Šokantan video : Nacističko obrazovanje djece u Ukrajini

Nacističko obrazovanje u Ukrajini
91 komentar

Nismo sigurni je li ovaj video autentičan, a ako jeste, ovo je dokaz da Ukrajinu čeka agonija. Učiti djecu nacizmu od malih nogu, može samo država pred smrt. Neka im Bog pomogne.

DjecanacizamŠkolaukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
91 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tatamata
10 mjeseci prije

djuro drzi predavanje???

Justin
10 mjeseci prije

To oni promicu zapadne vrijednosti… Zar nije svaka ideologija poput kuge s zapada usla u Rusiju.

Max
10 mjeseci prije

Dižu ruku na nacistički pozdrav. Otkud je snimka ne znam.

Ivan
10 mjeseci prije

Jel im i ona krmaca Ursula dolazi na predavanja pizda joj materina svapska? Zasto tu gaduru jos nitko nije zatukao za stetu kojoj je napravila cijeloj EU sa fasistickom Ukrajinom? Zajedno sa svim EU skakavcima po Ukrajini..

Dragačevac
10 mjeseci prije

Dedovi im se prevrću u grobu.

10 mjeseci prije

Nije u pitanju Ukrajina – totalitarizam se uvlači u sve pore Zapada, Ukrajina je samo frontmen.
Tužno je što populacija Zapada to vidi ali odbija da prihvati kao istinu jer živi na mantrama koje su duboko ukorenjene. A kad dođe vreme da sami sebi priznaju… nemojte da dozvolite da budete među njima.

tihobl
10 mjeseci prije

A sta ste ocekivali od IV rajha?
Eno u Beriselu razmisljuju da uvedu jos jednog komesara – komesar za Rusiju, komesar za demokratiju u RF, Komesar za ljudska prava u RF ili tako nesto. Sve je isto kao prije. Nekad se taj komesar zvao gulajter.

Pravda
10 mjeseci prije

Sve je moguće i žalosno…Valjda će IZ OVOGA imati i EU nešto za reći,a pogotovo gospoda preko bare…

Sugar
10 mjeseci prije

Onda je Putin lud?

Sardelino
10 mjeseci prije

Kako nema dokaza da je ovaj video autentičan ne želim ga komentirati.

Gorki
10 mjeseci prije

Jos 2004 g ukri su otvorili kampove za dijecu da ih uce o banderi i nacizmu…Te 2014 g je nestalo 26 217 ljudi a izgleda za organe..Nestalo je i oko 12 000 djece..

tihobl
10 mjeseci prije

Војници једне украјинске јединице испричали су да је већина борбених возила пешадије „бредли“ које су имали изгубљена током контраофанзиве, пише агенција Франс прес.

tihobl
10 mjeseci prije

Ni svedi nisu nista bolji :

Тајна о којој се нико није усудио да прича: Шведска у прошлости стерилисала око 30.000 људи

Шведска је између 1934. и 1976. поставила еугенички план, заснован на науци о расној биологији, у намери да се “отараси одређене врсте људи: слабијих”.
“Били су стерилисани јер су били сиромашни. Њихов злочин је био сиромаштво”

alexosijek
10 mjeseci prije

Ništa mi ovdje ne pada na pamet reći – osim poslušajte odgovor Rogera Watersa kojeg MSM nazivaju antisemitistom…Stvarno, kamo ide ovaj svijet?…lp

Drago
10 mjeseci prije

Tako je i Hitler jugend pa su neslavno prosli

tihobl
10 mjeseci prije

Кијев блокирао пражњење воде кроз хидроелектрану Дњепар. То значи да ће река Дњепар низводно постати плића. Наравно – до Херсона.

Данас су поново постављали питање ко је уништио брану Каховка. Ево још једног јасног одговора.

Прво , Кијев испушта воду из свих резервоара како би обезбедио максималан притисак на систем хидроелектрана Какховка и уништио је заједно са првом линијом одбране руских трупа. Сада блокира пражњење резервоара да би својим јединицама олакшао форсирање Дњепра.
Еколошка катастрофа? Кога је брига? Није твоје, па није ни нека штета…

tihobl
10 mjeseci prije

The Telegraph: Руска армија изградила најмоћнији ешалонирани одбрамбени систем на свету ширине 1000 км и дубине 35-40км

Он се састоји од три линије које су састављене од пажљиво уређене мреже ровова, бетонских баријера и невероватне количине минских поља. Према речима британског медија, цео фронт је засићен огромном количином артиљерије, што знатно отежава њено евентуално пробијање.

Roccos
10 mjeseci prije

Neki dan sam u komentaru napisao da u pojedinim ukra školama djeci daju zadaću na temu”Hitler naš spasitelj”,pokušao sam ponovo to naći na netu,ali izgleda da su to uklonili.U jednoj od tih škola mogla se vidjeti izložba dječjih likovnih radova,na slikama nacrtani banderaši,Hićo,vojska wermachta itd.Kaos i ludilo od države,jer sve to podržavaju židovski tajkuni,a jew im je i na čelu te lude kvazidržave.

Martin
10 mjeseci prije

Lekcije njemačkog jezika u ukrajinskoj osnovnoj školi. Sve vrlo na profesionalnom nivou i europski…

Andrej Strugacki
10 mjeseci prije

A možda. je u Rusiji. Tamo ima nacista kao govana.

hiber
10 mjeseci prije

Ove gluposti nisu za komentar. Ukrainci se probili preko pet kilometara u jednom danu uz pomoć koristenja novog oružja. Novost su njemačke vremenske mine koje padaju iza ruskih obrambenih polozaja i imaju rok aktivacije 48 sati, nakon kojih se deaktivitaju. Posljedica je da pomoć braniteljima uljece u minska polja kao i sami branitelji koji se povlače. Zato je nemoguće organizirati kontranapad. Za dva dana napad se nastavlja.

Sefer
10 mjeseci prije

Bolesno društvo…

Ivek
10 mjeseci prije

onaj ko to uči djecu treba ga zatvorit i bacit ključ..

Lucija, prva
10 mjeseci prije

“Украјинска армија после целе недеље неуспешних покушаја да пробије руски запорошки фронт – јужно од Орехова, Велике Новосјолке и код Новодоњецког – целог 11. маја није покушавала веће нападе.          Почела је да прегрупише своје снаге. Руси очекују нове ударе наредних дана. И на јужном фронту и јужно и северно од Бахмута (Артјомовска).          Московски војни експерти наглашавају да ће руске резерве крајем јула бити спремне и за офанзивна дејства на већем оперативном простору…” Evo počeli i Rudi najavljivati. To je sad moda. 🙃 >>        ” Украјинци су 11. јуна покушали ограничени контраудар северно од Авдејевке – са намером да спрече Русе да затворе обруч око те њихове тврђаве, али нису успели.” >>”Украјинци током три дана нису успели да пробију руски фронт између Орехова и Работина и Токмака, па су у нови напад кренули западније. >>       Ударили су на Лобковое и Жеребјанку из правца Каменског.        Тај део фронта држи руски… Čitaj više »

Lucija, prva
10 mjeseci prije

“Ukrajinske trupe saopštile su danas da su ponovo zauzele selo Blagodatne u Donjeckoj oblasti na jugoistoku Ukrajine koje je bilo pod okupacijom ruskih snaga.

To je prvo oslobođeno naselje od pokretanja kontraofanzive ove sedmice.”
Broj poginulih Ukra popeo se na 7000.

“Vidimo prve rezultate kontraofanzivnih akcija“, rekao je portparol vojnog sektora „Tavrija“ Valerij Šeršen.

Šeršen je naveo da se selo nalazi na granici Donjecka i Zaporoške oblasti, nekoliko kilometara južno od sela Velika Novosilka koje je pod kontrolom Kijeva”.

Reuters prenio. Ali i webtribune.

Lucija, prva
10 mjeseci prije

“Jučer je ukrajinska televizija 15 minuta prikazivala plačnu priču u kojoj se kaže da ukrajinski spasioci spašavaju žrtve poplava u regiji Kherson – i pritom traže DONACIJE.

Da nije bilo jednog malog, suptilnog detalja, možda biste i povjerovali u njihovu pomoć: Natpisi na odjeći pomagača pokazuju sljedeće: Civilna zaštita RUSIJE ‼️‼️”

Ringo10
10 mjeseci prije

Koliko je snimak autetičan i o čemu se ovdje radi ali se ne čudim. Ukrajinci … tu mislim na one koji se smatraju Ukrajincima, Ukrajinci su sišli sa pameti. Nakon pada socijalizma u Ukrajinu su nagrnuli Banerovski emigranti i uz pomoć zapadnih NWO i financiranja sa Zapada oni su indoktrinirani toliko da tu pomoći nema. Od proklamirane denacifikacije nema ništa. Rusi bi trebali osloboditi ruske oblasti Ukrajine i utvrditi se a ostatak trebaju ispregovarati neutralnost i nek banderovska Ukrajina ide u vražju mater. Oni su toliko skrenuli s uma da se to može usporediti sa Njemačkom tridesetih godina prošloga stoljeća. Moj brat je radio u Njemačkoj početkom devedesetih i dvojica Ukrajinaca su mu pričala da je u Ukrajini na sceni poplava Banderizma u svim sferama života i da se mlade generacije posebno indoktriniraju na toj osnovi. Neće tu Rusima biti lako sa tim manijacima ispranih mozgova. Ali nisu Ukri jedini… Čitaj više »

Ringo10
10 mjeseci prije

Ne sviđa mi se ova ruska pasivnost i prepuštanje ratne inicijative Banderovcima… oni bi morali pokrenuti masovnu ofenzivu preko granice prema Harkovu i prema Dnjepru.
Nije ovo dobro, defanziva nije rješenje, jer imaju Ukri još mnogo ljudskog potencijala
KAd vodostaj opadne treba očekivati velike napade i preko Dnjepra

Zabrinuta
10 mjeseci prije

Demokracija na steroidima! Ali barem nije drag show!

gargamel.
10 mjeseci prije

To se uci i na nasim prostorima, ima na portalu Lupiga opsirno.

crodaemonx
10 mjeseci prije

Ovo ne održava učitelj, nego startiji učenici

Sardelino
10 mjeseci prije

Vidim da je moj “Anti” komentar na ovaj članak izazvao mnogo negativnih reakcija.
Pojavna i djelatna ozvaničena prisutnost nacizma u ukrajinskom društvu meni je odavno jasna.Ovaj neprovjereni video za ovaj moj stav nema nikakvog utjecaja.
Ne želim se braniti nego samo pojasniti nakanu mog komentara za one koji nisu shvatili ono očigledno što proizlazi iz njega.
Dakle, ne bi htio i još bolje, ne želim da se “logično” ” kalava” (spušta) na novo jednog Indeksa kod kojeg se većina članaka bazira na neprovjerenim informacijama.
Od logičnog očekujem da bude na višem nivou.

goran
10 mjeseci prije

tog profesora ili profesoricu treba isti tren izvući iz učionice da je djeca više ne gledaju i onda je sredit po kratkom postupku strpat je na psihijatriju nakljukate je toliko lijekovima da ne zna gdje je,bez suca bez porote da nitko ne zna gdje je.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI