Svi dvostruko cijepljeni – stotine kanadskih vojnika u karanteni zbog COVIDA-19

Kanadska vojska
32 komentara

Stotine vojnika sa sjedištem u CFB Petawawa u karanteni su nakon što je velika vježba rezultirala brojnim pozitivnim slučajevima COVIDA-19, prenosi CTV News. Tečaj obuke, koji je održan 13. i 14. studenog u Petawawi, Ontario, do sada je rezultirao s najmanje sedam pozitivnih slučajeva kod vojnika i tri pozitivna slučaja kod civilnih članova obitelji vojnika. Svi koji su sudjelovali u vježbi obuke, izravno i neizravno, dobili su dvije injekcije cjepiva protiv COVIDA-19.

“Kada je identificiran pozitivan slučaj, ta je osoba poslana u izolaciju i onda smo tražili kontakte”, kaže pukovnik Eric Landry, zapovjednik 2. kanadske mehanizirane brigadne grupe. “Svi koji su bili u bliskom kontaktu s tom osobom zamoljeni su da idu u karantenu.”

Obuka je uključivala 373 vojnika koji su blisko surađivali na otvorenom, kao i još 100 ljudi koji su djelovali na većoj udaljenosti.

Okružna zdravstvena jedinica Renfrew također navodno prati 10 visokorizičnih kontakata u zajednici i prati još tri vojnika koji pokazuju simptome. Vršilac dužnosti medicinskog službenika za zdravstvo dr. Robert Cushman rekao je da očekuje više pozitivnih slučajeva i da je zabrinut zbog širenja na širu zajednicu.

“Brojke su velike kada se uračunaju članovi obitelji i civili”, kaže dr. Cushman. “Govorimo o tome da se prilično lako možemo približiti tisuću ljudi.”

Ranije ovog tjedna, Wall Street Journal izvijestio je da je NHL tim Ottawa Senators prekinuo svoju sezonu do najmanje 20. studenog nakon što je 40 % momčadi bilo pozitivno na testu na COVID-19 — unatoč tome što je 100 % igrača cijepljeno.

U drugom sličnom primjeru, zemlja Gibraltar — koja se može pohvaliti stopom cijepljenja većom od 100 %, zbog davanja vakcina protiv COVID-a strancima u posjetu — otkazala je “niz vlastitih funkcija, uključujući službene božićne zabave, službene prijeme i slična okupljanja”, zbog nedavnog porasta broja slučajeva COVID-a. Unatoč uspješnoj primjeni vakcina COVID-a doslovno cijelom svom stanovništvu i više od toga, zemlja i dalje provodi obvezne maske i distanciranje u svim zatvorenim javnim prostorima.

IZVOR: rebelnews.com

cjepivoCovidkanadaKarantenavakcinaVojska
Pretplatiti se
Obavijesti o
32 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Jednostavno receno
2 godine prije

Teka kada uspavana masa shvati da su oni normalan život tada će ovo i stati do tada laku noć.

Jure
2 godine prije

Ovom ludilu kraja nema, dok god svi trce po auscvic potvrde da mogu otici u soping centar da bi kupili nesto na “popustu”
Nema dalje sta pricat, a TV-u mainstrim medijima da ne govorim uopce.
Oni im govore ajte po vakcine glupe ovce, a ovce se jos zahvaljuju.
Kriticna mas je potrebna, ali problem je sto je tesko izaci iz svog komfora.

Novo normalno
Zivio Bil Gejt, Swab, Rockfeleri, Rostild i svi dobri “ljudi” da ne nabrajam sto su nam ovo omogucili.

Joe
2 godine prije

Crkli dabogda.

Joe
2 godine prije

“Izvor informacija je u svim klasnim društvima vladajuća klasa. Ona putem sredstava masovnog komuniciranja upravo želi da masama priopćava samo one informacije koje su s njene točke gledišta poželjne (radi lakšeg upokoravanja, eksploatiranja itd.) jer će mase pod tim utjecajem pružiti najmanji otpor.” (Plenković, str. 10.), stoji u Plenkovićevom maturalnom radu.

Greven
2 godine prije

Prehladili se, mada su pelcovani s necim sto ne stiti od prehlade? Vrlo cudno!

CAN
2 godine prije

Ma nakon 83 doze svi su živi (i mrtvi) imunizirani.aijl klovid

Mrčikola
2 godine prije

Pogledaš im samo “šare” (dezen) na uniformama i sve ti je jasno…i što su i čiji su…a tko su…teško da to pitanje više itko od njih i pojmiti može.
Dopalo nas je, na žalost, da živimo ono što se naziva “biblijskim vremenima”…ruše nam pred očima staro i nevaljano da bi donijeli novo i još gore ali…bumo vidli.

Pera Detlic
2 godine prije

Nasađene korona kvočke legu svoja smrtonosna jajašca. Samo zavuć cjepljenje što je više moguće i najveći majmun na dozama neće moći negirati smrt oko sebe. Pravi tajming i te kvočke će popizdit zbog načina kako su bili glupi. Onda im se samo pridružit. Isto tako ako sile zla prerano izađu s represijom, a nisu dovoljno tehnološki nadogradili korona kvočke da bi bile mrežno upravljive isto će popušit. Čak ako samo necjepljeni budu zatvoreni cjepljeni će se kretat i međusobno razboljevat i naglo umirati do jučer zdravi prije boce pa će mnogima doći iz dupeta u glavu. To bi po meni bila aktivna strategija uz naravno ostale metode subverzjje i ne sudjelovanja u hranjenju sistema. Kad bi teorijski svi necjepljeni dali otkaz i složno se potpomagali ekonomija cjepljenih bi se brzo urušila sama od sebe ako ništa onda brojnošću bolovanja. I poslodavci silovatelji necijepljenih (i cijepljenih koji su popustili pred uvjenom)… Čitaj više »

Amigo
2 godine prije

Gibraltar nema smrtnih slučajeva zadnjih 7 dana usprkos novozaraženima. Zašto se to prešućujete ako se poziva na zvaničnu statistiku? Stopa smrtnosti je ravna crta od ožujka 2021.Velika 0.

Pera Detlic
2 godine prije

Piše 10 komentara. Program vam ne radi dobro. Ima 7 glavnih komentara, a s replikama više od 10. U svakom slučaju nema iole smislenijih postova i vidim da brišete komentare i kanalizirate diskusiju. Vjerojatno ste svijesni da nismo ekipa koja pase tešku cenzuru. Za sada to shvaćam kao tehničke poteškoće, ali imam oko na utjecaj financijera na politiku portala. I nećubsifurno trošit vrijeme da mi netko briše postove makar bila i AI.

Lucija, prva
2 godine prije

Ma čemu čuđenje?

Rekla sam u siječnju, – a ja nisam ni liječnik ni biolog, – ako je Spike u stanici… to je to. I virus je. Put mu je otvoren.
Njih ima svuda okolo.

Dakle, u osnovi, potpuno predvidljivo .
To je samo jedna od stvari koja je predvidljiva.

2 godine prije

“… Svi koji su sudjelovali u vježbi obuke, izravno i neizravno, dobili su dvije injekcije cjepiva protiv COVIDA-19….”

Naravno tzv “Zapad” i “Rusija” – masovno truju i ubijaju svoje vojnike…
Rockfellerovoj satanistickoj tvorevini “KINA” – to ne pada na pamet…

Pitam se kakva ce “borbena gotovost” ovih pelcovanih tzv “vojski” biti za koju godinu…?
A Rockfellerove satanisticke tovrevine KINA?

Max
2 godine prije

Pa to jest plan

Maya
2 godine prije

Toliko o Izliječenima. Hvala za informacije, barem za one kojima bi mogle pomoći u Liječenju.

postenlopov
2 godine prije

Samo dva puta cijepljeni i ni buster nisu uzeli. Pa jesu li oni normalni? Pa to je abnormalna neodgovornost prema drugima. Oni su ziva opasnost za sve cijepljene.U karantenu sa njima, do kraja zivota.

Armagedon
2 godine prije

Svaka osoba na planeti mora biti “označena” radi implementacije u nove tehnologije, prelazak u 4. ind.rev., virtualni novac, poslušnost, kontrola itd…ID 2020-2030.,…pročitajte što je patent 060606
Sve su “elite” rekle, ali mnogi još pokrivaju uši ne vjerujući zašto bi netko to njima radio.
Što se prije osvijestimo prije će sve ovo završiti.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI