fbpx

Tajna služba SAD-a danas vrši iznenadni pretres konzulata Rusije u San Franciscu

FBI - konzulat San Francisco

2. rujna, tajne službe Sjedinjenih država planiranju izvršiti pretres generalnog konzulata Rusije u San Franciscu, uključujući i stanove diplomata, javlja glasnogovornica Marija Zakarova.

Američke tajne službe su zatražile da zaposlenici i njihove obitelji s djecom, napuste prostore u trajanju od 10 do 12 sati, a što je potrebno za planirani pretres.

Prema ruskom diplomatu radi se invaziji na diplomatska predstavništva, zaposlenike i njihove obitelji.

“Za sva pitanja vezana uz pretres, obratite se FBI-u“, odgovorio je predstavnik State Departmenta novinaru Sputnika.

“State Department je 31. kolovoza dao 48 sati roka ruskoj diplomatskoj misiji u San Francuski da napusti službene prostorije. Akcije koje Amerika poduzima uništavaju već narušene odnose s Rusijom, što će za posljedicu imati odgovor s naše strane”, izjavio je Sergej Lavrov.

Diplomatski rat između Rusije i Sjedinjenih Država se nastavlja, a koji se ne pamti još od vremena “Hladnog rata”.

0 0 vote
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
29 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
B Luka
Gost
B Luka
3 godine prije

Ala je iznenadan…??

mmne
Gost
mmne
3 godine prije
Reply to  B Luka

pa jos od tajne sluzbe!!

mmne
Gost
mmne
2 godine prije
Reply to  mmne

imamo isti nick?

Rtrtrt
Gost
Rtrtrt
3 godine prije

Igra zivaca

Svjatislav 989
Gost
Svjatislav 989
3 godine prije
Reply to  Rtrtrt

Igre bez kraja… Igre sa mirisom baruta..

Alen
Gost
Alen
3 godine prije

Sve najgore se treba ocekivati u narednom vremenu… Bijela kuca je neprijsteljski preuzeta ,kocnice su izgubili.. Veliko sranje je neminovno…

Janez
Gost
Janez
3 godine prije

To je vdor na “Rusko” ozemlje.

basso
Gost
basso
3 godine prije

Rusi trebaju prekinuti diplomatske odnose sa amerikom.

Andrej
Gost
Andrej
3 godine prije

Kazu da svaka batina ima dva kraja, a sada rusi serviraju. Prilicno sam uvjeren, da bi se Europom vec kotrljali tenkovi, kada u mracnim i vlaznim ruskim silosima ne bi cucao Satan i njegova zla bratija. Gdje ćeš veće ironije od toga, da upravo Sotona jamči mir u našim domovima?

Osoba C
Gost
Osoba C
3 godine prije
Reply to  Andrej

SS 18 Satana, je do sada neprevaziđena raketa, sa 40 bojevih glava, od kojih je 18 nuklearnih, a ostale mamci. SS 24 Jaris ima manji domet.

Riddick
Gost
Riddick
3 godine prije
Reply to  Andrej

Raketa se zove Satana po NATO kodifikaciji , rusko ime rakete je Vojvoda , Amerika ima slicnu raketu nesto manje razorne moci I nazvali su je popularno Peacemaker – Mirotvorac , radi se o propagandi njihova raketa je Mirotvorac a ruska je Satana.

Hash
Gost
Hash
3 godine prije
Reply to  Riddick

Njihov i Milosldni anđeo sije bombe i osiromašeni uran, za razliku od našeg koji donosi mir i dobrotu

Falseflag
Gost
Falseflag
3 godine prije

Jenkijima je bolje da spašavaju Texas, ovako će samo izazvati recipročne mjere…

izzan
Gost
izzan
3 godine prije

Moraju promjeniti baterije na prisluskivacima

Brane
Gost
Brane
3 godine prije

Potezi frustriranih idiota, uglavnom za domaće potrebe.

Ivo Lola nije sam
Gost
Ivo Lola nije sam
3 godine prije

Valjda smo naučili iz svega do sada da Sjedinjene Američke Države nisu država prema klasičnoj definiciji, već morbidni kriminalni mastodont čija je buržoazija umislila da je sve na svijetu njihovo i da imaju pravo uzimati i otimati, prijetiti i ucjenjivati, bombardirati i trovati druge narode i države. To je srž razloga koji su svijet doveli na prag III svjetskog rata.

mmne
Gost
mmne
3 godine prije

“u sridu” !!!….izvesna , izabrana, grupa (od boga?) praktikuje to!

antun comb
Gost
antun comb
3 godine prije

...

dugi
Gost
dugi
3 godine prije
Reply to  antun comb

u ovoj igri ludjaci protiv ostatka svijeta netko treba biti i psihijatar izgleda da je putin preuzeo tu ulogu

Tomica
Gost
Tomica
3 godine prije
Reply to  antun comb

Tek je središnjica. Upravo gledamo bjesomučno žrtvovanje svih figura u očajničkom pokušaju da izbjegnu neminovno. Šah-mat

tabula
Gost
tabula
3 godine prije

Ovo više nema nikakve veze ni sa diplomacijom, niti sa sankcijama. Ovo je više iskazivanje muke i bijesa zbog očiglednog neuspjeha američke bahate politike, kojom su mislili slomiti Rusiju. Neuspjeh je utoliko veći, jer su te sankcije Zapada, ustvari , što predstavlja izuzetan paradoks, natjerale ruske planere da predlože diverzifikaciju u proizvodnji, što je Rusija nevjerovatno brzo i elegantno učinila i na taj način amortizirala pritisak zapada na rusku privredu. Proizvod te američke nemoći su njihove teške frustracije, toliko teške da počinju gubiti orjentaciju i spadati na takve grane da od diplomacije prave cirkus i srozavaju svoj ugled. Ovo što oni sada rade je bijes, nemoć i frustracija, a ne diplomacija.

tuf
Gost
tuf
3 godine prije
Reply to  tabula

Istina, toliko su frustrirani da pod svaku cijenu žele naći (ili podmetnuti) bilo kakve dokaze koji mogu barem donekle opravdati njihovu anti-rusku histeriju i teoriju urote o utjecaju na SAD.
Jer su se već toliko izblamirali pred svjetskom javnošću da im gori pod petama iskonstruirati bilo kakvu održivu bajku kojom bi opravdali svoje postupke – a iskreno, svima je već lagano dosta njihove psihotične naravi.

dem
Gost
dem
3 godine prije

Napokon je gotovo – Nasi partneri.

Čardak
Gost
Čardak
3 godine prije

Zato se jučer dimilo iz ambasade pa su čak pozvani i vatrogasci. Osjetljive dokumente treba zaštititi.

gut
Gost
gut
3 godine prije
Reply to  Čardak

Tko je zvao vatrogasce?
Jel to obicaj u Americi kad dimi iz dimnjaka da dodju vatrogasci?
To s vatrogascima i novinaroima je namjestila CIA.
Zelu publicitet.
USA vlast zeli ubjediti nas da je svjetsko cudo u San Francisku kad dim iizlazi iz dimnjaka a ne njihov dekadentan nacin zivota i kriminalno ponasanje njihove vlade koja zeli pojesti svog oponenta za dorucak.

Čardak
Gost
Čardak
3 godine prije
Reply to  gut

Išao bih čak malo dalje – tom pričom oko dima iz dimnjaka želi se reci kako “zli” Rusi uništavaju dokumente koji dokazuju spregu Putina i Trumpa ili već nešto na tom tragu. I onda će besramno izjaviti nešto tipa: “imamo pouzdane informacije kako je ambasada sadržavala dokaze o Trumpovoj vezi sa Rusijom, ali ti dokazi su u zadnji tren uništeni”. Paralelno sa time medijski napisi “Sto je to gorjelo u ruskoj ambasadi?” ili “razbijeno rusko špijunsko gnijezdo u srcu Amerike”… I tako se, točkicu po točkicu, stvara “paralelna realnost” ispunjena paranojom kojom se onda može dalje manipulirati.

Ovakvi postupci u svakom slučaju zorno prikazuju šizofreno stanje američke vladajuće elite koje sve vise lici na mješavinu monthy pythona i 1984… Ako je uoči dolaska “Trumpove” administracije i postojala nada kako je prevladao razum i pragmatični pristup geopolitici, sada je jasno da vlast sve vise preuzimaju krajnje zadojeni “neoconsi” koji su u stanju posijati pakao diljem planete samo kako bi ostvarili ciljeve neke svoje nemoguce i bolesne ideologije… Ne tako davno jedan brkati čovječuljak je pokušao na vlas isto, doduše u drugim okolnostima, ali znamo kako je završilo.

stipa
Gost
stipa
3 godine prije

Ovo je kompletno ludilo u USrA… Za što baš u SF, NY i Washingtonu?… Vjerujem da će uskoro nestati svaki podsjetnik u tim gradovima koje su Rusi svojom flotom štitili od blokade Britanske flote u USrA građanskom ratu… Za podsjetnik, ti gradovi su bili glavne luke Unije, a Britanija je bila na strani Konfederacije

stipa
Gost
stipa
3 godine prije

I vjerujem da su već podmetnuli “dokaze” koji će dokazati rusko namještanje USrA predsjedničkiih izbora

Zvrk
Gost
Zvrk
3 godine prije

Na određen način paše i rusiji. Razlog više da vrati nazad IT mozgove iz obližnje doline.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik