Svi prvi smrtni slučajevi od Covid-a u Australiji bili su potpuno cijepljeni

Smrt od cjepiva u Australiji
28 komentara

Proces otkrivanja u sudskom slučaju pokrenutom od strane grupe australskih doktora koji tuže vladu Queenslanda zbog njenih naredbi o “cjepivu” protiv Wuhan koronavirusa (COVID-19) otkrio je činjenicu da su prve “COVID” smrti koje su se dogodile u državi bile osobe koje su bile potpuno cijepljene.

Čitate točno: prve osobe koje su umrle od “COVID-a” u Queenslandu bile su osobe koje su primile sve doze cjepiva prema nalogu vlade kako bi ih “zaštitili” od zaraze Fauci gripom.

Interni vladini zapisi pokazuju da su prve 183 smrti koje su se dogodile tijekom “pandemije”, koja je službeno započela 13. ožujka 2020. godine i trajala do 27. siječnja 2022. godine, bile kod osoba koje bi trebale biti imune na COVID, pretpostavljajući da cjepiva zapravo djeluju kako je tvrdio.

Osim toga, dokumenti pokazuju da su vlasti Queenslanda već u siječnju 2022. godine znale da COVID cjepiva ne štite ljude od tzv. “virusa”. Ipak, nikada to javno nisu spomenuli dok su prisiljavali stanovništvo da se cijepi.

“Iz popisa se vidi da je prva lokalno prenesena smrt od COVID-19 bila osoba u svojim 80-ima i druga u svojim 30-ima, pri čemu su obje primile dvije doze cjepiva u prosincu 2021. i siječnju 2022.”, otkrivaju izvještaji.

ZAUSTAVITE obavezno cijepljenje protiv covida za radnike u zdravstvu i staračkim domovima, zahtjev tužbe u Queenslandu

Rano tijekom prijevare od strane vlasti, Queensland je zabilježio sedam smrti od “COVID-a”, pri čemu su svi pojedinci u pitanju dobili svoju bolest izvan države prije početka cijepljenja.

U prosincu 2021. godine, granica Queenslanda je ponovno otvorena nakon što je bila zatvorena gotovo dvije godine. Do tada je 80 posto stanovništva države bilo cijepljeno – do kraja 2021. godine, otprilike 90 posto stanovništva starijeg od 16 godina bilo je cijepljeno.

Svrha nove tužbe, koja je otkrila sve ove sočne detalje o korupciji u Queenslandu, je povući direktivu iz rujna 2021. godine za državu koja zahtijeva da se svi zaposlenici koji rade u sektorima javnog zdravstva i ustanova za skrb o starijima cijepe protiv kineskog virusa.

“Diplomirao sam prije 40 godina i tijekom tog cijelog vremena protiv mene nije podnesena nijedna pritužba medicinskom odboru ili AHPRA”, rekao je psihijatar Peter Parry, specijalist za slučajeve koji tijekom svoje tridesetogodišnje karijere nikada nije bio podvrgnut disciplinskim postupcima – sve do sada.

Parry se odlučio suzdržati od primanja COVID-19 cjepiva jer kaže da to nisu “normalna cjepiva”. Zapravo, nisu uopće cjepiva prema tradicionalnoj definiciji cjepiva.

“Nadamo se da će sudci, donoseći dokaze i svjedočenja stručnjaka pred Vrhovni sud, pogledati dokaze i presuditi u našu korist”, dodao je. “Ako uspijemo, veliki broj iskusnih medicinskih sestara, stručnjaka za zdravstvo i liječnika moći će se vratiti i pomoći prenapučenom sustavu javnog zdravstva Queenslanda.”

Osim ovih mandata, necijepljene osobe u Queenslandu, prema nalogu premijerke Annastacie Palaszczuk, bile su spriječene u pristupu određenim uslugama i ostvarivanju određenih sloboda, uključujući bolnice, ustanove za skrb o starijima, usluge za osobe s invaliditetom, knjižnice i ugostiteljske objekte.

Dokaz cijepljenja bio je potreban kako bi se pristupilo tim uslugama i ostvarilo te slobode, što je kršilo pravo Australaca da obavljaju svoje poslove bez da prvo prime eksperimentalnu kemijsku injekciju koja ih može ubiti.

“COVID cjepiva su bila IQ test – kako ste prošli?” upitao je jedan komentator, izražavajući odličan argument sa malo riječi.

australijacjepivoCovidQueenslandvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
28 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Aboridžin Joe
2 mjeseci prije

Jutros zvao rodbinu u Aus. Ne mogu nikog dobit, niko se ne javlja. Zovem suseda od strica, Joe se zove i on mi kaže:
” nema ovdje više nikoga živog, sve umrlo od vakcine. Ja se još držim jednom rukom jer mi je druga otpala gdje sam primio vakcinu pa i ja neću dugo”.
Dogodine nema živog australca jer ih je 90% vakcinisano.

Yugo 45 neregistrovan
2 mjeseci prije

Vračevi štite vlastitu zicagu a sirotinja i onako nikom ne treba

Schwarze Hunderte
2 mjeseci prije

Naprosto je dovoljno poć od sebe i reći – NE ! Upotrebe li silu -silom odgovorit ! Jednostavno !

Igor Senih
2 mjeseci prije

Ostani Original.
Nema bolje od Originala.

Tip
2 mjeseci prije

Kakva velika laž. Prva smrt u Queenslandu je bila marta 2020. Prvo cijepljenje je bilo februara 2021. Pa tek su krajem 2020 godine došla cjepiva! Činjenice.

Schwarze Hunderte
2 mjeseci prije

Zapravo je sva ta priča oko cijepljenja samo smoke screen za PUNO OPASNIJU ideju WEF o — INKLUZIVNU KAPITALIZMU ⚠️ ⚠️ ⚠️!!! A što je uopće taj ( po njima nadolazeći ) ” Iinkluzivn kapitalizam ” ???!!! Pa zapravo – VAŠE – DOBROVOLJNO – ODRICANJE — OD BILO KAKVA VLASNIŠTVA — NAD BILO ČIME u zamjenu za sve ono što vam je potrebno za — PREŽIVLJAVANJE !!! Dakako .. Tu razinu VAŠIH potreba , određuju ONI 😁 ! A tko su ” ONI ” ??? Konkretno iza tih zaklada , stoji NGOs za provodbu od kojih je GLAVNA na čelu —>>> Lynn Forester de Rothschild ⚠️ – Founder of both the non-profits Council for Inclusive Capitalism and Coalition for Inclusive Capitalism 💥💥💥 !!! U smislu ” vlasništva ” oni PODRAZUMEVAJU I — ŽIVE !!! VAŠU DJECU !!!! Gdje glede toga kane upotrebljavati , isprva ⚠️ i ” meku silu ”… Čitaj više »

NALET
2 mjeseci prije

Na kraju nije naodmet spomenuti nedavni intervju o kojem je izvijestio SLOBODNI podcast #32 Dr. Denisa Rancourta: “Višak smrtnost u Europi se počeo pokazivati u istom trenutku na više različitih mjesta što je sa epidemiološkog stajališta nemoguće ako je u pitanju zarazna respiratorna bolest. Taj trenutak je 11. ožujak, proglašenje pandemije.”
Otrovi!?

Lucija, prva
2 mjeseci prije

“…vlasti Queenslanda već u siječnju 2022. godine znale da COVID cjepiva ne štite ljude od tzv. “virusa”…”

Znali su i ranije, sigurno.

Bez obzira na velik broj znanstvenih radova, koji su pokazivali koješta o cjepivu, u 6. mjesecu, 2021., podaci za Britaniju pokazivali su da je veći broj bolesnih cijepljenih nego necijepljenih u bolnici.
A projekcija je bila 2/3 cijepljenih u kolovozu.
Znači, empirijski utvrđeno.

Naravno, organizaciju koja je to pratila su jednostavno kupili idućih mjeseci.

Ludi Zoka
2 mjeseci prije

Nije šteta Australaca žao mi je Aboriđana i eventualno Klokana a tog ološa koji je mješavina ološa cijelog svijeta samo neka si trpaju bocke mogu po tri dnevno pa šešir na glavu pa u Igranje krokodila Dundija jebo ih on sve redom

Brainstorm
2 mjeseci prije

moli se Malomorgen da se hitno javi u komentare.

NALET
2 mjeseci prije

Zaboravih,koliko se više cjepe dica danas u odnosu na yugu 70ih80ih? Zna tko,hvala unaprid!

NALET
2 mjeseci prije

Zaboravih,koliko se više cjepe dica danas u odnosu na yugu 70ih80ih? Zna tko,hvala unaprid!

Tim
2 mjeseci prije

Zato su i cijepili, doooo

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI