Novi horor iz Australije – pogledajte ispovijest žene koju je policija spalila mikrovalnim oružjem!

Australija
88 komentara

Kao što smo već pisali na našem portalu, Australska policija je protiv mirnih prosvjednika u svojoj zemlji koristila mikrovalno oružje, takozvani LRAD. Radi se o zastrašujućem oružju koje može spaliti ljudsko meso na isti način kako funkcionira mikrovalna pećnica. Apsolutno je nevjerojatno da takvo oružje, koje je zabranjeno Ženevskom konvencijom, može koristiti neka „demokratska“ zemlja protiv vlastitog stanovništva, koje mirno izražava svoje neslaganje sa politikom vlasti.

O ovome smo već pisali i ne radi se o teoriji zavjere, australska policija je službeno potvrdila da su njihova vozila opremljena LRAD sustavima bila raspoređena u prosvjedima protiv cjepiva:

Australska policija spaljuje prosvjednike usmjerenim mikrovalnim zrakama!

Naravno, mi već duže vremena znamo da Australija nije nikakva demokracija već brutalna fašistička tiranija u kojoj se dešavaju apsolutno nevjerojatne stvari. Ako niste sigurni o čemu govorimo onda bacite pogled na bilo koji od ovih tekstova:

Potpuno ludilo u Australiji – vijesti postaju sve bizarnije

Totalna tiranija u Australiji – vojska na ulicama, policija ide po kućama, a građanima zabranjeno napuštanje zemlje

Horor u Australiji – uvod u ono što nas čeka?

A što se tiče LRAD oružja, koliko je strašno i kakve posljedice ostavlja, pogledajte ovaj video u kojem žena koja je sudjelovala na prosvjedu opisuje svoje iskustvo i posljedice koje ima. Donja usna joj je spaljena, oči su joj žute, bole ju kosti, otpada joj kosa, ima podljeve ispod kože, i općenito čini se da ima simptome slične radijacijskoj bolesti.

Pogledajte dobro s kakvim posljedicama ova hrabra žena mora živjeti, samo zato jer je u demokratskoj zemlji htjela izraziti svoje mišljenje:

REZERVNI LINK

Na kraju, evo vam nekoliko pitanja koja se možete zapitati:

  • Kako je ovako nešto moguće u Zapadnoj zemlji?
  • Kakvu nam to poruku šalju vladajuće elite? Morate uzeti cjepivo ili ćemo vas spaliti mikrovalovima?
  • Ako su voljni spaliti neposlušne ovako javno ispred svih, tko nam garantira da neće isto raditi sa 5G antenama koje također mogu emitirati iste frekvencijske raspone?
  • Zašto o ovome ne govori nijedan medij?
  • Što bi se desilo da Putin upotrijebi ovo oružje protiv prosvjednika u Rusiji, bi li nam onda mediji govorili o tome? Vijest ne bi silazila sa naslovnica, Rusiji bi se uvele nove sankcije, a Putina bi proglasili ratnim zločincem

Licemjerje zapada zbilja nema granica.

australijaLRADmikrovalno oružjeTiranija
Pretplatiti se
Obavijesti o
88 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Toni
2 godine prije

Glavne probe masonske NWO diktature vrše se u Kanadi, Austriji i Australiji.

2 godine prije

Dobro razmislite sad, kad ovo čitate, kako 5G nije opasan.
Ovdje se radi o oružju, prenosnom, ne toliko veče snage, koliko je usmjereno, podešeno na resonantnu frekvenciju molekula u ljudskom tijelu…
Jer na kraju, to je samo elektromagnetsko sjevanje, koje je u klasi 5G frekvencija…
Zato! Razmislite, dali čete još držati smartphone blizu sebe, kad čete transferirati sadržaje koji koriste 5G… Občan razgovor nije, on se izvodi u klasi 3 ili 4G.
A phone vam je puno bliži, nego policajac sa svojim oružjem. O o ljudskosti tih osoba nebi..

Carlos Šakal
2 godine prije

Da vam pojasnim stanje s dronom koji je pao na ZG. Dakle to je maslo brisela i nato-a jer bi sluganski hdz koji izdaje interese hrvatske i njenog naroda zbog skandaloznih afera PLJAČKE hrvatske bio smjenjen a to nikako briselu i zapadu ne odgovara. Stoga su uradili ovu diverziju kako bi narod okrenuo glavu od pljačkaško-izdajničkih afera hdz-a i okrenuo se glupostima da li je putin ili ukrajina poslal dron. Razmislite malo vlastitom glavom, dron preleti 2 države i padne na ZG, dvije države i ovi to ne vide i ne reagiraju, zar stvarno vjerujete u to? Drugo, ovo nije prvi put da se ovako nešto događa za one kratke memorije podsjetio bi ih da smo MI sami granatirali Šibenik u jeku rata da bi to prikazali kao eto srbi nas bombardirali i s time mobilizirali još vojske koja se borila i ginula da bi pljačkaško-izdajnički hdz došao na vlast.… Čitaj više »

Čudan lik
2 godine prije

Dobrodošli u Novi Svjetski Poredak ili kako ga neki vole zvati Veliki Reset.

Poštovani robovi, žao nam je što vam moramo reći da ste nam nepotrebni.
Pošto ste nam nepotrebni, koristiti ćemo sve moguće načine da LIKVIDIRAMO vas i vašu djecu jer ste postali bespotrebni korisnici resursa ove planete koju smo mi kupili od vas.
Znamo da je vaša najveća briga tko će nam služiti kada vas LIKVIDIRAMO???
Ostanite mirni, budite bez brige, dok stojite u redu za likvidiranje, zamjeniti ćemo vas robotima i vještačkom inteligencijom.

Lo8pn
2 godine prije

Zar oni nisu zapadna zemlja?

roberto
2 godine prije

Šta uopće reć na ovo??..tragedija
Ašto se tiče 5g mreže,pa naravno da je to vojna tehnologija,koja se sigurno ne upotrebljava za dobrobit čovjeka.Postavljaju 5g kutijice,na rasvjetne stupove ..
Sad bi tak ispsovao,baš onak,iz dubine duše,ali neka,bit će vremena i za to,nekom lijepo u facu..od tih svih pametnih,kojih ima jako puno oko mene;);)

Nena
2 godine prije

Fini neki ljudi,pravi filantropi…
Dobro došli u demo(n)kratiju.

Ali takvi Putina nazivaju nacistom i hitlerom.

Cocolo
2 godine prije

Sad Francisko likuje nad vrijednostima demokracije zapada .

tihobl
2 godine prije

Nova “epidemija”
Аустралију погодио талас смртоносне болести
Аустралију је погодио први талас јапанског енцефалитиса, смртоносне болести које изазива отицање мозга. Научници су подигли узбуну због појаве жаришта комараца који преносе ову болест, наводећи као могући разлог климатске промене.
Јапански енцефалитис је вирусна упала мозга која се добија од убода зараженог комарца, иако заправо потиче од свиња и птица.
ЦДЦ додаје да 20 до 30 одсто оболелих који развију енцефалитис умру.

Zorule
2 godine prije

mislim da je već nekoliko puta raspravljano da se ne radi o LRAD-u već o nekakvoj vrsti mikrovalnog oružja. Mješate žabe i babe i rušite sami sebi kredibilitet sa ovakvim člancima.

DEDA
2 godine prije

STARA NARODNA IZREKA.PLAĆAM VOJSKU I POLICIJU DA ME TUKU PO GLAVI.TKO IZAZIVA RATOVE NARAVNO OVCE I SIROTINJA JER VJERUJU.ODAVNO NEŽALIM NIKOG TKO VJERUJE I NEDRUŽIM SE SA VJERNICIMA.

ad astra
2 godine prije

Priča se da se emigranti iz nama istočnih država masovno vraćaju kući. Ne daju ti dizat bune, vodit litije, rušit balvane na prometnice, blokirat promet, rušit demokraciju. Strašno je to i eto njih natrag. Sendvič i jogurt i udri.

Davidschwartz
2 godine prije

Ti isti koji podržavaju Ukrajinu, nas zatvaraju i ubijaju.

Davidschwartz
2 godine prije

To su ovi koji podržavaju Ukrajinu.

łedeno doba
2 godine prije

bila je nedavno vijest na ms portalima, da SAD dovlači 2000 vojnika u australiju… da bi spiječili “moguću invaziju Kine na Tajvan”..

ali, poznato je da su australijska kabalčad,. koji sebe nazivaju vlada, stari prijatelji sa kineskom kabalčadi, posebno baš vlada pokrajine Novi južni Vels,-gdje su po uzoru na kineske pajdaše, primjenjivane najfašsitičkije mjere u zapadnom svijetu u 2 protekle godine

da li kabala naivnoj publici možda priprema još jedan rat Kina vs. Tajvan+Zapad… da se ubrza slom ekonimije i još više oteža život goyimčadi… prije 2 dana ovdje u članku o uvođenje strogog lokdauna u Kini, i zatvranju 20-ak milijuna ljudi, zbog pišljivih nekoliko stotina navodnih slulajve kovida, rečeno je da i sama kineska ekonomija, u Šanzanu, trpi ogromne štete, zbog tiog suamantog čina..
dakle, i ovjde se može vidjeti–da kabal sve radi namjerno,, što više kaosa,jer kaos je glavni princip okultnih satanista

darijoman
2 godine prije

I za ovo je Putin kriv haha

cool
2 godine prije

Užas. Jadna žena.

radoznalo_mače
2 godine prije

Imali su neku poplavu u Queenslandu? Došla im pomoći američka mornarica? Da budu spremni ako bude poplava i na Tajvanu?

abc
2 godine prije

U istoriji je postojala mnogo robovlastničkih društvenih sistema, koji su sebe nazivali demokratijom. Sa današnjim zapadnim društvenim sistemom nije ništa drugačije.

Max
2 godine prije

Veliki zaštitnici Ukrajine na našim tv kanalima o tome šute. Svi koji su ispirali mozak koronom i cjepivom sad ispiru Ukrajinom a koji su urlali cjepi se i nosili bedževe sad nose Ukrajinske zastave.

Trgup
2 godine prije

Užas jbt

2 godine prije

Jp! Sječam se Plavog vjesnika.
Mora biti, da si zaglavio daleko u prošlosti.
Danas živimo u 21. vijeku, gdje te laže vlastita vlada.
Nekad, roditelji su me mogli ostaviti samog kod kuče, dali mi Plavi vjesnik, i nisam spalio kuče, dok su bili odsutni…

Osam Šezdeset
2 godine prije

Hvala ti na videu:)

tihobl
2 godine prije

Nesto razmisljam o narednom potezu: ili slijedi “novi virus” zbog “klimatskih promjena”, ili slijede masovna “trovanja novicekom”. A ni “radijacija” nije iskljucena.

Pero
2 godine prije

Podhitno obavijestiti Putina. Nek’ spasi australski narod specijalnom vojnom operacijom.

ogo
2 godine prije

Krivicu za ovo najvecim dijelom snose prosvjednici koji su ocito vrlo mlako protestirali
pa je policija sa ti LARS-ima ih zeljela malo zagrijati.
Inace to je genijalan projekt koji policiji kad nema ovakvih skandaloznih protesta sluzi
za podgrijavanje gotovih jela.Jos jednom su se nasi genijalni vodje dosjetili kako spojiti
ugodno sa korisnim.
SLAVA DUBOKOJ DRZAVI

Janko
2 godine prije

Najkrvoločniji i najsvirepiji sistemi nose porijeklo Made in England.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI