Šokantan video – Prebijanje dječaka ruskih korijena rezultat je zapadne nacističke propagande

Latvijski dječak prebija ruskog dječaka
158 komentara

Video iz svibnja ove godine daje jasnu sliku rezultata ovogodišnje politike prema Rusima u Latviji, prikazujući ruskog dječaka koji je navodno namamljen u šumu pod lažnim izgovorom, a potom su ga njegovi drugovi iz razreda iz Latvije pretukli zbog navodnog “podržavanja Rusije”.

Djeca su mu krala cipele, gušila ga i udarala nogama, a ovaj ruski dječak nije uzvraćao. Nedvojbeno je bilo više takvih slučajeva, kako u drugim školama, tako i među odraslima, budući da je diskriminacija ruske manjine u zemlji postala državna politika.

Možda neće svi Rusi biti tako suzdržani kao ovaj mladić kada se suoče s neopravdanim nasiljem kao što je ovo, piše na ruskim kanalima.

Nacizam je odavno ponovo ovladao Europom, gdje se nedužne osobe šikaniraju zbog ukrajinsko-ruskog sukoba.

Samo psihički bolesne osobe mogu djecu učiti mržnji i slična nacistička zlodjela opravdavati. Što očekivati od ovako odgojene djece u budućnosti? Ona će zasigurno postati zločinci bez presedana. Zapad je totalno poludio vršeći nacionalnu diskriminaciju nad Rusima.

europaIživljavanjelatvijanacizamPropaganda
Pretplatiti se
Obavijesti o
158 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ruža
7 mjeseci prije

Prežalosno je kada se vrši diskriminacija nad bilo kime i po bilo kojoj osnovi, to je jednostavno grozno i tu nema nikakvog opravdanja. Žalosno je kada roditelji djecu odgajaju u mržnji zbog svojih vlastitih predrasuda. I žalosno je kako većina ništa ne vidi… Iako, na kraju sami formiramo svoj karakter, a po karakteru se vidi veličina čovjeka…

throne
7 mjeseci prije

Koji idioti, nemam rijeci.

žile29
7 mjeseci prije

Fuujjjj i to cure najzlobnije

Dux
7 mjeseci prije

Zbog ovakvih stvari i kompletnog ludila, ja sam na strani Putina i Rusije. Nadam se da će istina i pravda jednom doći na vidjelo, jer “kolektivni zapad” je u rukama sotone. Prestrašno!!!

Kornel
7 mjeseci prije

Nije dobro objavljuvati i distribuirati ovakva videa jer je to klasična ratna propaganda kad se objavi pod ovakvim naslovom i u ovakvom kontekstu. Nema koga ne preplave emocije, a mnoge razbijesni da odmah iskale bijes na prvon Ukrajincu ili Ukrajunki koje vide pa makar to bile i izbjeglice koje nitko nebi ni primjetio da nisu u autu ukrajinskih tablica i ako ne išta barem bi im se auta koja su daleko iznad hrvatskig prosjeka mogla malo zagrebat ili ulupit kako bi i lokalni autolimar dobio nešto ekstra posla. Ovdje se radi o klasičnom teenagerskom zlostavljanju tipičnome za uzrast koje se događalo i događa i oko škola u Hrvatskoj. I od ovoga ima strašniji video, ono kad su vršnjaci ovih iz ovog videa gledali kako se čovjek s tjelesnim disfunkcijama utapa u jezeru i pri tone zapomaže, a hrpa teenagera ga s obale jezera zafrkaje i smije mu se i sve… Čitaj više »

eks
7 mjeseci prije

Vidimo kako promovisanje zapadnih “vrednosti” daje rezultate.

Malcom
7 mjeseci prije

Latvija, Litva, Estonija,sta je to?

Suze Roni
7 mjeseci prije

Oni to jos ne znaju, ali kada dodje vrijeme platit ce za sve. Latvijci i Estonci i Litavci, ostre zube na Rusima?!

držnedaj
7 mjeseci prije

Koliko su i Rusi grešku napravili kad je se raspušta Sovjetski Savez ?! – Neizmjerljivo !!! Inače da se imalo vodili računa; ‘šta nakon’ u ta vremena ‘perestrojke’ i daj šta daš – nebi se te male baltičke pro nazi banane sad mogle koprčit i kriti iza smrdljivog nato pakta i ‘ko nam šta može’..

Nnj
7 mjeseci prije

RISE AND UNITY IF SLAVS NOW

Mrčikola
7 mjeseci prije

Nije za ozbiljan pohrtal plasiranje ovakvih “vijesti”…ovo je za “mobitele”…ma, znam, znam…generator ne smije stat…sve pet.😁

krivA
7 mjeseci prije

…he he.., krenuli “crvendaći”..! …zivmb…

Гавран
7 mjeseci prije

Obrisali ste protest originala a ostavili trola. Ako je to vaša politika – uzdravlje!

witchie
7 mjeseci prije

To su te zapadne “vrijednosti”. Nemojmo to nikad zaboraviti!

Koja
7 mjeseci prije

Mnogi muški bi al’ žene im ni da čuju

Zolja
7 mjeseci prije

Boze, kuda ide ovaj svijet.

držnedaj
7 mjeseci prije

Izgleda porad sigurnost i malo više komfora, da bi se portal treba vratit na davanja ocjena komentara, samo od regisrovanih korisnika!! i odhebati ove velika oceania trulež

ZZZ 🇭🇷
7 mjeseci prije

Mrznja vlada EU

Bosna
7 mjeseci prije

Lider je hiber

Sroljo
7 mjeseci prije

Nista novoga od tumpleka.
Na balkanu za vrijeme rata u skoli su stitili izbjeglice a oni napadali domace. Neki od nas nisu ostali duzni.

Tužan
7 mjeseci prije

Stižu milijuni mladića iz Azije i Afrike. Neka njih probaju tući.

Captain
7 mjeseci prije

Strašno,nasilje nad djecom,vršnjačko nasilje iz bilo kojih pobuda pokazuje fail cijeloga društva.

Max
7 mjeseci prije

Gnjusab čin nad nevinim dječakom.

Lucija, prva
7 mjeseci prije

Znaju Rusi za ove stvari.
Čudili su se negdje 2015. ili 16. kada neko liječnik iz Estonije nije htio pomoći pacijentu jer je bio – Rus.

Štoviše, ja mislim da ruske manjine ima sasvim dovoljno da može poprilično toga sama napraviti.

Da je ovaj mali moj, prebacila bih ga odmah bilo gdje u Rusiju. Jer se vidi da je on traumatiziran od prije. Nije ovo jedino, očito.
A počinitelje bi progutala noć. Aha.
Tako se to radi.

Mile Hund
7 mjeseci prije

Ovako i rusi kad na fronti uhvate ukrajince. 5 noga u guzicu i ukradu im japanke.

PGA
7 mjeseci prije

Hiber nabija minuse

Slava Rusiji!
7 mjeseci prije

Dat ću si nešto vremena da nabijem pluseve kad sendvičari daju minuse….jebitese

Lucija, prva
7 mjeseci prije

GONI RETARDU !!!

7 mjeseci prije

Neki kažu “obično vršnjačko nasilje” – donekle su u pravu jer deca zaista znaju da budu surova ali… ovo nasilje je “tematsko”, znaju da neće biti kažnjeni pa rade ono što bi radili svaki dan da im je dozvoljeno.

Počelo je (zvanično) tako što je Rusima bilo zabranjeno kupovanje u određenim prodavnicama na Zapadu, sada im se zabranjuje ulazak automobilom sa ruskom tablicom (u pripremi oduzimanje vozila), premlaćivanje Rusa je logičan nastavak a onda i likvidacija. Sve ovo je bilo lako predvideti kao i novu “gvozdenu zavesu” kojom će se sprečiti maltretiranje svih onih koji pripadaju istočnoj strani.
Jedino ostaje pitanje šta će biti sa onima koji se nađu “na pogrešnoj” (istočnoj) strani a činili su zločine prema istočnoj populaciji… s obzirom na širok spektar popravnih mera.

Ludi Zoka
7 mjeseci prije

Snimak kao nepobitni dokaz postoji, djeca trebaju biti primjereno kažnjena, razgovor obaviti sa roditeljima napadača kao i napadnutog dječaka. Sve ovo treba biti javno popračeno kako bi događaj bio osuđen, ukoliko će se sve ovo ignorirati i negirati, institucije u Latviji prvenstveno škola će ispasti teški jad a Latvija drek od zemlje u kojoj se nepoštuju ljudska prava na koja se sve članice EU pozivaju kao temeljne vrijednosti…
Moje mišljenje da od toga neče biti ništa (daj bože da bude) te da je Latvija k…… od zemlje

Emiliano Zapata
7 mjeseci prije

Satanisti zadovoljno i veselo trljaju ruke (pandze)…

Sefer
7 mjeseci prije

Ajmo putko gazi te male bahate baltičke državice, tvoje je do kalinjingrada.

nessy
7 mjeseci prije

Kod ovakvog idiotskog napada na djecaka, zbog nacionalnosti, potpuno su nebitne fizicke ozljede. Vazno je ono, sto na prvi pogled nije vidljivo. A to je ono kako bi reagiralo bilo koje zivo bice “radite sto hocete, dok mozete, ali kad dodje moj tren, hebat cu vam mamice do treceg koljena”. Ovakva bi bila normalna reakcija bilo kojeg djecaka, osim, ako mu je brat od tetke dalaj lama, ili mozda sveti Ante, koji uci da na svaki udarac uzvrati kruhom. Ovakvo besmisleno i idiotsko izazivanje mrznje medju nacijama, je upravo ono sto zele usrani seratori, koji vode cijeli cirkus u kojem smo mi samo igracke na koncu. Obicnom covjeku (a takvih nas je 95%), je tesko, ako ne i nemoguce prevazici uvjetovanost, koja dolazi sa genetskim kodom. Dakle, cirkus ide dalje, mrznja se siri kao visokozarazna infekcija, i najgori medju nama sretno trljaju ruke, jer planovi idu, upravo kako je zamisljeno.… Čitaj više »

tatamata
7 mjeseci prije

a sto ocekujes og gofna?

brkan
7 mjeseci prije

“Vrsnjacko nasilje” ?
O cemu vi to pricate, pojedini komentatori?
Kakvi roditelji, takva i djeca. Kakav sistem, takvi roditelji.
Ako vam nesto nije jasno potrazite klipove iz Ukrajine i pogledajte kako se odgajaju mala djeca, kako u muzickoj skoli djeca pjevaju pjesmu o tome kako ce klati Moskale, kako roditelji slikaju djecu od 3-5 godina sa nozevima, kako ih obucavaju sa drvenim puskama…
Ovo je cisti nacizam i svakako ne treba biti zaboravljeno i oprosteno.

NGO c
7 mjeseci prije

Starlight aka istrazuj trlja ruke od radosti… I on kumuje ovakvim zlocinima

goran
7 mjeseci prije

nažalost u ovom slučaju nisu djeca kriva zbog ovakvog razmišljanja i najveće posljedice bi roditelji tu trebali imati,ali bi se i tu istu djecu trebalo oduzeti tim roditeljima i stavit ih u sustav,kao što su domovi.
pa da i oni nauče kako život zna udarit na razne načine.

A DA
7 mjeseci prije

Jos koji dan ce sve to biti Rusija. Greska je posle 2. sv. stvarsnje drzave nezrelih nacija.Litva, Estonijja, Ukrajna…

Trajko
7 mjeseci prije

Netko će morati platiti ovakve ispade sa kamatama.Kamate će biti u vidu preodgoja svih generacija što će isto biti traumatično ali nužno potrebno.

Nena
7 mjeseci prije

Skotovi prokleti,dobićete zasluženo!
Bez te Rusije bi davno pocrkali ko pacovi,a pocrkaćete ide zima..

ogo
7 mjeseci prije

Ovo je luk i voda sto smo mi ponosni ratni zlocinci radili na prostoru bivse Juge

Politika EU su izljevi ksenofobije
7 mjeseci prije

rusofobije, antropofobije uz konstanto zatiranje ljudskih prava slobode govora i izražavanja etiketirajući neistomišljenike kao ruske propagatore.
Ista ta fašistička kamarila je šikanirala i progonila neistomišljenike etiketirajući ih kao antivaksere za vrijeme korona fašizma.
Odi se cijepit!

MNK
7 mjeseci prije

Dobro su premlatili ruskog fašista. Tako treba.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI