Restoran se izvinjava što je izbacio policajce da bi održao „bezbjedan prostor“

San Francisko policija
5 komentara

Restoran u San Francisku izvinio se nakon što je njegovo osoblje uskratilo uslugu trojici naoružanih policajaca, tvrdeći da je njihovo oružje izazvalo osjećaj ugroženosti gostiju koji nisu bijelci.

Od trojice policajaca je zatraženo da u petak napuste „Hilda i Jesse“ – restoran koji se nalazi u luksuznoj ulici Union Street u San Francisku – a vlasnici su naveli da se njegovo osoblje „osjećalo neprijatno zbog njihovog višestrukog oružja“ nakon što su policajci sjeli.

„Naš restoran je bezbjedan prostor – posebno za kvir i bipol osobe“, rekla je suvlasnica Rachel Sillcocks u izjavi. „Rado bismo ih dočekali van službe, bez uniformi i bez oružja. Žao nam je što vas je odluka uznemirila. Razumijemo vašu perspektivu i nadamo se da ćete razumijeti našu.”

Međutim, restoran je u nedjelju odustao, uputivši izvinjenje nakon što su kritike preplavile Google i Yelp, što je rezultiralo prosječnom ocjenom restorana od 1,4 odnosno 1 zvjezdica.

„Napravili smo grešku i izvinjavamo se zbog nesrećnog incidenta u petak“, rekle su Sillcocks i suvlasnica Kristina Liedags Compton. „Zahvalni smo svim pripadnicima snaga koji naporno rade da bi nas zaštitili, posebno u ovim izazovnim vremenima.“

Dvije vlasnice su izrazile nadu da bi restoran mogao da „popravi i nastavi da gradi mostove sa SFPD“, zaključivši: „Ovo su stresna vremena, a mi smo ovo loše podnijeli“.

U sopstvenoj izjavi, šef SFPD William Scott otkrio je da odjeljenje traži od svojih službenika „da podrže lokalna preduzeća i upoznaju ljude koje su se zakleli da će čuvati“.

„Vjerujem da ogromna većina stanovnika San Franciska podržava svoje policajce, koji zaslužuju da znaju da su cijenjeni zbog teškog posla koji od njih tražimo – u svojim uniformama – da bi naše četvrti i preduzeća bili bezbjedni“, napisao je šef Scott prije nego što se restoran izvinio.

PolicijarestoranSan Francisco
Pretplatiti se
Obavijesti o
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
SlučajniČitač
2 godine prije

U međuvremenu u naciEU, situacija je obrnuta. Policija hoda po restoranima i pod prijetnjom primjene prisile, hapšenja i zatvaranja, traži ausweis potvrde i vrši teror nad građanima. One koji nemaju brutalno kažnjava, a za mjesec ih i deportira u konc logore.
Moram priznati da zavidim Amerima, tek sad se vidi da kod njih ustav i slobode ipak nešto znače, za razliku od EUs.ithole

Ivan Grozni
2 godine prije

Naoružane osobe nemaju što tražiti u zatvorenim javnim prostorima u kojima nema incidenta. Radilo se o policajcima, vojnicima ili lovcima ili pak o civilima.
Gdije je oružje tu je uvijek opća opasnost po život i mir.

Otvori oči
2 godine prije

h ttps://www.bitchute.com/video/zN9OZ67CqgcR/

Evo malo “policije”…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI