fbpx

Roditelji gdje ste, bojkotirajte škole!

Bojkot

Još od kolovoza 2020. pisala sam o problemu koji tek dolazi, o posljedicama na koje se nitko nije osvrtao a ponajmanje roditelji. Još tada sam u vezi svega kontaktirala prof. Milu Alečković jer u Hrvatskoj nitko nije bio spreman o toj temi razgovarati. A što je tada rekla prof. Alečković?

Moje, tada, pitanje prof. Alečković u našem prvom intervjuu, tada za portal  HOP. U ovom pLandemija ludilu svi tražimo ISTINU, razne izvore pokušavamo doći do relevantnih podataka. Rijetki su hrabri ljudi kao Vi, znanstvenici, koji se usude iznijeti svoje – prije svega – znanstvene stavove – a potom i svoja mišljenja o okolnostima u koje smo dovedeni na globalnoj razini. Negdje od proljeća ove godine (2020.), nekako odmah iza potresa u Zagrebu i ja sam tražeći po mrežama prvi puta naišla na jednu Vašu emisiju na nekom kanalu, a potom i sve ponuđeno vezano za Vaše ime pogledala. I prije par dana sam, nakon emisije na TV Balkan info, odlučila doći do Vas. Bilo je malo komplicirano, no, evo, uspješno. I za ovo Vam se najprije zahvaljujem.

Još u jednoj od prvih emisija u proljeće ove godine izjavila ste (a to i često ponavljate) kako je „…pandemija  zbog nekih drugih rješenja globalnih problema te kako je narod totalno izluđen.“

Danas, s odmakom od pet – šest mjeseci i svih saznanja do kojih i pored teške cenzure dolazimo, što o svemu sada mislite? Kuda ovo vodi? Što čini zdravlju općenito, a najviše psihičkom zdravlju društva kao cjeline ali i svakom čovjeku?

A djeci?

Pogledajte fotografije iz Škotskih škola. Sigurna sam kako Vi o ovome imate i te kako što reći. Što će biti s ovom djecom? A njihovim roditeljima, obitelji kao takvom?

Škola u Škotskoj
Škola u Škotskoj

Sigurno znate i za ona istraživanja u Kini gdje djeca nose elektronske „rajfove“  kojima im se provjerava stanje emocija, ali i stresa. Nije li ovo rat protiv čovjeka općenito? Ili možda bolje rat za uništenje čovjeka, ljudske vrte kao takve?

Big Brother - Kineska djeca
Big Brother – Kineska djeca

 Prof. dr. sc. Mila Alečković:

Deca koju pominjete koja stoje u redu i čekaju nagradu ili kaznu kao pacovi, ta deca su u stvari novi robovi. Kreatori novog robovlasničkog poretka žele da što mlađem detetu u psihu usade psihologiju potlačenosti, submisivnosti i ropstva. Zato su sada smislili besmislene mere za decu i ozloglašene maske iako deca uopšte nisu ugrožena populacija i to žele da počnu što ranije, na što nižem dečjem uzrastu. Neki već traže da i bebe nose nepotrebne i štetne maske. Ovo je već domen satanizma i ozbiljnih zlikovaca i zato se svet danas definitivno deli na one koji uspostavljaju robovlasnički poredak (a koje eufeministički zovemo globalisti) i na slobodne ljude u pokretima otpora koji svuda počinju da se dižu, a koji se danas zovu suverenistički pokreti. To nisu samo klasični suverenisti geopolitičkog tipa, oni su danas pre svega moralni i psihološki suverenisti koji ustaju u odbranu slobode pojedinca i slobode čovečanstva.

Svima nam je potrebno udruživanje i zajednička akcija za spas naše dece. Svaki roditelj treba da se probudi i ustane protiv obaveznih maski i svih drugih besmislica, pa makar deca i ne išla u školu. U Francuskoj postoji zakon da svako svoju decu može da uči kod kuće a da kasnije moraju da idu samo na proveru znanja iz matematike i jezika.  Ako se teror nad decom nastavi, mora se tražiti donošenje takvog zakona, ili takve prakse. Roditelji su suvereni, deca pripadaju njima, a ne režimu!

Nisam odustajala u toj „borbi“ oko ovog ludila a prije svega oko djece, tri tjedna nakon početka škole 2020., od  prof. dr. sc. Mile Alečković  zamolila sam stručno mišljenje.  Prof. Alečković je poslala svoje stručno mišljenje uz još neke informacije koje smo tada građanima  prenijeli. Bitno je i danas, još kako. Citiram prof. Alečković:

OVO OBVEZUJE SVE ZEMLJE KOJE SU DEO EU:

Političko-pravni argumenti

 1. Nošenje maski je dekret koji se svodi na preporuku, a ne zakon. Ništa što nije izglasano kao zakon u zemljama EU ne može da bude obavezujuće .
 2. Deklaracija o pravima  čoveka i gradjanina UN u članu 5 štiti  svakog  čoveka od fizičkog i psihičkog mučenja, svakog roditelja, kao i Konvencija o pravima deteta (La Convention Internationale relative aux Droits de lEnfant (1989), articles 8, 9, 13, 14, 16), kao i Ms. Mary Lawlor , Special Rapport on the situation of human rights defender on 1 May 2020, following the Human Rights Council decision 43/115., as well as Madame Dr Najat Maalla M’Jid, specijalni izaslanik UN za pitanja terora nad decom ([email protected]  enfance, procédures spéciales ; [email protected])
 3. Presuda Suda u Strazburu protiv obaveze nošenja maski na javnim mestima, odnosi se i na populaciju dece koja nisu ugrožena populacija, budući da ne postoji nijedan dokaz za suprotnu tvrdnju, te štiti decu od nasilnog nametanja maski
 4. Dokle god traje ispitivanje parlamentarne medicinske nemačke komisije EU (ACU, the Extra-Parliamentary Corona Investigation Committee) o zloupotrebama i lažima u vezi sa virusom COVID 19, dotle nijedna institucija nijedne zemlje EU ne sme da tera ljude na mere čija se osnovanost tek ispituje: German physicians formed an extra-parliamentary inquiry commission to expose the truth – the Coronavirus was never dangerous, the lockdown was unconstitutional, the motives were never health concerns, it was always only about money and power. – Extra-parliamentary Inquiry on corona COVID-19
 5. Tim pariskog advokata , predsednika advokatske kancelarije CAB ASSOCIES i predsednika Association REACTION 19, Maître CARLO ALBERTO BRUSA , 63, rue de la Boétie, 75008 Paris svim policijama , žandarmeriama , opštinama i školama EU prosledio je mogućnost krivične prijave protiv svakog ko vrši ZLOUPOTREBU POLOŽAJA I MOĆI kako bi ljude terao na neopravdane mere, a posebno na meru nošenja maski kod dece. Svi učitelji, nastavnici koji budu terali roditelje da deci stаve maske, odgovaraće krivično za zloupotrebu moći i službenog položaja, kao i žandarmi ili policajci. https://www.youtube.com/watch?v=peNyQqSX07I&app=desktop
 6. Roditelji u EU imaju pravo da svoje dete ispišu iz škola kojima nisu zadovoljni, a i to da decu školuju daljinski ili čak sami u kući, s tim da su deca u obavezi da na kraju godine idu na ispit matematike i jezika.

Svemu  ovome nije bio kraj. Apel, vapaj roditeljima da zaštite konačno svoju djecu, stanu u njihovu obranu, uputili smo i  10. lipnja 2021. člankom: „Otvoreni poziv, zadnji vapaj za spas naše djece!“

https://www.logicno.com/politika/otvoreni-poziv-zadnji-vapaj-za-spas-nase-djece.html

Tad smo pisali: Dragi svi koji ste progledali i shvatili lakrdiju i opakost stožeraških mjera za zaštitu od nevidljivog neprijatelja! Vremena za međusobne podrške na mrežama ili za osvješćivanje kovididiota su prošla. Trenutak je za konkretnu akciju. Koronacističko ludilo ne prestaje. Upavo su krenuli na našu djecu. Na našu i njihovu budućnost. Na opstojnost Čovjeka stvorenu na sliku i priliku Božju.

U nakani oduzimanja nam i ovo malo preostale ljudskosti i slobode. Oslobodimo se straha, neodlučnosti i konformizma. Slijepo pokoravanje nebuloznim mjerama kojima nas teroriziraju već 15 mjeseci, dovelo nas je u slijepu ulicu. Nema dalje.

Ako ne pružimo otpor, pristajemo da bjelosvjetski monstrumi i njihovi domaći podrepaši do kraja provedu svoj sotonski naum. A to je genocid nad cjelokupnim čovječanstvom! Kako su oni nas naumili porobiti i/ili potamaniti  putem pandemije koja to nije i igle smrti koju su prozvali cjepivom.

Recimo im i bojkotirajo ih:  odj…te vi i vaše mjere. I vaše novonormalno. A što se događa danas? Još gora je situacija. Roditelji su odšutjeli. Izgleda, očekivali su kako će se sve samo od sebe riješiti. Ili, kao i inače kako je uvriježeno razmišljanje u narodu, riješiti će sve netko drugi.

E, dragi ljudi, kao što vidite, bez vaših aktivnosti, akcija, bojkota nema ničega. I, sad, opet pitam, hoćete li se pokrenuti? Hoćete li stati u zaštitu svoje djece?

A što su spremili ti slugani bjelosvjetske mafije, gangstera, zločinaca?

Hrvatski zavod za javno zdravstvo (inače beskorisna agentura slugana) i Ministarstvo znanosti i obrazovanja od 28. 08. 2021. izdali su:

UPUTE  ZA SPRJEČAVANJE I SUZBIJANJE EPIDEMIJE BOLESTI COVID-19 VEZANO UZ RAD PREDŠKOLSKIH USTANOVA, OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA U ŠKOLSKOJ GODINI 2021./2022.

Ove upute odnose se na rad ustanova ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja (dalje u tekstu: vrtić) te ustanova osnovnoškolskog i srednjoškolskog odgoja i obrazovanja (dalje u tekstu: škola).

Rad u dječjem vrtiću i školi (dalje u tekstu: ustanova) u sadašnjim epidemiološkim uvjetima, uz poštovanje ovih uputa, smatra se jednako sigurnim za djecu/učenike i zaposlenike kao i rad od kuće, odnosno ostanak kod kuće kada nisu na snazi mjere potpunog zatvaranja.

Mogućnosti provedbe.

Svaka ustanova, ako ima uvjete za to, dužna je provoditi sve preporuke. Ako nema uvjete, dužna ih je prilagoditi uvjetima rada u ustanovi.

Informiranje o uputama.

Važno je da roditelji/skrbnici (u daljnjem tekstu: roditelj) i djelatnici budu na vrijeme obaviješteni o ovim uputama.

Telefonom ili na drugi primjeren način ustanova obavještava roditelje o sljedećem:

 • da ne dolaze u pratnji djeteta/učenika ako imaju simptome zarazne bolesti (npr. povišena tjelesna temperatura, kašalj, teškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa, grlobolja, proljev, povraćanje), ako im je izrečena mjera samoizolacije ili ako imaju saznanja da su zaraženi koronavirusom,
 • da ne dovode dijete/učenika u ustanovu ako: – ima simptome zarazne bolesti (npr. povišena tjelesna temperatura, kašalj, teškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa, grlobolja, proljev, povraćanje) – ima izrečenu mjeru samoizolacije – imaju saznanja da je zaraženo koronavirusom.

Link 5 – Uputa-preporuka HZJZa i Ministarstva obrazovanja kojom potiću ravnatelje škola na kršenje zakona tj Odluke (Link 1) kojom su škole izuzete od obveze nošenja maske: Članak V se nije mijenjao nego isključivo čl. VI, da bi HZJZ donio upravo suprotne mjere!

Silno normativno rješavanje nečega čega – nema! Tko će za sve ovo odgovarati? Roditelji, jeste li popisali sve te ravnatelje i učitelje koji su zlostavljači vaše djece?

Ipak, ima i hrabrih  ravnatelja i učitelja  te njihovih odluka koje su izvan ovih uputa i ovog ludila. Svi bi trebali stati u obranu djece, a ovakvim postupanjem prema ovim UPUTAMA, ne zakonskoj odredbi, suprotstaviti se, bojkotirati ih, ODMAH!

Radio Mrežnica je objavila kako  Čabar ukida odluku o nošenju maske u školama svog kraja: Maske ugrožavaju psihičko i fizičko zdravlje djece.

Na konferenciji je prisustvovalo i stotinjak roditelja i djece, koji su pozdravili Dražovićevu odluku o ukidanju obaveznog nošenja maski.

U Gerovu gradonačelnik Čabra Antonio Dražović i zastupnik u Europskom parlamentu Ivan Vilibor Sinčić održali medijsku konferenciju na kojoj su najavili ukidanje obveznog nošenja maski u školama u Gradu Čabra.

 „U kontaktu sam s brojnim nezavisnim svjetskim stručnjacima, sve nove informacije koje saznam ću podijeliti sa sugrađanima. Dosta je bilo jednosmjerne i nekritičke propagande i kampanje straha. Drago mi je da se svijet sve više okreće od restriktivnih mjera i besmislenog lockdowna i da se kreće koristiti zdrav razum“, rekao je Sinčić. Dodao je da se nada kako će i ostali gradovi u Hrvatskoj pratiti primjer Čabra i da će sloboda i zdrav razum prevladati.

https://radio-mreznica.hr/cabar-ukida-odluku-o-nosenju-maske-u-skolama-svog-krajamaske-ugrozavaju-psihicko-i-fizicko-zdravlje-djece/

I na kraju važna obavijest za sve roditelje, učenike i školske djelatnike. Pokrenite se, sad je gotovo, nema više čekanja. Više informacija kruži među članovima raznih grupa („Thinking Wide“) po mrežama već što je dostupno roditeljima.

Počinje nova školska godina. Trenutno važeći zakon je škole i zdravstvene ustanove izuzeo od obveze nošenja maske. Dokaz o tome je Link 1, članak 5 (linkovi na kraju teksta). Iako su škole izuzete od obveze nošenja maske, ravnatelji na web stranicama škole obavještavaju roditelje da učenici moraju nositi masku.

Zašto je tako i kako se roditelj/učenik/školski djelatnik/ravnatelj treba postaviti, odgovoriti ćemo u ovom tekstu.

 • Odluka (Link 1) kojom su škole izuzete od obveze nošenja maske stožer samo produžuje svaka 2 tjedna. Ta odluka je vrijedila do 31.07.2021. Stožer je tu odluku produžio do 15.08.2021.
 • Link 2 Odluka je ponovno produžena do 31.08.2021.
 • Link 3 Odluka je ponovno produžena do 15.09.2021.
 • Link 4 To je sada važeći zakon koji je na snazi. Citat važećeg zakona: “Ova Odluka ne primjenjuje se na rad u osnovnim i srednjim školama, visokim učilištima te ustanovama predškolskog odgoja i obrazovanja.”

Zakon je nedvosmislen i jasan, škole su izuzete iz obveze o nošenju maske. Ipak, ravnatelji najavljuju nezakoniti rad i prisilno nametanje maski. Zašto?

Problem je u tome što su ravnatelji pravno nepismeni i ne mogu se odlučiti što je doista zakonito, te koje su njihove stvarne obveze. Problem je nastao kada je HZJZ u suradnji sa Ministarstvom obrazovanja napravio uputu-preporuku (Link 5) za rad škole, u kojoj su u potpunosti ignorirali zakon -Odluku stožera (Link 1), kojom su škole oslobođene obveza nošenja maske.

Tako su se ravnatelji našli u situaciji da ako pitaju svoje nadređene u Ministarstvu obrazovanja, oni im na lijep način kažu da neka slobodno krše zakon i prisiljavaju učenike na maske, iako nemaju zakonske ovlasti za to. Ravnatelji misle da je uputa-preporuka HZJZ-aa važnija od važećeg zakona – Odluke stožera Link 1.

Kako pravno nepismenom ravnatelju objasniti da radi nezakonito kada mu nadređeni lažu da je sve u redu? Prvo treba informirati ravnatelje. Slobodni ste poslati ravnateljima ovaj cijeli tekst koji sadrži informacije potrebne da savjestan i odgovoran ravnatelj postupi onako kako je dužan moralno i po zakonu. Roditelj tu ne smije stati jer iz iskustva se pokazalo da informiranje ravnatelja najčešće nije dovoljno. Neću sada ulaziti u razloge zbog kojih su ravnatelji nevoljni poštovati zakon, da li je to pohlepa za stolicom, običan kukavičluk, veliko pravno neznanje ili kombinacija svog troje, sada je nevažno.

Pitanje je kako zaštititi djecu koja idu u školu.

Ako ste prošli fazu informiranja ravnatelja, i vidite da se u roku dan-dva ništa nije promijenilo, tada je vjerojatno da ravnatelj niti ne namjerava poslovati po zakonu. Ako je to slučaj onda nema druge opcije nego privatno sudski kazneno goniti takve prekršitelje zakona. Ako se obratite njihovim nadređenima poput ministarstva obrazovanja, inspekcije, pravobranitelji, nećete mnogo postići jer oni su upravo glavni krivi i odgovorni zbog toga što ravnatelje potiču na kršenje zakona.

Ravnatelji nisu svjesni da oni nemaju zaštitu HZJZ-a niti Ministarstva obrazovanja, jer su od njih dobili samo upute-preporuke koje nisu zakon. S druge strane, ravnatelji su odgovorni ako će kršiti Odluku stožera (Link 1 članak 5). Ukoliko će slijediti nezakonite dijelove iz uputa-preporuka HZJZ-a, tada će svaki od tih ravnatelja biti osobno kazneno odgovoran i može završiti u zatvoru – no to se može dogoditi samo ukoliko ga netko od građana tuži.

HZJZ uputom nije obvezao škole da učenici moraju nositi masku, niti to može napraviti da baš i žele jer nije u skladu sa zakonom (Link 1). HZJZ je samo dao preporuku, a ravnatelji se drže toga kao pijan plota iako to nije zakon. To je kao da vam šef na poslu kaže da preporuča da vozite kroz crveno svjetlo na semaforu, a vi ga slušate i pravite se da ne znate da je to nezakonito. Šef neće biti odgovoran ako napravite prometnu nezgodu. Isto tako je i sa učiteljima koji će zahtjevati od učenika na nastavi  nositi masku. Oni također krše zakon i kazneno će odgovarati ako ga tužite.

U kaznenom zakonu za djela zloupotrebe položaja i ovlasti čl 291., povrede ravnopravnosti  čl. 125., kazne su do 5 godina zatvora. Ako mislite da su sudovi spori, i tu se varate. Sudovi su spori samo kada su stranke nezainteresirane da ubrzaju proces. Postoje požurnice za sporove koje ljudi rijetko koriste, i takva tužba mogla bi se završiti kroz par mjeseci.

Prvo ročište može biti već u 10. mjesecu ako sada pravilno odradite stvari. Obratite se odvjetniku, ima ih samo nekoliko u Hrvatskoj koji će sigurno reagirati i sve odraditi.

Dobro je znati da će djeca odrastati slobodna od pseudoznanstvenih i po zdravlje štetnih mjera kao što je to obveza nošenja maske. Informirajte ravnatelje i učitelje o njihovim obvezama, a učenike i roditelje o njihovim pravima.

LINKOVI:

 • Link 1 – Odluka o nužnoj epidemiološkoj mjeri obveznog korištenja maski za lice ili medicinskih maski vrijedila je do 31.07.2021, pa se produžuje i još danas vrijedi. Tom odlukom škole su izuzete obveze nošenja maske u članku 5.:
 • Link 2 – Odluka o produženju odluke kojom su škole izuzete obveze nošenja maske, ta odluka vrijedila je do 15.08.2021.
 • Link 3 – Odluka o produženju odluke kojom su škole izuzete obveze nošenja maske, ta odluka vrijedila je do 31.08.2021.
 • Link 4 – Na trenutno važeći zakon, i zadnju izmjenu odluke koja vrijedi do 15.09.2021., a kojom su škole i dalje izuzete od obveze nošenja maske.
 • Link 5 – Uputa-preporuka HZJZa i Ministarstva obrazovanja kojom potiću ravnatelje škola na kršenje zakona tj Odluke (Link 1) kojom su škole izuzete od obveze nošenja maske: Članak V se nije mijenjao nego isključivo čl. VI, da bi HZJZ donio upravo suprotne mjere!

Ima li još itko tko može kompetentno negirati sve navedeno?

Tko su svi ti koji se – provodeći ovu torturu nad djecom i roditeljima – nadaju kako će izbjeći odgovornost?

Predlažem svima, prije svega roditeljima, poslušajte prof. Alečković, svjetsku znanstvenicu i eksperta, a rekla je u intervjuu kao što i često ponavlja na mnogim TV gdje nastupa: „manja je šteta ispisati dijete iz škole jednu godinu već mu uništiti  zdravlje i cijeli život.“

Ujedinimo se i zavrištimo da nas i Nebo čuje: Dosta je bilo! Hoćemo živjeti kao ljudi. Slobodno disati, družiti se, voljeti, veseliti se i tugovati kao prije ovog globalnog koronaludila.

BOJKOTIRAJMO IH!

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
407 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Moreno
Member
Moreno
9 mjeseci prije

A dobro je, samo triba bojkot svega, a ne samo škola . . . danas bi ka tribala počet škola i svak ko ima dicu u školi triba bi danas ili sutra bacit oko u školu šta se događa . . . ministar je nešto mantra ovako i onako, međutim… Pročitaj više »

Bosanac
Gost
Bosanac
9 mjeseci prije

Children of the Great Reset Covid-19 Coronavirus Lockdowns Masks Quarantine Pandemic
h ttps://rumble.com/vc6wtn-children-of-the-great-reset-covid-19-coronavirus-lockdowns-masks-quarantine.html

grom iz vedra neba
Gost
grom iz vedra neba
9 mjeseci prije

Ne znam kako i zašto, ali meni ni jedan link ne radi. Uvijek se otvore NN ali,se javi ‘adresa nije pronađena’

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
9 mjeseci prije

Što se tiče cjepiva, Allah je još davno zabranio unos takvih supstanci u tijelo:

http://www.jimstone.is/1/islamicdeclaration.png

Sve islamske države koje cijepe svoje ljude se ne drže zapovijedi Allaha!

Davko
Gost
Davko
9 mjeseci prije

Gledam djecu sa maskom koju vode roditelji . Najradije bih ih prijavio za zlostavljanje.
Neki su roditelji očito spremni žrtvovati i svoju sopstvenu djecu !!!

Šole
Gost
Šole
9 mjeseci prije

Hahahaha dest lajkova za ovo govno na maski hahaha

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
9 mjeseci prije

Izrael (populacija 9,4 milijuna) imao kampanju testiranja prije dva tjedna svih učenika prije odlaska u školu. Dva milijuna roditelja testiralo svoju djecu, otkrili 7.900 pozitivnih, zbog čega je 180.000 učenika otišlo u samoizolaciju. Planiraju ih još jednom testirati već sljedeći mjesec. U sljedeća dva mjeseca Izrael misli odboriti Covid-19 cjepiva… Pročitaj više »

Robert
Gost
Robert
9 mjeseci prije

Hm , šta je sa pučkim pravobraniteljima , ima li koji osviješteni , evo ja se nudim za tužbu prema Ravnatelju jer imam srednjškolca , ima li koji pametan pravnik koji je dorastao ovim Babiloncima……….e da , za grad Split pitam jer za takvoga još nisam čuo….

neznanje
Gost
neznanje
9 mjeseci prije

🤮 🤮 🤮 !!!

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
9 mjeseci prije

da sam kinder, prvo bih roditelje bojkotirao;)

Robert
Gost
Robert
9 mjeseci prije

STAVIO SAM KOMENTAR PRIJE POLA SATA I JOŠ UVIJEK NIJE ZABILJEŽEN , OVA STRANICA OČITO IMA DVOSTRUKO KNJIGOVODSTVO………….

xyx
Gost
xyx
9 mjeseci prije

Gospođa Arna ne kaže što je sa njenom djecom.Ne znam kojeg su uzrasta ,ali kojeg bili da bili ,mogu bojkotirat sustav na svom nivou.dakle ,što je sa vašom djecom,gospođo Arna?

Robert
Gost
Robert
9 mjeseci prije

sorry , ipak pronašao sam komentar……

gostgost
Gost
gostgost
9 mjeseci prije

Ma bojkotirat će pič..u mat…u. Upravo ih gledam kako prate djecu u školu. Sami im maskice stavljaju. 90% ljudi su tek obićni NPC-ovi i pomirite sa sa tim. Ako neko misli da će ovo jednog dana jednostavno završit, nek pogleda video (ako nemate twitter account, samo zbog ovog se isplati… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
9 mjeseci prije

“Hoćete li stati u zaštitu svoje djece?” Ne,draga Arna,vecina ih je ubjedila same sebe da treba vjerovati sluzbenom narativu i niko ne zeli “slusati teoreticare zavjera”! Jedva su docekali da im djecu paze u skoli i bas ih briga oce nosit maske ili se cjepit unutri. Cak i da pocnu… Pročitaj više »

Prle
Gost
Prle
9 mjeseci prije

Sta se cudite? Sto bi rekao kolega Istrazuj,pored doktora idiota koji su se proslavili u idiotizmu i svoju struku obezvrijedili,jedni od najvecih idiota su roditelji. Oni su jedva docekali da napenale djecu u skolu i da ih se napokon otarase. Njih djeca uopce ne zanimaju,samo sto toga nisu svjesni. To… Pročitaj više »

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
9 mjeseci prije

Problem s ravnateljima je što bez blagoslova ministra nijedan ne može biti postavljen.

radoznalo_mače
Gost
radoznalo_mače
9 mjeseci prije

U Francuskoj postoji zakon da svako svoju decu može da uči kod kuće a da kasnije moraju da idu samo na proveru znanja iz matematike i jezika. Ako se teror nad decom nastavi, mora se tražiti donošenje takvog zakona, ili takve prakse. Zna li tko, je li se kod nas ikad… Pročitaj više »

ZriBra
Gost
ZriBra
9 mjeseci prije

“Roditelji gdje ste, bojkotirajte škole!” Naslovni upit me podsjeti na dječju igru “Jakove Gdje si?Evo me u (Kovid)kesi!”

Maja
Gost
Maja
9 mjeseci prije

Da slažem se, dobra ideja!
Podržavam.

Mirela
Gost
Mirela
9 mjeseci prije

Draga Arna ..pokušavam ispričati svoju priču i da mi netko objasni što se tu dešava. Moje dijete je dva puta radilo test koji je bio pozt..prve simptome imala je 25.08 i to je trajalo manje od 24 sata..da bi nas u kuci koji živimo sa njom to je naš troje… Pročitaj više »

iviaewrfawurferwfqew
Gost
iviaewrfawurferwfqew
9 mjeseci prije

Bojim se da od roditelja budučo sadašnjih zombija gmo hibrida ništa, ovdje su samo par njih napisali da im neće djecu dirati taman poginuli u odbrani, znam točno tko je prvi to napisao, ima i svoju odstupnicu od civilizacije skajneta…………..

Eto i mene
Gost
Eto i mene
9 mjeseci prije

Kolimo vas logicara uopce ima skolarce doma? Nemam pojma kome je ovo uopce upuceno, jer vecina koja cita nema koga odvesti u skolu, a mi u manjini smo danas najnormalnije dosli, bez maski i icega i usli u skolu, pritom cistacici s detinficijensom rekli da su nam ruke ciste, a… Pročitaj više »

Kažun
Member
Kažun
9 mjeseci prije

Firma u Rijeci nudi svojim zaposlenicima 500
kuna,ako se cijepe ( po dozi ili po dl ?).
A********j .

Max
Member
Max
9 mjeseci prije

I trreba to učiniti

robert
Gost
robert
9 mjeseci prije

Gdje je roditelji? Eno ih sjede po gostionicama

Dokurčilomi
Gost
Dokurčilomi
9 mjeseci prije

Gledam sada na TV-u u vijestima u 17 neka “doktorica” priča kako se djeca u školi mogu sama javiti za cijepljenje. Koja djeca? Koje cijepljenje? Jel kokoš zna da su djeca maloljetna i ne mogu o ničemu odlučivati bez pristanka roditelja? Kako se na TV-u takve izjave dozvoljavaju? Moje dijete… Pročitaj više »

Martin
Gost
Martin
9 mjeseci prije

https://today.rtl.lu/news/luxembourg/a/1780593.html?utm_source=thedaytoday&utm_medium=email&utm_campaigntdt_20210902_21

ttps://today.rtl.lu/news/luxembourg/a/1779839.html
Ne maske u skoli Luxemburg

Martin
Gost
Martin
9 mjeseci prije

ttps://today.rtl.lu/news/luxembourg/a/1780593.html?utm_source=thedaytoday&utm_medium=email&utm_campaign=tdt_20210902_21

Martin
Gost
Martin
9 mjeseci prije

Mazda. “VIRUS”” koji nije izoliran. postoji ???

Martin
Gost
Martin
9 mjeseci prije

Prosvietite se
ttps://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alien_contact31.htm. stavi h na pocetak

gostgost
Gost
gostgost
9 mjeseci prije

Ušli su u škole. Svaki daljnji komentar je suvišan. Praktički imaju otvoren prolaz za cijepljenje bez dozvole roditelja. Da se ovo dogodilo prije vremena masovne kontrole društvenih mreža, sada bi bilo apsolutnog kaosa na ulicama. Umjesto toga imamo ovo: https://www.youtube.com/watch?v=19MEP8gHlN4

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
9 mjeseci prije

Ne mogu. Jednostavno nemaju dovoljnu količinu virusa. Kod njih se virus nemože razmnožiti. Sama prisutnost virusa ne govori baš ništa o budućnosti bolesti. Čak i da je utvrđena prisutnost virusa bez ikakve sumnje. Što je moguće. Ali se ne radi jer nekom ne odgovara. Ne samo zbog zarade na Pcr… Pročitaj više »

mladen
Gost
mladen
9 mjeseci prije

Kad vidim kako je u državama poput Australije – Hrvatska je mila majka. Em im nije prošlo da se nastavnici cijepe, em im sada NIJE prošla obveza maski za učenike. Nešto su se i zagrcnuli sa uvođenjem covid potvrda. Ne ide to samo tako na brdovitom balkanu! Indexovci bi rekli… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
9 mjeseci prije

Magnet privlači bočicu s cjepivom:   https://t.me/forumantiglobalista/425   Eto zašto se na neke ljude lijepe magneti, pa čak i drugi metalni predmeti!   Hiperbarična komora lako liječi one koji su na respiratoru:   https://www.youtube.com/watch?v=CdzcAMQEUpM – apsolutno nitko nije umro, za razliku od respiratora, gdje se masovno umire Vijesti iz Srbije:… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
9 mjeseci prije

Olaf Scholz, kandidat za kancelara iz njemačkog SPD-a, na skorim parlamentarnim izborima u Njemačkoj, podigao je prašinu sa izjavom o cjepivima: On je rekao: “Milijuni Nijemaca su samo pokusni kunići” (za cjepiva)

Metabaron
Member
Metabaron
9 mjeseci prije

Svojim upisom si demonstrirao koliko mozga TI imas te kako se time sluzis .

ledeno doba
Gost
ledeno doba
9 mjeseci prije

ma u Škotskoj, odnosno Velikoj Britaniji je posebno visok postotak zadebiliziranih goyima ispranog mozga.. pa sjećam se one vijesti, od prije 2-3 godine, da je u Škotskoj u nekim školama uveden seksualni odgoj i za prvačiće, a u okviru tog odgoja, predviđnoje da se djecu uči masturbaciji.. I koliko se… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
9 mjeseci prije

Madagaskar napustio WHO (SZO) Zbog skandala Covid19, predsednik Madagaskara Andry Rajoelina isključio je svoju zemlju iz Svetske zdravstvene organizacije. Ljutito je rekao: “Od danas više nismo članovi Svetske zdravstvene organizacije. Evropa je stvorila ovu organizaciju sa željom da Afrikanci ostanu zavisni od njih. Moja zemlja Madagaskar pronašla je lek za… Pročitaj više »

Brz
Gost
Brz
9 mjeseci prije

Dokle če ovi plačenici pritiskat na dugmad, bračo balkanci? U hebenoj slo neče od sutra ljudi moč otič kod frizera, doktora, na vrtove kafana kamoli ubkafanu bez pct.. a zdravstveno osihuranje treba plačat! Očita segregacija! Za škole spremaju totalno idiotske mjere! Slovenci če upast i u jeke druge institucije ne… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
9 mjeseci prije

toma bebić je davno rekao:
“ako je dite pametno, škola mu ne triba. ako je dite glupo, škola mu neće ništa pomoć”

057
Gost
057
9 mjeseci prije

Evo tu smo,iza kompjutera,bumo bumo

Jadranka S
Gost
Jadranka S
9 mjeseci prije

Nesuradnja u svemu jedino je rjesenje.
Roditelji, vi morate zastititi svoju djecu jer ste duzni pred svojom savjesti i pred svojim djetetom!
Onaj roditelj koji to ne uradi ne moze sebe smatrati roditeljem, takav nije dostojan ni blata sa djetetovih cipelica!

vesna scrollavezza
Gost
vesna scrollavezza
9 mjeseci prije

STRAŠNO što prolazi moja kćerka u Italiji . Tamo da bi dijete ušlo u školu MORA biti min. 2. puta cijepljeno, ako nije roditelji moraju svaki dan plaćati veoma skupi tampon. To nije sve.., ako nije samo jedno dijete u razredu cijepljeno SVI moraju nosati maske , ako su svi… Pročitaj više »

Stara kuka
Gost
Stara kuka
9 mjeseci prije

Roditelji su i-di-oti, roditelji su NPC-jevi, svi su samo resursi i ovcoidi bez mozga, kme, kme, bla, bla truč. Samo mi o pametni. Samo nama je sve jasno. Mi smo superiorni “resursima” i ovcoidima, bla, bla, kenj… Trebalo bi rušiti sistem, trebalo bi bojkotirati, trebalo bi ovo, trebalo bi ono,… Pročitaj više »

Karma
Gost
Karma
9 mjeseci prije

KABALA JE PREKO SVOJIH VAZALA NAREDILA NOSENJE PRLJAVIH PELENA NA LICE DJECE.
OGROMNA STETA CE BITI NANESENA DJECI OD HIPOKSIJE. NEDOSTATAK KISIKA U STANICAMA. MENTALNI POREMECAJI ISTO.
UZAS

Astvarno
Gost
Astvarno
9 mjeseci prije

A sfrj sa svojim vrhunskim skolstvom ste unistili. Pa sad uzivajte. Karma.

Armando Vussio
Gost
Armando Vussio
9 mjeseci prije

Da je cijepljenje i sve ove sulude mjere beskorisne najbolje pokazuje graf nacije koja se najviše puta procijepila.
(molim admina da ne obriše sliku nikoga ne vrijeđam, to je obični grafički prikaz)
comment image

Zagten
Gost
Zagten
9 mjeseci prije

Dobra stvar cijele price jeste on line nastava u kojoj su djeca postedjena barem odlaska u debilanu. Ako zazvore skole do kraja listopada bilo bi odlicno.Problem je sto ce oklijevati s tom mjerom jer djeca Babilonu trebaju za dresuru.

socdev
Gost
socdev
9 mjeseci prije

Za Logično: ako je Odluka na kraju ozakonjena, zar nije logično da Link4 vodi na Zakon, a ne opet na odluku? Koji Zakon? U Zakonu o zaštiti pučanstva ne pronalazim ništa o nošenju maski i izuzeća škola. Molim da stavite link na spomenuti Zakon, ili barem naziv Zakona i broj… Pročitaj više »

Ljiljana Grill
Gost
Ljiljana Grill
9 mjeseci prije

Bravo gosp. mr. sc. Arna Šebalj, bravo dr Mila Alečković na suradnji – vi ste nositeljice ISTINE, POŠTENJA i ZNANJA !

vesna scrollavezza
Gost
vesna scrollavezza
9 mjeseci prije

Dijelite… – UPUTE za roditelje Pismo ravnatelju škole Hitno preuzmite ova dva dokumenta i vijest širite dalje. Dokument se nalazi u pdf formatu uz mogućnost nadopune Vaših podataka. ⁠ Donosimo vam dosad najpotpuniji dokument za potrebe roditelja koji su zabrinuti za negativne posljedice tzv. epidemioloških mjera na zdravlje svoje djece… Pročitaj više »

DEDA
Gost
DEDA
5 mjeseci prije

JA OVAK I ONAK NEPODRŽAVAM OBRAZOVANE I SMATRAM DA JE ČOVJEK BIOLOŠKI NESPOSOBAN NAUČIT U VEĆINI SLUČAJEVA.MULCU SAM TO REKEL ODMAH KAD JE KRENUL U PRVI RAZRED A PRIJE DVE GODINE KAD JE I POČELA OVA PREVARA SAM MU REKEL DA OSTANE MADO AK HOĆE.REKEL MI JE STARI KAD MI… Pročitaj više »

POVEZANE VIJESTI

Izbornik