Putin: U koronavirusu ne vidi ništa čudno i tvrdi: “Sve će biti kao prije”

Manipulacija
117 komentara

Na portalu Logično, polako ali sigurno, uviđamo kako ne treba vjerovati autoritetima, čak i onima prema kojima imamo veliki respekt zbog dosadašnjih uspjeha. U intervjuu za rusku televiziju, Vladimir Putin je potvrdio da je važno boriti se protiv koronavirusa „umjesto filozofirati kako bismo pronašli njegovo podrijetlo“ i tražiti krivca, priznajući ipak da je ovo jedna od najtežih kriza s kojom se moramo suočiti.

Što se tiče koronavirusa, ruski je predsjednik rekao da mu se treba oduprijeti, a ne misliti odakle virus dolazi. “Međutim, nema razloga tvrditi da ga je netko uveo, da je netko nešto namjerno učinio”, rekao je predsjednik. Vjeruje da od toga neće doći ništa dobro ako se netko pridržava takve pretpostavke .

„Moramo učiniti ono što će nam omogućiti da se riješimo ove opasnosti. I upravo nas tako čeka uspjeh. Ne u sukobu”, nastavlja predsjednik Vladimir Putin. Za djelotvornu borbu protiv epidemije važno je udružiti napore umjesto okrivljivati jedni druge.

“Sve će biti kao prije”

Doduše, pandemija je dala poticaj određenim procesima, ali ništa se uopće nije promijenilo, nastavio je. “Često čujem da se govori da će se sada zbog virusa sve drastično promijeniti. U potpunosti se ne slažem s ovom formulacijom… Vjerujem da se zbog virusa ništa neće promijeniti“, tvrdi Vladimir Putin.

Kao pozitivan primjer je naveo razvoj telemedicine, što je već postojalo, a novi su uvjeti samo potaknuli njen razvoj. “Ništa se nije promijenilo i neće se ništa radikalno promijeniti. Sve će se vratiti onako kako je bilo prije, iako će se očito promijeniti kvaliteta našeg života.”

To ne sprečava Vladimira Putina da prizna da je riječ o velikoj krizi. “Jedna od najvećih po veličini”, tvrdi Putin, te smatra da je ova kriza jedna od najozbiljnijih s kojom se suočio.

“Epidemija se proširila. Mnogi su bili i još uvijek su bolesni. Veliko je opterećenje zdravstvenog sustava i za njegovo osoblje. S druge strane, cijeli sektori se zaustavljaju.”

Prema riječima predsjednika, on je procijenio potencijal zemlje i smatrao da ima sve šanse da “prođe ovo komplicirano razdoblje s manje gubitaka”, pod uvjetom da postupi ispravno i pravovremeno. Vladimir Putin dodao je da su ga testirali svaka tri ili četiri dana i da su rezultati uvijek bili negativni.

Čudno, kako predsjednik Vladimir Putin samouvjereno govori da se ništa neće dogoditi, a svi svjedočimo slomu svjetskog gospodarstva. Putin tvrdi da se radi o najvećoj krizi, ali da se ništa neće promijeniti, iako su dosadašnje krize indirektno prouzrokovale mnoge ratove.

S druge strane izjava da ne treba razmišljati o podrijetlu virusa, sto postotno potvrđuje da Vladimir Putin nije iskren. Što prikriva ili blefira, još ne znamo? Ruske tajne službe nasljednice su sovjetskih službi koje su čak pticu koja sleti na prozor promatrale sumnjičavo, a da neće razmisliti o virusu koji je svijet bacio na koljena.

Vjerojatno se radi o manipulaciji, o kojoj smo već pisali mi i naši komentatori. Kako će se sve odviti, ubrzo ćemo znati nakon godišnjih odmora kada većina kriza kreće. Oduvijek se zna da se čovjek mora pobrinuti za sebe, jer će u protivnom postati žrtva manipulacija i tuđih interesa.

Programirani reset svjetskog gospodarstva – Armagedon 21. stoljeća je pred nama?

Koronakrizaneiskrenostvladimir putin
Pretplatiti se
Obavijesti o
117 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Borik
3 godine prije

I ovaj put je Putin u pravu.
Ima i novinar pravo baciti kost rusofobima pa nek se iskalu i ispusu.

Alen
3 godine prije

Pa da , trebao je reći svjetski sistem se raspada , stiže nam globalni sukob , neka puši ko ima…Tako nekako , malo paniku da podigne..

Bero
3 godine prije

Mislim da je najbolje neprijatelja pobijedit njegovim oružijem!!!! To je najslađa pobjeda!!! Kako je Svijet stao, tako je i ZLO zaustavljeno!!!

VOLGA VOLGA
3 godine prije

Gospodin i drug Vladimir Vladiirovič zna sve i naravno da kao državnik neće dozvoliti paniku…Rusija je samodostatna..ima svoje zlato u rezervama-kod sebe-nije u stranim bankama…ima energiju,hranu,ima ponajprije sve svoje ljude u cijeloj federaciji koji su ipak više zadovoljni nego nezadovoljni…neće dozvoliti paniku,glad i rasap…Rusija nije nikom ništa dužna,a ako i je onda je to oko 4% BND,dakle gotovo pa ništa…i NITKO JOJ NIŠTA NE MOŽE …iako bi htjeli…Nisam rusofil..nastojim skromno gledati objektivno i smatram da je Rusija novi svjetski lider …ne,nije Kina ,unatoč brojnosti,niti će ikad biti…a ovi drugi…su svoje “odradili”…To je neminovnost procesnog razvoja…Pozitivno je što umiruje ljude,iako im ne daje lažna obećanja…ne huška ih i ne širi paniku…iako ZNA tko je i što i zašto sve to napravio…Putin je strpljiv i mudar državnik i prije svega strateg i logičar,a duhovno je slavenska duša…tko ne zna…neka malo prouči.

nepoželjni
3 godine prije

“…polako ali sigurno, uviđamo kako ne treba vjerovati autoritetima…”

Interesi i zadaci “autoriteta” se uglavnom uvijek kose sa interesima pojedinca. (pojedinac želi slobodu a autoritet je ograničava)…

Zato onaj koji je ikada vjerovao “autoritetima” – sada ima problem…

Spacevoodoo
3 godine prije

Svi političari su zaglumili koronaše, neki su čak i doslovno zaglumili zarazu i sakrili se u bolnicu kao premijer UK Boris Johnson.
Jedini političar od vođa država ili vlada koji nije glumio koronaša je bjeloruski predsjednik Lukašenko.

Lucija
3 godine prije

Za one koji misle da je virus Manmade … “A new analysis of SARS-CoV-2 may finally put that latter idea to bed. A group of researchers compared the genome of this novel coronavirus with the seven other coronaviruses known to infect humans: SARS, MERS and SARS-CoV-2, which can cause severe disease; along with HKU1, NL63, OC43 and 229E, which typically cause just mild symptoms, the researchers wrote March 17 in the journal Nature Medicine. “Our analyses clearly show that SARS-CoV-2 is not a laboratory construct or a purposefully manipulated virus,” they write in the journal article. ….(they) looked at the genetic template for the spike proteins that protrude from the surface of the virus. The coronavirus uses these spikes to grab the outer walls of its host’s cells and then enter those cells. They specifically looked at the gene sequences responsible for two key features of these spike proteins: the… Čitaj više »

PlanetB
3 godine prije

Sve sto je Putin rekao je suprotno od Istine. Cak i ako je govori samo za Rusiju.
Svakim danom sam sve vise razocaran tim covjekom. Pa cak se Australija ponasa razumnije. Barem su pozvali da se izvrsi istraga koji je pravi uzrok ovome virusu!
Ako cemo ovako sami sebe lagati moguc je jos jedan napad u bilo kojem trenutku!. To jest u trenutku kad se ovo kao ‘rjesi’ i sve se ‘normalizira’!!

Ali ja ne vjerujem da Putin sve to nezna. Ocito cilj je pretvarati se da je eto to sve samo slucajnost!

Israelski geneticar:
‘https://gmwatch.org/en/news/latest-news/19418-scientists-say-covid-19-may-have-been-cooked-up-in-lab’
‘https://www.dailytelegraph.com.au/coronavirus/scientists-say-covid19-cooked-up-in-lab/news-story/242c5f9fd14f162dea67f166bcabd985’
MI6:
‘https://www.scotsman.com/news/politics/former-mi6-chiefs-covid-19-claims-will-reignite-debate-spans-virology-and-geopolitics-2875102’

‘https://www.naturalnews.com/2020-06-04-scientists-increasingly-say-coronavirus-created-in-a-lab.html’
‘https://www.naturalnews.com/2020-02-03-the-coronavirus-was-engineered-by-scientists-in-a-lab.html’
Francuski nobelovac koji je dobi Nobelovu nagradu za HIV:
‘https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:859998-Francuski-nobelovac-otkriva-U-koroni-ima-HIV-cestica-
i-SIGURNO-je-izasao-iz-laboratorije-ne-znam-sta-su-hteli-da-postignu?fbclid=IwAR0j_tLDs4FgKh0ZLzkJLA8hx0C-zhtLRt-zLKzy_e8TzzAAhVuXTkcibgw’

Kineska vojska :
‘https://gnews.org/102795/?__cf_chl_jschl_tk__=d0c13d487e1ea0f14446fbf8bdc1ccb0b6fa2a00-1583562488-0-AeiMgy6pxPCAKXBUZiMD_wA3YWjQgZERrvYNRNnfp-E0L433pN3Dn2jr1a2AXWUVhEMP6W2f0zfr1XCFCSkOTNeDatj-o1z_4wZtY0q7hxbTGOh6RMWE7S78Tx4BwHRAMKarEEWa9w6XJ3gJUHFh-E9OKPyPkDm3GMfNrWmqHVvYnxrKj1Vwo5mr52QX8h0jtwcTZgr5fzuf4iQsDb9Wxvjkig6-Vzdnkl3k-EeVtmLr1Iek-mnV4tY2MalXQbhitA8hxwFCoJNipk5dRqL0cAgOPd-hAf2snyxUSUE6-3VXbw9g4tIaDNpmkw8p59_LLINE-CwP_8jwuUZNCFdPhS7K1GQgznrudPfU-YKHTssZ’
‘https://www.taiwannews.com.tw/en/news/3880475’

Istrazuj
3 godine prije

“…Epidemija se proširila. Mnogi su bili i još uvijek su bolesni. Veliko je opterećenje zdravstvenog sustava i za njegovo osoblje. S druge strane, cijeli sektori se zaustavljaju….” OK. Slazem se sa najvecim brojem kolega – da je normalno da drzavnik (cak i kad zna situaciju) ne izaziva paniku medju stanovnistvom. To je ona bazna logika, koju su mnoge kolege ovdje jos kao djaci ucili na tzv ONO i DSZ. Sve super…. Medjutim, meni bi bilo najzanimljivije sljedece: 1. Cuti razgovor predsjednika Lukasenka i Putina o ovoj stvari, ….ili makar….. Kako predsjednik Putin objasnjava Rusku “borbu” protiv korone u usporedbi sa Beloruskom? 2. Kako predsjednik Putin objasnjava nevjerovatnu razliku u “smrtnosti SA koronom” izmedju Rusije i Belorusije (koja ne da nije imala karantin i “brnjicare” nego je odrzavala masovne sportske manifestacije kao i Paradu Pobjede 9. Maja?)… Naravno relativno tj prema broju stanovnika… Neki dan je ovdje bio tekst o tome… Čitaj više »

Miro
3 godine prije

Nece valjda Putin da kaze kako su za virus krivi Kinezi njihovi veliki saveznici. Bez Kineza Rusi na zalost i realno puknu u sekundi

netman
3 godine prije

Sve na ovom svijetu vezano uz politiku, ujedno je vezano i za interese. Bez obzira o kom se radilo Putinu, Trumpu ili bilo kome, ako se neka pojava ili događaj može koristiti za ostvarenje nekih globalnih, strateških ciljeva, onda je to i u redu. Naravno, postoje razlike od lidera do lidera, vezano za način kako dolazi do ciljeva…

Dayal
3 godine prije

Ma korona je ko lakmus papir. Pokazala je sve ko je kakav. I to je dobro. Globalisti su izašli na čistinu iz svojih rupa di su se skrivali iza raznih položaja. Sad se zna ko radi za koga. Sad može početi stvarna narodnooslobodilačka borba.

farre
3 godine prije

Virus su stvorili Ameri i ubacili u Wuhan, jer je bilo “logično” da se nulti pacijent upravo tamo pojavi (gdje je sjedište kineske Bio-Teh industrije). On je stvoren ne da ubija nego jda širi paniku i očekivalo (nadalo se) se da će izazvati revolte u Kini i eventualni Regime Change (ako se još netko sjeća, tada je Hong Kong bio jako aktivan). Kinezi su uradili što su uradili, stavili 80 miliuna ljudi u karantin i podredili sve resurse države “odbrani” od virusa. Nekako sasvim “slučajno i spontano” su svi protesti ugašeni, “opozicija” pohapšene (nešto slično je Macron kasnije uradio sa Gilete Jeune) i “regime” je izašao snažniji nego ikada. Ovim je Kina pokazala da ukoliko zapad hoće da se bije sa njima, da moraju pokazati da su spremni da još više trpe. Vidjevši šta se događa NATO je spremio “svoj odgovor” i proglasio svoju opću pandemiju. Tu su zapravo iskoristili… Čitaj više »

Stock
3 godine prije

Sasa! Mozda da odes “u CK po misljenje”? Redakcija nedavno napisa clanak u kojemu kaze: “Nakon njega (Jelcina, op.mene) se pojavi predsjednik Vladimir Putin. Mislite li da se slučajno pojavio? Ne, Vladimir Putin je postavljen od oligarha i stranih tajnih službi (Velika Britanija) koji su s njime dugo i tajno pregovarali. Pregovore je vodio kontroverzni Boris Abramovič Berezovski, ruski matematičar i oligarh, povezan s velikim mafijaškim klanovima, koji su ga vjerojatno i ubili u Londonu 2013. Blizak Borisu Jeljcinu, Boris Abramovič Berezovski je tražio alternativnu aktualnom ruskom predsjedniku. Obavještajne službe su strahovale od kronično alkoholiziranog Jeljcina, koji bi mogao ugroziti već razrađenu pljačku Rusije. Novi predsjednik je trebao očistiti teren stranim koroporacijma i investitorima, tako da ukloni sve oligarhe koji su bili smetnja projektu rasparačavanja i rasprodaje Rusije. Zadatak da pronađe novu “marionetu” povjeren je Borisu Abramoviću Berezovskom, koji se odlučio za zatajnog Vladimira Putina. Biviš KGB-ovac i čovjek od… Čitaj više »

fbslo
3 godine prije

Pa normalno, da Ruse zanima i traže zašto, odakle i kako došao virus.
Putin je samo okrcao USA, koji rade baš isto, al o tome za razliku od Rusa, glasno iznose kao činjenice.

Tadmur Palmirovic
3 godine prije

Vladimir Vladimirovič laže za naše dobro, zato mu je sve oprošteno. 😁😁😁
Ne trebaju nam oči, uši, mozak, imamo Vladimira.

Mrčikola
3 godine prije

Rekli bi u Dalmaciji da ne yebu lipi nego dosadni.
Zna to Putin i ekipa i zato guraju dalje.

Fenix
3 godine prije

Pa dobro covjek je upravu vratice
se sve u normalu kad prodje korona. A procice nista ne traje vječno.

mladen
3 godine prije

Kada se par mjeseci redovito fiksate urotničkim drogama naravno da vam skidanje teško pada. Toliko su vam tijela zasićena drogama da više ne percipirate stvarnost. Vlado je u većoj mjeri u pravu, njega ne zanima što autor članka Saša F. sada sve pojave na svijetu želi pripisati koronavirusu. Dragi Saša F. , sukoba je bilo i biti će, neovisno o koronavirusu. Također već godinama klizimo prema velikoj financijskoj krizi, a ovo samo nije pomoglo, ne i uzrokovalo slom. Vojna doktrina Pivot to Asia donešena je još u vrijeme Obame. Planovi se ne mijenjaju. Tako da – istina je, većina stvari se neće izmjeniti. Ostati će jednako trule kao i do sada. P.S. Vidimo da su aplikacije za ‘praćenje’ koronavirusa doživjele opći poraz -u najboljem slučaju ih je instaliralo 2% ljudi, a dok ih razviju cijela priča će biti i zaboravljena. U Njemačkoj nije prošlo obvezno cijepljenje. Dakle, o čemu pričate?… Čitaj više »

konrad
3 godine prije

Što mislite o ovoj tablici? http://www.deagel.com/country/forecast.aspx

PlanetB
3 godine prije

Sve sto je Putin rekao je suprotno od Istine. Cak i ako je govori samo za Rusiju.
Svakim danom sam sve vise razocaran tim covjekom. Pa cak se Australija ponasa razumnije. Barem su pozvali da se izvrsi istraga koji je pravi uzrok ovome virusu!
Ako cemo ovako sami sebe lagati moguc je jos jedan napad u bilo kojem trenutku!. To jest u trenutku kad se ovo kao ‘rjesi’ i sve se ‘normalizira’!!

Ali ja ne vjerujem da Putin sve to nezna. Ocito cilj je pretvarati se da je eto to sve samo slucajnost!

Israelski geneticar:
‘https://gmwatch.org/en/news/latest-news/19418-scientists-say-covid-19-may-have-been-cooked-up-in-lab’
‘https://www.dailytelegraph.com.au/coronavirus/scientists-say-covid19-cooked-up-in-lab/news-story/242c5f9fd14f162dea67f166bcabd985’
MI6:
‘https://www.scotsman.com/news/politics/former-mi6-chiefs-covid-19-claims-will-reignite-debate-spans-virology-and-geopolitics-2875102’

‘https://www.naturalnews.com/2020-06-04-scientists-increasingly-say-coronavirus-created-in-a-lab.html’
‘https://www.naturalnews.com/2020-02-03-the-coronavirus-was-engineered-by-scientists-in-a-lab.html’
Francuski nobelovac koji je dobi Nobelovu nagradu za HIV:
‘https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:859998-Francuski-nobelovac-otkriva-U-koroni-ima-HIV-cestica-
i-SIGURNO-je-izasao-iz-laboratorije-ne-znam-sta-su-hteli-da-postignu?fbclid=IwAR0j_tLDs4FgKh0ZLzkJLA8hx0C-zhtLRt-zLKzy_e8TzzAAhVuXTkcibgw’

Kineska vojska :
‘https://gnews.org/102795/?__cf_chl_jschl_tk__=d0c13d487e1ea0f14446fbf8bdc1ccb0b6fa2a00-1583562488-0-AeiMgy6pxPCAKXBUZiMD_wA3YWjQgZERrvYNRNnfp-E0L433pN3Dn2jr1a2AXWUVhEMP6W2f0zfr1XCFCSkOTNeDatj-o1z_4wZtY0q7hxbTGOh6RMWE7S78Tx4BwHRAMKarEEWa9w6XJ3gJUHFh-E9OKPyPkDm3GMfNrWmqHVvYnxrKj1Vwo5mr52QX8h0jtwcTZgr5fzuf4iQsDb9Wxvjkig6-Vzdnkl3k-EeVtmLr1Iek-mnV4tY2MalXQbhitA8hxwFCoJNipk5dRqL0cAgOPd-hAf2snyxUSUE6-3VXbw9g4tIaDNpmkw8p59_LLINE-CwP_8jwuUZNCFdPhS7K1GQgznrudPfU-YKHTssZ’
‘https://www.taiwannews.com.tw/en/news/3880475’

burt
3 godine prije

pandemija svinjske gripe 2009/2010, tip A, H1N1/09

SAD, 12. travanj 2009/10. travanj 2010, smrtni slucajevi 12469
Rusija, 1.svibanj 2009/travanj 2010, smrtni slucajevi 604
Brazil, 19. srpanj 2009/2. sijecanj 2010 smrtni slucajevi 2051
Meksiko, ozujak 2009/24. veljace 2010 smrtni slucajevi 1076

pandemija SARS/Covid 19

SAD, ozujak 2020/28.lipanj 2020, smrtni slucajevi 128437
Rusija, ozujak 2020/ 28. lipanj 2020, smrtni slucajevi 9073
Brazil, ozujak 2020/ 28. lipanj 2020, smrtni slucajevi 57658
Meksiko, ozujak 2020/28.lipanj 2020, smrtni slucajevi 26381

ovo su konkretni podaci koji pokazuju veliku razliku izmedu pandemije svinjske gripe H1N1 i Covida 19
dr. Sladoljev kada je u ozujku usporedivao pandemiju H1N1 i Covida 19 tada jos nije znao kakve ce razmjere imati Covid 19

Alen
3 godine prije

Nije rusija svjetski lider , no nije ni usa , vrijeme svjetskog lidera je prošlo !
Danas je to raspodjeljeno s tim da su neki u strelovitom opadanju (usa ) a neki u usponu (rusija )..

Becko
3 godine prije

Sasvim je nebitno necije porijeklo kad ti je vec provalio vrata i jos usput puca nasumicno da ubije.Prvo se obranis pa onda istrazujes. U ovom slucaju sigurno Putin ne ce pricati o sasznanjima tajnih sluzbi

sefvaiefvbiaewdviawdcvawcaw
3 godine prije

Što mulja varan………..

MatijaVZHR
3 godine prije

Putin ko Putin. Ništa novo. Naravno da Putin zna tko stoji iza ovoga i kako je do svega došlo. Ako pogledate njegov pristup tijekom rata u Siriji, vidjet ćete identičnu shemu. Nikada Amerikance i Engleze nije otvoreno optuživao za bilo što – tu i tamo ali vrlo,vrlo rijetko. Nazivajući ih bez zadrške “partnerima” umjesto neprijateljima i okupatorima, što ovi jesu bili. To nije ni na koji način utjecalo na činjenicu da su Rusi došli u Siriju da ostanu i ništa ih neće pomaknuti. Što se tiče povratka na staro, možda za njega i kliku u Kremlju neće biti promjena ali za mnoge od nas bi moglo biti. Vrijeme će pokazati. Što se tiče telemedicine, ona je sranje jednako kao i škola na daljinu. Ali telad je spremna i za telemedicinu iako većinu “tele-medicine” dobivamo preko tele-vizora. Ako ŽELITE: – još COVID-1984 farse – vladavinu neustavnih “stožera” – TV prijetnje dražesne… Čitaj više »

Davor drugi
3 godine prije

„Čudno, kako predsjednik Vladimir Putin samouvjereno govori da se ništa neće dogoditi, a svi svjedočimo slomu svjetskog gospodarstva.“
Tko to sve svjedoči slomu svjetskog gospodarstva pa to navodiš u množini i u moje ime.
Velika je vjerojatnoca da kriza nadolazi, ali kakve to promjene sa sobom nosi po pitanju čovječanstva? O nekim promjenama će se moći samo i isključivo govoriti po završetku krize, odnosno u kakvom obliku i stanju je svijet ušao u krizu i u kakvom stanju je iz nje izašao. Kriza sama po sebi nije nikakv oblik društvene promjene, nije nikad bila niti će to kad biti.
Mislim da je predsjednik Putin potpuno u pravu, ništa spektakularno se neće dogoditi na svjetskoj sceni prije kao ni poslije krize.
Jedan običan sugestivan tekst u svrhu diskreditacije V. Putina i ništa više.

*Ime
3 godine prije

Ako tako kaže Mashiach ben David onda mora da je tako…

Max
3 godine prije

Poštovani autoru u pravu ste Vladimir Putin sigurno zna Podrijetlo virusa kao što zna i boju nečijeg donjeg rublja ako treba znati) očito se nešto krupnije valja iza brda nožda ropstvo i smrt sviju nas ali borit ćemo se kao i general Sulejmani.

Nije bitno tko
3 godine prije

Putin je umjetnik.
Svaku krizu koju zapad sproducira i svaki embargo koji zapad usmjeri prema Rusiji, on pretvara u korist za Rusiju.
Mi takve političare možemo samo da sanjamo.

Nije bitno tko
3 godine prije

Rusofobi žele da Putin radi za zapad i na štetu Rusije?
Tog filma nečete gledati.

Uno
3 godine prije

Može Putko pričati šta mu volja…
Rusija je trenutno jedina dovoljno moćna država da se suprotstavi zlu koje dolazi i ukoliko se Rusi ne osvijeste i golom silom ne sprže demone koji vladaju svijetom, desiće im se ono što im se dešavalo i ranije. Izginuće kao muve, a neće uništiti stvarno zlo…

korona
3 godine prije

Ma super im je i sa i bez korone…..
https://postimg.cc/3dVS9y2y
https://postimg.cc/23FL2gvn

Stjepan Cuković
3 godine prije

Zna Putin dobro odakle je došao virus ali igra igru i priprema sa za uništenje Amerike.

Perun
3 godine prije

Slave Bijelac Slobodsan Strijelac……I ovaj put je Putin u pravu.

onaj najgl..... veći Dalton
3 godine prije

”Care, nisi iskren”…. ? Neka Vi svi znate o koroni više od GRU, FSB….. I bog te pita koga još. Tko za Ruje ruje po svijetu za informacijama o svemu i svačemu….. Pa vjerujte ovim EU trećerazrednim političarima o ”novom normalnom”. Novoj žvaki za idiote. P.S. Gajdar Alijev, otac sadašnjeg boga i batine Azerbajdžana, Ilham Hejdar oglji Alijeva, u vrijeme CCCP-a jedan od šefova KGB-a, bio je protukandidat Gorbačovu. Za nasljednika Černjenka. Pa ga je ovaj poslije potjerao iz Politbiroa. Da je Gajdar prošao, ni perestrojke, ni Jeljcina, ni…… Da li bi bilo presmiono reći da bi se na propast komunizma pričekalo još pofajn vremena… A možda i ne bi. Možda bi čovjek cijelu stvar još ubrzao. Jer je napravio vrhunsku karijeru kao diktator ”azijske Švicarske”. Čak su mu podigli nekoliko spomenika u nekim drugim državama. Jedan i u Beogradu. Na Tašmajdanu. Razlog su sigurno neke njegove zasluge za srpsku… Čitaj više »

Emiliano Zapata
3 godine prije

Joj kad se sjetim da on i Trump trebaju spasit svijet od Kabale….

davor
3 godine prije

Putin je veliki dar.

Admin
3 godine prije

Poštovani Promatrač,

Komentare validiramo, a ne cenzuriramo, jer da cenzuriramo, ne bismo ih nikada objavili.

Validacija je potrebna zbog psovki, koje graniče s kaznenim djelom, te kvare konstruktivan razgovor.

Uskoro će biti usvojeni zakoni koji će odgovornost vaših komentara prebaciti na uredništvo portala.

Postoji samo jedan način da se to riješi i zove se REGISTRACIJA.

Za koji dan ćemo instalirati novu verziju komentara.

Hvala na razumijevanju.

Redakcija

Nekdo.
3 godine prije

Univerza u Barceloni je testirala zamrznute uzorke otpadnih voda iz 2018. i 2019., te u uzorku od 12.03.2019. pronašla SARS-Cov2. https://www.ub.edu/web/ub/en/menu_eines/noticies/2020/06/042.html To bi potvrdilo moju tezu, da taj virus nije nov, nego da je među nama već najmanje godinu ili dve ako ne i više, kad sam tumačio grafove oboljelih od gripe i gripu sličnih bolesti u Italiji za posljednjih 15 godina, na kojima je jasno vidjeti enorman porast oboljele djece 2018. i 2019. g. A pošto djeca svake godine najviše oboljevaju od korona virusa… Sada bi bilo zanimljivo vidjeti je li i ako je, kako je mutirao. Pa da vidimo je li taj virus uopće pravi razlog bolesti i umiranja ili ne? Zašto? Testovi, anyone? Njihova pouzdanost, i prisutnost čega nam uopće do(pri)kazuju? Jedne vrste eksosoma ili nekog virusa? 27. 06. 2020. 18:26 RENEW#440857 Točno takšne tace ima kot HIV. https://www.zerohedge.com/geopolitical/coronavirus-causes-weaponized-tentacles-sprout-infected-cells-directly-inject-virus 27. 06. 2020. 20:04 Nekdo.#440909 Ako sam dobro… Čitaj više »

Armagedon
3 godine prije

Putin “Ne vidim nista cudno “, ……nije cudno jer nas iznenade savko malo s nekim s****m. ali da su pretjerali …jesu Putin :”Sve će biti kao prije” E ovo je vec reka veliku glupost Nista vise nece biti kao prije , Daj Boze da sam u krivu. Kocenje ekonomije sa strahom i zbranama radi virusa . Ekonomski kolap , siromastvo . Psihicka rastresenost , enorma Frustracija , nezadovoljstvo i strah , (sve ubojice ljudi ) nesigurnos MLADE GENERACIJE SU shvatile da im je unisteno naj ljepse godine …ne samo jednoj generaciji Agresija Politicka napetost svuda u svijetu Brakovi pucaju brzinom zvuka Familjarna agresija zlostavjanje dijece Droga i alkohol ide kao nikad prije rezultat poznat Valovi Korone koji se najavivaju 2, 3, 4, itd a jos ni prvi nije zavrsi Nosenje maski i kad su sami u automobilu , Srednja klasa koja nestaje Zaduzivanje i krediti koje se vise ni do… Čitaj više »

ionako necete objaviti
3 godine prije

Na portalu Logično, polako ali sigurno, uviđamo kako ne treba vjerovati autoritetima, čak i onima prema kojima imamo veliki respekt zbog dosadašnjih uspjeha.

DOBRO JUTRO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
kada smo svojim komentarima ukazivali da vaša ideološka zasljepljenost nije dobra
ONDA STE KOMENTARE BRIASALI ILI CENZURIRALI
hoćete li ovo objaviti?
hoćete li objaviti ispriku svim ljudima koji su dobronamjernim komentarima htjeli poboljsati ovaj portal???
vjerojatno nećete
svi neistomišljenici su ionako samo smetnja
a vi ćete jedno jutro samo okrenuti ideološku ploču
viđeno u sfrj 1948.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI