Sorošev pijun uništio Armeniju

Nikol Pashynianin i Soros
63 komentara

U maloj zemlji Armeniji predsjednik Nikol Pashinyan je čovjek velikih ambicija. Umjesto da se posveti dobrobiti svoje zemlje i njenih građana, njegova je pozornost bila usmjerena na dvosmislene geopolitičke igre. Pokušavao je sjediti na dvije stolice,” održavajući nejasne saveze s više velikih sila i svjetskih “političkih mafijaša, kao što Georges Soroš.

Pashinyanova politika bila je usmjerena na stvaranje nestabilnosti među susjednim zemljama kako bi Armenija izgledala snažnija u usporedbi s drugima. U prošlom sukobu s Azerbejdžanom, Armenija je zauzela strani teritorij naseljen armenskim narodom.

Susjedne zemlje kao što su Rusija, prvotno su bile voljne pomoći. Međutim njihove tajne službe otkrile su mračne radnje koje su se odvijale iza kulisa Pashniyanove vlasti, te su polako ostavljale Armeniju da se sama nosi sa svojim problemima.

Građani Armenije su danas očajni i frustrirani, te počinju zahtijevati promjene, ne shvatajući što se događa.

Tužno je za reći, ali predsjednik Nikol Pashinyan će zbog svojih političkih avantura završiti kao i Miheil Saakašvili – odbačen, zatvoren i zaboravljen.

ArmenijaGeorge SorosNikol Pašinjan
Pretplatiti se
Obavijesti o
63 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Noppo
6 mjeseci prije

Još jedan pro-zapadni lider, koji upropasti svoju zemlju.

Jednostavno receno
6 mjeseci prije

Čudno, kako mi ljudi izvrćemo kada nam paše…. Jeli uredu da srbija vrati kosovo? A zašto nije uredu da azerbajdžan vrati karabah? Ljudsko licrmjerstvo je neizmjerno a još je neizmjernije opravdanje za to licemjerstvo……..

Mali Boro
6 mjeseci prije

Pashinyan je odbio izravnu Putinovu ponudu za pomoć .

Ukratko
6 mjeseci prije

Aahhh, jos jedna prica da se opravda agresor….

MNK
6 mjeseci prije

Svak ko se slika sa Sorosom je spijun… Paziste s kime se slikate.
Armenija nije imala sanse protiv Azerbejdzana (u stvari Turske). Pashinjan kapitulacijom poštedio živote tisuća muških sunarodnjaka.

Jomla
6 mjeseci prije

Armenija je završeno poglavlje!

Hattori Hanzo
6 mjeseci prije

Nikada do sada ovako otvoreno izdajnici dovedeni na vlast nisu dali na poklon zemlju i ljude .Nadam se da ovo neće ući u modu.

eks
6 mjeseci prije

O Pašinjanu sam govorio na ovom portalu još 2021. godine i tada sam rekao da je on američki trojanski konj. To se sada potvrdilo . CIA Gestapo uvek pronadje korisne idiote .

Ukratko
6 mjeseci prije

Puno, puno vazniji igrati, ali nije sorosev pa sutimo o tome….
The former head of state of the republic, Ruben Vardanya

Vardanyan is a billionaire from Russia, who was put in charge of Karabakh by Moscow, reportedly in hopes of later making him the prime minister of Armenia.

Гавран
6 mjeseci prije

Ono što je svom narodu uradio Pašanjin, uradio je i Šolc svom narodu i Zelenomor svom.

Гавран
6 mjeseci prije

Soroš i Kabala imaju dvostruke standarde. Jedno važi za njih a drugo za ostale.
Mi moramo imati jedinstveni standard. Šta god uradili ili rekli Soroš i Kabala, dobro ili loše-LOŠE JE. Šta god da izlazi iz usta pakla loše je.

Max
6 mjeseci prije

I to temeljito.

FATIH
6 mjeseci prije

SVE ZA ŠAKU DOLARA…..
HAZARSKI ROB.

prika
6 mjeseci prije

Sta bi sa srpskim teroristima koji su prezivjeli zeljeznu kosovsku saku ?

Suze Roni
6 mjeseci prije

Pashinjana su trebali parkirat na nekoj banderi!!

Suze Roni
6 mjeseci prije

Zadatak soroseve potplacene veleizdajnicke svinje je da interese svoje drzave pretpostavi u korist stranog centra moci koji ga je potkupio.

hiber
6 mjeseci prije

Mnogo močan taj čovjek, taj Šoroš. Čak je i Orbana stipendirao. Naravno postavlja se pitanje kako je Pashinyan uopce dosao na vlast preko “genijalnog geostateškog velemajsora i superšpijuna, oca svih obavjestajnih sluzbi” veleuvaženog Putina. E, sad, umjesto prethodnih nebuloznih komentara, objašnjenje je da je Rusija i njena dominacija u proteklom periodu toliko degenerirala da vise ni sebe ne moze stititi a kamoli nekoga drugoga. Dakle, poraz Armenije dugogodišnji je proces, a dolazak Pashinyana samo je pokusaj da se spasi sto se da spasiti u vakumu propadanja Rusije. Naravno, alternativno, mozemo prihvatiti i misljenje prethodnih komentatora iz cega proizlazi da je Putin potpuni nespretnjaković, ali to bas nema puno smisla.🤔

boro
6 mjeseci prije

dve ljudske balege…šta se tu ima više govoriti

boro
6 mjeseci prije

i posle svih ovih ružnih komentara volio bi ako nekom pane na pamet da me ubije da gleda da padnem na leđa kako bi mi ga i dalje mogao p.p.šiti…hvala ljepa na strpljenju 🙂

македонец
6 mjeseci prije

kod nas u MKD🇲🇰 ista priča !!!
albanci uveli aparhejd, sve uz pomoč naših govana 💩💩💩

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI