Rusija spremna da sklapa sporazume o Ukrajini na osnovu situacije na terenu

Lavrov
55 komentara

Moskva je spremna za razgovore o Ukrajini, koji bi uzeli u obzir situaciju na terenu i ruske bezbednosne interese, rekao je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov u intervjuu

“Naš stav ostaje isti: spremni smo na dogovore pod uslovom da se uzme u obzir trenutna situacija na terenu, kao i naš stav kojeg svi dobro znaju i naši sigurnosni interesi, uključujući i potrebu da se spriječi stvaranje neprijateljski nacistički režim u blizini ruskih granica, koji otvoreno proglašava cilj da eliminiše sve što je rusko na područjima na Krimu i Novorosiji koje ruski narod vekovima istražuje i razvija“, istakao je on.

Lavrov je ranije izjavio da što duže Kijev bude odlagao razgovore sa Moskvom, to će biti teže postići dogovor. Prema njegovim riječima, zabranu ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog na razgovore s Moskvom treba ukinuti kako bi se otvorio put za dijalog.

Lavrovrusijaukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
55 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Otok Mali
7 mjeseci prije

Prije godinu i pol ugovorima iz Minska se moglo dati autonomiju Donbasu. Sad je pod ruskom kontrolom 4 pokrajine, NATO neutralnost ostatka Ukrajine ostaje kao uvjet, s tim da je pola stanovnika izbjeglo iz Ukrajine, a pola miliona imaju mrtvih, plus ranjeni. Idemo za Bidena još jedan mandat libtradi.

Ivek
7 mjeseci prije

Nek zauzme cijelu, jer ionako Ukrajinci ko i Hrvati nisu očito sposobni imati državu jer da jesu ne bi se prodali Amerima.
Da Ukrajinci i dobe završili bi ko i Hr sa daljnjim izumiranjem stanovništva,.provođenjem trans woke agende, klimatskih aktivističkih debila koji šaraju po cestama i rade pločnike.

Max
7 mjeseci prije

Sasvim jasno.

Ukratko
7 mjeseci prije

Denacifikaciju I oslobadjanje izmanipuliranog ukrajinskog naroda… zaboravili?
Ipak su km2 vazniji od ideala

Lucija, prva
7 mjeseci prije

Opet cvile, kakav sporazum 🤣 Već vam zelenski reko ako vi lopovi ne vratite šta ste ukrali neće biti dogovora, niste htjeli imat NATO na granici e sad ga imate 🤣🤣

Vox
7 mjeseci prije

I dok je Napoleon sjedio u Moskvi i dok su Hitlerovi vojnici dvogledom gledali zidine Kremlja koncem 1941 Hrvati su mislili : RUSI SU NESPOSOBNI…a da vidimo koliko su pametni Hrvati : Nijemci su u ljeto 1941 novorodjenim bebama muškog pola PRESTALI DAVATI ime ADOLF, dok se u NDH dječacima davalo ime Adolf čak i koncem 1944.

Vox
7 mjeseci prije

I dok je Napoleon sjedio u Moskvi i dok su H..itlerovi vojnici dvogledom gledali zidine Kremlja koncem 1941 Hrvati su mislili : RUSI SU NESPOSOBNI…a da vidimo koliko su pametni Hrvati : Nijemci su u ljeto 1941 novorodjenim bebama muškog pola PRESTALI DAVATI ime A D O L F, dok se u N D H dječacima davalo ime A dolf čak i koncem 1944

Vox
7 mjeseci prije

Imaju za saveznike Kinu, Koreju, Mongoliju, Iran, Indiju,Afričke zemlje, Južnu Ameriku…..SAUDIJSKA ARABIJA je primljena u BRIKS (vidi cijene sirove nafte)….

Vox
7 mjeseci prije

A danas su kao sami ????? Njemački kancelar je u OUN govorio PRED PRAZNOM SALOM GENERALNE ASEMBLEE, a Rus je imao dupke punu salu !!!!!!!

nastran
7 mjeseci prije

formatiraj se više

Vale
7 mjeseci prije

Daj više sklonite ovo govno od formata koje traži da mu se udovolji jer još malo pa će svi komentari biti njegovi.

Mikica
7 mjeseci prije

Rusi bi pričali? Ajte😲
Videli da će popupišit pa ajde bre da razgovaromo, ma nismo teli jbga.

hiber
7 mjeseci prije

Prilično si blagonaklon prema rusima. Ne znam kako su uspjeli posijati takve mitove. Zaboravio si dva ključna rata. U prvom svjetskom ratu doživili su takav poraz da ih se vise predalo nego njemaca, engleza i francuza zajedno, a mrtvih je bilo toliko da je izbila revolucija pa su potpisali separatni mir ili kapitulaciju. Izgubili su i Afganistanski rat tako da se poslije toga raspao SSSR.

Lucija, prva
7 mjeseci prije

Youtube, Jacques Baud western sanctions against Russia…
Zapravo govori o kompletnoj nekompetenciji političara) upravljača na Zapadu.
O tri ponude za mir: dan nakon ulaska Rusa, mjesec dana nakon ulaska Rusa, u kolovozu i kako je Zapad sve to minirao. I odmah ponudio 450 milijuna u naoružanju (?)
Mada…čini mi se da nastoji prebaciti krivicu na EU, ne na VB (BoJo)
Zapravo, mi ne znamo što je tko pričao, osim što smo sigurni za Engleze .

Kopfen
7 mjeseci prije

Neki ruski navodno ratni transportni avion je sletio u S Koreju i anglosaksonske novine su se uskomesale, zar americki ratni avioni ne slecuju svaki dan u svoju koloniju Hrvatsku?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI