Španjolska vlada tvrdi da virus SARS-CoV-2 nije izoliran

Covid virus
33 komentara

Španjolsko Ministarstvo zdravstva nema kulture SARS-CoV-2 za testiranje i nema popis laboratorija s uzorcima ovog virusa. Vlada je to potvrdila kritičnim pravnicima i organizacijama.

“Španjolsko Ministarstvo zdravstva ne posjeduje kulture SARS-CoV-2 za eksperimente i nema imenik laboratorija koji imaju izolacijske kulture za eksperimente”, izjavila je vlada u odgovoru na javni zahtjev kritičnih građana, uključujući organizacije Asociación Liberum i Biólogospor la Verdad [Biolozi za istinu] 22. srpnja 2021. Vlasti su to primile 10. kolovoza i registrirane pod brojem 001-059144.

Između ostalog, odvjetnike i znanstvenike zanimalo je je li virus izoliran. Prema Zakonu o transparentnosti 19/2013 od 09. prosinca, Ministarstvo zdravstva imalo je mjesec dana od tog trenutka za formuliranje odgovarajuće izjave.

Razni kritičari vladinih mjera protiv Covida izvješćuju o znatiželjnom odgovoru španjolske vlade koja je od 14. ožujka 2020. godine zemlju pretvorila u zdravstvenu diktaturu. To uključuje odvjetnika Aitora Guisasolu i medijski portal El Diestro.

“Sva odgovornost za dijagnozu i liječenje prenijeta je na zdravstvene djelatnike, uviđajući da ”sami testovi često nisu dovoljni za dijagnosticiranje bolesti” … No testovi se koriste za donošenje odluka o policijskom času, zatvaranju trgovina, karanteni, liječenju pacijenata, cijepljenje i apsolutno diktatorske mjere su opravdane i ljudima se ukidaju slobode, dok one ”obično nisu dovoljne za utvrđivanje bolesti.”

U konačnici, El Diestro je uputio poruku svima koji su cijepljeni:

“Uzmite ovaj dokument i idite svom obiteljskom liječniku ili u Dom zdravlja i tražite objašnjenja. Budući da vam je nešto ubrizgano u tijelo, ali osoba koja vam je to dala ne zna ni čemu služi niti što sadrži u njemu. Hoće li to probuditi ljude ili će se vratiti na spavanje?“

COVID-19SARS-CoV-2Španija
Pretplatiti se
Obavijesti o
33 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mikojan
2 godine prije

Ajoj sramote, neka zamole Markotičku, Capaka i onog genija Kaića, oni imaju uzorak virusa u svakoj ladici radnog stola, ako ih netko pita da li je virus izoliran da mogu mahati sa njim, evo tu je, nevjernici nevjerni !
Ah ti Španjolci, od kad nema Franceka nema ni discipline !

AbuDabi
2 godine prije

Da to je temelj, nisu dokazali patogen, a liječenje respiratornih bolesti nakon PCR testa na razini VOODOO magije. Svaki od tih VRAČEVA snosi odgovornist (krivičnu) šro sliedi WHO preporuke.

Dupla Kamilica
2 godine prije

Izoliran je mozak od zdravog razmišljanja

zac
2 godine prije

kako ce ga izolirati kad ne postopji, otkrili su toplu vodu, ali uskoro svemu dolazi kraj, nicija nije do zore gorila, niti jedno carstvo nije opstalo, osveta ce biti gadna

Praetorian
2 godine prije

Koliko sam ja skontao, nitko nikad nije ni rekao da su izolirali virus, nego se hvataju za taj neki protein, neku sekvencu i to na kompjuterskom simulatoru. Tako je rekao i Luc Montagnier u onom intervjuu kada je rekao da tu ima sekvenci virusa HIVa. Ako sam krivo skuzio, neka me netko strucniji ispravi. Realno gripa koja je pocela godinu prije, dakle 2018/2019 je nastavljena i 2019/2020, uzeta je neka sekvenca vec procirkuliranog korona virusa otprije, s papaja testom su dobili brojke “inficiranih”, ali ne i bolesnih. Gripom zarazene su ubijali respiratorima, dobili su sada i mrtve i poceli ljude ubijati na nacin da ne mogu dijagnosticirati neke bolesti srca, pluca i rakove, od kojih brzo umru. Ako su pozitivni, a papaja testom nafrlje broj okretaja tako da su svi pozitivnih i eto ti broj mrtvih jos veci. Nakon toga je cudotvorni Sveti Gral dosao, od cega su ljudi jos… Čitaj više »

2 godine prije

“... Između ostalog, odvjetnike i znanstvenike zanimalo je je li virus izoliran....” Evo sad su dobili odgovor… I oni (a i ovi stovaoci “svetog virusa”...) NIKAKAV “virus sarscov2” – NIJE IZOLIRAN in organizma (po pravilima same pseudo nauke)… Dakle “svetog virusa” nema???? I tako je to od dana 1 ove pLandemije! Na zalost, zaglupljenost i lobotomiranost “stovaoca svetog virusa” – je upravo i dovela do ove situacije, jer pseudonauka je duuuuuuuboko i tikvama lobotomiranoh “stucnjaka“… Nikakvi FAKTI – ne dolaze u obzir…. Samo Rockfelerov “sveti virus“… i gomila debiliziranih “visokoobrazovanih” talibana-pseudonauke. (od koji su u istino – najgori i najgluplji tzv “doktori” inace predstavnici Rockfellerovog satanistickog kulta...) I sta cemo sada…????? Ovo je treca ili cetvrta tzv “drzava” koja NIJE U STANJU – proizvesti bilo kakav DOKAZ o “virusu izoliranom iz organizma” (po pravilima idiotske pseudonauke)… Nastaviti KLATI ljude i djecu – uz svesrdnu pomoci idiota satanistickog KULTA tzv “doktora“…?… Čitaj više »

Max
2 godine prije

To naš dobri kolega istrazuj piše otpočetka

Teorija istine
2 godine prije

Pa kad vidiš ono krme od ministra i plaćenika farma bande kako se znoji na presicama i mora uzet dah nakon svake izgovorene riječi i izdahnut, sve ti je jasno, sve je laž i prevara milenija

Greven
2 godine prije

To je nama, “teoreticarima zavjere” i “antivakserima” bilo jasno prije 1,5+ godina. Covid 19 je obicna sezonska gripa.

Juraj Sebalj
2 godine prije

Nema ga ni Srbija i Srpsko ministrastvo zdravlja je na isti nacin odgovorili pismenim putem da nemaju. Ima taj papir ne znam da li ste objavljivali

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI