Ruski jurišni helikopteri napadali dvije ukrajinske brigade

Mi-28N_(RF-91091)
10 komentara

Posade jurišnih helikoptera ruske borbene grupe Zapad izvele su 11 raketnih udara na dvije ukrajinske brigade u oblasti Kupjanska, rekao je portparol borbene grupe Sergej Zybinsky.

„U borbama u reonu Kupjanska, posade jurišnih helikoptera Ka-52 i Mi-28 i lovaca Su-25 Borbene grupe Zapad izvele su 11 zračnih udara na devet područja na kojima je bilo ljudstvo, oružje, vojna i specijalna oprema i osoblje [ Ukrajinska] 14. zasebna mehanizirana brigada i 103. zasebna brigada teritorijalne odbrane su okupljene“, rekao je Zybinsky.

Osim toga, ruske snage spriječile su četiri napada ukrajinskih subverzivnih grupa na području Kupjanska i osujetile rotaciju neprijateljskih trupa tijekom proteklog dana tijekom specijalne vojne operacije u Ukrajini, izvijestio je Zybinsky.

“Artiljerija grupe osujetila je četiri pokušaja ukrajinske vojske da rotira trupe na prednjim položajima u blizini naselja Dvurečnoje, Sinkovka i Novosjolovskoje”, naveo je Zybinsky.

helikopterrusijaukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Pravda
10 mjeseci prije

HOĆE LI SAD KONAČNO KRENUTI I ZAVRŠITI I SATRATI TU NAZIZAPADNJAČKU KOLONIJU.

Banana
10 mjeseci prije

eto.. prvi sam..
slava ukr..rusiji

Max
10 mjeseci prije

Stalno to rade.

Dušan
10 mjeseci prije

A ne boje se što Vagnerovci dan ranije skinuli 6 helikoptera i avion za vezu ruske vojske, ONAKO USPUT??? 😁😁😁👍👍

Ivan
10 mjeseci prije

Rusi se sve bolje zagrijavaju. Ono do sada sa Wagnerom je bila tek predigra u kazalistu glupog Zelenskog. Iako jos uvijek gada stede umjesto da mu jebu sve po spisku 🙂

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI