Ovo je trijumf zla? Zabranjivanje Ivermektina i Hidroksiklorokina u prilog katastrofalne vakcinacije protiv Covida–19 Medicinski autoriteti Zapada i javni mediji treba da budu optuženi za zavjeru radi masovnog ubistva

Afrika - Ivermektin
149 komentara

Sudija iz Ohaja nalaže bolnici da liječi COVID-19 pacijente na respiratoru Ivermektinom.

Ubice u bolnici West Chester u Cincinnatiju radije bi da pacijenti umiru nego da ih liječe Ivermektinom. Toliko je medicinski establišment lud i ispranog mozga. Sudija je morao da interveniše kako bi primorao bolnicu da liječi Ivermektinom umirućeg pacijenta. U Americi za dobijanje kompetentnog medicinskog tretmana potrebno je pobijediti u sudskom postupku.

Korumpirani organi javnog zdravstva koji štite profit Big Pharma koriste izgovor da ljudi očajnički traže Ivermektin, ali kad ne mogu nabaviti Ivermektin za ljude, nanose štetu sebi uzimajući velike doze u formulacijama za životinje. Ovo, naravno, nije opravdanje za zabranu upotrebe doza formulisanih za ljude.

Ivermektin pobjeđuje Kovid u Africi gdje se koristi protiv riječnog sljepila

U jednom ranijem članku ukazao sam na to da su u zemljama zaraženim malarijom u kojima je stanovništvo tradicionalno uzimalo HCQ nedjeljno kako bi se spriječila infekcija, slučajevi kovida rijetki, jer je HCQ takođe prevencija i lijek za kovid.

Sada japanski istraživači izvlače dokaze da se u afričkim zemljama u kojima je onkocercijaza ili riječno sljepilo endemska bolest, Ivermektin distribuira stanovništvu radi sprječavanja ili liječenja infekcije. U ovim zemljama praktično nema kovida.

Istraživači su podijelili Afriku na zemlje koje imaju programe Ivermektina za kontrolu riječnog sljepila i one koje nemaju. Zemlje bez programa Ivermektin imale su 4,3 puta više slučajeva i 5,7 puta više smrtnih slučajeva Covida-19 uprkos tome što su imale 220.000.000 manje populacije.

Studija zaključuje:

„Zaključci: Morbiditet i mortalitet u endemskim zemljama sa onhocercijazom (riječnim sljepilom) manji su od onih u zemljama koje nisu endemične. Liječenje onhocercijaze u zajednici Ivermektinom je najrazumnije objašnjenje za smanjenje morbiditeta i mortaliteta u Africi. U područjima gdje se Ivermektin distribuira i koristi cjelokupnoj populaciji, to dovodi do značajnog smanjenja mortaliteta.

Upotreba Ivermektina u Indiji dala je isti rezultat. U provincijama Delhi, Uttar Pradesh, Uttarakhand i Goa, gdje se Ivermectin široko koristi kao preventiva protiv Covida-19, slučajevi su opali za 98 %, 97 %, 94 % i 86 %.

S obzirom na ove činjenice, nije samo nečasno, već i namjerno ubistvo kada medicinske vlasti i medijske prostitutke tvrde da su HCQ i Ivermektin nesigurni, neprovjereni i preporučuju i aktivno sprječavaju njihovu upotrebu za suzbijanje Covida–19.

I HCQ i Ivermektin su u širokoj upotrebi decenijama i toliko su bezbjedni da su u većini zemalja dostupni za kupovinu bez recepta.

Dvojica visokih zvaničnika FDA podnijeli su ostavke u znak protesta protiv politizacije odluke idiota iz Bijele kuće, CDC i Faucija, koji su zaobišli FDA tamo gdje postoje regulatorna ovlaštenja, za davanje treće (buster) doze vakcine protiv Covida-19.

Dokazi su ogromni da mRNA „vakcine“ ne štite, nego izazivaju štetne nuspojave, uključujući smrt, i šire virus.

Stoga je jedini razlog za davanje dodatnih doza pogoršanje i širenje infekcije. U svakoj zemlji u kojoj je većina stanovništva vakcinisana, velika većina novih slučajeva Covid–19 je među vakcinisanima. Kako dodatna doza vakcine može biti rješenje? Da li je zaista moguće da su službenicima javnog zdravstva, ljekarima i upravnicima bolnica toliko isprani mozgovi da su nesposobni za razmišljanje? Kako mogu biti slijepi za jasne i neoborive dokaze da je program vakcinacije protiv Covida–19 zdravstvena katastrofa?

Medicinske vlasti i medijske prostitutke znaju činjenice. Zašto ih potiskuju?

Zašto lažu i lažno tvrde da su novi slučajevi COVID-19 „pandemija nevakcinisanih“, kada zemlje sa najviše vakcinisanih imaju najviše novih slučajeva, a većina novih slučajeva su vakcinisani ljudi? Ovo ne može biti puka greška medicinskih vlasti i medija. Ako vakcina daje imunitet, zašto su buster doze potrebne svakih nekoliko mjeseci, kako Fauci sada izjavljuje? Svaki busterkrug daje nove varijante imune na vakcine. Ovo je politika za farmaceutski profit i masovne bolesti i smrt.

Ipak, to je ono što nam vlastita vlada i medicinski sistem rade.

Smatram da je odvažnost namjerne laži izuzetna jer dostupne informacije čine laž potpuno transparentnom. Oni koji ubijaju ljude svojim lažima ne pokazuju sramotu!

Ovo je trijumf zla.

Autor: Dr. Paul Craig Roberts

COVID-19Ivermektin
Pretplatiti se
Obavijesti o
149 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Maki
2 godine prije

Realno tzv. virus sars cov2 ne postoji i nije ga potrebno liciti nicim pa bi ivermektinom niti hidroksiklorokinom, a kamoli laznim cjepivima. Odmah se po proglasenju plandemije znalo da ce se cjepivo nametnuti kso jedino “rjesenje” imajuci u vidu probni balon sa tzv. svinjskim gripom.

Legendarni Grk
2 godine prije

Mali podsjetnik – kako političari pred kamerama lažiraju svoje cijepljenje, a traže od drugih da se otruju cjepivima.

Hrvatski Milanović lažira cijepljenje – jasno se vidi na nema igle, naročito kada se poveća slika:

ttps://storage.radiosarajevo.ba/image/572194/1180×732/Milanovic_cjepivo_januar2021_PS.jpg

Srpski Vulin lažira cijepljenje – cijepe ga kroz rukav:

ttps://static.mondo.ba/Picture/437807/jpeg/Tan2021-1-6_112436502_2

Lucija
2 godine prije

cilj im je pobiti, a ne liječiti ljude!! rade na svom programu i planu.. Sve se zna odavno

Dejan
2 godine prije

Svi se slažemo da trebaju biti optuženi (osim možda par trolova koji veruju da ti farmakomafiajši rade u njaboljem interesu svih ljudi). Samo je pitanje ko će ih optužiti i procesuirati. Koja je to realna sila koja će to uraditi?

Tim Kunić
2 godine prije

Identificirati, uhititi, osuditi i povješati sve krivce za ovaj zločin. Bez osvete eugeničkim elitama nema mira u svijetu. Eugenika neka počne od njih.

Siniša
2 godine prije

Apsolutno.

Throne
2 godine prije

Doci ce i oni na red, nisu ni oni zasticeni licki medvjedi. Polagati ce racune kao i mnogi nacisti koji su pocinili zlocine u WWII (vjerovatno biti ce i onih koji ce se mozda izvuci), ali sada nije to u 2 d vec u 3d tako da ce ih biti vrlo mali broj. Kako sijej, tako ces i zanjat ali to moze biti i u drugacijem smislu, odnosno na kraju ce dobiti kaznene racune za svoje kriminalne radnje.

Jomla
2 godine prije

Ne masovno ubojstvo, ne genocid, već homicid!

ledeno doba
2 godine prije

vijest od prije nekoliko dana: ttps://www.glasistre.hr/svijet/ho-predvida-236000-mrtvih-od-covida-u-europi-u-iduca-tri-mjeseca-742583 Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) očekuje da će od kraja kolovoza do 1. prosinca u Europi biti 236.000 smrtnih slučajeva povezanih s covid-19, rekao je regionalni direktor WHO-a za Europu Hans Kluge na konferenciji za novinare u Kopenhagenu u ponedjeljak. Broj smrtnih ishoda covida-19 porastao je za 11 posto samo prošlog tjedna, rekao je Kluge. Crno predviđanje dolazi iz Instituta za zdravstvenu metriku i procjenu Sveučilišta Washington u Seattleu. Porast oboljelih je izazvala visoko zarazna delta varijanta, ublažavanje mnogih javnozdravstvenih mjera u brojnim zemljama i znatni rast broja putovanja tijekom ljeta, rekao je. Došlo je do naglog rasta broja novozaraženih, posebice na Balkanu, Kavkazu i u Središnjoj Aziji, dodao je Kluge. Prema definiciji WHO-a, europsku regiju čine 53 zemlje u Europi, na Kavkazu i u Središnjoj Aziji. —- ali ono što ne piše u ovoj vijesti, tko i što je taj “Institut za zdravstvenu metriku… Čitaj više »

Stara kuka
2 godine prije

To namjerno i plansko uskraćivanje preparata koji su se redovno, kad god su upotrebljeni, pokazivali efikasni u spriječavanu izmišljene bolesti “kovid” (a stvari gripe) ili ublažavanu posljedica i liječenju kao što su Ivermectin, HCQ u kombinaciji s azitromicinom i icinkom, alfa timosin, budezonid ili Regeneron (kojeg je dobio Trump pa za dva dana prebolio “kovid”) i jeste najveći i najteži kriminal u cijeloj ovoj zločinačkoj priči. Tu razumijevanja, a pogotovo opravdanja i oprosta ne može i ne smije biti.

Još je nekako i razumljivo forsiranje neefikasnih lijekova i cjepiva zbog profita. Ne može se opravdati, ali može se razumjeti. To je prevara motivirana pohlepom.. Ali namjerno uskraćivati umirućim ljudima kojima službeno odobrene “terapije” nisu ništa pomogle, lijekove i preparate koji bi im vjerojatno spasili život nije ništa drugo nego teško i isplanirano ubojstvo i za to bi morale biti upogonjene električne stolice..

neznanje
2 godine prije

Prava “faca” za pisanje protiv korporacija
Dr. Paul Craig Roberts: Ph.D. Economics, B.S. Industrial Management,analitičar i savjetnik u Kongresu Sjedinjenih Država gdje je bio pripisan kao primarni autor izvornog nacrta Zakona o porezu na oporavak gospodarstva iz 1981. Bio je pomoćnik ministra financija Sjedinjenih Država za ekonomsku politiku pod predsjednikom Ronaldom Reaganom i – nakon odlaska vlada – deset godina držala katedru za ekonomiju Williama E. Simona u Centru za strateške i međunarodne studije i bila u nekoliko korporativnih odbora

ledeno doba
2 godine prije

eno, na indexu, kao naručeno, poznati Petar Stošić (koji izgleda kao hipster taliban), odmah napisao članak po narudžbi, za orcnjivanje ivermektina:

“Što je ivermektin, koji antivakseri promiču kao “čudotvorni lijek” za koronu?”

Stošić, koji se inače u zadnjih 5-6 godina proslavio člancima, u kojima je branio ISIL-ove glavosječe u Siriji, kao borce za slobodu protiv okrutnog diktatora Asada, pa su ga i sam mnogi čitatelji na Indexu, podrugljivo nazvali “Jihadi Perica”

Spiridon Luis
2 godine prije

Da li mi može netko reči šta se događa? Da li je Soroš kupio portal logicno.com?
Svaki suvisli tekst koji objavim i potkrijepim ga sa sliko admin briše, tako da mi ne preostaje ništa nego zaključiti na d aje na platnoj listi Soroša.
Eto ode i zadnji portal u njihove ruke, sada može s Faktografom plesati užučko kolo.
SRAMOTA admine!

onsefvniuesnfviunwei
2 godine prije

Čekaj, nekome još uvijek nije jasno da čisto zlo, ne sa ovog svijeta, vlada planetom……………

Stara kuka
2 godine prije

E ovo je stvarno zanimljivo. Američki CDC svaku smrt osoba cijepljenih “od kovida” ,a ako je od cijepljenja prošlo 14 ili manje dana računa kao smrt necijepljene osobe. To se može vidjeti iz izvješća o infekcijama, hospitaizacijama i smrti “kovid” pacijenata za Los Angeles County. Linkovi su dolje, Dodati “h” na početku.

Što znači da ako osoba umre ili mora bti hospitalizirana zbog posljedica samog cijepljenja, a koje su se dogodile unutar 14 dana od cijepljenja ne računa se kao smrt ili hospitalizacija od posljedica cjepiva, a niti kao smrt ili hospitalizacia cijepljene osobe nego kao necijepljene.

ttps://greatmountainpublishing.com/2021/09/03/cdc-now-classifies-covid-19-deaths-within-14-days-of-vaccination-as-unvaccinated-deaths/

ttps://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/pdfs/mm7034e5-H.pdf

Tomi
2 godine prije

OT:
Liječnici u VB za svako cijepljeno dijete, pored osnovnih 12,5£, dobiju dodatnih 10£. Dakle, ukupno 22,5£ za svako dijete.
Izvor (točka 14.): https://www.england.nhs.uk/coronavirus/wp-content/uploads/sites/52/2021/08/C1384-Vaccinating-children-and-young-people-frequently-asked-questions.pdf

Max
2 godine prije

Ubijanje ljudi

Mali Ivica
2 godine prije

Riješenje nije u protestnim okupljanjima pisanjima ili galami, treba poduzeti radikalnije mjere. Recimo Molotovljev koktel baciti na redakciju Main stream medija koji reklamiraju cjepljenje. Pa takvom diverzijom istovremeno i sinhronizirano napasti na nekoliko lokacija istovremeno. Ili može isto tako uprave poduzeća i ustanova koje prisiljavaju uposlenje na cjepljenje. Diverziju su odavno poznate metode u ratovanju a ovo što nema rade je agresorski rat protiv naroda.

Mujica
2 godine prije

Dobro hoće li se javiti onaj što nadnevnoj bazi analno cjepi von Anemičnog.

Vladimir
2 godine prije

Neka o ivermektin i hidroksiklorokinu govori Đikić ,Trobonjaca i ostali naši virolozi i infektolozi koji nevlihece base ljude jeftinim i učinkovitim lijekovima već se sve radi da bi se ljudi morali cijepiti pa počinju od pojedinih profesija a onda će morati svi.Ako ne lijeve neka odgovore zašto ti ne čine ?je li im tko zabranio ili imaju neke spoznaje da je ti štetno i nekorisno

Ana
2 godine prije

Pravo medicinski autriteti su zatvarani u umobolnice, slani na sud i na disciplinske komisije; prijetilo im se smrcu, blaceni su u tim istim razbojnickim medijima.
Ovo sto vi spominjete kao medicinske autoritete ovdje su prodane kurvice i “medicinari” tv platoa!

nessy
2 godine prije

Pustimo USA, pokusajte prilikom bolnickog lijecenja kod nas sugerirati/zamoliti doktora da napravi nesto vezano za terapiju, razlicito od onoga sto je on zamislio. Rezultat vam se nece svidjeti.

Jadranka S
2 godine prije

Gospodine rimtu , jeste li dobro?

Vladimir
2 godine prije

Danas,7.09.21.u Jutarnjem pišu o štetnosti ivermektina .Navide da su pune američke bolnice ljudi koji su uzimali ivermektin jer je ti lijek za konje a ne ljude.Molio bih redakciju logično da provjeri pisanje Jutarnjeg i napise članak koji bi rasvijetlio sto je istina glede toga

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI