fbpx

Spasimo djecu, ŽIVOT, obitelji, posao! Stalo gospodarstvo, a računi građana se gomilaju? Želimo istinu, dosta je laži i straha!

Plenković - Karantena

„Na sjednici Vlade 11. veljače 2021. predsjednik Vlade je najavio da se omogućuje rad ugostiteljima s prodajom pića za van, otvaraju se škole stranih jezika za djecu, teretane i fitness centri te kladionice i kasina.“ – piše 24sata.

Nečuvena odluka,  neracionalna, neprimjerena, blago rečeno – licemjerna. A najapsurdnija je odluka o otvaranju kladionica i kasina. Je l’ možda Plenkovićeva „ukrajinska veza“ u pitanju s obzirom  na većinu  „vlasnika“ kladionica i kasina?

Ako je skoro godinu dana stalo gospodarstvo zbog pLandemije tzv. COV-19, onda trebaju stati i obveze građana, sve izvan toga je GENOCID NAD GRAĐANIMA!

Ako su obrtnici  i poduzetnici ostali bez posla, ako i oni kao i mnogi drugi, ne uspijevaju platiti najamnine, kredite, redovne račune, poreze, teško – uskoro neće moći nikako – uzdržavaju svoje obitelji, a sve kako ne bi skrivili nečiju smrt! Ma molim vas!

Hoće li tako vlast, liječnici, te ostalo povezano s njima osoblje odgovarati za smrti onih koji su zbog ovog ludila umrli  jer niti su mogli doći na red  u bolnicama, a niti su liječeni u ovo vrijeme ludila? VI, MI, prisiljeni ostaju(emo)  doma, a svoje račune moraju(mo) – iz mjeseca u mjesec – plaćati.

S druge strane, svjesni smo kako postoje oni kojima je u ovoj  pLandemiji bolje nego li ikad, financijski  uzlet  im je kontinuiran.  I o tome treba početi otvoreno pisati.

A što je vama, nama? Izgubili ste sve, a računi se gomilaju. TKO vas je, tko nas je, doveo u ovu situaciju? Nije to vaš (naš) osobni izbor, već je to DRŽAVA – VLAST tražila od vas (nas).

Država, državna uprava traži od vas (nas) da BUDETE (MO)  ODGOVORNI PREMA DRUGIMA, ali  Država niti ne pomišlja preuzeti odgovornost za VAŠE (naše) račune koje vi ne možete plaćati baš zbog odluka i uredbi  države, a ne zbog vaše (naše) osobne odluke.

I baš kad mislimo da ne može gore, pojavi se jedna znanstvenica iz Instituta Ruđer Bošković, što više predstojnica Zavoda za molekularnu biologiju, Andreja Ambriović Ristov.

Spasimo djecu, ŽIVOT, obitelji, posao! Stalo gospodarstvo, a računi građana se gomilaju? Želimo istinu, dosta je laži i straha! 1

”Zaključili smo da ne idemo u jače mjere, da su ove mjere primjerene jer su dale rezultate i možda će biti nekakvih malih korekcija mjera, ali u principu idemo dalje kao što smo i dosada, jedina razlika je možda što smo otvorili škole. Iskreno, ja sam protiv otvaranja škola jer je englesko iskustvo pokazalo da su škole, pogotovo sada nakon što nam je ušao britanski soj, izvor zaraze. Međutim, kako smo samo to promijenili, ako dođe do ponovnog porasta broja oboljelih znat ćemo barem da je to direktno posljedica otvaranja škola” – izjavila je u RTL emisiji Ambriović Ristov.

Ambriović Ristov je savjetnica Vlade, ali i najagresivnijih zastrašivačica COVIDOM-19,  potom i potpisnica #Apela26 kojim se traže „najoštrije moguće mjere“ oko COV-19. Po njoj je i dalje jedino rješenje  strogi lockdown. A da stroge mjere nisu potrebne govori i činjenica da imamo jednu od najboljih situacija u Europi.
Zašto su joj djeca problem, zašto se baš na njih okomila? Ružno i na ničemu utemeljeno, za jednu znanstvenicu neprimjereno. Riječ je, evidentno, o propagandi, a Ambriović Ristov  to uspješno odrađuje.

Ambriović Ristov u medijima izjavljuje sljedeće:

“Iskreno, ja sam protiv otvaranja škola jer je englesko iskustvo pokazalo da su škole, pogotovo sada nakon što nam je ušao britanski soj, izvor zaraze. Međutim, kako smo samo to promijenili, ako dođe do ponovnog porasta broja oboljelih znat ćemo barem da je to direktno posljedica otvaranja škola.”

Istoveremeno iz svijeta stižu prestrašne stvari o ponašanju prema djeci, čak i novorođenim bebama koje majke,  kao i očevi, jer su kakti majke pozitivne na nekakav PCR test, ne mogu ni vidjeti, a kamo li dodatknuti svoje dijete. Što više, ono im se oduzima odmah nakon poroda  i odvozi  u kapsuli u izolaciju. Može li luđe?

A najnovija svjedočenja majki iz nekih naših bolnica govore kako su djecu odmah nakon poroda odvajali od njih te ih i petnaest dana nisu mogle vidjeti. Gdje su tu pravobraniteljica za djecu, pa i udruge za zaštitu majki, zaštitu dojenja, zdravlja djece? Gdje je nestala ISTINA?

Početkom 2021. pisali smo što rade naši učitelji, nastavnici, ravnatelji škola, zar će mo ih zaboraviti? Nikako. Svi moraju odgovarati jer nisu stali u obranu djece već kažu: „Ja samo radim svoj posao!“  Tako su svoj posao radili i nacisti, točnije, njihovi izvršitelji genocida, a kako su završili – znamo.

I odvjetnik Carlo Alberto Brusa iz Pariza već radi svoj posao, mnoge tužbe iz Hrvatske idu baš iz njegovog ureda protiv ovog iživljavanja nad djecom.


Fotografija – Platforma Yammer sluzi za  službenu komunikaciju Ministarstva znanosti i obrazovanja, nastavnika i učenika

Spasimo djecu, ŽIVOT, obitelji, posao! Stalo gospodarstvo, a računi građana se gomilaju? Želimo istinu, dosta je laži i straha! 2


Baš na druge ali i ovaj konkretan slučaj ravnatelja tehničke škole iz Vinkovaca, Matu Vukušića, osvrnula se tada prof. dr. sc. Mila Alečković Bataille, svjetska znanstvenica, ekspert  iz psihologije, psihopatologije i antropološke psihijatrije, citiram:

https://www.logicno.com/politika/ekskluzivno-veliki-intervju.html

„Deca koju pominjete koja stoje u redu i čekaju nagradu ili kaznu kao pacovi, ta deca su u stvari novi robovi. Kreatori novog robovlasničkog poretka žele da što mlađem detetu u psihu usade psihologiju potlačenosti, submisivnosti i ropstva. Zato su sada smislili besmislene mere za decu i ozloglašene maske iako deca uopšte nisu ugrožena populacija i to žele da počnu što ranije, na što nižem dečjem uzrastu. Neki već traže da i bebe nose nepotrebne i štetne maske. Ovo je već domen satanizma i ozbiljnih zlikovaca i zato se svet danas definitivno deli na one koji uspostavljaju robovlasnički poredak (a koje eufeministički zovemo globalisti) i na slobodne ljude u pokretima otpora koji svuda počinju da se dižu, a koji se danas zovu suverenistički pokreti. To nisu samo klasični suverenisti geopolitičkog tipa, oni su danas pre svega moralni i psihološki suverenisti koji ustaju u odbranu slobode pojedinca i slobode čovečanstva.

Svima nam je potrebno udruživanje i zajednička akcija za spas naše dece. Svaki roditelj treba da se probudi i ustane protiv obaveznih maski i svih drugih besmislica, pa makar deca i ne išla u školu. U Francuskoj postoji zakon da svako svoju decu može da uči kod kuće a da kasnije moraju da idu samo na proveru znanja iz matematike i jezika.  Ako se teror nad decom nastavi, mora se tražiti donošenje takvog zakona, ili takve prakse. Roditelji su suvereni, deca pripadaju njima, a ne režimu!„

Pobogu, zaustavimo ovaj nacizam, fašizam, zločine nad djecom. Stanimo u obranu  ŽIVOTA, obitelji, posla. Na to imamo pravo, zajamčeno svojim rođenjem i svim međunarodnim kao i nacionalnim zakonodavstvom.

Onemogućimo zločince,  ili bolje naciste i fašiste, jer su ovi danas i gori od njih, u ovom globalnom  provođenju  ludila. Oni ne staju, spremaju nam i testiranje djece dva puta tjedno! Zar ćemo pristati? Završavam riječima nezavisnog zastupnika u EU parlamentu, Mislava Kolakušića,  nedavno izrečenim u najavi o pokretanje projekta “Freedom”.

https://www.facebook.com/sudacmislavkolakusic/videos/797191051143247/

Lockdown, PCR testovi i kampanja straha oduzeli su građanima slobodu, pravo na kretanje i pravo na rad. Zabranjuje se rad pojedinim građanima, izgubljeni su milijuni radnih mjesta. Uvođenje PCR testova kao metode utvrđivanja bolesti i uzroka smrti je zločin protiv čovječanstva, to je zločin protiv svakog čovjeka osobno.

U povijesti su ujedinjene države pobijedile nacizam i fašizam. Sada, novom nacizmu koji raste i kojem nitko ne želi stati na kraj u ime država, stati će na kraj slobodni građani. Vrijeme je da se slobodni građani udruže i kažu dosta. Želimo istinu, dosta laži, dosta straha.

Nekada su se ratovi vodili oružjem, sada će se voditi istinom.

U Zagrebu,  14. veljače  2021.
Predstavnica  Inicijative Maskama, zatvaranju  i cijepljenju STOP!
Mr. sc. Arna Šebalj, dipl. iur.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
272 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
15 dana prije

Probuditi se nije ni malo lako. Za buđenje je potrebno priznati sam sebi život u zabludi do samog trenutka kada bi to buđenje trebalo nastupiti. Buđenje znači dopuštanje probijanja pukotina na oklopu ega kojeg su se teško probojni slojevi od okoline nanosili od trenutka rođenja.
Nekima je potrebno pasti na samo dno materijalnog, a nekima niti to nebi pomoglo.

mario
Gost
mario
15 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Da

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
15 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Mirnog i civiliziranog rada na buđenju je sasvim dosta kroz cc godinu dana.
Tko nije naučio, magarac je bio.
Budale(sad već s pravom na uvredu) će se cijepiti eksperimentalnim cjepivom(u stvari primiti će gensku terapiju) koja se prvi puta primjenjuje na ljudskoj rasi,zapisati će i djecu da dođu ranije na red.Usprkos 22 javno(FDA) objavljene očekivane teže nuspojave od kojih je jedna smrt,usprkos mrtvima i teže povrijeđenima nakon cijepljenja prijavljenim u VAERS sustavu i šire,i to za cjepivo koje još nije obavezno.
Usprkos smrtnim slučajevima u svojoj bližoj okolini- dr za kojeg su mediji tvrdili da se nije cijepio i da je doživio infarkt ,kolege iz reda za cjepivo tvrde da je primio cjepivo i doživio infarkt drugi dan nakon cijepljenja.Dr Sladoljeva su dijabolizirali radi komentara..Anesteziološka specijalizantica iz Bjelovara je hospitalizirana na neurologiji u Zagrebu,mnogi zdravstvenjaci su kod kuće s visokim temperaturama(do 40),i simptomima težim od covida-i vlada omerta-zavjet šutnje. Medicinare koji se ne žele cijepiti pritišću “promjenom”radnog mjesta,šikaniranjem i sl..Usmeno naravno..Za cjepivo koje nije obavezno.
Poanta,plandemični bully-i i budale ugrožavaju normalne.I koštati će normalne zdravlja i života,ne pretjerujem.Zaista hoće.Ako im dopustimo.

Mr.T
Gost
Mr.T
15 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Ovo ceka sve nas, ako ostanemo brbljave pi.kice
https://t.me/Corona_Investigative/860

Stara kuka
Gost
Stara kuka
15 dana prije
Reply to  Mr.T

Točno. Čeka nas i trajat će tako dugo dok ovakvom bijesnom režimskom psetu netko na njegov izvučeni šoker ne uzvrati istom mjerom. Tako dugo dok se te nasilnike u odorama ne počne po ulicama i njihovim kućama loviti i tretirati na isti način na koji oni postupaju s građanima. Jer kad bi ti siledžije na svojim leđima osjetili isto takvu “medicinu” budi siguran da bi se njihovo ponašanje vrlo brzo preokrenulo 180 stupnjeva. Realno, ja više ne vidim nikakav drugi način. I zato ne treba raspravljati o Gatesu, Sorosu, Bidenu, Merkel, Schwabu, Bezosu, Rotshildima i ostalim psihopatima. Ta šačica bolesnika bi bila vrlo lako i brzo riješena kad ne bi bilo armije policajaca, zaštitara, činovnika, liječnika, učitelja, “znanstvenika”, “novinara” i svih ostalih korisnih idiota koji “samo rade svoj posao” i “izvršavaju naređenja”. S njima smo u kontaktu, oni su ti koji omogućuju i provode taj teror koji “elite ” smisle ali istovremeno oni su ti koji su nam na dohvat ruke, oni žive među nama i nisu nam nedostupni i neuhvatljivi. Ova dva kretena na snimci naprimjer sigurno nemaju privatne avione u koje mogu sjesti i pobjeći na drugi kraj svijeta kad zagusti. I nemaju oko svoje kuće visoke ograde,… Pročitaj više »

Mr.T
Gost
Mr.T
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

👍

pera lozac
Gost
pera lozac
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

E moj Kuka, ja to govorim od prvog dana i zaradio pljuvanje.
“Treba one odozgo” ili ti “jadni policajci” samo rade svoj “posao” i oni su ljudi i slicno.

Tvrtko
Gost
Tvrtko
15 dana prije
Reply to  pera lozac

Ko tebe palicom ti njega metkom, samo neka si umišlja netko da radi svoj posao.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

Točno,i to im treba objasniti.

Mikojan
Gost
Mikojan
15 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Ako samo malo razmisle da se ljudi nisu bojali tenkova pa se neće bojati ni kovid redara ili ako se policija zaigra, ni njih. Nije to daleka prošlost.

rimtu
Gost
rimtu
14 dana prije
Reply to  Mikojan

Isprali su mozak cijeloj jednoj generaciji od onda do sada.

kinez
Gost
kinez
14 dana prije
Reply to  Stara kuka

Procitao sam ovdje dosta pametnih komentara ali ovo je najkonkretniji komentar koji sam uspio ovdje procitati. Još bi samo dodao da su ti policajci i zastitari, mnogi od njih i nasa djeca,rodbina….

Istražuj
Famed Member
Istražuj
15 dana prije
Reply to  Mr.T

Ovaj film je jedan u nizu slicnih…
Uvijek se zapitam – kada vidim kako gomila ovaca stoji sa maskama – i ceka da prikolju “neposlusnu ovcu” – uzivajuci u sceni terora…
Na prosto im ne pada na pamet – da ce oni sutra biti na isti nacin priklani…
Ili poput onih par debiliziranih, koji se i ovdje standardno javljaju – smatrajui da su mjere – potrebne, a svako protivljenje mjerama treba kazniti…?

Najprostije bi bilo kada bi onih 10 ljudi oko zlocinacke policij:

  • skinulo maske …
  • prislo policiji (kojoj su i onako maske na iskrivljenoj zadrigloj labrnji) …
  • i zahtjevalo da odmah pusti doticnog…

Hoce li svih 10 hapsiti sa – i onako söustenim maskama…
Ocito je da se policijske svinje ne boje “virusa”… Samo im je drago provoditi teror…

buga
Gost
buga
15 dana prije
Reply to  Istražuj

Za suprostavljanje policiji treba imati muda, to je ključno treba neki čovjek sa mudima koji će povesti ovce.Bolje da stotinu ovaca vodi jedan lav nego stotinu lavova jedna ovca.

Mikojan
Gost
Mikojan
15 dana prije
Reply to  buga

Pa nije to oklopno vozilo sa brovingom na kupoli da ga se treba bojati i imati mooda. Sve ima svoje granice podnošljivosti i strpljenja.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  Istražuj

Uopce nemoramo radit experiment jer odgovor vrlo dobro znamo

alterego
Gost
alterego
15 dana prije
Reply to  Mr.T

-Slabo se kontrolise. Svako radi sta hoce.
Samo batine i kazna pomazu.
Batina iz raja izasla.

Tvrtko
Gost
Tvrtko
15 dana prije
Reply to  alterego

a batina ima dva kraja, ti mene batinom ja tebe metkom, kreni !

... ....
Gost
... ....
15 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Cjepivo u po godine gotovo, urađeno i testirano da eliminira simptome, ne radi ono sto je po definiciji funkcija cjepiva. A i u tome mu je efikasnost nikakva, još ozbiljno šteti. Ktome, spasava svijet od smrtnosti 0,0.. koliko li. Ovo je sasvim druga tehnologija cjepiva, a ipak ljudi misle da je to još jedna injekcija cjepiva ista kao sve dosad koje su primali kao djeca. Ljudi koji čitaju deklaracije u dućanima na keksu ili čokoladi prije kupnje, ljudi koji su u zdravoj hrani, bježe od aditiva, e brojeva.. sada se cijepe i/ili savjetuju cijepljenje, direktno uštrcavanje u krvotok nekog goreopisanog agensa čiji sastav je nepoznat i tako sudjeluju kao uzorci u eksperimentu uživo, bez jamstva u uspješnost, bez naknade za učešće u projektu, i bez prava na tužbu i naknade u slučaju oboljenja i štetnih posljedica. Buđenje, kažu..

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
15 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Korona i cijepljenje nisu cilj nego sredstvo. Sve se događalo prije, a nastaviti će se događati i poslije korone i cijepljenja. Nekima je ova situacija pomogla za shvatiti kako stvari na globalnoj razoni stoje, a nekima će trebati udariti glavom u zid kako bi to shvatili.

Davor drugi
Gost
Davor drugi
15 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

“Budale(sad već s pravom na uvredu) će se cijepiti eksperimentalnim cjepivom”
Ma dajte da izbacimo iz uporabe taj je*eni pridjev “eksperimentalni”.
Sve i da je 100% provjeren, nikakvo cjepljenje ne dolazi u obzir tko to ne želi.
Osobno ne želim, kao ni to što ni u kojem slučaju ne želim postati djelom melinde/bila agende.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
15 dana prije
Reply to  Davor drugi

Slažem se.Jedino što svaki dan svjedočim da je “plašenje” eksperimentom učinkovitije od apela na razum.Kod onih koji se baš žele cijepiti.

Starina
Gost
Starina
15 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Štetnih posljedica na 100-ine tisuća.
Stotine života se gasi starih pomor po domovima, ali i sve mlađi i mlađi.
Bochum Njemačka, 32 godine
https://www.presseportal.de/blaulicht/pm/11530/4840170
Usa doktor 36 godina
https://childrenshealthdefense.org/defender/doctor-dies-second-dose-covid-vaccine/
Irska, kirurg 39 godina,
https://rip.ie/death-notice/dr-keshav-raman-sharma-wexford-town-wexford/445585
USA 28 godina sestra medicinska
https://thecovidblog.com/2021/02/12/sara-stickles-28-year-old-has-brain-aneurysm-dead-days-after-second-pfizer-mrna-shot/?
Sve odreda medicinsko osoblje.. Eto im sad sve provizije farmakomafije. Svi će doći na red, bez razlike, i ti policajci koji tuku i maltretiraju nevine ljude. Kako kaže Zapata zamijenit će ih robotima i dronovima upravljanim umjetnom intelegencijom. Sve samo čisti hladni metal.
Bolje im je da budu ljudi, suosjećajni sugrađani, pravi bližnji, sad na maskama, poslije će biti kasno i za njih.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
15 dana prije
Reply to  Starina

“Svi će doći na red, bez razlike, i ti policajci koji tuku i maltretiraju nevine ljude.”
Sto posto će ih zamijeniti robotima i dronovima,ne sutra ali ubrzo…(već su napravljeni), tako da bi im bilo pametnije odabrati pravu stranu,ako ne zbog ljudskosti onda radi očuvanja vlastite egzistencije.
Razgovarala sam sa jednim “sanitarnim” redarom o plandemiji.Pitam ga, pa nećete se valjda iživljavati na ljudima temeljem velike laži bjelosvjetskih lihvara.Odgovorio mi je naokolo… pa znate kako ljudi znaju biti divljaci,pa nekulturni i tako to..kao oni to kontroliraju…tješe se..
Nakon podužeg plandemičnog predavanja…(jadan),zaista je promijenio mišljenje..Sad mi ,kad se sretnemo ,dijeli nove spoznaje,vijesti..I nikoga ne gnjavi…

Istražuj
Famed Member
Istražuj
15 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

“… Nekima je potrebno pasti na samo dno materijalnog, a nekima niti to nebi pomoglo….”

Odlicno zapazanje.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
15 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Sanjao sam stvarnost,s kakvim sam se olakšanjem probudio.S.J.L.

Željko
Gost
Željko
15 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Tuzla live. Tenis pun, Zlatnik pun, svi kafići i zabavna live i narodna live, krcati šiša barovi, sve od Tornja kod MUP do Barok centralnog trga krcato!!

Mladen
Gost
Mladen
14 dana prije
Reply to  Željko

Tuzla centar svita,uskoro korona live,neboj se treći val.

Agent tajne sile
Gost
Agent tajne sile
15 dana prije

Dobro, slažem se s naslovom.
Ali kako vi to mislite uraditi, promijeniti ovu situaciju? Prosvjedima, transparentima i pjevanjem Cetinskog?
Otvorite više oči, ovaj neprijatelje je gori od onog 91., ovo zlo ovi domaći izdajnici uništavaju hrvatsku iznutra a njene građane bacaju na prosjački štap.
Izađite svi na ulice i borite se do zadnje kapi krvi kao naši hrablji domoljubi 91. osim ministra medveda koji je bio Munchenska bojana ali ga to ne koči da ispred šatora maše plinskom bocom i vidi čuda sta ministar.
Takva ološ je nama došla glave i dok se te ološi ne riješimo jednom za svagda nema nam boljitka.
Svi na ulice borba do kraja, ili mi ili oni.

Mlata
Gost
Mlata
15 dana prije

Nikada se ti nećeš “ološa” rešiti…tebi je ološ potreban za sakriti se, imati uvek nekog krivca kraj sebe! Kada bi otkrio da je “ološ” na neki način nestala krenuo bi sam na sebe! Takav karakter baje odavno poznaju i ne čudi se čudu što si uvek okupiran od strane “ološa”…tako će i ostati, tu se ništa neće menjati

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
15 dana prije
Reply to  Mlata

Ološa se mora rješavati.
Inače ne samo da društvo ne može naprijed, nego normalni ljudi nemogu normalno živjeti.
Ponovite ću: velik dio propasti Zapada jest u preblagim zakonima.

A što reći ako se zakoni uopće ne provode?
Hoće netko vratiti 2 milijarde iz afere “vjetroelektrane”? 😕
Zašto su neki na slobodi?
Dok ne podijele plijen?

Da nisu vješali gadove po gradskim trgovima…ne bi ni do ovdje došli.

Mlata
Gost
Mlata
15 dana prije
Reply to  Lucija, prva

Misliš da si ga se rešio a neko ti momentalno odmah postavi, podmetne drugog! Nadam se da ne veruješ u fer demokratske izbore…to je preduslov

DZD
Gost
DZD
15 dana prije
Reply to  Lucija, prva

Zakoni su preoštri za ljude, a ne postoje za vlast i elitu.
Ako se zakoni ne provode kod elite, zašto misliti da će se provoditi kada budu stroži. Kazna “za pojas” može biti 5000 kn, mislite li da će ju netko iz vlasti platiti?

Da “država” ne financira vjetroelektrane, ne bi bilo niti korupcije, da “država” ne dodjeljuje stanove, ne bi tu bilo korupcije, da “država” ne potiče krošnju trave Hrvatska bi bila veliki izvoznik hrane.
Otimaju nam novac prilično strogim zakonima i dijele među sobom. Što da postrože, da povećaju porez? Prometne kazne? Tako da imaju više za dijeliti među sobom.

Država može imati samo vojsku s dva zadatka: raditi na sanaciji raznih nepogoda i spašavanju, te sprječavati ilegalan ulazak preko granice.

Mladen
Gost
Mladen
15 dana prije

Kolega ministar Tomo Medved pristupa u studenom 1990 jedinici za posebne namjene Rakitje te je poslije toga 3puta bio ranjen.Kako si ga i zašto uvrstio u Munchensku bojnu to samo tvoja bolesna mašta zna.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
15 dana prije
Reply to  Mladen

Medved nije bio dezerter nego je Medved sluga okupatoru, a izdajnik je puno gora kategorija od dezertera.
Hrvatska je pod zapovjedništvom Bruxellesa, a s Hrvatskom upravlja frankfurtska bojna.
Pitaj Medvede da li je za euro ili za kunu pa ćeš vidjeti tko je izdajnik koji štetu radi, i za Hrvatsku bi bilo bolje da je Medved na vrijeme dezertirao.

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
15 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Veleizdajnici!

Tvrtko
Gost
Tvrtko
15 dana prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Prije bi rekao velemajstori !

Mladen
Gost
Mladen
15 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Kolega molio bih vas da mi objasnite zašto je Tomo Medvd izdajnik , sluga kojem okupatoru,i koja jeto sad neka nova Frankfurtska bojna,za koga vi radite dali za EURe ili kune,čija si ti sluga,dali smo tribali dezertirati i ostaviti svoju obitelj i djecu na milost inemilost onim koji su nas 70 godina uništavali .Kako se osjećaš kad vidis ovoliki broj pluseva na svoj komentar .

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
15 dana prije
Reply to  Mladen

Medved isto kao Plenković i Milanović služe globalnoj mafiji koja je okupirala Hrvatsku. To što Hrvati isto kao ni Srbi nisu shvatili igru pa su zaratili je problem Hrvata i Srba. Današnji okupator je poticao Srbe na “osiguravanje” prava u Hrvatskoj što je bilo vidljivo i uvođenjem embarga na oružje Jugoslaviji gdje su Srbi bili do zuba naoružani, a Hrvati bez oružja. To sve se promjenilo 1994 kad je Tuđman predao HNB pod upravu globalne mafije i HNB je počela biti branjena od frankfurske bojne koja je uvođenjem eura postala europski financijski stožer s nazovom ECB. Tako je Hrvatskoj 1995 dopuštena i potpomognuta oluja koja je značila oslobađanje četvrtine od Srba okupiranog teritorija da bi bila okupirana za cijelo. Njemačka je izvela ekonomsku, a Amerika vojnu okupaciju. Ako tebi na primjer ništa ne znači to kako niži po NATO hijerarhiji, američki general prima ministra hrvatske vojske Krstičevića u NATO bazi Lori u Splitu kao u svoj dnevni boravak onda oprosti, tvoje i moje poimanje okupacije je dijametralno suprotno. O ratu odnosno eventualnom dezertiranju i obrani obitelji sve je rekao Franjo Tuđman 24.05.1992. ”Rata ne bi bilo da ga Hrvatska nije željela. Ali mi smo procijenili da samo ratom možemo izboriti… Pročitaj više »

jfvjrjfgvjerfvwerfvw
Gost
jfvjrjfgvjerfvwerfvw
15 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Rasturaš Spejs.

Mladen
Gost
Mladen
14 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Kolega mogu se u mnogo stvari sa tobom ovdje složiti i tvojoj percepciji dogadjaja na ovim prostorima ,ali mi se čini da vaša interpretacija problema na ovim prostorima pocima početkom devedesetih godina i raspadom Jugoslavije ,ali to je već mnogo ranije počelo od Ilije Garasanina 1844 godine i njegovog programa Velike Srbije.Moja je obitelj zbog tog programa nekoliko puta teško stradala i zato ću tražit savez sa samim djavlom da se to mojoj obitelji vise ne dogodi.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
14 dana prije
Reply to  Mladen

Pa neću valjda početi od Sumerie i Babilona o čemu sam već pisao i još da mi ti daješ ostav.
Povijesni kontinuitet postoji i danas možeš vidjeti babilonsku kulu u zgradi EU parlamenta i babilonsku božicu Semiramidu u kipu slobode, većem u New Yorku i manjem u Parisu.
Također simbolika majke s djetetom se pd Semiramide i Tamuza se provlači kroz skoro sve velike religije do kršćanstva i Svete Marije s Isusom.

Nakon pada moći starog Babilona od tamo su u svijet krenila babilonska bratstva koja su izazivali ratove po onoj staroj “divide et impera” i ratovi od tih vremena ni do danas nisu prestali. Žrtava ratova je u zadnjih 5 – 6 tisuća godina stalno bilo tako da ni tvoja obitelj nije jedina koja je imala gubitke.
Ja sam otporan na emocionalne manipulacije tako da mene ta stradavanja iz tvoje obitelji ne tangiraju ništa više niti manje od svih ostalih stradavanja svih ostalih obitelji i inzistiranje na tome držim kao provokaciju. Ne pretvaram se.
Oprosti, u ovom slučaju na krivog si naletio, ja jednostavno nisam taj.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije

Vec godinu dana citam svaki dan kako je prevara otkrivena…
I sta s tim?
Nikog nije briga i ne zele progledati!
Mozes slati linkove, clanke, razne dokaze, logicne doskocice, viceve, dubit na glavi za 99,9% ovo je teorija zavijere…

Novi kolac
Gost
Novi kolac
15 dana prije

Ja sam primjetio da me vec dosta ljudi izbjegava,kontaju odmah sad ce ovaj oplesti po teorijama,a kad ih mediji jos malo zatruju i nahuskaju,pa oni ‘skontaju’ da sam ja taj koji siri zarazu i ugrozava zdravlje njihovih najdrazih,bice da cu ja od njih morati bjezati.Pa jos komsije koji s velikim neodobravanjem gledaju kako ja ulazim u market bez maske,pa onaj iz obezbjedjenja sto jadan sanja kako mi naredjuje da stavim masku,jer je jednom pokusao i onda je morao zvati pojacanje,itd…Nece nas stici policija hapsiti,jer ce nas na smrt iscipelariti ovi koje pokusavamo probuditi,za koje bi se mi trebali boriti i zrtvovati.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
15 dana prije
Reply to  Novi kolac

“Nece nas stici policija hapsiti,jer ce nas na smrt iscipelariti ovi koje pokusavamo probuditi,za koje bi se mi trebali boriti i zrtvovati.”

Samo im daješ zadnju šansu(jer je to ljudski,nismo psihopate) i potencijalno jačaš svoju ekipu(što je mudro)-žrtvovanje ne dolazi u obzir.
Kad “nas” budu “cipelarili”,a budu,tako je oduvijek bilo ,povijest se ponavlja..,…sigurno ih ne budemo budili.

jfvjrjfgvjerfvwerfvw
Gost
jfvjrjfgvjerfvwerfvw
15 dana prije
Reply to  Novi kolac

Nikog ne možeš probuditi, budi mudriji, dok ne odeš na selo mudro šuti i klimaj glavom kad ovi pričaju što su vidjeli i čuli na tv-u i radiiu, to ako ne možeš izbjeći razgovor o “temi”. Time što govoriš istinu, za koju oni misle da je laž, ti stavljaš metu na sebe i navlačiš na sebe njihov narcistički bijes. Najači je udar kad ga “udareni” ne očekuje i zato kontroliraj potrebu da probudiš resurs, nečeš ga probuditi jer nemaš SVA sredstva za programiranje istog. To ti je kao i u ratu, a mi smo u ratu, moraš gledati samo svoj interes jer masi ne možeš pomoći. Komuniciraj samo sa istomišljenicima a na ostale SVE zaboravi i prepusti ih sudbini. Sudbina je logika karaktera i ako ga nemaš stihijski ideš sa strujom i onda te kači sudbina koju ti je namjenio onaj koji te “predvodi”. Bježi na selo dok još možeš, ne čekaj prodaju stana, budi “travnički robinzon”.

Novi kolac
Gost
Novi kolac
15 dana prije

A ne mogu kao robinzon,imam dijete malo.Ne cekam ja stan,ne mogu sad jos izljevati plocu,hladno je previse,jos je to selo na 1000m visine nadmorske,a montazna kuca vec narucena u Krivaji Zavidovici i uplaceno 30%,vec je prave,kad izlijem temelje treba im mjesec da je sastave kljuc u ruke.

KISIK
Gost
KISIK
14 dana prije
Reply to  Novi kolac

Tolko v r e m e n a imaš:::uživaj

buga
Gost
buga
15 dana prije

Točno tako sve ostalo je pišanje uz vjetar

bebe na respiratoru
Gost
bebe na respiratoru
15 dana prije

Awaiting for approval

Kako ono rece Dostojevski, kad vidite da vam je preostao jos samo sarkazam znajte da je vase porobljenje do kraja realizirano. U to ime predlazem borbu sarkazmima : Evo sto bi na jednom sarkasticnom transparentu trebalo pisati : BEBE NA RESPIRATORE!!!

bebe na respiratoru
Gost
bebe na respiratoru
15 dana prije

Stozeraske mozgove u inkubatore!!!

bebe na respiratoru
Gost
bebe na respiratoru
15 dana prije

Mozak bez morala je isto sto i burek bez mesa.

bebe na respiratoru
Gost
bebe na respiratoru
15 dana prije

Evo kako se radi burek bez mesa

Novi kolac
Gost
Novi kolac
15 dana prije

Sve je moguce osim bureka bez mesa i drvene peci,pa vi kako hocete.

AbraCAdaBra
Gost
AbraCAdaBra
15 dana prije
Reply to  Novi kolac

A.ne…jedna drvena peć postoji.. Japan:tradicionalni…..

Novi kolac
Gost
Novi kolac
15 dana prije
Reply to  AbraCAdaBra

Eto i to da cujem,bas mi je to tesko palo,jos burek bez mesa i daj meni prvom vakcinu,hebo takav zivot😄

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
15 dana prije

“Znanstvenica iz Instituta Ruđer Bošković, što više predstojnica Zavoda za molekularnu biologiju, Andreja Ambriović Ristov.”
Ta PRVA sa znanjem koje ima ili bi trebala imati zna za GOF studije,treba znati da PCR test ne služi za dokaz bolesti,treba znati odnose virus/maska efikasnost zaštite(nikakva),treba PRVA imati uvide u kineske studije gdje asimptomatski nemaju virus u izolatima ždrijela -nisu bolesni/ne prenose bolest,treba znati da mRNA cjepivo SARS nije uspjelo,da su lab životinje krepale,treba znati svaki biokem,molekularni,imunološki proces na putu eksperimentalnog KONTROVERZNOG mRNA cjepiva po tijelu cijepljenog i upozoriti na svaku štetu koju može prouzročiti.
Po njenom izričaju ili je “fah idiot” ili plaćenik.Nema drugoga.

tetaNAstriceku
Gost
tetaNAstriceku
15 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Placenicka kucka

kapa dole gace gore
Gost
kapa dole gace gore
15 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo
Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
15 dana prije

nemam facebook,ali slažem se 🙂

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
14 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Dobar 🙂

SamoKratko
Gost
SamoKratko
13 dana prije

Obrisano. Nije mi jasno zašto ljudi još uvijek objavljuju išta na facebook-u…

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
15 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Plaćenik, kao i većina drugih.

bebe na respiratoru
Gost
bebe na respiratoru
15 dana prije

Rekli bi Tarabici : Kad Bosanci pocnu raditi bureke s Bill Gatesovim GMO vestackim mesom onda znajte da je zemaljska kugla saptom pala…

dekeNAtransforMATORE
Gost
dekeNAtransforMATORE
15 dana prije

Evo

kapa dole gace gore
Gost
kapa dole gace gore
15 dana prije

Jedini burek koji mene zanima je burek od Bill Gatesovog mesa…🪓}:‑)

jfvjrjfgvjerfvwerfvw
Gost
jfvjrjfgvjerfvwerfvw
15 dana prije

Hahaha, dobarrr.

kokaNArepetitoru
Gost
kokaNArepetitoru
15 dana prije

Koliko dugo ce prezivjeti ovaj komentar upravo ostavljen ispod teksta o Rambo Amadeusu oboljelom od kovida u VLu : Evo jedno pitanje : zasto je zabranjeno postavljati pitanja o porijeklu virusa? Neki kazu da je to zbog toga sto je to veoma opasno pitanje. Jel to razlog? Ako je to veoma opasno pitanje jel moze neko objasniti otkada su sama pitanja postala opasna? Nije li najopasnije kad sama pitanja postanu opasna? Hoce li moja malenkost imati pravo na to da ovaj komentar ne bude izbrisan prije nego ga uspijem objaviti? https://www.vecernji.hr/showbiz/rambo-amadeus-otkrio-da-je-zarazen-korona-vreba-ne-bira-i-kosi-nemilosrdno-1470511

kokaNArepetitoru
Gost
kokaNArepetitoru
15 dana prije

Nema veze ko je proizveo virus, bitno je da se mi vakcinisemo, eto sta je covjek, definitivno najgluplje bice u svemiru. Nista nije usporedivo sa ljudskom gluposcu, nista!!! Zasto bi takvo nakaradno bice uopste zavredivalo da se dalje razmnaza i zagaduje Zemlju? Evo, nek mi neko odgovori bar na ovo rezervno pitanje?

Neznankako
Gost
Neznankako
15 dana prije

Rambo amadeus je najvece govance svih naroda i narodnosti bivse jugoslavaije. I svak ko misli drugacije je cionisticki sluga . Nwo uš.

kokaNAigli
Gost
kokaNAigli
15 dana prije
Reply to  Neznankako

Kakve to veze ima sta je on, a sad ako i laze da je bolestan, nije ni bitno jer dosada je previse ljudi oboljelo da bi imalo smisla vjerovati u to da svi lazu, oni koji se furaju na takve idiotske teorije su ultra idioti…

Neznankako
Gost
Neznankako
15 dana prije
Reply to  kokaNAigli

Oboljelo od bolesti koja ne boli ali od koje se papagajski ponavlja ono sto cujes na tv

rimtu
Gost
rimtu
15 dana prije
Reply to  kokaNAigli

To g0vno propagira agendu depopulacije.

Tvrtko
Gost
Tvrtko
15 dana prije
Reply to  Neznankako

Pa ne mislim baš da je najveće, ima i većih ali da mu treba vjerovati, apsolutno NE, svakoj toj “javnoj” osobi gurni pod nos par tisuća eura i izjaviti će sve što želiš.

Neznankako
Gost
Neznankako
15 dana prije
Reply to  Tvrtko

Da ali on je svojim pjesmama promovirao ljudsku slobodu odlicnom kritikom stanja u drustvu a sad se odrekao slobode zbog prehlade. Kad ti bog da talent i ti gase odreknes zbog para izada si i boga samog sebe i sve oko sebe

Neznankako
Gost
Neznankako
15 dana prije
Reply to  Neznankako

Ko gobna kroz kanalizaciju plivaju bivsi komunisti jroz privatizaciju a rambo kroz koronizaciju

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
15 dana prije
Reply to  Neznankako

Tako i razumijem riječi da će se “sve oprostiti, osim grijeha protiv Duha svetoga”.

jfvjrjfgvjerfvwerfvw
Gost
jfvjrjfgvjerfvwerfvw
15 dana prije
Reply to  Neznankako

Dobro si ga iskenirao, genijalac al kurtonaš, sad nek pjeva kurtonima.

Grunf
Gost
Grunf
15 dana prije
Reply to  Neznankako

Haha, zadnji put je govorio da ne vjerujemo nikome pa ni njemu nego da sve propitujemo. Sad kad je kapnila lovica ambasador unicefa propagira čojstvo nošenjem maske i distancom. Imunitet mu podižu kupljene karte za koncert od cijepljenih ljudi. Neka je i on izašao iz ormara. Valjda su ga testirali najnovijom kineskom metodom.

Nekad mi je bio omiljeni glazbeni izbor za podizanje raspoloženja. Sad mi se povraća od njega i njegove jeftine ateističko kvazi-ekološko gretovske seratorske propagande. Za vlastitu korist naravno. Dno dna.

KISIK
Gost
KISIK
14 dana prije
Reply to  Grunf

JEFTINI MUUUZIČAR.

Jimi Hendrix
Gost
Jimi Hendrix
13 dana prije
Reply to  KISIK

Hej Rambo jesi popizdio il si se to vakcine nazvizdio?

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije

Ili ; OCEMO KO KINEZI, ANALNO TESTIRANJE!!!

Tvrtko
Gost
Tvrtko
15 dana prije

Sad nekoliko praktičnih pitanja, ako taj strašni virus viri iz shupka i tamo ga mogu detektirati pozitivnim testovima (to su oni što su pozitivni na sve) da li je onda puštanje tihomira-goluba teroristički napad ? Ako ga nanjušiš kroz masku da li si zaražen ? Znači li to da je ta maska zaista tako nedjelotvorna da nas ne može zaštititi od obićnog prdeca a kamoli smrtonosnih virusa ?
Samo pitanja, pitanja, pitanja a odgovora niđe.

Mikojan
Gost
Mikojan
15 dana prije

Jel se smije prdnut kad uzima uzorak?
ili je to preporuka WHO, ko prdne jaće dobije nagradu, badge za predec dana.

AbraCAdaBra
Gost
AbraCAdaBra
15 dana prije

Još 1.

Trudno 93.godišnje biće umrlo od covx29!

Stara kuka
Gost
Stara kuka
15 dana prije

Sve je dobro dokle god sam u državnoj firmi, a za privatnike mi se oduvijek fučkalo, to je sve banda neradnika i kriminalaca

Peja Pojot
Gost
Peja Pojot
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

Satiricaru stari!😆

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

Netko je Starome Kuki ukrao nick. Ovo nije on.

Tvrtko
Gost
Tvrtko
15 dana prije

A izgleda i zadraninu ili je zadranin prolupa ?

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
15 dana prije
Reply to  Tvrtko

Cijepio se pa ga sad nerviramo s posljedicama.:)

Taugo
Gost
Taugo
14 dana prije

Naravno da nije…

emi
Gost
emi
15 dana prije

ILI CEMO MI NJIH ILI CE ONI NAS.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
15 dana prije
Reply to  emi

Najprije svatko od nas treba obračun sa samim sobom.

CAN
Gost
CAN
15 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Je dide.

mislim
Gost
mislim
15 dana prije
Reply to  emi

problem je ko su ti “oni”
nacisti su bili uniformirani pa si znao ko su “oni”
sad ako nenosiš masku , ” oni” su svi koji je nose. a i ti je nosiš da nebi ti”oni” te vidili bez maske. tako da “mi” postadošmo “oni”

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
15 dana prije
Reply to  mislim

O, ni ti ni ja nismo “oni”.
Imaš bar 60 milijardi?
Ima članak ovdje tko su “oni”.

Puno bitnije: tko su im ovdje sluge?

Hobotnice imaju glavu i krakove.
Puno puta u povijesti, ljudi su odrezali krak.
Glave nisu niti bili svjesni.
Dobili su vremena. Dok ne izraste novi ološ i hobotnica opet izgradi krak.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
15 dana prije
Reply to  mislim

“…tend to the wolf within your fences. The packs ranging outside may not even exist. ~ Children of Dune by Frank Herbert
Pobrini se za vuka u svom dvorištu. Čopori koji kruže napolju možda uopće ne postoje.

Peja Pojot
Gost
Peja Pojot
15 dana prije
Reply to  emi

Oni nas vec jesu!

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  emi

Ti se salis? Vec su nas odavno “uzeli”…

Puž
Gost
Puž
15 dana prije

Kome nije OČITO da su za ove ex-yu prostore minimalac i standard življenja DOGOVORENI taj je slijep. Poslodavci kakve smo imali dosad su problem jednako kao i Plenkovići i kaj se mene tiče velika večina ih u potpunosti zaslužuje propasti!!!!!!!

Mlata
Gost
Mlata
15 dana prije
Reply to  Puž

Tako je!

Ivan
Gost
Ivan
15 dana prije

Najljepše molim Vladu RH, Stožer civilne zaštite i novinare vodećih medija da prestanu proizvoditi pandemiju. Gripe je uvijek bilo i bit će je bez obzira na sve tzv. mjere zaštite. I svake godine dolazi novi soj. Ništa novo. Jedino što se ovom lažnom pandemijom postiže je uništavanje domaćeg gospodarstva i siromašenje ovog jadnog naroda.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  Ivan

Kako je moguce da neshvacas da politicari RADE SAVRSEN posao!
Naravno ne za svoj narod, vec za svoje gospodare!
Kad nebi bilo tako, kad bi netko poput Pernara vodio drzavu po interesima gradana i otepo sve banke, lihvare i pokvarene farmaceutske kompanije bio bi proglasen diktatorom i dosli bi nas “oslobodit” a njega objesit ko Sadama

Ivan
Gost
Ivan
15 dana prije

Shvaćam ja što oni rade, ali ne shvaćam zašto smo svi mi takve ovce.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
15 dana prije
Reply to  Ivan

Da, to je i cilj.
Enormno zaduživanje i predaja svih resursa.
Za bezvrijedne papiriće. Ili i bez njih.

Lux
Gost
Lux
15 dana prije
Reply to  Ivan

Točno, i zaboravili ste, psihički teror koji uzima svoje žrtve za koje NITKO neće odgovarati.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
15 dana prije
Reply to  Ivan

Molitve će biti proslijeđene višim instancama

Amelija
Gost
Amelija
15 dana prije

ovaj clanak, do ne osvane na naslovnice msm portala je apsolutno beskoristan.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
15 dana prije
Reply to  Amelija

Ništa nije apsolutno beskorisno a broj ljudi koji ga mogu prenijeti drugima je velik.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Ko da to nekog zanima…
Ljudi bjeze od istine jer je PRESTRASNA.
Lakse je reci kako je to sve teorija zavijere.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
15 dana prije

“Prokleta Istina!Kad je jednom izrečeš više ti gotovo nitko neće vjerovati ma koliko god se trudio da lažeš.”

jfvjrjfgvjerfvwerfvw
Gost
jfvjrjfgvjerfvwerfvw
14 dana prije

Istinu mogu podnjeti samo mentalno snažni a takovih je malo, jaaaako malo…………………

Davor drugi
Gost
Davor drugi
15 dana prije

Draga Arna Š. apsolutno sve, ama baš sve stoji onako kako ste to napisali, bez ikakve dvojbe.
Međutim tužna istina je ta, po posljednjem zagrebačkom protestu da je izašla njih samo jedna petina direktno pogođenih ovim mjerama, cjenjeni skup je trebao biti značajno veći i posjećeniji.
Ovako morati ćemo malo pričekati dok hrvatu ne sijevne, s oproštenjem iz guzice u glavu i dok (ako uopće) razabere da se to upravo njemu dešava, a do tada će morati mnogo vode proteći Dunavom i Savom.
Lijep pozdrav i ugodan dan draga Arna.

Neznankako
Gost
Neznankako
15 dana prije
Reply to  Davor drugi

A da je na skup doslo 20000 ljudi nesto bi sebpromjenilo? A sta se u francuskoj promjenilo nakon godina prosvjeda zutih prsluka

Davor drugi
Gost
Davor drugi
15 dana prije
Reply to  Neznankako

Prošetaj se malo googlom pa pogledaj koliko je puta pod pritiskom velikih uličnih nereda, kaosa i demonstracija samo Sarkozy neke planirane zakone povukao, čini mi se po pitanju mirovine i radničkih prava i novih ugovora.
Protestima na ulici, dati do znanja vladajućima da neće moći donositi bezbrižno zakone kakve im volja.
Ako imaš neko bolje rješenje, slobodno ga ovdje bez ikakve bojazni iznesi.
Ovo su momenti kada je svaka konstruktivna ideja više nego poželjna.
Samo molim te poštedi me rješenja poput ubijanja, ratovanja i kratkih postupaka kao i opće beznadežnosti.

Neznankako
Gost
Neznankako
15 dana prije
Reply to  Davor drugi

Rijesenje je u tome da shvate da oni nisu fizicko tjelo. Ovde se radi o dome da se ukida pravo na duhovnost. Radi se o totalnoj materijalizaciji . Ljudi su spremni prihvatiti da se njihova svjest moze stavit na hard disk. Rijesenje je u strpljenju i neposluhu u vlastitim mogucnostima i sirenju istin.. Njihov cilj je izvesti sto vise ljudi na ulice da pocmu neredi. Nije cilj ni cjepivo ni maske ni distanca. Cilj je kaos i rasulu i uvidjenje reda totalnim nadzorom svakoga. Cilje ono sto imas u kini. Ako bi izve sto tisuca ljudi na ulici drzava ima tisucu koja ce uc u sukob s policijom. Policija bi ispendrekala i ozljdila masu neduznih. Sto bi zaustavilo daljne mnogoljudne prosvjede Puno vise od prosvjeda bi znacilo isprintat male letke i dijelit ih ispred skola trznih centara. Vecina ljudi se informira iskljucivo main streem medijima.

Neznankako
Gost
Neznankako
15 dana prije
Reply to  Neznankako

AMO SKUPIT PARE I PLATIT JAMBO PLAKAT ZA LOGICNO.COM

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
15 dana prije
Reply to  Neznankako

može, i za još plakata…
Na jednom dva bijela miša.Pita jedan drugoga-kad ćeš se ti cijepiti?
-Kad završe ispitivanje na ljudima.
Kreativci,još ideja..

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
15 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

“Pakao- to su drugi” J.P.Sartr

rimtu
Gost
rimtu
15 dana prije
Reply to  Neznankako

Dok god brišu potpuno bezazlene komentare kao što će i ovaj, mogu zaboravit na to.

Neznankako
Gost
Neznankako
15 dana prije
Reply to  Neznankako

Sloboda i egzistencija naroda je iznad zdravlja pojedinca koji ima slab imunitet j

Davor drugi
Gost
Davor drugi
15 dana prije
Reply to  Neznankako

Printati i dijeliti letke ima svoju svrhu. Ona ne može biti svrha samoj sebi, nego mora ili bi morala polučiti nekim rezultatom, u konačnici možda ipak kao poziv na javni prosvjed.
Pa sada, kako ti veliš ispendrekati sto tisuća ljudi… ali mogu ti reći da baš to i ne bi bilo tako jednostavno niti neka laka zadaća ma kako polacajci bili dobro obučeni i koliko ih bilo.
Ako hoće kaos, tada i u tom slučaju im ga treba i dati, ali u svakom slučaju kaos je tu kao posljedica. U sprječavanju takvih posljedica “pendrekanje” mase baš i nije neko praktično i lako rješenje, koliko bi recimo bilo uklanjanje uzroka koji su kaos prouzročile.
I na kraju, kaos je upravo ono što “oni” ni u kojem slučaju ne žele i to je za njih noćna mora. Sve što oni žele je poslušnost, i to po mogućnosti i optimalno, poslušnost stada.

Neznankako
Gost
Neznankako
15 dana prije
Reply to  Davor drugi

Da ali mos bac bacit sarin koji izaziva respiratorne problemebi rec da su se zarazili od korone. Bagra ovi planira vec 100 godina. Prosvjedi moraju bit za izlazak iz eu nato un svjetsk banke i istalih organizacija koje su uzrok pandemiji ludila a korona je samo posljedica. Ljudima pricaju o resetu. A reset je dakav da mi izgubimo sve sa hard diska a da operativni sistem i njegov vlasnik ostanu isti. Ja san za reset ali takav di je novi pocetak bez operativnog sistem i kompjutera. Nista od ovoga svega ovoga se nebi moglo sprovest bez medija interneta i moderne tehnologije

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
15 dana prije
Reply to  Davor drugi

A Makron, zlo masonsko, ništa. Vozi po planu 2030.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
14 dana prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Taj treba prijaviti svoju gospođu Brigite za zloporabu položaja,(nastavnica)koja je seksualno iskoristila svog maloljetnog 16g učenika Emanuela(hebr bog sa njim i Brigita)Što prije obavjestiti METnO pokret.

Tvrtko
Gost
Tvrtko
15 dana prije
Reply to  Neznankako

Što, pa zabrana kretanja, kao neki virus je u zraku a zapravo su ih fino i bez nasilja maknuli sa ullica.

Mladenko
Gost
Mladenko
14 dana prije
Reply to  Neznankako

Upravo je ova izmišljena korona kriza prekinula žute prsluke kao i proteste u hong kongu koji su u tijeku bili.Tako da nemožemo rećikako bi sve to završilo i dali bi se se proširilo na otatke evrope azije svijeta.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
15 dana prije
Reply to  Davor drugi

VIDEO Hrpa mladih i sinoć tulumarila u Zagrebu: Kod HNK igrali šah i sviraliIndex,Prije 2 sata

Tako treba.Uživajte.Ne dozvolite da vam manipulatori nabiju krivnju.Imate pravo na život.

Manipulatori su emocionalni zlostavljači.Sposobni su uvjeriti osobu da nije u pravu i okriviti ju za stvari koje nije učinila. Vole nabijati osjećaj krivnje(zaraziti ćeš baku), a pritom često koriste moralne fraze kojima naglašavaju vrijednosti koje ni sami ne poštuju.
Manipulatori koriste izraze kojima vas potiču da se opravdavate.Navode vas da pristanete na ono na što vas nagovaraju, a na kraju uspiju u tome jer hlebinci smatraju da ipak postoji neka dublja svrha takvih postupaka. Drugim riječima, manipulator navodi da sami poduzmete akciju, a da niste ni svjesni da sve radite kako biste ostvarili isključivo njegove ciljeve.”

Davor drugi
Gost
Davor drugi
15 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Samo ignorirati nova pravila ponašanja i to u što većem broju, svakako je bolje i efikasnije.
“Manipulatori su emocionalni zlostavljači.”
Upravo tako. Prijatelj mi poslao link nekog liječnika iz Njemačke. Dovela mu majka dijete na pregled, podrazumjeva se dijete sa maskom na licu. Kada mu je taj liječnik rekao da može slobodno skinuti masku, dijete odbilo i počelo plakati. Ne želi skinuti masku jer su mu školi objasnili da će na taj način prenijeti male bubice koje mogu ubiti njegovu baku, djeda i svaku stariju osobu, i tada će dijete biti odgovorno za smrt. Bila je to toliko grozna stvar, to bezobzirno manipulisanje djecom da ni liječnik nije ostao ravnodušan i izašao u javnost ispričavši svoja iskustva. I to nije bio izniman, nego sve učestaliji slučaj.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
15 dana prije
Reply to  Davor drugi

Znam iz iskustva.Roditelji nisu svjesni što rade djeci pristankom.Plandemičari znaju što rade.Ima škola u kojima maske nisu obavezne-bravo ravnatelji.Ima roditelja koji ne daju djeci da nose maske i to prolazi.Nisu se svi lako predali.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
14 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Roditelji(sa krinkama) počnite koriti svoju djecu čim primjetite da liče na vas.

CAN
Gost
CAN
15 dana prije
Reply to  Davor drugi

Potpisivam:
Zamisli di su ta dica za 20 godina?!

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
15 dana prije
Reply to  Davor drugi

Na žalost, ništa od prosvjeda čak ni sa 100 tisuća ljudi. Eno ih u Španjolskoj, stitine tisuća, sve gori, mlati se policija i narod, i, nikom ništa.
Ovi su plaćeni diljem svijeta a mnogi ili većina i odlično ucjenjeni ovo raditi, ubrzali su, oni idu do kraja.
Situacija se neće riješiti u RH, nažalost.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
15 dana prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Treba masi pokazati CILJ.Mlate se krivi.

Davor drugi
Gost
Davor drugi
15 dana prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Prosvjed kao riječ, odnosno kao pojam uopće ne oslikava ono što zapravo želim reći. Prosvjed kao (već je to netko u komentaru gore naveo) hvatanje za ruke i pjevanje Cetinskog je nula, ništa. Tu se treba i mora dogoditi bunt, onaj teški narodni bunt i revolt, od samog početka nastupa dati na znanje da tu neće biti niakavog hvatanja za ruke i pjesmica, nego hvatanje u koštac sa svima koji su na suprotnoj strani. Uporno i dugotrajno otežavanje rada svih gradskih i državnih institucija, do uspostavljanja nekog kompromisa. Vladajućima pokazati i dokazati da nikada neće moći donositi nekakve zakone koji su u velikoj suprotnosti sa voljom stanovništva i pri tom ići doma mirno na počinak. Dokazati da će se morati suočiti s posljedicama. Dok god ne budu osjećali bilo kakve posljedice, do tada će moći raditi što ih je volja. Ovdje nije riječ o nekom vladinom lupežu i pronevjeri države, ovdje je riječ o nečemu sasvim drugom i sa dugotrajnim posljedicama. Što se tiče Španjolske, pričekajmo malo. Preko noći se ništa ne dešava i ne pravi. Za takvo što potrebno je također određeni protok vremena. Ali u Španjolskoj je bila samo jedna iskra, kao i u USA pa su napali… Pročitaj više »

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
15 dana prije
Reply to  Davor drugi

“Ako takav odaziv bude i po pitanju cjepljenja, u tom slučaju bolje ne može biti. Tada cijela akcija, njeno osmišljavanje i sve uvedene mjere nisu imale nikakvog učinka i kao takve bile besmislene i ništavne u cilju zastrašivanja i pokušaja uvođenja cjepljenja kao redovne mjere u borbi protiv gripe.”
Na svaku dnevnu dozu msm plašenja desetak se novih hoće cijepiti.Tako da je za miran bojkot potrebna informaciona protuteža.Dok plandemičari ispiru mozak na budnima je da ga pune.

CAN
Gost
CAN
15 dana prije
Reply to  Davor drugi

Hrvati čekaju glad?

pera lozac
Gost
pera lozac
15 dana prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Protesti su radi hapsenja repera Pabla Hasela.
Dok postoji gomila opranog mozga koja je spremna palit i zarit radi tamo nekog repera, osudjenog na 9 meseci radi klevete kralja, takva drzava je nayebala.
Isti ti oprani mozgovi nisu ni zucnuli dok su se letos davili pod maskama na +40 a davice se i ovog leta i ponovo nece ni zucnut.

CAN
Gost
CAN
15 dana prije
Reply to  pera lozac

Loži rope!!

dekeNAtransforMATORE
Gost
dekeNAtransforMATORE
15 dana prije

Porfirijev epitaf : KO PEVA NE ZEVA!

Jajan O Nil
Gost
Jajan O Nil
15 dana prije

Tarzanov epitaf : Ja ti se ne jugam!

kapa dole gace gore
Gost
kapa dole gace gore
15 dana prije
AbraCAdaBra
Gost
AbraCAdaBra
15 dana prije

Zrak je mrak!!

Starina
Gost
Starina
15 dana prije

Sva popuštanja su samo taktički korak natrag, jer oni pomno prate puls masa. Stalno mreže šalju izvještaje, i kad vide da počinje kipjeti, oni malo popuste. Masa se onda ispuše, e onda sotonisti uvode nove mjere za kratko vrijeme i to sad dva koraka naprijed. Mislim da su sotonisti čak iznenađeni kako dobro i brzo im idu planovi. Planirali su čipirati do 2025 a svi su izgledi da bi mogli ostvariti plan i sa krajem 2022. Već je Merkillerica najavila da nema kraja pLandemiji dok se svi ljudi ne pelcuju.
Socijalni nemiri kojih se boji i Schwab i spominje ih u svojoj knjizi kao realnu opasnost Resetu, su nepostojeći ili barem zanemarivi. Nitko ne sluša onu: Ustajte vi zemaljsko roblje..

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
15 dana prije
Reply to  Starina

Ako Schwab spominje nemire kao realnu opasnost Resetu onda je on sigurno bolje od nas informiran o našim mogućnostima.Uvijek su bolje informirani od nas.
U Event 201 ,planiranju plandemije, “naučnici”,dnovinari i ostala “elita” komentiraju otprilike- ovo neće proći ako ne iskonstruiramo privolu javnosti.

Fisherman
Gost
Fisherman
15 dana prije

Nema nas tko spasiti, ovo je vlast koju je izabra narod. Narod je isti kao vlast da nije vidili bi kako ih lako srušimo. Svi kradu na svim instancama primjer. moje misto doktorica krade sate prekovremene, par god skupilo sw 700.000kn bilo jednom u novinama i nikad se vise nije spomenilo, policajac pustio svog sina koji je uhićen s drogom sudce da ne pominjem….. Moralni ljudi su u velikoj manjini to morate shvatit. Da dode prava vlast moralna odgovorna i postena nebi 1.000.000 ljudi bilo na slobodi

kokaNArepetitoru
Gost
kokaNArepetitoru
15 dana prije
Reply to  Fisherman

Pa puno je to ljudi, ako bi ih toliko ostalo na slobodi de su onda sad ti posteni ljudi?

Neznankako
Gost
Neznankako
15 dana prije

Kamuflirali se posteni ljudi. Nose maske

Neznankako
Gost
Neznankako
15 dana prije
Reply to  Fisherman

17 posto naroda je izabrqlo uvu vlast na namjestenim izborima. Znaci za ovu vlast je mozda 2 posto ljudi

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
15 dana prije
Reply to  Fisherman

Moralni ljudi postaju manjina jer se zločin ne kažnjava.

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
15 dana prije
Reply to  Fisherman

Nije ništa izabrao narod, sve se većdesrtljećima odvija vani. U drugim centima moći.
Pa zar misdlite da već nisu riješeni izboiri u RH, ovi nadolazeći?
Sve se zna. Hoćete se kladiti?

Tvrtko
Gost
Tvrtko
15 dana prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Neću, uvjek izgubim

KISIK
Gost
KISIK
14 dana prije
Reply to  Tvrtko

Passt
Imam DOJAVU

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije

Tako je gdo. Ana! Potpuno se slazemo svih nas 200tinjak komentatora koji smo ujedno i uredmo na prosvijedu bili!
Sad samo nas 200 treba protiv par miliona sugradana, vlasti, kompletne policije a mozda i vojske…
Cak su Spartanci imali vece sanse jel ih je bilo cak 300 dakle 100 vise od nas i bili su dobro uvjezbani protiv neprijatelja koji nije bio ni blizu miliona a kamoli nekoliko miliona.
Nas omjer je puno losiji no sto reci?
SPAAAAARTAAAAAAA!

Neznankako
Gost
Neznankako
15 dana prije

Vi ste puno jaći. 200 hrvata plus emiliano je puno jacenod 300 spartanaca bez emiliana. Jedino sta neste nasli dobar klanac

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  Neznankako

Jedino sto ke neprijatelja na milione za razliku od one sacice koje je htjela na Spartu…

Mrčikola
Gost
Mrčikola
15 dana prije

Dok se štampa novac bez pokrića s kojim se korumpiraju svi neradnici kontrolnog sistema, a s kojim oni dalje kupuju opipljive vrijednosti od realnih proizvođača i s tim istim “novcem” pretvaraju državno u privatno, teško će se organizirati uspješan otpor. Kada se ovim neradnicima pribroje još i “radnici” tj. korumpirani liječnici u bolnicama, korumpirani profesori na sveučilištima, sinekurirani članovi “akademske zajednice”, “uspješni poduzetnici” naslonjeni neposredno na državu i posredno na županije, općine i KC, svi sitni zlobnici i svi oni propagandom ispranog mozga, dolazimo do jednog pozamašnog postotka koji debelo premašuje kritičnu masu potrebnu da se obrani korona agenda i davno uspostavljeni sistem. Da jednom dijelu spomenutih, u nekom trenutku, dođe do mozga, da služeći majstore, i vlastitu djecu čine robovima, postojala bi mogućnost da se nešto promjeni ali s obzirom da se, manje više, zna kakvih su karakternih i intelektualnih osobina ljudi koji uopće pristaju “služiti”, slaba je tu nada. Neki dan smo pisali da bi građanski neposluh, uz držanje za ustav i zakone ko” pijan plota, mogao polučiti nekakav uspjeh, također minimaliziranje “poslovanja” s bankama, prestanak kupovanja trećerazredne robe i zapadnog otpada po trgovačkim centrima (mada je teško odoljeti piletini od 13,99 ili ružičastom carskom mesu od 16,99).… Pročitaj više »

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
15 dana prije
Reply to  Mrčikola

svi neradnici kontrolnog sistema,….još i “radnici” tj. korumpirani liječnici u bolnicama, korumpirani profesori na sveučilištima, sinekurirani članovi “akademske zajednice”, “uspješni poduzetnici” naslonjeni neposredno na državu i posredno na županije, općine i KC, svi sitni zlobnici …

Većina koju si nabrojao će se cijepiti-jer su samo goyimi “višeg” ranga.
A cjepivo ima veliki potencijal štetnosti(nano,PEG,AED,citokinska).Glupost će ovaj puta koštati .
Ne znamo za koliko vremena,jer pokus traje.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
15 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Nonwo Nonwo, tako je, podanički mentalitet i spremnost na služenje ovaj put ne nose samo korist već i rizik i samo će oni najpokvareniji od njih to na vrijeme shvatiti.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
15 dana prije
Reply to  Mrčikola

Kozmička pravica.
(ne mogu vratiti jedan nonwo,ne da mi :))

Neznankako
Gost
Neznankako
15 dana prije
Reply to  Mrčikola

To oni jedav cekaju. Kinderusu. Kad neko prolupa optuzit ce teoreticare zavjere a onda ce pocet totalna cenzura interneta ako ga i ne ugase na neko vrijema tako da pohapse sve nas koji smo ostavil ip adrese

Mrčikola
Gost
Mrčikola
15 dana prije
Reply to  Neznankako

Neznankako, nastave li pritisak i krene pravi belaj, ključeve od apsane će prebacivati iz ruke u ruku ko” vrući kesten.

CAN
Gost
CAN
15 dana prije
Reply to  Neznankako

Onda bolje sam izabrat kad ćeš i šta…ugasit.

CAN
Gost
CAN
15 dana prije
Reply to  Mrčikola

Ovo u zadnjem pasosu …su ti proročke vizije…a sve ide u tom snijeru.

... ....
Gost
... ....
15 dana prije

Treba se dogoditi neka jača katastrofa, sasvim nova, nepovezana sa plandemijom.. ili pravo čudo – nešto sto bi gurnulo provedbu ovih planova u zaborav. Buđenje masa – samo se nasmijem!

Tvrtko
Gost
Tvrtko
15 dana prije
Reply to  ... ....

jača katostrofa bude kad će državni proračun biti prazan, onda kreće novi val čuđenja i naricanja.

... ....
Gost
... ....
15 dana prije
Reply to  Tvrtko

Je ali to je predvidiva katastrofa, uklopiva u covid priču pa lako smuljaju ljudima. Vise mislim na neki brzi šok udar.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
15 dana prije

Volio bih da se prevarim, ali sotonjarski gospodari kaosa, odlučni su ići do kraja, košta šta košta. A koštati će totalnu sveopću katastrofu i stotine milijuna ljudskih života u cijelom svijetu..

Ima ona poznata izjava, koju je, prije 5 godina, izrekla bivša njemačka oporbena aktivistica, Tatjana Festerling: “Da ovaj narod ima pameti, zgrabio bi vile za đubre u ruke i potjerao tu izdajničku bandu iz paralamenata, sudnica i crkve.” Spominjanjem parlamenata, sudnica i crkve, ona je već tada rekla da svi rade protiv naroda: političari, suci i mantijaši (glavni crkveni “velikodostojnici”).
Ona je sa tom izjavom mislila na njemački narod, ali to možemo slobodno prenijeti na svaki drugi narod: hrvatski, srpski, bošnjački, makedonski, slovenski.. češki, poljski… francuski, talijanski, španjolski..itd.. Svi se u većini još uvijek nisu dozvali pameti…

Mirno okončanje ovog ludila, još uvijek bi bilo moguće, da se mase probude i mirno iziđu na ullice i sami okončaju sve. Međutim, bojim se da će se te mase dignuti, tek onda kada dogori do noktiju…

Ime i prezime
Gost
Ime i prezime
15 dana prije

Arnice ma kako stoji tvoja tužbica? Nisi li nikada pomislila da je problem u onima koji šire taj virus? Nisi? A magistra. Ccccc.

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
15 dana prije
Reply to  Ime i prezime

Zašto je to pitate, vi ste iz sustava, onog pravosudnog. Jedva čekam saznati i ja.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
15 dana prije

DEVET VELOVA SPOZNAJE i ropstvo svake ljudske duše Zašto mnogi ljudi ne mogu vidjeti istinu, čak i kada im se ona baci u lice, kao da se izmedju njih i istine nalazi debela zavjesa / veo? Iza prvog vela: Ima više od 7 milijardi ljudi na planeti. Većina njih živi i umire bez da ikada ozbiljno razmatra išta drugo osim kako će odživjeti svoj život. 90% posto čovječanstva će živjeti i umrijeti bez da probode prvi veo. Prvi veo: 10% od nas će probiti 1. veo i naći svijet politike. Mi ćemo glasati, postati aktivni i razvijati svoje mišljenje. Naše mišljenje se oblikuje kroz fizički svijet oko nas; mi ćemo biti kondicionirani kroz obrazovanje da prihvatimo da su vladini dužnosnici, medijske ličnosti i drugi “stručnjaci” primarni autoriteti u našim životima. 90% ljudi u ovoj skupini će živjeti i umrijeti bez da probode drugi veo. Drugi veo: 10% od nas će probiti 2. veo, istraživati povijest, odnos čovjeka i vlasti i značenje samouprave kroz ustavno i običajno pravo. 90% ljudi u ovoj skupini će živjeti i umrijeti bez da probije treći veo. Treći veo: 10% će eventualno probiti 3. veo i shvatiti da resurse svijeta, uključujući i ljude, kontrolira manjina iznimno… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
15 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Fizička stvarnost se može racionalizirati do u beskonačno međutim za metafizičku stvarnost to nije slučaj i za zakoračiti u metafizička područja potrebno je nadmašiti logiku i racionalizaciju, i što se dublje tamo zakorači svi brojevi i postoci sve manje znače.
Takozvana elita se služi okultnim metodama koja su neshvatljiva iz fizičke stvarnosti u kojoj se velika većina čovječanstva nalazi. Najdublje u metafizičku stvarnost su zakoračili na primjer yogiji koji žive u indijskim pećinama i oni su potpuno nezabrinuti elitama o kojima pričamo.
Tim elitama odnosno hyperdimenzionalnim entitetima upravo ljudi na energetskoj farmi koja se zove zemlja daju moć napajajući ih negativnom energijom.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
15 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Ako si u pravu,trebaju nam yogiji.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
15 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Ne radi se o tome tko je u pravu i taj termin izbjegavam koliko god mogu, yogije sam naveo kao ekstrem u odricanju materijalnog kako bi se doseglo duhovno. Yogiji nama ne trebaju, ali nam treba širina shvaćanja svijeta u rasponu od potpuno fizičkog do razine metafizičkog u kojeg su yogiji zaronili. Yogi koji iz pećine fizički nebi preživio lad bi ga se pustilo između nas, on bi se samp fizički ugasio. Kako yogiji nebi preživjeli u materijalnom svijetu matrixom determiniranim, tako bi malo tko od nas mogao preživjeti po njihovom načinu života.
Po meni najvažnije je doći u ravnotežu koju bi svatko za sebe trebao osjetiti, a do toga se ne dolazi ni sa vođom ni preko noći. Potrebne su određene predradnje kojih poneke obrasce možemo vidjeti i u raznim religijskim učenjima bez da ulazimo u sama učenja i pripadajuće dogme.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
15 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Trebaju nam yogiji u glavi.

piždro
Gost
piždro
15 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Space dao si dobro i duboko objasnjenje na ove teško razumljive teme

Mrčikola
Gost
Mrčikola
14 dana prije
Reply to  piždro

piždro, Spacevoodoo je u pravu kad poziva na traženje odgovora na metafizičkoj razini odakle izgleda i kreće metaprogramiranje kojim nam od rođenja puštaju iluzije i deluzije kako bi nam iskrivile poimanje realnosti i lakše kontrolirali ovu našu lažnu stvarnost i kako bi je potpuno odvojili od istinske stvarnosti koju, po nekim gnostičkim učenjima, ne mogu kontrolirati. Kako su “njima” ta učenja poznata tako im je poznato da onaj koji uspije svojim istinskim Ja nadvladati lažni dio našeg bića tj. ono što zovemo ličnost, taj može, po gnostičkim spoznajama, izmaći kontroli Generalnog zakona ili se izvući izvan onoga što nazivamo Matrix. Ovome je također Spacevoodoo na tragu kad kaže da duh treba probiti oklop ega kako bi afektirao um. Također spominje yogije i šamane kao rijetke koji su dosegli ovu razinu, a ja bih dodao da će onima koji su u ovo novije vrijeme krenuli ili će tek krenuti na “taj put” biti puno teže, zbog od majstora namjerno izazvane “frekvencijske buke” i digitalnog terora, ujediniti se sa svojim istinskim djelom. Spomenut ću i ono što se, neki koji malo čačkaju po ovim temama, često upitaju, a to je da kako velika većina proživi život, a da ni na trenutak niti… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
14 dana prije
Reply to  Mrčikola

da Mrči Space je sto kaže buraz gore rasturao ! evo, i ovaj tvoj komentar fin uvod da se gledaju određeni fenomeni dublje da bi se mogli pojmiti i spoznati.. tako uči i bhagavad gita u drugom poglavlju tz.”samkhya-yoga.“ vrlo poučno tragaču koji hoće da pojmi teško pojljivo il zakulisano..

Istražuj
Famed Member
Istražuj
14 dana prije
Reply to  Mrčikola

“… Mene kod ovoga pomalo zbunjuje zašto se ovaj prostor ostavljen Generalnim zakonom sada forsirano smanjuje i tako se otvara prostor da do jučer “uspavane ovčice”, posumnjaju….” E to je to… Slicno kao i ona 2 pitanja koa sam postavio Grku i Subaruu. Dakle, ako covjek ne propituje i ne trazi – onda komotno odmah moze stati u red za vakcinu, te se nastaviti povinovati ovom laznom Sistemu… A koliko vidim i ovi Alterativci koje Grk postavlja, a evo ovdje i ti – upravo zahtijevaju da im se – vjeruje… Dakle “nova religija”… A gdje je propitivanje…? Ti sa pravom propitujes. Nego jasno je da nisi dobio i neces dobiti odgovor od “alternativca”… Sto je jos gore, niko od nas nema cak niti potrebe da ide do 10 nivoa o kojem prica Grk, da bi logicki, dokumentovano i arhefaktima – jasno opisali i definisali PREVARU, a i onu grupaciju koja tu prevaru i formira i utiskuje u mozgove nas “Goyima”… Metod i sredstvo “utiskivanja u mozgove” je u istinu, definisan i u “vanzemaljskoj” teoriji koju Grk spominje – a to je obmana i novac. Pa cemu onda – natezanje kroz 400 godina sa nama Goyimima – ako su u posjedu… Pročitaj više »

Mrčikola
Gost
Mrčikola
14 dana prije
Reply to  Istražuj

Istražuj, ova korona prevara je malo razbistrila stvari u pogledu toga tko je na kojoj strani i vidim da se mnogi toj činjenici raduju ali to je malo, to je praktično ništa, jer ostaje isto pitanje kao i na početku; s kojim ciljem to rade, a još bitnije pitanje je; kako to rade, kako im uspijeva da gotovo svu zemaljsku populaciju uspješno drže potpuno zaluđenom. Kao odgovor na ovo postavili smo ovdje na desetke teorija, a postavljat ćemo ih i dalje ali do odgovora teško da ćemo doći. Teško ćemo doći iz razloga jer se ravnamo po informacijama koje su nam od majstora i servirane da se po njima ravnamo, a ono kada komentatori u najboljoj namjeri postavljaju linkove uz priču tipa; pogledaj ovo prije nego skinu, podjeli ovo prije nego zataškaju, ovo je majstorima nekako promaklo i sl. sve je to više manje osmišljeno da nas ostavi u uvjerenju da smo u posjedu pravih informacija koje će nam pomoći da uz kvalitetnu racionalizaciju formiramo “pravo” mišljenje. Mnogi sada misle da vide ali bi se mogli debelo iznenaditi kad dođemo do pred sam kraj. Mislim da se sve ovo kuha iznad materijalnog nivoa, a servira se na ovom materijalnom nivou… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
15 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Na čavle ili federe?

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
15 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Yoga je za 8. i 9. veo – to se posebno odnosi na meditaciju i Samadhi stanje, gdje subjekt, objekt i proces spoznaje postaju Jedno.
Odlična objašnjenja u tom smislu je dao i Hermes Trismegistos.

mario
Gost
mario
15 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Odlično, zato nas i probudjeni ovdje na sajtu smatraju ludima

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
15 dana prije
Reply to  mario

Vidiš, gore u nekim komentarima si mogao pročitati kako je velika većina onih koji ne shvaćaju prevaru “glupa”, sad ti pišeš kako one koji nisu “glupi” neki tretiraju “ludima”.
Ja samo hoću reći kako je potrebno izaći iz “ludo glupog” obrasca jer se upravo u tom obrascu generira enormno velika količina negativne energije kojom se, kako bi Subaru rekao, stvor i njegovi varani napajaju čime se održava i povećava njihova moć.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
15 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Kao i svaka podjela,tako i ova na lude i glupe stvara negativnu energiju.
Samo što ne postoji drugi pridjev za one koji su upoznati s činjenicama-vide ih crno na bijelo svojim očima(mogu ih sami provjeriti),a djeluju destruktivno po sebe i druge;nego da su glupi.
Psihološki procesi tipa kognitivne disonance etc. objašnjavaju taj fenomen samozavaravanja,ali u podlozi je svejedno kognitivna podkapacitiranost(da ljepše zvuči).
Tko ne zna,a ne zna da ne zna(i još si utvara da zna ),opasan je…i stari Konfucije je to znao.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
15 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Nemoj misliti kako mene ne nervira to što velika većina ljudi nevidi ono što vidimo i ti i ja. U takvim trenucima njih ostavljam u njihovoj stvarnosti jer bi i samo traženje pridjeva koje bih upotrijebio u toj situaciji mene zadržalo u njihovoj stvarnosti, a ta stvarnost je dokazivanje nečije gluposti što je samp po sebi besmisleno i čisto pretvaranje neutralne u negativnu energju.
Može se i ovdje često vidjeti kako neki koji ne razmišljaju puno različito od tebe i mene upadaju u zamku nesporazuma oko nevažnih stvari dok puno važnije prolaze neopaženo.
Meni je potpuno nevažno da li je zemlja ploča ili kugla kad imam banalniji problem s linearnim vremenom na fizičkoj razini koje uopće ne postoji izvan zemlje, a pogotovo ne postoji na metafizičkoj razini.
Zato danas i imamo stručnjake u svim područjima kao i na primjer u ekonomiji, čak s titulom dr. sci koji se predstavljaju kao stručnhaci za reviziju, ali istovremeno izjavljuju kako neznaju voditi najobičniju in / out blagajnu jer to nije njihovo područje djelovanja.

jfvjrjfgvjerfvwerfvw
Gost
jfvjrjfgvjerfvwerfvw
15 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Zato ja komuniciram samo sa istomišljenicima jer sa drugima gubim vrijeme i energiju a žabokrečinu njihove “stvarnosti” sam prevazišao prije dva desetljeća: ” mene zadržalo u njihovoj stvarnosti, a ta stvarnost je dokazivanje nečije gluposti što je samo po sebi besmisleno i čisto pretvaranje neutralne u negativnu energju.”

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
15 dana prije

Dobro, ja komuniciram i s neistomišljenicima iz najmanje dva razloga. Prvi je taj kako bih pokušao skrenuti pozornost onome kojem pišem bez obzira upalilo neupalilo, a ujedno pišem i drugima. Drugi razlog je kako bih objasnio ono što je u mojim ostalim komentarima ostalo nedorečeno.
Ali ono što sam htio reći je to kako se ti možeš lako nadopuniti na moj komentar i ja na tvoj.
Kad bih gledao samo detalj u kojemu se ne slažemo ti i ja, a to je kako meteor nema alternativu, mogli bi ratovati dok obojica nebi iscrpljeni klonili 🙃🙃🙃

CAN
Gost
CAN
15 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Snovi o srećnom i mirnom životu tako daju podsticaj da sa vlada nad drugima: sila koja izopačuje um čoveka. To je razlog zašto se ljudski snovi o sreći nisu ostvarivali tokom istorije. Hedonistički pogled na „sreću“ sadrži seme nesreće i hrani čitav ciklus, tako da dobra vremena rađaju loša, što povratno uzrokuje patnju i mentalni napor, koji proizvodi dobro opažanje, umerenost i izvesnu količinu psiholoških znanja, sve one moći koje služe da ponovo izgrade srećnije uslove za život. Tokom srećnih vremena ljudi progresivno gube uvid u potrebu za refleksijom, introspekcijom, znanjima o drugima i razumevanjem za složene zakone života. Da li je vredno razmišljanje o ljudskim karakteristikama i slabostima, bilo sopstvenim ili nekog drugog? Možemo li razumeti kreativni smisao patnje koju nismo sami podneli, umesto da krenemo lakšim putem i optužimo žrtvu? Svaki suvišan mentalni napor izgleda kao besmislena borba, ako su radosti života lako dostupne. Pametan, liberalan i veseo pojedinac je dobar igrač; dalekovida osoba, koja predviđa užasne ishode, postaje kvarilac raspoloženja i mutljivac. Opažanje istine o realnom okruženju, posebno razumevanje ljudske prirode i njenih vrednosti prestaje da bude vrlina tokom takozvanih srećnih vremena; misaoni ljudi, koji sumnjaju, bivaju proglašeni nametljivcima koji ne mogu dopustiti da dobro traje.Povratno, ovo… Pročitaj više »

KISIK
Gost
KISIK
15 dana prije
Reply to  mario

Stao tip sa ferrarijem u nuždi pred ludnicom…
gleda, otpali mu šarafi s prednjeg lijevog točka….nema telefon/potrošena baterija…nema nikog …u blizini.
osim par luđaka na prozorima…žuri a zapeo tip.
Kad odjednom Glas s prozora…
Ejjj skini sa svakog točka po šaraf….stavi na prednji lijevi i vozi….

UHH…dobro ti to… odgovori tip.
Šta radiš tako pametan u ludnici…upita ferarist znatiželjno glasno…

Pa nisam ja ovdje što sam glup …već (navodno) lud.

KISIK
Gost
KISIK
15 dana prije
Reply to  KISIK

Pouka
I luđak zna dati gas…a budala poslušati savije(s)t .

jfvjrjfgvjerfvwerfvw
Gost
jfvjrjfgvjerfvwerfvw
15 dana prije
Reply to  KISIK

Hehehehe………..

Istražuj
Famed Member
Istražuj
15 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

“… da su tajna društva toliko tehnološki naprednija od ostatka planete da im i putovanja kroz vrijeme i međuzvjezdane komunikacije ne predstavljaju nikave probleme i da oni kontroliraju naš um, naše razmišljanje, pa čak i same akcije ljudi toliko lako, kao što mi govorimo djeci da moraju ići u krevet….” Evo cesto se ovdje spominje i spominjelo se upravo ovo… Dakle kao sto recekolega Grk ili evo i Space dalje u tekstu: “… Takozvana elita se služi okultnim metodama koja su neshvatljiva iz fizičke stvarnosti u kojoj se velika većina čovječanstva nalazi….” … Medjutim – nikad nisam dobio logicno objasnjenje: zasto im onda trebaju idiotizirani Goyimi u vidu policije, kvazi-naucnika, novinara i politicara…? zasto sa tom i tolikom tehnologiom – naprosto odmah ne razvale sve ove “neposlusne gojime” sa svih nivoa…? Ja licno mislim – da je ovo obicno naklapanje… Premda zanimljivo – ali ipak naklapanje… Misljenja sam da ovih par satanistickih familija koje (sad vidim o istvarno) vladaju tzv “civilizacijom” : imaju nekakva okultna (skrivena) znanja – medjutim, siguran sam da to nema nikakve veze sa nekim “strasno naprednim tehnologijama“… sta vise, cak sam i siguran – da ta “elita” koja je cak u posjedu takvih znanja, nema pojma… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
15 dana prije
Reply to  Istražuj

Kada oni iz Kabale putuju, oni ne koriste metode poznate čovjeku. Oni se mogu kretati brzinom koja bi vas zapanjila. Vaše neznanje vas drži na vašem mjestu. Istina je da živite u svijetu o kome ništa ne znate. Kabala čak može čitati vaše misli, pa su oni uvijek jedan korak ispred vas. Dok se ne probudite i ujedinite, ostat ćete bespomoćni. Ovdje je video koji prikazuje malu letjelicu koja ide brzinom 17 puta većom od brzine zvuka: https://www.youtube.com/watch?v=JAEi9rltoqU Ima još nekoliko takvih snimaka ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=cE-Yrv1-chI&t=0s https://www.youtube.com/watch?v=M1RoJMyPpq4 https://www.youtube.com/watch?v=UXcQHP7ehF8 https://www.youtube.com/watch?v=OW2p9okrPxM https://www.youtube.com/watch?v=zr_uTBn2K18 Zaključak: Vrijeme je da shvatite da je vaš planet bio pretvoren u veliki koncentracijski logor. Vi se sada počinjete buditi za ovu činjenicu. Vi ste zarobljenici, i počinjete vidjeti rešetke jasnim očima, i vi ste spremni suočiti se s njima. Oni koji vas kontroliraju stvorili su toliko “zakona”; kamere prate svaki vaš pokret, a elektronički uređaji vas okružuju, emitirajući energije kontrole. Vi ste bombardirani propagandom koja pokušava blokirati bilo kakvu vanjštinu istine kako ne bi došla do vas. Problem je da ste dopustili da vanzemaljska rasa preuzme vaš svijet i napravi robove od vas. Vi se tek sada budite na tu činjenicu i tražite odgovore. Njih je 1% a vas je… Pročitaj više »

Istražuj
Famed Member
Istražuj
15 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

“…Problem je da ste dopustili da vanzemaljska rasa preuzme vaš svijet i napravi robove od vas….” Hvala za odgovor i klipove. A cujte, ja sam i ranije rakao da – ne vjerujem u nikakave “vanzemaljce“… Naprosto tzv “kosomos” u smislu kakvom su nas ucili u “skolama” da postoji, a oni klovnovi “astronomi/kosmolozi” – jos ga i “definisu” – apsolutno NE postoji. Kazete: “… Ništa (a ja mislim NIŠTA) što su vas učili o vašoj povijesti nije istina...” … a ja bih jos dodal – NISTA sto smo ucili u debilanama, ili sto nam “renomirani univerziteti i instituti” prodaju kao tzv “nauka” – nema veze sa mozgom, a kamo li sa nakukom… Dakle – rekao bih – jos i sire od same istorije, koja je – totalna prevara. Ipak – postoji nslaganje i nekonzistentnost… Dakle, na pitanja tipa: da li su snimci autenticni… da li ove super brze letilice postoje… …. mogao bih odmah odgovoriti sa – da. Zasigurno… Medjutim – KO upravlja tim letilicama i od kuda dolazi ta tehnologija – mogli bi i vi i ja raspredati razne teorije… I tu se zasigurno – necemo sloziti… Gledao sam film “They live” i stvarno je neka vrsta dokumentarca… Medjutim, i… Pročitaj više »

buga
Gost
buga
15 dana prije
Reply to  Istražuj

Upravo ti cionisti i njihove obitelji duboko su umoćeni u okultno , možda nevjeruješu vanzemaljce ali ja sam poprilično siguran da e radi o neljudskim entitetima neko ih zove vanzemaljcima neko demonima a to je nebitno, oni služe gospodarima koji nisu ljudskog porjekla.

jfvjrjfgvjerfvwerfvw
Gost
jfvjrjfgvjerfvwerfvw
15 dana prije
Reply to  buga

Da, služe gospodarima koji nisu ljudskog podrijetla i pitanje je da li su u materijalnom obliku i da su u ovoj prostorno vremenskoj dimenziji.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
15 dana prije
Reply to  Istražuj

Kao što smo vidjeli ranije, policiju su izmislili gospodari robova u Americi da spriječe da im crnci ne pobjegnu u slobodu. Kvazi-naučnici, novinari i političari su ispirači mozga i obmanjivači – bez njih se ne može robove držati u iluziji slobode. Postoje fotografije i video materijali gdje se vidi kako okrugle laserske zrake iz raznih satelita pogađaju kuće i automobile u pokretu i spaljuju ih do temelja. Okolina oko njih, drveće i priroda su potpuno netaknuti. Jednog nezgodnog novinara u SAD je takva zraka slijedila usred grada dok se vozio u automobilu i spalila je i njega i automobil, iako je nastojao bježati autom lijevo-desno po cesti. Što se tiče ovih brzih i nečujnih antigravitacijskih letjelica – u njima putuju momci iz Davosa, Komitet 300, Bilderberg ekipa i slični kada idu preko mora i oceana na razne sastanke. Ne misliš valjda da oni putuju sporim klasičnim avionima i fićekima i stojadinima? Citat “Njihova tehnologija osim toga stvara i umjetne oblike života” se odnosi na klonove, a o tome sam već nešto ranije objavio. Vjerojatno ne pratiš dovoljno tehnologiju, pa si zapeo na 5. velu. 6. veo o demonima – reptilima i vanzemaljcima je isto djelomično opisan u nekoliko citata o… Pročitaj više »

Istražuj
Famed Member
Istražuj
15 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

“… Ne misliš valjda da oni putuju sporim klasičnim avionima i fićekima i stojadinima?…” A cujte – stvarno nemam pojma cime se voze, ali ono – prikazivali su nam kad recimo “car-predsjednik” dolazi u neku drzvau, on izlazi iz obicnog aviona… Sta vise, ja cak ne mislim da su ovi iz Davosa – neka visoka pozicija na piramidi… jesu blize onom (horusovom) OKU od nas Goyima – ali nije to ni blizu centra oka… Ne slazem se na prosto sa defetistickom pricom – bez ikakvih dokaza i bez ikakve logike… Kada bi se slagao sa takim stvarima – sta cve mi onda analiza i propitivanje…? Onda bih se odmah mogao vratiti medu one debilizirane “talibane-pseudo-nauke” gdje sam bio i ranije godinama… Zasto bi mi trebala nova idiotizirana slijepa “vjera u vanzemaljce i njihovu neprikosnovenu moc“…? Recimo ovo: “… Citat “Njihova tehnologija osim toga stvara i umjetne oblike života” se odnosi na klonove, a o tome sam već nešto ranije objavio….” Vec smo ovo diskutovali, i premda nema nekih tvrdih dokaza da su ljudi klonirani, ipak se moze logicki zakljuciti – da ako su uspjeli klonirati ovcu prije 40+ godina – vjerovatno su u stanju klonirati i covjeka… Dakle to ima… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
15 dana prije
Reply to  Istražuj

Klonovi su zapravo roboti prekriveni dobrom imitacijom kože, tako da izgledaju kao original – ne radi se imitaciji života ili o kopiranom ljudskom biću od krvi i mesa.
Da su to metalni roboti kao Terminator se vidi kod termičkog skeniranja Hillary Clinton s ljudima, gdje se jasno vidi da ona ima hladan plavi metalni otisak, dok ostali ljudi imaju normalan crveni otisak zbog tjelesne topline.
Kroz robota daljinski govori original, a može i netko drugi.

Što se tiče vanzemaljaca, zna se da američka vlada s njima već dosta dugo surađuje u podzemnim bazama, a i mnogi predstavnici bankarske oligarhije i crnog plemstva su potomci vanzemaljaca Anunnakija.

jfvjrjfgvjerfvwerfvw
Gost
jfvjrjfgvjerfvwerfvw
15 dana prije
Reply to  Istražuj

Karpenter je za večinu svojih filmova uz režiju radio i scenario i glazbu pa tako i za Dej Liv samo što je scenario napisao pod drugim imenom jer je trtao od onih koji stoje iza holivuda. Ovdje je upotrebio vanzemaljce kao metaforu jer je to onda moglo proći jer je i ondašnji holivudski narativ proklamirao taj pravac u sf-u. Ni sam on ne zna tko su oni koji vladaju (ne znam ni ja ali vidim ove koji rade zulum za stvora) i tko stoji iza njih ali ih u holivudu (mk-ultra za čitav planet) viđa danonoćno i osjeti njihovu moč. Ovdje ih je uprizorio kao svemirce da ne kaže direktno isto kao što Ajk kaže gušteri za ciotamtambojse a babilonci za one koji su odabrani od stvora da budu njegovi operativci.

KISIK
Gost
KISIK
14 dana prije

ciotamtambojs
.. .savršeno opisano.

Istražuj
Famed Member
Istražuj
14 dana prije

“… Ovdje ih je uprizorio kao svemirce da ne kaže direktno isto kao što Ajk kaže gušteri za ciotamtambojse…” Ma nemam problema sa tim… I ima logike u ovom sto ti kazes. Medjutim opet ona dva prosta pitnja… Zasto im trebaju ovi debili od “politicara” da bi nas zgazili…? Zasto nas odmah ne zgaze sa tehnoligijom koja je daleko naprednija…? Ja sam par puta i pricao o tome, a i ona prica Credo Mutwe se uklapa u sve ovo… Dakle – koliko se meni cini – odgovor bi mogao biti: zato sto su nas ti “riboliki/reptioliki” i napravili kao klonove – prije Isusa… Zato Credo Mutwa i kaze – da smi “MI u stvari ONI“… trebali smo im kao radna snaga, ali ne za nikakve “svemirske ekspedicije” nego za sistem koji su i sami uspostavili a baziran je na novcu – zlatu… cijeli taj sistem se provlaci kroz laznu “svetu knjigu” tzv bibliju…tj kroz one “elohime i malehime, ali i Eliona (“svevisnjeg” koji je takodjer od krvi i mesa)… riboliki/reptioliki (verzija 014 nemaju duse, pa nemaju ni empatije...)… kreator je za nas (verzija 015) privezao dusu, ali smo tehnoloski daleko iza… E sada…pitanja je more… Zbog cega su klonovi –… Pročitaj više »

rimtu
Gost
rimtu
14 dana prije
Reply to  Istražuj

Od početka igraju na “finjaka”, iz sjene. Kao kad ljudi naprave životinjski rezervat, životinje nisu svjesne manipulacije.
Sve je uz naš “pristanak”.

mboirdbgfedgfrbiedfg
Gost
mboirdbgfedgfrbiedfg
14 dana prije
Reply to  rimtu

Objasnio si princip nevidljiv očima koje ne vide bitno.

jfvjrjfgvjerfvwerfvw
Gost
jfvjrjfgvjerfvwerfvw
15 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Dobra ti ova “kamara”, nabacao si toga dosta na nju, ovo bi oni koji započinju potragu trebali pročitati. Na novinarsko pitanje upučeno Đonu Karpenteru kako to da je njegov film i danas toliko aktualan nakon toliko godina, odgovor je bio od genijalnog redatelja da je to bio dokumentarac a ne fikcija!!!!!

Tvrtko
Gost
Tvrtko
15 dana prije

Jednostavno sam oduševljen koliko je zdravstvo napredovalo u zadnjih godinu dana, to je čudno jedno. Prije dvije godine ako si obolio od nekog upalnog procesa a to se u sedam dana nije riješilo antibioticima onda su ti doktori objasnili da je upala uzrokovana virusom ili virusima i tu nema lijeka, ajde kući i budi strpljiv, proći će. A vidi danas, ne samo da raspoznaju viruse već znaju od kuda je došao, kineski, engleski, brazilski, južnoafrički, bosanski, albanski, čekam i konačno neki hrvatski da budemo svoji na svome.
To je fantastično, jel to virus ima pečat viznog službenika ili što ? A tek ono da su na Ruđedu otkrili nešto, nekakvi genetski niz što dokazuje nešto. Ma ne da sam oduševljen već pozitivno šokiran takvim vijstima. Zar na Ruđeru nemaju elektronski mikroskop pa da pogledaju kakav je virus i da mu stave soli na rep i ubiju za sva vremena? Oni kao testiraju nekakve sekvence i time nešto dokazuju, kome, naivnim i glupim ljudima koji vjeruju u čuda?
Ode svjet u krasan troskočni.

Neznankako
Gost
Neznankako
15 dana prije
Reply to  Tvrtko

Elektronski mikroskop je nesto pcr test

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
15 dana prije
Reply to  Tvrtko

Bravo! +++++