Prosvjednici Antifae izlaze na ulice Tacome u Washingtonu, nakon što je policijski terenac prošao kroz gužvu

Prosvjednici Antifae izlaze na ulice Tacome
22 komentara

Mnoštvo se okupilo u blizini raskrižja, gdje je policijsko vozilo dan ranije pregazilo osobu, reagirajući na prijavljenu uličnu utrku.

Stotine prosvjednika izašlo je u nedjelju na ulice Tacome u Washingtonu, razbijajući prozore i ocrtavajući zidove bojom u spreju. Policija je izvijestila da je izgledalo kao da tri osobe pokušavaju doći na krov zgrade. Dvoje od njih su uhićeni i utvrđeno je da su naoružani pištoljem i noževima; jedan se izvukao. U prosvjedu nije bilo ozlijeđenih i nakon 23 sata mnoštvo se razišlo.

Prosvjed je potaknut videozapisom, koji je bio podijeljen na mreži, gdje se vidi policijsko oklopno vozilo koje je vozilo kroz prijavljenu uličnu gužvu u subotu navečer. Nakon toga dvije su osobe bile ozlijeđene, no od tada je jedna osoba otpuštena iz bolnice.

Policija je identificirala policajca koji je sudjelovao u incidentu u subotu i smjestila ga na plaćeni administrativni dopust. Prema policiji, policajac je bio okružen gomilom ljudi koji su udarali u oklopno vozilo, pri čemu se policajac bojao za svoju sigurnost. On je vozio naprijed kroz gomilu, a zatim se zaustavio i pozvao medicinsku pomoć.

Prosvjedi dolaze samo nekoliko dana nakon što su se izgrednici Antifae okupili u središnjim ulicama Seattlea i Portlanda, prosvjedujući protiv predsjedničke inauguracije Joea Bidena paljenjem zastava, razbijanjem prozora i uništavanjem imovine. Portlandska policija izvijestila je da je skupina od približno 200 izgrednika gađala gradski ured Demokratske stranke Oregona, obrušavajući ga anarhističkim simbolima i sloganima.

AntifaSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nekoime
3 godine prije

Što je s crnim policajcem koji je upucao nenaoružanu bijelu ženu u Capitolu?

shumadinac
3 godine prije

To se zove “održavanje protestne energije”, neophodna radnja da bi se ta energija maksimalno iskoristila kada za to dođe vreme…

Herc
3 godine prije

Našmrkana rulja napokon došla do svježe robe jer im je Trump podigao zid i zatvorio granicu

Dokurčilomi
3 godine prije

Ovako nekako je bilo i prije početka drugog svjetskog rata kada je puklo u Njemačkoj prije SAD. Baš me zanima gdje će sada prvo puknuti u SAD ili Njemačkoj.

eks
3 godine prije

Antifa je orudje i oružje fašista .

Max
3 godine prije

Antifa nikad ne miruje.

Dupla Kamilica
3 godine prije

Pustit malo proud boyse da ih preobraze.

Sompompir
3 godine prije

Kako se to uklapa u laprdanja Q Anonovih sljedbenika…. Mjesecima čitam o tome da iza Antifa stoje demokrati. Čak je i Alex Jones prestao vjerovati u to lol

Antun Tun
3 godine prije

J.V. ,mora da si skolovan u R.H . a ne u S.R.H.Takoma se nalazi u saeznoj drzavi Washington a ne okrugu,distriktu u kojemu se nalazi glavni grad U.S.A.Zemljopis-geografija sit daun 1.

Bosanac
3 godine prije

Uskoro se može očekivat i vijest, antifa protestuje jer je policija u nekoj raciji upucala nekog dilera narkotika.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI