Švicarska policija izjavila ”Ne” Velikom resetu!

Svicarska policija
41 komentar

Policajci u Švicarskoj ustaju protiv ograničenja koja je nametnula vlada

Policija u Švicarskoj diže ustanak protiv “Velikog resetiranja”, odbijajući provoditi ograničenja za široku javnost, koja je nametnula vlada.

Skupina koja predstavlja švicarske policajce napisala je pismo švicarskom Savezu policijskih službenika (FSFP) izjavljujući da policajci rade za ljude, a ne za svjetsku elitu.

Skupina je upozorila da neće provoditi restriktivne mjere koje nerazmjerno narušavaju temeljna prava građana.

“Ako bi mjere bile u suprotnosti s općim mišljenjem stanovništva, nerazmjerno ograničavajući njihova temeljna prava, mnogi policajci ih više ne žele primijeniti”, napisala je skupina u pismu.

Dok je pismo u švicarskoj javnosti pozitivno prihvaćeno, FSFP je pokušao umanjiti ustanak tvrdeći da pismo predstavlja samo mali broj policajaca.

Adrian Gaugler s Konferencije zapovjednika kantonalne policije otišao je dalje, zaprijetivši policajcima sankcijama ako odbiju provesti mjere.

“Službenik koji odbije provoditi zakon može biti sankcioniran”, rekao je Gaugler.

“Policija koja odbija provesti mjere ograničenja zbog koronavirusa nije nešto što je svojstveno samo Švicarskoj”, piše Chris Tomlinson.

“Ranije ove godine policija u kanadskoj provinciji Ontario odbacila je nove ovlasti koje je izdala pokrajinska vlada, koje bi im dopustile da zaustave svakog vozača ili pješaka i zahtijevaju informacije o tome gdje žive i zašto nisu kod kuće.”

Međutim, neposlušnost prema nametanju ovakvih mjera nije prisutna samo u Europi.

Zakonodavci u Sjedinjenim Državama sada također pozivaju javnost u pogledu zahtijevanja slobode.

Kako je Neon Nettle prvi put izvijestio prošli tjedan, republikanski senator Rand Paul (R-KY) objavio je priopćenje u kojem poziva domoljubne Amerikance neka ustanu protiv tiranske vlade Joea Bidena, kako bi se “oduprli” “Velikom resetu” putem masovne građanske neposlušnosti.

Senator Paul pozvao je javnost neka ustane protiv neustavnih mjera zatvaranja, prisilnih mjera i štetne politike koje nameću elite “gladne vlasti”.

U tekstu za Fox News Paul je okarakterizirao vođe demokrata Bidena i predsjednicu Predstavničkog doma Nancy Pelosi kao “tirane”.

“Ne mogu nas sve uhititi”, izjavio je Paul pozivajući domoljube neka se “odupru” pokušajima demokrata prema “uništavanju Amerike”.

“Mi smo u trenutku istine i na raskrižju”, izjavio je Paul.

“Hoćemo li dopustiti tim ljudima da koriste strah i propagandu kako bi nanijeli dodatnu štetu našem društvu, gospodarstvu i djeci?

Ili ćemo stajati zajedno i reći, ne može?

Ne ovaj put.

Biram slobodu.”

Autor: Jay Greenberg
COVID-19FSFPVeliki reset
Pretplatiti se
Obavijesti o
41 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
esigusengfruanesrugf
2 godine prije

Ciospin, zamajavanje dalabu, kurtona ide dalje……………

Majk Majers
2 godine prije

Virujen da su ovakvi policajci u manjini. Jer većina njih ipak jedva čeka da može bit glavna baja, provodit teror itd. To je takvo zanimanje, takvi profil ljudi i na kraju krajeva tome i služe

Vjeko
2 godine prije

Ima li šanse da i kod nas ovako nešto zaživi.

Sunseeker
2 godine prije

Možda su im zaprijetili da i policija mora uzeti cjepivo….Pa koliko god da je policajac blesav i glumi baju ,sigurno ima dosta pameti da zna kako je to cjepivo otrov za njega i njegovu obitelj…..u ovoj priči samo narod treba da se skupi i kaze NE ,bio to vozač,radio u uredu,pekao kruh,vatrogasac,prodavač,doktor ili policajac….

ledeno doba
2 godine prije

ma koliko podržavam svaki otpor od bilo koga-ipak se ne zanosim iluzijom–jer državni batinaši,- vojska i policija su u svakom sistemu, zadnji koji će napustiti sistem, i okrenuti mu leđa, znamo to iz povijesti..
tek kada vide da brod zaista tone, tek tada će većina policijota i vojaka, napuštati gazde i prelaziti na stranu naroda…ali može već biti prekasno… jer kada jednom proključa bijesna rulja, – sve uniformirane sluge sistema, bit će prvi na njihovoj meti bijesa

Mladenko
2 godine prije

Policija i vojska neka stanu na stranu naroda ovaj cirkus ova “PLANDEMIJA”se završava za 24 sata.Odma se vraćamo u normalu.Na njima je da odluče dali će stati na stranu globalista ili naroda.

Emiliano Zapata
2 godine prije

U koliko je ovo istina,ovo je prva, prava pozitivna vijest u skoro pa 2g. Istina,samo za Svicarsku ali opet covjeka veseli a demoni tj. trolovi i ostale sluge sistema neka skvice…

Max
2 godine prije

Naprrijed ljudi

Legendarni Grk
2 godine prije

Haiti je nedavno odbio cijepljenje – poslali su im potres, kao i 2010. godine:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/potres-od-72-na-haitiju-najmanje-29-mrtvih-prijeti-i-tropska-oluja/2297237.aspx

Nakon potresa 2010. su američki brodovi odmah “došli pomoći” – donijeli su im koleru, a novce za pomoć su sebi međusobno podijelili, tako da je vrlo mali iznos te pomoći došao unesrećenim ljudima.
Tako su oni njima “jako pomogli”.
Druga njihova “velika pomoć” je da ubiju predsjednike država koji odbijaju agendu trovanja cijepljenjem.

Ingerman
2 godine prije

Policija se nigdje ne zamara s Corona mjerama bar u zadnje vrijeme kad je postalo jasno da je panika bila neopravdana.

Krmak
2 godine prije

OKULTNA KABALA PREKO SVOJIH IZOPACENIH MASONA SPROVODI MORBIDNO LUDILO OKO GRIPE.
NEKA KAZU LJUDIMA STA SE BACA IZ AVIONA SA VELIKIH VISINA.

Praetorian
2 godine prije

Mislim da s obzirom da je bocka tako dobro da bismo sve nase cuvare dobro zastitili i dali im njihovu dozu. Mi svi im trebamo svoje doze prepustiti, jer su oni ipak prioritet

Koronator
2 godine prije

Sad bio na Sv. Misi slavlja Velike Gospe u Bosni. Tisuće vjernika, mnoštvo bez maski, distanci i ostalih gluposti. Normalan život. Nigdje ne možeš vidjeti nekoga s maskom, kavane, restorani, bazeni, crkve, utakmice, maske zero, ohne mask😛😉. Bosna je dika zdravog razuma, te zaista slobodna zemlja

Koronator
2 godine prije

Stožeraši, opičeni kabalisti koji uskoro idu ća. Pa pa kabala, masoni i ostala bagro✌️😁

Leslie
2 godine prije

Bog je s nama, tko može protiv nas. Mi smo Kristovi, najjači smo

Leslie
2 godine prije

U Bosni se ne nose maske baš nigdje. Već dva tjedna otkako pređoh granicu i uđoh u Bosnu, nisam stavio masku hahaha. Pa najbolja država ikad. Koja švica, austrija..

Leslie
2 godine prije

Bosnu treba namjerno unazaditi da nikad ne uđe u EU iz ovog blagostanja

Josip
2 godine prije

Podrška Švicarskoj Policiji i svim drugima po cijelom svijetu koji su se oduprijeli ovoj tiraniji. Spasimo zemlju od luđaka koji nas žele porobiti i poubijati , oni su manjina, ” PROBUDI SE NARODE CIJELOGA SVIJETA “

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI