SKRIVENA PORUKA – Istina o pretresu stana francuskog ministra i bivšeg premijera

Manipulacija sa suđenjem
49 komentara

Bit ćemo kratki i jasni. Već dva dana slušamo o pretresu stana aktualnog francuskog ministra zdravlja Olivera Vérana, bivšeg premijera Edouarda Philippa, bivše ministrice Agnès Buzyn i Jérômea Salomona.

U sklopu sudske istrage koju je u srpnju pokrenuo Sud pravde Republike, pretraženi su i uredi ministra zdravstva i glavnog ravnatelja zdravstva, koji su još uvijek na funkciji.

Datum je bio fiksiran dugo vremena, ali pada na dan nakon intervencije predsjednika Republike koji je najavio uspostavu policijskog sata za dio teritorija Republike Francuske. U četvrtak, 15. listopada ujutro, domovi bivšeg premijera Edouarda Philippea, sadašnjeg ministra zdravstva, Oliviera Vérana, njegovog prethodnika na ovom mjestu, Agnès Buzyn, bivše glasnogovornice vlade Sibeth Ndiaye i generalnog direktora zdravstva Jérômea Salomona, izvršili su žamdari Središnjeg ureda za zaštitu okoline i javnog zdravlja u sklopu sudske istrage koju je otvorio Sud pravde Republike (CJR) o upravljanju zdravstvenom krizom.

Dana 7. srpnja, državno tužiteljstvo pokrenulo je sudsku istragu povjerenu istražnom odboru CJR – jedinom tijelu ovlaštenom da sudi ministrima – kako bi se utvrdilo jesu li oni su mogli počiniti kaznena djela u upravljanju zdravstvenom krizom povezanom s epidemijom zbog novog koronavirusa.

Manipulacija je perfidna, zato i prolazi. Sud pravde kojeg čine i političari, ne želi znati ništa o manipulaciji glede koronakrize, koju na portalu Logično raskrinkavamo, već naprotiv želi znati jesu li osobe učinile dovoljno da bi se navodno spriječila korona pandemija.

Da, dobro ste shvatili, ovo je vjerojatno perfidna poruka upozorenja svima koji propituju mjere protiv korona krize, a koji sutra, kao i ministri, mogu kazneno odgovarati jer nisu činili “dovoljno”. Očekivati od političara da sude svojim stranačkim kolegama je i više nego naivno. Pamet u glavu naši dragi Logičari, manipulacije su svuda oko nas.

francuskaKoronamanipulacijapretres
Pretplatiti se
Obavijesti o
49 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
mario
3 godine prije

DONESENA PRESUDA: Muškarac koji je napao Alemku Markotić osuđen na zatvorsku kaznu!prate medije, prate facebook, mobitel, trebo im je jedan ovakav napad da pocmu pratiti i komentare, dobro došli u vrli novi svijet

Puž
3 godine prije

Nekak mi je sve to i dalje ful sumnjivo. Alečkovićka tvrdi da njen muž dolazi iz obitelji sudaca… baš me zanima kog čemo uhvatiti u laži ovaj put!

Olympique Lyonnais
3 godine prije

Jedini je Logično ispravno preneo ovu vijest, dok su drugi podlegli manipulaciji.

Zorule
3 godine prije

Cini mi se da sam negdje procitao da ova informacija da je predmet istrage “da li su ucinili dovoljno” ustvari potekla od odvjetnice koja zastupa te osobe koje su pretresene. Moze biti dezinformacija.

Wolf
3 godine prije
sufhbvervuweruveruve
3 godine prije

Mucke je to sinoć ispravno protumačio a ne kako je profesorica prezentirala, obmana za malu djecu.

Max
3 godine prije

Očito su bili neposlušni

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI