Trump izjavio da je Joe Biden izmanipuliran od strane demokratske, radikalne ljevice

Joe Biden
13 komentara

Kako je iznio Donald Trump, utjecaj kolega demokrata na politiku Joea Bidena doveo ga je do točke da ne zna “gdje je”, što bi bilo štetno za zemlju, ako bi on pobijedio u utrci za Bijelu kuću u studenom.

Tijekom epizode “Hannity” Fox Newsa, koja je prikazana u četvrtak, predsjednik Trump pretpostavio je da je njegov demokratski protivnik za predstojeće izbore, koji se trebaju dogoditi u studenom, Joe Biden, “izmanipuliran” i da ga je izmanipulirala radikalna ljevica u stranci.

“Mislim da su mu isprali mozak”, primijetio je predsjednik. “Isprali su mu mozak. Ne zna gdje je. Ne zna što radi. A naša će država trpjeti. Naše će se burze srušiti. Loše stvari će se dogoditi”, POTUS je prikazao što će Bidenova potencijalna pobjeda donijeti za Amerikance.

Nadalje je istaknuo kako su demokrati odlučni u tome da razriješe policiju te čak i da ukinu organe izvršne vlasti, što bi moglo uzrokovati kaos, ili “bi sve možda jednostavno moglo otići u pakao kao u Venezueli”, sažeo je.

“Izmanipulirala ga je radikalna ljevica. Nemaju pojma što rade i u što ga ubacuju”, rekao je Trump domaćinu Seanu Hannityju, razmišljajući o tome da zajednički dogovor s Berniejem Sandersom nije ništa drugo do ” lude, radikalne ljevičarske stvari”. Predsjednik vjeruje da se Biden nikad neće boriti protiv toga, “čak i ako se ne slaže s tim, što ja zapravo ne mislim da čini”.

Kad je Hannity kasnije pitao Trumpa je li se Biden ove jeseni želio “povući” iz zakazanih rasprava, razgovor se, što je vrlo zanimljivo, usredotočio na to je li ili nije Biden rekao da je redovito podvrgavan “kognitivnim” testovima ili testovima na COVID-19. Drugo pitanje ne iznenađuje, imajući u vidu Bidenove redovite probleme s govorom.

“Mislio je na testove COVID”, rekao je Trump. “Nije mislio na” kognitivne”. Mislio je na Covid-19″.

Hannity je odvagnuo i na kraju je rekao kako je bivši potpredsjednik izjavio na konferenciji za novinare prošlog tjedna, da su njegove kognitivne sposobnosti “neprestano ispitivane”.

“Nije to mislio zato što se takvi testovi ne poduzimaju često”, inzistirao je Trump prije nego što je izazvao Bidena da uzme isti kognitivni test kojeg je i sam prošao u zdravstvenom centru Walter Reed 2018. godine.

POTUS je, nadalje, predložio znatiželjan razlog zašto Bidenova izjava nije mogla značiti ništa drugo osim testiranja na COVID:

“Nije to mislio zato što nije položio nikakav kognitivni test, a nije ga položio zato što ga nije niti napravio; nije ga napravio zato što ga ne bi mogao proći”, Trump je zastao i nastavio se rugati pretpostavljenom demokratskom kandidatu zbog nošenja “ogromne” maske, rekavši da se zbog toga njegov protivnik ”osjeća dobro”.

Bidenovi demokratski kolege u međuvremenu su smislili nove preporuke za politike pretpostavljenog predsjedničkog kandidata stranke, s idejama iznesenim u srijedu, koje ukazuju na to da su ”naprednjaci” uspjeli potisnuti neke prijedloge ulijevo te da su tako utjecali na platformu politike kandidata Bidena, dok se on priprema za nominiranje svoje stranke idućeg mjeseca. Konkretno, radna skupina podržava vladinu mogućnost osiguranja koja bi se ponudila svim Amerikancima kliznu ljestvicu, ovisno o njihovom primanju, čime bi se automatski Amerikancima s niskim primanjima osiguralo besplatno zdravstveno osiguranje, u skladu s inicijativom Sandersove zdravstvene politike. Međutim, u odnosu na policiju, nije bilo govora o njezinom ukidanju, što ipak jest stav kojeg agresivno zastupaju aktivisti pokreta ”Crni život vrijedi”.

Odvojeno, bivši potpredsjednik i pretpostavljeni demokratski kandidat iznio je svoje gospodarske prijedloge ako pobijedi u utrci za Bijelu kuću, u studenom ove godine.

Bidenov plan predlaže ulaganje 700 milijardi USD u inicijative “Kupujmo američko” i “Ulažite u Americi”, kao što stoji na internetskoj stranici njegove kampanje, dok je isto to potvrdio viši savjetnik Jake Sullivan za AP. Otkrio je prvu veliku stepenicu svog plana ekonomskog oporavka u metalskoj tvornici u Dunmoreu, Pennsylvania. Biden je kritizirao Trumpa kao predsjednika koji donosi podjele i predsjednika zbog kojeg je američka ekonomija doživjela veliki pad, usprkos tomu što se američka ekonomija i sada u vremenu Covid-19, polako uzdiže.

COVID-19POTUS
Pretplatiti se
Obavijesti o
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Emi
3 godine prije

“The Show Must Go On”

onaj najgl..... veći Dalton
3 godine prije

Bidna Amerika….
Bidni Demokrati.
Na šta su spali…
Da bidni Joe Biden do izbora glumi da zna kako se zove.
Da Amerikanci ne skuže da je skroz poša na kvasinu.
Da sam ne zna ni di se ide pišat…..
Da im služi kao smokvin list…. za njihov pravi odabir.
Favorita što će se sad krije iza njega.
Znaju da će bit rospija, samo još nisu odlučili, crna ili bijela…..

Siniša
3 godine prije

Čovek je toliko neuračunjiv da sam prizna da je kroz ovu odluku objavio rat Rusiji… “Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp potvrdio je u razgovoru za „Vašington post“ da je dao dozvolu za sajber-napad protiv ruske Agencije za internet istraživanja. Na pitanje novinara da li je napad odobrio sam predsednik, Tramp je odgovorio potvrdno. „Tako je“, odgovorio je Tramp. On je dodao da je ova odluka bila deo šire politike suprotstavljanja Rusiji u celom svetu. „Niko nije toliko oštar prema Rusiji kao ja“, istakao je američki predsednik. Tramp je takođe rekao da je 2016. tadašnji američki predsednik Barak Obama „znao da se Rusija bavi manipulacijama“, ali nije ništa rekao, jer je mislio da će pobediti kandidatkinja za predsednika Hilari Klinton. U februaru 2019. godine televizija En-Bi-Si je, pozivajući se na informisane izvore, već javljala da je Tramp „lično odobrio“ sajber-napad američke vojske na rusku Agenciju za internet istraživanja tokom parlamentarnih… Čitaj više »

Planet zemlja
3 godine prije

Joe Biden je duda varalica,tko prati Ameriku ovih mjeseci,zna to.covjek nije u stanju normalno govoriti,demokrati Ce izbjegavati debate sa trumpom.preporucujem Tucker carlsona sa FOX Newsa onome koga zanima Amerika zadnjih mjeseci.jedan od rijetkih zdravog razuma u mainstreamu,vjerojatno je zato postao najgledaniji u USA.

burt
3 godine prije

Trumpovo predsjednikovanje je zavrseno i popularnost mu je potpuno opala, njegovo neznanje i diletantizam su mu srusili kredibilitet, korona virus, nezaposlenost i ekonomska kriza na domacem planu a i na medunarodnom planu je neslavno propao, Khamenei i Maduro su ga ponizili, Talibani mu se smiju, prijateljstvo s Kimom je propalo i Trump nema uopce komentara za ove dogadaje, nije komentirao ni tankersku igru Irana i Venecuele, ni nove napade Talibana, ni odbijanja Kima na pregovore s njim, ide Trump na Floridu na partiju golfa a dolaze Biden i ekipa

Žvuž
3 godine prije

Čestitke Trumpu što se ruga ovoj dementnoj mumiji zbog odvratne maskurine koju isfurava.

igor🇲🇰
3 godine prije

Joe Biden је једно велико го.но као хилари и олбрајтова.

македонец🇲🇰
3 godine prije

демократе у УСА немају везе са левицом то су смрадови

fićo
3 godine prije

U trumpove politikološke ocene imam poverenja kao i u one v bujanca.U imperiji gde sto miliona ljudi nema pravo na zdravstvenu zaštitu govoriti o radikalnoj levici može samo trump i takvi fašistoidi kao pomenuti.

Sickboy
3 godine prije

Bidena danas može izmanipulirati i semafor.

alex
3 godine prije

Od dva bezveznjaka, čini se da je Trump ipak manje loš izbor.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI