Promicanje nove tiranije pod krinkom spašavanja planeta

Klimatske promjene
20 komentara

Čini se da će pozornost svijeta biti na 26. samitu Konferencije stranaka Ujedinjenih naroda (COP26) koji će se održati u Glasgowu s početkom 31. listopada.

Prema The Guardianu, svjetske nacije, vezane ugovorom u Okvirnoj konvenciji Ujedinjenih naroda o klimatskim promjenama (UNFCCC) iz 1992., suglasne su da će “izbjeći opasne klimatske promjene” smanjenjem emisija stakleničkih plinova utvrđenih kao glavna komponenta naših poremećenih vremenskih uvjeta. Uvjeti Pariškog sporazuma za smanjenje ili obuzdavanje postojećih emisija do 2030. s ciljem neto nula do 2050. jednostavno neće biti prihvatljivi kao način održavanja globalne temperature ispod 2C, a kamoli ambicioznijih 1,5C.

Dakle, s obzirom na to da je glavni tajnik UN-a rekao da je nedavno izvješće radne skupine Međuvladinog panela o klimatskim promjenama “kod upozorenja za čovječanstvo”, pritisak oba organizatora visoke razine na vrhu na legije ako će ekološki aktivisti na dnu definitivno dogovaraju se u svojim naporima da pojačaju naše obveze prema našem planetu, dok je naša uska granica značajnih klimatskih akcija potrošena!

Problem sa svakim nestrpljivim upraviteljem planeta je u tome što oni u konačnici ne usmjeravaju uistinu svjetske vlade. Glasovi s margine pokreta za zaštitu okoliša i socijalne pravde pokušavaju naglasiti činjenicu da glavni gospodarski interesi ne igraju samo veliku ulogu u proizvodnji stakleničkih plinova (na primjer, 100 tvrtki proizvodi 1 bilijun tona, ili gotovo 71 posto svih stakleničkih plinova emisije), ali usmjeravaju ”lijekove” koji u velikoj mjeri prebacuju odgovornost na mase.

Što je još gore, čak se i ne očekuje da će konačni rezultat usporiti napad na Zemlju. Samo nas odvedite do ponovnog otvaranja potpuno nove kapitalističke budućnosti ukrašene, bez sumnje, na prikladnom, održivom i ”zelenom” putu.

Strast za osvješćivanjem ove vrste prijevare bila je strast posebnog gosta programa. Cory Morningstar ocrtava ovu stvarnost više od desetljeća. Ovog tjedna pojavljuje se na Global Research News Hour kako bi proširila svoje istraživanje ne samo o ”vuku u ovčjoj koži” pokreta za zaštitu okoliša, već i o ciljevima takozvanih ciljeva održivosti, stvarnosti rasnog ”razvoja” politike i načini na koje cjepiva protiv COVID-a i putovnice za COVID-19 također igraju prikrivenu ulogu da budu ”ekološki ispravni”.

Autori: Michael Welch i Cory Morningstar
COP26TiranijaUjedinjene nacije
Pretplatiti se
Obavijesti o
20 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Metabaron
2 godine prije

Glasgow I Rim – uskladjuju se taktike za buduca prcanja …Eh, da ih je sad , dok su SVI na hrpi , poslati nebu pod oblake …
A nakon toga pohvatati glavne gazde a I ponekog gusterolikog izvuci na svjetlo dana …

Pravnica
2 godine prije

A gdje će “oni” biti do 2050. godine, ako uzmemo u obzir da su već starkelje i to zle i psihopatske.

Antinwo HR
2 godine prije

A moramo se borit protiv aždaje.Nema predaje

Mucke
2 godine prije

10000 sto vojnika sto policajaca osigurava skup u Glasgow-u ,nema sta omiljeni su medju narodom.
Narod nema cak ni te dvije raketice koje bi cijeli svijet odrijesile problema sa plandemijom i globalnim zaglupljivanjem sa klimom ,co2 i slicnim tricama i kucinama.

2 godine prije

kako bi mi spasili planet a da nije tiranija?

Grozomorni
2 godine prije

Enormna pohlepa bijelaca dovodi do svih problema na planetu. Samo par primjera; bijelci su pobili između 75-85% američkih domorodaca -indijanaca, uopće nije poznat broj pobijenih Aboriđana u Australiji, iz Afrike je samo i Južnu Ameriku u nekoliko godina odvedeno 20 miliona robova. Kolonijalizam kao sistem su uspostavili bijelci. Recimo za primjer Belgija je kolonizirala 70 puta veći teritorij Conga. Sve kolonizacije su provođene uz iznimnu podršku katoličke crkve.
Slaveni su jedini bijelci koji nisu participirali u kolonijalizmu.
Dva najveća svjetska rata sa globalnim utijecajem na planet su započeli i vodili bijelci među sobom. Kapitalistički sistem koji su uspostavili bijelci uvijek i na prvo mjesto stavlja profit iznad očuvanja prirode ili suživota sa prirodom i socijalnim potrebama pojedinaca. I na kraju 2% najbogatijih ljudi (zlikovaca) na planetu koji su krvlju stekli svoje vlasništvo nad 52% svih dobara na planetu. Bez bijelaca planet Zemlja bi bio mnogo lijepe mijesto za život.

radoznalo_mače
2 godine prije

Tip se nazvao morningstar????
Been dazed and confused for so long it’s not true.

Karma
2 godine prije

JELI SHVACATE KOLIKA JE OVO DESTRUKTIVNA SPRDACINA?
MUMIJA IZ AMERIKE DOLAZI U RIM I PO GRADU SE VOZI SA CA 80 TESKIH AUTA NA BENZIN I DIZEL.
PRICA MASONA O KLIMI….
VAMA CE PRODAVATI SKUPA ELEKTRIKA KANTE

Shox
2 godine prije

Da oni imaju istinsku želju za neugrožavanjem naših života, prvo bi se “dogovorili” oko zabrane sječe šuma Amazona (pluća Majčice Zemlje), potom bi ukinili experimentalne letove u svemir za koje sagore toliko goriva koliko sva vozila na kugli zemaljskoj tokom jednog mjeseca…Dosta za početak, da im povjerujemo…

Lucija, prva
2 godine prije

“Ovo je bitno: “100 tvrtki proizvodi 1 bilijun tona, ili gotovo 71 posto svih stakleničkih plinova …”.

Kraj priče. Zašto gnjave ljude?
Ako zbilja hoće riješiti problem…neka to vide s tim firmama.
Ali, ne. Oni hoće
– derat poreze narodu,
– zaj*bat Rusiju kao izvoznika nafte, plina u ugljena.
– Možda pokrenuti nove, eko biznise?
Gdje oni dobijaju, a svi ostali debelo gube.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI