Putin upozorava na ozbiljniji odgovor u Ukrajini

Vladimir Putin
41 komentar

Predsjednik je dodao da je slavlje zbog nedavnog napretka Kijeva preuranjeno

Ruski predsjednik Vladimir Putin komentirao je tekuću protuofenzivu Ukrajine i upozorio na posljedice za Kijev zbog njegovih pokušaja organiziranja onoga što je opisao kao “terorističke napade”. Do sada je Moskva pokazala “suzdržanost” u svojoj reakciji, inzistirao je Putin, ali je upozorio da bi se to moglo promijeniti. Predsjednik je govorio na tiskovnoj konferenciji u Samarkandu, u Uzbekistanu, na marginama samita Šangajske organizacije za suradnju.

“Specijalna vojna operacija nije nikakvo upozorenje, već specijalna vojna operacija. Svjedoci smo pokušaja terorističkih napada, pokušaja oštećenja naše civilne infrastrukture. Na to odgovaramo suzdržano, ali samo zasad”, rekao je Putin.

Nedavno su ruske oružane snage izvele nekoliko osjetljivih udara, recimo da su bili upozorenje. Bude li se situacija nastavila takvim razvojem, odgovor će biti ozbiljniji.

Iako Putin nije precizirao na koje konkretne incidente misli, tijekom prošlog tjedna ruska vojska je gađala nekoliko ključnih infrastrukturnih lokacija diljem Ukrajine.

Predsjednik se također dotaknuo protuofenzive koju je pokrenula ukrajinska vojska, a koju Kijev i njegovi zapadni podupiratelji već slave kao veliki uspjeh. Prije donošenja bilo kakvih zaključaka treba pričekati i vidjeti “kako će to završiti”, sugerirao je Putin.

Putinrusijaukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
41 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Sir Oliver
1 godina prije

Strpljenju je izgleda došao kraj. I brkica je mislio da je pobjedio pa znamo kako se završilo.

Гавран
1 godina prije

NLO, svetli i potpuno tamni su se masovno pojavljuju nad Ukrajinom. Jedno od mogućih objašnjenja: spiritualresearchfoundation_org/sr/globalna-pitanja/predskazanja-treci-svetski-rat/

Keki
1 godina prije

Sprema on nešto.

Hum
1 godina prije

Glumac odrađuje svoju ulogu. U isto vrijeme se uvodi digitalizacija svega u Rusiji. Schwabova kujica odrađuje posao, dok se gleda ofenziva i kontraofenziva…. kad ” rat” završi probudit ćemo se u Kini.

hiber
1 godina prije

Znači kada Putler uništava ukrainsku infrastrukturu, to je u redu. A Ukraina ne može rusku jer to je kao crvena linija. Međutim, Putler ne moze promjeniti sustav ruskog upravljanje jer je njegov tvorac. A on je krut, korumpiran, ne može predviđati krize, i sto je najgore bez ikakve inicijative. Ukratko, osuđen na propast. Dakle, ukrainci mogu provesti manevarsku bitku uz samu Rusiju u kojoj Izjum pada u dva dana. Rusi, naprotiv, idu glavom u zid.

Mirro
1 godina prije

Zelenski se pomamio usljed NATO podrske pa misli da moze uci u Moskvu.

Kaloker
1 godina prije

Još jedan Putinov tovariš je”iznenada” umro.
Vladimir Nikolajevič Sungorkin (68) preminuo je u srijedu od “moždanog udara” na poslovnom putu u selu Roščino na ruskom dalekom istoku. Bio je glavni urednik ruskih državnih novina Komsomolskaya Pravda. Novine su izvijestile da je umro “iznenada” nakon što je pokazao znakove “gušenja” tijekom putovanja u srijedu. FSB i Novičok rade
punim gasom.

Tupko Glupko
1 godina prije

Imate govor Putina jučer na summitu Šangajske organizacije u Uzbekistanu, ima 10 minuta sa engleskim titlom, u YouTube tražilicu upišite “Vladimir Putin Addresses the SCO Heads of State Council Samarkand September 2022 – ENG Subtitles”

Za sada članice organizacije imaju 50% svjetskog stanovništva i 25% svjetskog BDP-a.

Zanimljivo za pogledati, pri kraju govori da su zainteresirani za ulazak u organizaciju čak i države poput Saudijske Arabije, UAE, Katara, Kuvajta..

1 godina prije

Eto nahebali ste !!!

Josip
1 godina prije

Vrijeme je za tepih avio bombi po Kijevu. A bogme i nešto dugog dometa do Pentagona. . Ako Rusi ne samelju ovo smeće Zelenskog bardima Europi se loše piše sa ovom globalističkom bagrom i izdajnicima na čelu EU sa priglupom Ursulom..

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI