fbpx

Švedske demokratkinje pozivaju na kastriranje pedofila usred skandala visokog profila

Kastriranje

Sindikat je naglasio da su zločini nad djecom u porastu i založio se da je politika kastriranja krivaca sada potrebna „više nego ikad ranije“, navodeći porast silovanja djece od 30 odsto.

Nakon visokog skandala u kojem su učestvovali član EP i član stranke Center, Švedska demokratska unija zagovarala je hemijsku kastraciju pedofila.

„U životu nema ništa važnije od zaštite naše djece i osiguranja da je njihovo odrastanje sigurno i da se pamti i voli“, Linda Lindberg, poslanica i predsjedavajuća Sindikata, i Caroline Nordengrip, takođe poslanica i i članica odbora Sindikata napisale su za Niheter Idag.

Pozivajući se na studiju Karolinskog instituta o nižim nivoima testosterona koji smanjuju rizik od seksualnih delikata, Lindberg i Nordengrip su tvrdile da je hemijska kastracija “medicinsko liječenje ozbiljnog mentalnog poremećaja”.

Dvije žene su tvrdile da je ova politika sada potrebna „više nego ikada ranije“.

„Sigurnost je kamen temeljac prosperitetnog i funkcionalnog društva, takođe je temelj srećnog detinjstva. Postoje razlozi za zabrinutost zbog razvoja koji se polako, ali sigurno penje sve više i više na Y osi“, napisale su žene, navodeći nedavni porast silovanja nad djecom od 30 procenata od 2010. godine.

Da bi se suprotstavili ovom razvoju događaja, švedske demokrate takođe zahtijevaju ukidanje zastarjevanja ne samo za silovanje, već i za druge seksualne prestupe nad djecom, poput seksualnog iskorištavanja i seksualnog uznemiravanja. Oni takođe žele da osobe osuđene za seksualne prestupe nad djecom ostanu u krivičnoj evidenciji duže od deset godina.

„Krajnje je vrijeme da pojačamo zaštitu svoje djece i mladih“, zaključile su Lindberg i Nordengrip.

Poziv je uslijedio nakon skandala u kojem je učestvovao političar stranke Center i evropski poslanik Fredrick Federley, za čijeg se bivšeg dječka ispostavilo da je osuđen i uslovno pušten pedofil. Prema nacionalnom emiteru SVT, Federley je znao za zločine. Nakon medijske galame, Federley je dao ostavku na sve funkcije.

„Od svog kolapsa kada sam stigao u ćorsokak, nisam uspio da postignem mir. Svi kažu da biste trebali da se odmorite, ali od ovoga se ne možete braniti. To utiče na moju porodicu i moju rodbinu”, rekao je Federley za vijesti DT, ističući da ne postoji drugi način da se ide dalje.

„Nameću se brojna pitanja kada visoki političar, možda budući lider stranke, u svojoj blizini ima čovjeka osuđenog za pedofiliju, sa punim znanjem o tim zločinima. Činjenica da Fredrick Federley, koji je i sam roditelj, nikada nije ni pokušao da objasni kako se to moglo dogoditi pogoršala je stvari za njega“, obrazložio je politički komentator SVT-a Mats Knutson. „Malo drugih vrsta zločina je tako emocionalno nabijeno i prezirano od ogromne većine glasača“.

Vođa Centra Annie Loof pozdravila je to kao promišljenu odluku.

„Fredrick Federley je donio mudru odluku da napusti svoju funkciju i potpuno se usredsredi na svoje zdravlje. Ono što se dogodilo stvorilo je ogromne poteškoće za Fredrika da nastavi svoju trenutnu političku misiju. To je lična tragedija i izuzetno je tužna“, tvitala je Loof.

Od 1980-ih, liječenje pedofila vrše švedska zatvorska i probaciona služba i forenzička psihijatrija, sistem koji je na snazi i danas.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
28 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Konobar
Gost
Konobar
2 mjeseci prije

Ma kakva hemijska kastracija, to veterinari najbolje rade.

mike
Gost
mike
2 mjeseci prije
Reply to  Konobar

nikakva kastracija…. smrtna kazna jedino rešenje….

Tel
Gost
Tel
2 mjeseci prije
Reply to  Konobar

odnnosi s samo na migrante

Tel
Gost
Tel
2 mjeseci prije
Reply to  Tel

muslimane imigrante, naravno

Samo istina
Gost
Samo istina
2 mjeseci prije
Reply to  Tel

Mislim da su katolibani veci pedofili nego muslimani

mike
Gost
mike
2 mjeseci prije
Reply to  Samo istina

kao da je bitno koje su vere nacije itd… jedno im je zajedničko a to je da su pedofili…za takve smradove jedino smrtna kazna pa će i ovi ostali što su pedofili dva puta razmisliti pre nego što ispolje tu svoju nastranost na nekom djetetu….

crodaemonx
Gost
crodaemonx
2 mjeseci prije

Kastracija za ove koji napastuju mlađe od 13, a ne sad da kastriraju momka od 19 jer je bija s curom od 15

Q T
Gost
Q T
2 mjeseci prije
Reply to  crodaemonx

Ako je dobrovoljno, naravno.

splav meduze
Gost
splav meduze
2 mjeseci prije

Britanski matematičar Alan Turing,dešifrirao je težu verziju “enigme” koju je koristio Wermacht . Poslije rata poslan je,kao homoseksualac,na kemijsku kastraciju,uslijed koje je preminuo,a po nekim izvorima izvršio samoubojstvo.Tužan kraj za genijalca.Lijepa zahvala Domovine. Alan Mathison Turing – britanski matematičar i kriptograf koji je zaslužan ne samo za dekodiranje “Enigme” već se smatra i jednim od očeva modernih kompjutera Drugi i možda važniji razlog zbog kojeg ga se britanski establišment sramio bilo je to da je Turing bio gay. Njega su, kao i desetke tisuća homoseksualaca u Velikoj Britaniji, prema važećim zakonima osudili zbog toga i umjesto zatvora, ponudili mu da bude kemijski kastriran, na što je pristao i nedugo nakon kastriranja počinio samoubojstvo. Jedan od najvećih britanskih junaka Drugog svjetskog rata sramno je unakažen i, zapravo, ubijen, a ubili su ga sami Britanci. To je povijesna sramota koju nije lako priznati. Alana Turinga rehabilitirala je kraljica Elizabeta II. tek 2013. godine i tada su mu priznate sve zasluge za doprinos svršetku rata i spašavanju milijuna ljudi. Samo godinu dana poslije, nimalo slučajno, scenarij “Igre oponašanja“ Grahama Moorea, koji je od 2011. bio prvi na tzv. crnoj listi velikih nerealiziranih scenarija, kreće u produkciju, a film postiže veliki uspjeh i kod kritike… Pročitaj više »

Stock
Member
Famed Member
Stock
2 mjeseci prije
Reply to  splav meduze

.

Stock
Member
Famed Member
Stock
2 mjeseci prije
Reply to  splav meduze

Taj je bio 5der što u to vrijeme, nije bilo baš na cijeni.
Ovaj je pedofil.
Kontaš razliku?
Zato komentari ne bi trebali otići u pravcu koji tebi odgovara i u trenutnoj klimi gdje se na homosexualnost gleda drugačije nego prije 80 godina.
Ili ti želiš reći da će i ovu bijesnu divlju zvjer kraljica odlikovati za 30 godina kao neshvaćenu žrtvu sistema?
Možda i hoće. Ako mi dopustimo. Danas.

Ana
Gost
Ana
2 mjeseci prije

Neeeeeeeee?? Zezate? Pa takve bi jos jucer histericno vriskale i urlale na isti zahtjev upucen od “neprogresista” tradicionalista i svih onih koje sa svojom bandom desetljecima ugnjetavaju i preziru!

Adriana
Gost
Adriana
2 mjeseci prije

Odnosi li se to na sve pedofile ili samo na one domaćeg švedskog, balkanskog i inog porijekla, dok bi se doktore i inžinjere izuzelo.

nekoime
Gost
nekoime
2 mjeseci prije
Reply to  Adriana

Kod njih to nije pedofilija, nego doprinos europskoj kulturi.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
2 mjeseci prije

Iako sam napisao da ovdje više neću komentirati u ovom slučaju ću pogaziti vlastitu riječ. Naime kad se govori io pedofiliji prvo se često brkaju pomovi pedofilije sa pederastijom odnosno seksom sa mladim dječacima i mladićima – adolsescentima. Ti poremećaji su mnogima sinonimi iako to nisu. A vrlo često se pedofilijom naziva upravo pederastija iako bi se ona prije mogla svrstari pod ped…rluk nego pedofiliju. Druga je stvar što na sam spomen pedofilije sve odmah hvata pravednički gnjev (barem za sada dok i to ne postane mainstream pod utjecajem medija, a u tom pravcu je već krenulo) i svi bi kastrirali, kemijski ili rezali jajca pa i ubijali. I to je sasvim razumljivo i ja osobno isto tako osjećam gađenje prema toj nastranosti (i svim ostalima). Ali umjesto ubijanja i kastriranja možda bi bilo pametnije te ljude privremeno izolirati i proučavati. Pokušati otkriti što to njih nagoni na takvo ponašanje. Koji su uzroci tome da ih seksualno privlače djeca i mlađi adolsescenti, a ne odrasli pripadnici suprotnog spola. Je li to genetski, je li homonalno ili posljedica nekakvih trauma obično u djetinjstvu. Ili je u pitanju kombinacija tih i nekih drugih činilaca. Jer možemo mi kastrirati i ubijati pedofile koliko… Pročitaj više »

Max
Member
Famed Member
Max
2 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Točno kolega to su militantne kvazifeministkinje koje mrze muškarce pa bi ih zato kastrirale.. Protiv pedofilije se treba boriti ali to nije njihov cilj.

mike
Gost
mike
2 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

stara kuka neidi nikud… ne bih ulazio u kastraciju,… mišljenja sam da nema znanstvenog uporišta… e sad pederluk I pedofilii su usko vezani… nisu svi pederi pedofili… ali su skoro svi pedofili i pederi… ako uzmemo u obzir spolno sazrevanje muškarca i seks sa starijojm ženom i uzmemo u obzir pedofilie koji napastuju ne samo adolescente nego i puno mladju decu pa i bebe…onda po mome zaključku takve ljude treba skloniti sa ovog sveta a jedan deo ostaviti izolirati i istraživati… kako da poredimo npr 15o ili 16o godišnjaka kojem bujaju testosteroni i želi neku staru koku i ove smradove koje uzimaju život i nevinost maloj dečici…. i sam si napisao da se zataskava pa zamisli onda koliko zataskavaju slučajeve gde pedofili napastuju dečicu…. javno na banderu obesiti za jaja ili vrat…

Stara kuka
Gost
Stara kuka
2 mjeseci prije
Reply to  mike

“javno na banderu obesiti za jaja ili vrat…“ Ali to neće spriječiti pojavu novih pedofila. Pa zar stvarno misliš da je netko namjerno odabrao to biti? Da ti ljudi ne bi voljeli isto biti normalni? Pa tko još bira što će mu se sviđati? Tko bira biti izopćenih iz društva zbog svojih seksualnih sklonosti? nitko. Jedini način da se pedofilija i druge spolne nastranosti istrijebe je da im je našu uzroci i onda eventualno nekakve terapije ili lijekovi. I da. Povezanost između homoseksualnosti i pedofilije je vrlo izrazita. Većina žrtava pedofila čak i u ranoj dobi su dječaci, a ne djevojčice. Isto tako pederastija se redovno podvodi pod pedofilskim, ali nikad pod homoseksualnim ponašanjem što ustvari jeste. A te priče o “starim kokama” koje troše klince pa bi klinci još trebali biti sretni su mi odvratno licemjerne. Jer ne zaboravi da je cura od 14-15 godina puno zrelija u svakom, pa i seksualnom smislu od dečka njenih godina. Tek negdje iza 18 mladiči počinju sustizati cure u stupnju zrelosti i odraslosti. Ali svjedno svi se opravdano zgražamo i osuđujemo kad 45-godišnjak poseksa 15 godišnjakinju, ali ne smatramo da je nešto strašno kad kakva dobro držeća 45-godišnja polovnjača poseksa 15 godišnjaka.… Pročitaj više »

mike
Gost
mike
2 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

a nisam rekao da će izleciti ili spreciti pojavu novih( to mislimo da se rode takvi!?!) ali sam mišljenja da bi ta drakonska kazna barem jedan deo pedofila odaljila od njihovog nauma da to i naprave… sve stoji što si napisao za dečake i djevojčice od 14 15 16godina…ali ako sam ja sa 15 godina izrazio želju da opalim neku staru koku onda je to moj izbor iako nisam ni seksualno ni psihički/fizicki sazreo….ipak je moj izbor… razumem da svet nije crno beli i da u svemu ima sive zone… ali prema pedofilima nulta stopa tolerancije… sve drugo pokazuje nasu slabost i nemoć da zaštitimo decu a ovima sotonama što nam to i nameću to samo igra na ruku… istog sam mišljenja i za pijane vozače koji usmrte nekoga tim gore neki mladi život…. pa šta trebamo da budemo civilizovani i napredno društvo pa da kažemo ok prvi mu je puta bla bla i odleži par godina… šta bi bila kazna za takve… da ih stavimo na doživotnu pa da ih uzdrzavamo a sa druge strane vamo roditelji ostali bez djeteta ili…. ako je pijan usmrtio.. isto i njega/nju treba da čeka…. mi smo postali previše tolerantno društvo i još… Pročitaj više »

Stara kuka
Gost
Stara kuka
2 mjeseci prije
Reply to  mike

Kažeš, ako dječak od 15 godina izrazi želju opalii nekakvu polovnjaču da je to njegov izbor. To baš i nije uvijek tako jer i žene u takvim situacijama ponekad koriste svoj položaj (učiteljica ili nešto slično), a i iskustvo da bi dovukle klinca koji ni ne zna što ga je snašlo u krevet. S druge strane nisu nimalo rijetki slučajevi da se cure tih godina zapale za razne učitelje, instruktore aerobika, trenere i slično i itekako se svojevoljno s njima poseksaju. Čak i one preuzimaju inicijativu i zavode te odrasle muškarce. Često, ako su imalo razvijenije tjelesno, skrivaju svoju dob oblačenjem i šminkom i izgledaju znatno starije nego što jesu. Polaziš od pogubne teze da bi muškarac u svakoj dobi morao biti sretan i zahvalan ako mu neka žena da pičke bez obzira na okolnosti pa tako i klinjo od 13-14 godina. Istina je da muškarci to vole, ali vole i žene. I žene isto, pa tako i te mlade cure itekako znaju željeti seks i zavoditi muškarce. Nije svaki seks odraslog muškarca i vrlo mlade cure – adolsescentice odmah silovanje. To je narativ feministica za koje žena nikad nije nizašta kriva pa ne treba ni snositi odgovornost nego samo… Pročitaj više »

Q T
Gost
Q T
2 mjeseci prije
Reply to  mike

I jedno i drugo je bolesno, ali ovaj drugi slučaj je puno, puno rjeđi.

rimtu
Gost
rimtu
2 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Drago mi je da si se “vratio”, nadam se da ćeš i ostat.

Vlastimir
Gost
Vlastimir
2 mjeseci prije

Švedska je več dugo zemlja koja klizi duboko u nemoral.Šta se događa sa švedskim narodom nije mi poznato.Želeo buh da znam.

Ztal
Gost
Ztal
2 mjeseci prije
Reply to  Vlastimir

Nacionalna država nestaje a oni su pokusni kunići.

Max
Member
Famed Member
Max
2 mjeseci prije

Monstrume treba spriječiti u zlodjelima.

huhuhu
Gost
huhuhu
2 mjeseci prije

ovo sto este napisali “lijecenje pedofila” to je isto kao drveno zeljezo. Pedofilija nije bolest nego poremecaj i to se ne lijeci. Nazalost pedofil se ne moze promijeniti nikakvim metodama, zastrasivanjima ili zatvorom. Istina je da se taj poremecaj ne moze ispraviti nikada i da je jedino rjesenje kemijska kastracija. Tesko da ce se ista na bolje promijeniti jer je pedofilija skoro pa legalna, dobna granica maloljetnika koji kao imaju pravo dati pristanak je sve niza u EU, najniza u Francuskoj, bila je cak i stranka pedofila u Danskoj ili Nizozemskoj, u Njemackoj 20g lanac pedofila za kojeg su svi znali uredno operira, od 2015 kad su uvezli 2 mil. arapa u Njemacku, netragom je nestalo 10.000 djece (deset tisuca!!!). Mozete si misliti sta je po sakrivenim podrumima i farmama…a kad i dodu pedofili nekim slucajem na sud npr. kod nas, nema bas nekih jacih kazni, vise se dobije za gram marihuane…tako da svi vasi komentari su beskorisni.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
2 mjeseci prije
Reply to  huhuhu

“Pedofilija nije bolest nego poremecaj” A razlika je? “i to se ne lijeci.” Kaže tko? “Znanstvenici”? Na osnovu čega? “Nazalost pedofil se ne moze promijeniti nikakvim metodama, zastrasivanjima ili zatvorom.” Zastrašivanjem i zatvorom ne. A što se tiče “drugih metoda” tko je uopće probao pa zna da se ne mogu promijeniti? “Tesko da ce se ista na bolje promijeniti jer je pedofilija skoro pa legalna, dobna granica maloljetnika koji kao imaju pravo dati pristanak je sve niza u EU, najniza u Francuskoj, bila je cak i stranka pedofila u Danskoj ili Nizozemskoj, u Njemackoj 20g lanac pedofila za kojeg su svi znali uredno operira, od 2015 kad su uvezli 2 mil. arapa u Njemacku, netragom je nestalo 10.000 djece (deset tisuca!!!). Mozete si misliti sta je po sakrivenim podrumima i farmama…a kad i dodu pedofili nekim slucajem na sud npr. kod nas, nema bas nekih jacih kazni, vise se dobije za gram marihuane…” I to uglavnom i jesu razlozi zašto se ta bolest ili poremećaj “ne može liječiti”. Točnije zašto nitko ni ne pokušava. “tako da svi vasi komentari su beskorisni.“ Zašto se na svakom portalu ili forumu uvijek pojavi poneki genij koji voli s nekakvih nabijeđenih intelektulanih visina svim… Pročitaj više »

dulebg
Gost
dulebg
2 mjeseci prije

Od kastriranja pedofila do odsecanja šaka, ušiju, noseva, ruku, razapinjanja konjima – nema ni ceo korak. Šta sa pedofilom za koga se dokaže da je greškom kažnjen? – možda da mu uradimo promenu pola?

POVEZANE VIJESTI

Izbornik