Tri musketira s mudima

Tri musketira s mudima

Novak Đoković, Dejan Lovren i Tony Cetinski usudili su se  javno reći što misle. Svu trojicu veže farmaceutska industrija ili cenzura u koju nemaju previše povjerenja. Žele znati više o nuspojavama cjepiva i pobornici su slobodnog izbora. Mainstream mediji su ih preko noći pretvorili u teoretičare zavjere. Ne samo domaći mediji, nego i strani. Svi traže njihove “glave”. Oduprijeti se stadu i lobijima, mogu samo osobe s mudima i mozgom. Trojica sa slike definitivno imaju i muda i mozak. Muda, jer nisu podlegli kolektivnoj histeriji, a mozak jer se usude propitivati i ne biti klimoglavci. Ne ulazimo u priču što je istina vezano za cjepiva, ali točno znamo da je za svaku istinu potrebno čuti oprečno mišljenje, kojeg danas nemamo.

Dejan LovrenNovak ĐokovićToni Cetinski
Pretplatiti se
Obavijesti o
93 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Dejan
3 godine prije

Evo još jedan s mudima
VIRUSI NE MOGU DA UZROKUJU BOLEST – DR STEFAN LANKA – VIRUSOLOG
https://www.youtube.com/watch?v=PxAMZE-YdCI

Janoš
3 godine prije

Evo, neću ni ja da se cijepim iglom.
Ako ponude cjepivo koje se uzima kroz usta i gore nalijepe deklaraciju kao što lijepe proizvođači hrane te napišu specifikaciju sastojaka i daju jamstvo da nema nuspojava, onda ću tek da razmislim trebam li cjepivo. U protivnom, odjebite dečki u skokovima, kako kaže Krešimir Mišak.

Janoš
3 godine prije

@guest_417248
Molim vas navedite izvor vaših informacija. Ovako mogu i ja napisati da je Francuska objavila rat Njiemačkoj (iz pouzdanih izvora naravno). I vama good night ako se spremate na spavanje.

JeLiOvoVic?
3 godine prije

Možda imaju muda (mada se iz teksta to ne vidi), ali sa mozgom su očito deficitarni

Prolaznik
3 godine prije

Nije mi jasno zasto negativni komentari. Ljudi se zalazu za slobodu izbora i to je hvale vrijedno

Zvrk
3 godine prije

Lovren i muda?!

Pa taj ljudski bankomat je trebao dobiti kaznu za krivokletstvo, ali tko je još vidio osuditi drugog na svijetu. Taj može biti idol samo neukima.

Nema Corone
3 godine prije

Ma tebi je deficit u praznoj glavi, klimoglavče…

neznanje
3 godine prije

Kad si poznata osoba moraš jako paziti što pričaš. Sva trojica su kvalificirani za izjave o preventivi zaraznih bolesti koliko i ja o načinu rada u njihovim profesijama. Što mi znamo o specifičnosti njihovih profesija. Ništa. Njihova igra ili pjesme nam se sviđaju ili ne i koga briga za to. Zašto ih smatrate večim stručnjacima u zdravstvu nego mene u nogometu, tenisu ili zabavnoj glazbi.

Tony
3 godine prije

Vidio Tony kako konje potkivaju pa i on digo nogu !

Zax
3 godine prije

Realno, Cetinski je visak u ovom clanku. Nikog nije briga sta on misli a njegovi stavovi mogu mu samo pomoci zbog samoreklame. Novak i Lovren su druga prica. Ipak riskiraju da ostanu bez sponzora zbog ovakvih stavova.

Daks
3 godine prije

Bravo za slobodu razmišljanja i stav prema vakcinaciji.

Emiliano Zapata
3 godine prije

Cekajte malo, a gdje je Ivan Pernar? On ima vise muda od njih svih zajedno, a i prvi je na to upozoravao! Sad, naravno mozete pljuvat po njemu ali kad krene chip i cjepivo pa kad skuzite ovaj dobio autizam, onaj ostao sterilan, a one tamo umrle pa dode red na vas i vasu djecu da ga primite, onda cete se sjetit kako ste ga pljuvali!

Max
3 godine prije

Bravo momci.

Moris
3 godine prije

Vidim da ima dosta komentara kojima se aludira na njihovu stručnost. Da li dr. Bili ima potrebne kvalifikacije da raspravlja o cijepivima i epidemijama. Čak nema završen niti jedan fakultet. Poslušajte šta priča, još uvijek imate videe. Da li je to što priča normalno? A on ipak cijelom čovječanstvu sugerira šta mu je za činiti. Da li ima pravo na to? Razmislite malo. Ova trojica se zalažu za slobodu izbora i ništa drugo. Tu stručnost nije bitna. Sloboda govora je jako bitna, pa nje zahvaljujući Faktografu više niti nema.

alex
3 godine prije

Lovren je legendarni istinoljubac..
Što se jako dobro vidjelo na suđenju Zdravku Mamiću u Osijeku. Cetinski također, što se vidjelo kad je ukantao čovjeka Mečkom…nasrao je svega i svačega. Inače, iskrenost i poštenje mu je nasljedno…familjarno…😝😝😝

Cigo
3 godine prije

Dragi kolege komentatori! čitam neke od komentara i naprosto ne mogu vjerovati. Kakve veze ima što je Cetinski i kakvi su mu roditelji ako čovjek iznese svoje mišljenje. Da nam je neko prije 20-ak godina govorio da će neko pozatvarat cijeli svijet i da se nećemo normalno moć kretat, proglasili bi ga ludim. Eto sad neki komentatori ovdje iznesu svoje mišljenje pa odma ajde udri po njima: “Imaš Ti diplomu? šta Ti znaš? Mrš trolčino!…” Znam puno doktora kojima je njihovo znanje napunilo mozak pa više nemaju mjesta za zdravu logiku. Baš me briga što oni misle. Ja sam isto protiv cjepljenja, 5g i sl. Zašto bi mi morali začepiti usta samo zato što sam rekao nešto što se ne slaže s mišljenjem većine? U čemu je problem drugovi i drugarice, ako ja pričam gluposti? Očito da se iza toga krije nešto više kad ne date da se čovjek izjasni.… Čitaj više »

Dunja
3 godine prije

Omladinci imaju hrabrosti da misle, pša potom i da glasno kažu šta misle…meni je najubedljiviji bio vojni lekar, Amerikanac…
Rašid Butar
https://www.youtube.com/watch?v=KwoCQ-eTXzA

Hašo
3 godine prije

Cijepiva su otrovi . Moje mišljenje . Bilo i ostaće . Tko zna ,zna . Tko ne zna njemu cjepiva dva .

krezubi glasac
3 godine prije

Novak Djokovic gospodin , car, stroj na terenu. Slobodan covjek i sada napadan od srpske masonerije. Sretno Nole !
Cijepljenje? Ako ga bude samo kosher kvalitete !!!

Perun
3 godine prije

Nema tenisa …nema nogometa… nema koncerata…nema nasih Papalina….P.S malo po malo i nista nije ostalo ….

Perun
3 godine prije

8 MAJ je dan kada je kapitulirao fasizam …..ZIVJELA SLOBODA ….SLAVA POBJEDNICIMA I HEROJIMA …..PS Bauk Koronizma kruzi Svijetom i podsjeca na prosla vremena …..Donose se zakoni koji nemaju smisao u doba Takozvane Pandemije ….Iskreno se nadam boljim vremenima od ovog u kojem zivim sad …..

PATMAT
3 godine prije

Aj ti nama Roko reci šta si htio, budu te pustili. Probaj opet. Probaj pisat bez vrijeđanja. Ja uvjek probam 2-3 puta ak neide. Tek onda odustanem. Takav sam i sa ženama. 🙂

Klump
3 godine prije

Jaz se tudi nebi rad cepil, smo kaj ko bodo podkupljeni birokrati naredili vse ,da se bomo morali, če ne bomo pa privilegije izgubili, naprimer če hočeš it v avstrijo delat najprej dokaz ,da nimaš virusa narediš test , kasneje si izmislijo ,da testi niso 100 % samo tako lahko potuješ če si cepljen, kasneje zaradi lažjega prehoda kontrole še čip. Vse se dela ,da se izpolni svetopisemski inžiniring razodetja ali znak pošasti 666 ali www -svetovna računalniška mreža.

vesna scrollavezza
3 godine prije

Legenda .., kapa do poda .

Gogi
3 godine prije

Dobro je da ima takvih ljudi. Potpuno mi se gade bezmude i bezmozge ovce, kolektivisti i fasisti.

VOLGA VOLGA
3 godine prije

Hrabri i iskreni-svaka čast-pitanje je da im se ne dogodi-što si mi u kavu stavila….

Armagedon
3 godine prije

Mislim da nas jedino UJEDINJENJE moze spasiti od ove nocne more …pustite podijele i kritiziranja , ostavite to za neka druga vrimena , zajednicka borba je jedina za spas covijecanstva , pustite politicke i vijerske podijele i ubijedenja , ovo je opstanak covijecanstva i nase dijece , jeino tako mozemo pobijediti ovo zlo ..

vesna scrollavezza
3 godine prije

Pozivanjem za zakon možemo izbjeći “obvezno ” cijepljenje .

Pravo na prihvaćanje ili odbijanje pojedinoga dijagnostičkog, odnosno terapijskog postupka

Članak 16.

Pacijent ima pravo prihvatiti ili odbiti pojedini dijagnostički, odnosno terapijski postupak..

https://www.zakon.hr/z/255/Zakon-o-za%C5%A1titi-prava-pacijenata

Tadija
2 godine prije

Znao sam da ovi nasi momci imaju muda.
Podrzavam ih i pozdravljam,s’ vama ce biti lakse do istine.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI