode svoj susret s besmrtnim.

A.Š.: Ne mogu nikako zaboraviti jednu Vašu rečenicu iz proljeća 2020. u kojoj ste između ostaloga pandemiju nazvali „znanstvenom avanturom“, a povod istome bila su različita stajališta SVEUČILIŠTA IMPERIAL COLLEGE i OXFORDA.

Kako i kada očekujete da će se ova „znanstvena avantura“ završiti obzirom da se sve pretvorilo u sjajno profiterstvo ili bolje, posao stoljeća, jer  hoće procijepiti cijeli svemir, kako ste Vi to izjavili a što me je dobro nasmijalo iako je čista istina?

Prof. dr. sc. Valerije Vrček: Zapravo se u cijelome svijetu, ili svemiru, ako tako hoćete, odvija zanimljiva utrka – između cijepljenja i zaraze. U Hrvatskoj, na primjer, imamo 360 tisuća službenih slučajeva pozitivnih, ali to pomnožite s obiteljskim faktorom od tri ili četiri. Dakle, preko milijun Hrvata je susrelo koronavirus. So what!? Otprilike je isti broj Hrvata proboden, pardon, cijepljen dva puta. Ovih je dana cijepljenje zapelo, ali se i virus umorio. No, s pojavom četvrtog slova grčkog alfabeta najavljuje se i četvrti pandemijski val. Zanimljivo. Ostaje pitanje tko će biti brži, igla ili virus. Budući da cijepljeni, tako kažu, mogu širiti zarazu, imunitet krda je vjerojatniji događaj. To je baš ono što je zagovarala oxfordska grupa znanstvenika, još u travnju prošle godine. Zbog načina razmišljanja ove druge grupe sa carskoga koledža u Londonu, Ujedinjeno Kraljevstvo, a kasnije i sve države Europe, doživjele su gospodarski, kulturni, sportski, vjerski i obrazovni kolaps.

I da se opet vratim na djecu. Da, sviđa mi njihova slatka osveta besmislu nametnutih mjera. Mislim upravo na klince u Ujedinjenom Kraljevstvu koji prilično često lažiranjem brzih Covid testova bježe s nastave i povlače za sobom cijeli razred u balonu. Da, dokazano je: dovoljno je kapnuti gazirani sok, a možda i gemišt, na LFT test traku i rezultat će biti lažno pozitivan. Slične nepodopštine rade i naši srednjoškolci u Hrvatskoj. Znam to iz prve ruke. Čim nekome procuri nos, odlazi na PCR test, a zbog toga cijeli razred ide u preventivnu samoizolaciju. Dakle, nema škole. Želim reći da je u ovo poremećeno vrijeme najvažnije da djeca ostanu zdrava. Stoga je dobro da se školarci zabavljaju na račun pandemije, jer čovjek je ipak homo ludens. Čak je i onaj „jezivi“ incident u zadarskoj školi bio samo mala neslana šala. Žao mi je učiteljice koja je popila vodu s dezinficijensom, ali budite sigurni, od gutljaja te otopine, koja je nešto poput ruske votke, nikome ne može biti ništa. S obzirom na štetu, nasilje i krađu djetinjstva koje smo im priuštili, naša su djeca sjajna i samo u njima vidim budućnost.

A.Š.: Profesore Vrček, najljepša Vam hvala na Vašem vremenu.

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
524 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Mike
Gost
Mike
10 mjeseci prije

Ne samo da nas zele sve cijepiti , nek i zele muskarce kastrirati. Pazite clanak
u britanskim dnevnim novinama : “Kastracija bi mogla pomoci muskarcima da zive
duze”.
https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-9772601/Health-Castration-help-men-live-LONGER-sheep-study-suggests.html

Ovi monstrumi vise ne skrivaju svoje planove …

Maki
Gost
Maki
10 mjeseci prije

Ne bi se bilo cuditi ako bi u cjepivima bile supstance koje izazivaju ovisnost-neka vrsta droge pa kad se gojimi nabodu par puta da posle ne mogu bez cjepiva tj. bez droge, pa da mole za sledecu “turu” i za globalnu sotonisticku elitu problem rijesen. Ne treba vise nikog uvjeravat,… Pročitaj više »

ALOJZ
Gost
ALOJZ
10 mjeseci prije

OVO JE RAT MEDU DOBRIM ILI LOŠIMM ! ILI ISUS KRIST ILI satona .
IPAK ČE POBJEDITI ISUS KRIST!

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
10 mjeseci prije

Evo napokon pozitive na portalu Logično:

Posle medijske pauze, dr Nestorović je naš gost ovoga jutra, i odgovara na vaša pitanja. – YouTube

O koroni priča od 04:58 – 16:20.

Kamo sreće da ima više ovakvih ljudi.

Zagten
Gost
Zagten
10 mjeseci prije

Cilj je depopulacija do razine 1mlrd ljudi u narednih nekoliko godina. Nemoguce je da bude slucajnost; – agenda cijepljenja koju promovira cijeli mainstream, – izbacivanje iz upotrebe svih cjepiva osim mRNA, – sva testiranja na pokusnim kunicima kod mRNA cjepiva u zadnjih 15 g rezultirali su uganucem nakon sto su… Pročitaj više »

Stara kuka
Gost
Stara kuka
10 mjeseci prije

Odmah na početku moram se složiti s doktorom Vrčekom u vezi njegove tvrdnje da je plandemija generacijski problem. er kako izgleda najvjerniji jurišnici cijepljenja, barem na zapadu, su pripadnici parazitske i destruktivne “baby boom” generacije. Generacije razmaženih štetočina koja je svojim rasipnim stilom života preko mogućnosti zadužila nekoliko generacija svojih… Pročitaj više »

hiber
Gost
hiber
10 mjeseci prije

Članak potpisujem u potpunosti, posebno rečenicu “ljudska gluposti i iracionalni strah”. Jednako se odnosi na stožerske mediokritete, i njihove plandemijske pandeme. Jer samo se pokazuje koliko su ljudi unatoč “tehnološkim inovacijama” ostali zatucani primitivni divljaci. A to sa ovolikom tehnologijom jednostavno ne može dobro završiti.

gargamel
Gost
gargamel
10 mjeseci prije

Evo i najnovije izjave Schwaba.https://twitter.com/i/status/1413913968549183490

ZriBra
Gost
ZriBra
10 mjeseci prije

I dok ,u školama, crkvama i ostalim javnim prostorima ulazak uvjetuju sterilizacijom dezinficijensima i PVC nagubicama,nekidan gledam u Žaboru 7.7.novu ikonu moderne ljevice Benčić ,(replicira M.Miletiću ,8 m. 10.7.na kanalu Pernara oko prisilnog pelcovanja)Ustala zbog replike,,skida , gužva u šaci i mota onu pvc prnju sa brnje u ruci,nakon replike… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
10 mjeseci prije

Subaru, ovo što Kuka “prokida” je s njegove točke gledišta “legitimno”. Ima drugačiji mentalni sklop od tebe, tj.rezonira iz “racionalnijeg kuta”.Lako za Kuku…no: Koliko god da si u pravu sa čildrensima i stvorovima-to plaši ” publiku koja je ovdje u međuvremenu dobrano narasla.Bez konstruktivosti i ostat će(mo) samo publika. Kod… Pročitaj više »

onaj najgl... Dalton
Gost
onaj najgl... Dalton
10 mjeseci prije

We are the Borg. You will be assimilated. …. Resistance is futile. Oće li više… P.S. Jel’ su Markotićka il’ Beroš rekli šta za duge gaće, nose li se još? P.P.S Ah, ta nestašna mladost…!!! Godišnjica mature… Ja se upicanio. Nikoga ne poznam. To sve nešto staro, ćelavo, ćoravo, debelo,… Pročitaj više »

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
10 mjeseci prije

citam neke komentare, dà, i sve mi nesto govori da korona ucinila svoje;)

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
10 mjeseci prije

…ima tome i nekoliko godina, da su se uhvatili djece, ne može proći dan na tv -u bez par priloga iz vrtića, osnovne škole, centri izvrsnosti, radionice…( na tv samo slijedom neumitnih okolnosti bacim pogled) a dječja pravobraniteljica zapravo je ustanovljena zato da se ne oglašava o lošim stvarima- jer… Pročitaj više »

A neg.
Gost
A neg.
10 mjeseci prije

Maska je reinkarnacija plastične boce od pol litre.
U slijedećem životu želim biti boca od barem 1.5 litre.

Kobac
Gost
Kobac
10 mjeseci prije

Cela ova fora da depopuplacijom je u tome STO NECE IMATI VISE KO VRACATI KREDITE odnosno DUGOVE u narednih 50 godina.Umesto da cekaju 20 ili 50 godina da im neko vrati dug koji ne moze biti vracen odlucili su se na covid plandemiju.Umres i nakon toga ostane nesto cega je… Pročitaj više »

Krle
Gost
Krle
10 mjeseci prije

Teško da će korona ludilo prestati kad ima ovoliko zainteresiranih. Kao da se ništa drugo ne dešava u svijetu, niko ne umire od ratova i gladi. Svaki dan stotine otrovnih i kancerogenih stvari unesete u organizam a bojite se maski i još uvijek neobaveznog cijepljenja. Izađite malo s društvom, posvetite… Pročitaj više »

Diego Delgado
Gost
Diego Delgado
10 mjeseci prije

Poštovani Admine jutros rano je bio strašan članak na vašem portalu, možda čak i najbolji do sada, koji puno toga otkriva međutim jako brzo ej uklonjen, ne mogu shvatiti zašto? Tema je bila tko je financirao Hitlera i pojašnjava jako puno. Ne znam da li su vas prisilili i ste… Pročitaj više »

Panonicus
Gost
Panonicus
10 mjeseci prije

Na krugovalu S,Brnaba veli da će njihov stožac preporučiti 3.rundu….
Njih bar guze s vazelinom,nas profesor opstenarodne odbrane na suho…posto je dezmekasti i znojavi ministrant ,u sadejstvu s pukovnikovim i lekarkinim anemicnim mladuncem,naručio još 10.000.000.
Show must go on.

onaj najgl... Dalton
Gost
onaj najgl... Dalton
10 mjeseci prije

Ah, ta djeca!!! Komentar iz povijesti…  02.06.2020. ”Prvi školski dan u jednoj američkoj srednjoj školi. Učiteljica predstavi novog učenika. Hakiro Suzuki iz Japana! Počinje sat i učiteljica će: “Sada ćemo vidjeti koliko poznate američku povijest. Tko je rekao “Slobodu ili smrt?” Tišina… samo Suzuki digne ruku: “Patrick Henry 1775. u… Pročitaj više »

RoPe
Gost
RoPe
10 mjeseci prije

Jako dobar intervju. Hvala Bogu da ima znanstvenika koji se bave strukom.

Antinwo HR
Gost
Antinwo HR
10 mjeseci prije

Narode Hrvatski ne pristajte na ucjene ovih gadova u tzv hr.vladi.Polomimo zube aždaji.Ne uzimajte cijepivo

Tito
Gost
Tito
10 mjeseci prije

Nema bolan odmora dok traje obnova

ledeno doba
Gost
ledeno doba
10 mjeseci prije

kako se laži raskrinkavaju: U portugalu, sud službeno potvrdio: samo 152 osobe su umrle od korone naime, u Portugalu je od ožujka prošle godine u službenoj statistici vođeno, da je dosada u ovoj državi umrlo 17.092 osobe od korone. Međutim nakon što je netko tužio sudu i optužio portugalske državne… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
10 mjeseci prije

kako potiču na cjepanje: (izvještava portal t-online, dakle mainstream portal njemačkog telekoma). U Grčkoj, mladim osobama koje se cjepe, obećavaju kredit od 150 eura za njihove pametne telefone U SAD-u, u nekim saveznim državama organiziraju se lutrije za cjepane.. U Ohiu se na vakcinskoj lutriji može dobiti milijun dolara, u… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
10 mjeseci prije

zamjenik bavarskog premjera Soedera, ne želi se cjepiti Hubert Aiwanger je vicepremjer bavarske i zamjenik premjera Soedera. Hubert Aiwanger je čelnik stranke “Slobodni birači” koja je u vladajućoj koaliciji sa Soederovim CSU-om. Ta stranka je ustvari nastala, kada se se dio nezadovoljnih članova CSU.-a, prije više godina, odvojio od CSU-a.… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
10 mjeseci prije

da li se nešto iza brda valja? Bild Zeitung, poznate njemačke trač novine, ali još uvijek najtiražnije (uprkos drastičnom padu tiraže zadnjih godina, ali to pogađa i sve ostale medije), upadljivo je, već neko vrijeme, ne reklamira penetrantno cjepanje i objavljuje na portalu, u tiskovniom izdanju i video uradcima kritičke… Pročitaj više »

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
10 mjeseci prije

Slušaj što ti govori Hina, za tebe je rješenje vakcina. Gledaj RTL i Novu, da ti uljepša i godinu ovu. Ne izlazi iz hiže i gledaj vani sa ponistre, ako viruješ ča piše u Glasu Istre. Čitaj Slobodnu Dalmaciju, udiši Covid demokraciju. Evo nam i Muka Slavonije, kakvo biranje hoćeš… Pročitaj više »

Diego Delgado
Gost
Diego Delgado
10 mjeseci prije

Admine, po drugi put vas LJUBAZNO molim, vratite članak od jutros gdje je jako dobro opisano tko je doveo Hitlera na vlast i tko ga je finacirao.
Ne vidim problem da objavite taj članak.

HVALA.

mislim
Gost
mislim
10 mjeseci prije

veliki problem je, što ima,( neznem koliko, možda i ja spadam u tu skupinu) ljudi koji 45 minuta na autoputu voze u suprotnom pravcu, i na kraju kad ga policija zaustavi i pita koji mu je k, on kaže, a ja se cjelo vrjeme izčuđavam koliko luđaka vozi u suprotnom… Pročitaj više »

Realno
Gost
Realno
10 mjeseci prije

Ko to kaže, ko to laže, Srbija je mala. Nije mala, nije mala, tri put ratovala. 13te, 13te, bugar udario, 13te, 13te Srbin pobedio. 14te,14te švaba udario. 18te,18te Srbin pobedio. Pa kaže, 41ve, 41ve švaba udario. 45te,45te Srbin pobedio. 🤣

Mrgud
Gost
Mrgud
10 mjeseci prije

Matrix TV bolje informiše od bilo kog MSM. Svaka pohvala za Zvonimira.

Realno
Gost
Realno
10 mjeseci prije

Kad će taj petak…da te opet,opet primim ja… ooooo. Phajzer u petak.

Realno
Gost
Realno
10 mjeseci prije

Oj pokatoličena mati, nemoj tugovati. Zovi, samo zovi, svi će lobotomirani hrčkovi za cjepivo život dati. Pa kaže, u zagori na izvoru rijeke Čikoleeeeeeee, stala lobotomirana bagra da obrani svoje cov19 špriceve. Čujte fajzer dobrovoljci, bando, po društvo štetniciiiii. Stići će vas naša astra zeneca i u tunguziji. Ajmo svi,… Pročitaj više »

Krmak
Gost
Krmak
10 mjeseci prije

MEGA AUSWITZ 2021. I NIKO NISTA. ODAKLE SOTONSKOJ MEDICINSKOJ KABALI PRAVO IGRATI SE NASIM IMUNITETOM I TIJELOM.
JOS SE ODRICU SVAKE ODGOVORNOSTI. NOVAC TRPAJU U DZEP.

Realno
Gost
Realno
10 mjeseci prije

A sad ide Nena Ivošević, al to za moju dušu. Pun mi vas je kurac više. Koncert gotov.

Diego Delgado
Gost
Diego Delgado
10 mjeseci prije

Iako sam više puta molio Admina da vrati članak od jutros a on to nije uradio, ja sam kopao i našao te članke na ovom istom portalu pa vam svima preporučam da ih OBAVEZNO pročitate.
https://www.logicno.com/politika/povijest-nacizma-angloamerickih-veza-s-hitlerom-i-nato-paktu-koju-ne-smijete-znati.html

https://www.logicno.com/politika/hitlera-i-naciste-su-financirali-fed-i-bank-of-england.html

Martin
Gost
Martin
10 mjeseci prije

ZASTO JEDNOSTAVNO. KAD MOZE ZA VECE NOVCE
tps://narod.hr/koronavirus/britanska-znanstvenica-ivermektin-jeftin-lijek-protiv-parazita-ucinkovitiji-od-cjepiva-u-borbi-protiv-covid-a

Brainstorm
Member
Brainstorm
10 mjeseci prije

kad politicar laze?
-kad otvara usta a ne jede.

SonjaS.
Gost
SonjaS.
10 mjeseci prije

Prof. Vrcek, ako slucajno citate ove komentare (iako sumnjam), molim Vas da potrazite knjigu Dr. Heinrich-a Kremera (nezgrapno tituliranu) “The Silent revolution in Cancer and AIDS medicine”(2008). Original je na njemackom a moj je engleski prijevod. Posto sam sama bila ozbiljno bolesna zbog medicinskih zabluda i farmakoloskih prijevara, kupila sam… Pročitaj više »

Pedijatar
Gost
Pedijatar
10 mjeseci prije

Go go power rangers!!!

Pedijatar
Gost
Pedijatar
10 mjeseci prije

Ajmmeee menii zeenniiii miiii se caaacca!!!

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
10 mjeseci prije

https://www.index.hr/vijesti/clanak/lauc-vise-ljudi-se-jucer-utopilo-nego-umrlo-od-korone-treba-odmah-zabraniti-kupanje/2289832.aspx ČLAN vladinog znanstvenog savjeta Gordan Lauc na Facebooku je jučer podijelio vijest o tome da su se na Jadranu unutar svega par sati utopile tri osobe. Lauc je vijest popratio statusom: “Više ljudi se danas utopilo, no što je umrlo od i sa koronom u zadnja dva dana. Treba… Pročitaj više »

Pravednik
Gost
Pravednik
10 mjeseci prije

Prijedlog Berošu kako procijepiti hrv.narod.
Cijepljenje organizirati u prostorijama Slovenske 9, neka tamo bude brojač cijepiva i neka se naplačuje ulaz.Garantiram i zaradu i procijepljenost;))

ledeno doba
Gost
ledeno doba
10 mjeseci prije

inače kada dr Vrček spominje ova varanja djece sa testom: na dosadašnjim utakmicama EP-a u Londonu, navijači koji su mogli ući u test samo s negativnim testom, ali mnogi od njih su sami pravili taj test i prijavljivali se onlajn.. Bez ikakve provjere, nitko nije provjeravao ispravnost testova- ovo su… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
10 mjeseci prije

https://davidicke.com/2021/07/11/official-government-data-shows-a-5400-increase-in-number-of-women-whove-lost-their-baby-as-a-result-of-having-the-covid-19-vaccine/

Porast izgubljene djece za vrijeme trudnoće kod cijepljenih žena je “samo” 5400 %.

Razni “stožeri” i dalje tvrde da cjepivo nije opasno za trudnice.

Mentalist
Gost
Mentalist
10 mjeseci prije

Koji pravobranitelj za djecu. Jako je važno da mi roditelji zaštitimo svoju djecu. Radimo samo ono što nam Bog, savjest, roditeljski instinkt nalaže. Nitko drugi to ne može. Pravobranitelji koga, čega? 😅😅Bus Cjepko Cjepković kad dođe u vaš grad zovite Torcidu i BBB da ih dočekaju

Mentalist
Gost
Mentalist
10 mjeseci prije

Roberto Mancini&Međugorje👏

pero
Gost
pero
10 mjeseci prije

Dolazi li ovo što je rekao profesor do maloumika u stožeru? Vjerojatno ne, jer su u svom svijetu ludila, po nalogu.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
10 mjeseci prije

Službeni podaci o stopi smrtnosti u Engleskoj i Walesu za 2020. prema dobi.

comment image

Stara kuka
Gost
Stara kuka
10 mjeseci prije

Nažalost stranica na kojoj su objavljeni gore prikazani podaci je u međuvremenu nestala s interneta. Podaci pokazuju da najvišu stopu smrtnosti “obojelih od korone” od otprilike 3,7% imaju muškarci u kategoriji “stariji od 90 godina“.  Posebno obratiti pozornost na stopu smrtnosti ukategoriji “ispod 65 godina starosti” Ukupna stopa smrtnosti u cijeloj… Pročitaj više »

Martin
Gost
Martin
10 mjeseci prije

Upitne djecje maske
ps://today.rtl.lu/news/fact-check/a/1752124.html?utm_source=thedaytoday&utm_medium=email&utm_campaign=tdt_20210709_21

Denis Olujić
Gost
Denis Olujić
7 mjeseci prije

Vrhunski elaborat pravog znanstvenika i gospodina, ali za pokvarenu globalističku služinčad samo obični “cirkusant”!

Josip Skok
Gost
Josip Skok
7 mjeseci prije

Podrška gospođi Šebalj i profesoru Vrčeku. Treba istinu na vidjelo. Ljudi su preplašeni jer nisu sigurni što se zbiva, a nemilosrdna propaganda kao u Hitlerovo vrijeme plaši ljude i krši otpor pameti. Ne damo se da nas vode kao ovce. Ljudi, da vam bude jasnije koja se igra odigrava pročitajte… Pročitaj više »

POVEZANE VIJESTI

Izbornik