Trump kaže da je smrtna kazna primjerena kazna za “antisemitizam” u Americi

Donald Trump - vrlo ozbiljan
33 komentara

Mnogima, uključujući i njegove pristaše, to je promaklo, ali prije otprilike pet godina Donald Trump je na skupu govorio o tome kako vjeruje da bi kazna za “antisemitizam” u Americi trebala biti smrtna kazna.

Množini razdraganih pristaša, čini se da je Trump mislio na smrtonosnu pucnjavu u lokalnoj košer trgovini u New Jerseyju koju je opisao kao “zli antisemitski napad” koji je nazvao “napadom na sve nas” – ili mogao biti o pucnjavi u sinagogi koja se dogodila otprilike u isto vrijeme.

“To je napad na čovječanstvo”, nastavio je Trump – pogledajte video u nastavku.

“To će zahtijevati da svi radimo zajedno kako bismo izvukli mrski otrov antisemitizma iz našeg svijeta. Ovo je bio antisemitski napad u svom najgorem obliku. Pošast antisemitizma ne može se ignorirati, ne može se tolerirati i ne može se dopustiti da se nastavi – mi ne možemo dopustiti da se nastavi.”

Kad god se otkrije antisemitizam, Trump želi da se “osudi”. I ne samo to, Trump također želi da svi Amerikanci “stanu uz našu židovsku braću i sestre kako bi pobijedili antisemitizam i pobijedili sile mržnje – to je ono što je”, što za njega znači ubijanje svih prijestupnika.

“Kroz stoljeća, Židovi su izdržali užasne progone, i to znate – svi smo to čitali, proučavali, (i) prošli su kroz mnogo toga. A oni koji traže njihovo uništenje, mi ćemo tražiti njihovo uništenje”, rekao je Trump uz glasan aplauz.

“Sada kada imate ovakve zločine, bilo da se radi o ovom ili onom ili nekoj drugoj skupini, moramo vratiti smrtnu kaznu. Oni moraju platiti najvišu cijenu. Ne mogu to učiniti. Ne mogu to učiniti našoj zemlji. Moramo povući crtu u pijesku i vrlo odlučno reći: nikad više.”

Tko je zapravo Trump?

Dr. Jane Ruby skrenula je pažnju svih na ovo neki dan na X, upozorivši svoje pratitelje na Trumpov stav. Kao i mnogi drugi u politici, čini se da je Trump židovski supremacist koji zločine protiv Židova smatra gorima od zločina protiv drugih ljudi.

U knjigama već postoje zakoni koji se bave kriminalnim aktivnostima, ali Trump očito smatra da su potrebni posebni zakoni koji Židovima pružaju dodatni sloj zaštite.

“Od Abrahamovog sporazuma do smrtne kazne … središnji su bankari otišli predaleko”, komentirala je dopisnica Informativnog rata Ann Vandersteel o gornjoj video snimci.

“To je metafora ili taktika zastrašivanja snažnom rukom, ne brinite”, odgovorio je drugi. “Sve će se otkriti i nitko to ne može spriječiti.”

Drugi je podijelio dužu verziju videa kako bi iznio tvrdnju da Trump poziva na smrtnu kaznu za ubojice općenito, a ne samo za one koji ubijaju zbog “antisemitizma”.

“Trump želi smrtnu kaznu za svakoga koga ADL smatra antisemitom, a to je u osnovi 97 posto planeta”, odgovorio je drugi u suprotnosti s gornjom tvrdnjom o dužem videu.

“Trump prodaje smrtonosna ‘cjepiva’ i želi smrtnu kaznu za nepoštivanje AIPAC-a, Netanyahua i ADL-a?” napisao je drugi.

“Da, on je cionist koji podržava Noahide zakone”, napisao je drugi o tome tko on misli da je zapravo Trump.

AntisemitizamSmrtna kaznaTrump
Pretplatiti se
Obavijesti o
33 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
MladenSt
11 dana prije

Još mu samo brčići fale .

Max
11 dana prije

Vječna žuta mimuta.

Tupko Glupko
11 dana prije

Biden je pak prije neki dan Hamasov upad u Izrael i ubojstvo 1.200 civila usporedio sa holokaustom.

Treći, nezavisni kandidat za predsjednika izuzetnih – Robert Kennedy Jr. – rabiji optužuju za antisemitizam. Procjenjuje se da bi mogao dobiti oko 8% glasova.

Metabaron
10 dana prije

Ma, folira se !
Svi znamo da se on u stvari zestoko bori protiv duboke drzave a ovakvim izjavama samo zavarava protivnika .
Natjerat ce on “duboke” da dozvole da ga izaberu za prdsjednika a onda,kad mu dopuste da opet udje u Ludu kucju,prisilit ce “duboke” da mu dozvole da ih pohapsi…Ako budu dobre volje…

Nenad
10 dana prije

Daj Bože da Trump ovim podilaženjma (šta židovima, šta hazarima-puno više ovima drugima jer su moćniji) glumata kako ga ne bi opet pokrali jer im manje paše i zato što mu ne vjeruju a da kad dodje opet na vlast udari hazarsku duboku državu ravno u čelo …. ali izgleda da sam ja preveliki optimista 🤣

nekoime
10 dana prije

Obzirom su Palestinci izvorni semiti, može.

Podsjetnik
10 dana prije

Jos jedan Idol pokazao pravo lice…

tuf
10 dana prije

Trump, goni se u tri pi*de mate*ine. Dabogda te zatvorili, tamo te koliko čujem čeka ‘iznenađenje’.

Josip
10 dana prije

I Trump je prolupao ko daska ili su mu zidovi popusili 🙂

fikus
10 dana prije

i za rasizam onda također

xyz
10 dana prije

Palestinci su najoriginalniji semiti, a ovaj crvenokosi bivol nek se najprije poduči šta znače rječi semit i semitizam. Što se tiče Izraelaca, oni su više manje doseljenici iz Evrope i USA i sa semitskom rasom imaju izuzetno malo poveznica. To što je netko židovske vjeroispovesti, to još ne znači da je semit. Među bjelim židovskim cionistima ima izuzetno puno antisemita. Takav je i njegov zet Kushner. Svi oni, koji izgovore traže u antisemitizmu, su največi antisemiti.

Upravo tako
10 dana prije

Jebala te smrtna kazna olosu jedan, pi.do pokvarena.

tihobl
10 dana prije

Da je ostao na vlasti sve bi studente pohapsio i strpao u konc logore.

gigi pinna
10 dana prije

Palestinci su semiti, većina Izraelaca nije (Mizrahi i Sefardi svakako) – da se složim sa ovom narančastom škovacom u ičemu vezano za Izrael, LOL!

Pravi Zmaj (Zeleni Zmaj je lažni)
10 dana prije

Vrlo sam iznenadijen i uvredijen. Ja mislio narandžasti čo’ek radi za narod i ‘oće da isuši kapitalističku močvaru…šmrc…

jupiter
10 dana prije

on je ista balega kao i celi americki politicki vrh….nema tu spasa

Lucija, prva
10 dana prije

Pazi ovu: jako blizu gdje treba: istočno od Kaspijskog mora. Vrijeme idealno. Sve poznato: narodi, jezik, religije. Čak su se neki sjetili, Darije – opet ti Perzijanci, napraviti i popise … nekih stvari. “Sogdia or Sogdiana (6. – 11. stoljeća was an ancient Iranian  civilization between the  Amu Darya and the Syr Darya, and in present-day Uzbekistan, Turkmenistan, Tajikistan, Kazakhstan, and Kyrgyzstan. Sogdiana was also a province of the Achaemenid Empire, and listed on the BEHISTUN INSCRIPTION OF DARIUS THE GREAT. Sogdiana was first conquered by Cyrus the Great, the founder of the Achaemenid Empire, and then was annexed by the Macedonian  ruler Alexander the Great in 328 BC. ” SLIJED OSVAJANJA znači postoje i prelaženja iz ruke u ruku. Narod i teritorij. Nema tu ništa maglovito. “It would continue to change hands under the Seleucid Empire, the Greco-BACTRIAN Kingdom, the Kushan Empire, the Sasanian Empire, the HEPHTHALITE Empire, the Western Turkic Khaganate and the Muslim conquest of TRANSOXIANA.” Eto ljepote. Sad možete istražiti jedno po jedno od navedenog. Baktrijsko je zanimljivo. “The Sogdian city-states, although… Čitaj više »

trtmrt
10 dana prije

randall flag se polako razotkriva…

Biti-ili-ne-biti
10 dana prije

Svi znamo da riječ Semit ima daleko šire značenje od pukog židovstva i da su Palestinci i ostali tamošnji narodi isto Semiti, tako da je njihova izmišljotina “AntiSemitizam” totalno promašen izraz.
Zašto oni u svojim medijima ne žele koristiti pravi izraz “AntiCionizam”?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI