Rusija neće dopustiti da itko ‘poništi’ njezine vrijednosti

Dmitrij Medvedev
43 komentara

Rusija će štititi svoje vrijednosti i težiti dobrobiti ljudi, rekao je u subotu zamjenik predsjednika ruskog Vijeća sigurnosti Dmitrij Medvedev.

Političar je to napisao na društvenoj mreži VK u objavi posvećenoj Danu obitelji, ljubavi i vjernosti koji se obilježava 8. srpnja.

“Ne možemo dopustiti da itko poništi naše vrijednosti. Stoga ćemo i dalje čuvati sve ono što nam je najdraže – našu domovinu, dobrobit naših obitelji, naše djece, svih najmilijih”, rekao je.

Prema Medvedevu, ljubav prema domovini i težnja da se ona brani od neprijatelja temelji se na odanosti vlastitoj obitelji, brizi za voljene, poštovanju i podršci.

Dan obitelji, ljubavi i vjernosti obilježava se na dan svetaca Petra i Fevronije, koji su živjeli u Muromu u 13. stoljeću i koji se u Ruskoj pravoslavnoj crkvi poštuju kao zaštitnici braka i obitelji.

Dimitrij Medvedevrusijavrijednosti
Pretplatiti se
Obavijesti o
43 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivek
9 mjeseci prije

Lako za vrijednosti, žele im ukrasti zlato kao šta su Ukrajini. Nakon toga ih ostavljaju gologuze.

Luciferka, zadnja
9 mjeseci prije

Opet igraju žrtev okupatorji fasitoidni…sve te putosupce treba na nuklearku svezat I odbacit usred Moskve.

gargamel.
9 mjeseci prije

Kad je rijec o vrijednostima zapada, evo jedan svjez primjer:”22-godišnja transrodna osoba Rikki Kole izabrana je u subotu uveče za Miss Holandije 2023. “Ova finalistkinja je blistala tokom čitave emisije i takođe je napravila najveći napredak u tom procesu”, rekao je žiri.

Kolle je učestvovao u TV programu Holland’s Next Top Model 2018. U njemu je stigao do finala. Bio je druga transrodna osoba koja je učestvovala u programu.

Sledeće godine Kolle će se predstaviti kao mis Holandije. Takođe predstavlja Holandiju na izboru za Miss Universe.

Kiša kritika na društvenim mrežama. “ Muskarac je postao Miss Holandije 2023. Odvratno. Poruka je da su muškarci bolji u tome da budu žene od samih žena, da su muškarci ljepši od žena. Žene se brišu pod krinkom progresije. Ali nećemo dozvoliti da se to dogodi”, kaže pravni filozof Raisa Blommestijn.

Max
9 mjeseci prije

To znamo.

DEBELI ĐURO-ZAGORJE
9 mjeseci prije

Ruska vojska OPKOLJENA U BAHMUTU , gađaju ih sa svih strana kao glinene golubove !!! DA SE PREDAJU,SVIH 20000 VOJNIKA DOK SU JOŠ ŽIVI ???
ŠTO NA TO KAŽE MEDVJEDEV ???💪💪👍👍👹👹

Schwarze Hunderte
9 mjeseci prije

I ne treba ! Krijenu li sa feder , green , privatizing , kiddie sex I slično , unutar Ruskih granica …. Po onoj staroj … ” Nema čovjeka – nema problema ” , komu i nakon toga ustrebaju – vratiti ih doma …. U djelovima 😁 i nikomu se ne pravdati nego duplikat broj ” pošiljki ” ⚠️ .. Sa životinjama , više nikakovih pregovora ne smije i neće bit – u ponajboljem ih se može — izvijestiti što se učinjelo i što će se NASTAVIT ! Na njima je hoće li uživati , dokle dišu – taj show — ili — se uklonit ! Kategorij , izabiranost , izuzetnost i slično — sebe radi bi morali — zaboraviti — zauvjek ! Samo … Krajnje brutalno — uz maksimalno poniženje !!! Poznam ih — taj jezik , jedino razumiju 😎 !

Stop budalama
9 mjeseci prije

Putinov privatni, obiteljski , ljubavni život…
Olicenje morala I ljudskih vrijednosti 😞

MladenSt
9 mjeseci prije

Ovo smeće drzi predavanje o obiteljskim vrijednostima a donedavno mu mama ljetovala u Dubrovniku u vili Agava a dan košta 10 000€ .Svako jutro morao ju je čekati doručak s svježim kavijarom iz Kaspijskog jezera prve klase .Ima se može se ..

goran
9 mjeseci prije

e da je više ovakvih ljudi po europi europa bi bila puno ljepše mjesto za živit

Miro
9 mjeseci prije

Ovim tempom, Rusija će sama sebe istrebiti.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI