Spasimo djecu, ŽIVOT, obitelji, posao! Stalo gospodarstvo, a računi građana se gomilaju? Želimo istinu, dosta je laži i straha!

Plenković - Karantena

„Na sjednici Vlade 11. veljače 2021. predsjednik Vlade je najavio da se omogućuje rad ugostiteljima s prodajom pića za van, otvaraju se škole stranih jezika za djecu, teretane i fitness centri te kladionice i kasina.“ – piše 24sata.

Nečuvena odluka,  neracionalna, neprimjerena, blago rečeno – licemjerna. A najapsurdnija je odluka o otvaranju kladionica i kasina. Je l’ možda Plenkovićeva „ukrajinska veza“ u pitanju s obzirom  na većinu  „vlasnika“ kladionica i kasina?

Ako je skoro godinu dana stalo gospodarstvo zbog pLandemije tzv. COV-19, onda trebaju stati i obveze građana, sve izvan toga je GENOCID NAD GRAĐANIMA!

Ako su obrtnici  i poduzetnici ostali bez posla, ako i oni kao i mnogi drugi, ne uspijevaju platiti najamnine, kredite, redovne račune, poreze, teško – uskoro neće moći nikako – uzdržavaju svoje obitelji, a sve kako ne bi skrivili nečiju smrt! Ma molim vas!

Hoće li tako vlast, liječnici, te ostalo povezano s njima osoblje odgovarati za smrti onih koji su zbog ovog ludila umrli  jer niti su mogli doći na red  u bolnicama, a niti su liječeni u ovo vrijeme ludila? VI, MI, prisiljeni ostaju(emo)  doma, a svoje račune moraju(mo) – iz mjeseca u mjesec – plaćati.

S druge strane, svjesni smo kako postoje oni kojima je u ovoj  pLandemiji bolje nego li ikad, financijski  uzlet  im je kontinuiran.  I o tome treba početi otvoreno pisati.

A što je vama, nama? Izgubili ste sve, a računi se gomilaju. TKO vas je, tko nas je, doveo u ovu situaciju? Nije to vaš (naš) osobni izbor, već je to DRŽAVA – VLAST tražila od vas (nas).

Država, državna uprava traži od vas (nas) da BUDETE (MO)  ODGOVORNI PREMA DRUGIMA, ali  Država niti ne pomišlja preuzeti odgovornost za VAŠE (naše) račune koje vi ne možete plaćati baš zbog odluka i uredbi  države, a ne zbog vaše (naše) osobne odluke.

I baš kad mislimo da ne može gore, pojavi se jedna znanstvenica iz Instituta Ruđer Bošković, što više predstojnica Zavoda za molekularnu biologiju, Andreja Ambriović Ristov.

”Zaključili smo da ne idemo u jače mjere, da su ove mjere primjerene jer su dale rezultate i možda će biti nekakvih malih korekcija mjera, ali u principu idemo dalje kao što smo i dosada, jedina razlika je možda što smo otvorili škole. Iskreno, ja sam protiv otvaranja škola jer je englesko iskustvo pokazalo da su škole, pogotovo sada nakon što nam je ušao britanski soj, izvor zaraze. Međutim, kako smo samo to promijenili, ako dođe do ponovnog porasta broja oboljelih znat ćemo barem da je to direktno posljedica otvaranja škola” – izjavila je u RTL emisiji Ambriović Ristov.

Ambriović Ristov je savjetnica Vlade, ali i najagresivnijih zastrašivačica COVIDOM-19,  potom i potpisnica #Apela26 kojim se traže „najoštrije moguće mjere“ oko COV-19. Po njoj je i dalje jedino rješenje  strogi lockdown. A da stroge mjere nisu potrebne govori i činjenica da imamo jednu od najboljih situacija u Europi.
Zašto su joj djeca problem, zašto se baš na njih okomila? Ružno i na ničemu utemeljeno, za jednu znanstvenicu neprimjereno. Riječ je, evidentno, o propagandi, a Ambriović Ristov  to uspješno odrađuje.

Ambriović Ristov u medijima izjavljuje sljedeće:

“Iskreno, ja sam protiv otvaranja škola jer je englesko iskustvo pokazalo da su škole, pogotovo sada nakon što nam je ušao britanski soj, izvor zaraze. Međutim, kako smo samo to promijenili, ako dođe do ponovnog porasta broja oboljelih znat ćemo barem da je to direktno posljedica otvaranja škola.”

Istoveremeno iz svijeta stižu prestrašne stvari o ponašanju prema djeci, čak i novorođenim bebama koje majke,  kao i očevi, jer su kakti majke pozitivne na nekakav PCR test, ne mogu ni vidjeti, a kamo li dodatknuti svoje dijete. Što više, ono im se oduzima odmah nakon poroda  i odvozi  u kapsuli u izolaciju. Može li luđe?

A najnovija svjedočenja majki iz nekih naših bolnica govore kako su djecu odmah nakon poroda odvajali od njih te ih i petnaest dana nisu mogle vidjeti. Gdje su tu pravobraniteljica za djecu, pa i udruge za zaštitu majki, zaštitu dojenja, zdravlja djece? Gdje je nestala ISTINA?

Početkom 2021. pisali smo što rade naši učitelji, nastavnici, ravnatelji škola, zar će mo ih zaboraviti? Nikako. Svi moraju odgovarati jer nisu stali u obranu djece već kažu: „Ja samo radim svoj posao!“  Tako su svoj posao radili i nacisti, točnije, njihovi izvršitelji genocida, a kako su završili – znamo.

I odvjetnik Carlo Alberto Brusa iz Pariza već radi svoj posao, mnoge tužbe iz Hrvatske idu baš iz njegovog ureda protiv ovog iživljavanja nad djecom.


Fotografija – Platforma Yammer sluzi za  službenu komunikaciju Ministarstva znanosti i obrazovanja, nastavnika i učenika


Baš na druge ali i ovaj konkretan slučaj ravnatelja tehničke škole iz Vinkovaca, Matu Vukušića, osvrnula se tada prof. dr. sc. Mila Alečković Bataille, svjetska znanstvenica, ekspert  iz psihologije, psihopatologije i antropološke psihijatrije, citiram:

https://www.logicno.com/politika/ekskluzivno-veliki-intervju.html

„Deca koju pominjete koja stoje u redu i čekaju nagradu ili kaznu kao pacovi, ta deca su u stvari novi robovi. Kreatori novog robovlasničkog poretka žele da što mlađem detetu u psihu usade psihologiju potlačenosti, submisivnosti i ropstva. Zato su sada smislili besmislene mere za decu i ozloglašene maske iako deca uopšte nisu ugrožena populacija i to žele da počnu što ranije, na što nižem dečjem uzrastu. Neki već traže da i bebe nose nepotrebne i štetne maske. Ovo je već domen satanizma i ozbiljnih zlikovaca i zato se svet danas definitivno deli na one koji uspostavljaju robovlasnički poredak (a koje eufeministički zovemo globalisti) i na slobodne ljude u pokretima otpora koji svuda počinju da se dižu, a koji se danas zovu suverenistički pokreti. To nisu samo klasični suverenisti geopolitičkog tipa, oni su danas pre svega moralni i psihološki suverenisti koji ustaju u odbranu slobode pojedinca i slobode čovečanstva.

Svima nam je potrebno udruživanje i zajednička akcija za spas naše dece. Svaki roditelj treba da se probudi i ustane protiv obaveznih maski i svih drugih besmislica, pa makar deca i ne išla u školu. U Francuskoj postoji zakon da svako svoju decu može da uči kod kuće a da kasnije moraju da idu samo na proveru znanja iz matematike i jezika.  Ako se teror nad decom nastavi, mora se tražiti donošenje takvog zakona, ili takve prakse. Roditelji su suvereni, deca pripadaju njima, a ne režimu!„

Pobogu, zaustavimo ovaj nacizam, fašizam, zločine nad djecom. Stanimo u obranu  ŽIVOTA, obitelji, posla. Na to imamo pravo, zajamčeno svojim rođenjem i svim međunarodnim kao i nacionalnim zakonodavstvom.

Onemogućimo zločince,  ili bolje naciste i fašiste, jer su ovi danas i gori od njih, u ovom globalnom  provođenju  ludila. Oni ne staju, spremaju nam i testiranje djece dva puta tjedno! Zar ćemo pristati? Završavam riječima nezavisnog zastupnika u EU parlamentu, Mislava Kolakušića,  nedavno izrečenim u najavi o pokretanje projekta “Freedom”.

https://www.facebook.com/sudacmislavkolakusic/videos/797191051143247/

Lockdown, PCR testovi i kampanja straha oduzeli su građanima slobodu, pravo na kretanje i pravo na rad. Zabranjuje se rad pojedinim građanima, izgubljeni su milijuni radnih mjesta. Uvođenje PCR testova kao metode utvrđivanja bolesti i uzroka smrti je zločin protiv čovječanstva, to je zločin protiv svakog čovjeka osobno.

U povijesti su ujedinjene države pobijedile nacizam i fašizam. Sada, novom nacizmu koji raste i kojem nitko ne želi stati na kraj u ime država, stati će na kraj slobodni građani. Vrijeme je da se slobodni građani udruže i kažu dosta. Želimo istinu, dosta laži, dosta straha.

Nekada su se ratovi vodili oružjem, sada će se voditi istinom.

U Zagrebu,  14. veljače  2021.
Predstavnica  Inicijative Maskama, zatvaranju  i cijepljenju STOP!
Mr. sc. Arna Šebalj, dipl. iur.

hrvatskaKriza
Pretplatiti se
Obavijesti o
268 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Spacevoodoo
3 godine prije

Probuditi se nije ni malo lako. Za buđenje je potrebno priznati sam sebi život u zabludi do samog trenutka kada bi to buđenje trebalo nastupiti. Buđenje znači dopuštanje probijanja pukotina na oklopu ega kojeg su se teško probojni slojevi od okoline nanosili od trenutka rođenja.
Nekima je potrebno pasti na samo dno materijalnog, a nekima niti to nebi pomoglo.

3 godine prije zadnji put uredio Spacevoodoo
Agent tajne sile
3 godine prije

Dobro, slažem se s naslovom.
Ali kako vi to mislite uraditi, promijeniti ovu situaciju? Prosvjedima, transparentima i pjevanjem Cetinskog?
Otvorite više oči, ovaj neprijatelje je gori od onog 91., ovo zlo ovi domaći izdajnici uništavaju hrvatsku iznutra a njene građane bacaju na prosjački štap.
Izađite svi na ulice i borite se do zadnje kapi krvi kao naši hrablji domoljubi 91. osim ministra medveda koji je bio Munchenska bojana ali ga to ne koči da ispred šatora maše plinskom bocom i vidi čuda sta ministar.
Takva ološ je nama došla glave i dok se te ološi ne riješimo jednom za svagda nema nam boljitka.
Svi na ulice borba do kraja, ili mi ili oni.

bebe na respiratoru
3 godine prije

Awaiting for approval

Kako ono rece Dostojevski, kad vidite da vam je preostao jos samo sarkazam znajte da je vase porobljenje do kraja realizirano. U to ime predlazem borbu sarkazmima : Evo sto bi na jednom sarkasticnom transparentu trebalo pisati : BEBE NA RESPIRATORE!!!

Stara kuka
3 godine prije

Sve je dobro dokle god sam u državnoj firmi, a za privatnike mi se oduvijek fučkalo, to je sve banda neradnika i kriminalaca

emi
3 godine prije

ILI CEMO MI NJIH ILI CE ONI NAS.

Puž
3 godine prije

Kome nije OČITO da su za ove ex-yu prostore minimalac i standard življenja DOGOVORENI taj je slijep. Poslodavci kakve smo imali dosad su problem jednako kao i Plenkovići i kaj se mene tiče velika večina ih u potpunosti zaslužuje propasti!!!!!!!

Ivan
3 godine prije

Najljepše molim Vladu RH, Stožer civilne zaštite i novinare vodećih medija da prestanu proizvoditi pandemiju. Gripe je uvijek bilo i bit će je bez obzira na sve tzv. mjere zaštite. I svake godine dolazi novi soj. Ništa novo. Jedino što se ovom lažnom pandemijom postiže je uništavanje domaćeg gospodarstva i siromašenje ovog jadnog naroda.

Amelija
3 godine prije

ovaj clanak, do ne osvane na naslovnice msm portala je apsolutno beskoristan.

Davor drugi
3 godine prije

Draga Arna Š. apsolutno sve, ama baš sve stoji onako kako ste to napisali, bez ikakve dvojbe.
Međutim tužna istina je ta, po posljednjem zagrebačkom protestu da je izašla njih samo jedna petina direktno pogođenih ovim mjerama, cjenjeni skup je trebao biti značajno veći i posjećeniji.
Ovako morati ćemo malo pričekati dok hrvatu ne sijevne, s oproštenjem iz guzice u glavu i dok (ako uopće) razabere da se to upravo njemu dešava, a do tada će morati mnogo vode proteći Dunavom i Savom.
Lijep pozdrav i ugodan dan draga Arna.

3 godine prije zadnji put uredio Davor drugi
dekeNAtransforMATORE
3 godine prije

Porfirijev epitaf : KO PEVA NE ZEVA!

Starina
3 godine prije

Sva popuštanja su samo taktički korak natrag, jer oni pomno prate puls masa. Stalno mreže šalju izvještaje, i kad vide da počinje kipjeti, oni malo popuste. Masa se onda ispuše, e onda sotonisti uvode nove mjere za kratko vrijeme i to sad dva koraka naprijed. Mislim da su sotonisti čak iznenađeni kako dobro i brzo im idu planovi. Planirali su čipirati do 2025 a svi su izgledi da bi mogli ostvariti plan i sa krajem 2022. Već je Merkillerica najavila da nema kraja pLandemiji dok se svi ljudi ne pelcuju.
Socijalni nemiri kojih se boji i Schwab i spominje ih u svojoj knjizi kao realnu opasnost Resetu, su nepostojeći ili barem zanemarivi. Nitko ne sluša onu: Ustajte vi zemaljsko roblje..

3 godine prije zadnji put uredio Starina
Fisherman
3 godine prije

Nema nas tko spasiti, ovo je vlast koju je izabra narod. Narod je isti kao vlast da nije vidili bi kako ih lako srušimo. Svi kradu na svim instancama primjer. moje misto doktorica krade sate prekovremene, par god skupilo sw 700.000kn bilo jednom u novinama i nikad se vise nije spomenilo, policajac pustio svog sina koji je uhićen s drogom sudce da ne pominjem….. Moralni ljudi su u velikoj manjini to morate shvatit. Da dode prava vlast moralna odgovorna i postena nebi 1.000.000 ljudi bilo na slobodi

Emiliano Zapata
3 godine prije

Tako je gdo. Ana! Potpuno se slazemo svih nas 200tinjak komentatora koji smo ujedno i uredmo na prosvijedu bili!
Sad samo nas 200 treba protiv par miliona sugradana, vlasti, kompletne policije a mozda i vojske…
Cak su Spartanci imali vece sanse jel ih je bilo cak 300 dakle 100 vise od nas i bili su dobro uvjezbani protiv neprijatelja koji nije bio ni blizu miliona a kamoli nekoliko miliona.
Nas omjer je puno losiji no sto reci?
SPAAAAARTAAAAAAA!

Mrčikola
3 godine prije

Dok se štampa novac bez pokrića s kojim se korumpiraju svi neradnici kontrolnog sistema, a s kojim oni dalje kupuju opipljive vrijednosti od realnih proizvođača i s tim istim “novcem” pretvaraju državno u privatno, teško će se organizirati uspješan otpor. Kada se ovim neradnicima pribroje još i “radnici” tj. korumpirani liječnici u bolnicama, korumpirani profesori na sveučilištima, sinekurirani članovi “akademske zajednice”, “uspješni poduzetnici” naslonjeni neposredno na državu i posredno na županije, općine i KC, svi sitni zlobnici i svi oni propagandom ispranog mozga, dolazimo do jednog pozamašnog postotka koji debelo premašuje kritičnu masu potrebnu da se obrani korona agenda i davno uspostavljeni sistem. Da jednom dijelu spomenutih, u nekom trenutku, dođe do mozga, da služeći majstore, i vlastitu djecu čine robovima, postojala bi mogućnost da se nešto promjeni ali s obzirom da se, manje više, zna kakvih su karakternih i intelektualnih osobina ljudi koji uopće pristaju “služiti”, slaba je tu… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Mrčikola
... ....
3 godine prije

Treba se dogoditi neka jača katastrofa, sasvim nova, nepovezana sa plandemijom.. ili pravo čudo – nešto sto bi gurnulo provedbu ovih planova u zaborav. Buđenje masa – samo se nasmijem!

ledeno doba
3 godine prije

Volio bih da se prevarim, ali sotonjarski gospodari kaosa, odlučni su ići do kraja, košta šta košta. A koštati će totalnu sveopću katastrofu i stotine milijuna ljudskih života u cijelom svijetu.. Ima ona poznata izjava, koju je, prije 5 godina, izrekla bivša njemačka oporbena aktivistica, Tatjana Festerling: “Da ovaj narod ima pameti, zgrabio bi vile za đubre u ruke i potjerao tu izdajničku bandu iz paralamenata, sudnica i crkve.” Spominjanjem parlamenata, sudnica i crkve, ona je već tada rekla da svi rade protiv naroda: političari, suci i mantijaši (glavni crkveni “velikodostojnici”). Ona je sa tom izjavom mislila na njemački narod, ali to možemo slobodno prenijeti na svaki drugi narod: hrvatski, srpski, bošnjački, makedonski, slovenski.. češki, poljski… francuski, talijanski, španjolski..itd.. Svi se u većini još uvijek nisu dozvali pameti… Mirno okončanje ovog ludila, još uvijek bi bilo moguće, da se mase probude i mirno iziđu na ullice i sami okončaju sve.… Čitaj više »

Tvrtko
3 godine prije

Jednostavno sam oduševljen koliko je zdravstvo napredovalo u zadnjih godinu dana, to je čudno jedno. Prije dvije godine ako si obolio od nekog upalnog procesa a to se u sedam dana nije riješilo antibioticima onda su ti doktori objasnili da je upala uzrokovana virusom ili virusima i tu nema lijeka, ajde kući i budi strpljiv, proći će. A vidi danas, ne samo da raspoznaju viruse već znaju od kuda je došao, kineski, engleski, brazilski, južnoafrički, bosanski, albanski, čekam i konačno neki hrvatski da budemo svoji na svome. To je fantastično, jel to virus ima pečat viznog službenika ili što ? A tek ono da su na Ruđedu otkrili nešto, nekakvi genetski niz što dokazuje nešto. Ma ne da sam oduševljen već pozitivno šokiran takvim vijstima. Zar na Ruđeru nemaju elektronski mikroskop pa da pogledaju kakav je virus i da mu stave soli na rep i ubiju za sva vremena? Oni… Čitaj više »

Son of Alerik
3 godine prije

Jedna konverzacija od jučer: Dobar dan, jesam li dobio liječničku ordinaciju? Da, izvolite. Molim doktoricu… Nema je, na pauzi je, a što vam treba? Ma, zanima me sve to u vezi s cijepljenjem, gdje se trebam javiti, tko cijepi? Pa..evo ovdje kod nas se prijavite i mi cijepimo. Aha. A recite mi dobijem li kakvu potvrdu nakon cijepljenja da sam cijepljen? Ako se cijepite s Astra Zeneca, onda imate jedan karton i mi taj karton ispunimo. A Pfizerovo? I tu dobijete karton, ali tek nakon drugog cijepljenja. Zar niste čuli da ne treba s Pfizerovim drugo cijepljenje? Zasad je tako, nismo dobili nikakve upute. Dobro, još me zanima ima li kakve garancije za to cjepivo? Kakve garancije? Pa u smislu da mi se ništa neće dogoditi loše po zdravlje. A gledajte gospodine, cijepljenje je dobrovoljno, nitko vas ne tjera da se cijepite. Mi smo dosad cijepili 60 ljudi i nitko… Čitaj više »

Spacevoodoo
3 godine prije

Fizička stvarnost se može racionalizirati do u beskonačno međutim za metafizičku stvarnost to nije slučaj i za zakoračiti u metafizička područja potrebno je nadmašiti logiku i racionalizaciju, i što se dublje tamo zakorači svi brojevi i postoci sve manje znače.
Takozvana elita se služi okultnim metodama koja su neshvatljiva iz fizičke stvarnosti u kojoj se velika većina čovječanstva nalazi. Najdublje u metafizičku stvarnost su zakoračili na primjer yogiji koji žive u indijskim pećinama i oni su potpuno nezabrinuti elitama o kojima pričamo.
Tim elitama odnosno hyperdimenzionalnim entitetima upravo ljudi na energetskoj farmi koja se zove zemlja daju moć napajajući ih negativnom energijom.

mario
3 godine prije

Odlično, zato nas i probudjeni ovdje na sajtu smatraju ludima

TIKTAKTIKATAKATAK
3 godine prije

Mali ispad jutros u dućanu: gospođa bira povrće,bira, bira….gospodin više ne može čekati, nego se primakne da uzme svoje povrće,tik blizu nje, kad li ona skoči i zaciča kao guja ljuta: 2 m od mene, ministar beroš je naredio….! A gospodin zaurla: J.bem tebe i beroša….

navijala
3 godine prije

Vortraining za Marsijance,svejedno opet čudno,ta nećemo svi ići na Mars,treba se boriti za ovu našu planetu,jebeš Mars.

ZAGREPCANKA
3 godine prije

Zašto je to pitate, vi ste iz sustava, onog pravosudnog. Jedva čekam saznati i ja.

Malivz
3 godine prije

Da bi se pobjedila prehlada-19 treba jednostavno zatvoriti Vladu, Sabor, televizije, agencije razne, Sstožer, na radiju dozvoliti samo muziku. Svima njima dati 4000 kuna da ne rade ništa, a sve drugo neka radi. Garantijem da bi prehlada-19 nestala u trenu…

Brainstorm
3 godine prije

zar zaista ovolika masa protivnika zakljucavanja, maskiranja, cijepljenja ne moze formulirati svoju politicku organizaciju?

Tupko Glupko
3 godine prije

Andreja Ambriović RIstov kao znanstvenica prima plaću iz državnog proračuna.
Redovno joj i dalje sjeda na račun i nije joj smanjena niti za lipu u doba ovog ekonomskog zaključavanja.

Je li dotična svjesna da prima svoju plaću temeljem poreza, prireza, PDV-a privatnih firmi i obtnika kojima je zabranjeno raditi?
Je li svjesna otkuda se stvaraju novci za njezinu plaću?
Je li razmišlja kada će i ona biti na redu za drastično smanjenje plaće ili otkaz?

Po mojem mišljenju ne – dok joj plaća redovno sjeda (možda kao savjetnici Vlade kapne dodatno love), ona je i dalje za najoštrije moguće Covid-19 mjere.

3 godine prije zadnji put uredio Tupko Glupko
3 godine prije

“… da su tajna društva toliko tehnološki naprednija od ostatka planete da im i putovanja kroz vrijeme i međuzvjezdane komunikacije ne predstavljaju nikave probleme i da oni kontroliraju naš um, naše razmišljanje, pa čak i same akcije ljudi toliko lako, kao što mi govorimo djeci da moraju ići u krevet….” Evo cesto se ovdje spominje i spominjelo se upravo ovo… Dakle kao sto recekolega Grk ili evo i Space dalje u tekstu: “… Takozvana elita se služi okultnim metodama koja su neshvatljiva iz fizičke stvarnosti u kojoj se velika većina čovječanstva nalazi….” … Medjutim – nikad nisam dobio logicno objasnjenje: zasto im onda trebaju idiotizirani Goyimi u vidu policije, kvazi-naucnika, novinara i politicara…? zasto sa tom i tolikom tehnologiom – naprosto odmah ne razvale sve ove “neposlusne gojime” sa svih nivoa…? Ja licno mislim – da je ovo obicno naklapanje… Premda zanimljivo – ali ipak naklapanje… Misljenja sam da ovih… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Žx
Ive
3 godine prije

E jeste našli crkvu kojoj ćete se Bogu molit, istinu tražiti od lopova prevaranta i lažova. Taj nemože reči istinu ni kada se zabuni, tko ne vjeruje neka mu suprugu pita.

Max
3 godine prije

Ne čekajmo probudimo se. Zakon i ustav su na našoj strani.

ZAGREPCANKA
3 godine prije

Ulomak iz jednih britanskih novina, vrijedi i za nas, samo treba izmijeniti brojeve.
Ispunjavanje porezne prijave:
Pitanje: koliko osoba uzdržavate? Jedan građanin je odgovorio:
-2,1 milijun ilegalnih imigranata
-4,4 milijuna nezaposlenih
-900.000kriminalaca raspoređenih u 85 zatvora
-650 kretena u Parlamentu
-Cijelu Europsku komisiju.
Na ovako ispunjen obrazac Porezna uprava je Britancu vratila prijavu izjavivši kako je njegov odgovor neprihvatljiv na što je on upitao:
-Zašto, zar sam nekog zaboravio?

Sve svugdje isto.

Farree
3 godine prije

Da vam prepričam priču koju sam danas pročitao i koja me je pravo dojmila. Godina 1856, Južna Afrika. Narod Xhosa se do tada uspješno odupire nastojanja Britanaca da im otmu njihovu plodnu zemlju iznađu 2 rijeke. Odjednom se pojavila nekakva Epidemija među govedima i već su mnogi izgubili dosta od svog stočnog fonda. Jednog dana, djevojčica po imenu Nongqawuse je čula “duhove” kako joj se obraćaju iz bunara šaljeći joj poruku da je neophodno da se pobija ukleta.stoka i uništi ukleta žetva, te da će to voditi do toga da umrli Xhosa ožive i da će oni onda pomoći da otjeraju Britance, a i da će ubijena stoka iso oživjeti. Uplašena djevojčica je otrčala kući i ispričala ujaku šta je doživila. Da skratim, nakon što je djevojčicina priča bila “potvrđena” od strane “stručne komisije (kriznog štaba)” Xhaso su pobili svu svoju stoku (400000 goveda) i zapalili svu svoju “ukletu” žetvu.… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Farree
CAN
3 godine prije

2 dana prije… Kao rezultat ovog manjka u perspektivi, mnogi, posebno epistemički i moralno otvoreni normalni ljudi, reinterpretirat će tvrdnje o pseudo-stvarnosti u nešto što je u stvarnosti vjerojatno pod uobičajenom logikom i moralom koji vode naše razmišljanje, a ta reinterpretacija će biti u korist pseudo-realista koji su ih tako uhvatili u zamku. Ova vrsta osobe koja stoji između stvarnog svijeta i pseudo-stvarnog su korisni idioti za ideologiju, a njihova je uloga generirati obilne količine epistemičke i etičke kamuflaže za pseudo-realiste. Ova je pojava ključna za uspjeh, širenje i prihvaćanje pseudo-stvarnosti, jer bi bez nje vrlo malo ljudi izvan uskog kruga psiholoških, emocionalnih ili duhovno bolesnih ljudi prihvatilo pseudo-stvarnost kao superiornu karakterizaciju izvorne stvari. Jasno je, što je vjerojatniji prikaz pseudo-stvarnosti koji se nudi, to će učinak biti jači i ideolozi koji u to vjeruju će dobiti više moći. Komentar: Lobaczewski ovu reinterpretaciju naziva “kritičnom ispravkom”. Normalni ljudi ne razmišljaju poput psihopata… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio CAN
Ninđa
3 godine prije

Rješenje je građanski neposluh sve dok vladajuća garnitura ne odstupi te izlazak na izbore i biranje suverenističke opcije kojoj je bitna Hrvatska a ne Brisel.
Vladajućoj garnituri suditi za rastakanje svega hrvatskoga, za uništavanje gospodarstva,

ZAGREPCANKA
3 godine prije

Nešto ste već jednom pitali, Zašto mislite da portal mora pratiti vijesti iz Srbije? Što vas konkretno muči?

ledeno doba
3 godine prije

https://www.journalistenwatch.com/2021/02/19/autopsie-hammer-untersuchte/ Nakon autopsije u velikoj njemačkoj bolnici: 99% svih navodno umrlih od korone, umrli su ustvari od sasvim drugih uzroka Na Institutu za sudsku medicinu u Sveučilišnoj bolnici UKE u Hamburgu, nedavno je izvršena autopsija nad oko 600 tijela onih, koji su navodno umrli od korone. Nakon izvršene autopsije, direktor instituta, dr Benjamin Ondruschka saopćio je da samo kod 1% (dakle samo njih 6) od svih “umrlih od korone”, nije pronađen nikakav drugi uzrok. Ostalih 99% (594 njih) imali su svi od ranije teška kronična oboljenja, kao diabetes, zakazanje bubrega, (bubrežna suficijencija) ili rak. O tome je izvjestila čak i mainstream televizija ntv (u vlasništvu koncerna Bertelsmann) https://www.n-tv.de/wissen/Fast-alle-Corona-Toten-waren-vorerkrankt-article22371530.html Pored toga, u javnost je procurila i vijest, da najamanje 20-30 %od navodnih pacijenata korone na odjeljenjima intezivne njege, ustvari nisu tu ležali zbog kovida, već zbog sasvim drugih bolesti, ali ih se sve svrstalo u pacijente korone. —— potpuno zdrava medicinska sestra u Grčkoj, nakon primanja… Čitaj više »

matija emanovic
3 godine prije

Mislim da je izlazak na ulice i reci ZLOČINCIMA DOSTA jefino rješenje.

Brainstorm
3 godine prije

necete politicku profilaciju.
ajmo onda lupati u lonce u 20 sati.
lupaj protiv korona cirkusijade, zakljucavanja, eksperimentiranja na ljudima.

Ana
3 godine prije

Umjesto navodne brige za starije i nemocne u ovoj plandemiji. Puno je opasnije sto ta corona ostavlja iza sebe, izolacije socijalnu distancu, nosenje maski. Svi prostori koji su namjenjeni za obrazovanje, sportske dvorane, kazalista, kafici, restorani itd….zatvoreni su namjerno. Posljedice su vec zastrasujuce a sto ce tek biti ako se ne probudimo!

Emiliano Zapata
3 godine prije

Uzalud mjesecima pisem onome iiistini i maaji da nas nece nikakav Trump ili Putin spasit,a i vi ste mnogi stali uz njih.

Mikojan
3 godine prije

Ne kužim se baš u to, tu kao piše da neki kromosom u ljudskom tijelu ima istu sekvencu kao taj smrtonosni sars-kov virus ?
Ako je tako onda samo potvrđuje ono da ljudi izbacuju viruse kao otpad a ne uvoze ih ili sam i tu u krivu !?

Elvis
3 godine prije

https://odysee.com/@gangstalking-australia:8/FREAKY-What-are-GOOGLE-trying-to-tell-us-Plandemic-(1):b

molim vas, nije vezano za temu iz clanka, ali ako netko moze ovo pogledati i objasniti

Gost
3 godine prije

Istraži kolostrum i napiši o tome.

Ukoliko u prvih par dana sisavac ne dobije kolostrum, nema načina da razvije imunosni sustav. Život će provesti na lijekovima. Kratak život.

Ukratko – UBOJSTVO S UMIŠLJAJEM.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI