Sirijska voska otkrila svoje tajno raketno čudovište zvano Golan-1000 (VIDEO)

Golan-1000
16 komentara

Instaliran na tenk T-72, novi raketni sustav Golan-1000 uključen je u naoružanje 4. oklopne divizije Sirijske vojske, tvrde ruski mediji. Raketni sustav, koji je dobio ime prema Golanskoj visoravni okupiranoj od strane izraelskih vojnih snaga, sada je dostupan sirijskoj vojsci. Ovaj raketni sustav nosi tri rakete kalibra 500 mm, a svaka teži po 500 kg. Sudeći prema videu, sustav se kontrolira na daljinsko upravljanje. Prema ruskom tisku, oružje je već korišteno na južnoj periferiji Damaska. Neki su stručnjaci su ovaj sustav nazvali “raketno čudovište”.

 

Golan-1000T-72
Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ZЪVЪNIMRЪ
5 godine prije

glupani uopče ih nemogu locirat po toj slici…udaraj

nemo nemo
5 godine prije

Malo više podataka o tom oružju molim

Riddick
5 godine prije

Mislim da ipak Scud rakete nose više eksploziva i od Golana.

nime
5 godine prije

vezano za inovacije tenkovskih postolja, zamilsite naše budale koje šalju ljude u razminiranje a hrpe tenkova je trunulo u skladištima (a moglo se i kupit rashodovanih t55 i modificirat), a svaki se da opremit betonskim valjicma i malčerima i daljinski upravljat. neko je gadnu lovu pokrao na razminiravanju.

Maus
5 godine prije

Pitanje: U slucaju da sirija obori izraelske borbene avione u ilwgalnom i ne prijavljenom letu iznad libanona kakva je tu procedura…

raketno čudovište
5 godine prije

ahahaaa, mozes misliti jakog raketnog čudovišta a svak ih bombardira kako stigne i kad ih volja. americkim bazama u siriji se ne smiju ni oni ni rusi pribliziti na 50 kilometara.

čitatelj portala
5 godine prije

Što sve ljudi neće izmisliti da im pomogne u ubijanju drugih?
Neka Sirijskoj vojsci posluži u daljnoj deratizaciji.

Patriot
5 godine prije

Bedastoća. Lanser je obična kanta, takva mu je i dorada, vjerojatno i preciznost. No, glavno je i jedino pitanje, gdje je raketa koja se u ovu kantu uvaljuje i iz nje teoretski lansira? Lanser – sve da raketa i postoji – je prekratak i za neprecizni projektil, kamo li ne za precizni …

Možda lansiraju bojlere na kakvim zaostalim boosterima kakvih zastarjelih raketa?

Priča za naivne, prije GOLI Q. nego GOLAN.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI