Trump obećava da će okončati sukob u Ukrajini za 24 sata

Donald Trump
29 komentara

Predsjednik Joe Biden vodi Sjedinjene Države “u zaborav”, rekao je Donald Trump na Konzervativnoj političkoj akcijskoj konferenciji u Marylandu u subotu, obećavajući da će prestati trošiti novac američkih poreznih obveznika na “glupe” strane ratove dok prikuplja podršku za potencijalni politički povratak 2024. .

„Bio sam jedini predsednik u decenijama koji nije imao rat“, rekao je Tramp u svom skoro dvosatnom govoru na godišnjem skupu konzervativaca u Gaylord National Resortu, tvrdeći da bi, da je on sada na funkciji, „  Ukrajina bi napredovala, ne bi bilo mrtvih ljudi, ne bi bilo uništenih gradova koji se nikada ne bi mogli obnoviti.”

Prošlog mjeseca Tramp je obećao da će odmah pozvati Moskvu i Kijev, ako bude ponovo izabran, insistirajući da tačno zna šta da kaže ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i ukrajinskom lideru Vladimiru Zelenskom da zaustave sukob.

“Znam šta da kažem”, ponovio je u subotu. “Prije nego što stignem u Ovalni kabinet, završit ću katastrofalni rat između Rusije i Ukrajine… riješit ću problem i riješit ću ga brzim redom i neće mi trebati više od jednog dana.”

Istovremeno, Trump je osudio Bidena zbog trošenja milijardi američkih dolara poreznih obveznika umjesto da prisiljava evropske saveznike Washingtona da financiraju Kijev.

„Da li NATO stavlja dolar za dolar kod nas?“ on je rekao. “Uložili smo 140 milijardi dolara, a oni su uložili samo mali dio toga. I znate, svi želimo da vidimo uspjeh, ali to je njima mnogo važnije nego nama zbog te lokacije.”

“Nikada se nećemo vratiti stranci koja želi dati neograničen novac za borbu protiv stranih ratova koji su beskrajni ratovi, koji su glupi”, rekao je Trump.

Trump je upozorio Amerikance da su suočeni s “najopasnijim vremenom u istoriji naše zemlje, a Joe Biden nas vodi u zaborav”, tvrdeći da će svijet uskoro zaroniti u Treći svjetski rat ako se “nešto ne dogodi brzo”.

“Ja sam jedini kandidat koji može dati ovo obećanje: spriječit ću treći svjetski rat”, rekao je.

Posljednjih mjeseci Trump je u više navrata pozivao SAD da prednjače u pregovorima o mirovnom rješenju u Ukrajini, dok je kritikovao način na koji je predsjednik Bajden riješio sukob. On je također osudio obećanje SAD-a da će poslati tenkove M1 Abrams u Ukrajinu, rekavši da bi taj potez mogao dovesti do nuklearnog rata – budući da Moskva i dalje insistira na tome da isporuke oružja čine Zapad direktnom stranom u neprijateljstvima.

rusijaSADTrumpukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
29 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Emiliano Zapata
1 godina prije

…a Mila Aleckovic obecava (bar zadnje 3godine) da ce on biti predcjednik samo kad FBI prebroji duplo obelezene listice… I onda ce sve da ih strpa u Nunberg2…

Eto
1 godina prije

Za 4 godine niti obećani zid nije sagradio a on bi rjesavao svjetske probleme

Moje Ime AD 1995
1 godina prije

Neko mora upravljati. Suveren jedne zemlje plus premjer. Kao u HR Predsjednik i Premjer. Kralj i prvi ministar. Nego mora Putina staviti pod kontrolu. Svemoc je losa. Trump to zna, i zato se vraca.

Marko9
1 godina prije

Zavrsit ce kao Kennedy, ja znam mnogo zatucanih Hrvata koji bi krenuli putem Lee Oswald pa makar to znacio I njihov kraj

Samuraj
1 godina prije

Trump je poslovan čovjek, ono što kaže to i izvrši, u biznisu samo tako i možeš opstati, zato ga nacija voli i želi, sa njim točno zna što dobija. Što ga hvalim kad je čovjek u prošlosti bankrotirao? Bankrotirao je tri puta i svaki put je se vratio i danas je milijunaš. Voljeli ga ili ne – to nešto govori. Što ponuditi čovjeku koji ima sve? I zato je vrlo lako povjerovati u njegov patriotizam i prvi slogan koji je bio genijalan – učinimo Ameriku sjajnom ponovno. Pogledajte statistike i sve će Vam biti jasno. Da sutra izmisli lijek protiv raka mediji će ga i dalje pljuvati. Prozreo ih je, zna tko su i što su, tko ih plaća i zato ga ne vole, a nacija to vidi. Sjećate se svjetske nuklearne raketne krize sa Kim Jong Unom čelnikom Sjeverne Koreje? Sjećate se tko je išao “smirivati” tog malog? Trump… Čitaj više »

Kosir i Bat
1 godina prije

Zar sa fotke ne podsjeca na Donald Duck-a ?

Benty20
1 godina prije

Svijetu, kad dođe voda do grla – evo vam “SPASITELJA” Trumpa! On će doći kao melem na ranu i pokrenuti će stvari koje će se svijetu donijeti olakšanje. Međutim, problem će jedino biti taj što će elite već postaviti stvari na svoje mjesto i svijet će se polako morati vraćati u “normalu”. Zato će preko Trumpa pomalo popuštati remenja kako bismo svi skupa (odnosno ono što od čovječanstva ostane) mogli početi disati. Svima vama koji vjerujete u Trumpa imam jednostavnu poruku (i prostu) – JEBO VAS TRUMP!

1 godina prije

Da isključimo “Vorp Spid” koga ovde zaboravljaju isti oni koji pljuju Putina zbog vakcinacije, tip je obećao da će (značajno) smanjiti zaduženost države. To bi u svakom slučaju trebalo da mu je prioritet, tu se mnogo više pitao nego u sukobu drugih država i postigao je… šta?
Definitivno značajno ali ne smanjenje.

Max
1 godina prije

Previše se hvali ali sve ostalo je istina.

Martin
1 godina prije

Najbolji predsjednik svih vremena …treba se vratiti što prije da do kraja uništi komunističku soroševu bagru…

Martin
1 godina prije

Najbolji predsjednik svih vremena …treba se vratiti što prije da do kraja uništi komunističku soroševu bagru…

Rudar
1 godina prije

Prekid sukoba u Ukrajini za 24 sata?!
Može !
1.Trenutni prekid vatre na obje strane
2.Raspuštanje NATO
3.Povlačenje Američke vojske iz svih baza u EU, i odvoženje USA nuklearnog krša van kontinenta
4.Potpuna demilitizacija Ukrajine, svo naoružanje van, sve vojske van
Jel to neki problem ??

Tragac
1 godina prije

Haha Trump je isti smrad ko o Biden, jos malo i izaci ce na vidjelo

pero
1 godina prije

Pa i ovaj je zagovarao cjepivo kao svjetsko dostignuće?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI