fbpx

Spasimo djecu, ŽIVOT, obitelji, posao! Stalo gospodarstvo, a računi građana se gomilaju? Želimo istinu, dosta je laži i straha!

Plenković - Karantena

„Na sjednici Vlade 11. veljače 2021. predsjednik Vlade je najavio da se omogućuje rad ugostiteljima s prodajom pića za van, otvaraju se škole stranih jezika za djecu, teretane i fitness centri te kladionice i kasina.“ – piše 24sata.

Nečuvena odluka,  neracionalna, neprimjerena, blago rečeno – licemjerna. A najapsurdnija je odluka o otvaranju kladionica i kasina. Je l’ možda Plenkovićeva „ukrajinska veza“ u pitanju s obzirom  na većinu  „vlasnika“ kladionica i kasina?

Ako je skoro godinu dana stalo gospodarstvo zbog pLandemije tzv. COV-19, onda trebaju stati i obveze građana, sve izvan toga je GENOCID NAD GRAĐANIMA!

Ako su obrtnici  i poduzetnici ostali bez posla, ako i oni kao i mnogi drugi, ne uspijevaju platiti najamnine, kredite, redovne račune, poreze, teško – uskoro neće moći nikako – uzdržavaju svoje obitelji, a sve kako ne bi skrivili nečiju smrt! Ma molim vas!

Hoće li tako vlast, liječnici, te ostalo povezano s njima osoblje odgovarati za smrti onih koji su zbog ovog ludila umrli  jer niti su mogli doći na red  u bolnicama, a niti su liječeni u ovo vrijeme ludila? VI, MI, prisiljeni ostaju(emo)  doma, a svoje račune moraju(mo) – iz mjeseca u mjesec – plaćati.

S druge strane, svjesni smo kako postoje oni kojima je u ovoj  pLandemiji bolje nego li ikad, financijski  uzlet  im je kontinuiran.  I o tome treba početi otvoreno pisati.

A što je vama, nama? Izgubili ste sve, a računi se gomilaju. TKO vas je, tko nas je, doveo u ovu situaciju? Nije to vaš (naš) osobni izbor, već je to DRŽAVA – VLAST tražila od vas (nas).

Država, državna uprava traži od vas (nas) da BUDETE (MO)  ODGOVORNI PREMA DRUGIMA, ali  Država niti ne pomišlja preuzeti odgovornost za VAŠE (naše) račune koje vi ne možete plaćati baš zbog odluka i uredbi  države, a ne zbog vaše (naše) osobne odluke.

I baš kad mislimo da ne može gore, pojavi se jedna znanstvenica iz Instituta Ruđer Bošković, što više predstojnica Zavoda za molekularnu biologiju, Andreja Ambriović Ristov.

Spasimo djecu, ŽIVOT, obitelji, posao! Stalo gospodarstvo, a računi građana se gomilaju? Želimo istinu, dosta je laži i straha! 1

”Zaključili smo da ne idemo u jače mjere, da su ove mjere primjerene jer su dale rezultate i možda će biti nekakvih malih korekcija mjera, ali u principu idemo dalje kao što smo i dosada, jedina razlika je možda što smo otvorili škole. Iskreno, ja sam protiv otvaranja škola jer je englesko iskustvo pokazalo da su škole, pogotovo sada nakon što nam je ušao britanski soj, izvor zaraze. Međutim, kako smo samo to promijenili, ako dođe do ponovnog porasta broja oboljelih znat ćemo barem da je to direktno posljedica otvaranja škola” – izjavila je u RTL emisiji Ambriović Ristov.

Ambriović Ristov je savjetnica Vlade, ali i najagresivnijih zastrašivačica COVIDOM-19,  potom i potpisnica #Apela26 kojim se traže „najoštrije moguće mjere“ oko COV-19. Po njoj je i dalje jedino rješenje  strogi lockdown. A da stroge mjere nisu potrebne govori i činjenica da imamo jednu od najboljih situacija u Europi.
Zašto su joj djeca problem, zašto se baš na njih okomila? Ružno i na ničemu utemeljeno, za jednu znanstvenicu neprimjereno. Riječ je, evidentno, o propagandi, a Ambriović Ristov  to uspješno odrađuje.

Ambriović Ristov u medijima izjavljuje sljedeće:

“Iskreno, ja sam protiv otvaranja škola jer je englesko iskustvo pokazalo da su škole, pogotovo sada nakon što nam je ušao britanski soj, izvor zaraze. Međutim, kako smo samo to promijenili, ako dođe do ponovnog porasta broja oboljelih znat ćemo barem da je to direktno posljedica otvaranja škola.”

Istoveremeno iz svijeta stižu prestrašne stvari o ponašanju prema djeci, čak i novorođenim bebama koje majke,  kao i očevi, jer su kakti majke pozitivne na nekakav PCR test, ne mogu ni vidjeti, a kamo li dodatknuti svoje dijete. Što više, ono im se oduzima odmah nakon poroda  i odvozi  u kapsuli u izolaciju. Može li luđe?

A najnovija svjedočenja majki iz nekih naših bolnica govore kako su djecu odmah nakon poroda odvajali od njih te ih i petnaest dana nisu mogle vidjeti. Gdje su tu pravobraniteljica za djecu, pa i udruge za zaštitu majki, zaštitu dojenja, zdravlja djece? Gdje je nestala ISTINA?

Početkom 2021. pisali smo što rade naši učitelji, nastavnici, ravnatelji škola, zar će mo ih zaboraviti? Nikako. Svi moraju odgovarati jer nisu stali u obranu djece već kažu: „Ja samo radim svoj posao!“  Tako su svoj posao radili i nacisti, točnije, njihovi izvršitelji genocida, a kako su završili – znamo.

I odvjetnik Carlo Alberto Brusa iz Pariza već radi svoj posao, mnoge tužbe iz Hrvatske idu baš iz njegovog ureda protiv ovog iživljavanja nad djecom.


Fotografija – Platforma Yammer sluzi za  službenu komunikaciju Ministarstva znanosti i obrazovanja, nastavnika i učenika

Spasimo djecu, ŽIVOT, obitelji, posao! Stalo gospodarstvo, a računi građana se gomilaju? Želimo istinu, dosta je laži i straha! 2


Baš na druge ali i ovaj konkretan slučaj ravnatelja tehničke škole iz Vinkovaca, Matu Vukušića, osvrnula se tada prof. dr. sc. Mila Alečković Bataille, svjetska znanstvenica, ekspert  iz psihologije, psihopatologije i antropološke psihijatrije, citiram:

https://www.logicno.com/politika/ekskluzivno-veliki-intervju.html

„Deca koju pominjete koja stoje u redu i čekaju nagradu ili kaznu kao pacovi, ta deca su u stvari novi robovi. Kreatori novog robovlasničkog poretka žele da što mlađem detetu u psihu usade psihologiju potlačenosti, submisivnosti i ropstva. Zato su sada smislili besmislene mere za decu i ozloglašene maske iako deca uopšte nisu ugrožena populacija i to žele da počnu što ranije, na što nižem dečjem uzrastu. Neki već traže da i bebe nose nepotrebne i štetne maske. Ovo je već domen satanizma i ozbiljnih zlikovaca i zato se svet danas definitivno deli na one koji uspostavljaju robovlasnički poredak (a koje eufeministički zovemo globalisti) i na slobodne ljude u pokretima otpora koji svuda počinju da se dižu, a koji se danas zovu suverenistički pokreti. To nisu samo klasični suverenisti geopolitičkog tipa, oni su danas pre svega moralni i psihološki suverenisti koji ustaju u odbranu slobode pojedinca i slobode čovečanstva.

Svima nam je potrebno udruživanje i zajednička akcija za spas naše dece. Svaki roditelj treba da se probudi i ustane protiv obaveznih maski i svih drugih besmislica, pa makar deca i ne išla u školu. U Francuskoj postoji zakon da svako svoju decu može da uči kod kuće a da kasnije moraju da idu samo na proveru znanja iz matematike i jezika.  Ako se teror nad decom nastavi, mora se tražiti donošenje takvog zakona, ili takve prakse. Roditelji su suvereni, deca pripadaju njima, a ne režimu!„

Pobogu, zaustavimo ovaj nacizam, fašizam, zločine nad djecom. Stanimo u obranu  ŽIVOTA, obitelji, posla. Na to imamo pravo, zajamčeno svojim rođenjem i svim međunarodnim kao i nacionalnim zakonodavstvom.

Onemogućimo zločince,  ili bolje naciste i fašiste, jer su ovi danas i gori od njih, u ovom globalnom  provođenju  ludila. Oni ne staju, spremaju nam i testiranje djece dva puta tjedno! Zar ćemo pristati? Završavam riječima nezavisnog zastupnika u EU parlamentu, Mislava Kolakušića,  nedavno izrečenim u najavi o pokretanje projekta “Freedom”.

https://www.facebook.com/sudacmislavkolakusic/videos/797191051143247/

Lockdown, PCR testovi i kampanja straha oduzeli su građanima slobodu, pravo na kretanje i pravo na rad. Zabranjuje se rad pojedinim građanima, izgubljeni su milijuni radnih mjesta. Uvođenje PCR testova kao metode utvrđivanja bolesti i uzroka smrti je zločin protiv čovječanstva, to je zločin protiv svakog čovjeka osobno.

U povijesti su ujedinjene države pobijedile nacizam i fašizam. Sada, novom nacizmu koji raste i kojem nitko ne želi stati na kraj u ime država, stati će na kraj slobodni građani. Vrijeme je da se slobodni građani udruže i kažu dosta. Želimo istinu, dosta laži, dosta straha.

Nekada su se ratovi vodili oružjem, sada će se voditi istinom.

U Zagrebu,  14. veljače  2021.
Predstavnica  Inicijative Maskama, zatvaranju  i cijepljenju STOP!
Mr. sc. Arna Šebalj, dipl. iur.

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
270 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
4 mjeseci prije

Probuditi se nije ni malo lako. Za buđenje je potrebno priznati sam sebi život u zabludi do samog trenutka kada bi to buđenje trebalo nastupiti. Buđenje znači dopuštanje probijanja pukotina na oklopu ega kojeg su se teško probojni slojevi od okoline nanosili od trenutka rođenja. Nekima je potrebno pasti na… Pročitaj više »

mario
Gost
mario
4 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Da

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
4 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Mirnog i civiliziranog rada na buđenju je sasvim dosta kroz cc godinu dana. Tko nije naučio, magarac je bio. Budale(sad već s pravom na uvredu) će se cijepiti eksperimentalnim cjepivom(u stvari primiti će gensku terapiju) koja se prvi puta primjenjuje na ljudskoj rasi,zapisati će i djecu da dođu ranije na… Pročitaj više »

Mr.T
Gost
Mr.T
4 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Ovo ceka sve nas, ako ostanemo brbljave pi.kice
https://t.me/Corona_Investigative/860

Stara kuka
Gost
Stara kuka
4 mjeseci prije
Reply to  Mr.T

Točno. Čeka nas i trajat će tako dugo dok ovakvom bijesnom režimskom psetu netko na njegov izvučeni šoker ne uzvrati istom mjerom. Tako dugo dok se te nasilnike u odorama ne počne po ulicama i njihovim kućama loviti i tretirati na isti način na koji oni postupaju s građanima. Jer… Pročitaj više »

Mr.T
Gost
Mr.T
4 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

👍

pera lozac
Gost
pera lozac
4 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

E moj Kuka, ja to govorim od prvog dana i zaradio pljuvanje.
“Treba one odozgo” ili ti “jadni policajci” samo rade svoj “posao” i oni su ljudi i slicno.

Tvrtko
Gost
Tvrtko
4 mjeseci prije
Reply to  pera lozac

Ko tebe palicom ti njega metkom, samo neka si umišlja netko da radi svoj posao.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
4 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Točno,i to im treba objasniti.

Mikojan
Gost
Mikojan
4 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Ako samo malo razmisle da se ljudi nisu bojali tenkova pa se neće bojati ni kovid redara ili ako se policija zaigra, ni njih. Nije to daleka prošlost.

rimtu
Gost
rimtu
4 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Isprali su mozak cijeloj jednoj generaciji od onda do sada.

kinez
Gost
kinez
4 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Procitao sam ovdje dosta pametnih komentara ali ovo je najkonkretniji komentar koji sam uspio ovdje procitati. Još bi samo dodao da su ti policajci i zastitari, mnogi od njih i nasa djeca,rodbina….

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
4 mjeseci prije
Reply to  Mr.T

Ovaj film je jedan u nizu slicnih… Uvijek se zapitam – kada vidim kako gomila ovaca stoji sa maskama – i ceka da prikolju “neposlusnu ovcu” – uzivajuci u sceni terora… Na prosto im ne pada na pamet – da ce oni sutra biti na isti nacin priklani… Ili poput… Pročitaj više »

buga
Gost
buga
4 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Za suprostavljanje policiji treba imati muda, to je ključno treba neki čovjek sa mudima koji će povesti ovce.Bolje da stotinu ovaca vodi jedan lav nego stotinu lavova jedna ovca.

Mikojan
Gost
Mikojan
4 mjeseci prije
Reply to  buga

Pa nije to oklopno vozilo sa brovingom na kupoli da ga se treba bojati i imati mooda. Sve ima svoje granice podnošljivosti i strpljenja.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
4 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Uopce nemoramo radit experiment jer odgovor vrlo dobro znamo

alterego
Gost
alterego
4 mjeseci prije
Reply to  Mr.T

-Slabo se kontrolise. Svako radi sta hoce.
Samo batine i kazna pomazu.
Batina iz raja izasla.

Tvrtko
Gost
Tvrtko
4 mjeseci prije
Reply to  alterego

a batina ima dva kraja, ti mene batinom ja tebe metkom, kreni !

... ....
Gost
... ....
4 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Cjepivo u po godine gotovo, urađeno i testirano da eliminira simptome, ne radi ono sto je po definiciji funkcija cjepiva. A i u tome mu je efikasnost nikakva, još ozbiljno šteti. Ktome, spasava svijet od smrtnosti 0,0.. koliko li. Ovo je sasvim druga tehnologija cjepiva, a ipak ljudi misle da… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
4 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Korona i cijepljenje nisu cilj nego sredstvo. Sve se događalo prije, a nastaviti će se događati i poslije korone i cijepljenja. Nekima je ova situacija pomogla za shvatiti kako stvari na globalnoj razoni stoje, a nekima će trebati udariti glavom u zid kako bi to shvatili.

Davor drugi
Gost
Davor drugi
4 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

“Budale(sad već s pravom na uvredu) će se cijepiti eksperimentalnim cjepivom” Ma dajte da izbacimo iz uporabe taj je*eni pridjev “eksperimentalni”. Sve i da je 100% provjeren, nikakvo cjepljenje ne dolazi u obzir tko to ne želi. Osobno ne želim, kao ni to što ni u kojem slučaju ne želim… Pročitaj više »

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
4 mjeseci prije
Reply to  Davor drugi

Slažem se.Jedino što svaki dan svjedočim da je “plašenje” eksperimentom učinkovitije od apela na razum.Kod onih koji se baš žele cijepiti.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
4 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Đuro,sigurno je napravila više od većine drugih,računajući i Vas,tako da je ne bi trebali kritizirati.
Svatko prema sposobnostima i mogućnostima.

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
4 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Ne kužim, zašto bi se ona, ili netko treći, ili recimo i Vi, uputio u štrajk glađu, ugrožavanje vlastitog života zbog slugana bjelosvjetske mafije i hipnotiziranih najmanje 3,5 milijuna rvateka? Jeste vi dobro gospodine Djuro?

CAN
Gost
CAN
4 mjeseci prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Nije dobro.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
4 mjeseci prije
Reply to  CAN

A ni poljoprivredno .

KISIK
Gost
KISIK
4 mjeseci prije
Reply to  Umpah Pah

Spas je u polju… napolju stoka…više ne Pause.

P.S.ispod stola…djed djedu…
GMO?
ohoho!
Djed Rožićnjak- bežičnjak 21
(Ovivudska verzija ima na yutu)

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
4 mjeseci prije
Reply to  Umpah Pah

Dobar 🙂

aleluja
Gost
aleluja
4 mjeseci prije
Reply to  CAN

Nije dobro, ali je puno bolje nego prije. Što se vidi i po količini njegovih upisa. Ali ovaj zadnji mu je pun pogodak. Dobro će mu biti tek kad skroz otkanta ovaj licemjerni cenzorski prikriveno udbočetničkokomunističkohadezeovski huškački portal. Nego nije se ni onaj LAV javio koji je molio za pravnu… Pročitaj više »

L. A. V.
Gost
L. A. V.
4 mjeseci prije
Reply to  aleluja

Evo taman naletio na komentar pa da javim samo da sam imao razgovor, iliti zastrasivanje pa cak i prijetnja, ali nisam dozvolio neutemeljeni napad nego sam prekinuo izlaganje i poceo o clancima i stavcima, zakona, Ustava i medjunarodnih konvencija, Europskom komitetu za standarde i filtraciji zraka prema unutra, asimptomatskoj studiji… Pročitaj više »

aleluja
Gost
aleluja
4 mjeseci prije
Reply to  L. A. V.

Svu ti sreću želim, a najviše da što prije postaneš sam svoj gazda i odjebeš trenutnog zavazda bez razvlačenja po sudovima i odvjetničkih lešinarenja. Zbog svoje obitelji i svoga klinca od godinu dana. Ne daj se navuć na nikakvo sranje jer ako te zatvore neće za tebe ovdje nitko ni… Pročitaj više »

L.A.V.
Gost
L.A.V.
4 mjeseci prije
Reply to  aleluja

Hvala ti, nije mi trebao ovaj stres, ali to nisam ja ako bih sutio nakon godinu dana citanja i proucavanja ovog svega. Stao sam u obranu ne samo sebe, nego u obranu djece i onih koji nisu u stanju sami napraviti istrazivanja i donijeti zakljucke. Postupio sam iz srca, isao… Pročitaj više »

aleluja
Gost
aleluja
4 mjeseci prije
Reply to  L.A.V.

Oni mogu šta god hoće kome god hoće. Pravosuđe ti dno dna. Onaj zadnji komunističko udbaški talog. Svoju su bagru i u Strassbourg instalirali da odbijaju prijave iz Hrvatske. Imaj u vidu da te mogu zatvorit zbog bilo čega što si rekao ili napisao. Izvadit iz konteksta bilo što, strpat… Pročitaj više »

Učo
Gost
Učo
4 mjeseci prije
Reply to  L. A. V.

Već duže vremena razmišljam da napišem par riječi o ovom našem kokodakanju ovdje, ali uvijek uskočim u prikladnu temu za to nakon što je ovdje osvanulo 200-300 postova pa bi to pisanije bilo zatrpano. To što sam želio bilo je baš vezano za ovaj tvoj slučaj. Možda je vrijeme da… Pročitaj više »

Starina
Gost
Starina
4 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Štetnih posljedica na 100-ine tisuća. Stotine života se gasi starih pomor po domovima, ali i sve mlađi i mlađi. Bochum Njemačka, 32 godine https://www.presseportal.de/blaulicht/pm/11530/4840170 Usa doktor 36 godina https://childrenshealthdefense.org/defender/doctor-dies-second-dose-covid-vaccine/ Irska, kirurg 39 godina, https://rip.ie/death-notice/dr-keshav-raman-sharma-wexford-town-wexford/445585 USA 28 godina sestra medicinska https://thecovidblog.com/2021/02/12/sara-stickles-28-year-old-has-brain-aneurysm-dead-days-after-second-pfizer-mrna-shot/? Sve odreda medicinsko osoblje.. Eto im sad sve provizije farmakomafije.… Pročitaj više »

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
4 mjeseci prije
Reply to  Starina

“Svi će doći na red, bez razlike, i ti policajci koji tuku i maltretiraju nevine ljude.” Sto posto će ih zamijeniti robotima i dronovima,ne sutra ali ubrzo…(već su napravljeni), tako da bi im bilo pametnije odabrati pravu stranu,ako ne zbog ljudskosti onda radi očuvanja vlastite egzistencije. Razgovarala sam sa jednim… Pročitaj više »

Tvrtko
Gost
Tvrtko
4 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

a jelda, hrabro debelo, hajde ti napiši nešto javno, možda bi trebi dijeta dobro došla, kreni ti sa štrajkom bez čevapa !

mano
Gost
mano
4 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Štrajk glađu se ne plaća i nije dobar za zdravlje.

mano
Gost
mano
4 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Nije bitno za lončiće, bitno je da se plaća.

KISIK
Gost
KISIK
4 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Ak neko la Prdo je…

Stara kuka
Gost
Stara kuka
4 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

A zašto se gospon Đuro neprobudi i počne štrajkati žeđu. Dosta je pisanja glupih komentara pod utjecajem alkohola. Učini već jednom nešto konkretno.
Cijepi se Misli na druge jer možda te nuspojave neko vrijeme odvoje od tipkovnice pa ćemo se svi osjećati bolje.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
4 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Cjepivo ne osigurava od bolesti.Za bolest postoji efikasna terapija koju ni ti nećeš dobiti ako ju zakačiš usprkos cijepljenju jer su ti je kabalisti plandemičari onemogućili.Ako sve to preživiš jer realno infekt nije opasan za većinu,ostaje ti da čekaš što će virusni proteini koji se umnažaju na zapovijed sintetičke mRNA… Pročitaj više »

Tvrtko
Gost
Tvrtko
4 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Ko si ti ? ti nisi Zadranin

Novi kolac
Gost
Novi kolac
4 mjeseci prije
Reply to  Tvrtko

Sve je vise ovih koji kradu nickove,slucajno?

Davor drugi
Gost
Davor drugi
4 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Izađi mišu iz rupe jbte, napiši nešto pod svojim imenom, a ne tuđim.
Ne plaši se mekinjašu, neće ti nitko ništa.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
4 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

“… Nekima je potrebno pasti na samo dno materijalnog, a nekima niti to nebi pomoglo….”

Odlicno zapazanje.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
4 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Sanjao sam stvarnost,s kakvim sam se olakšanjem probudio.S.J.L.

Željko
Gost
Željko
4 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Tuzla live. Tenis pun, Zlatnik pun, svi kafići i zabavna live i narodna live, krcati šiša barovi, sve od Tornja kod MUP do Barok centralnog trga krcato!!

Mladen
Gost
Mladen
4 mjeseci prije
Reply to  Željko

Tuzla centar svita,uskoro korona live,neboj se treći val.

Agent tajne sile
Gost
Agent tajne sile
4 mjeseci prije

Dobro, slažem se s naslovom. Ali kako vi to mislite uraditi, promijeniti ovu situaciju? Prosvjedima, transparentima i pjevanjem Cetinskog? Otvorite više oči, ovaj neprijatelje je gori od onog 91., ovo zlo ovi domaći izdajnici uništavaju hrvatsku iznutra a njene građane bacaju na prosjački štap. Izađite svi na ulice i borite… Pročitaj više »

Mlata
Gost
Mlata
4 mjeseci prije

Nikada se ti nećeš “ološa” rešiti…tebi je ološ potreban za sakriti se, imati uvek nekog krivca kraj sebe! Kada bi otkrio da je “ološ” na neki način nestala krenuo bi sam na sebe! Takav karakter baje odavno poznaju i ne čudi se čudu što si uvek okupiran od strane “ološa”…tako… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije
Reply to  Mlata

Ološa se mora rješavati. Inače ne samo da društvo ne može naprijed, nego normalni ljudi nemogu normalno živjeti. Ponovite ću: velik dio propasti Zapada jest u preblagim zakonima. A što reći ako se zakoni uopće ne provode? Hoće netko vratiti 2 milijarde iz afere “vjetroelektrane”? 😕 Zašto su neki na… Pročitaj više »

Mlata
Gost
Mlata
4 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Misliš da si ga se rešio a neko ti momentalno odmah postavi, podmetne drugog! Nadam se da ne veruješ u fer demokratske izbore…to je preduslov

DZD
Gost
DZD
4 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Zakoni su preoštri za ljude, a ne postoje za vlast i elitu. Ako se zakoni ne provode kod elite, zašto misliti da će se provoditi kada budu stroži. Kazna “za pojas” može biti 5000 kn, mislite li da će ju netko iz vlasti platiti? Da “država” ne financira vjetroelektrane, ne… Pročitaj više »

Mladen
Gost
Mladen
4 mjeseci prije

Kolega ministar Tomo Medved pristupa u studenom 1990 jedinici za posebne namjene Rakitje te je poslije toga 3puta bio ranjen.Kako si ga i zašto uvrstio u Munchensku bojnu to samo tvoja bolesna mašta zna.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
4 mjeseci prije
Reply to  Mladen

Medved nije bio dezerter nego je Medved sluga okupatoru, a izdajnik je puno gora kategorija od dezertera. Hrvatska je pod zapovjedništvom Bruxellesa, a s Hrvatskom upravlja frankfurtska bojna. Pitaj Medvede da li je za euro ili za kunu pa ćeš vidjeti tko je izdajnik koji štetu radi, i za Hrvatsku… Pročitaj više »

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
4 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Veleizdajnici!

Tvrtko
Gost
Tvrtko
4 mjeseci prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Prije bi rekao velemajstori !

Mladen
Gost
Mladen
4 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Kolega molio bih vas da mi objasnite zašto je Tomo Medvd izdajnik , sluga kojem okupatoru,i koja jeto sad neka nova Frankfurtska bojna,za koga vi radite dali za EURe ili kune,čija si ti sluga,dali smo tribali dezertirati i ostaviti svoju obitelj i djecu na milost inemilost onim koji su nas… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
4 mjeseci prije
Reply to  Mladen

Medved isto kao Plenković i Milanović služe globalnoj mafiji koja je okupirala Hrvatsku. To što Hrvati isto kao ni Srbi nisu shvatili igru pa su zaratili je problem Hrvata i Srba. Današnji okupator je poticao Srbe na “osiguravanje” prava u Hrvatskoj što je bilo vidljivo i uvođenjem embarga na oružje… Pročitaj više »

jfvjrjfgvjerfvwerfvw
Gost
jfvjrjfgvjerfvwerfvw
4 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Rasturaš Spejs.

Mladen
Gost
Mladen
4 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Kolega mogu se u mnogo stvari sa tobom ovdje složiti i tvojoj percepciji dogadjaja na ovim prostorima ,ali mi se čini da vaša interpretacija problema na ovim prostorima pocima početkom devedesetih godina i raspadom Jugoslavije ,ali to je već mnogo ranije počelo od Ilije Garasanina 1844 godine i njegovog programa… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
4 mjeseci prije
Reply to  Mladen

Pa neću valjda početi od Sumerie i Babilona o čemu sam već pisao i još da mi ti daješ ostav. Povijesni kontinuitet postoji i danas možeš vidjeti babilonsku kulu u zgradi EU parlamenta i babilonsku božicu Semiramidu u kipu slobode, većem u New Yorku i manjem u Parisu. Također simbolika… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
4 mjeseci prije

Vec godinu dana citam svaki dan kako je prevara otkrivena…
I sta s tim?
Nikog nije briga i ne zele progledati!
Mozes slati linkove, clanke, razne dokaze, logicne doskocice, viceve, dubit na glavi za 99,9% ovo je teorija zavijere…

Novi kolac
Gost
Novi kolac
4 mjeseci prije

Ja sam primjetio da me vec dosta ljudi izbjegava,kontaju odmah sad ce ovaj oplesti po teorijama,a kad ih mediji jos malo zatruju i nahuskaju,pa oni ‘skontaju’ da sam ja taj koji siri zarazu i ugrozava zdravlje njihovih najdrazih,bice da cu ja od njih morati bjezati.Pa jos komsije koji s velikim… Pročitaj više »

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
4 mjeseci prije
Reply to  Novi kolac

“Nece nas stici policija hapsiti,jer ce nas na smrt iscipelariti ovi koje pokusavamo probuditi,za koje bi se mi trebali boriti i zrtvovati.” Samo im daješ zadnju šansu(jer je to ljudski,nismo psihopate) i potencijalno jačaš svoju ekipu(što je mudro)-žrtvovanje ne dolazi u obzir. Kad “nas” budu “cipelarili”,a budu,tako je oduvijek bilo… Pročitaj više »

jfvjrjfgvjerfvwerfvw
Gost
jfvjrjfgvjerfvwerfvw
4 mjeseci prije
Reply to  Novi kolac

Nikog ne možeš probuditi, budi mudriji, dok ne odeš na selo mudro šuti i klimaj glavom kad ovi pričaju što su vidjeli i čuli na tv-u i radiiu, to ako ne možeš izbjeći razgovor o “temi”. Time što govoriš istinu, za koju oni misle da je laž, ti stavljaš metu… Pročitaj više »

Novi kolac
Gost
Novi kolac
4 mjeseci prije

A ne mogu kao robinzon,imam dijete malo.Ne cekam ja stan,ne mogu sad jos izljevati plocu,hladno je previse,jos je to selo na 1000m visine nadmorske,a montazna kuca vec narucena u Krivaji Zavidovici i uplaceno 30%,vec je prave,kad izlijem temelje treba im mjesec da je sastave kljuc u ruke.

KISIK
Gost
KISIK
4 mjeseci prije
Reply to  Novi kolac

Tolko v r e m e n a imaš:::uživaj

buga
Gost
buga
4 mjeseci prije

Točno tako sve ostalo je pišanje uz vjetar

bebe na respiratoru
Gost
bebe na respiratoru
4 mjeseci prije

Awaiting for approval

Kako ono rece Dostojevski, kad vidite da vam je preostao jos samo sarkazam znajte da je vase porobljenje do kraja realizirano. U to ime predlazem borbu sarkazmima : Evo sto bi na jednom sarkasticnom transparentu trebalo pisati : BEBE NA RESPIRATORE!!!

bebe na respiratoru
Gost
bebe na respiratoru
4 mjeseci prije

Stozeraske mozgove u inkubatore!!!

bebe na respiratoru
Gost
bebe na respiratoru
4 mjeseci prije

Mozak bez morala je isto sto i burek bez mesa.

bebe na respiratoru
Gost
bebe na respiratoru
4 mjeseci prije

Evo kako se radi burek bez mesa

Novi kolac
Gost
Novi kolac
4 mjeseci prije

Sve je moguce osim bureka bez mesa i drvene peci,pa vi kako hocete.

AbraCAdaBra
Gost
AbraCAdaBra
4 mjeseci prije
Reply to  Novi kolac

A.ne…jedna drvena peć postoji.. Japan:tradicionalni…..

Novi kolac
Gost
Novi kolac
4 mjeseci prije
Reply to  AbraCAdaBra

Eto i to da cujem,bas mi je to tesko palo,jos burek bez mesa i daj meni prvom vakcinu,hebo takav zivot😄

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
4 mjeseci prije

“Znanstvenica iz Instituta Ruđer Bošković, što više predstojnica Zavoda za molekularnu biologiju, Andreja Ambriović Ristov.” Ta PRVA sa znanjem koje ima ili bi trebala imati zna za GOF studije,treba znati da PCR test ne služi za dokaz bolesti,treba znati odnose virus/maska efikasnost zaštite(nikakva),treba PRVA imati uvide u kineske studije gdje… Pročitaj više »

tetaNAstriceku
Gost
tetaNAstriceku
4 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Placenicka kucka

kapa dole gace gore
Gost
kapa dole gace gore
4 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo
Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
4 mjeseci prije

nemam facebook,ali slažem se 🙂

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
4 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Dobar 🙂

SamoKratko
Gost
SamoKratko
4 mjeseci prije

Obrisano. Nije mi jasno zašto ljudi još uvijek objavljuju išta na facebook-u…

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
4 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Plaćenik, kao i većina drugih.

bebe na respiratoru
Gost
bebe na respiratoru
4 mjeseci prije

Rekli bi Tarabici : Kad Bosanci pocnu raditi bureke s Bill Gatesovim GMO vestackim mesom onda znajte da je zemaljska kugla saptom pala…

dekeNAtransforMATORE
Gost
dekeNAtransforMATORE
4 mjeseci prije

Evo

kapa dole gace gore
Gost
kapa dole gace gore
4 mjeseci prije

Jedini burek koji mene zanima je burek od Bill Gatesovog mesa…🪓}:‑)

jfvjrjfgvjerfvwerfvw
Gost
jfvjrjfgvjerfvwerfvw
4 mjeseci prije

Hahaha, dobarrr.

kokaNArepetitoru
Gost
kokaNArepetitoru
4 mjeseci prije

Koliko dugo ce prezivjeti ovaj komentar upravo ostavljen ispod teksta o Rambo Amadeusu oboljelom od kovida u VLu : Evo jedno pitanje : zasto je zabranjeno postavljati pitanja o porijeklu virusa? Neki kazu da je to zbog toga sto je to veoma opasno pitanje. Jel to razlog? Ako je to… Pročitaj više »

kokaNArepetitoru
Gost
kokaNArepetitoru
4 mjeseci prije

Nema veze ko je proizveo virus, bitno je da se mi vakcinisemo, eto sta je covjek, definitivno najgluplje bice u svemiru. Nista nije usporedivo sa ljudskom gluposcu, nista!!! Zasto bi takvo nakaradno bice uopste zavredivalo da se dalje razmnaza i zagaduje Zemlju? Evo, nek mi neko odgovori bar na ovo… Pročitaj više »

Neznankako
Gost
Neznankako
4 mjeseci prije

Rambo amadeus je najvece govance svih naroda i narodnosti bivse jugoslavaije. I svak ko misli drugacije je cionisticki sluga . Nwo uš.

kokaNAigli
Gost
kokaNAigli
4 mjeseci prije
Reply to  Neznankako

Kakve to veze ima sta je on, a sad ako i laze da je bolestan, nije ni bitno jer dosada je previse ljudi oboljelo da bi imalo smisla vjerovati u to da svi lazu, oni koji se furaju na takve idiotske teorije su ultra idioti…

Neznankako
Gost
Neznankako
4 mjeseci prije
Reply to  kokaNAigli

Oboljelo od bolesti koja ne boli ali od koje se papagajski ponavlja ono sto cujes na tv

rimtu
Gost
rimtu
4 mjeseci prije
Reply to  kokaNAigli

To g0vno propagira agendu depopulacije.

Tvrtko
Gost
Tvrtko
4 mjeseci prije
Reply to  Neznankako

Pa ne mislim baš da je najveće, ima i većih ali da mu treba vjerovati, apsolutno NE, svakoj toj “javnoj” osobi gurni pod nos par tisuća eura i izjaviti će sve što želiš.

Neznankako
Gost
Neznankako
4 mjeseci prije
Reply to  Tvrtko

Da ali on je svojim pjesmama promovirao ljudsku slobodu odlicnom kritikom stanja u drustvu a sad se odrekao slobode zbog prehlade. Kad ti bog da talent i ti gase odreknes zbog para izada si i boga samog sebe i sve oko sebe

Neznankako
Gost
Neznankako
4 mjeseci prije
Reply to  Neznankako

Ko gobna kroz kanalizaciju plivaju bivsi komunisti jroz privatizaciju a rambo kroz koronizaciju

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
4 mjeseci prije
Reply to  Neznankako

Tako i razumijem riječi da će se “sve oprostiti, osim grijeha protiv Duha svetoga”.

jfvjrjfgvjerfvwerfvw
Gost
jfvjrjfgvjerfvwerfvw
4 mjeseci prije
Reply to  Neznankako

Dobro si ga iskenirao, genijalac al kurtonaš, sad nek pjeva kurtonima.

Grunf
Gost
Grunf
4 mjeseci prije
Reply to  Neznankako

Haha, zadnji put je govorio da ne vjerujemo nikome pa ni njemu nego da sve propitujemo. Sad kad je kapnila lovica ambasador unicefa propagira čojstvo nošenjem maske i distancom. Imunitet mu podižu kupljene karte za koncert od cijepljenih ljudi. Neka je i on izašao iz ormara. Valjda su ga testirali… Pročitaj više »

KISIK
Gost
KISIK
4 mjeseci prije
Reply to  Grunf

JEFTINI MUUUZIČAR.

Jimi Hendrix
Gost
Jimi Hendrix
4 mjeseci prije
Reply to  KISIK

Hej Rambo jesi popizdio il si se to vakcine nazvizdio?

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
4 mjeseci prije

Ili ; OCEMO KO KINEZI, ANALNO TESTIRANJE!!!

Tvrtko
Gost
Tvrtko
4 mjeseci prije

Sad nekoliko praktičnih pitanja, ako taj strašni virus viri iz shupka i tamo ga mogu detektirati pozitivnim testovima (to su oni što su pozitivni na sve) da li je onda puštanje tihomira-goluba teroristički napad ? Ako ga nanjušiš kroz masku da li si zaražen ? Znači li to da je… Pročitaj više »

Mikojan
Gost
Mikojan
4 mjeseci prije

Jel se smije prdnut kad uzima uzorak?
ili je to preporuka WHO, ko prdne jaće dobije nagradu, badge za predec dana.

AbraCAdaBra
Gost
AbraCAdaBra
4 mjeseci prije

Još 1.

Trudno 93.godišnje biće umrlo od covx29!

Stara kuka
Gost
Stara kuka
4 mjeseci prije

Sve je dobro dokle god sam u državnoj firmi, a za privatnike mi se oduvijek fučkalo, to je sve banda neradnika i kriminalaca

Peja Pojot
Gost
Peja Pojot
4 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Satiricaru stari!😆

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
4 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Netko je Starome Kuki ukrao nick. Ovo nije on.

Tvrtko
Gost
Tvrtko
4 mjeseci prije

A izgleda i zadraninu ili je zadranin prolupa ?

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
4 mjeseci prije
Reply to  Tvrtko

Cijepio se pa ga sad nerviramo s posljedicama.:)

Taugo
Gost
Taugo
4 mjeseci prije

Naravno da nije…

emi
Gost
emi
4 mjeseci prije

ILI CEMO MI NJIH ILI CE ONI NAS.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
4 mjeseci prije
Reply to  emi

Najprije svatko od nas treba obračun sa samim sobom.

CAN
Gost
CAN
4 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Je dide.

mislim
Gost
mislim
4 mjeseci prije
Reply to  emi

problem je ko su ti “oni”
nacisti su bili uniformirani pa si znao ko su “oni”
sad ako nenosiš masku , ” oni” su svi koji je nose. a i ti je nosiš da nebi ti”oni” te vidili bez maske. tako da “mi” postadošmo “oni”

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije
Reply to  mislim

O, ni ti ni ja nismo “oni”. Imaš bar 60 milijardi? Ima članak ovdje tko su “oni”. Puno bitnije: tko su im ovdje sluge? Hobotnice imaju glavu i krakove. Puno puta u povijesti, ljudi su odrezali krak. Glave nisu niti bili svjesni. Dobili su vremena. Dok ne izraste novi ološ… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije
Reply to  mislim

“…tend to the wolf within your fences. The packs ranging outside may not even exist. ~ Children of Dune by Frank Herbert
Pobrini se za vuka u svom dvorištu. Čopori koji kruže napolju možda uopće ne postoje.

Peja Pojot
Gost
Peja Pojot
4 mjeseci prije
Reply to  emi

Oni nas vec jesu!

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
4 mjeseci prije
Reply to  emi

Ti se salis? Vec su nas odavno “uzeli”…

Puž
Gost
Puž
4 mjeseci prije

Kome nije OČITO da su za ove ex-yu prostore minimalac i standard življenja DOGOVORENI taj je slijep. Poslodavci kakve smo imali dosad su problem jednako kao i Plenkovići i kaj se mene tiče velika večina ih u potpunosti zaslužuje propasti!!!!!!!

Mlata
Gost
Mlata
4 mjeseci prije
Reply to  Puž

Tako je!

Ivan
Gost
Ivan
4 mjeseci prije

Najljepše molim Vladu RH, Stožer civilne zaštite i novinare vodećih medija da prestanu proizvoditi pandemiju. Gripe je uvijek bilo i bit će je bez obzira na sve tzv. mjere zaštite. I svake godine dolazi novi soj. Ništa novo. Jedino što se ovom lažnom pandemijom postiže je uništavanje domaćeg gospodarstva i… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
4 mjeseci prije
Reply to  Ivan

Kako je moguce da neshvacas da politicari RADE SAVRSEN posao! Naravno ne za svoj narod, vec za svoje gospodare! Kad nebi bilo tako, kad bi netko poput Pernara vodio drzavu po interesima gradana i otepo sve banke, lihvare i pokvarene farmaceutske kompanije bio bi proglasen diktatorom i dosli bi nas… Pročitaj više »

Ivan
Gost
Ivan
4 mjeseci prije

Shvaćam ja što oni rade, ali ne shvaćam zašto smo svi mi takve ovce.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije
Reply to  Ivan

Da, to je i cilj.
Enormno zaduživanje i predaja svih resursa.
Za bezvrijedne papiriće. Ili i bez njih.

Lux
Gost
Lux
4 mjeseci prije
Reply to  Ivan

Točno, i zaboravili ste, psihički teror koji uzima svoje žrtve za koje NITKO neće odgovarati.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
4 mjeseci prije
Reply to  Ivan

Molitve će biti proslijeđene višim instancama

Amelija
Gost
Amelija
4 mjeseci prije

ovaj clanak, do ne osvane na naslovnice msm portala je apsolutno beskoristan.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
4 mjeseci prije
Reply to  Amelija

Ništa nije apsolutno beskorisno a broj ljudi koji ga mogu prenijeti drugima je velik.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
4 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Ko da to nekog zanima…
Ljudi bjeze od istine jer je PRESTRASNA.
Lakse je reci kako je to sve teorija zavijere.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
4 mjeseci prije

“Prokleta Istina!Kad je jednom izrečeš više ti gotovo nitko neće vjerovati ma koliko god se trudio da lažeš.”

jfvjrjfgvjerfvwerfvw
Gost
jfvjrjfgvjerfvwerfvw
4 mjeseci prije

Istinu mogu podnjeti samo mentalno snažni a takovih je malo, jaaaako malo…………………

Davor drugi
Gost
Davor drugi
4 mjeseci prije

Draga Arna Š. apsolutno sve, ama baš sve stoji onako kako ste to napisali, bez ikakve dvojbe. Međutim tužna istina je ta, po posljednjem zagrebačkom protestu da je izašla njih samo jedna petina direktno pogođenih ovim mjerama, cjenjeni skup je trebao biti značajno veći i posjećeniji. Ovako morati ćemo malo… Pročitaj više »

Neznankako
Gost
Neznankako
4 mjeseci prije
Reply to  Davor drugi

A da je na skup doslo 20000 ljudi nesto bi sebpromjenilo? A sta se u francuskoj promjenilo nakon godina prosvjeda zutih prsluka

Davor drugi
Gost
Davor drugi
4 mjeseci prije
Reply to  Neznankako

Prošetaj se malo googlom pa pogledaj koliko je puta pod pritiskom velikih uličnih nereda, kaosa i demonstracija samo Sarkozy neke planirane zakone povukao, čini mi se po pitanju mirovine i radničkih prava i novih ugovora. Protestima na ulici, dati do znanja vladajućima da neće moći donositi bezbrižno zakone kakve im… Pročitaj više »

Neznankako
Gost
Neznankako
4 mjeseci prije
Reply to  Davor drugi

Rijesenje je u tome da shvate da oni nisu fizicko tjelo. Ovde se radi o dome da se ukida pravo na duhovnost. Radi se o totalnoj materijalizaciji . Ljudi su spremni prihvatiti da se njihova svjest moze stavit na hard disk. Rijesenje je u strpljenju i neposluhu u vlastitim mogucnostima… Pročitaj više »

Neznankako
Gost
Neznankako
4 mjeseci prije
Reply to  Neznankako

AMO SKUPIT PARE I PLATIT JAMBO PLAKAT ZA LOGICNO.COM

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
4 mjeseci prije
Reply to  Neznankako

može, i za još plakata…
Na jednom dva bijela miša.Pita jedan drugoga-kad ćeš se ti cijepiti?
-Kad završe ispitivanje na ljudima.
Kreativci,još ideja..

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
4 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

“Pakao- to su drugi” J.P.Sartr

rimtu
Gost
rimtu
4 mjeseci prije
Reply to  Neznankako

Dok god brišu potpuno bezazlene komentare kao što će i ovaj, mogu zaboravit na to.

Neznankako
Gost
Neznankako
4 mjeseci prije
Reply to  Neznankako

Sloboda i egzistencija naroda je iznad zdravlja pojedinca koji ima slab imunitet j

Davor drugi
Gost
Davor drugi
4 mjeseci prije
Reply to  Neznankako

Printati i dijeliti letke ima svoju svrhu. Ona ne može biti svrha samoj sebi, nego mora ili bi morala polučiti nekim rezultatom, u konačnici možda ipak kao poziv na javni prosvjed. Pa sada, kako ti veliš ispendrekati sto tisuća ljudi… ali mogu ti reći da baš to i ne bi… Pročitaj više »

Neznankako
Gost
Neznankako
4 mjeseci prije
Reply to  Davor drugi

Da ali mos bac bacit sarin koji izaziva respiratorne problemebi rec da su se zarazili od korone. Bagra ovi planira vec 100 godina. Prosvjedi moraju bit za izlazak iz eu nato un svjetsk banke i istalih organizacija koje su uzrok pandemiji ludila a korona je samo posljedica. Ljudima pricaju o… Pročitaj više »

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
4 mjeseci prije
Reply to  Davor drugi

A Makron, zlo masonsko, ništa. Vozi po planu 2030.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
4 mjeseci prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Taj treba prijaviti svoju gospođu Brigite za zloporabu položaja,(nastavnica)koja je seksualno iskoristila svog maloljetnog 16g učenika Emanuela(hebr bog sa njim i Brigita)Što prije obavjestiti METnO pokret.

Tvrtko
Gost
Tvrtko
4 mjeseci prije
Reply to  Neznankako

Što, pa zabrana kretanja, kao neki virus je u zraku a zapravo su ih fino i bez nasilja maknuli sa ullica.

Mladenko
Gost
Mladenko
4 mjeseci prije
Reply to  Neznankako

Upravo je ova izmišljena korona kriza prekinula žute prsluke kao i proteste u hong kongu koji su u tijeku bili.Tako da nemožemo rećikako bi sve to završilo i dali bi se se proširilo na otatke evrope azije svijeta.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
4 mjeseci prije
Reply to  Davor drugi

VIDEO Hrpa mladih i sinoć tulumarila u Zagrebu: Kod HNK igrali šah i sviraliIndex,Prije 2 sata Tako treba.Uživajte.Ne dozvolite da vam manipulatori nabiju krivnju.Imate pravo na život. Manipulatori su emocionalni zlostavljači.Sposobni su uvjeriti osobu da nije u pravu i okriviti ju za stvari koje nije učinila. Vole nabijati osjećaj krivnje(zaraziti… Pročitaj više »

Davor drugi
Gost
Davor drugi
4 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Samo ignorirati nova pravila ponašanja i to u što većem broju, svakako je bolje i efikasnije. “Manipulatori su emocionalni zlostavljači.” Upravo tako. Prijatelj mi poslao link nekog liječnika iz Njemačke. Dovela mu majka dijete na pregled, podrazumjeva se dijete sa maskom na licu. Kada mu je taj liječnik rekao da… Pročitaj više »

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
4 mjeseci prije
Reply to  Davor drugi

Znam iz iskustva.Roditelji nisu svjesni što rade djeci pristankom.Plandemičari znaju što rade.Ima škola u kojima maske nisu obavezne-bravo ravnatelji.Ima roditelja koji ne daju djeci da nose maske i to prolazi.Nisu se svi lako predali.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
4 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Roditelji(sa krinkama) počnite koriti svoju djecu čim primjetite da liče na vas.

CAN
Gost
CAN
4 mjeseci prije
Reply to  Davor drugi

Potpisivam:
Zamisli di su ta dica za 20 godina?!

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
4 mjeseci prije
Reply to  Davor drugi

Na žalost, ništa od prosvjeda čak ni sa 100 tisuća ljudi. Eno ih u Španjolskoj, stitine tisuća, sve gori, mlati se policija i narod, i, nikom ništa. Ovi su plaćeni diljem svijeta a mnogi ili većina i odlično ucjenjeni ovo raditi, ubrzali su, oni idu do kraja. Situacija se neće… Pročitaj više »

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
4 mjeseci prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Treba masi pokazati CILJ.Mlate se krivi.

Davor drugi
Gost
Davor drugi
4 mjeseci prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Prosvjed kao riječ, odnosno kao pojam uopće ne oslikava ono što zapravo želim reći. Prosvjed kao (već je to netko u komentaru gore naveo) hvatanje za ruke i pjevanje Cetinskog je nula, ništa. Tu se treba i mora dogoditi bunt, onaj teški narodni bunt i revolt, od samog početka nastupa… Pročitaj više »

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
4 mjeseci prije
Reply to  Davor drugi

“Ako takav odaziv bude i po pitanju cjepljenja, u tom slučaju bolje ne može biti. Tada cijela akcija, njeno osmišljavanje i sve uvedene mjere nisu imale nikakvog učinka i kao takve bile besmislene i ništavne u cilju zastrašivanja i pokušaja uvođenja cjepljenja kao redovne mjere u borbi protiv gripe.” Na… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
4 mjeseci prije
Reply to  Davor drugi

Hrvati čekaju glad?

pera lozac
Gost
pera lozac
4 mjeseci prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Protesti su radi hapsenja repera Pabla Hasela. Dok postoji gomila opranog mozga koja je spremna palit i zarit radi tamo nekog repera, osudjenog na 9 meseci radi klevete kralja, takva drzava je nayebala. Isti ti oprani mozgovi nisu ni zucnuli dok su se letos davili pod maskama na +40 a… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
4 mjeseci prije
Reply to  pera lozac

Loži rope!!

dekeNAtransforMATORE
Gost
dekeNAtransforMATORE
4 mjeseci prije

Porfirijev epitaf : KO PEVA NE ZEVA!

Jajan O Nil
Gost
Jajan O Nil
4 mjeseci prije

Tarzanov epitaf : Ja ti se ne jugam!

kapa dole gace gore
Gost
kapa dole gace gore
4 mjeseci prije
AbraCAdaBra
Gost
AbraCAdaBra
4 mjeseci prije

Zrak je mrak!!

Starina
Gost
Starina
4 mjeseci prije

Sva popuštanja su samo taktički korak natrag, jer oni pomno prate puls masa. Stalno mreže šalju izvještaje, i kad vide da počinje kipjeti, oni malo popuste. Masa se onda ispuše, e onda sotonisti uvode nove mjere za kratko vrijeme i to sad dva koraka naprijed. Mislim da su sotonisti čak… Pročitaj više »

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
4 mjeseci prije
Reply to  Starina

Ako Schwab spominje nemire kao realnu opasnost Resetu onda je on sigurno bolje od nas informiran o našim mogućnostima.Uvijek su bolje informirani od nas.
U Event 201 ,planiranju plandemije, “naučnici”,dnovinari i ostala “elita” komentiraju otprilike- ovo neće proći ako ne iskonstruiramo privolu javnosti.

Fisherman
Gost
Fisherman
4 mjeseci prije

Nema nas tko spasiti, ovo je vlast koju je izabra narod. Narod je isti kao vlast da nije vidili bi kako ih lako srušimo. Svi kradu na svim instancama primjer. moje misto doktorica krade sate prekovremene, par god skupilo sw 700.000kn bilo jednom u novinama i nikad se vise nije… Pročitaj više »

kokaNArepetitoru
Gost
kokaNArepetitoru
4 mjeseci prije
Reply to  Fisherman

Pa puno je to ljudi, ako bi ih toliko ostalo na slobodi de su onda sad ti posteni ljudi?

Neznankako
Gost
Neznankako
4 mjeseci prije

Kamuflirali se posteni ljudi. Nose maske

Neznankako
Gost
Neznankako
4 mjeseci prije
Reply to  Fisherman

17 posto naroda je izabrqlo uvu vlast na namjestenim izborima. Znaci za ovu vlast je mozda 2 posto ljudi

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije
Reply to  Fisherman

Moralni ljudi postaju manjina jer se zločin ne kažnjava.

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
4 mjeseci prije
Reply to  Fisherman

Nije ništa izabrao narod, sve se većdesrtljećima odvija vani. U drugim centima moći.
Pa zar misdlite da već nisu riješeni izboiri u RH, ovi nadolazeći?
Sve se zna. Hoćete se kladiti?

Tvrtko
Gost
Tvrtko
4 mjeseci prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Neću, uvjek izgubim

KISIK
Gost
KISIK
4 mjeseci prije
Reply to  Tvrtko

Passt
Imam DOJAVU

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
4 mjeseci prije

Tako je gdo. Ana! Potpuno se slazemo svih nas 200tinjak komentatora koji smo ujedno i uredmo na prosvijedu bili! Sad samo nas 200 treba protiv par miliona sugradana, vlasti, kompletne policije a mozda i vojske… Cak su Spartanci imali vece sanse jel ih je bilo cak 300 dakle 100 vise… Pročitaj više »

Neznankako
Gost
Neznankako
4 mjeseci prije

Vi ste puno jaći. 200 hrvata plus emiliano je puno jacenod 300 spartanaca bez emiliana. Jedino sta neste nasli dobar klanac

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
4 mjeseci prije
Reply to  Neznankako

Jedino sto ke neprijatelja na milione za razliku od one sacice koje je htjela na Spartu…

Mrčikola
Gost
Mrčikola
4 mjeseci prije

Dok se štampa novac bez pokrića s kojim se korumpiraju svi neradnici kontrolnog sistema, a s kojim oni dalje kupuju opipljive vrijednosti od realnih proizvođača i s tim istim “novcem” pretvaraju državno u privatno, teško će se organizirati uspješan otpor. Kada se ovim neradnicima pribroje još i “radnici” tj. korumpirani… Pročitaj više »

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
4 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

svi neradnici kontrolnog sistema,….još i “radnici” tj. korumpirani liječnici u bolnicama, korumpirani profesori na sveučilištima, sinekurirani članovi “akademske zajednice”, “uspješni poduzetnici” naslonjeni neposredno na državu i posredno na županije, općine i KC, svi sitni zlobnici … Većina koju si nabrojao će se cijepiti-jer su samo goyimi “višeg” ranga. A cjepivo… Pročitaj više »

Mrčikola
Gost
Mrčikola
4 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Nonwo Nonwo, tako je, podanički mentalitet i spremnost na služenje ovaj put ne nose samo korist već i rizik i samo će oni najpokvareniji od njih to na vrijeme shvatiti.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
4 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

Kozmička pravica.
(ne mogu vratiti jedan nonwo,ne da mi :))

Neznankako
Gost
Neznankako
4 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

To oni jedav cekaju. Kinderusu. Kad neko prolupa optuzit ce teoreticare zavjere a onda ce pocet totalna cenzura interneta ako ga i ne ugase na neko vrijema tako da pohapse sve nas koji smo ostavil ip adrese

Mrčikola
Gost
Mrčikola
4 mjeseci prije
Reply to  Neznankako

Neznankako, nastave li pritisak i krene pravi belaj, ključeve od apsane će prebacivati iz ruke u ruku ko” vrući kesten.

CAN
Gost
CAN
4 mjeseci prije
Reply to  Neznankako

Onda bolje sam izabrat kad ćeš i šta…ugasit.

CAN
Gost
CAN
4 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

Ovo u zadnjem pasosu …su ti proročke vizije…a sve ide u tom snijeru.

... ....
Gost
... ....
4 mjeseci prije

Treba se dogoditi neka jača katastrofa, sasvim nova, nepovezana sa plandemijom.. ili pravo čudo – nešto sto bi gurnulo provedbu ovih planova u zaborav. Buđenje masa – samo se nasmijem!

Tvrtko
Gost
Tvrtko
4 mjeseci prije
Reply to  ... ....

jača katostrofa bude kad će državni proračun biti prazan, onda kreće novi val čuđenja i naricanja.

... ....
Gost
... ....
4 mjeseci prije
Reply to  Tvrtko

Je ali to je predvidiva katastrofa, uklopiva u covid priču pa lako smuljaju ljudima. Vise mislim na neki brzi šok udar.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
4 mjeseci prije

Volio bih da se prevarim, ali sotonjarski gospodari kaosa, odlučni su ići do kraja, košta šta košta. A koštati će totalnu sveopću katastrofu i stotine milijuna ljudskih života u cijelom svijetu.. Ima ona poznata izjava, koju je, prije 5 godina, izrekla bivša njemačka oporbena aktivistica, Tatjana Festerling: “Da ovaj narod… Pročitaj više »

Ime i prezime
Gost
Ime i prezime
4 mjeseci prije

Arnice ma kako stoji tvoja tužbica? Nisi li nikada pomislila da je problem u onima koji šire taj virus? Nisi? A magistra. Ccccc.

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
4 mjeseci prije
Reply to  Ime i prezime

Zašto je to pitate, vi ste iz sustava, onog pravosudnog. Jedva čekam saznati i ja.

Tvrtko
Gost
Tvrtko
4 mjeseci prije

Jednostavno sam oduševljen koliko je zdravstvo napredovalo u zadnjih godinu dana, to je čudno jedno. Prije dvije godine ako si obolio od nekog upalnog procesa a to se u sedam dana nije riješilo antibioticima onda su ti doktori objasnili da je upala uzrokovana virusom ili virusima i tu nema lijeka,… Pročitaj više »

Neznankako
Gost
Neznankako
4 mjeseci prije
Reply to  Tvrtko

Elektronski mikroskop je nesto pcr test

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
4 mjeseci prije
Reply to  Tvrtko

Bravo! +++++

jfvjrjfgvjerfvwerfvw
Gost
jfvjrjfgvjerfvwerfvw
4 mjeseci prije
Reply to  Tvrtko

Hehehehe………….

Son of Alerik
Gost
Son of Alerik
4 mjeseci prije

Jedna konverzacija od jučer: Dobar dan, jesam li dobio liječničku ordinaciju? Da, izvolite. Molim doktoricu… Nema je, na pauzi je, a što vam treba? Ma, zanima me sve to u vezi s cijepljenjem, gdje se trebam javiti, tko cijepi? Pa..evo ovdje kod nas se prijavite i mi cijepimo. Aha. A… Pročitaj više »

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
4 mjeseci prije
Reply to  Son of Alerik

Svi u Tanzaniju, tamo je glavni napitak đumbir, limun i češnjak.

Son of Alerik
Gost
Son of Alerik
4 mjeseci prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Taman slušam Seobe (Kerber) i mislim – Ne idem ja nigdje. Nisam se rodio da bih bježao.

Max
Member
Max
4 mjeseci prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Ne treba to sam pio i ovdje.

CAN
Gost
CAN
4 mjeseci prije
Reply to  Son of Alerik

… “A gledajte gospodine, cijepljenje je dobrovoljno, nitko vas ne tjera da se cijepite. Mi smo dosad cijepili 60 ljudi i nitko se nije žalio….”
MRTVA USTA SE NE ŽALE.

KISIK
Gost
KISIK
4 mjeseci prije
Reply to  Son of Alerik

Brat bratu:u sridu si s upisom pogodio….i prenesi to u Kontext eiRop.unije.
Kooperativni idiotizam ma snazi
TV
Dr
Doktrina šoka…i nocebo noći.
Drž se stari.izguraćemo..

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
4 mjeseci prije

Fizička stvarnost se može racionalizirati do u beskonačno međutim za metafizičku stvarnost to nije slučaj i za zakoračiti u metafizička područja potrebno je nadmašiti logiku i racionalizaciju, i što se dublje tamo zakorači svi brojevi i postoci sve manje znače. Takozvana elita se služi okultnim metodama koja su neshvatljiva iz… Pročitaj više »

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
4 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Ako si u pravu,trebaju nam yogiji.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
4 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Ne radi se o tome tko je u pravu i taj termin izbjegavam koliko god mogu, yogije sam naveo kao ekstrem u odricanju materijalnog kako bi se doseglo duhovno. Yogiji nama ne trebaju, ali nam treba širina shvaćanja svijeta u rasponu od potpuno fizičkog do razine metafizičkog u kojeg su… Pročitaj više »

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
4 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Trebaju nam yogiji u glavi.

piždro
Gost
piždro
4 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Space dao si dobro i duboko objasnjenje na ove teško razumljive teme

Mrčikola
Gost
Mrčikola
4 mjeseci prije
Reply to  piždro

piždro, Spacevoodoo je u pravu kad poziva na traženje odgovora na metafizičkoj razini odakle izgleda i kreće metaprogramiranje kojim nam od rođenja puštaju iluzije i deluzije kako bi nam iskrivile poimanje realnosti i lakše kontrolirali ovu našu lažnu stvarnost i kako bi je potpuno odvojili od istinske stvarnosti koju, po… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
4 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

da Mrči Space je sto kaže buraz gore rasturao ! evo, i ovaj tvoj komentar fin uvod da se gledaju određeni fenomeni dublje da bi se mogli pojmiti i spoznati.. tako uči i bhagavad gita u drugom poglavlju tz.”samkhya-yoga.“ vrlo poučno tragaču koji hoće da pojmi teško pojljivo il zakulisano..

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
4 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

“… Mene kod ovoga pomalo zbunjuje zašto se ovaj prostor ostavljen Generalnim zakonom sada forsirano smanjuje i tako se otvara prostor da do jučer “uspavane ovčice”, posumnjaju….” E to je to… Slicno kao i ona 2 pitanja koa sam postavio Grku i Subaruu. Dakle, ako covjek ne propituje i ne… Pročitaj više »

Mrčikola
Gost
Mrčikola
4 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Istražuj, ova korona prevara je malo razbistrila stvari u pogledu toga tko je na kojoj strani i vidim da se mnogi toj činjenici raduju ali to je malo, to je praktično ništa, jer ostaje isto pitanje kao i na početku; s kojim ciljem to rade, a još bitnije pitanje je;… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
4 mjeseci prije