Supruga istaknutog kijevskog političara svojim neprimjerenim ponašanjem izazvala je bijes ukrajinskih domoljuba

Anastasia Topolskaya-DJ Nastia
27 komentara

Veliko okupljanje u jednoj diskoteci posvećeno otvorenosti u vezi s intimom dovelo je jednog ukrajinskog političara u nezgodnu situaciju, nakon što je njegova supruga otputovala u Rusiju kako bi na njemu nastupila, unatoč tomu što su odnosi dviju država vrlo loši.

Anastasia Topolskaya, koja se prozvala DJ Nastia, bila je jedna od plesačica u moskovskom noćnom klubu Mutabor, smještenom u neiskorištenom skladištu na jugoistoku glavnog grada. Organizatori događaj opisuju kao “Kružni tok” posvećen “slobodi, otvorenosti, uzajamnom poštovanju i seksualnoj pozitivnosti.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOROVOD (@horovod.night)

“U mnogim kulturama”, objašnjava Facebook stranica, “ples u krugovima simbolizira zajedništvo i smatra se obredom prolaska. Radit će se o 33 sata plesa, performansa, instalacija i digitalne umjetnosti.”

Povrh toga, „zabranjena su sva djela netrpeljivosti. Neće se tolerirati nikakve predrasude, rasizam, homofobija, transfobija, seksizam, izrugivanje pretilima ili bilo koja druga agresija.”

Međutim, njezin suprug, kijevski političar Sergey Leschenko, otkrio je da velik broj ljudi u njegovoj domovini ne odobrava postupke njegove supruge. Ukrajina je više puta označila Rusiju kao agresora. Proteklih tjedana upozoravala je na potencijal punog sukoba s Moskvom.

Brojni korisnici ukrajinskih društvenih mreža i istaknuti domoljubi oštro su kritizirali odluku Topolskaye o zabavljanju u, kako Ukrajinci smatraju, neprijateljski nastrojenoj državi. Sergey Sternenko, poznati aktivist Majdana koji je u Ukrajini odslužio kaznu za otmicu, požalio se da ga je Leschenko blokirao na društvenim mrežama zbog kritiziranja tog poteza.

“Šteta je, mogao sam objasniti zašto njegova supruga ide zabavljati osvajače tijekom rata”, rekao je.

Leschenko, bivši saborski zastupnik i novinar, prethodno je bio savjetnik ukrajinskog predsjednika VolodymyraZelenskog, a prije toga bio je saveznik bivšeg predsjednika Petra Porošenka. Trenutno je član Nadzornog odbora željeznica u zemlji. Moskva je 2018. godine izdvojila Leschenka na popisu ukrajinskih građana na koje će se primijeniti sankcije, jer su politički odnosi dviju nacija postajali sve napetiji.

Leschenko i Topolskaya ranije su se našli na udaru kritika zbog kupovine luksuznog stana u elitnom dijelu Kijeva, što je pokrenulo pitanja o tome odakle javnom službeniku toliko novca. Istraga njegovih poslova nije otkrila nikakvu protupravnost.

Anastasia Topolskayarusijaukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
27 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tupko Glupko
2 godine prije

Meni opis tog događaja u noćnom klubu Mutabor liči na orgije gdje se ne zna koji koju, koja koga, koja koju, koji koga, koje koju, koje koga, a onomatopeja poput roktanja i lajanja valjda dolazi od ljudskih stvorova u tom kolopletu.
I kud su došli baš na brojku 33, to je okultni broj, a usput spominju i obrede.
Apage Satanas.

Stara kuka
2 godine prije

Čekah malo. Jesam li dobro shvatio. Ukrajinski političar, vjerojatno nekakav tajkun je u nekom striptiz baru pokupio mladu sponzorušu i oženio ju. I sada je ta nekadašnja umjetnica na štangi i drugim dugoljastim objektima, a sada političareva supruga i ugledna građanka odlučila malo se podsjetiti dobrih starih vremena i otišla se nostalgično “prosvingati” na legaliziranim orgijama koje se danas nazivaju “ples u krugovima” ili “performans”.

Međutim progresivnu, proeuropsku i proameričku ukrajinsku javnost ne smeta što je žena njihovog političara, ugledna građanka i gospođa širila mindžu na štangi pred hrpom slinavih starih i bogatih masturbatora, a vjerojatno i otišla dalje u “širenju tolerancije i zajedništva”, nego ih smeta što je to radila u Rusiji umjesto u domovini ili negdje na slobodarskom Zapadu kako je i red i kako to mnoge Ukrajinke inače rade.

Babage
2 godine prije

33 sati orgijanja plus tetovaze na tilu, zesca masonerija

Max
2 godine prije

Ponašanje ove ženetine dovoljno pokazuje u kakvom je stanju današnja Ukrajina..

Mosha
2 godine prije

barem nosi masku i ne širi kovid….

Ponistra
2 godine prije

Ma, lako sve to, mene brine sta će na sve ovo reć don Kaćunko i pater Mandurić…

Ponistra
2 godine prije

Sta kaze pater Ike?

Ponistra
2 godine prije

Ma da, trebala je pitat ukrajinske “domoljube” (neznam zasto mi na pamet padaju ovi nasi “rodoljubi) di ce pustat muziku i smije li plesat…
Cini mi se da i Logicno sve brze klizi u kleroneofasisticku kaljuzu…nazalost.

Karma
2 godine prije

BICE JE NJONJO KIJEVSKI NE MOZE GUZATI PA ODE ZENA VANI NA ZABAVU

Stipe Srdela
2 godine prije

Evo ja je cak godinama pratim zato sto je zena jedan od podnajboljih underground dj-eva na svijwtu.Njezin bivsi muz je takoder dj s kojim ima dijete,pionir drum and base pokreta.Ona je na kraju zavrsila sa ovim politicarem kako neznam neulazim u taj njezin izbor ali da je takva kakvu ju se ovde prestavlja nije.Puno je poznatija od obicne plesacice i neke estradne djeve.Umjetnost ne poznaje granice pa tako ni tu glupu politiku.Ako koga zanima upisite dj nastia na yt pa vidite di sve zena nastupa i koja je velicina

2 godine prije zadnji put uredio Stipe Srdela
македонец🇲🇰
2 godine prije

vidi se po nje da je domacica 🤣

Boba Lazarević
2 godine prije

Ne vidim čemu ljutnja…

sokre
2 godine prije

a kaj reć, kurva

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI